Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Αγρυπνία στην Παναγία υπέρ υγείας και ενισχύσεως του αγώνα των χριστιανώ...(Κλεινουμε και σήμερα ,με Παρακλήσεις στην Παναγία μας και στους Αγίους.Σήμερα κλείνουμε με Αγρυπνία στην Υπεραγία μας Θεοτόκο)Καληνυχτα ,Καλό ξημέρωμα.Καλό Μήνα.

Ριζότο με γαρίδες από τον Γέροντα Παρθένιο(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Αναμμένα κάρβουνα στο κεφάλι σου(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε Ποιμαντικά θέματα και σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.)

Ομιλία του Αγίου Προφήτου Ναούμ και του Αγίου του Φιλαρέτου Ελεήμονος(OMIΛΙΑ απο τον πρωτοπρεσβύτερο π,Αντώνιο Χρήστου,για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Αγιο Φιλάρετο,και προφήτη Ναούμ.Χρονια Πολλά στους Εορτάζοντας)Καλησπέρα σε Όλες και σε Όλους.

Jo - Τζο ο καταπληκτικός (1971) Louis de Funès (720p)H Kομωδία της Ημέρας."Τζό Ο Καταπληκτικός."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλη παρακολούθηση.)

Χριστουγεννιάτικα παιδικά τραγούδια & κάλαντα... (video HD)Για τούς Μικρούς Φίλους μας.

Πως και ποτε σπερνω μαρουλια(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι των blogsot

Frank Sinatra,Dean Martin,Nat King Cole,Natalie Cole Christmas Songs 🎄 O...(Παρέα με τον Φραγκ Συνατρα και την παρέα του)Καλό Μεσημέρι σε Όλες και σε Όλους.

Ἀφιέρωμα "Aeolos Report" - Ταξιάρχης Μανταμάδου(Αφιέρωμα στον Ταξιάρχη Μανταμάδου,στον Ταξιάρχη Όλου του κόσμου στον Ταξιάρχη μας.)Καλημέρα Συνελληνες και ΟΜΟΔΟΞΟΙ.Καλημερα Συνγεραγωτισσες Συνγεραγωτες

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ(Κλεινουμε με Παρακλησεις στην Θεοτοκο μας και στούς αγιους)Καληνύχτα,Καλο ξημερωμα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.)

10 tips που θα σε κάνουν καλύτερο κηπουρό!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)

Καρπάτσιο λαβράκι με κρίταμο & σέλερι (Επ.21) | Με το μάτι γαρίδα(Μια Καλή Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,σαν μέρα Ψαροφαγίας,ως τις 12/12 η 17/12,lλόγω Νηστείας,με λαβράκια και Λευτέρης Λαζάρου.Σημ.Συνταγές υπάρχουν και στα blogspot.)

Το κουνουπίδι στο φούρνο είναι καλύτερο από το κρέας! Τραγανό ψημένο κου...(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

30 Νοεμβρίου: Άγιος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος - Ο Βίος και τα θαύματα του πρ...(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,+ Ανδρέα Πρωτοκλήτου,Αλεξάνδρου Μηθύμνης,Φρουμεντίου Αιθ.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.Ολης της Γέρας,Όλης της Λέσβου.Γιορτάζει η Πάτρα.Χρόνια Πολλά Πατρα.)

Happy Traveller Χριστούγεννα 2019(Happy Traveller και Χριστούγεννα 2019 με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller)Kαλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

Bign Crosby, Frank Sinatra: Christmas Songs Full Album 🎄 Best Christmas ...(Xριστουγεννιάτικη Μουσική και τραγούδια απο διάσημους,Star)

528Hz Θεραπευτική μουσική για να ηρεμήσει η γάτα σας - Ανακούφιση από το...)Χιουμορριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες μετα Μουσικής.Ε.

Beginning Of The End (1957) Η Αρχή Του Τέλους(H Tαινεία της Ημέρας."Η Αρχή του Τέλους."(Φαντασίας.)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ (LIVE)- ΜΥΤΙΛΗΝΗ(Σήμερα ξεκινάμε με Ζωντανή Μουσική από τα Ωραία του Γ.Μπουρα.Ζωντανά λέγοντας,εννοούμε Όχι από δίσκο,μάλλον από πανηγυρι.Τα καλιτερα του Μπούρα λοιπόν,και μετά ακολουθεί μιας από τις καλύτερες Ελληνικές ταινειες,η Ξένη..)Καλό Μεσημέρι. Και Καλή βδομάδα Φίλες και Φίλοι μου,των blogspot,και Όχι μόνο.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

☑️ My Best Homemade Bread!!! 🍞 Το Καλύτερό μου Σπιτικό ψωμί!!! 😋Δεν αγοράζω πια ψωμί! Νέα τέλεια συνταγή για γρήγορο ψωμί σε 5 λεπτά. ψή...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για το Σπίτι σας.Το Ψωμί ακρίβηνε,Φτειάξτο μόνος σου.)Καλησπέρα Καλό ξημέρωμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Wildlife - Great Migration from the Serengeti to the Maasai M...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας.)

►ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ◄067►Jp Films(H Eλληνική ταινεία της ημέρας.¨Γαμήλειες Περιπέτειες",Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι των blogspot.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ 'ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ !!! '(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούσης και "Το Χάραγμα δεν θα δεχτώ,δεν θα προδώσω τον Χριστό.")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Μπακαλιάρος Πλακί Επ. 67 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Μέρα Ψαροφαγίας,Αυριο λόγω Νηστείας,απο τον Άκη.)

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι | Άκης Πετρετζίκης(Mια Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη,με θαλασσινά.)Καλησπέρα σε Όλες και σε Όλους.

Άγιος Ειρήναρχος - 28 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛIA και Βιος με Απολυτικιο,για τον Άγιο Ειρήναρχο τον μαρτ.απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.Επισης Αυριο γιορτάζουν Οι Όσιος Στεφάνος Ομολ.,και οι 15 μάρτυρες Τιβεριουπόλεως)

Happy Traveller στη Φλώρινα - FULL(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο στην Ελλάδα.ΦΛΩΡΙΝΑ.)

Relaxing Christmas Carol Music + Fireplace Sounds 🎵 Healing Music, Sleep...(Xριστουγεννιάτικη Μουσική για Ρηλάξ)

Η καλύτερη συνταγή σαλάτας τόνου(Η Εναλλακτική σας Λύση,το Συμπλήρωμα για το Μεσημερι της Κυριακής.Ε..)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Tom & Jerry | Trouble Everywhere | Classic Cartoon (Compilation | WB Kids(Αρχίζουμε με την Χαρά των παιδιών τα Κιν.Σχεδια,και ο Τομ και Τζερυ,σε Νέες περιπέτειες.)Καλό Μεσημέρι.Κυριες και Κύριοι.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΣΑΛΙΚΗ.(Με θαυμαστα Γεγονότα απο την Ζωή του Οσίου Γέροντα π.Ιακώβου Τσαλίκη,Κλείνουμε σήμερα.)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Πολλαπλασιασμός κλαδιών τριαντάφυλλου στην άμμο | Πώς να φυτέψετε τριαντ...(Aν και τώρα μόλις μπαινουμε στον Χειμώνα,σε Όσες και Όσουν αρέσουν Οι τριανταφυλιές δοκιμάστε το.Χρήσιμα και Ωφλιμα για τον Κήπο σας)

HAPPY TRAVELLER με τους 'Ελληνες της Αυστραλίας(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον κόσμο.ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ)Καλησπέρα Φίλες και Φίλες μου των blogspot.Καλό Σαββατοκύριακο.

