Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ(Kλείνουμε σημερα με Παρακλήσεις στους Αγίους μας και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σήμερα Παράκληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο,)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Μήνα

Βακαλάος πλακί στο φούρνο - Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου | Lidl Cyprus(Μια δεύτερη Εναλλακτική ως προς την Ψαροφαγία για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας Ψαρι,απο τον Λάζαρο Λαζαρου.)

Ψαρόσουπα παραδοσιακή χωρίς αυγολέμονο, οικονομική συνταγή - Fish soup |...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Ψαρόσουπα απο την Κατερίνα.)

1 Φεβρουαρίου: Άγιος Τρύφων ο Μάρτυρας - Τα φριχτά μαρτύρια και ο θαυμασ...(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Τρύφωνα.Επίσης Αυριο γιορτάζουν,Δαβίδ,Συμεών και Γεωργίου Μυτιλήνης.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.)

Άγιος Τρύφωνας 01 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(YMNOI με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζομενο Άγιο Τρύφωνα)

Ξένη Ταινία : Ο Αντίχριστος, η Άνοδος ο Αρμαγεδδών και η πτώση του( Ελλη...(H Tαινεία της Ημέρας"Ο Αντίχριστος,η Άνοδος,...και η πτώση του."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

1 Κούπα Θα Καθαρίσει Τη Βλέννα & Το Φλέγμα Σε Στήθος, Πνεύμονες Και Κόλπο!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,2.)

Top 10 Worlds Best Christmas Towns(Ποιοί ηταν Οι 10 Καλίτεροι Χριστούγεννιάτικοι Προορισμοί.)

[4K] 11 Hours Of Animals In Winter Wonderland And Soothing Music for Rel...(Παρέα με τα Αγρια Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ. ΑΛΛΟΤΕ ΝΗΣΙ ΛΕΠΡΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!(Η Σπιναλόγκα το Νησί των Αποδιοπομπέων και τότες...και τώρα,Ο Καρατζαφέρης και Σία ,Ο Αλλος ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,πρώην Πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ.,Ετοιμάζει τους Ανεμβολίαστους και αμόλυντους στην πραγματικότητα,Ελληνες πολίτες σαν πολίτες Β Κατηγορίας,στην Σπιναλόγκα..Ο ΚΟΥΛΗΣ για Τουριστικά θέρετρα...?Δεν πάμε καλά.)

Speedy Gonzales and Sylvester - Mix Compilation 😂(Kiν.Σχέδια για Μικρούς και Μεγάλους."Ο Σιλβέστρος,Ο Τουίτυ και η παρέα του."Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα σε Όλες και σε Όλους.

Μουσική ιστορία - 100 χρυσά τραγούδια (by Elias)Τα Ελληνικά τραγούδια που....μας λείπουν)Καλό Μεσημέρι.

1st month after birth 😍 Fights without rules of sugary drinks(Χιουμοριστικά Στιγμιοτυπα μετις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε)Καλημέρα.Καλη Βδομάδα.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ(Κλείνουμε με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στους Αγιους.Σημερα Παράκληση στούς Αγίους Αναργύρους)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΤΡΑΧΑΝΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Mια ακόμα Εναλλακτική σας Ιδεα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Ρολάκια μελιτζάνας με γαρίδες και κρέμα φέτας (Επ.12) | Με το μάτι γαρίδα.(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Λευτέρη Λαζάρου.)

Ψητή τσιπούρα στο φούρνο, ζουμερή και αφράτη(Mια Ιδέα ποιό Ακριβή για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με τσιπούρες απο την Κατερίνα.)

Άγιοι Ανάργυροι Κύρος και Ιωάννης - 31 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙ Α και Βιος με Απολυτίκιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους,Κυρου και Ιωάννη απο τον Γέροντα π.Αθανάσιος)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 08(Η Ελληνική ταινεία της Ημέρας."Αλλού τα κακαρίσματα και Αλλού γενάν Οι Κότες",με τον Μ.Φιλλιπίδη.Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση

Masters of the Wild - The incredible adaptability of animals(Περιδιαβαίνοντας τον κόσμο.Ε.)

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ;(ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΑΜΜΕΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ απο τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ίλοθι μου.

Άνηθο και Μαϊντανό στον Καταψύκτη - Dill and Parsley in the Freezer // S...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα μας.)Καλό Μεσημέρι.Φιλες και Φιλοι μου

30 Ιανουαρίου Τρεις Ιεράρχες: Από τον βόθρο στο βάθρο(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκταριο,σε Επίκαιρα θέματα,και σε θέματα Ποιμαντικής Διακονίας.Σημερα σε Ερμηνεία της Σημερινής Ευαγγελικής περικοπής.)Καλημέρα.Καλη Κυριακή.)

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ - ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ(Κλείνουμε για ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινόύσης και το Χάραγμα δενθα δεχτώ,δεν θα προδώσω τπν Χριστο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Μοσχάρι κοκκινιστό με μελιτζάνες & πιλάφι | Yiannis Lucacos(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιαννη.

Κοτόπιτα Επ. 31 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Μια Ιδέα για το Συμπλήρωμα του ΑυριανούΜεσημεριανου σας πιατου,απο τον ΑΚη)

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ - ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ (αφήγηση για παιδιά)Καθημερινό Εορτολόγιο για τούς Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους τρείς Ιεράρχες.Μεγας Βασίλειος,Αγιος Ιωάννης Ο Χρυσόστομος,Αγιος Γρηγόριος Ο Θεολόγος..Επίσης Αυριο Εορτάζει και Ο Αγιος Θεόδωρος Ο Χατζής.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας.)

Απολυτίκιο των Τριών Ιεραρχών(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ .)

ΙΕ' Λουκά - Του Ζακχαίου - Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου της Ι.Μ...(ΟΜΙΛΙΑ του Μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλιας και Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμάστην Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΛΟΥΚΑ ΙΕ,Ματθ.ε 14-19.Κυριακή του ΖακΧαίου.Των Τριών Ιεραρχών.Σχολική Γιορτή.)

Ελληνική ταινία #0051# (1971)Η Ελληνικη ταινεία της Ημέρας."Ο Καμαριέρης της Μπουζουξούς"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή παρακολούθηση.)

🇪🇸 DOWNTOWN DISTRICT BARCELONA SPAIN 2021 [FULL TOUR]Τουριστικοί Ευρωπαικοί Προορισμοί.ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ.

ΌλουςThe World Of Birds in 4K ULTRA HD - Relaxing music with nature, Sleep, H...(Mουσικό ρηλάξ για τις Απογευματινές Αναρτήσεις)Καλό Απόγευμα σε Ολες και σε ΄Όλους

Ιούλιος Βέρν: Το Μυστηριώδες Νησί(Κιν.Σχεδια για Μικρούς και Μεγαλους."Η Μυστηριώδεις Νήσος"Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φιλοι μου.

Καρπάτσιο λαβράκι με κρίταμο & σέλερι (Επ.21) | Με το μάτι γαρίδα(Μια τελευταία Ιδέα για το ΑυριανοΜεσημεριανο σας πιάτο.)Καλημέρα.Καλο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Παρακλητικός Κανών Οσίου Παϊσίου - Ιερόν Κουτλουμουσιανόν Κελλίον Αγίου ...(Κλεινουμε με Παρακληση στους Αυριανούς Εορταχομενους Αγίους.Σημερα Παράκληση στον Άγιο Παίσιο,τον Αγιορείτη

Τσιπούρα σεβίτσε με κουμκουάτ και χυμό εσπεριδοειδών (Επ.25) | Με το μάτ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Λάζαρο Λαζάρου,μια Ιδέα.)

