Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Χοιρινό με σέλινο | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Χοιρινό πρασοσέλινο με αυγολέμονο στην κατσαρόλα - Paxxi (E178)Μια Ιδέα για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Ειρήνη και το paxxi.Καλημέρα.Καλή Πρωτοχρονια.Καλή Χρονιά.

Περιτομή Ιησού - 1 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMΙΛΙΑ απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αγιο Βασίλειο τον Ουρανοφαντοτρα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Σολομός με λαχανικά στον φούρνο Επ. 42 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ(Για Όλες και για Όλους.,σε Ελλάδα και σε Εξωτερικό.Καλή Χρονια Χρόνια Πολλά,με Υγεία και Χαρά.)

1 Ιανουαρίου: Η Περιτομή του Ιησού Χριστού - Τι συμβολίζει; Γιατί δέχθηκ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Πανηγυρική μέρα της Πρωτοχρονιάς,που η/ Εκκλησια μας γιορτάζει την Περιτομή του Χριστου και την Μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου..Καλη ΠωτοΧρονια.Καλή Χρονιά)

Η Εποχή Των Παγετώνων (2014) Ταινία Δράσης, Επιστ. Φαντασίας | Ελληνικοί...('H Eποχή των παγετώνων",Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Η ταινεία των Ημερών ,Καλή παρακολούθηση)

Расслабляющая музыка для кошек - мелодии, созданные экспертами для сняти...(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες μετα Μουσικής)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

HAPPY TRAVELLER στα ορεινά χωριά του Πάρνωνα | ΑΡΚΑΔΙΑ(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο,και στην Ελλάδα..ΑΡΚΑΔΙΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.Καλό Σαββατοκύριακο,.Καλή Χρονιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΟΣΙΑΛΟ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ | Ορθόδοξο μονοπάτι(ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ,ΕΚΤΑΚΤΗ.με τον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεβασμιώτατο κ.κ.Σεραφείμ)Καλημέρα.Καλό Σαββατοκύριακο,

Παράκληση Αγίου Λουκά του Ιατρού | ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ των ασθενών(Κλείνουμε με Παρακλήσεις σε Αγιους και στην Υπεραγια μας Θεοτόκο.Σημερα Παρακληση στον Άγιο Λουκα τον Ιατρό)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Κοτοπουλο αλα Κρεμ !!!!!!!!!(Μια Ιδέα για το Μενού σας του Σαββατοκύριακο..και για του Πρωτοχρονιατικου σας ΠΙΑΤΟΥ)

Λαχανο με Κρεας !!!!!!!!!!!(Η Εναλλακτική σας για το Σαββατοκύριακο,με Κρεατικό,αντι κοτόπουλου.)

Παραδοσιακη Χυλωμενη Φασολαδα !!!!!!!!!(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,μια Ιδέα,με παραδοσιακή Φασόλαδα.)

Σουπιες Κρασατες Στιφαδο Πεντανοστιμο ......!!!!!!!!!!!!!!(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,μια Ιδέα,με Σουπιές.)

Ο Άγιος της ημέρας - 31 Δεκεμβρίου - Οσία Μελάνη η Ρωμαία(Kαθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσία Μελάνη.Χρόνια Πολλα στούς Εορτάζοντας.)

31.12: Αγίας Μελάνης - Saint Melania(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΊΚΙΑ με Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Μαλανή)

Επτά Χρυσές Πόλεις (1955) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(Η Ταινεία της Ημέρας."Επτα Χρυσές Πόλεις."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλησπέρα.Σε Όλες και σε Όλους.

HAPPY TRAVELLER στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ | Μέρος 1 | Άμστερνταμ - Ουτρέχτη - Ανεμόμ...(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,τον Ευτύχη και το Happy Travreller,στην Ελλάδα,στον Κόσμο και στην Ευρώπη.ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.ΟΥΤΡΕΧΤΗ.)

Μπολιασμα σε αγριελιά ( με μάτι )Xρήσιμα και Ωφέλιμα για το Αγρόκτημα σας.Ε.

Lustige Hunde und Katzen videos 🌈😊 Lustige Tiere | Lieblingskatze 💓(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες και Πουλάκια.Ε.)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Ολους.

Ποκαχόντας - Pocahontasη ταινεια - Παιδική Ταινία | Παιδικό Κανάλι(Ποκαχοντας η ταινεια για τους Μικρους μας φιλους.)Καλό Μεσημερι

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

15 ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ!(ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟΝ Σταθμο)Καλημέρα Φιλες και Φίλοι μου.

ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ(Kλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτοκο,Στα Προσκυνήματα.Σήμερα στο Θεομητορiκό ταφο της Παναγίας Γεθσημανή.)Καληνύχτα΄Καλό Ξημέρωμα.

Κριθαρότο με Καλαμαράκια και Σπανάκι | Άκης Πετρετζίκης(Η Δεύτερη Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Αρωματικό Κοτόπουλο στον Φούρνο Επ. 39 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Ψαροκροκέτες Επ. 66 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Tο Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ HD ταινία με ελληνικούς υπότιτλους(H TAIINEIA THΣ HMEΡAΣ."Αναζητώντας το Άστρο της Βηθλεέμ",επι τη Ευκαιρεια των Σημερινών Εορταζομένων,Ανεραιθέντων 14.000 Νηπίων υπο του Ηρώδου..)Kαλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

ΓΕΩΖΩΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για το Αγρόκτημα σας.Ε.)

Hyenas Dive Underwater to Devour a Kill | Love Nature(Παρέα με τα Άγρια πουλιά και Ζώα της Ζούγκλας,και του Δάσους.Ε.)Καλό Απόγευμα για Όλες κι για Ολους.

ΟΜΙΛΙΑ: «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ».Ὁμιλήτρια: Ἡ Ὁσιωτάτη Γερόντισσα Μαριάμ,.(ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Οι 12 Άθλοι του Αστερίξ (Νεα μεταγλώττιση)Για τους Μικρούς αλλά και Μεγάλους Φίλους μας,με Αστερίξ και Οβελίξ σήμερα.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

Παρακλητικός Κανών στην Υπεραγία Θεοτόκο-Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμ...(Κάποιο Αντίχριστο διαδυκτιακο βλήμα μου βγάζει τις παρακλήσεις που Ανεβαζω το βράδυ.Τελος πάντων Κλείνουμε και σήμερα με Παρακλησειςστην Υπεραγία μας Θεοτοκο)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Μπακαλιάρος Πλακί Επ. 67 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη με Μπακαλιάρο.)

Κοτόπουλο με Κρούστα Παρμεζάνας | Yiannis Lucacos(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Κοτόπουλο μιας και μεχρι τα Φώτα καταλύονται,απο τον Γιάννη)

Οι τρεις νύχτες του Χριστού(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας και Ποιμαντικής Διακονίας.)

Αγγελικό Τάγμα των Αγίων Νηπίων (Σφαγή των Νηπίων) - 29 Δεκεμβρίου - Βίο...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον σφαγιασμό των 14/000 Αναιρεθέντων Νηπείων,απο τον Ηρώδη.)