Η επίθεση της Superwoman / Attack of the 50 Ft. Woman με Ελληνικούς υπότ...(H Tαινεία Επιστ.Φαντασίας της Ημέρας."Η Επίθεση της souperwoman.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ..Καλή παρακολούθηση.)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ 8K ULTRA HD(Παρέα με τα Αγρια Θηρία της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.Καλό Σαββατοκύριακο.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Παστίτσιο με κιμά μανιταριών νηστίσιμο από τον Γέροντα Παρθένιο(Η Ιδέα το για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο,με Μανιτάρια..Δεστε την Συνταγή.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Ο Όσιος Στυλιανός ο Παφλαγόνας - 26 Νοεμβρίου(Κλείνουμε σήμερα κάπως διαφορετικά,με το Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Στυλιανό Παφλαγώνας,)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλο Π.Σ.Κ.(ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο.)

Άγιος Στυλιανός - 26 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Στυλιανό Παφλαγώνας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

8K African Nature and Wildlife of Sanbona Wildlife Reserve - Relaxation ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας.Ε.)

Νούφαρα Σιροπιαστό γλυκό από τη Σωτηρούλα με την Ελίζα και τη Μαρία #MEc...(Για το Επιδόρπιο-Γλυκό της Βδομάδας απο την Ελίζα.)Καλό Απόγευμα σε Όλες και σε Όλους.

Κάθε εμπόδιο για καλό (1958) Σμαρούλα Γιούλη, Ντίνος Ηλιόπουλος (720p)Για την Απογευματινή σας Ψυχαγωγία.Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Εορτή Αγ. Αικατερίνης.(ΟΜΙΛΙΑ για την Αγία Αικατερίνη την Μεγαλομάρτυρα του Σινά,απο τον Θεολόγο Καθηγητή κ.Ευάγγελο Ρωσόπουλο.)Kαληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

ΒΙΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ(Kαθημερινό Εορτολόγιο,για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Αικατερίνη.την Μεγαλομάρτυρα,του Όρους Σινά,που μαζί με τους 300 μάρτυρες,και του Αγιου Μερκουρίου του μεγαλομαρτυρα,Επίσης,κλείνουν το Πάνθεον των Αγίων Μεγαλομαρτύρων,της Αυριανής μέρας.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

Scaramouche (1923) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(Μια ταινεία στα μέτρα της Παγκοσμιοποίησης.Αναφέρεται στα Ανθρώπινα δικαιώματα,που τα Εχουν καταπατήσει με την Χούντα της Παγκοσμιοποίησης."Σκαραμούς"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι των blogspot,και Όχι μόνο,Συνχωριανές και Συνχωριανοί.

Που'σαι βρε γέρο του Μωριά;(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ)Καλό Μεσημέρι Συγχωριανες Συγχωριανοί.Απο την Δευτέρα.η Χούντα της Παγκοσμιοποιησης βάζει σε αυστηρή απομόνωση ,Στοχοποιεί και στιγματίζει περισσότερο τους πολίτες.Θα το δεχτούμε...?

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ(Kλείνουμε σημερα με Παρακλήσεις στην Παναγία μας,για Πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας με την Χούντα της Παγκοσμοιοποίησης,να δείχνει στην Ελλάδα τα δόντια τς με το παράρτημα της,στην Ελλάδα μας σαν Νέα Τρομοκρατία,και Άκρως Ρατσιστική,με το να στερει απο τους Αληθινούς πολίτες τα Αγαθα πρωτης Ανάγκης,για το κ....Εμβόλιο τους. .ΑΙΣΧΟΣ.Η ΑΥΣΤΡΙΑ Εκανε την Αρχή.Αντίσταση Συνέλληνες,Ο ΘΕΟΣ και η Παναγια Είναι μαζί μας..)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα..Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.ΜΕ ΥΓΕΙΑ./ΠΑΝΤΑ

Άγιος Πέτρος Αλεξανδρείας - 24 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Άγιο Πέτρο Αλεξανδρείας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.Επίσης Αυριο γιορτάζουν Κλήμης Ρώμης και Ερμογένης.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας.)

Villaggio di Babbo Natale a Rovaniemi Lapponia - Santa Claus in Finlandi...(Εισαγωγή με Χριστουγεννιάτικα ,μιας και πλησιάζουμε.)Καλησπέρα.Κυρίες και Κύριοι.

Ο Φανούρης και το σόι του (1957) Μίμης Φωτόπουλος (720p)Παρέα με τον παλειο Ελληνικό Κινηματογράφο.Για να πάμε καλά το Απόγευμα,τουλάχιστον.."Ο Φανούρης και το Σόι του"Μια Ιστορία της Καθημερινότητας μας.Καλη Παρακολούθηση )Καλό Μεσημερι Κυρίες και Κύριοι των bloĝ,και Όχι μόνο.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Heavenly Christmas Music | Fireplace Sounds | 4K ULTRA HD | Relaxing Cla...(Κλείνουμε σήμερα κάπως διαφορετικα.Χριστουγεννιάτικη Χαλλαρωτική Μουσική)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Chef στον Αέρα - Σαρδέλες φουρνιστές με πατάτες(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο..Μια Ίδέα για το πιάτο της Τρίτης.)Καλό Βράδυ Φίλες και Φίλοι μου.

Ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 7(H Tαινεία της Ημέρας."Το Σκάφος με το Γιάλινο πάτο."ΚΟΜΩΔΊΑ.)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

360 video, Lake Baikal, Magical Ice, Russia. 12K aerial video(Περιδιαβαίνοντας τις Ομορφιές του Κόσμου,με Μουσική.)

Hombres de Guerra | Men O'War (1929) El Gordo y el Flaco(Η ΚΟΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ με το Ακτύπητο Αξέχαστο Δίδυμο,Χοντρος Λιγνός."Άνδρες του Ανέμου"Καλή παρακολούθηση.¨)Καλό Απόγευμα Κυριες και Κύριοι της Geragotoikis gonias,και Όχι μόνο.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - Μ.Ε ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΟΥ(Για κάθε περίσταση.Πριν να Φύγετε από το Σπίτι,αλλα και μετα..Φύλακες της ζωής μας να Είναι για Πάντα.Να Έχουμε μια καλή και Ειρηνική βδομάδα.Καλο Υπόλοιπο Τεσσαρσκοστής. Συνέλληνες Και ΟΜΟΔΟΞΟΙ,αγαπητοί, Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες,και Καλή υπομονή.,για τη Χούντα της Παγκοσμιοποιησης που βιώνουμε.Καλή Βδομάδα,για Όλες και για Ολους μας.Καλη Λευτερια...)Καλό Μεσημέρι.Φίλες και Φίλοι μου