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων Αγίου Ιγνατίου - 29 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιγνάτιο τον Θεοφόρο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Ανακομιδής των ιερών Λειψάνων Αγ. Ιγνατίου του Θεοφόρου - 29 ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για την Ανακομοιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγιου Ιγνατίου του Θεοφόρου.)

Μονομαχία στο Ελ Πάσο Ελληνικοί υπότιτλοι(η ταινεια της ημερας"Η Μονομαχία στο Ελ Πάσο"η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

India Wildlife In 4K - Amazing Scenes Of India's Animals | Scenic Relaxa...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)

Συνταγή για τέλεια μελομακάρονα με αλεύρι Μύλοι Παπαφίλη(Συνταγή για Μελομακάρωνα)

36 weather | Ο Ιστορικός Χιονιας Του Μάρτη Του 1987(ΜΝΗΜΕΣ)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι,Καλό Σαββατοκύριακο.

Καθαρίστε τους πνεύμονές σας και σταματήστε τον βήχα - η παλιά φυσική θε..(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.2.)Καλό Μεσημέρι Φιλες και Φίλοι μου

Tom & Jer Who is the Cutest? | Classic Cartoon Compilation | WB Kids(Ξεκινώντας με τους αχτυπητους Tom and jerry,σε Νέες περιπετειες.Κιν.Σχεδια για Μικρους και Μεγαλους.)Καλημέρα Φίλες και Φίλοι μου

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ΕΥΧΗ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΨΥΧΩΦΕΛΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΔΕ...(Κλεινουμε σημερα με Κατι διατι διαφορετικό σαπο τον Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Εφραιμ τον Σύρο..)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Ρεβίθια στον Φούρνο | Άκης Πετρετζίκης(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ακη.)

Άγιος Εφραίμ Σύρου, Για τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου Αρχιμ Επιφάνιος Χ...(Οσίου Εφραίμ Ο Σύρου.Περι Δευτέρας Παρουσίας)

Προφητεία Οσίου Εφραίμ του Σύρου για την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Όσιο Εφραίμ τον Σύρο.Επισης Αυριο γιορτάζουν Οι Παλλάδιος και Ιακώβου Οσίων,και Χάριτος.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας)

Απολυτίκιο Αγίου Εφραίμ του Σύρου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Εφραίμ.)

"TITANIC", του Herbert Selpin,1943 (ελληνικοί υπότιτλοι)Η Ναυτική τραγωδία που Συγκλονησε Ολη την Αγγλία Ολη την Ευρωπη,Ολο τον κόσμο σε παλειά Εκδοση."Ο Τιτανικός".Η ΤΑΙΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑ.Καλή παρακολούθηση.)

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ(To Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Cooking With Fey-Μυδοπίλαφο(Για το ΑυρανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.Ε,)Καλό Μεσημέρι. για Όλες και Ολους.

SIMBATHE LION KING Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ Ολόκληρη η ταινία GR(Κιν Σχέδια για Μικρούς και Μεγαλους."Ο Βασιλιάς των Λιονταριών"Καλη παρακολουθηση.)Καλημερα.Φιλες και Φίλοι μου.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ο Αγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος ως πνευματικός Πατήρ της Αγ. Ολυμπιάδος | Μη...(Κλείνουμε με την ΟΜΙΛΙΑ του Παναγιώτατου Μητροπολίτου Λεμεσού κ.κ.Αθανασίο,για την Ανακομιδή Λειψάνων του Αγιου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Ramen με Κοτόπουλο | Yiannis Lucacos(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο ,απο τον Γιάννη.)

Γιουβαρλακια Αυγολεμονο // Sti Kouzina Me Ti Maria(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Κουζίνα της Μαρίας η Εναλλακτική σας Λύση.)

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου(27 Ιανουαρίου)Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο,του Οποίου την Ανακομοιδή των Ιερών Λειψάνων του Εορτάζομεν.

Απολυτίκιο Ανακομιδής των ιερών Λειψάνων Αγ. Ιωάννου Χρυσοστόμου - 27 Ι...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ για τηννΑνακομιδή των Λειψάνων που Εορτάζουμε Αύριο,του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.)

Δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 26/01/2022 | ΕΡΤ(Kαθημερινό Εορτολόγιο)

Χριστούγεννα με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 190´🦌👪🎄 | Χάιντι Official(Παρέα με την Χαιντι των βουννών σε Εορταστικά Επισόδεια,ρετρό."Χριστούγεννα με την Χάιντι."Κιν.Σχέδια για Μικρούς και Μεγάλους)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

BREED Specific Health Issues - BENGAL | RAGDOLL + MORE(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

36 news | Τα Μερομήνια Για Το Υπόλοιπο Του Χειμώνα 2022(ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ)

Ποια είναι η οικουμένη κατά την Αγία Γραφή;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε Θέματα Ποιμαντικής,και τρέχουσας Επικαιρότητας.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Πώς να καλλιεργήσετε κολοκυθάκια σε δοχείο(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον.Κηπο σας)Καλο Μεσημέρι.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ* 🙏⛪PARAKLESES TO THE MOTHER OF GOD SUMELA: Η ...(Κλείνουμε σημερα με παρακλήσεις,Στους Αγιους και στην Παναγια μας )Καληνυχτα,Καλό ξημέρωμα

Μύδια γιουβέτσι | Θαλασσινά φαγητά | Paxxi (Ε266)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.απο την ειρiήνη και το paxxi

Φακές με κάρυ | Paxxi(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το Paxxi.)

24 Days After Birth| Kittens walk and talk with mother cat 🥰(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

Όσιος Ξενοφών - 26 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ξενοφώντα.)

Απολυτίκιο Αγίου Ξενοφώντα 26η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ξενοφώντα)

Το όμορφο νησί της Σαντορίνης - 7,5 μίλια/12 χλμ. Πεζοπορία - 4K - με λε...(Τουριστικοί Προορισμοί.Πεζοπορία στην ΟΙΑ,ΦΗΡΑ,ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.Καλή Ξενάγηση.)

Ντοκιμαντέρ για τα άγρια βρώσιμα χόρτα από το Γυμνάσιο Αγίων Δέκα(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγιεινή Διατροφή μας.Ε.)

φΈΛΙΜΑ

Western Spaghetti Full !!! Λολίτα O Mαύρος Πάνθηρ (1967) - EΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠ..(H TAINEIA ΓOYEΣTEΡN THΣ BΔOMAΔΑΣ."Λολίτα Ο Μαύρος Πάνθηρ¨"Η Ταινεία της βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Γρήγορη Νηστίσιμη Μηλόπιτα | Άκης Πετρετζίκης(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ακή.Ε.)

Ιούλιος Βέρν: Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες(H Ωρα για τούς Μικρούς μας Φίλους.Κιν.Σχέδια με Αριστοιυργήματα του Ιουλίου Βέρν."Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες"Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

ΤΟΠ 10 - Τροφές Για Καλή Υγεία & Μακροζωία(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε,)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φιλοι μου.