ΆΓΙΑ ΝΗΠΙΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ | Απολυτίκιον | 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ(YMNOI και AΠOΛΥTIKIA,για τον Αυριανoύς Εορταζόμενους Άγιους,των 14000 Αναιρεθέντων Νηπείων)

Ποιος καφές δεν αυξάνει την χοληστερίνη;(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Χριστουγεννιάτικα Διηγήματα | Τα Κάλαντα - Ναπολέων Λαπαθιώτης(Xριστουγεννιάτικα Διηγήματα,Συνέχεια)

Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη - Xristougenna sti Nea Yorki - Παιδική Ταινία...(Για τούς Μικρούς αλλά και Μεγάλους Φίλους μας.Επικαιρη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία σε Κιν.Σχέδια.)Kαλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους

"Μην πολεμάς τον 'Ελληνα" Μανώλης Τιτάκης - Κώστας Χειλάς (Official vide...(Στον ΚΟΥΛΗ και τους Ομοίους του,και στους Παγκοσμιοποιητες..)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Ο Μαγκούφης - 1959 | Μίμης Φωτόπουλος, Γεωργία Βασιλειάδου, Μάρθα Βούρτσ...(Η Ελληνική ταινεια της Ημέρας."Ο Μαγκούφης"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλη παρακολούθηση.)Καλημέρα Φιλες και Φίλοι μου

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ(με γράμματα)Κλεινουμε σήμερα με την Μικρή Παράκληση στην Παναγία μας με γράμματα.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ψάρι πλακί με κρεμμυδάκι στο φούρνο-στιφάδο-βερίκοκο στο ψάρι?βόλτα στη ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η ποιο πολύπλοκη σας Λύση.)

σαρδέλες στο φούρνο εύκολα & γρήγορα/ τρώγονται σαν στραγαλάκια /sardine...(H AυριανήΜεσημεριανή Φθηνή σας Λύση.)

χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι & άλλα θαλασσινά cuzinagias(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Σημ.Υπάρχουν Συνταγές και στα blogspot.

Εμβολιασμός ελιάς με καλέμια απο τον μέτρ του είδους Χρήστο Βαρδάτσικο!!!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)

Σπαστές baby πατάτες φούρνου | Yiannis Lucacos(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Γιάννη.)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ .ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΕ ΤΟ ΑΓ...(Παρέα με τον π.Βασίλειο στην ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Disney and friends cartoons - Donald, Mickey, Pluto, Goofy(Παρέα με τον Ντόναλντ Ντακ και την παρέα του.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη βδομάδα.Με Υγεία.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ(Kλείνουμε με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στούς Αγίους.Σήμερα Παράκληση στους Αγιους Ραφαήλ Νικολάου και Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Ειρήνης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα.

Ποικιλία θαλασσινών με ρύζι~ Seafood with rice (Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,μια Ιδέα,με θαλασσινά.)

Κοτόπιτα ΑΑΑ από την Ελίζα #MEchatzimike(To Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ελίζα.)

Χριστούγεννα: Τι συμβολίζει το δέντρο;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας και Ποιμαντικής Διακονίας)

Ο Άγιος της ημέρας - 27 Δεκεμβρίου - Άγιος Πρωτομάρτυρας Στέφανος(ΥΜΝΟΙ και Απολυτίκιο με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πρωτομάρτυρα Στέφανο.)

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΥΡΑΣ | Απολυτίκιον | 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ(YMNOI και AΠOΛYTIKIA.)

Happy Traveller στη Σκόπελο(Bόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον Κόσμο και στην Ελλάδα.Ν.ΣΚΟΠΕΛΟΣ.)

Κολπική Μαρμαρυγή: η Ιδανική Διατροφή*(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Το λουλούδι του πάθους - Πασιφλορα(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο μας)Καλο Μεσημερι Κυρίες και Κύριοι.

Χαιντι: Επεισόδιο 12 - Η διάσωση τής Καρδούλας !!! ❤️😃🌄 | Χάιντι Official(Αν σας Αρέσουν Οι περιπέτειες στο βουνό,δείτε τις Περιπετειες της Χαιντι με τον Παππού τηςπου το περιμάζεψε Ορφανό και το Φροντίζει.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.Καλη Λευτεριά από την Χούντα της Παγκοσμιοποιησης.

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούσις και"Η Λύσις Ειναι Μια,Χριστός Εξομολόγηση,Θεια Κοινωνια.".)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Κοτόπουλο με Τραχανά Επ. 13 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Mια Εναλλακτική στα κοτόπουλα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον ΄Ακη.)

Κοτόπουλο με μουστάρδα & μανιτάρια | Yiannis Lucacos((Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο τον Γιάννη Λουκάκο,με Κοτόπουλο,το κλασσικό Μενού της Κυριακής.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα - Ιησούς Χριστός ο αιών...(OMIΛΙΑ για την Κυριακή Μετά την του Χριστού Γέννηση,Ματθ.β 13-23,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ!!!(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο .)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (3)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Κούκλος"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή παρακολούθηση.)

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ .ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΕ ΤΟ ΑΓ...(EKTAKTH/EKKΛHΣΙΑΣTIKH EΠIKAIΡOTHTA με τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο)Kαλό Απόγευμα

Donald Duck - Out of scale (Reversed)(Παρέα με τα Σκιουράκια του Ντίσνεϋ.Κινουμενα Σχέδια για Μικρούς και Μεγαλους)Καλό Μεσημέρι.Κυριες και Κυριοι.Χρονια μας Πολλά.

[4K] 11 Hours Of Animals In Winter Wonderland And Soothing Music for Rel..(Παρέα με τα Άγρια θηρία μέσα στα Χιόνια μετά Μουσικής.Ζωντανα.)Καλημέρα Φίλες και Φίλοι μου..

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Χριστούγεννα - 25 Δεκεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την κατα Σάρκα Γέννηση του θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας,και κλείνουμε και με Αυτό)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Γαλοπούλα γεμιστή - Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου | @Lidl Cyprus(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Γιάννη Λουκάκο με την παραδοσιακή Γαλοπούλα,Δείτε την Συνταγή.)

Η Γέννηση Του Χριστού (2020)| Βραβευμένη Ταινία Μικρού Μήκους| Ελληνικοί...(Η Ταινεία για την Γέννηση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας,του Σωτήρα μας.)

Η κατά σάρκα γέννηση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού(Kαθημερινό Εορτολόγιο για το Αυριανό Μεγάλο γεγονός που Εορτάζουμε,την Γέννηση του Χριστού μας.)

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ hontos center24 12 2019(Προπέρσυνα Κάλαντα παραδοσιακά,Στις 25/12/20219 στο Hontos cender ΟΜΟΝΟΙΑ.Καλή παρακολούθηση.)

Oliver Twist (1948) Stars: Alec Guinness, Robert Newton, Kay Walsh ΕΛΛΗ...(H Tαινεια της Ημέρας."Ολιβερ Τουίστ¨(Κοινωνική Περιπέτεια με Πολλαπλους Υποτίτλους)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ,.Καλή παρακολούθηση.)