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Παρακλητικός Κανών Αγίου Ιακώβου του εν Ευβοία(Του Όσίου Ιακώβου του Εν Ευβοία,Αυριο και Κλείνουμε Σημερα 21 Νοεμβρίου ,με Παρακλησεις στούς Αγίους μας.Σημερα θα ακουστε και θα παρακολουθείστε τον Παρακλητικό Κανόνα,στον Όσιο Ιάκωβο τον Τσαλίκη.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Ο Άγιος της ημέρας - 22 Νοεμβρίου - Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Νεοαγιοκαταταχθέντα Όσιο Ιάκωβο τον Τσαλίκη τον εν Ευβοία.)Καλό Βράδυ Φίλες και Φίλοι μου.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΟΣΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΣΑΛΙΚΗ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Άγιο Ιάκωβο τον Τσαλίκη.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

HAPPY TRAVELLER στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ | Μέρος 2 - Gouda | Giethoorn | Φράγματα |...(Bόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα,και τον Ηappy Traveller,στην Ελλάδα,στον κόσμο και στην Ευρώπη.ΟΛΛΑΝΔΙΑ.2.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Ενωτικα Χριστιανικά τραγούδια του Γ.Κοινούση και ¨"Ελλάδα Ενωμενη")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Ο ΤΕΝΤΥ ΜΠΟΥΣ 1967 77'(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ"Μανωλάκης Ο Τεντυμπόυς."(Κομωδία)Η Ταινεια,του παλειου καλου Ελληνικού Κιν/γράφου, ξημερώματα Κυριακής.Καλή παρακολούθηση.)

Φιλέτα γλώσσας με κρούστα μυρωδικών | Foodouki(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Ημέρα Ψαροφαγίας η Αυριανη,αφου και μεχρι τις 12/12 η 17/12 τρωμε Ψάρι.)

21 Νοεμβρίου - Τα Εισόδια της Θεοτόκου(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Μεγάλη Γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου που Εορτάζουμε Αυριο.)

Προκόπης ο απρόκοπος (1969) Φίλιος Φιλιππίδης(Η Ελληνική ταινεία του Σαββατοκύριακου."Προκόπης Ο Απρόκοπος."(Φίλιος Φιλιππίδης,Γ.Μαλούχος κ.α.)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλησπέρα σε Όλες και σε Όλους.

ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ HAPPY TRAVELLER!(Eιδήσεις απο την Hλέκτρα και τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,Δείτε το.)

ΥΜΝΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Χριστός γεννᾶται...,Μεγάλυνον ψυχή μου...,Μυστήριον...(Προετοιμασία Χριστουγέννων απο Αύριο,με τις Καταβασίες των Χριστουγέννων,στην Μεγάλη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου,της Εισόδου της Παναγίας μας στον Ναο,Αύριο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι της Γεραγώτικης Γωνιάς,και Όχι μόνο.

τα Εισίδια της Θεοτόκου,της Υπεραγίας μας Θεοτόκου

Προετοιμασία χώρου για φύτεμα ντομάτας!(Χρήσιμα και ΩΦελιμα για τον κήπο σας..Ετοιμάστε τον κήπο σας....)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή να Έχουμε.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ακολουθία Εσπερινού Αγίου Φανουρίου - Παράκληση Υπεραγίας Θεοτόκου και Α...(Kλείνουμε με Παρακλήσεις και σήμερα στους Αγίους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σήμερα Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλήτη.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Σαββατοκύριακο.

Μπριάμ της θάλασσας από τον Γέροντα Παρθένιο(Mια Ιδέα για το Αυριανό και Μεθαυριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Whiteout / Ίχνη στο Χιόνι (2009) ελληνικοί υπότιτλοι, Kate Beckinsale(H Περιπέτεια της Ημέρας "Ίχνοι στο Χιόνι."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

Happy Traveller στην Κύπρο | ΠΑΦΟΣ(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στηην Ευρώπη,στον κόσμο,και στην Ελλάδα.ΚΥΠΡΟΣ/ΠΑΦΟΣ.)

Beautiful Christmas Carol Medley, Silent Night, Jingle Bells, Silver Bel...(Mουσικό Χριστουγεννιάτικο Διάλλειμα.2.)

ΥΠΑΚΟΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΟΥΩ, ΟΧΙ ΠΕΙΘΑΡΧΩ(ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΕΚΤΑΚΤΗ με τον Γέροντα π.Βασίλειο Βελουδάκη.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κυριοι.Καλό Π.Σ.Κ.)

8K African Wildlife and Nature Showreel 2021(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας.Ε.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ρεβίθια στην κατσαρόλα και στο φούρνο από την Ελίζα #MEchatzimike(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ελίζα.)

Ο Άγιος της ημέρας - 19 Νοεμβρίου - Προφήτης Αβδιού(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Αβδιού.Βαρλαάμ,Ηλιελαίου,Θαλελαιου,Ευφημίας μ.)Καλησπέρα Φ'ιλες και Φίλοι μου.

Ροβύρος ο Κατακτητής. - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(UPDATE 720HD)Η Ταινεία περιπέτειας της Ημέρας."Ροβύρος Ο Κατακτητής"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση)

Happy Traveller στην Αγία Πετρούπολη | FULL(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα στην Ευρώπη και στον Κόσμο.ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Том и Джерри | Классический мультфильм 115 | WB Kids(Καλιτερα Συνέχεια με Τομ και Τζερυ.Ο Γατουλης που κυνηγάει συνέχεια το ποντικάκι που του κάνει την ζωή δύσκολη.Δεστε το Καλιτερο από τις Ειδήσεις στα Ελληνικά Μ.Μ.Ε.)Καλό Μεσημέρι Συγχωριανες και Συγχωριανοί,και Φίλες και Φίλοι μου.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ(Με γράμματα)Kλεινουμε σήμερα με Παρακλήσεις σε Αγίους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σήμερα στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

ΠΡΟ-ΔΟ-ΣΙΑ ΟΡΘΟΔ. ΠΙΣΤΕΩΣ (π.Αντ. 2021)Επ Ευκαιρεία του Ερχομού του Αρχιαιρεσιάρχη ΠΑΠΑ,που Φαίρνουν δυστηχώς Οι ηγεσίες Εκκλησίας και Πολιτείας και Ο Περιούσιος Λαός του ΘΕΟΥ,Κοιμάται.Παρέα με τον Γέροντα π.Αντώ/νιο Αρχιμ/τη,Παιδοψυχολόγο.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ.ΟΧΙΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΣΜΟ)

Ο Άγιος της ημέρας - 18 Νοεμβρίου - Άγιος Πλάτων(Kαθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Πλάτωνα μεγαλομ.,Ρωμανού μελ.Ζακχαίου διακ..Αναστασίου Νεομ.)Kαλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.Φίλες και Φίλοι μου.

Slow Blues Music | Best Slow Jazz Blues Music Of All Time | Slow Blues /...(Mουσική για Ρηλάξ σε Στύλ Μπλούζ.)

Υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο; - Η ιστορία ξέρει(Ήμουν και Εγώ Εκεί.Οπου ακούτε πολλά κεράσια βαστατε μικρό καλαθι.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Τεταρτη

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας .ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ(Kλείνουμε και σήμερα με Ύμνους στον Θεο και πατέρα μας και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα Συγχωριανές και Συγχωριανοί Κυρίες και Κύριοι.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

The Good, the Bad and the Ugly(Η Ταινεία της Ημέρας."Ο Καλός,Ο Κακός και Ο Ασχημος"(Γουέστερν Εποχής)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Κάστανα στο φούρνο: Πως θα τα ψήσεις και θα τα καθαρίσεις.(Eποχή Κάστανου.Δείτε πως τα Ψήνεις και τα καθαρίζεις.Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Κουζίνα σας.Ε.)

Santorini, Greece in 4K Ultra HD(ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ.Σαντορίνη.Οι τόποι που Περπάτησα και Αγάπησα.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Χριστουγεννιάτικοι Ύμνοι(Πρόβες Χριστουγέννων με Χριστουγεννιάτικους Ύμνους.)Καλό Μεσημερι Φίλες και Φίλοι μου.

Looney Tunes 1939-1957 | Classic Compilation 2 | Bugs Bunny | Daffy Duck...(rabit taste, και τρίχες.Δειτε το κουνέλι με τον Έλμερ Φαντ,σε Κιν.Σχεδια.Για τους Μικρούς αλλά και Μεγάλους..)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Παράκληση Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη του νέου ασκητού του ¨με συγχωρείτε¨(Σήμερα κλείνουμε με Παρακλήσεις στην Παναγία και στούς Αγίους μας.Παράκληση σήμερα στον Άγιο Ιάκωβο τον Τσαλίκη.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Ευαγγελιστής Ματθαίος.(Bιος και ΟΜΙΛΙΑ για τον Ευαγγελιστή και Απόστολο του Χριστού,Ματθαίο,τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο,απο τον Θεολόγο καθηγητή κ.κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο.)

Ο Βετεράνος Ήρωας (Τσακ Νόρις) Ταινία Δράσης Περιπέτεια Πολεμική Με Ελλη...(Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."Ο Βετεράνος Ηρωας"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Υπέροχη, Χαλαρωτική Μουσική - Απαλή Μουσική Πιάνου και Μουσική Κιθάρας μ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία μετα Μουσικής.Ε.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου

Εορτασμός Παναγίας της Γιάτρισσας στη Θηρασιά 21.9.2013(ΘΗΡΑΣΙΑ,ΤοΚομμάτι της Σαντορίνης,που δεν Αλλοιώθηκε απο τον Πολιτισμό,του Ευρωτουρισμού.Η Παναγιά η Γιάτρισσα η θαυματουργός με το παραδοσιακό Κησκέσι.Αξίζει να πάτε και να περασετε αξέχααστες Διακοπές.)Καλό Απόγευμα..Καλή Σαρακοστη

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Τα παιδία από τι Μυτιλήνη ζωντανά 2(Από τον Συγχωριανό μας Νικολα,από Εκδήλωση μάλλον,ανοίγουμε σήμερα.)Καλημέρα.Καλη Βδομάδα Φίλες και Φίλοι μου.Καλη Σαρακοστη

Παρακλητικός Κανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης(Kλείνουμε σημερα παρακλήσεις Σημερα με παρακληση Αγιων ραφαηλ Νικολου Ειρηνης)Καλ ηνυχτα καλό ξημερωμα

15 Νοεμβρίου - Οι Άγιοι Γουρίας, Σαμωνάς και Άβιβος οι Ομολογητές(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Γουρία,Σαμωνά,Μαρκέλλου.(Αρχή Νηστείας.)

1962 ΓΑΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ(H Eλληνική ταινεία του Σαββατοκύριακου"Γαμπρός για Κλάμματα",με τον Θ.Βέγγο.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

Τσακιστές ελιές.Crushed olives. Maria's Greek Food(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την κουζίνα σας.Ε.)

Πανελλαδική διαμαρτυρία εστιατόρων την ερχόμενη Τρίτη | 14/11/2021 | ΕΡT(EKTAKTH-EΠIKAIΡOTHTA.Ολοι στην ΜεθΑυριανή Απεργία.Να Φύγουν,Ο Ρατσισμός και η Παγκοσμιοποίηση απο την Ελλάδα μας)

Disney Pluto Cartoon - Over 1 Hours Non-Stop!(Για τούς Μικρούς,αλλά ,και Μεγάλους Φίλους μας.Η ΩΡΑ του παιδιου, της Κυριακής.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι των blogspot.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Σήμερα κλείνουμε Οπως και καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούσης και "Ταξιάρχης"Να Εχουμε την Ευλογία και την Προστασία των.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

14 Νοεμβρίου: Άγιος Κωνσταντίνος ο Υδραίος - Αλλαξοπίστησε αλλά μετάνιωσ...(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Κωνσταντίνου του Υδραίου,Γρηγορίου επ.Ασσου,Φιλίππου απ.Γρηγοριου του Παλαμά..)

HAPPY TRAVELLER στη ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ | Μέρος 2 | FULL(Mια Βόλτα τώρα με την Ηλέκτρα τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον κόσμο.ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 2.)Καλησπέρα σε Όλες και σε Όλους.

Μαγειρέψαμε νόστιμους λαχανοκεφτέδες στο χωριό(Nηστεία πλησιάζει,δείτε την Συνταγή πως να Μαγειρέψτε vegan νοστημιές,με Λαχανοκεφτέδες.)

Том и Джерри | Классический мультфильм 117 | WB Kids(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς αλλά και Μεγάλους Φίλους μας."Τομ και Τζέρυ".Καλή παρακολούθηση.)

'Ομορφες Μέρες - Ελληνική Ταινία Παραγωγής 1970 FHD/COLOR(Σήμερα θα σας Αναρτήσω δύο Ελληνικές ταινειες μια Κοινωνική και μια Μονωδία.Δειτε τώρα μια Ελληνική Κοινωνική ταινεια γυρισμένη στην Πάτμο"Όμορφες Μέρες"με την Νίκη Τριανταφυλλίδου και Αλεξάνδρα Λαδικού.Ειναι από τις καλύτερες ταινίες της Εποχής του.Μια γυναίκα που Χάρισε την περιουσία της λίγο πριν Φύγει από την Ζωή.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ(με γράμματα)Κλεινουμε και σήμερα με Παρακλησεις στους Αγίους.Παράκληση στον Όσιο Ιωαννη τον Ρώσο.Να Εχουμε την Ευλογια και την προστασια του)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Σαββατοκύριακο.

Στιφάδο με μοσχάρι που λιώνει στο στόμα - Paxxi E122(....και το Κρεατικό για τοΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,μια Ιδέα,απο την Ειρήνη και το paxxi.)

Τσιπουρα στην Λαδοκολλα !!!!!!!!!(Mια Ιδέα για το ΜεθαυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,λόγω της Νηστείας των Χριστουγέννων απο τις 14/11,με Ψαρια την Κυριακή και Κρεατικο το Σάββατο.)

Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινούπολης (13 Νοεμβρ...(Kαθημερινο Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο.)