Animals of Winter 4K - Scenic Relaxation Film With Calming Music,Peacefu...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Τρίτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΩΝ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ & ΙΟΥΣΤΙΝΗΣ(με γράμματα)Κλείνουμε με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στους Αγίους μας.Σημερα Παράκληση στους Αγιους Κυπριανο και Ιουστίνης..Καληνύχτα,Καλό ξημέρωμα.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Καλαμαράκια κοκκινιστά με κριθαράκι(H Εναλλακτική σας Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο το πιάτο,τις Συνταγές της Γιαγιάς.)

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με κατεψυγμένα απο τον Ευτύχη.)

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης - Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος [mp3-2015]OMIΛΙΑ για τον Αγιο Γρηγόριο τον Θεολόγο απο τον πρωτοπρ.π.Θεόδωρο Ζήση.)

΄λ25 Ιανουαρίου: Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος - Μια σπουδαία εκκλησιαστική π...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο τον Θεολόγο.)

ROULA NO 1(Η Ταινεία της Ημέρας."Η Ανταρσία των Δέκα."Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

4K Songs of Birds in Winter - Nature Relax Video with Real Birds' Chirping(Περπατώντας σε Χιονισμένα τοιπία,με Εξωτικά πουλιά.)Kαλό Απόγευμα.

Dines Out | Woody Woodpecker Classic | Full Episode | Retro Bites(O Γούντι Ο Τρυποκάρυδος σε Νέες περιπέτειες.Για τους Μικρούς Φίλους μας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Τρώω κρέας;(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την κουζίνα και την Υγιεινη Διατροφή μας.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα.

" ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ " ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ(Κλείνουμε με Παρακλήσεις στην Παναγία μας και στους Αγίους.Σημερα Παράκληση στον Άγιο ΦανούριοΔεν ξέρω κάποιος Αντίχριστος μου τα κατεβάζει,τις Παρακλήσεις,Αλλά εγώ θα τα βάζω Συνεχεια.)Καληνύχτα Καλό ξημέρωμα.

36 news | Καιρος 25 και 26 Ιανουαρίου 2022 Χιονοκάλυψη ECMWF & GFS(Ενημέρωση για Φίλες και Φίλες από την Όμορφη Γερα μας.)

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Καλαμαράκια γεμιστά | Friteza Food Stories(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Κουνέλι Στιφάδο | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου(Η Εναλλακτική σας Λύση για τον ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Στιφάδο απο τον Λευτέρη Λαζάρου.Ε.)

ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ Η ΡΩΣΙΔΑ - Η ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΗ(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία.Επίσης αυριο,γιορτάζουν,Βαβύλα,Ζωσιμά Οσ.,Νεοφύτου Ενγκλείστου.Χρονια Πολλά στους Εορτάζοντας.)

Απολυτίκιο .. ΟΣΙΑΣ ΞΕΝΗΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσία Ξένη.)

Sydney Australia 2022 City Walking Tour(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τον Κόσμο.ΣΥΔΝΕΥ/ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.)

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ !!!!! " Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ "(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (7)Η Ελληνική ταινεία της Ημέρας"Ένας Απένταρος Λεφτάς"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠAKI! Eiναι έτοιμο - Σε ποιους θα μπει για αρχή(Για τους Άπιστους Θωμαδες.Ο παππούς που λέγαμε για τα μαρκαρίσματα..ην τρέχετε λοιπόν να τσιπαριστειτε.)Καλό Μεσημέρι για Όλες και Όλους

Raccoons - Curse or blessing?(Παρέα με τα Άγρια ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.)Καλημέρα.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια,και"Η Λύσις Ειναι Μια,Χριστός Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία".)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Kαλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Κοτόπουλο λεμονάτο & σκορδάτες πατάτες | Yiannis Lucacos(H Εναλλακτική σας Λύση για το Κοτόπουλο,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Κοτόπουλο Tandoori με Ρύζι Μπασμάτι Επ. 14 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρε...(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανο σα πιάτο.,με το παραδοδιακό κοτόπουλο,απο τον Άκη.)

Άγιοι Κλήμης & Αγαθάγγελος - 23 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τούς Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Κλήμη και Αγαθάγγελο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο

23/1☦️Ἁγίων Ἀγαθαγγἐλου καὶ Κλήμεντος Ἐπισκόπου Ἄγκυρας, ψάλλ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ για τούς Αγίους,Αγαθάγγελο,Κλήμεντος Επισκ.Αγκύρας.Να Εχουμε τη Ευλογια και την Προστασία των.)

Κυριακή ΙΔ΄ Λουκά (Ερμηνεία Ευαγγελίου) | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικής περικοπή,Λουκ. ιη 35-43,απο τον Παναγιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. ΑΘανάσιο.)

κή περιοπή κ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (19)H ΕΛΛΗΝΙΚΗ TAINEIA THΣ HMEΡAΣ."Η Τύχη μου τρελλάθηκε."Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή΄παρακολούθηση.)

παρακολο

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο Κέιπ Τάουν - Μέρος 1o(Τουριστικοί Προορισμοί.Βόλτα με τον Τάσο Δούση,ανα τον Κ.Δούση.ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ.)

Η Κρίση στην σημερινή οικογένεια Μητροπολίτης Σιατίστης κ Σισανίου Παύλο...(*Παρέα με τον Γέροντα ,Μητροπολίτη .κ.Παύλο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Tom y Jerry en Latino | Dibujos animados clásicos 105 | WB Kids(Ωρα κιν.Σχεδίων για Μικρούς και Μεγάλους.Tom and jerry,σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι για Όλες και για Όλους.

Καταπραϋντική μουσική που ηρεμεί τις γάτες και τους δίνει μια βαθιά αίσθ...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες μετα Μουσικής.Ε.)Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι.Καλό Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ(Κλείνουμε σημερα με Παρακλήσεις,στοους Αγιους μας,το περισσοτερο για να Φύγει η Χουντα της Παγκοσμιοποίησης.Σημερα Παρακληση στους Αγιους Αναργύρους.Αγιοι Αναργυροι πρεσβεύσατε υπερ ημών των Αμαρτωλών Αμήν..)Καληνυχτα.Καλό ξημέρωμα.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Βακαλάος πλακί στο φούρνο - Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου | Lidl Cyprus(και.. Ενα φθηνο καπως Ψαρικό με Μπακαλιαρο.Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

ψάρια γούνα λιαστή στο μπαλκόνι μας cuzinagias mackerel(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Ψαρι κατ εξοχή κυκλαδίτικο.)

τσιπούρες ψητές στο σχαροτήγανο με σος cuzinagias(Μια Εναλλακτική Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Τσιπούρα στη Σχάρα.)

Απολυτίκιον Αγίου Τιμόθεου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο αποστολο Τιμόθεο.)

Γιαουρτογλυκό με Ζελέ και Φράουλες Επ. 49 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετ...(Η Εναλλακτική για το Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και του Σαββατοκύριακου,απο τον Άκη.)

22 Ιανουαρίου: Άγιος Τιμόθεος - Το όνομά του σημαίνει αυτός που τιμά το...(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Τιμόθεο απόστoλο και μαθητή του Χριστού.)

Who Finds a Friend Finds a Treasure 1981 (Bud Spencer & Terence Hill) G...(Η Ταινεία Γέλιου της Ημέρας με το Αχτύπητο Δίδυμο,του Γέλιου,Μπαντ Σπένσερ,Tέρενς Χίλ."Κάντε τον Σταυρό σας Ερχόμαστε."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλησπέρα σε 'Ολες και σε Όλους.

Κουρκουμάς: Οφέλη για την Υγεία(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,με τον Στέλιο Πανταζή.Ε.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 21/01/2022 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.Σημ.Καθε Τετάρτη και Παρασκευή.)