ΦΡΑΝΚΛΙΝ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ(Η Παιδική ταινεία Κιν.Σχεδίων "Τα Χριστούγεννα του Φρανκλιν".Καλή παρακολούθηση.)

H πιο FUN πόλη της Αμερικής!! Happy Traveller στο ΟΡΛΑΝΤΟ - Florida Road...(Προσφορά για τις Γιορτές.Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Ηappy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,και στον κοσμο.ΟΡΛΑΝΤΟ.ΑΜΕΡΙΚΗ.)Καλησπερα Συνέλληνες και ΟΜΟΔΟΞΟΙ και Όχι μόνον.Καλά Χριστούγεννα.)

Υποθυρεοειδισμός: προσοχή με αυτές τις τροφές!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλά Χριστούγεννα σε Όλες και σε Όλους.

Η κυβέρνηση κατάργησε την αργία της Κυριακής(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Διακονιας.Καλα Χριστούγεννα.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Οι ωραιότεροι Ύμνοι των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - Καταβασίες Χριστουγέννων(Kλεινουμε και σήμερα με Υμνους στην Παναγια μας στηνΥπεραγία μας Θεοτόκο.Χριστουγεννιάτικους Υμνους.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 24 Δεκεμβρίου - Αγία Ευγενία(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσιοπαρθενομάρτυρα Ευγενία.Να έχουμε την Ευλογια της.)

Απίστευτος Απολιθωμένος Κόσμος  (1959) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.)H Περιπέτεια της Βδομάδας."Ο Απίστευτος Απολιθωμένος κόσμος"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ..Καλή παρακολούθηση.)

Να τα πούμε; Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από όλη την Ελλάδα |...(Παραδοσιακά Kάλαντα απο Όλη τη Ελλάδα)

Κοτόπιτα ΑΑΑ από την Ελίζα #MEchatzimike(Mια Ιδέα για το Χριστουγεννιάτικο σας τραπέζι,για το Συμπλήρωμα του Μεσημεριανού σας τραπεζιού,απο την Ελίζα.)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ & ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ @ DUBAI(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,και τον κόσμο.DUBAI)

Λίπος στο Συκώτι: Ιδανική Διατροφή(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.) Kαλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους.

LOONEY TUNES (4 Hours Collection): Daffy Duck, Porky Pig and more! (Ult...(Παρέα με τους Φίλους των παιδιών Μπαγκς Μπανυ και ας πεθάνει Ο Κορωναιος.)Καλο Μεσημερι Κυρίες και Κύριοι.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικα Διηγήματα | Παραμονή Χριστούγεννα - Φώτης Κόντογλου(Bραδυνά Χριστουγεννιάτικα Διηγήματα,για την Παραμονή των Χριστουγέννων)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Πέμπτη

MEΓΑΛΥΝΑΡΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ(με γράμματα)Κλείνουμε σημερα με Υμνους Χριστουγέννων με Γράμματα.Σημερα με Καταβασίες των Χριστουγέννων.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Σπανακόρυζο ΑΑΑ από την Ελίζα #MEchatzimike(Η Εναλλακτική σας Λύση,και το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Ελίζα.)

Χοιρινό Μπούτι στον Φούρνο | Άκης Πετρετζίκης(Για το πιάτο του Σαββατοκύριακου,απο τον Άκη.)

Άγιοι Δέκα Μάρτυρες εν Κρήτη - 23 Δεκεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,.

363 Αγ Δέκα Μάρτυρες εν Κρήτη 23 Δεκεμβρίου απολυτίκιο(ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους)

Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες - Ημέρα 4η(Eπίκαιρες Ιστορίες για Όλες και για Όλους)

Έκτακτο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο • Τα Στρουμφάκια οώζουν! • Στρουμφάκια(EKTAKTO-EΠΙΚΑΙΡΟ ΣτρουμφοΕπεισόδειο για Μικρούς και Μεγάλους.Καλή παρακολούθηση.)

Τα Χριστούγεννα του αλήτη (1962) Αλεξάνδρα Λαδικού, Γιώργος Πάντζας, Διο...(H EΛΛHNIKH TAINEIA ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Τα Χριστούγεννα ιου Αλήτη(Γ.Πάντζας.Δ.Παπαγιαννόπουλος.)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα.

ΤΟ ROADTRIP ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Happy Traveller στον Μέλανα Δρυμό της Γερμαν(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Ηappy Traveller,στην Ελλάδα,στον κόσμο,και στην Ευρώπη.ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Non Stop Christmas Songs Medley 2021 - 2022 🎄🎁 Best Old Christmas Songs ...(Πλησιάζουν οι γιορτες.Πλησιαζουν Χριστουγεννα.Μπαίνουμε σήμερα στις γιορτινες Αναρτησεις μας με Μουσική από τον παλειο καλό Κλασσικό Κινηματογράφο.)Καλημέρα Φίλες και Φίλοι μου .

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ(με γράμματα)Κλεινουμε με παρακλησεις στη Παναγια μας,Σηκρτ)

Χταπόδι Στιφάδο με Ελιές | Άκης Πετρετζίκης(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

π. Θεόδωρος Ζήσης - Αγία Αναστασία η Φαρμακολύτρια (mp3 - 2013)OMΙΛΙΑ για την Αγία Αναστασία την Φαρμακολυτρία,απο τον πρωτοπρ.π.Θεόδωρο Ζήση.

Διαβάζοντας το Συναξάρι: Αγία Αναστασία η Φαρμακολύτρια (22 Δεκεμβρίου)Kαθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Αναστασία την Φαρμακολύτρια,Χρυσογόνου και Θεοδότης.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας. ...

A Christmas Carol - Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία (1984) 720p Ελληνικοί ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Christmas Carol."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στα Τζουμέρκα(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller στην Ευρώπη,στον κόσμο,και στην Ελλάδα.ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

10 "ΑΘΩΑ" αίτια που προκαλούν αέρια και φούσκωμα - peptiko.gr(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία σας.Ε.)

EXTRA LONG Calming music for Cats | 💤Soft Lullabies to Relax Your Cat 🐾(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες,μετα Μουσικής.Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

DAVID COPPERFIELD - full movie - EN(Κιν.Σχεδια Ιστορία για Μικρούς και Μεγαλους.)Καλημέρα σας Κυρίες και Κυριοι

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

ΑΓΙΟΣ #ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! Τι είδε, τι είπε(Κλείνουμε με ΟΜΙΛΙΕΣ,και Προφητείες.Σήμερα Προφητεία απο τον Οσιο Παίσιο τον Αγιορείτη για το Σημερα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Tαλιατέλες με θαλασσινά | Yiannis Lucacos(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη)

Ρεβυθοκεφτέδες ή Φαλάφελ(Tο Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

O Μυθικός Γίγας Της Ανατολής (1963) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(H Tαινεια της Ημέρας."Ο Μυθικός Γίγας της Ανατολής"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.Σημ.Υπάρχει και στα) blogspot.)