Smart And Funny Parrots Parrot Talking Videos Compilation P1 Super Dogs(Μουσικό με Γέλιο Διάλλειμα.)

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ .2.(Ηταν κάποιος Οκτώβριος του 2005 στη βροχερή Σαντορίνη,και Ενας Ερασιτέχνης Οπερατέρ,που Eιχε την λόξα απο τότες, τραβηξε αυτα τα Πλάνα ,με μικρο Κινητό,απο Εκεινη τη Αναμνηστική Παρέλαση,η τελευταια για την Ιωάννα της Α Γυμνασίου,που Εφυγε για τα Ουράνια λίγους μήνες μετα.Αιωνία της η Μνήμη.Ηταν η 28 Οκτωβρίου του 2005,στα Φηρά Σαντορίνης.ΡΕΤΡΟ)

FIREWORK ANXIETY MUSIC - 4th of July Soothing Music Aid for Cat Anxiety(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες,μετα Μουσικής.Ε.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

Reos Modelo | The Hoose Gow (Colorized) 1929 El Gordo y el Flaco(Σήμερα ας Γελάσουμε με "Χοντρό-Λιγνό"το Αξέχαστο διδυμο του Γέλιου,και με Ελλην.Υποτίτλους."Το Σπίτι με τις Γελάδες"Η Τανεία της Ημέρας.Καλή παρακολόύθηση.)

Συνταγή για ρουμπινένιο πελτέ κυδώνι - ηχωμαγειρέματα(Πελτέ Κυδώνι Πως το Φτειάχνουμε.Δειτε την Συνταγή.)

Η θεια μ' η Αμιρσούδα(Aπο την Λαική Παράδοση της Μυτιλήνης μας,της Λέσβου μας."Η θεια μ η Αμερσούδα"Ακούστε το.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.Καλό Σαββατοκύριακο.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Άγιον Όρος με τα ποιο υπέροχα ψαλτοτράγουδα | Trip to Athos with monasti...(Kάπως πρωτοτυπα κλείνουμε σημερα.Με Ψαλτοτράγουδα απο την Κοινότητα του Αγίου Όρους.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Π.Σ.Κ.

Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμονας Αρχιεπίσκοπος Αλεξανδρείας - 12 Νοεμβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Ιωάννου του Ελεήμονος,Μαρτίνου,Νείλου Μυροβλήτου.)

Ελ Σιντ 1961 HD 720p Ελληνικοί Υπότιτλοι(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."el cid"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Γιατί νηστεύουμε πριν τα Χριστούγεννα; | Ρωτήστε τον Γέροντα(Eνα Επίκαιρο θέμα βρήκα σημερα.Καθώς Οι Ημέρες για την Αρχή της Νηστείας των Χριστουγέννων,πλησιάζουν(14,15 Νοεμβρίου.),σας Ανέβασα τον παπούλη να σας δώσει μερικές Συμβουλές,και να σας Εξηγήσει γιατι Νηστεύουμε 40 μέρες πριν τα Χριστούγεννα.Δείτε το Βιντεάκι.Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές γιά Όλες και για Όλους.)

Wild Pacific - The Beauty of Life(Με τα παράξενα και Άγρια θηλαστικά των Ωκεανών και των ποταμών.)

EXTRA CALMING Music for Cats with Anxiety - Instrumental Relaxation(Xιουμοριατικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

ΧΑΜΟΣ! «Μηπως πρεπει να κλεισει το Καναλι σας;» - Πατερας 6 Παιδιων σε Ε...(ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΕΚΤΑΚΤΗ.ΤαΚαναλια της Διαπλοκής και της Παγκοσμιοποίησης.Δεστε το Βιντεάκι.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

HappyTraveller στη Λέσβο | FULL(Σήμερα θα κλείσουνε κάπως πρωτότυπα,με μια Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,,στον Κόσμο,στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.ΛΕΣΒΟ)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Κόκορας χωριάτικος με χυλοπίτες από τον Πατέρα Παρθένιο(Μια Ιδέα απο τον Γεροντα π.Παρθένιο για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με κόκορα κρασάτο.)

"Μην πολεμάς τον 'Ελληνα" Μανώλης Τιτάκης - Κώστας Χειλάς (Official vide...(Mουσικό Διάλλειμα,με τονωτικές Εμψυχωτικές Κρητικές Μαντινάδες.)

11 Νοεμβρίου: Άγιος Μηνάς ο Μεγαλομάρτυρας - Ο Βίος του θαυματουργού Αγίου!(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μηνά.)

Άγιος Ιωνάς - 11 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο Iωνά τον θαυματουργό,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ, κινούμενα σχεδία, παιδικά ορθόδοξα.(Καθημερινό Εορτολογιο.Αυριανό για Μικρούς και Μεγάλους.)

Ο τέταρτος Μάγος-The Fourth Wise Man 1985 GR SUBS(Mπορεί να μην μπήκαμε ακόμα σε κανονική τροχια Χριστουγέννων,εντούτοις σας Ανεβάζω ταινεία με Χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο."Ο Τέταρτος Μάγος".Η Ταινεία της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)Kαλησπέρα σε Όλες και σε Ολους,και Καλό Χειμώνα.

Our Planet | Fresh Water | FULL EPISODE | Netflix(Παρέα με τα Αγρια Ζώα της Στεριάς των ποταμών και των Ωκεανών.Ε.)

Halloween, πόσο αθώο είναι;(Ενα παιχνιδι και Ένα SHOW που κρύβει παγιδες.Σημ.2.Μην πέφτετε στις παγίδες του Διαβόλου.)

Top 100 des répliques et scènes cultes de Louis de Funès(Tα Καλίτερα απο τον Κομικό των Κομικων,τον Αξεχαστο Γάλλο Ηθοποιό LOUI DE FUNES)Καλό Απόγευμα Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες,και Όχι μόνο..Καλή Δύναμι και Υγεία σε Όλες και σε Όλους.

Τα Νησιώτικα Παιδιά Γιώργος Μπούρας(Αφιερωμένο και στις Φίλες και στους Φίλους του blogspot και σε Όλη την Λέσβο,και σε Όλα τα Νησιώτικα Παιδιά της Ελλάδας.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Άγιος της ημέρας - 10 Νοεμβρίου - Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης(Κλεινουμε σήμερα με Ένα Μικρό Αφιέρωμα αντι Παρακλήσεων και Αγρυπνιών στον Όσιο Αρσένιο τον Καππαδόκην,τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Ο Όσιος Αρσένιος ο Καππαδόκης -10 Νοεμβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο.Η Εκκλησία μας τιμά Ολυμπά,Ροδίωνος,Αρσενίου Καππαδόκου.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

lukiluk ( carefree rider) Greek Subtitles ( ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ )Η Ταινεια της Βδομάδας.Για τους Μικρούς αλλα και Μεγάλους Φίλους μας."Λούκι Λούκ".Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.

Το ΠΡΟΧΑΡΑΓΜΑ και Το ΕΜΒΟΛΙΟ(EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΕΚΤΑΚΤΗ από τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο. 2.)

