Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Εσπερινός & Μικρή Παράκληση Παναγίας | Vesper Service & Small Paraklesis...(Κλείνουμε και σήμερα με Παρακλησεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,με Εσπερινό,για την καινουρια Βδομάδα,και τον Νεο Μήνα που Ανατέλλουν.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα..Καλό Μήνα.Καλή Βδομάδα.

LIVE 84 με τον π. Αντώνιο 31.10.21(Παρέα με τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ/τη Ψυχίατρο π.Αντώνιο Στυλλιανάκη,καθε Κυριακη βράδυ στις 7.30μ.μ.Ζωντανά στο youtube.)

Άγιοι Ανάργυροι Κοσμάς και Δαμιανός - 1 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Κοσμά και Δαμιανού των Ρωμαίων,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)Καλησπέρα σας Φίλες και Φίλοι μου,και Καλό Μήνα για Ολες και για Όλους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 08(Θυμάστε τον Αγκόπ,τον Φίλιο Φιλιππίδη,που βλέπαμε πιτσιρίκια στους Συνοικιακούς Κινηματόγραφους.Η Ελληνική ταινεία του Σαββατοκύριακου."Αλλού τα κακαρίσματα και Αλλού Γενάν Οι Κότες".Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Τα Γεμιστα Της Πεθερας - Γεμιστα Με Κιμα Και Ρυζι Ευκολα - Συνταγη Για (Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο.Μια Ιδέα και Λύση και για Άυριο,με τα Γεμιστά της πεθεράς.)

Happy Traveller στην Ισλανδία | Μέρος 1 | Ρέκιαβικ - Blue Lagoon - Lava ...(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη, και στον Κόσμο.ΡΕΚΙΑΒΙΚ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Kλείνουμε για τουτο το Σαββατόβραδο με Παρακληση στον Ταξιάρχη Μανταμάδου.Να Εχουμε την Ευλογία και την Προστασία των.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Mπούτι Κοτόπουλο με Κριθαράκι και Μανιτάρια | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου(Mια Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας Μενού,με Κοτόπουλο απο τον Λάζαρο Λαζάρου.)

Μουσική για έναν καλό ύπνο για τις γάτες(Eαν Έχετε Γατούλες και Σκυλάκια,βάλτε τους το Βιντεάκι για να ηρεμίσουν.Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες,μετα Μουσικης).

Γεμιστά με κιμά και ρύζι στο φούρνο από την Ελίζα και εκδρομή στο Λατσί ...(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Ελίζα,με κρεατικά και Γεμιστά.)Καλό Βράδυ,και προσέξτε την Αλλαγή της Ώρας,στις 4.00 π.μ.

Κυριακή Ε΄ Λουκά, 1-11-2020(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Κυριακή Ε ΛΟΥΚΑ,Στάχυος,Απελλού,Αριστοβούλου,Αμπλία,Ουρβανού.ιστ Λουκ.19-31,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως Καβάλας και Παγγαίου κ.κ.Χρυσόστομο..)

ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ{Αστροναύτες για δέσιμο}H Ελληνική Κομωδία του Σαββατοκύριακου."Αστροναύτες για δέσιμο."Η ΤΑΙΝΕΙΑΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.

4K VIDEO (UTRAHD) AFRICAN WILDLIFE ANIMALS -MASAI MARA NATIONAL RESERVE ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας.Ε.)

ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΝΔΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ! ΤΑ ΜΑΣ...(Προορισμοί Ελληνικοί και Ξεχασμένα κάπως Νησιά,απο τους Ανθρώπους,ΟΧΙ απο τον ΘΕΟ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ,ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟΣ ΔΕΗΣΗ,ΠΑΡΕΛΑΣΗ για το ΕΠΟΣ του 40(28)10/2021.ΠΑΠΑΔ...(Όπως Είχα υποσχεθεί Ότι θα σας Έβαζα και το πρώτο και το πρώτο μέρος του Εορτασμού αποκλειστικά για Εσας,για μετά και στην δημιουργία της Ταινίας που θα προσπαθήσω να την Αναρτήσω και παντού.Παρακολουθειστε τώρα την Συντμημενη Δοξολογία)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Παρακλητικός κανόνας του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου με γράμματα(Σήμερα κλείνουμε με Παράκληση στον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο,περιδιαβαίνοντας τα Χωριά της Γέρας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα..Καλό Σαββατοκύριακο.

Μακαρόνια Σπαγγέτι με κιμά από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το ΜεθΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο την Ελιζα.)

Γλώσσα πανέ στο φούρνο | Paxxi (E347)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το paxxi.

Κολοκυθάκια Γεμιστά με Αβγολέμονο Επ.47 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκη(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΜεθΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Μπουγατσα Θεσσαλονικης με Αφρατη Κρεμα Σπιτικη Συνταγη για Ευκολη Γλυκια...(To Eπιδόρπιο-Γλυκό σας για το Σαββατοκύριακό.)

Πέτρος Συρίγος - Γλυκό του κουταλιού κυδώνι (Ελένη)Πως να Φτειάξτε Γλυκό του κουταλιού,μιας και τώραμετα τον Κάμπο Ειναι η Εποχή τους.Καλό Βράδυ Φίλες και Φίλοι μου.

2 HOURS of Sleep Music for Cats. Try it Today and be Surprised!(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες μετα Μουσικής.)

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28 10 2019 ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ(Μια Γευση απο την Προπέρσυνη παρέλαση.Απο τον gyrologo1950,με Αγάπη,μόνο για τους Φίλους της geragotikis gonias.σημερα.)Καλό Βράδυ.Καλό Σ.Κ.,Σαββατοκύριακο για Όλες και για Όλους.

Κλάδεμα και Στήριξη Ντομάτας | Μεγάλη Παραγωγή και Υγιή Φυτά!(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο μας.Ε.)

Demis Roussos Greatest Hits - Meilleures chansons de Demis Roussos - Dem...(Nτέμης Ο Ελληνας.Ακούστε τον.Αλλοτινές μου Εποχές.)

ΚΑΡΥΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.(Από τα δρώμενα στο εορταστικό τριήμερο Ανά την Ελλάδα)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου. των blogspot,και Όχι μόνο.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Kλείνουμε σήμερα με την Μικρή Παράκληση ,στην Υπεραγια μας Θεοτόκο με γραμματα,Κλείνοντας και την ημέρα.)Καληνύχτα.Κσλό Ξημέρωμα.

LIVE 83 28ης Οκτωβρίου με τον π. Αντώνιο 28.10.21(Παρέα με τον π.Αντώνιο Στυλιανακη,ψυχίατρο.Αρχιμ/τη,Εκτάκτως γιορτινά σήμερα.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (27)H IΣTOΡIKH TAINEIA ΤHΣ HMEΡAΣ."Αυτοι που δεν λύγισαν ποτέ"(Ελληνικη)Σημ..Δείτε την προτού την κατεβάσουν.Η Ταινεία της Εθνικ.Επετείου.Καλή παρακολούθηση.)

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940(ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ.28/10/2021.)Από την Σημερινή μεγαλειώδης Μαθητική Παρέλαση για την Επέτειο του ΟΧΙ του Έπους του 1940.Μπραβο στα Παιδιά της Γέρας,στους καθηγητές τους και στους διοργανωτές.Με αποστομωσατε.Περιμενα να κάνουν παρέλαση το Ε.Σ.Υ. Γέρας και ανταυτού βλέπω την δίψα για τον Εορτασμό της Επετείου ,και την προθυμία των,να τιμήσουν αυτούς που Έπεσαν για την πατρίδα Ακολουθεί η Δοξολογία και στην συνέχεια η κατάθεση Στεφάνων και η Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αδελφούςμας,στον πόλεμο του 40.Χρονια Πολλά για τους Εναπομείναντες,μετα την ταλαιπωρια του Κορωνιού,και του Κ.Εμβολίου,και Καλή Λευτεριά.

Σοφία Βέμπο Το τραγούδι της λευτεριάς (1947)Tα περίφανα Νειάτα μας παρέλασαν μετα απο Χρόνια Σκλαβιας πραγματικής και Μιζέριας.(Μπράβο στα Νειάτα της Γέρας,Κορίτσια και Αγόρια.Αψογη Εμφάνιση,που παρέλασαν μετα απο καιρο.Σε λίγο θα σας Ανεβάσω το Βιντεάκι της Παρέλασης.Μπράβο σε Όλες τις Γεραγώτισσες και Γεραγώτες για την Παρουσία τους.Ηταν μια Απάντηση σε Όσους λένε Ότι Οί Παρελάσεις Είναι Κατάλοιπα της Χουντας.Αγώ τους λέω το Αντίθετο,Η Παγκοσμιοποίηση Είναι κατάλοιπο του Ολοκληρωτισμού που παει να Επιβάλει ο ΚΟΥΛΗΣ,και το Επιτελείο του..)Καλό Απόγευμα.Χρόνια Πολλά Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες,Συνέλληνες απανταχού της Γης Ευρισκόμενοι,και Όχι μόνο..Καλή Λευτεριά.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Αγία Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου(κλεινουμε σημερα με Υμνους και Προσευχες.)Καληνυχτα Καλό Ξημερωμα

Μοσχάρι κοκκινιστό |Yiannis Lucacos(Mια Ιδεα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Γιουβέτσι απο τον Γιαννη Λουκάκο.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 27/10/2021 | ΕΡΤ(Δέν θα Εκανα Ανάρτηση το καιρο αλλά λόγω της ημέρας της Εθνικής Επετείου,Αυριο προς γνώσιν Μαθητριών,Μαθητών και Γονέων,της Γέρας μας και Όχι μόνο.)Καλό Βράδυ Κυρίες και Κύριοι.

ΕΠΟΣ 1940-41: ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ (6/8)Kαθημερινό Eορτολόγιο της Αυριανής Μεγάλης Διπλής Γιορτής της Εορτης της Αγίας Σκέπης,και της Εθνικής μας Επετείου,του Επους του 1940,του ΟΧΙ των Ελλήνων Απέναντι σε κάθε κατακτητή και Δυνάστη,Ανεξαρτήτως Χρώματος και Κομματικής τοποθετήσεως.Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

Музыка для души 🌿 Нежная лечебная музыка здоровья и для успокоения нервн...(Χαλαρωτική Μουσική απο Ενα Τροπικό Δάσος,για Αρχη σήμερα που θα Ειναι Επετειακή η Αρχή και το τέλος των Αναρτήσεων.,Παραμονή της Εθικής μας Επετείου που Οι Χούντες της Παγκοσμιοποίησης πανε να την πνίξουν,σαν το..Κουνέλι.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου της Παγγεραγώτικης Γωνιάς,Παγκοσμίως

28 Οκτωμβρίου ωρα 5 30《Ολόκληρη η ταινία》Ξεκιναμε με Επετειακη ταινεια,σήμερα Φίλες και Φίλοι μου της geragotikis gonias ,και Όχι μόνο."28 Οκτωβρίου Ώρα 5.30"Η ταινεια της Εθνικής μας Επετείου.Γιορταστε το με Σημαίες στα Μπαλκόνια.Καλη Παρακολούθηση.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(Ενορία Ζωοδόχου Πηγής Μεσαγρού.)Απο τον Ιερό Ναό του Αγιου Δημητρίου του Μυροβλήτου,Ενορίας της Ζωοδόχου Πηγής Μεσαγρού.παρακολουθείστε Στιγμιότυπα της πανηγυρικής Θ.Λειτουργίας,με Εφημέριο τον παπα Νικόλα,και αρκετο αλλα Μασκοφορεμένο δυστηχώς Κόσμο,υπο τον Φόβο του Προστίμου αλλά Οι Περισσότεροι της ΚορωναιοΦοβίας που τους Κατέχει.Ο Παπα Νικόλας καμφθηκε στο τέλος βάζοντας Μάσκα κακώς κατα την Αρτοκλασία.Δειτε τοΒιντεάκι Τα Πολλά λόγια ΕιναιΦτώχια.Χρονια Πολλά και του Χρόνου..Καλή Λευτεριά,απο το Μασκαραλίκι Αυτο και την Ταλαιπωρια,Ενός Ορθόδοξου Ελληνικού Χριστιανικού Λαού,και Οχι μόνο.Η Πίστη Έξω βαλλει τον Φόβο.)Καλό Βραδυ σε Όλες και σε Ολους.Όλα τα Βίντεο Υπάρχουν στο youtube.