Pink Panther & Pals All Episodes | 6 Hour MEGA Compilation | Pink Panthe...(Παρέα με τον Ροζ Πάνθηρα,σε Νέες Περιπέτειες.Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους μας.Καλή παρακολούθηση.)

🇧🇷 RIO DE JANEIRO BEACH BRAZIL 2021 [FULL TOUR](Tουριστικοί Προορισμοί,RIO NTE TZANEIRO.ΠΑΡΑΛΙΕΣ.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.Καλό Σαββατοκύριακο.

4K African Wildlife: Elephants. Part #2 - Wild Animals Video from Africa...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα της Φύσεως,Ελέφαντες κ.α.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

[4K] 11 Hours Of Beautiful Winter Scenes And Soothing Music for Relaxati...(Mιας και απο σήμερα αρχίζει ...Ο Χειμώνας,Χειμωνιάτικα τοπία μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλό Σαββατοκύριακο.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Οι Πειρασμοί κατά τον Άγιο Μάξιμο τον Ομολογητή(Κλείνουμε με μια Ομιλία του για τους πειρασμούς,απο τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Μάξιμο τον Ομολογητή.Να Έχουμε την Ευλογία και την Προστασία του.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Ε 2 ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ Γ 10Ο ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ 39λεπτ...(Περι Αγάπης Λόγοι Αγίου Μαξιμου Ομολογητού.)

21 Ιανουαρίου - Ο Όσιος Μάξιμος ο Ομολογιτής(Kαθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μαξιμο τον Ομολογητή.)

【4K】WALK Avenida Gorlero PUNTA del ESTE Uruguay 4k video UY(Tουριστικοί Προορισμοί.Περπατώντας στις Ομορφιές του Κόσμου.ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ.)

60 Λεπτά Στρουμφάκια • Συλλογή 1 • Τα Στρουμφάκια(Παρέα με τον ΜπαμπαΣτρούμφ,και τον Δρακουμέλ.Κιν.Σχέδια για τους Μικρο'υς μας Φίλους.)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους

Ο Άγιος της ημέρας - 20 Ιανουαρίου - Όσιος Ευθύμιος ο Μέγας(o Aγιος της ημέρας Αγιος Ευθύμιος.Να Εχουμε την Ευλογια και την προστασία του.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι μου.

Fantomas se déchaîne 1965(Για την πρωινή σας διασκέδαση,με τον Αμιμητο Λουί Ντε Φίνες,Έστω και στα Γαλλικά.Η ταινεια της ημερας.)Καλημέρα Φιλες και Φίλοι μου.Καλη παρακολούθηση.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.Καλεσμα για την σωτ...(Κλείνουμε σήμερα με Ομιλία του Μητροπολίτη Μεσογαίας Παύλου,για το θέμα της Λατρείας)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡ...(H Eναλλακτική σας Λύση για υτο ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Κοτόπουλο του Κυνηγού (Σασέρ) Επ. 26 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο τον Ακη.)

Άγ. Ευθύμιος ο Μέγας (π. Θεόδωρος Ζήσης)ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγίο Ευθύμιο,απο τον πρωτοπρ.π.Θ.Ζήση.

Όσιος Ευθύμιος ο Μέγας - 20 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ καΙ Απολυτίκο με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ευθύμιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

avaton - Απολυτίκιον Αγίου Ευθυμίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ευθύμιο.)

Ομήρου Οδύσσεια 1954 ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ απο την Ελληνική Μυθολογία ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,"Ομήρου Οδύσσεια."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Κσλή παρακολούθηση.)

Ποια φαγητά πρέπει να αποφεύγει κάποιος για τον σακχαρώδη διαβήτη)Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.

Looney Tunes Cartoons (Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig) Newly Remaster...(Για Μικρούς και Μεγάλους Ο Λαγός και η παρέα του,σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)

Ψαρόσουπα της μαμάς - Paxxi E129(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το paxxi.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ 8K ULTRA HD(Παρέα με τν Άγριο κόσμο των Πουλιών)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ(Άξιος Ποιμένας.Ο π.Στυλλιανος. Καρπαθίου.Ο Θεός να Συναναιτησει τους παρεκτραπεντας Μητροπολίτες μας.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Τεταρτη.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ* 🙏⛪PARAKLESES TO THE MOTHER OF GOD SUMELA: Η ...(Kλείνουμε με Πρακλήσεις στους Αγίους,σημερα.,και στην Παναγία μας.)Καληνύχτα.Καλο ξημέρωμα.

ΑΓ ΜΑΡΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ 2017(OMIΛΙΑ για τον Αγιο Μάρκο τον Ευγενικό απο τον Μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο π.Γεώργιο Μεταλληνό.)

Ο Άγιος της ημέρας - 19 Ιανουαρίου - Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους στον Αυρειανό Εορταζόμενιο Άγιο Ευγενικό.)

Απολυτίκιο Αγ. Μάρκου του Ευγενικού - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(YMNOI και AΠOΛYTIKIA.)

ΚΑΡΟΤΟ: Συμβουλές Και Πληροφορίες Για Την Καλλιέργεια Του #καρότο #κήπος...(Αν και Ειναι Φθινόπωρο σας κανω Αναρτηση τον Χειμώνα.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.2.)

Ιερουσαλήμ σήμερα. Πραγματική Κατάσταση. Ένας βραδινός περίπατος(Tουριστικοί Προορισμοί.ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

😍 Cute Kittens Doing Funny Things, Cutest kittens in the worlds 2021 😍 #...(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα Αν Τρώτε 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Την Ημέρα!(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (10)Η Ελληνική ταινεια του Μεσημεριού για τις Γιορτινες μέρες.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ότι Θελει Ο Λαός."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Μπουρέκια της Κρέμας από την Ελίζα #MEchatzimike(Παρέα με την Ελίζα σε Νέες Δημιουργίες.Και για το Μεσημεριανό σας πιάτο από την Ελίζα.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τρίτη.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Παρακλητικός Κανών εις τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Εφραίμ τον θαυματουργόΠαρακλητικός Κανών εις τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Εφραίμ τον θαυματουργό(Κλείνουμε με Υμνους στους Αγίους Σημερα παρακληση στον Αγιο Ευφραιμ) Καληνυχτα,Καλο ξημερωμα.

ΜΠΡΙΑΜ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

18 Ιανουαρίου: Άγιοι Αθανάσιος ο Μέγας, και Κύριλλος Πατριάρχες Αλεξαν...(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Αθανάσιο τον Μέγα,και Κυριλλο Πατριαρχών Αλεξανδρείας).

Απολυτίκιο Αγ. Αθανασίου - 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΑΙΝ ΤΡΟΠΕ (1964) Λουί ντε Φυνές Κωμωδία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ Υ...(H KOΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."Ο Χωροφύλακας στο Σαιν Τροπέ",Με τον Άμίμητο Αξέχαστο Λουί Ντε Φυνέ.Η Ταινεία της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση)

[4K] 11 Hours Of Animals In Winter Wonderland And Soothing Music for Rel...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους,της Ζούγκλας,και των παγωμένων Ωκεανών.Πολική Αρκούδα.)

Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα Αν Τρώτε 3 Δαμάσκηνα Καθημερινά! (Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγιεινή σας Διατροφή Ε.)