HAPPY TRAVELLER στις ΑΛΠΕΙΣ | ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ και ΕΛΒΕΤΙΑ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στον κόσμο ,και στην Ευρώπη.ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,.ΑΛΠΕΙΣ)

Switzerland - An alpine country(Χριστουγεννιάτικο Μουσικό Διάλλειμα.2.)

Άνοια: τα Συμπληρώματα που Βοηθούν(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)Καλό Απογευμα για Όλες και για Όλους μας

😍 Cute Kittens Doing Funny Things, Cutest kittens in the worlds 2021 😍 #...(Χιουμοριστικά Στιγμιοτυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατουλες)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Παράκληση στην Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί(Κλείνουμε με Παράκληση στην θαυματουργική Εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστι,για τους Γεραγωτες σε Όλη την Ελλάδα)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα..Καλή Βδομάδα.

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΥΔΩΝΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π΄Παρθένιο.)

π.Θ. Ζήσης, Ο αποστ. Πατήρ άγ. Ιγνάτιος Αντιοχείας (ο θεοφόρος) [ΒΙΝΤΕΟ ...(ΟΜΙΛΙΑ για τον Άγιο Ιγνάτιο τον Θεοφόρο,απο τον πρωτοπρ.π.Θ.Ζήση.)

360 Αγ Ιγνάτιος 20 Δεκεμβρίου απολυτίκιο λυρικά(ΥΜΝΟΙ και Απολυτίκιο με Υποτίτλους για τον Αγιο Ιγνάτιο τον Θεοφόρο.)

20 Δεκεμβρίου: Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος - Το παιδί που κράτησε ο Χριστ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ιγνάτιο τον Θεοφόρο.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.Να Έχουμε την Ευλογία τους.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 1(Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου."Ο Ταυρομάχος προχωράει"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Sorrento, Italy 2021 Christmas Lights Walking Tour - 4K - With Captions(Χριστουγεννιάτικοι Προορισμοί.3.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

ΟΜΙΛΙΑ: «Ο ΦΙΛΟΚΑΛΙΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ π.ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ».: π.Β..(ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. με τον Γέροντα π.Νεόφυτος Σκαρκαλάς,και π.Νικάνωρα Παπανικολάου.)

.Νι

1 Κούπα Θα Ηρεμήσει Το Βήχα & Τον Πονόλαιμο Σε 2' | 100% Αποτελεσματικό!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Η Καλύτερη Βασιλόπιτα του 2021!! Live Kitchen | Amazing Christmas Cake 2021(Αν Φτιάχνετε ακόμα Βασιλόπιτα,μια Ιδέα για την Βασιλόπιτα σας)Καλό Απόγευμα.

Φθινόπωρο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 170´ 🍀🌾 🍁 | Χάιντι Official(Με Όλη μου την αγάπη για τους Μικρούς .μας Φιλους,Κυρίες και Κυριους.)Χάιντι για Όλες και για Όλους.Συνγεραγωτισσες και Συνγεραγωτες και μη.)Καλό Μεσημερι

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Κριθαρότο με Καλαμαράκια και Σπανάκι | Άκης ΠετρετζίΚΗ(Γιατο ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,α;πο τιμ Ακη(+)

Φαλάφελ τυλιχτό με σάλτσα ταχίνι | Yiannis Lucacos(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε Όπως κάθε Σάββατοβραδο με Χριστιανικά τραγούδια Γ.Κοινούση και "Η Λυσις Ειναι Μία,Χριστός Εξομολόγηση,Θεία Κοινωνία")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κυριακή προ των Χριστουγέννων (Ερμηνεία Ευαγγελίου) | Μητροπολίτης Λεμεσ...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,α Ματθ.1-25,απο τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο.)

Happy Traveller στη Γουατεμάλα | Μέρος 2(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,και στον κόσμο.ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ.2)

►ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ◄067►Jp Films(Η Ελληνική ταινεια της Ημέρας."Γαμήλειες Περιπέτειες."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή πάρακολούθηση.)

ΥπερRoadtrip σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Βοσνία, Κροατία! HAPPY TRAVELLER σ...(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στον Κόσμο και στην Ευρώπη.ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ)

Κυδώνι γλυκό του κουταλιού από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να Φτιάξτε Γλυκό του Κουταλιου Κυδώνι,απο την Ελίζα.Ε.)

Τα Χριστούγεννα των Στρουμφ • Ολόκληρο επεισόδιο • Τα Στρουμφάκια(Για τούς Μικρούς αλλά και Μεγάλους Φίλους μας."Τα Χριστούγεννα των Στρούμφ"Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες

Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα, Αν Τρώτε Κάθε Μέρα Κολοκυθόσπορους; [ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι..

Franco e Ciccio in "Veneri, pazze e tardone"(Κομωδία με τους Φράγκο Φραγκυ και ,τον Τιτσιο Ιγκρστσιας,στα Ιταλικά.)Καλημερα.Καλο Σαββατοκύριακο..

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ-Μ.ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ(Κλεινουμε και απο Εδώ με Παρακλήσεις συτην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στην Αγία Άννα.)Καληνύχτα,ΚαλοΞημερωμα

Αν έχετε γαρίδες θα σας δείξω τι να μαγειρέψετε με αυτό # 360(Πως να μάθετε να μαγειρεύετε Γαρίδες.Και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,μια Ιδέα.Δειτε την Συνταγή.Αν δεν Εχει με Μακαρονάκι.)

Άγιος Σεβαστιανός - 18 Δεκεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αγιο Σεβαστιανό,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Σεβαστιανού - 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους.)

10 Ανατριχιαστικές Αλήθειες για το Ναυάγιο του Ηράκλειον - Τα Καλύτερα T...(...Χρόνια ...μετά αλήθειες που καινε...)

4K Amazing Christmas Lights 2020: Walk in Moscow, Russia(Βόλτα στην απαστράπτουσα Χριστουγεννιάτικη Μόσχα.Ειμαστε Ένα Χρόνο μετά.)Καλησπέρα σε Όλες και σε Όλους.Καλό Σαββατοκύριακο.

4K Wildlife in Africa - Leopards & Cheetahs - Big Cats of Africa 3,5 HOU...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Απόγευμα Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες

Μανωλάκης, ο τέντι μπόι (1967) Φραγκίσκος Μανέλλης(H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ,Η Κομωδία της Ημέρας"Μανωλάκης Ο Τετυμπόι"Καλή Παρακολόυθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε ,σήμερα με Χριστιανικά τραγουδια,Γ.Κοινούση,και "Ταξιάρχης",για να πάνε καλίτερα τα πραγματα στην Ελλάδα μας,σε Όλο τον Κόσμο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλό ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο.

Κολοκυθοκεφτέδες με ταλαγάνι | Yiannis Lucacos(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ρεβίθια στον Φούρνο | Άκης Πετρετζίκης(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

17 Δεκεμβρίου: Άγιος Διονύσιος Ζακύνθου - Ο Άγιος της συγνώμης(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Διούσιο Αρχιεπίσκοπο Αιγίνης,τον Θαυματουργόν εκ Ζακύνθου.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας.)