Satiricosissimo (1970) Franco Franchi, Ciccio Ingrassia (720p)H Kομωδία της Ημέρας.Saricosissimo με τους Αξέχαστους,Φράγκο Φράγκυ και Τσιτσιο Ιγκρατσιας.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.Σημ.Υπάρχει και στο blospot)

Beautiful Relaxing Music, Peaceful Soothing Instrumental Music, "Tropica...(Mουσική για Ρηλάξ.Τροπικά Δάση.Ε.)

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και στον Άγιο Δημήτριο ( Πέμπτη 12/...(Σήμερα λόγω της Αυριανής μεγάλης Γιορτής του Αγιου Δημητρίου,ηταν περισσότερο Εορταστικό το προγραμμα.Κλείνουμε με Ύμνους και Παρακλήσεις.Σημερα Υμνοι και Παρακλήσεις στην Παναγία μας και στον Άγιο Δημήτριο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Άγιος Δημήτριος ο μυροβλήτης (για παιδιά)Kαθημερινό Εορτολόγιο για παιδιά.

Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης (ειδικό αφιέρωμα)- 26 Οκτωβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλήτη.)Καλό Βράδυ Κυρίες και Κύριοι των blogspot και ΄΄Όχι μόνο..

Jo - Τζο ο καταπληκτικός (1971) Louis de Funès (720p)Η Ταινεια Γέλιου της Ημέρας,με τον Αλησμόνητο Λουί Ντε Φινές."Τζο ο καταπληκτικός"Η ΤΑΙΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.

HAPPY TRAVELLER - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ(Παρέα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στήν Ελλάδα,στην Ευρώπη,και στον Κόσμο.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.Μια Γεύση απο τα παλειά πριν Έρθουν τα καινούργια.)

Να τι κρύβουν αυτά τα εργοστάσια! Πρωτότυπη κέτσαπ! συνταγή(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.Πως Φτειάξουμε Κέτσαπ.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

EXTRA CALMING Music for Cats with Anxiety - Instrumental Relaxation(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες,μετα Μουσικής.3.)

Σχόλια τοῦ π Θεοδώρου Ζήση στὰ ψέμματα τῆς ἐγκυκλίου της ΔΙΣ 3045, γιὰ ...(Παρέα με τον Γέροντα πρωτοπρ.π.Θεοδωρο Ζηση σε πάντα Επίκαιρα θέματα,,πάντα τρέχουσας Επικαιρότητας.Σημερα για τα Εμβόλια.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη βδομάδα.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ(Με γράμματα)Kλείνουμε για αλη μια ληξη της Βδομάδας και Αρχής της Νέας Βδομάδας που ακολουθει.με Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στούς Αγίους μας.Σήμερα για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό,με γράμματα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Κριθαρότο με γαρίδες γεμάτο θάλασσα - Paxxi Ε50 - Orzo with shrimps full...(Μια Εναλλακτική σας Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Κριθαρότο με Γαρύδες απο την Ειρήνη και το paxxi.)

Μουσική ύπνου για γάτες - καταπραϋντική μουσική πιάνου και χαλαρωτικοί ή...(Μουσική για Ρηλάξ με τις Γατούλες τα παχνιδιάρικα σας)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

►ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ◄061►Jp Films(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Το Βλαχόμουτρο,Με τον Τ. Γιαννόπουλο κ.α.Η Ελληνική ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Beautiful Relaxing Hymns, Peaceful Instrumental Music, "Autumn Colors Mo...(Xαλαρωτική Μουσική.)

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ - Μερος 1(Aρχίζουμε με Ευτύχη Μπλέτσα και ταξίδι στις Γεύσεις)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε Σήμερα κάπως πρωτοτυπα,"Ελλαδα Ενωμένη,και ποτέ Νικημένη",με Γ.Κοινούση,και Χριστιανικά τραγούδια.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Μουσική για γάτες - Μουσική για να καταπραΰνετε και να ηρεμείτε τις γάτες(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιαρικες Γατούλες μετα Μουσικής)

Nunca aos domingos -- Filme completo (Never on Sunday)Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου με την Μελίνα Μερκούρη και τον Ζυλ Ντασέν."Ποτέ την Κυριακή"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση.Σημ.Δέστε την προτού την Βγάλουν.Ηταν η ταινεία με τα πολλά Βραβεία.της Εποχής του.)

HAPPY TRAVELLER στη ΘΑΣΟ(Mιας και ta Ηappy Travellerw τα Νέα Επεισόδεια δεν τα βγάλάνε στις τηλεοράσεις,λιγο παρελθόν με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller στην Ευρώπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΘΑΣΟΣ.)

Θηρασιά 2002-γαμος(Tα Έθιμα απο Έναν Νησιώτικο Γάμο.ΘΗΡΑΣΙΑ.)Καλό Απόγευμα Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες,Φίλες και Φίλοι μου.

😻 Τα χαριτωμένα πλάσματα στον κόσμο 🐈 Συλλογή αστείων γατακιών για καλή ...(Καλημερα αγαπούλες μου...)Με τις Αστείες Γατούλες μας.Καλη....και Ευλογημένο Σαββατοκυριακο

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

5K African Wildlife Documentary Film - Mana Pools National Park, Zimbabw...(Παρέα ,με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας.Διάφορα.)Καλήσπέρα σε Όλες και σε Όλους.