τσαλακωτή τυρόπιτα της τεμπέλας με μπίρα γρήγορη εύκολη σε 10' έτοιμη ch...(Tο Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

LOONEY TUNES (4 Hours Collection): Daffy Duck, Porky Pig and more! (Ult...(Η Ώρα του παιδιού και των Κιν.Σχεδιων,με τον λαγό,τον Ντάφυ Ντακ,και τον Έλμερ Φαντ)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

9 στους 10 ήταν ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ (π. Αντ.) 16.01.22(Πρεαβμε τοννΑγωνιστη Ιερέα Αρχιμ/τη π.Αντωνιο,και Χρόνια του Πολλά ,με Ένα Ερώτημα.Ποσο Είμαστε Αγνωμονες?)Καλημερα.Καλη Βδομαδα.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και απο Εδώ με Χριστιανικά τραγούδια Γ.Κοινούσης και "Ελλάδα Ενωμένη")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα.

Κροκέτες μπακαλιάρου η (ξαστός)Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Μπακαλιάρο.

χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι & άλλα θαλασσινά cuzinagias(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με θαλασσινά.)

Ο Άγιος της ημέρας - 17 Ιανουαρίου - Άγιος Αντώνιος ο Μέγας(Kαθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Αντώνιο,τον θεμελιωτή του Αναχωρητισμού.Επίσης Αυριο γιορτάζουν,Αγιος Αντώνιος εκ Βεροίας,και Αγιος Γεώργιος Εξ Ιωαννίνων.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας,Αντωνίες,Αντώνιους..)

ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ(Αν και το ξανάβαλα το Ξαναανεβάζω και στην Γεραγώτικη Γωνιά.Παρέα με τον Οσιο Παίσιο,σε Επίκαιρα θέματα και σε Νουθεσίες και Συμβουλές για κάθε περίσταση,Παρουσίαση δια μεσου π.Αντωνίου)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Η Ρόζα της Σμύρνης (2016) Λήδα Πρωτοψάλτη, Τάσος Νούσιας (720p)H EΛΛHNIKH TAINEIA THΣ HMEΡAΣ."Η Ρόζα της Σμύρνης"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή ΄παρακολούθηση.

(4K) Breathtaking Colorful Birds of the Rainforest 2 Wildlife Nature Fil...(Παναθηναικός Ολυμπιακός σήμερα το βραδυ.Ολυμπιακός Φέτος Ειναι καλίτερος αλλά Ευχομαι να κερδίσει στο Γήπεδο Ο Παναθηναικός.πειδιαβαίνοντας τις Ομορφιές της Φύσης μας..)

😍 Cute Kittens Doing Funny Things, Cutest kittens in the worlds 2022 😍 #...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατουλες.Μια πιατέλα Γατάκια.Χαζεψτε τα..Χαρείτε τα.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

HAPPY TRAVELLER στη ΒΔ ΓΑΛΛΙΑ | Mont-Saint-Michel & Saint-Malo(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στον στον κόσμο και στην Ευρώπη.Β.Δ.ΓΑΛΛΙΑ.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούση και "Ταξιάρχης.")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Κοτόπουλο κοκκινιστό | Άκης Πετρετζίκης(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ακη.)

Στιφάδο με μοσχάρι που λιώνει στο στόμα - Paxxi E122(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο την Ειρήνη και το paxxi.)

Προσκύνηση Τιμίας Αλυσίδας Αγίου Πέτρου - 16 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Ε..(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Προσκύνηση της Αλύσεως του Απ.Πέτρου,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή ΙΒ' Λουκά - Η Θεραπεία των 10 Λεπρών(OMIΛΙΑ στην Αυριανή Κυριακή ΙΒ Λουκά,ιζ 12-19,Κυριακή των 10 Λεπρών,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Videos for Cats! Entertainment for Cats with Relaxing Music - Bird TV(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες μετα Μουσικής.Ε.)

ΚΟΚΚΟΡΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ 1987(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ."Κόκορας στο Χαρέμι του."Η Ταινεια της ημέρας.Καλή παρακολούθηση..)

VICKO Από 01/01/2022 έως 15/01/2022 ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ/LIDL/MY MARKET/ΓΑ...(EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ.)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους

Venice, Italy Canal Tour - Beautiful Scenery(Περιδιαβαίνοντας στους Τουριστικούς Προορισμούς της Ευρώπης.ΒΕΝΕΤΙΑ)Καλό Μεσημέρι. Κυρίες και Κύριοι

Για Ανθρώπους που πάσχουν από Καρδιά ή Νεφρά - Ψαλμός 44ος(Χρήσιμα και Ψυχωφελιμα.Ε.)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημένο .Σαββατοκυριακο

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Παρακλητικός Κανών στον Αγ, Παντελεήμονα(Κλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις σε Εορταζόμενους Αγίους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σήμερα Παράκληση στον Άγιο Παντελεήμονα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ριζότο με μανιτάρια | Yiannis Lucacos(H Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Ριζοτο,απο τον Γιάννη..)

Μπακαλιάρος Πλακί Επ. 67 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Μπακαλιάρο πλακι απο τον Άκη.)

Ο Άγιος της ημέρας - 15 Ιανουαρίου - Άγιος Ιωάννης ο Καλυβίτης(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τους Εορταζόμενους Αγίους,Ιωάννου του Καλυβίτου και Παύλου του Θηβαίου.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας.)

Όσιος Ιωάννης Καλυβίτης 15 Ιανουαρίου Απολυτίκιο subtitles(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους,για τον ΑυρειανόΕορταζόμενο Αγιο Ιωάννη τον Καλυβίτη..)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 14/01/2022 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

8K Rich Wildlife of Okavango River, Botswana - Cinematic Film about Afri...(Παρέα με τα Άγρια Θηρεία του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ 1962(Η Ελληνική Ταινεία της Ημέρας."Το Καρπουζάκι",με τον Φρ.Μανέλλη,Γ.Βασιλειάδου,Η Απογευματινή Κομωδία.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Συνγεραγώτισσες,Συνγεραγώτες

Πως διατηρούμε τον πελτέ ντομάτας | Kitchen Hack | Paxxi(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας,απο την Ειρήνη και το paxxi.Ε.)Καλό Μεσημέρι για Όλες και για Όλους.

Tom y Jerry en Latino | Inspiraciones para disfraces de Halloween | WB Kids(Πρωινό με "Tom and jerry"σε καινούριες Περιπέτειες.Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς Φίλους μας.)Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ - ΣΤΙΧΟΙ(Kλείνουμε με Παρακλήσεις στούς Αγιους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σήμερα Παράκληση στηνΥπεραγία μας Θεοτόκο με Στίχους.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα..

Όψον και Ψαλμός - Ριγανοκεφτέδες - ριζόπιτα γλυκιά - ροφός με αγγινάρες (Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Επιφάνιο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 14 Ιανουαρίου - Αγία Νίνα η Ισαπόστολος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Νίνα,που μαζι της Εορτάζουν Αγία Αγνή,των Εν Σινά αναιρεθέντων Πατέρων,Νινας)

Αγία Νίνα Ισαπόστολος 14 Ιανουαρίου Απολυτίκιο subtitles(YMNOΙ με Απολυτικιο με Υποτίτλους.)

La notte - Η νύχτα (1961) Jeanne Moreau, Marcello Mastroianni(H Tαινεία της ημέρας."Η Νύχτα."κοινωνική με τον Μαρτσελο Μαστρογιάννη και Άλλους.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

ΟΙ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ; - ΜΗΤΡ. ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | ...(Μαζί με τον Γέροντα Π.Αθανάσιο,Μητροπολίτη Λεμεσού,σε Ποιμαντικά θέματα και σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας)

Leopard vs. Lion: A Hunter Becomes the Hunted(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας και του Δάσους.Ε.)