Η Εποχή Των Παγετώνων (2014) Ταινία Δράσης, Επιστ. Φαντασίας | Ελληνικοί...(H TAINEIA THΣ HMEΡAΣ."Η Εποχή των παγετώνων"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.Σημ.Υπάρχει και στα blogspot.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

Ποιο γιαούρτι βοηθάει πραγματικά την πρόληψη των γαστρεντερικών παρενεργ...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

The Most Amazing BIRDS in the World 8K ULTRA HD - Relaxing Music and Nat...(Ομορφιές της Φυσης μετα Μουσικής)

ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ...(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,καιστον Κόσμο.ΣΕΥΧΕΛΕΣ."Ε.)Καλό Απόγευμα σε Όλες και σε Όλους.

Greek ads: Terkenlis - Ο Παύλος Τερκενλής φτιάχνει παραδοσιακά μελομακάρονα(Πως να Φτιάξτε Παραδοσιακά Μελομακάρωνα.Δειτε την Συνταγή)Καλό Μεσημέρι Αγαπητες και Αγαπητοί Συνγερσγωτισσες και Συνγεραγώτες)

Οι κεκοιμημένοι βλέπουν ότι κάνουμε για τις ψυχές τους! Μια Συγκινητική ...(Πρός Γνώσιν όλων μας.Να γνωρίζουμε πόσο Ωφελουν τα Μνημόσυνα,και τι Χρειάζεται να κάνουμε για τους κεκοιμημένους Αδελφους μας)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: {ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ} ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ .(...και σημερα κλείνουμε καπως πρωτότυπα.ΟΜΙΛΙΑ με ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ,Για τον Όρθόδοξο Μοναχισμό,απο την Γερόντισσα Θεολογία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Λαβράκι με σαλάτα φινόκιο, ελιές & ντομάτα | Yiannis Lucacos(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αν και λίγο πρωτοτυπο μια Ιδέα, απο τον Γιάννη.Δειτε την Συνταγή.)

Καλαμάρι πανέ με κρέμα ταραμά | Yiannis Lucacos(Mια Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Πρωτοχρονιάτικο γλυκό σε 5 λεπτά, χωρίς φούρνο, χωρίς συμπυκνωμένο γάλα,...(Προετοιμαστείτε για το Πρωτοχρονιάτικο Γλυκο σας,Χωρις Φούρνο.)

Απολυτίκιο Αγ. Θεοφανούς - 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Η ηλιογέννητη (1971) Αιμιλία Υψηλάντη , Κώστας Καραγιώργης(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."Η Ηλιογέννητη"Η Ταινεια της Ημέρας,Καλή παρακολούθηση)

Happy Traveller στη Γουατεμάλα(Βόλτα με την Ειρήνη,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,και στο Happy Traveller,στην Ευρώπη και στον κόσμο.ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ.)

TSH: πόσο είναι το "φυσιολογικό";(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

Το Θαύμα του Αγίου Νικολάου στη Μονή - 6 Δεκεμβρίου(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε Ποιμαντικά θέμματα και σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.Σήμερα με Ενα Θαυμα απο τον Άγιο Νικόλαο το Αρχιεπίσκοπο Λυκίας τον Θαυματουργό)

16 Δεκεμβρίου: Αγία Θεοφανώ - Η θαυματουργή Αγία σύζυγος του βασιλιά Λέο...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τούς ΑυριανούςΕορταζόμενους Αγίους,Αγγαίου προφ.Θεοφανούς βασιλισσης,Μοδέστου Ιεροσολ.Χρόνια Πολλα στους Εορτάζοντας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 80´ | Μάγια η Μέλισσα Official(Για τούς Μικρούς αλλά και Μεγάλους Φίλους μας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Ρεβύθια λεμονάτα σούπα - Paxxi (Ε216)Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αποτην Ειρήνη και το paxxi.Kαλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ(Kλείνουμε με Παρακλήσεις,στους Αυριανους Εορταζόμενους Αγίους,της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας μας.Σημερα Παρακληση στους Αγίους Ελευθέριο και Μητέρας του Ανθίας.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Βίος του Αγ. Ελευθερίου(OMIΛΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Ελευθέρίου και της Μητέρας του Ανθίας,απο τον Θεολογο καθηγητή κ.Ευάγγελο Ροσώπουλο.)

Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Αγιο Ελευθέριο και της Μητέρας του Αγίας Ανθίας.Να έχουμε την Ευλογια και την προστασία των .Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας)

Σκρούτζ - Χριστουγεννιάτικη Ιστορία Scrooge(1970) - EΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(EΠIKAIΡH XΡIΣTOΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ,"Skroutz"Αυριο μπαίνει η Ορθόδοξη Χριστιανική ταινεια.Kαλή παρακολούθηση.)

Wintertime in Eastern Washington - 4K Nature Relaxation Video with Music...(Παρέα με τα Αγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους,και της Ζούγκλας.Ε.)

Happy Traveller in Bratislava | FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στον κόσμο,και στην Ευρώπη.ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Συνεχίζεται η μάχη με τον κορονοϊό στα νοσοκομεία | 14/12/2021 | ΕΡΤ(ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.ΕΚΤΑΚΤΗ,Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση.Με μια λέξη...."Τον Φάγανε''"Αυτοι Όλοι Οι Δημοσιογράφοι κανανε Εμβόλιο..Βγαλτε τα Συμπεράσματα σας.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ - ΣΤΙΧΟΙ(Kλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στους Αγίους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σήμερα Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο με Στίχους.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη..

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Τσιπούρες στο φούρνο με λαχανικά!! | kritonas alexia(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,μια απο τις τελευταίες μέρες Ψαροφαγίας.)

Ψηφίζονται οι νόμοι του αντιχρίστου #Shorts(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε Ποιμαντικά θέματα και σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας)

354 Θύρσος Λεύκιος Καλλίνικος Φιλήμων Απολλώνιος Αρριανός 14 Δεκεμβρίου(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ των Αυριανών Εορταζόμενων Αγίων Θύρσου,,Λεύκιου,Καλλίνικου,Φιλήμωνος και Αρριανού.)

Αξέχαστα Ονειρεμένα Χριστούγεννα! (1950) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(H Tαινεία της Ημέρας."Αξέχαστα Ονειρεμένα Χριστούγεννα."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

POPEYE THE SAILOR MAN: Bride and Gloom (1954) (Remastered) (HD 1080p) | ...(Kιν.Σχέδια με Ποπάυ το Ναυτάκι"Για τους Μικρούς μας Φίλους)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

Happy Traveller στην Ουγκάντα Μέρος 3(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον,Ευτύχη,και το Happy Traveller,μεχρι τα καινούρια Επισόδεια,στην Ελλάδα, στην Ευρώπη,και στον Κόσμο.ΟΥΓΚΑΝΤΑ.3)

Συγκομιδή ελιάς, Μια μέρα στις ελιές,! | Olive harvest, olive oil!(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τις Αγροτικές σας Καλιέργειες.)Καλό Απόγευμα Συνγεραγώτισσες και Συνγεραγώτες

Mom Cat playing and talking to her Cute Meowing baby Kittens(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.Καλή Βδομάδα

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Παραδοσιακή Φασολάδα - tips για γρήγορο μούλιασμα και καλό χύλωμα(Μια Ιδεα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Κατερίνα.)Καλή σας μέρα για Όλες και για Όλους

Χριστουγεννιατικος κοκορας γεμιστος|Σπιτικά&Νόστιμα απο την Βάσω(Μια Ιδέα για το Χριστουγεννιάτικο Μενού σας,με Γεμιστό Κόκορα.)Καλημέρα.Κυρίες και Κύριοι.Καλή κσι Ευλογημενη Βδομάδα.