Ο Άγιος της ημέρας - 23 Οκτωβριου - Άγιος Ιάκωβος ο Αδελφόθεος(Kαθημερινό,Αυριανό,Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιάκωβο τον Αδελφόθεο.)Χρόνια Πόλλα στους Εορτάζοντας,Ιδιεταίρως στον Σεβασμιώτατο Mητροπολίτη Μυτιλήνης,με την Ευχή να παρατήσει τους ηγεμόνες και να Αφιερωθεί περισσότερο,με τον Ελληνικό Ορθόδοξο Λεσβιακό Λαό.

Το Νησί (2006)H Θρησκευτική ταινεία της Εβδομάδας."Το Νησί "Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

ΚΑΡΑΪΒΙΚΉ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!(Mέχρι να σας βάλλω τοπικά Βιντεάκια απο καλές Εποχές και να μπουνε τα καινουρια Επισοδεια στο Happy Travellerλίγο Απο Ευτύχη,και Ηλέκτρα,αλλά Ρετρό.Με την Ηλέκτρα και τον Ευτύχη,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον Κόσμο.ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ,ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ.)

15 HOURS of Deep Stress Relief Cat Music! Music to Help Your Cat Sleep(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες μετα Μουσικής)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλό Σαββατοκύριακο για Όλες και για Όλους.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Σπανακόρυζο ΑΑΑ από την Ελίζα #MEchatzimike(Παρασκευή Αυριο και το Κλασσικό Σπανακόρυζο για το πάτο το Μεσημεριανό σας,απο την Ελίζα)Καλό Βραδυ,Συνγεραγώτισες και Συνγεραγώτες

Νηστίσιμο και Δροσερό Γλυκό Ψυγείου !! 👌😍#νηστίσιμο(Για το Αυριανό Γλυκό-Επιδόρπιο για το Μεσημεριανό σας πιάτο,Γλυκό της Παρασκευής.)

Самый добрый ролик на Земле(Παρέα με τα Οικιακά και τα Ζωα του Δάσους και της Ζουγκλας)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι ανα τον κόσμο των απανταχού Γεραγωτών,και Οχι μόνο..

Παστίτσιο Pastice ή Μακαρόνια του φούρνου Κυπριακά από την Ελίζα #MEchat...(ΕΠΙΛΟΓΟΣ χθεσινοβραδυνός και ΠΡΟΛΟΓΟΣ σημερινός.Για το Μεσημεριανό σας πιάτο,μια Ιδέα απο την Ελίζα.)Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι.)

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ο Τύραννος των Θηβών - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(H Ταινεία της Ημέρας."ΟΤύρανος των Θηβών"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλή Βραδυά για Όλες και για Όλους.Σημ.Επικαιρο.Δεστε το πριν το Αφαιρεσουν οι Παγκόσμιοι

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (Ολόκληρη Ταινία Δράσης ) 2020 HD 720p Ελ...(Σημερα αρχίζουμε με ταινεία,που μας βάζει στο κλίμα των ημερων που πλησιάζουν της Εθνικής μας Επετειου του 1940.,στον Γερμανοπολωνικό πόλεμο,με Υποτίτλους."Πίσω απο τις Εχθρικές Γραμμές."Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Συντοπίτησες και Συντοπήτες,Φίλες κι Φίλοι μου.

Η πόλη/χώρα αποκάλυψη! Happy Traveller Λουξεμβούργο!(Καλημέρα.Σημερα αρχίζουμε με Ταξίδια με την Ηλέκτρα τον Ευτύχη και το Happy Traveller,σε Ένα μικρό κρατηδιο,που σε λίγο η Ελλάδα μας θα Είναι μικρότερη σε Πληθυσμό από δαυτους.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τεταρτη.Πάντα με Υγεία ,για Όλες και για Όλους .

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΙΡΗΝΗ 1/4(Σημερα κλείνουμε την Γωνια σας Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες με Υμνους και Παρακλήσεις στους Αγιους και στη Παναγία μας.Σήμερα Κλεινουμε με Παράκληση στους Αγιους της Λέσβου,Ραφαήλ,Νικολάου και Αγιας Οσιοπαρθενομάρτυρος Ειρήνης."Αγιοι του Θεου πρεσβευσατε υπερ ημών".Να Εχουμε την Ευλογια και την Προστασία τους.)Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα,για Όλες και για Όλους.

Μουσική για γάτες - Καταπραϋντική μουσική για γάτες για να παραμείνουν ή...(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες,μετα Μουσικής)

«Φωτεινά Μονοπάτια» «Κεφαλονιά: το νησί του Αγίου Γερασίμου»(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους),Αγιο Αρτέμιο,Χρόνια Πολλά στην Ελληνική Αστυνομια,Γερασίμου του Νέου εν Κεφαλληνία,Mαρτυρία απο τον Ιερέα του Αγίου Σπυρίδωνα π.Ιωάννη Μεσολωρά,σε Δημοσιογράφο.Ματρώνας της Χιοπολίτιδος.Χρόνια Πολλά στα Εορτάζοντα Ελληνικά Νησιά μας και στούς Εορτάζοντας)Καλό Βράδυ σε Όλες και σε Όλους.

20 Οκτωβρίου - Ο Άγιος Αρτέμιος ο Μεγαλομάρτυς(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους),Αγιο Αρτέμιο,Χρόνια Πολλά στην Ελληνική Αστυνομια,Γερασίμου του Νέου εν Κεφαλληνία,Ματρώνας της Χιοπολίτιδος.Χρόνια Πολλά στα Εορτάζοντα Ελληνικά Νησιά μας και στούς Εορτάζοντας)Καλησπερα σε Όλες και σε Όλους.

