Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Οκτώβριος- Καλό μήνα σε όλους ! Ευχές για έναν γλυκό Οκτώβριο! Mε αγάπη...(ΕΥΧΕΣ)Καλημέρα.Καλο και Ευλογηνο ΜΗΝΑ.Καλη Παρασκευή Καλό Σαββατοκύριακο.Με Υγεία.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εορτή του Αγίου Δημητρίου Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου τοπικού Διαμερίσματ...(Mιας και Μπαινουμε απο Άυριο στον Όχι μόνο στον Μήνα της Σποράς,αλλά και στον Μήνα της Εθνικής μας Επετείου,και ποιο μπροστα στην Μεγάλη Γιορτή του Αγίου Δημητρίου,στήν Θεσσαλονίκη μας,με την Μεγάλη Στρατιωτική Παρέλαση(και Φέτος θα μας τα φάει ο Φτειαχτος Κορωναιός του Μπίλ Κέιτς και τα Κ.Εμβόλια τους,αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος μας.Τα Στιγμιότυπα Είναι απο τον Άγιο Δημήτριο κοινότητας Μεσαγρού.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.Καλό Σαββατοκύριακο.Καλό Μήνα.Με Υγεία.

π. Ελπίδιος: Απορίες για το ιερό μυστήριο της εξομολόγησης(Κλείνουμε και απο Εδώ καπως διαφορετικά σήμερα.Το Μυστήριο της Ιεράς Εξομολόγησης,που μας Ενδιαφέρει Άμμεσα Όλους μας.Παρέα με το Ενορατικό και Πνευματικό Γέροντα π.Ελπίδιο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Κοτόπιτα | Yiannis Lucacos(Φτειάξτει Κουτόπιτα Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες.Καλή για το Σαββατοκύριακο,αλλά και για να σας μπει Καλά Ο Μήνας..!Της Παρασκευής και της Τετάρτης Λαδερά.)Καλησπέρα.Καλό Σ.Κ. και Καλό Μήνα και ΥΓΕΙΑ.ΥΓΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ.

Μια Πανίσχυρη Προσευχή, στον Παμμέγιστο Ταξιάρχη Μιχαήλ.(Mε μια προσευχή στον Ταξιάρχη μας,στον Μανταμάδο της Λέσβου μας,τον Αρχάγγελο Μιχαήλ,ανοίγω την σημερινή μας μέρα,την τελευταία του Σεπτεμβρίου του 2021)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ-ΛΙΤΑΝΕΙΑ(9-6-19)Επειδή ήμουν ,Είμαι και θα Είμαι Υπέρ των Λιτανειών,δεν περιμέναμε τη Άθεη Παγκοσμιοποίηση να μας καταργησει τα ήθη και τα Έθιμα μας και τις τελετουργικές πράξεις της Εκκλησίας μας,πανε δυστηχως να την Αλλοιώσουν Οι Ιδιοι Οι Αρχιιερείς και Ιερείς μας.Για Επίλογο για σήμερα σας βάζω την Λιτανεία απο τον Αγιο Βλάσιο Πλακάδου,στην Ανακομοιδή Λειψάνων του,Κάποιον Ιούνιο,πριν να Αρχίσουν τα πειράματα,ΟιΚυβερνητικοί .)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Ο Όσιος Κυριακός ο Αναχωρητής - 29 Σεπτεμβρίου(ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΡΙΑΝΟ:Κυριακού Αναχωρητού,Πετρωνίας μαρτ.,Μαλαχίου εκ Λίνδου.)Καλό Απόγευμα σε Όλες και σε Όλους.

Επίσκεψη στο Λαγουμι- Περιήγηση στο Χώρο του Ναου,με θλίψη.(ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΓΕΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ.Απο τον Φετεινό Εορτασμό της Γιορτής στις 22 Ιουλίου του 2021,της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου και Μαθήτριας του Χριστού.Μαρίας της Μαγδαληνής.Περιήγηση στο Λαγούμι,δίπλα απο τον Ιερό Ναό.(Α Μέρος)Καλό Μεσημέρι Φιλες και Φίλοι μου Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς - Παράκληση στην Παναγία(Oi Kαιροί που περνάμε δύσκολοι.Πρέπει καθε βράδυ να παρακαλάμε την Παναγία μας,και τους Αγίους μας δια πρεσβειών τους,να μας Απαλλάξουν απο κάθε κακό..Κλείνουμε με Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 27/09/2021 |(Kαθημερινές Προγνώσεις.)

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΧΩΝΑΙΣ Κολοσσαίς,ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΙΧΑΗ...(Aπο τις δραστηριότητες τις Φετεινές του gyrologou1950,στις 6/9/2021,στο πανηγύρι του Ταξιάρχη μας στην ΕΥΡΙΑΚΉ,του κόλπου της ΓΕΡΑΣ,παρακολουθειστε στιγμιότυπα,θα ακολουθίσουν αργότερα ΘΕΟΥ θέλοντος και για τα Άλλα ΧΩΡΙΆ ΤΗΣ ΓΕΡΑΣ,Βιντεάκια γιατι Οχι και Ζωντανά,)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους.

ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ | π. Αθανάσιος Σκαρκαλάς(Ξεκιναμαι σήμερα με προσευχή για Όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν Όλη την Ελλάδα,Όλο τον Κόσμο,την Γερα μας.Κυριε των δυνάμεων μεθημων γενου..Να Εγκαινιάσουμε και το Νέο blogspot,της Γέρας μας,και γιατί Όχι για Όλη την Λέσβο μας,που θα Έχει θέματα ποικίλα,με καιρό για Όλη την Γερα που θα αλλάζει κάθε βδομάδα κ.λ.π.)Καλό Μεσημέρι.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Under Red Sea 4K - Incredible Underwater World - Relaxation Video with O...(Σήμερα Κλείνουμε με το Κόσμο του Βυθού μιας και η Θάλασσα για Μικρούς και Μεγάλους γίνεται σιγά Σιγά παρελθόν για Φέτος)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

4K Relaxing River - Ultra HD Nature Video - Water Stream & Birdsong Sou...(Για ψυχική Χαλάρωση.Μουσική για Ρηλάξ.)Καλό Απογευμα Κυρίες και Κύριοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ (LIVE)- ΜΥΤΙΛΗΝΗ(Ξεκινάμε σημερα με τον μαιτρ του Μπουζουκιού της Λέσβου μας της Μυτιλήνης μας της Γέρας μας,το Αξέχαστο Γ Μπούρα σε Ένα μικρό βίντεο σε ζωντανή μετάδοση μάλλον από κάποιο Χωριό της Γέρας,από πανηγύρι που κατήργησε αυτή η βλογκοκομενη και παγκοσμιοποιημένη Παγώνη και Όλος ο Συρφετός των Πραγματικών Συνωμοσιολογων ,της Φατριας.λειμοξιολογων και μη, Μπολι και Όποιος Αντέξει.Ακουστε τον,και ξεχαστε την Παγκοσμιοποίηση...)Καλό Μεσημέρι.Καλο υπόλοιπο Κυριακής.Kαλό Αγώνα Συνέλληνες,Συνγεραγώτες και ΟΜΟΔΟΞΟΙ.Η Παγκοσμιοποίηση ηρθε και δεν θα μεινει.)

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε με Γ.Κοινούση και "Ελλάδα Ενωμενη"Επίκαιρο Όσο ποτές.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Κοτόπουλο πεταλούδα σε αρωματική μαρινάδα της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(H Σπεσιαλιτέ της Κυριακής,το κοτόπουλο,με Μαρινάδα,Οχι Μαρνάκη για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ.)

ΜΟΡΦΟΥ: ΘΑΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΑΡΩΦ Σ...(Καθημερινό Εορτολόγιο.Αύριο Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.Η Εκκλησια μας Εορτάζει την Μετάσταση του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.Εορτάζει η Πάτμος.Χρόνια Πολλά Πάτμος..Χρόνια μας Πολλά.

HAPPY TRAVELLER - NEW SEASON (trailer)Kαι Φέτος στούς Μπολιασμένους και Ανεμβολίαστους,απο το περισυνό ΚαναλοΣτέκι τους.)

8K Wildlife of Gondwana Game Reserve, Africa - 7 HOURS of Amazing Wild A...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες κι Κύριοι.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Εύκολα μυζηθροπιτάκια με φύλλο κρούστας στο φούρνο | Paxxi)Μυζηθροπιτάκια τυπου Γκιζλεμέδες για Συμπλήρωμα για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο Ειδικά του Σαββσατοκύριακου

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 24/09/2021 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.)

O Καραγκιόζης στην Επανάσταση του 1821(EΘNIKA-EΠΕΤΕΙΑΚΑ με Χιούμορ.)

Χριστουγεννιάτικο Happy Traveller στο χωριό του Άη Βασίλη στη Λαπωνία(Ας Αργήσουν να Έρθουν τα Χιόνια και τα Χριστούγεννα,σας προλιάνω το Εδαφος,Χιονια και Χριστούγεννα απο το Χωριό του Αγιου Βασιλείου των παιδιών)Καλό Απόγευμα Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες,και Όχι μόνο.)

ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ(Πιστοποιούμε Οτι το blogspot το geragotikh gonia,Φιλοδοξει να αγκαλιασει Όλους τους Ανθρώπους,αλλα μην ξεχναμε Ο,τι Ειμαστε Ορθοδοξοι Χριστιανοι.Ακούτε τον Ύμνο μας,)Καλο Μεσημερι Κυριες και Κυριοι Φίλες και Φίλοι μου

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ(με γράμματα)Mε λίίγα σημερα κλείνουμε αλλα με Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,με υπότιτλους Όπως ηταν και στα άλλα blogspot

Ριζότο με γαρίδες και σπαράγγια | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 22/09/2021(Παρασκευή Αυριο με Λαδερά η Ανάλαδα,για το ΑυριανόΜεσημερινό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση, απο την Αργυρώ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 23/09/2021 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)Καλήσπέρα Φίλες και Φίλοι μου,Συνγεραγώτες και Συνγεραγώτισσες

4K Wild Animals - Africa, Mana Pools National Park with Nature Sounds - ...(Παρέα με τα Άγρια ζώα της Ζούγκλας.Ε.),Καλημέρα Συνγεραγωτες,Συγχωριανοί Φίλες και Φίλοι μου.Καλη και Ευλογημένη Πέμπτη.