ΟΜΙΛΙΑ:ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Ὁμιλητής: Ὁ Ἀρχιμ π. Ἀντίπας Νικηταρᾶς.(Kλείνουμε Κάπως πρωτοτυπα Σήμερα,με μια ΟΜΙΛΙΑ,με τον Γέροντα π.Αντύπα Νικηταρά.Παρακολουθειστε την)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

HAPPY TRAVELLER στην ΑΝΔΟΡΡΑ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Ηappy Traveller ,στην Ελλάδα,στον κόσμο,και στην Ευρώπη.ΑΝΔΟΡΡΑ)

LIVE 90 Αγ. Προπατόρων με τον π. Αντώνιο 12.12.21(Σε ζωντανή Μετάδοση καθε Κυριακή Βράδυ 7.30 μ.μ.Παρέα με τον π.Αντώνιο,Αρχιμ/τη,Ψυχίατρο,σε Ποιμαντικά θέματα και σε θέματα τρέχουσας Επικαιροτητας)Καλησπέρα για Όλες και για Όλους,Φίλες και Φίλοι μου

Τα πιο Όμορφα Φυτά για Τεμπέληδες | Διακόσμηση με Φυτά | Σπύρος Σούλης(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.Ε.)

ΟΕλληνική ταινία #0028# (1962) Φραγκίσκος Μανέλλης, Γιάννης Μαλούχος, Μίμ...(Η Ελληνική Ταινεία της Ημέρας."Οι Αετονύχηδες"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ,Καλή παρακολούθηση.)

Antarctica 4K - Scenic Relaxation Film With Calming Music(Mπαίνοντας στον Απογευματινό σας περίπατο στον Kόσμο των blogspot,μια περιήγηση στην Αγρια Αρκτική η Ανταρκτική,Οπως θελετε πέστε το.)Καλό Μεσημέρι. Κυρίες και Κύριοι

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινόυση,Χριστιανικά τραγούδια και"Ταξιάρχης")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Άγιος Σπυρίδωνας: Το θαύμα με τον ζωέμπορο και το γίδι(Aγιος Σπυρίδωνας και το θαυμα ρε τον Ζωέμπορο)

12 Δεκεμβρίου: Άγιος Σπυρίδων ο Θαυματουργός - Ο συγκλονιστικός βίος, κα...(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Άγιο Σπυρίδωνα,Αρχιεπίσκοπο τρυμιθούντος τον θαυματουργόν,τον πολιούχο Κερκύρας,και την Ψυχή της Α Οικουμενικής Συνόδου,μαζί με τον Μέγα Αθανάσιο,πολέμιο του Αρειανισμού.)

( 21 ) ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 12- ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ-ΜΕΡΟΣ 2-ΨΑΛΛΕΙ Ο ΘΕ...(ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ καιΥΜΝΟΙ για τον Αυριανό Αγιο Σπυρίδωνα τον θαυματουργόν.)

Happy Traveller in Bratislava | FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στον κόσμο ,και στην Ευρώπη.ΒΡΑΤΙΣΛΑΒΑ.)Καλό Απόγευμα Κυριακής.Κυρίες και Κύριοι.

SCROOGE (1935) - Full Movie - Captioned(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.¨Σκρούτζ¨"Για τους Μικρους μας Φίλους και Όχι μονο.Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλό Σαββατοκύριακο.

Παράκληση Παναγίας Γοργοϋπηκόου(Kλείνουμε σήμερα με Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,και στους Αγιους.Σημερα Παράκληση στην Παναγία την Γοργουπήκοο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα..Καλό Σαββατοκύριακο.

😍 Cute Kittens Doing Funny Things, Cutest kittens in the worlds 2021 😍 #...(Μια αγκαλιά Με παιχνιδιάρικα Γατάκια,για Ευχές.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ HD κινούμενα σχέδια στα Ελληνικά(....και Κινούμενα Σχέδια για Μικρούς και Μεγάλους,Εν Όψει και τοου Σαββατοκύριακου,και με Αστεριξ.Καλή παρακολούθηση.)

Καστανο γλυκο του κουταλιου !!!!!!!!(Μια Ιδέα πως να φτιάξτε Γλυκό του Κουταλιού,με Κάστανα.Δειτε την Συνταγή.)

How Great Thou Art in Greek - Ω ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ(Mουσικο Υμνολογικό Διάλλειμα)

Χριστουγεννιάτικο Happy Traveller στο χωριό του Άη Βασίλη στη Λαπωνία(ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΑΓΩΤΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ.Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα,και το Ηappy Traveller,,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,στον Κόσμο.ΛΑΠΩΝΙΑ.ΧΩΡΙΟ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ.)Kαλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

😍 Cute Kittens Doing Funny Things, Cutest kittens in the worlds 2021 😍 #...(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνδιάρικες Γατούλες του Κόσμου.Ε.)

Ελληνική ταινία #0026# (1958) Νίκος Σταυρίδης, Γιάννης Γκιωνάκης(Η Ελληνική ταινεία της ημέρας."Η Φτώχεια θέλει Καλοπέραση"Η Ταινεια του ΠαρσσκευοΣαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Non Stop Christmas Songs Medley 2021 - 2022 🌟🎁 Greatest Old Christmas So...(Χριστουγεννιάτικο Μουσικό Ολιγόλεπτο Διάλλειμα.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.Καλό Σαββατοκύριακο.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Παρακλητικός Κανών Οσίου Ιωάννη του Ρώσου(Kλείνουμε και Σήμερα με Παρακλήσεις Εορταζομένων Αγίων.Σήμερα Παρακληση στον Αγιο Ιωάννη τον Ρώσο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Αγιος Ερμογένης ( Οδοιπορικό στην Λέσβο )Διαβαίνοντας στον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Ερμογένη,στην Λέσβο ξαναβλέπουμε το Εκκλησάκι,του Αγίου.)

Άγιοι Μηνάς, Ερμογένης & Εύγραφος - 10 Δεκεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τους Αγίους Μηνά,Ερμογένους και Ευγράφου.)

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ - ΘΕΤΙΚΑ & ΑΡΝΗΤΙΚΑ(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τα ταξίδια σας απο τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα.)