Παγκόσμια καταστροφή (Ολόκληρη Ταινία Δράσης) 2006 HD 720p Ελληνικοί υπ...(H Tαινεία της Ημέρας."Παγκόσμια καταστροφή."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.Σημ.Δέστε την ,μοιάζει με τον Αρμαγεδώνα,που ...Έρχεται.)Καλό Απόγευμα Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες,Φίλες και Φίλοι μου.Ο ΘΕΟΣ Μαζί μας

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.ΟΜΙΛΙΑ.(Πρωτοπρ.π.Αμφιλοχιου Βασιλίτσιωτελλη)Σας Ανεβάζω την Χθεσινοβραδυνή Εκδήλωση Ομιλία,με Εσπερινό-Παράκληση,στον Ιερό Ναό Αγιου Ερμολάου Παλαιοκήπου,το Α Μέρος.Ολόκληρο θα υπάρχει στο youtube,αφού γινει ταινεία,Ολόκληρη η Εκδήλωση,Εκτος απο το Πνευματικό κεντρο που πήγαμε για καφε η τσαι μετά.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

αφούγινει ταινεία

Σολομός με ρύζι | Alexandros Papandreou(Mια Αριστοκρατική Ιδέα κάπως αλλά με τα ποιο Υγιεινα Ψάρια,Σολομός,απο τον Αλέξ.Παπανδρέου.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι του blogspot.Kαλή Βδομάδα.

Ο Βετεράνος Ήρωας (Τσακ Νόρις) Ταινία Δράσης Περιπέτεια Πολεμική Με Ελλη...(H TAINEIA THΣ HMEΡAΣ."O Bετεράνος Ηρωας".Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.Σημ,.Υπάρχει και στο blogspot.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

ΝΑ ΖΗΣ Η ΜΥΤΙΛΗΝ ΜΑΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ(Τον ξεχάσαμε.Γιωργο αξέχαστε Ακούστε τον σε Ένα τραγουδάκι για την Μυτιλήνη μας)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα με Κέφι διάθεση και υγεία.Πσνω από Όλα Πίστη και Ο Θεός θα Είναι Μαζί μας

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ π. ΚΑΒΑΡΝΟΣ(Kλείνουμε με Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο για να πάει καλά η Βδομάδα για την Γέρα μας,μιας και τελευταια Οι Παγκόσμιοι αυξανουν ,προφανώς για τα Εμβόλια,τα Κρούσματα.Μυρίζει Μπαρούτι.Υπεραγία Θεοτόκε,Σωσον ημάς.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Άγιος Λουκάς - 18 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο Λουκά τον Ευαγγελιστή.Ιατρός και Αυτός στο Επάγγελμα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)Kαλό Βράδυ Κυρίες και Κύριοι.

LIVE 81 Ζ' ΟΙΚ. ΣΥΝΟΔΟΥ με τον π. Αντώνιο 17.10.21 7:30μμ(Βλέπετε κάθε Κυριακή βράδυ στις 7.30 μ.μ.σε Ζωντανη Σύνδεση τον π.Αντώνιο Στυλλιανάκη.(Αρχιμ/τη,Ψυχίατρο.)Παρέα με τον π.Αντώνιο σε Ποιμαντικά θέματα,και σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας

Ιησούς Χριστός: Η παραβολή του σπορέα!(Aπο σήμερα θα μπαίνουν για τους Μικρούς αλλά και Μεγάλους Φίλους μας σε Κιν.Σχέδια Ιστορίες της Βίβλου,αλλα και Κλασικά Κιν.Σχέδια.,και στα 3 blogspot.Σήμερα απο τις Ιστορίες της Βίβλου,η Σημερινή παραβολή του Χριστού μας,(Κυριακη 17/10/21)"Η Παραβολή του Σπορέως"Καλή παρακολούθηση.).Kαλό Απόγευμα Μικροί και Μεγάλοι Φιλες και Φίλοι μου.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΓΗ Τραγο...(Mε Ενα Χριστιανικοπατριωτικό τραγούδι ανοίγουμε τη Κυριακη 17 Οκτωβρίου,"H Μακεδονια Είναι Ελληνική...Χριστός Ελλάδα,Ορθοδοξία,"του Γ.Κοινούση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ολονύκτια Προσευχή στην Παναγία για ψυχική γαλήνη και ηρεμία(Ζωντανά Ολονύχτια Προσευχή στην Υπεραγία μας Θεοτόκο για Όλα τα δεινά που βιώνει Όλη η Γέρα,Όλη η Λέσβος.Όλη η Ελλάδα μας και Όλη η Υφήλιος.)

Το Γλέντι της Λαμπροδευτέρας(8)Hταν κάποια Λαμπροδευτέρα,Ενα απο τα Βιντεάκια σας Ανεβάζω το Σαββατοβραδο,προς την 17 Οκτωβρίου του 2021,την Στιγμή που η Παγκοσμιοποίηση μας κρούει την Θύρα,και μας ΣτριμώΧνουν Συνγεραγώτισσες,Συνγεραγώτες,Για τα Καλά,με τα Μπόλια του Κερατά,μιας Ο Νικόλας θα σας τα κάνει ταινεία.,και θα σας τα παρουσιάσει στη geragotiki gionia σας.)Aφιερωμένο σε αυτούς που "Εφυγαν",και στούς Γλεντζέδες Γεραγώτες.Καλό Βράδυ.

Cascadia - A Place Where Giants Roam | Free Documentary Nature(Παρέα με την Αγρια πανιδα των Ωκεανών )Καλό Σαββατοβραδο Φίλες και Φίλοι μου

Ο Άγιος της ημέρας - 17 Οκτωβριου Προφήτης Ωσηέ(Καθημερινο Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους.Δ ΛΟΥΚΑ (λουκ η 5-15)Αύριο.Ωσηέ προφήτου,Πατέρων της Ζ Οικουμενικής Συνόδου.)