(

Γιαουρτόκρεμα εξαιρετική κρέμα με γιαούρτι, μπισκότα και ζαχαρούχο γάλα .(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο την Ελιζα .)Καλό Απόγευμα.

Ελικοβακτηρίδιο: Συμπτώματα, διάγνωση, θεραπεία - peptiko.gr, endoskopis...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Kαλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

The Pink Panther in "Pink Pajamas"(Παρέα με την παρέα...του Ροζ πανθηρα σε Κιν.Σχεδια για Μικρούς και Μεγαλους)Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Χάραγμα,Διωγμός και Θλίψη... Απαιτείται μετάνοια από όλους τους πιστούς... (Κλείνουμε αντι Παρακλίσεως σημερα με το Σάλπισμα και Κάλεσμα Μετανοίας,για Όλους τους πιστούς απο τον Γέροντα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Σπανακόπιτα χωρίς φύλλο, η πιο νόστιμη και εύκολη Επ.77 - Γεύση και Οικο...( Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο η το Κολατσο της Βδομάδας.)

Άγιος της ημέρας - 13 Ιανουαρίου - Άγιοι Ερμύλος και Στρατόνικος(Kαθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τούς Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιούς,Ερμύλου και Στρατονίκου.)

Ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 7(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Το Σκάφος με το Γυάλινο πάτο."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στη Φθιώτιδα - Μέρος 2 - Παύλιανη & Γοργοπόταμος(Bόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα,και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον Κόσμο και στην Ελλάδα.ΦΘΙΩΤΙΔΑ..2.Σημ.Εις Μνήμην Μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ.Νικολάου,πρώην Προισταμένου του Αγιου Ελευθερίου Γκύζη.Αωνία του η Μνήμη.)

Trick or Treat (1956)Για τούς Μικρούς μας Φίλους Κιν.Σχεδια με τους Φίλους του Μίκυ Μάους και Ντόναλντ Ντάκ.Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Παλινδρόμηση: η Ιδανική Διατροφή(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Kαλό Μεσημέρι Φίλες και Φιλοι μου.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθενιο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημέ νη Τετάρτη.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ(με γράμματα)Kλεινουμε μς παρακλήσεις,στην Υπεραγια μας Θεοτόκο,και στους Αγιους.Σημερα Παράκληση στον Αγιο Ιωαννη τον Ρώσο,με γράμματα.

Ρεβυθοκεφτεδες !!!!!!!!!(Tο Συμπλήρωμα για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το paxxi.)

Αγία Τατιανή - 12 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Αγια Τατιανή,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Aγ. Τατιανής - 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Τατιανής,Ευθασίας,Μερτίου και Πέτρου μαρτυρων.)

Satiricosissimo (1970) Franco Franchi, Ciccio Ingrassia (720p)Η Ταινεία της Ημέρας"Satiricossisimo"με το Αχτύπητο Ιταλικό δίδυμο Φραγκο Φράγκυ,Τσίτσιο Ιγκράτσιας.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

κό δίδυμο

Happy Traveller στην Καστοριά! Το πρώτο μας επεισόδιο με το τροχόσπιτο.(Βόλτα με τον Ευτύχη την Ηλέκτρα και το Happy Travelles,στην Ευρώπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Animal Arms Race | The art of hunting in the vast plains(Παρέα με την Άγρια Φύση του Δασους και της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Μπλόκο και στη Μυτιλήνη στα μηχανήματα της ΤΕΡΝΑ(ΕΚΤΑΚΤΟ/ΕΠΙΚΑΙΡO.Σχετικά με το θέμα της Αύξησης των λαθρομεταναστών στην Μυτιλήνη μας.Αγιοι της Μυτιλήνης της Λέσβου μας πρεσβευσατε υπέρ ημών των Αμαρτωλών Αμήν. Όχι Άλλο Κάρβουνο..)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι

The Hockey Champ | A Classic Mickey Cartoon | Have A Laugh(Ξεκινάμε Ντόναλντ Ντακ.Κινουμενα Σχέδια για Μικρούς και Μεγαλους.Καλη παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τριτη

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ - ΣΤΙΧΟΙ(Κλείνουμε σημερα με Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο,τον Μικρο Παρακλητικό Κανόνα με γραμματα,για να προστατεύει Όλο τον κόοσμο,Ιδιαιτέρως τους Εχοντας Ανάγκη στα Εκτακτα Καιρικά Φαινόμενα,Ανήμπορους και Πάσης Φυσεως υπερήλικες)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Λαβράκι στο φούρνο Επ. 49 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημέριανό σας πιάτο,,απο τον Ακη μια Ιδέα.)

Πορτοκαλόπιτα/Orange pie Επ.19 - Γεύση και Οικονομία(Τπ Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ο Άγιος της ημέρας – 11 Ιανουαρίου – Άγιος Θεοδόσιος ο Κοινοβιάρχης(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Άγιο,Θεοδοσιο Κοινοβιάρχη,Αγαπίου και Νικηφόρου.)

Στέλιος, ο Θεός - Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη(Παρεα με τον Στέλιο Καζαντζίδη.Ζωντανά.)

1962 ΓΑΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Γαμπρός για κλάμματα.".Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Untouched Wilderness in America's Northernmost National Park - Gates of ...(Παρέα με τα Άγρια; Θηρία του Δάσαυς και της Ζούγκλας.Ε.)Kαλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου

λες και Φίλοι μου.

Bugs Bunny & Looney Tunes | Best Of Looney Tunes in 4k(Παρέα μετον Μπάγκς Μπάνυ και την Παρεα του.Κιν,Σχέδια για Μικρούς και Μεγάλους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι..

Καφές και καφεΐνη(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Διατροφή μας.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη βδομάδα.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

LIVE 94 ΚΥΡ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ με τον π. Αντώνιο 09.01.22(Παρέα με τον Γέροντα π.Αντώνιο Στυλιανάκη σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικά.)Καλήνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Κριθαρότο με Καλαμαράκια και Σπανάκι | Άκης Πετρετζίκης(Μια Εναλλακτική σας Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Μπιφτέκια στον φούρνο | Yiannis Lucacos(H Eναλλακτική σας Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Άγιος Γρηγόριος Επίσκοπος Νύσσης(10 Ιανουαρίου)Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο Επίσκοπο Νύσσης.Επίσης αυριο γιορτάζουν ,Δομετιανός,Μελιτινής.)Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας)

Απολυτίκιο Αγ. Γρηγορίου Επισκόπου Νύσσης - 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

With Heart And Soul Ψυχή Βαθιά Full Movie(Η Ελληνική Ταινεία της Ημέρας."Ψυχή Βαθειά."ΕΠΙΚΑΙΡΗ.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή παρακολούθηση.Σημ.Υπάρχει και στα blogspot.

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ! Happy Traveller - Κρουαζιέρα σε 3 Ηπ...(.ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΒόλτα με τον Ευτύχη την Ηλέκτρα και το Happy Traveller,,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,στον Κόσμο.ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.ΚΡΟΥΖΙΕΡΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ)

Музыка для кошек - Мягкие колыбельные от кошачьей тревоги 🐱💤(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες μετα Μουσικής.Ε.)