Λεονόρ Βαρέλα - Κλεοπάτρα (1999) - Μέρος B'(H Tαινεία της ημέρας."Κλεοπάτρα.2."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.) Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Tom & Jerry | Baby, It's Cold Outside!🥶 | Classic Cartoon Compilation | Τομ και Τζέρυ(,και πολύ Επίκαιρο.Για Μικρούς και.Μεγαλους Κιν.Σχεδια.)Καλο Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Κριθαρότο με Καλαμαράκια και Σπανάκι | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.

10 tips που θα σε κάνουν καλύτερο κηπουρό!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 08/12/2021 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Ο Άγιος της ημέρας - 9 Δεκεμβρίου - Σύλληψη Αγία Άννης(YMNOI και Απολυτίκιο με Υποτίτλους,για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Άννα,μητέρα της Παναγίας μας.Χρόνια Πολλά στις Εορτάζουσες.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

09.12: Σύλληψης Αγίας Άννης - The Conception by Righteous Anna(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους,για την Αυριανή Εορταζόμενη γία Άννα,μητέρα της Παναγίας μας.)

Λεονόρ Βαρέλα - Κλεοπάτρα (1999) - Μέρος Α'(H Ιστορική Ταινεία της Ημέρας."Κλεοπάτρα Μερος Α."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

HAPPY TRAVELLER στις ΑΛΠΕΙΣ | ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ και ΕΛΒΕΤΙΑ(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στον Κόσμο,και στην Ευρώπη.ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ.ΕΛΒΕΤΙΑ.)

ΟΜΙΛΙΑ : Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΦΩΤΗ, ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ...(ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.2.)Kαλό Απόγευμα Συνέλληνες και ΟΜΟΔΟΞΟΙ.)

CHRISTMAS 🎅 Oldies playing in another room with cozy crackling fireplace...(MεταΜεσημεριανό Πρόγραμμα Κιν.Σχεδίων για τους Μικρους,αλλά και Μεγάλους Φίλους μας.Μουσική για να ηρεμούν Οι Γάτες.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Φίλοι μου.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Παρακλητικός Κανών του Οσίου Πατρός ημών Παταπίου(Κλείνουμε Σήμερα με Παρακλήσεις στους Αγιους μας.Σημερα με Παράκληση στον,Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Πατάπιο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Cooking With Fey-Μπακαλιάρος Παστός με Ρύζι Βλάχικη Συνταγή(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο,σε Άλλο Στύλ.)

Ο Άγιος της ημέρας - 8 Δεκεμβρίου - Όσιος Πατάπιος(Kαθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Πατάπιο.Επίσης γιορτάζουν,Σωσθένης,Απολλώ,Τυχικός.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας)

Divorzio all' italiana - Διαζύγιο αλά Ιταλικά (1961) Marcello Mastroianni(H TΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Διαζύγιο Αλλά Ιταλικά"Η Ταινεία της Βδομάδας,Καλή παρακολούθηση.)

Ultimate Wild Animals Collection in 8K ULTRA HD / 8K TV(Παρέα με τα Αγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 210´☘️👧🏻🌧️| Χάιντι Offi...(Για τους Μικρούς αλλά και Μεγάλους Φίλους μας.Ειδικα για τις μικρές Κυρίες για την διασκέδαση τους την βδομάδα που ήδη διανύουμε.)Καλό Μεσημέρι.Κυριες και Κύριοι.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Ο Άγιος Αμβρόσιος επίσκοπος Μεδιολάνων - 7 Δεκεμβρίου(Kαθημερινό Εορτολόγιο,για τους Αυριαννούς Εορταζόμενους Αγίους Αμβροσίου Μεδιολάνων,Αθηναδώρου μαρτ.,Γερασίμου Ευβοίας.Χρονια Πολλά στους Εορτάζοντας.)

ΠΩΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕYΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ #traveltalk(Oικονομικές Συμβουλές απο τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,για τα Ταξίδια σας.)Kαλό Βράδυ σε Όλες και σε Όλους

Sweden: History, Geography, Economy & Culture(Περιδιαβαίνοντας στην Σουηδία ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ Α)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Tom & Jerry | Are Tom & Jerry Friends? | Classic Cartoon Compilation | W...(Για τους Μικρούς μας Φίλους περισσότερον Κιν.Σχεδεια.ΕΠΙΚΑΙΡΑ.Ο Τομ Συμφιλιώνεται με τον Τζέρυ.Ο ΚΟΥΛΗΣ βλέποντας τα δυο στενά συμφιλιώνεται με μπροσταρη την Εκκλησία,με το θηριο τον Παπα,που δεν Έχει άλλο Σκοπό να πλήξει την Ορθοδοξία.Οι καιροί Όμως Ου μαινετοι.)Καλό μεσημέρι Συνελληνες και ΟΜΟΔΟΞΟΙ και Όχι μόνον.Χρονια Πολλά και πάλι στις Νικουλες και στα Νκουλελια.Με την Νίκη.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - ΖΑΧΑΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ | Official Video Clip © 2020(ΕΘΝΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ Για Ολες και για Όλους.Συνγεραγωτισσες,Συνγεραγωτες,μην καθόμαστε με "δεμένα τα Χέρια,λόγω πληρωμένου καθησυχασμού.Να Είμαστε Ενάντια σε κάθε μορφή βιας,σε κάθε Εσωτερικό και Εξωτερικό κίνδυνο.Ειμαστε Έλληνες βρε...ΟΜπρος στον Αγώνα.)Καλημέρα.Καλη βδομάδα.Καλη Λευτεριά Συνελληνες,και ΟΜΟΔΟΞΟΙ.Επίσης,Χρονια Πολλά για Όλες και Όλους που γιορτάζουν σήμερα.Του Αγίου Νικολάου,σήμερα,προστάτη των Ναυτικων,και των Φτωχών,Υπερασπιστής,του θαυματουργού

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

3 Θαύματα του Αγίου Νικολάου - 6 Δεκεμβρίου Εορτή(Bιος και Θαυματα του Αυριανού Εορταζόμενου Αγίου Νικολάου προστάτου των Ναυτικών.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

06.12: Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας - Saint Nicholas Ar...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικόλαο,με Υποτίτλους.)

ΤΑΜΤΑΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ(Η Ελληνική ταινεία της Ημέρας."Ταμτάκο προχώρα ξεβρώμισε την Χώρα."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Επίκαιρη Όσο ποτέ.Καλή παρακολούθηση.)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ με τον Πάπα, την Σακελλαροπούλου και τον Μητσοτάκη!(ΕΚΤΑΚΤΟ/ΕΠΙΚΑΙΡΟ.Tο Θέατρο του Παραλλόγου,απο το Συνδικάτο της Παγκοσμιοποίησης,και Οι Αφελείς Χειροκροτούν.Ο ΘΕΟΣ μεθ ημ΄ων Ουδείς καθ ημών.Παρέα με τον Δημοσιογράφο Θ,Κόκαλη.)