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΑ(Παπαδος)Το Νέιο Βιντεακιπου τραβηξα σήμερα στον Παπάδο,με τιττλο Οδοιπορικό στην Γέρα με πρωτο Σταθμό στον Παλαιόκηπο και δευτερο στον Παπάδο αν και Ειναι ατέλειωτο σας το Ανεβάζω)Καλησπέρα Συνγεραγώτισσες και Συνγεργώτες.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (με γράμματα)Kλείνουμε με Παρακλήσεις Εκτάκτως για την geragotiki gonia στον Τίμιο και ζωοποιώ Σταυρό.Να Έχουμε την Ευλογία και την προστασία του)Καληνύχτα..Καλό ξημέρωμα.Kαλό Σαββατοκύριακο.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 15/10/2021 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.Μπορέι να Έχετε μπόλικες Προγνώσεις στο blogspot σας,αλλά Ειδικά κάθε Παρασκευή θα μπαινουν Οι Προγνώσεις του Σαββατοκύριακου,και την Δευτέρα,Οι Προγνώσεις Όλης της Βδομάδας του κ.Σ.Α.)Καλό Βράδυ,Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες.

να έ

60 Λεπτά Στρουμφάκια • Τα καλύτερα του Σπιρτούλης! • Τα Στρουμφάκια(Για τούς Μικρούς αλλά και τούς Μεγάλους Φίλους μας.Ωρα για Κιν.Σχέδια ...και Στρουμφάκια.Καλή Διασκέδαση.)

Ζωντανή ροή προγράμματος ecclesiaTV.gr(Σέ Απευθείας Σύνδεση,με το ekklesiatv)Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.Καλό Σαββατοκύριακο,που Έρχεται,Έστω καο Βροχερό.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Παρακλητικός Κανών Αγίου Γεωργίου Τροπαιοφόρου(Σήμερα Κλείνουμε με Παρακληση στον Άγιο Γεώργιο,για τον Σκόπελο,για τον Παλαιόκηπο για Όλη την Γέρα,για Όλη την Λέσβο,για ΄Ολη την Ελλάδα μας,για την παύση της καταδυνάστευσης Όλου του Κόσμου.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλό Π.Σ.Κ.

Ρεβιθόρυζο | Άκης Πετρετζίκης(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σαςπιάτο,απο τον Άκη.)

Σπιτικό Χούμους | Άκης Πετρετζίκης(To Συνοδευτικό σας για το πιάτο της Παρασκευής,απο τον Άκη.)

5K African Wildlife - Kruger National Park in South Africa - 1.5 HRS(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Happy Traveller in Chalkidiki | Mount Athos Area | FULL(Πρωινη ξενάγηση με τον Ευτύχη και το Ηappy Traveller στο Άγιο Όρος.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Πέμπτη.Καλο και ήπιο Χειμώνα να Έχουμε.

17 07 2020 ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ(Kλείνουμε με Παρακλήσεις στους Αγίους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σημερα στην Αγία Μαρίνα.Να Εχουμε την Ευλογία και την Προστασία των.)Καληνύχτα.Καλό και Ευλογημένο ξημέρωμα.Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες,Φίλες και Φίλοι μου.

14 Οκτωβρίου: Άγιος Κοσμάς ο Μελωδός και Άγιος Ιγνάτιος ο Αγαλλιανός(Kαθημερινό,Αυριανό Εορτολόγιο.Δειτε Αφιέρωματα και στο f.b.)Καλό Βράδυ.Χρόνια Πολλά Μήθυμνα.Χρόνια Πολλά Καλλονη.Χρόνια μας Πολλά.

25η Μαρτίου 1821 - Παρουσίαση(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ 25η Μαρτίου 1821-25η Μαρτίου 2021.200 Χρόνια Ελευθερίας και...Συνεχίζουμε...Λέτε σε λίγο να Φωνάξουμε και Εμείς,Ελευθερία η Θάνατος...?)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου,και Υπομονή με τον "Μπάλλο",Βαρ.Χαμηλό,που Έρχεται,και για την Γέρα μας.Να τον Χωρέψουμε,αλλά να μην μας Καταπιεί.Ο ΘΕΟΣ μαζί με Όλους μας

LIVE 68 πονηρή εγκύκλιος | π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ 25.07.21(Παρέα με τον π.Αντώνιο σε θεματα Ποιμαντικά και τρέχουσας Επικαιρότητας,Τελευταία Σχετικά με την Παγκόσμια Δικτατορια που πανε να Εγκαταστήσουνε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.Ο ΘΕΟΣ μαζί μας κανένας Εναντίον μας,Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγωτες

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Η μικρή Παράκληση στην Παναγία μας, με στίχους και μετάφραση.(Για σήμερα ασχοληθήκαμε πολύ λίγο με το Νεοφώτιστο blogspot ,Eς Αύριο τα σπουδαία.Κλείνουμε για σήμερα με Παρακλήσεις στούς Αγίους μας και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Αγία Χρυσή - 13 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για την Αγία Χρυσή,Εξ Αλμωπίας απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.Χρόνια Πολλά στις Εορτάζουσες.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 12/10/2021 | ΕΡΤ(Αν και ο Σάκης μπαινει στον gyrologo1950,Kάνωαρχή με την geragotiki gonia.)Kαλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου του blogspot

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Εσπερινός & Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο Βλάσιο (10-2-21)Kλείνουμε σήμερα με Παράκληση με Εσπερινο,στον Αγιο Βλάσιο τον Ιερομάρτυρα.Να Εχουμε την Ευλογία και την Προστασία των)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα Συνγεραγώτισσες,Συνγεραγώτες .

Τσιπούρα Πλακί στο Φούρνο με Λαχανικά | Άκης Πετρετζίκης(H Πρόταση για το ΣημερινόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)Καλό Βράδυ Φίλες και Φίλοι μου των blogspot.