Οι 9 Χειμωνιάτικες Τροφές Για Κάψιμο Λίπους (Χωρίς Θερμίδες)Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την υγεία μας.Ε.

ΜΑ... ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ;(EKΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΕΚΤΑΚΤΗ με τον πωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη)Καλό Απόγευμα.Φίλες και Κυριοι.

HAPPY TRAVELLER στη ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στον κόσμο και στην Ευρώπη.ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια και "Ταξιάρχης")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Γρήγοροι Ψαροκεφτέδες με Σαλάτα Επ. 16 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Άκη.)

Κοτόπουλο Μπούτι Πανέ | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Άκη.)

Χοιρινό πρασοσέλινο με αυγολέμονο στην κατσαρόλα - Paxxi (E178)Μια Εναλλακτική σας Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το paxxi)

Κυριακή μετά τα Φώτα (Ερμηνεία Ευαγγελίου) | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Κυριακή μετά τα Φώτα,Ματθ.δ 12-17,απο τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο)Καλησπέρα για Όλες και για Όλους.

29 December 2020(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.'Μπακαλόγατος"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Summer Vlog Tour #16 Μήλος(Βλτα με την Ηλέκτρα τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κοσμο και στην Ελλάδα.Summer Vlog Tour ΜΗΛΟΣ )

Fist of Fury (1972) Bruce Lee | Ταινία Δράσης, Θρίλερ | Ελληνικοί Υπότιτ...(Έργο βγαλμένο από...τα παλεια.Ταινεια Περιπέτειας για το Μεσημέρι του Σαββάτου)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Λούκυ Λουκ 03 Η εξαγορά των Ντάλτον(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους μας)Καλημέρα.Καλο Σαββατοκύριακο

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ: ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, ΠΟ...(Κλείνουμε σημερα με ΟΜΙΛΙΕΣ απο τους Γέροντες.Παρεα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπιδιο σε Επικαιρα Θέματα.,Σημερα σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Kαλό Σαββατοκύριακο.

Λαβράκι με σαλάτα φινόκιο, ελιές & ντομάτα | Yiannis Lucacos(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Στιφάδο με μοσχάρι που λιώνει στο στόμα - Paxxi E122(Η Εναλλακτικη σας Λύση,για το Μεσημεριανό σας πιάτο της Κυριακής,απο την Ειρήνη και το paxxi.)

ΚΟΤΟΠΙΤΑ (ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ) - "ΕΛΕΝΗ" (13.11.2019)Μια Ιδέα για το Συμπλήρωμα για το Κυριακάτικο, Μενούσας απο την Αργυρώ.

Ο Άγιος της ημέρας - 8 Ιανουαρίου - Οσία Δομνίκη(Kαθημερινό Εορτολόγιο,για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Γεωργίου Χοζεβίτου,Δομνίκης,Κύρου και Αττικού.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.)

Το Κορίτσι Της Ταβέρνας (1952"Το Κορίτσι της Ταβέρνας"Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.

Happy Traveller στην Ορεινή Αρκαδία | Μέρος 2(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ.)

ΠΑΤΗΡ ΕΛΠΙΔΙΟΣ~ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Διακονίας.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 0014(H TAINEIA ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΓΕΛΙΟ ΣΑΣ."Ο Αδελφός μου Ο Λόρδος'Η Ταινεία της Βδομάδας;Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους

Καρδια: 16 τροφες που την προστατεύουν(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την διατροφή μας.Ε.)Kαλό Μεσημέρι.

Disney and friends cartoons - Donald, Mickey, Pluto, Goofy(Πρωινό Ξύπνημα με Κιν.ΣΧέδια της Disney.Kαλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ(με γράμματα)Κλείνουμε με Παρακλήσεις σε Εορταζόμενους Αγίους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σημερα Παράκληση στον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πρόδρομο με γράμματα.Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Πέρκα στο φούρνο - Paxxi E93(Mια Ιδέα απο την Ειρήνη και το paxxi,λόγω Οτι Αυριο τρωνε Ψάρι,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Η Βάπτιση του Χριστού (παιδικό βιβλίο)ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ απο τα Σχολικά βιβλία-Αναγνωστικά.

Παραδόσεις και Θαύματα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και Βαπτιστή(ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ.)

7 Ιανουαρίου - Η Σύναξη του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού(Kαθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Σύναξη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου,και Βαπτιστή του Χριστού.)

Απολυτίκιο Συνάξεως Ιωάννου του προδρόμου - 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 001(H Eλληνική Ταινεία της Ημέρας.Να πεθερός...Να Μάλαμα.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

PAROS (Πάρος), Greece ► Video Guide ► INEX(ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ /ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ.ΠΑΡΟΣ.)

11 Τροφές Για Υγιή Εγκέφαλο!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Η ιστορία της Βασιλόπιτας - Ο Μέγας Βασίλειος και τα χρυσαφικά στα ψωμάκια!(Ποιά Ειναι η Ιστορία της Βασιλόπιτας...?)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Tom & Jerry | Little Trouble, Little Quacker! | Classic Cartoon Compilat...(Με Tom and Jerry,Συνέχεια ,για Ένα Ευχάριστο Απόγευμα.)Χριστός Εφανη.Αληθως Εφανη.Καλό Μεσημέρι για Όλες και για Όλους.

Κάλαντα Φώτων(Με κάλαντα αρχίζουμε σήμερα.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Πεμπτη

Εγώ Είπε Είμαι η Οδός - Κοινούσης Γιώργος(Κλείνουμε σήμερα με Γ.Κοινουση,χριστιανικά τραγούδια και ")Καληνυχτα.Καλο ξημερωμαΕγώ Είμαι η Οδός.."

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ρυζόγαλο Εξαιρετικό από την Ελίζα #MEchatzimike(To Eπιδόρπιο Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο την Ελίζα)

Τα Άγια Θεοφάνεια - Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός ☦️(OMIΛΙΑ για την Αυριανή Μεγάλη Γιορτή των Θεοφανείων,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό)Καληνύχτα.Καλο ξημέρωμα.

Θεοφάνεια - 6 Ιανουαρίου - Έθιμα των Φώτων(ΗΘΗ και ΕΘΙΜΑ για την Αυριανή Μεγάλη Γιορτή.)

ΕΝ ΙΟΡΔΑΝΗ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ(ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και ΥΜΝΟΙ για την Αυριανή Μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων)Χρόνια Πολλά για Όλες και για Όλους.

6 Ιανουαρίου - Τα Άγια Θεοφάνεια(Kαθημερινό Εορτολόγιο,για την Αυριανή Μεγάλη Δεσποτική Γιορτή των Θεοφανείων.)

Η ωραία μυλωνού - La bella mugnaia (1955) Vittorio De Sica, Sophia Loren...(H ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Ωραία Μυλωνού"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

HAPPY TRAVELLER - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Ηappy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον Κόσμο.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 05/01/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

ΜΑΡΙΖΑ - Ο Πεισματάρης Γάιδαρος (Επίσημο)Παδικές Ιστορίες που...διδάσκουν...

★ 4K Cab ride 🇨🇭St. Moritz - 🇮🇹Tirano, fresh snow, strong winds & snowdr...(Περιδιαβαίνοντας τα Χιονισμένα τοπία ανα τον Κόσμο)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Tom & Jerry | Trouble Everywhere | Classic Cartoon Compilation | WB Kids(Κιν.Σχέδια τώρα με Tom and jerry σε Νέες περιπέτειες για Μικρούς Φίλους μας,Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι.για Όλες και για Όλους

Khalil, Ο Μουσουλμάνος που έγινε Χριστιανός.(H Tανεία της Ημέρας,και τα Σημεία των Καιρών που βιώνουμε τώρα."Χαλίλ Ο Μουσουλμάνος που Έγινε Χριστιανός"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.Καλό Φωτισμό.