Ήχος γάτας που γουργουρίζει και θεραπευτική μουσική για τη μείωση του στρες(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

[4K] 11 Hours of Winter Wonderland + Calming Piano Music for Relaxation,...(Ξεκινάμε Συγεραγώτισσες Συνγεραγώτες με μια Μικρή Γεύση απο τον Φετεινό Χειμώνα με Μουσικη υπόκρουση.)Καλό Μεσημέρι Συνέλληνες και ΟΜΟΔΟΞΟΙ και μή.Χρόνια μας Πολλά.και για Χθές,και Καλή Λευτεριά

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (Man of God) - trailer (greek subs)Kλείνουμε σήμερα με κάτι πρωτότυπο απο τα Άλλα blogspot,με Στυγμιότυπα απο την Νέα ταινεία του που Προβάλλετε ηδη,στους Κινηματογραφους,Ο Άνθρωπος του ΘΕΟΥ,με Αφορμή την Αυριανή γιορτή του.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα..Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας.

Ο Άγιος Νεκτάριος / Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(OMIΛΙΑ για τον Αγιο Νεκτάριο τον Θαυματουργό απο τον Μητροπολήτη Λεμεσού Παναγιώτατο π.Αθανάσιο.)

Η παρουσία του Αγίου Νεκταρίου στο Τρίκορφο Φωκίδος(Με κατι ποιο πρωτότυπο σαν Εορτολόγιο,για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Νεκτάριο,απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο,μια παρουσίαση για τον Αγιο του προηγούμενου Αιώνα μας.)Καλησπέρα Φιλες και Φίλοι μου.)

1922.mp4(Σήμερα θα σας Ανεβάσω αυτο που Ανέβασα Χθές η προχθές,στα αλλα δυο blogspot.H Tαινεία της Ημέρας.'1922."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ - Αγ. Παΐσιος Αγιορείτης(Λόγοι Οσίου Παισίου.Aυτά που πρεπει να γνωρίζετε απο τον π.Αντώνιο,και δεν καταλαβαίνετε.Αρχιμ/τη ,παιδοψυχολόγο.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

4K African Wildlife: ELEPHANTS Part #1 - A day in Africa with Giant Elep...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου,των blogspot και Όχι μόνο.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Mε Παρακλήσεις και Αγρυπνιες κλεινουμε σημερα,στους Ασώματους Αρχαγγέλους και Αγγέλους.Σημερα Εδω κλεινουμε με Παρακληση στον Ταξιάρχη Μανταμάδου.Να Εχουμε την Ευλογία και την Προστασία των,και του Αρχιστρατήγου Μιχαήλ..Χρόνια Πολλά Μανταμάδος.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

8 Νοεμβρίου: Οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ - Γιορτάζουν οι Αρχάγγελοι!(Καθημερινό Εορτολόγιο(ΑΥΡΙΑΝΟ)+Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ,και Όλων των Επουρανίων Δυνάμεων.)Καλό σας Βράδυ.

EL GRECO(H Eλληνική ταινεία της Ημέρας."EL GRECO."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή παρακολούθηση.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου,και μην πιστεύετε στους Πολιτικούς.

😍 Cute Kittens Doing Funny Things, Cutest kittens in the worlds 2021 😍 #...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

FLYING OVER GREECE (4K UHD) Amazing Beautiful Nature Scenery with Relaxi...(Περιδιαβαίνοντας στις Ομορφιές της Ελλάδας μας.Ζωντανά.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου των blogspot και Όχι μόνο.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια και"Ταξιάρχης",και με Ευκαιρεια του Μεγάλου πανηγυριού στις 8/Νοεμβρίου,στην Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ,στο Μανταμάδο Λέσβου,την Δευτέρα.στην Χάρη τους)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Kαλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Κοτόπουλο γλυκόξινο | Yiannis Lucacos(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,κατι ποιο πρωτοτυπο,απο τον Γιάννη.)

Μιλφέιγ | Άκης Πετρετζίκης(Tο Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 7 Νοεμβρίου - Οι Άγιοι 33 Μάρτυρες από την Μελιτινή(EΟΡΤΟΛΟΓΙΟ(ΑΥΡΙΑΝΌ):+Κυριακή Ζ Λουκά,η 41-56.Των Εν Μελιτινή 33Οσίων,Λαζάρου του Γαλησιώτου.)

ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 1960(H Eλληνική ταινεία του Σαββατοκύριακου."Η Σουσουράδα"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Βράδυ

Happy Traveller στην Αυστραλία | Μέρος 2 | ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,και στον κόσμο.ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ.ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

Πατήρ Ελπίδιος: Το σχεδιο του Εωσφόρου προχωρά κανονικά και εμείς κοιμόμ...(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο,σε θέματα Ποιμαντικά ,και τρέχουσας Επικαιρότητας)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι της Γέρας και ΄Οχι μόνο και μήν πιστεύετε στο παραμύθι του Σατανικού Κορωναιου.Χούντα Είναι,θα περάσει.

Ύ

Happy Traveller στην Αγία Πετρούπολη | FULL(Αρχίζω με ταξίδια με το Ευτύχη σήμερα από την Αγία Πετρούπολη.Μοσχας.Βολτα με την Ηλέκτρα τον Ευτύχη,και το Ηappy Traveller στη Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον Κόσμο.ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.)Καλημέρα.Καλο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟ & ΕΙΡΗΝΗ(Κλείνουμε από Σήμερα πρώτα ΘΕΟΣ με Παρακλήσεις και με Αλλους Αγίους.Σημερα με τους Νεοφανείς Νεομάρτυρας Αγίους της Λέσβου,που τελευταια δυστηχώς δοκμάζεται η Ιερά Μονη του Αγίου Ραφαηλ,Νικολάου και Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρας Ειρήνης,με Παράκληση για τους Αγίους Νεομάρτυρας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλό Σαββατοκύριακο.

Κόκορας Κρασάτος στη Χύτρα Ταχύτητας Επ. 60 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρ...(Μια Ιδέα για το ΜεθαυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Άκη,με Κόκορα.)