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ;(Πληροφορίες για το Φετεινό Happy Traveller)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

ΘΗΡΑΣΙΑ, Η ΑΓΝΩΣΤΗ, ΜΑΓΙΚΗ, ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ(Σας παρουσιάζω σήμερα Ένα άλλο Νησί απομονωμένο και ξεχασμένο κάπως από τους Ανθρώπους,αλλά καθόλου Ευκαταφρόνητο.Ενα κομμάτι της Σαντορίνης,την Γραφική Θηρασιά,που δούλεψα ως καθηγητής το 2006-2007..Αξίζει να πάει κανείς.Δεν Έχει να ζηλέψει τίποτα από την Σαντορινη..Με Απλούς κατοίκους που ,αν τους τους δεις με Αγάπη θυσιάζονται για σένα..Δεν θα σας ξεχάσω Φίλες και Φίλοι μου,Όσο ζω.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη βδομάδα.με υγεία για Όλες και για Όλους.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στον Ταξιάρχη (Μανταμάδου και Παπάδου.)και στους Αγίους.Καληνύχτα,Καλό ξημέρωμα..Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα,Συνγεραγώτισσες,Συνγεραγώτες,Φίλες και Φίλοι μου..

ΠΑΠΑΔΟΣ Σήμερα 10 Οκτωβρίου 2021(Mια μικρή γεύση απο τα Χωριά της Γέρας μας σημερα.ΠΑΠΑΔΟΣ(Κυριακή 10/10/21.)Καλό Βράδυ για Ολες και για Όλους.

HappyTraveller στη Λέσβο | FULL(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Ηappy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΛΕΣΒΟ.)Καλό Απόγευμα,Συνγεραγώτισσες,Συνγεραγώτες,Φίλες και Φίλοι μου..Καλή Βδομάδα απο Αύριο,Έστω και βροχερή,Χωρίς προβλήματα.

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

27 Ιουλίου: Άγιος Παντελεήμων ο ιαματικός(Kλείνουμε για Άλλο Ένα Σαββατοβραδο ,τουτη την Φορα Οχι με Παράκληση αφού την βάλαμε,λιγα λόγια για το Μαρτυρικό Βιο του,απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο,με θέματα πάντα Επικαιρα και Ποιμαντικά και τρέχουσας Επικαιρότητας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Σημ.Απο Αύριο πρωτα ΘΕΟΣ,θα βάζω περισσότερα Βίντεα δικά μου και" Στα τρία παιδιά μου",και στα τρια blogspot.,με Αλλαγές και και στην Πολλαπλή σας Ενημέρωση.

TΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣΙΑΣ.ΙΟΥΝΙΟΣ 2007(Παλειές Προσωπικές Καλές Στιγμές απο το πάρτυ η το Γλέντι Αποχαιρετισμού στην Θηρασια,2006-2007.Φίλες και Φίλοι μου,νάστε Όλοι Εν ζωή,και νασται πάντα με Υγεία.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες.

Ο Μπακαλόγατος- ατάκες Ζήκος(Γελάστε με τις Ατάκες του Κ.Χατζηχριστου στον Μπακαλόγατοςτον Αμιμητο Ζηκο(Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι,Συνγεραγωτες και μη.Να Έχουμε μια Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Παρακλητικός Κανών Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού(Σημερα Κλεινουμε με Παρακληση στον Άγιο και Ιαματικό Παντελεήμονα,και για Όλους τους κατοίκους σε Όλη την Ελλάδα,που Έχουν τον Ανάργυρο ΄Αγιο Παντελεήμονα.Να Εχουμε την Χάρη και την Προστασία των.)Καλό Σαββατοκύριακο.Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες.Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα..

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΝΕΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ...(Μια βόλτα με ενα Βιντεακι απο τα παλειά,την Πάτεία του Χωριου μου,στον Παλαιόκηπο,λιγες μερες αφοτου Φτειάξανε την πλατεια του Χωριου,μετα τον ξαφνικό Χαμό του Γιατρού ,Σωτηρη Ζαμητράκη)Καλό Βράδυ.

Happy Traveller στις ΑΛΠΕΙΣ | part 4 | Βόρεια Ιταλία και Ελβετία(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στον Κόσμο,και στην Ευρώπη.ΑΛΠΕΙΣ.ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ και ΕΛΒΕΤΙΑ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου,Συνγεραγώτισες και Συνγεραγώτες.Καλό Σαββατοκύριακο για Όλες και για Όλους

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Παρακλητικός κανόνας του Αγίου Γεωργίου(Kλείνουμε με Παρακλήσεις στους Ταξιάρχες,στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,και στον άγιο Γεώργιο.Να Εχουμε την Ευλογία και την Προστασία τους..)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

🔴 Calm Piano Music 24/7: Study Music, Focus, Think, Meditation, Relaxing...(Mουσική για ρηλάξ.3.)

Кошечки фолд блю-пойнт, резерв/продажа(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου,Συνγεραγώτισσες,Συνγεραγώτες και Όχι μόνο.Η Γεραγώτικη Γωνια Ανήκει σε Όλη την Γέρα,σε Ολη την Λέσβο,σε Ολη την Ελλάδα,σε'Ολο τον κόσμο.

Μην απελπίζεσαι υπάρχει ελπίδα(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε θέματα Ποιμαντικά και τρέχουσας Επικαιροτητας.)Καλό Μεσημέρι.Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες και Όχι μόνο.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Παρακλητικὸς Κανόνας Παναγίας (Σήμερα θα κλείσουμε με Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο,την Ιεροσολυμητισσα,για την Ζωοδόχο Πηγή)Καθε μέρα θα Κλέινουμε με Παράκληση των Πολιούχων Αγίων,των Χωριών της Γέρας.2.Ζωοδόχος Πηγή Μεσαγρός.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Πως ξεχωρίζουμε το καλαμάρι από το θράψαλο και πως τα καθαρίζουμε(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την κουζίνα σας.Πως καθαρίζουμε Καλαμάρια.)Καλησπέρα Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες,Φίλες και Φίλοι μου.