HAPPY TRAVELLER στην ΑΝΔΟΡΡΑ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον Κοσμο.ΑΝΔΟΡΑ)Καλό Κυριακάτικο Μεσημέρι.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Άγιοι Τόποι:I.M.Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου(Κλεινουμε απο Εδώ καπως διαφορετικά με ξενάγηση στην Ι.Μονη του Αγιου Σάββα στα Ιεροσόλυμα,τιμητική στην Αυριανή Εορταστική Μνήμη του.)Καλήνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Μπακαλιάρος Πλακί Επ. 67 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Άγιος Σάββας - 5 Δεκεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Άγιο Σάββα τον Ηγιασμένο .)

Ο Άγιος της ημέρας - 5 Δεκεμβρίου - Άγιος Σάββας ο Ηγιασμένος(Kαθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Σαββα τον Ηγιασμένο,με τους Επισης Εορταζόμενους,Διογένους μ.,Νεκταρίου,Αναστασίου.Ειναι η ΚΥΡΙΑΚΗ Ι ΛΟΥΚΑ.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

Τρελός παλαβός και Βέγγος (1967) Θανάσης Βέγγος (720p)Η Ελληνική ταινεία του Σαββατοκύριακου."Τρελλός παλαβός και Βέγγος"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στην Κύπρο | ΠΑΦΟΣ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΠΑΦΟΣ.ΚΥΠΡΟΣ)

Untouched Wilderness in America's Northernmost National Park - Gates of ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας,του Δάσους και των παγωμένων Ωκεανών.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Τα παιδία από την Μυτιλήνη ζωντανά 2(Ξεκινάμε με Νικόλα και Ζωντανά,το Μεσημεριανοαπογευματινο μας τετ α Τετ.)Καλό Μεσημέρι.Κυριες και Κύριοι.

Gulliver's Travels (1939) - Full Length Animated Feature(Για τους μικρούς αλλά και Μεγάλους Φίλους μας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Mickys und Plutos Weihnachtsbaum - Pluto’s Christmas Tree - 1952 - Germa...(Καλημέρα.Καλο Σαββατοκύριακο Συνγεραγωτισσες και Συνγεραγωτες.Με Βροχή η Χωρίς το Γέλιο δεν λείπει.Σημερα ξεκινάμε με Πλούτο και Μίκυ Ναούς σε Ένα Επικαιρο Επισοδειο.Δειτε το και τα ξαναλέμε.)Καλημερα.Καλο και πάλι Σ.Κ.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Παρακλητικός Κανών Εις την Αγία Βαρβάρα(Σήμερα Κλείνουμε με Παρακλησεις στους Εορταζομενους Αγίους,και στην Παναγια μας)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Λαβράκι Κρασάτο | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου(Mια Ιδέα για το Αυριανό,και ΜεθαυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Λαβράκια απο τον Λευτέρη Λαζαρου.)

Ἡ Ἁγία Μεγαλομάρτυς Βαρβάρα (4 Δεκεμβρίου)Για τους Μικρούς μας Φίλους,το Καθημερινό Εορτολόγιο,Ο Βιος και το Μαρτύριο της Αγίας.

4 Δεκεμβρίου: Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυς - Ο βίος και το μαρτύριο της Α...(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Αγιας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος.,Αγίας Ιουλιανής της Μεγαλομάρτυρος,Αγιου Ιωάννου του Δαμασκηνού,Σεραφείμ και Φανουρίου των Αγίων.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας)

Demis Roussos Greatest Hits - Meilleures chansons de Demis Roussos - Dem...(Παρέα με τον Ελληνα Αξέχαστο Demi Rousso)

ΕΝΑΣ ΧΙΠΠΥΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ 1970 (ΜΕΡΟΣ 1/2)Η Ελληνική Ταινεία της Ημέρας."Ενας Χίππυς με Φιλότιμο."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση. )

2 μυστικά για να διαλέγετε σωστά τις τροφές σας(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλό Σαββατοκύριακο.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Παρακλητικός Κανών Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου(Σήμερα κλείνουμε με Παράκληση στον Σημερινό Εορταζόμενο Αγιο Πορφύριο.τον Καυσοκαλυβίτη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλό και Ευλογημένο Π.Σ.Κ.

ΠΡΟ-ΔΟ-ΣΙΑ ΟΡΘΟΔ. ΠΙΣΤΕΩΣ (π.Αντ. 2021)Παρέα με τον Γέροντα π.Αντώνιο,σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Φροντίδας.Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

Ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 6(Η Ταινεία της Ημέρας."Το Ξύπνημα της Κόκκινης Μάγισσας"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παράκολούθηση.)

Μουλάν - Moulan - Παιδική Ταινία - Paidiki Tainia | Παιδικό Κανάλι(Μιάς και πλησιάζουν Χριστούγεννα,για Όλους μας,και Οι Διακοπές των Χριστουγέννων,για τις Μαθήτριες και Μαθητές Ειδικά ,παιδικά Κιν.Σχέδια.

Πόσο πρέπει να είναι η βιταμίνη D στο αίμα;(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

2 Δεκεμβρίου: Αγία Μυρώπη - Έθαψε κρυφά το λείψανο του Αγίου Ισίδωρου κα...(Kαθημερινό Εορτολόγιο ,με Απολυτίκιο με Υποτίτλους για την σημερινή Εορταζόμενη Αγία Μυρώπη.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Χαιρετισμοί της Παναγίας ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ Θεοτόκος, Γοργοϋπήκοος, Ιερο...(Κλείνουμε σήμερα με Υμνους στηνΥπεραγια μας Θεοτόκο.Απο τους Χαιρετισμούς,.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.Καλό Μήνα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Συμπτώματα έλλειψης βιταμίνης D(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

ΜΗΝΥΜΑ ΑΓ. ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(Για Όλεςτις Ελληνίδες,και για Όλους τους Ελληνες Λογος του Αγίου Πορφυρίου,του Καυσοκαλυβίτου.)

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΟΥ(Kαθημερινό Εορτολόγιο,και ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη,τον προσφάτως Αγιοκαταταχθέντα,Επίσης Αυριο γιορτάζουν,Οι Αββακούμ προφήτης και η Μυρώπη.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.)

«ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ» : Βράζει ο κόσμος με τα νέα μέτρα – Θέλουν καθολική υπ...(EKTAKTH/EΠIKAIΡOTHTA.ΠΟΛΙΤΙΚΉ .Ο Αντίλογος.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

Do Cats Know Their NAMES? - How to Train Them to Respond!*+(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

[4K] 11 Hours of Winter Wonderland + Calming Piano Music for Relaxation,...(Μουσικό Διάλλειμα με Εξωτική ξενάγηση.)Kαλό Από Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι και Καλό Μήνα.

Μητσοτάκης: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους άνω των 60 ετών ή πρόστιμο ...Ο Πούσκας...του ΜΑΞΙΜΟΥ,Ξεπερνά τον Χίτλερ.Ο Χιτλερ ταβαζε με τους Εβραίους.Ηθελε να τους Εξαφανισει.Αυτος Εδώ θέλει να ξεπατωσει μαζί με τους Συμβουλατορας του,Σημίτη και ΣΙΑ,τους Χριστιανούς.Κλανατε κλανην Οικτράν,Φατσέας.)Καλό Μεσημέρι.Καλο Μήνα Κυρίες και Κυριοι