6 Νοεμβρίου: Άγιος Παύλος Ομολογητής και Ιερομάρτυρας - Τον έπνιξαν μέσα...ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ(ΑΥΡΙΑΝΟ):Παύλου πατριάρχου Κων/πόλεως ομολ.Λουκά οσ.,Λεονάρδου,Αγαπίου.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας.Μπαίνετε και στα blogspot.Θα με βρίσκετε και στο Κανάλι μου στο youtube.A που να σας τα λέω απο Αυριο αρχίζουνε τα Όργανα της Εφαρμογής της Νέας Δημοκρατίας που θέλει να εφαρμόσει Ο ΚΟΥΛΗΣ μας,μέσω της ταρίφας των Παγκοσμιοποιητών,σε Συνεργασία με την Διοικούσα Εκκλησία(Δημοκρατία τυπου Χομεινίστικη)που σκοπεύουνε να Εφαρμόσουν στην Ελλαδίττσα μας.αλλά Εμας δεν μας τρομάζουνε τα Νέα Μέτρα.Να τον Ακούτε τον Μακαρίτην τον Λουκ.Κελαηδόνη,Το Έβαλλα και στο Φατσοβιβλίο..Από Αυριο το πρωί λοιπόν Ουσης Οψίας στα Καταστήματα,στα Εστιατόρια στις Καφετέριες,κ.λ.π.και στους Οίκους του Θεού,που Ειναι για Όλο τον κόσμο,για Όλο τον λαό του ΘΕΟΥ.,θα δέχονται μόνο τους Μπολιασμένους,η τους Ψεκασμένους με τα ΜπλΚειτσικικά Δηλητήρια,και το τραγελλαφιικό Ειναι Οτι σε Αυτο το Αλλόκοτο Σχέδιο του ΚΟΥΛΗ και της Παρέας του,Είναι μπλεγμένη και η Διοικούσα Εκκλησία,Δυστηχώς,και Ετσι την Κυριακή το πρωί,πρωτα ΘΕΟΣ,στις Εκκλησίες Παρανόμως,θα στέκεται ΑΣΤΥΦύλακας,(γιατί Είναι ΑΣΥΛΟ)που θα παρεμποδίζει Αδελφούς πιστούς,που δεν θα Εχουν κάνει αυτή την βλακεία,το Κουνελοτέστ,θα απομακρύνονται απο την Κιβωτό της Σωτηρίας,απο τον Οίκο του ΘΕΟΥ,απο το Ιατήρειο Ψυχών,και με την Σφραγίδα δυστηχώς και του Οικείου Μητροπολίτη.Του Μητροπολίτη Μυτιληνης που κάποτε πίναμε Νερό στο Όνομα του,τώρα γίνεται Δήμιος,για τους πραγματικούς Πιστούς,της πραγματικής Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας,Οχι αυτής που πάνε να παρουσιάσουν.(ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.)Εντάξει πιέζεται αλλά Αμα Ειχε Πρόβλημα,να Είχε παραιτηθεί,Ετσι θα Έσωζε και την Αξιοπρέπεια του,'Οπως και Οι Υπόλοιποι.,μαζί με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας..Παρακαλούνται Οι Ιερείς του Υψίστου Οι πραγματικοί,να Ορθώσουν το Ανάστημα τους,να μην υποκύψουν στο Υποχρεωτικό Μπόλιασμα,γιατί Εν τω Αδει..Ουκ Εστι Μετάνοια.Η Εκκλησία ηταν Είναι και θα Είναι Κιβωτός Σωτηρίας και Ιατήριο Ψυχών,και τωρα και πάντα και Εις τους Αιώνας των Αιώνων Αμήν.Αντισυπτικό Ειναι το Λιβάνι,Μασκα,η Θεία Χάρη,με το πραγματικό Φάρμακο Αθανασιας την Θ.Ευχαριστία,και τα Άλλα Μυστήρια,και Οχι τα Εμβόλια του Μπίλ Κέιτς και της παρέας του."Αγιοι του ΘΕΟΥ πρεσβεύσατε Υπέρ ημών των Αμαρτωλών .Αμήν".Υπάρχει και στα blogspot..Καλό Βράδυ Κυριες και Κύριοι.

Catχοι που γουργουρίζουν γάτα - Ειρηνική μουσική για ύπνο, χαλάρωση, μεί...(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες,μετα Μουσικής.)

.

Πλούσιος και ο Λάζαρος - π. Αντώνιος 31.10.21(Παρέα με τον Γέροντα π Αντώνιο.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ για την Εκπομπή Ειναι καθε Κυριακή στις 7.30 μ.μ.Ζωντανά στο yoube.Του Πλουσίου και του Λαζάρου η Πραβολή ηταν την Κυριακή,αλλα την Έβαλα Επίτηδες για τον Δεσπότη Πειραιώς,που μας Αποκαλεί Απιστους Οσους δεν κάνουν το Κουνελοτέστ για τον Εκκλησιασμό τις Κυριακες,και τα λέει για να δικαιολογήσουν τις Ανομίες τους.ΕλεοςΜου φαίνετε Οτι βρισκόμαστε στην Εποχή του Αντίχριστου.,και εχει Αμμεση Σχεσει με την παραβολή,γιατι σε λίγο Ετσι θα μας Φέρονται και τους Ανεμβολίαστους)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλό Σαββατοκύριακο..

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ,ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ,ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Τ...(Ξημερώνοντας Παρασκευή,σας Ανεβάζω το δεύτερο Μέρος,απο τον Εορτασμό της Εθνικης μας Επετείου της 28 Οκτωβρίου του 1940,την Επιμνημόσυνη Δέηση.Σημ.Σε Λίγες μέρες θα βγει και σε πλήρη ταινεία.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Παρασκευή.και του Χρόνου Λεύτεροι

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ(Σήμερα κλείνουμε με Παράκληση στην Παναγία την Ιεροσολυμίτισσα.)Καλημέρα.Καλο ξημέρωμα.Καλό Π.Σ.Κ.

Happy Traveller ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΡΟΔΟΣ, ΝΑΥΠΛΙΟ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ(Βόλτα σήμερα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο,και στην Ελλάδα..ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ-ΡΟΔΟΣ,ΝΑΥΠΛΙΟ,ΜΥΚΟΝΟΣ,ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

MSC Seaside Cruise in 2021(Προορισμοί και Κρουαζερόπλοια.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι των blogspot,και Οχι μόνο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ (LIVE)- ΜΥΤΙΛΗΝΗ(Ξεκινάμε Σήμερα λίγο Νωρίτερα με Ρετρό σε ζωντανή Μετάδοση,την δόξα της Μυτιλήνης,την παλεια δόξα της Μυτιλήνης,τον Αξέχαστο Γ.Μπουρα.Τραγουδια για Όλα τα Χωριά της Γέρας και Όχι μόνο.Γ.Μπουρας σε Πορτ πουρί.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Εσπερινός & Παράκληση στον Άγιο Πορφύριο (16/2/2021)Mε Εσπερινό και Παράκληση στο ΝεοΑγιοποκαταταχθέντα Οσιο Πορφύριο,Κλείνουμε σήμερα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Πως θα γίνετε Master στο Γιουβέτσι με Μοσχαράκι Κοκκινιστό - CUCINA CARUSO(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και πως θα γινετε ΣΕΦ για το Μοσχάρι Γιουβέτσι,Οποταν το Φτιάξτε.)

The Man Who Lives With Leopards | BEAST BUDDIES(Παρέα με τα Άγρια Θηρια της Ζούγκλας.Σημ.Όταν τα Ζώα τα Αγαπάς σε Αγαπούν,σε Αγαπούν και Αυτα,και τα Άγρια Ακομα.)

Ο Άγιος της ημέρας - 4 Νοεμβρίου - Άγιος Ιωαννίκιος ο Μεγάλος(KαθημερινόΑυριανό Εορτολόγιο για τους Αγίους Ιωαννικειο,Νικάνδρου,Βατάτζη,Γεωργίου εν Δράμα.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι της Γέρας και Οχι μόνο .

Happy Traveller στην Ιαπωνία | ΟΣΑΚΑ και ΧΙΡΟΣΙΜΑ(Βόλτα με την Ειρήνη,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον κόσμο.ΟΣΑΚΑ,ΧΙΡΟΣΙΜΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ.)

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2021(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και Άλλα.2.Παρελάσεις Πλωμάρι Λέσβου.)