Vivaldi Autumn The Four Seasons High Quality(Δεύτερος Μήνας του Φθιοπώρου και VIVALDI Oι τέσσερις Εποχές,για Αρχή σημερα.)Καλό Απόγευμα Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες

Πρέπει να πίνω αγιασμό ή όχι;(ΘΕΜΑΤΑ Εκκλησιαστικά και Οικοδομής των πιστών.Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ψαλμωδίες μοναχών Σιμωνόπετρας Αγ. Όρους - Παράκληση Αγίας Μαρίας Μαγδαλ...(Κλείνουμε με Παρακλήσεις,για να πάει καλά η βδομάδα και για να ξεφύγουμε απο τα δόκανα της ΠαγκοσμιοποίησηςΠρωτη Παράκληση στην Αγια Μαρία την Μαγδαληνή.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

HAPPY TRAVELLER σε ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ(Mιά Ματιά στα μέρη που Επισκέφτηκα το λίγο διαστημα που ημουν Ναυτικός με το "ΟLYMPIK AVENGER',απο την Ηλέκτρα και τον Ευτύχη.Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,στην Ελλάδα,στον Κόσμο και στην Ευρώπη.ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ,ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ)Καλό Απόγευμα Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες,Φίλες και Φίλοι μου.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε με Γ.Kοινούση και Ελλάδα Ενωμένη,)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

5 Οκτωβριου - Αγία Χαριτίνη(Xαριτίνης,Ευδοκίμου και Μαμέλχθης,Μεθοδίας της Εν Κιμώλω.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.Μπαινετε και στα 3 blogspot.Καθώς πλησιάζουμε στην Μεγάλη Εθνική μας Επέτειο,ΟΚΟΥΛΗΣ και η παρέα του φοβούμενοι το κράξιμο του Κόσμου,πατήσανε λίγο Φρένο,αλλά μην τους Εμπιστεύεστε.Κανονικος Τριήμερος Εορτασμός και Σημαίες στα Μπάλκόνια,και με Παρελάσεις.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.Καλή Βδομάδα.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ὁ Παρακλητικός Κανόνας τοῦ ἁγίου Λουκᾶ τοῦ ἰατροῦ(Kλείνουμε με Παρακληση στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό,για τις ταλαιπωρίες που τραβαει Ο Δίσμοιρος Ελληνικός Λαός,απο τους Παγκοσμιοποιητές και Ιδιαιταιρως τα Χωρια της Γέρας)Αγιοι του ΘΕΟΥ πρεσβεύσατε υπέρ ημών των Αμαρτωλων Αμην.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ-ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ.(ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΕΡΜΟΛΑΟΥ.ΠΟΛΙΟΥΧ...(RETRO Βιντεάκια μεχρι τα ποιο Καινούρια,Απο τον Ιερό Ναό του Αγίου Ερμολάου Παλαιοκήπου.(Υπάρχει και στα blogspot)Στιγμιότυπα απο τον Εσπερινό της Γιορτής του Αγίου Ερμολάου)Καλησπέρα Φίλες και Φιλοι μου.

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε για ένα ακόμα Σαββατόβραδο και σπο την geragltiki gonia,με Γ,Κοινούση Χριστιανικά τραγούδια και "Ταξιάρχης")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα με την Ευλογία κσι την Προστασία των Ουρανίων Στρατηγών και Αρχιστρατήγων,και των Αρχαγγέλων μας Μιχαήλ και Γαβριήλ(Σε Όλα τα μέρη της Ελλάδος,ιδιαιτερως σε Μανταμάδο και Παπάδο.)

3 Οκτωβρίου: Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης - Ο Βίος του προστάτη Άγιου...(ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ(ΑΥΡΙΑΝΟ):+ΚΥΡΙΑΚΗ Β ΛΟΥΚΑ .Διονυσίου Αρεοπαγίτου,προστάτη των Αθηνών.Δαμάριδος,Ελευθερίου.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.Ξημερώνει Κυριακή,Οπου και νασαι,να το θυμάσαι.(Γ.Πουλόπουλος),Εκκλησιασμός,και μετά ΄Ολα τα Άλλα.Είναι η πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη,του μαζωχτεί για τα Νησιά και τις Αγροτικές περιοχές.Εχω Όμως μια Απορία.Τώρα μεσα σε αυτού του Κορωναιού τη τρελλα,στα κτήματα θα πηγαίνετε με ΜΑΣΚΕΣ...?Άκουσα και Ένα κουφό.Θα αμολύσουν λέει πυρινική βόμβα για να υποχρεώσουν Όλο τον πληθυσμό να Φορέσει Μάσκες,και ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΊ.(Μακάρι να το Είδαν στο Όνειρό τους.)Αυτο το Σενάριο το διάβασα και ποιό παλειά.Τα Εγκληματικά μυαλά Όλα μπορούν να τα Σκεφτούν Εκτός απο το Ότι Υπρχει ΘΕΟΣ,Όν τα πανθ Ορά.ΑΘΕΟΙ με τα Ούλα τους,γιατι και Ο Φτειαχτός τους ΙΟΣ,ΑΘΕΟΣ Είναι.Ονειρο τους,Είναι για να Άλλάξουν την Ανθρωπότητα,προς το Χειροτερο βέβαια.Ταδε Έφη Μπίλ Κέιτς προ Ετών.Αυτα για τώρα.Αγιε του ΘΕΟΥ σκέπε,Φρούρει Φύλαττε τούς δούλους σου.)Καλό Βράδυ.

Μια ματιά στην Πατρικού Παπαδος.(Eνα μικρο δείγμα για το τωρα στο Κεφαλοχώρι μας,στον Παπάδο.)Καλησπέρα σε Όλες και σε Όλους.

Μεσαγρός ( Οδοιπορικό στη Λέσβο )Aρχίζουμε με τα Οδοιπορικά ΣΕ Όλα τα χωριά της Γέρας.Πρώτο Χωριο Μεσαγρός)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΗΒΑ 25 10 2019(ΕΠΙΛΟΓΟΣ και ΠΡΟΛΟΓΟΣ.Λιτανειες.Μονο Έτσι φεύγει το κακό..Η Θεία δυναμη Νικά την Ανθρώπινη Επιστημη..Όπου Θεός δύναται νικαται Φύσεως τάξης.)Καλημέρα Καλό και Ευλογημενο Σαββατοκυριακο