Σ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ(Kλείνουμε και Σήμερα με Παρακλήσεις σε Αγίους.Σημερα Παράκληση στον Άγιο Διονύσιο Ζακύνθου.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Φακές Αλάδωτες | LIVE | Άκης Πετρετζίκης(Nηστεία Αύριο προ των Φώτων και μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ακη,Φακές Αλάδωτες.)

Γρήγορη Νηστίσιμη Μηλόπιτα | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για Αυριο,για το Επιδόρπιο-Γλυκό σας,απο τον Άκη.)

Οσία Συγκλητική(05 Ιανουαρίου)Kαθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσία Συγκλητική.Να .Εχουμε την Ευλογία των.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΛΗΤΙΚΗΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Οσία Συγκλητική,που μαζί με τον Θεοπεμπτου και Θεωνά μαρτύρων,συμπλήρωνουν το πανθεον των Αυριανών Εορταζόμενων Αγίων.Παραμονή των Φώτων.)

Happy Traveller στη Λήμνο - Μέρος 2(Bόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο στην Ελλάδα.ΛΗΜΝΟΣ.2)

‘Misfit’ Lion Cub Seeks Attention From the Pride | Love Nature(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

Tom & Jerry: Santa's Little Helpers Appisode (Warner Bros.) - Best App F...(Παρέα με τους Tom and jerry,σε Νεες περιπέτειες.Ε,)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους

Die Wäsche waschen | Lustige Clips | Mr Bean Deutschland(Με τον mister Bean,Μεσημεριανό Χαμόγελο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Πολύ συγκινητικό! Μοναχοί του Αγίου Ορους ψάλλουν τα κάλαντα για το 2022!!(Πρωινές Ευχές απο τον Γέροντες με Κάλαντα Πρωτοχρονιάς.)Καλημέρα.Καλή και Ευλοιγημένη Τρίτη.

Παράκληση του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού με γράμματα(Κλεινουμε με Παρακλήσεις στους Αγίους.Σημερα Παράκληση στον Άγιο Νκηφόρο τον Λεπρό,με Γράμματα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Σημ.Συγνώμη που τα Ξανάανεβαζω τώρα κάποιοι "Δημοκράτες" μου τα κατεβάζουν)

Απαλλαγείτε Από Τη Δυσκοιλιότητα Με Τσάι Ταραξάκου (Πικραλίδα)Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την υγεία μας.Ε.)Καλημέρα.Κυριες και Κύριοι.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΑΓ.ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ο ΛΕΠΡΟΣ . ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ(Kαθημερινο Εορτολόγιο)

Ὅσιος Νικηφόρος ὁ Λεπρός, ὁ σταυρωμένος ἄνθρωπος…*(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό.)

Απολυτίκιο Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού 4 Ιανουαρίου(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

4 Ιανουαρίου: Η Σύναξη των 70 Αποστόλων - Τι ακριβώς γιορτάζουμε(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους της Σύναξης των 70 Αποστόλων)

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ Α ΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ο Γιατρός του ΙΚΑ."(ΕΠΙΚΑΙΡΟ.ΙΤΑΛΙΚΟ.)Η ΤΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στην Κύπρο | ΠΑΦΟΣ(Βόλτα με την Ηλέκτρα και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον Κόσμο,και στην Ελλάδα.ΠΑΦΟ.ΚΥΠΡΟ.)

Διαφορές δείκτη ινσουλίνης και δείκτη γλυκόζης(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Πλακί μπακαλιάρος & Κροκέτες μπακαλιάρου(Η Εναλλακτική για το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Μπακαλιαροκροκέτες.Ε.)Καλό Μεσημέρι για Ολες και για Όλους.

[4K] 11 Hours Of Animals In Winter Wonderland And Soothing Music for Rel...(Ξεναγηθείτε στον Χειμωνιάτικο κόσμο με τα Εξωτικά και Πανέμορφα μέρη με την Χούντα των ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ που βιώνουμε,που δεν θα τα δούμε πότες.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη βδομάδα.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ(με γράμματα)Κλείνουμε με Παρακλήσεις σε Αγιους σημερα.Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Καλαμαράκια γεμιστά με φέτα & ντομάτα ~ Calamaris stuffed with feta & to...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Κριθαρότο με Καλαμαράκια και Σπανάκι | Άκης Πετρετζίκης(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

LIVE 93 προ των Φώτων με τον π. Αντώνιο 02.01.22(Παρεα με τον Γέροντα π.Αντωνιο,σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας,και Ποιμαντικής.Σε ζωντανή Μετάδοση καθε Κυριακή βραδυ. στις 7.30.)

3 Ιανουαρίου: Αγία Θωμαΐς από την Λέσβο - Η θαυματουργή Αγία που ο σύζυγ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Θωμαίδα της Λέσβου,Μεγάλη η Χάρη της)

03.01: Αγίας Θωμαΐς της νήσου Λέσβου - Saint Thomais of Lesvos(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΊΚΙΑ με Υποτίτλους.)

►ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ◄027►Jp Films(HΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Διακοπές στην Αίγινα."η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Top 10 Worlds Best Christmas Towns(Απο τους Καλίτερους Χειμωνιάτικους,Χριστουγεννιατικους Προορισμούς)

10 "ΑΘΩΑ" αίτια που προκαλούν αέρια και φούσκωμα - peptiko.gr(Xρήσιμα και ΩΦέλιμα για την Υγεία μας.2.)

Christmas Winter Wonderland - How animals survive the winter(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα της Ζούγκλας,μεσα στην Χειμωνιάτικη Φύση)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους.

Looney Tunes 4 Hour HD Compliation - Bugs Bunny, Daffy Duck and More Car...(Για Μικρούς και Μεγαλους Τα Καρτούν της Κυριακής Μπαγκς Μπανυ.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια Γ.Κοινούση,και "Η Λύση Είναι Μια"Χριστός Εξομολόγηση,Θεια Κοινωνία")Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Ο ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΣΑΡΩΦ (μεταγλωττισμένο)Περι Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ

Ο Όσιος Σεραφείμ του Σαρώφ - 2 Ιανουαρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Σεραφείμ του Σάρωφ)

π. Θεόδωρος Ζήσης - Κυριακή προ των Φώτων (mp3 - 2014)ΟΜΙΛΙΑ για την Κυριακή προ των Φώτων,Μαρκ.σ 1-8,απο τον Γέροντα πρωτοπρ.π.Θεόδωρος Ζησης.

ΕΔΗΛΩΣΑ ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ 1988(H EΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Εδήλωσα τρελός δεν πάω στο Στράτο"Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

ΠΩΣ Να Διώξτε Τα Παράσιτα Από Το Σώμα Σας! ΤΡΟΦΕΣ Που Σκοτώνουν Τα Παρασ...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.2)

[4K] 11 Hours of Winter Wonderland + Calming Piano Music for Relaxation,...(Μεταμεσημβρινό..Χαλάρωμα,με Χειμωνιάτικο Σκηνικό)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Στο Ημεροβίγλι ... - 50 αγαπημένα λαϊκά τραγούδια (by Linda)Με Αγάπη για Καλή Χρονιά.Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.