Amazing Wildlife of Botswana - 8K Nature Documentary Film (with music)Δειτε τωρα λιγο απο'Αγρια Ζούγκλα,και να Συγκρίνετε ποιά Ειναι,η Ζούγκλα των Ανθρώπων,η η πραγματική,η Αγρια Ζούγκλα,με τα Λιοντάρια και τις Υαινες, η Χειρότερη..?Παρέα με τα Αγρια Ζώα της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Απόγευμα σε ΄Ολες τις Φίλες και σε Όλους,τους Φίλους των blogspot και Όχι μόνον.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ - 1 ΩΡΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ(Μαζί με τον Όσιο Πλαίσιο τον Αγιορείτη,σε Ολιγόλεπτη ΟΜΙΛΙΑ .Να Εχουμε την Ευλογια και την Χάρη του.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ-Μ.ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ(Σήμερα αγαπητοί μου Συνγεραγώτισσες και Συγγεραγωτες,κλεινουμε με Παρακλησεις στην Παναγια μας και στην Μ.Αννα

5 Διαφορετικές Ποικιλίες Μαρουλιού: Συμβουλές & Πληροφορίες Για Την Φρον...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας,σε Εποχικές Καλιέργειες.Ποικιλίες Μαρουλιού κ.α.)

Πατήρ Ελπίδιος: Έτσι θα έρθει η Παγκόσμια Κυβέρνηση - Το σχέδιο της παγκ...(Παρέα μες τον Ενορατικό Γέροντα π.Αθανάσιο σε θέματα Ποιμαντικά και σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας)

Άγιος Γεώργιος - 3 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - ΕορτολόγιοΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ(ΑΥΡΙΑΝΟ):Ακεψιμά,,Ιωσήφ Αειθαλά μ.Γεωργίου Νεαπολίτου.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας.Μπαίνετε και στα blogspot,και στο Κανάλι μου στο youtube.Σημ.Αμα βλέπετε Βιντεάκια απο Μυτιληνη και απο τον Παπάδο,σε Παρελάσεις,Ειναι δικά μου αλλά Είναι ,μάλλον κλέμμένα.Με τις Ευλογίες δυστηχώς και του Δεσπότη,Μυτιλήνης,θα Απολύονται(Για μένα Οι Μητροπόλεις που Ειναι Ακραίοι στις Αποφασεις τους,Ασκούν Δεσποτισμό,θα καλούντε Δεσποτάδες) Θα Απολύονται λοιπόν,Ολοι Οι Δημ.Υπάλληλοι του.,Ιερείς,της Μητρόπολης Μυτιληνης Ερεσσου και Πλωμαρίου.Σχολιο μου Καιρός να Αλλάξουν Ενορίες.Η Δημοκρατικότητα των Συνόδων,και της Δ.Ι.Σ. που πήγανε...?Η Μητρόπολη μας Είναι Ακραία στις Αποφάσεις της.Ο παπα Μανώλης κατι ήξερε που Εφυγε,και αρκετοί θα μείνουν και καλά θα κάνουν Ανεμβολίαστοι.όσο και Αν Χτυπιούντε Οι Ηγεσίες τους,και Αλλοι θα την κοπανήσουν.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ (Των ασχετων Κ.Εμβολίων)και στους Δ.Υ.Μη Φεύγετε απο τον ΘΕΟ Φεύγετε απο τον Κρατικό Εναγκαλισμό.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΟΠΑΠΙΣΜΟ.Ούτε και στον ΠΑΠΟΚΑΙΣΑΡΙΣΜΟ,αλλά Βατικανό.Η Εκκλησία περισσότερο να μείνει κοντα στον Ορθόδοξο Χριστιανικό κόσμο,παρα στις Αιρεσεις του Οικουμενισμού,του Παππισμού και της ΠανΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.Υπάρχει και στα 3 blogspot.)

Satiricosissimo (1970) Franco Franchi, Ciccio Ingrassia (720p)Η Ταινεία της Βδομάδας με το Αξεχαστο δίδυμου,του Γέλιου Φραγκο Φράγκυ Τσίτσιο Ιγκράτσιας"Satiricosisimo:H TAINEIA TA HMEΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση)

TIPS για ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΩΡΟ (+GIVEAWAY)Χρήσιμα και Ωφέλιμα για ταξίδια με Μωρό,απο την Ηλέκτρα τoν Eυτύχη ,και το Happy Traveller.Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

20 in 1 GAMES FOR CATS - 12 hours of Sensory Fun for Bored Cats 🐱(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες και παιχνιδια για γατούλες)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Αν πέσεις πολλές φορές, σήκω πάλι! Άγιος Ιωσήφ Ησυχαστής(Παρέα με τον Γέροντα π.Ιωσηφ.Χρησιμες Συμβουλές γιας τις δύσκολες στιγμές που περνάμε σαν περιφέρεια,σαν σαν Νησί,σαν Ελλάδα,και Όπως Όλος ο κοσμος,,Όχι τόσο για τον Φτειαχτο Κορωναιο,Όσο την για την ταλαιπωρία που περνάει ο κόσμος,με αυτά τα Άχρηστα Κ.Εμβολια,που πάνε να τα Χώσουν σε Όλους τους Έλληνες,σε Όλο τον κόσμο.Θα μείνουν Ομως με την ορεξη.)Καλημέρα Φίλες και Φίλοι μου Συνγεραγωτισσες και Συνγεραγωτες,και Όχι μόνο...

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Mιας και βρισκόμαστε στην βδομάδα του Ταξιάρχη,στον Μήνα του Ταξιάρχη.κλεινουμε με Παράκληση στον Ταξιάρχη Μανταμάδου,με γράμματα.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μπακαλιάρος σκορδαλιά με σαλάτα παντζάρι | Yiannis Lucacos(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,μια Ιδέα απο τον Γιάννη Λουκάκο.Καλό Βράδυ Κυρίες και Κύριοι.

4K African Wildlife - Great Migration from the Serengeti to the Maasai M...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία,της Ζούγκλας.Ε.)

Happy Traveller στην Ισλανδία | Μέρος 5(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Στάθη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ελλάδα και στον Κόσμο.ΙΣΛΑΝΔΙΑ.5.Σημ.Τα Άλλα Επεισόδια θα τα βρείτε στο youtube,και στα blogspot.,gyrologo1950,σε elladaorthodoxia2,και στον gyrologo1950)Kαλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Σούπα χειμωνιάτικη από τον Γέροντα Παρθένιο(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,μιας και μπήκαμε στο μήνα του τέλους του Φθινοπώρου και Αρχής του Χειμώνα,μια Σούπα απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

π. Βασίλειος Βολουδάκης: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ(ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΑ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ με τον π.Βασίλειο Βελουδάκη)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι των blogspot,και Όχι μόνο.Καλή Βδομάδα.Καλό Μήνα.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Αδιανόητα πράγματα με όσους δεν έχουν «τσιμπηθεί»(EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ.απο τον Δημοσιογράφο Θ.Κοκκαλη.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ και στις Απολύσεις)Καλό Μεσημέρι Φιλες και Φίλοι μου,Καλή Βδομάδα.Καλό Μήνα.