Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Παρακλητικός Κανών εις τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Εφραίμ τον θαυματουργό(Kλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στούς Αγίους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σημερα Παράκληση στον Αγιο Εφραιμ τον Σύρο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Μακαρονοσαλάτα με Γιαούρτι(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Κουζίνα του Ευτύχη.)

Εύκολο Αλμυρό Κεικ!(Η Εναλλακτική σας Λύση ως προς το Επιδόρπιο Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο.,απο τον Ευτύχη.)

Ο Άγιος της ημέρας - 1 Μαρτίου - Αγία Ευδοκία(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Ευδοκία)

Απολυτίκιο Αγ. Ευδοκίας - 1 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Ευδοκία.)

Ροβύρος ο Κατακτητής. - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(UPDATE 720HD).Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ροβύρος Ο Κατακτητής."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Wildlife 4K: MASAI MARA NATIONAL RESERVE ,KENYA - Scenic Wildlife Film W...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους,και της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Нежная лечебная музыка здоровья и для успокоения нервной системы, глубок...(Μουσική Ξενάγηση με τους απίθανους βυθούς ανα τον Κόσμο.Ζωντανά.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ROADTRIP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΙΤΑΛΙΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το happy Travelller,στην Ελλαδα,στον Κόσμο και στην Ευρώπη.ΤΕΛΟΣ ROAD TRIP)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τυροβδομαδα..

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ - ΣΤΙΧΟΙ(Κλείνουμε με Παρακλήσεις στην Υπεραγια μας Θεοτόκο και στους Αγιους.Σημερα Μικρος Παρακλητικός Κανόνας στην Υπεραγία μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ρεβύθια στο φούρνο (ρεβιθάδα) | MamaPeinao.gr(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο ,απο το Μαμα πεινάω.)

Μπουρεκάκια με τυρί και μαρμελάδα | Paxxi(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με το πιάτο της Τυρινής βδομάδας,απο την Ειρήνη και το paxxi.)

Όσιος Βασίλειος - 28 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Βασίλειο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

NAXOS (Νάξος), Greece ► Detailed Video Guide, 119 min. 4K ► INEX(Tουριστικοί Προορισμο'ι.ΝΑΞΟΣ)

1960 ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ερωτικά Παιχνίδια."Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Αστερίξ και Κλεοπάτρα (μεταγλωττισμένο,1968)Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς Φίλους μας."Αστερίξ και Κλεοπάτρα."απο την Σειρα Αστερίξ και Οβελίξ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

SIBERIAN TIGER VS GRIZZLY BEAR - Which is the strongest?(Παρέα με τα Άγρια Θηρία,του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια,και "Η Λύση Είναι Μία,Χριστός,Εξομολόγηση,Θεια Κοινωνία")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Mπούτι Κοτόπουλο με Κριθαράκι και Μανιτάρια | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Λευτέρη Λαζάρου.)

Σουτζουκάκια σμυρνεικα!!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ερωτήματα στον Άγιο Εφραίμ Κατουνακιώτη(Καθημερινό Εορτολόγιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Όσθιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη.)

Τα απολυτίκια των νέων Αγίων, Εφραίμ Κατουνακιώτη, Δανιήλ Κατουνακιώτη κ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη,τουν Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Εφραιμ.Επισης Αυριο γιορτάζουν ,Ο Στέφανος γηροκ.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή των Απόκρεω - Δευτέρα Παρουσία(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ,Κυριακής των Απόκρεω,Ματθ.κ ε 31-46,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Swiss Miss (1938)Χοντρός - Λιγνός Ελβετίδα Δεσποινίς(Xοντρός Λιγνός για το Απογευματινό σας Γέλιο.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ROADTRIP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΙΤΑΛΙΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα στον Κόσμο και στην Ευρώπη..ΤΕΛΟΣ ROAD TRIP)Καλό Μεσημέρι,Φίλες και Φίλοι μου.

Pink Panther and the Attack of the Clones! | 56 Min Compilation | Pink P...(Αρχίζουμε με τον Ροζ Πανθηρα.Μιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους.)Καλημέρα Καλό Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Stanlio e Ollio: UN SALVATAGGIO PERICOLOSO (Come c(ΕΠΙΛΟΓΟΣ)Καληνύχτα Καλό ξημέρωμα.

Τhecook.gr - Τσιπούρες στο φούρνο και πατατοσαλάτα(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με τσιπούρες και πατατοσαλάτα)

Το πρώτο Ψυχοσάββατο 2022 στις 26 Φεβρουαρίου- Οι ψυχές περιμένουν....!("Εις Μνημόσυνον Αιώνιον Έσται δίκαιοι.."Εις Μνήμην Αιώνιο Συγγενών,Φίλων και Συγχωριανών και των Ειρήνης,Γεωργίου,Γεωργίου,Φωτίου,Αλεξάνδρου,Ιφιγενειας,Δωρούλας,Σωτηρούλας,Ιφιγένειας,Ευστρατίου,Παναγιώτου,Κωνσταντίνου,Ευστρατίου,,Μιχαήλ,Παναγιώτου,.Αιωνία τους η Μνήμη.Καλό Παράδεισο.)

O Μυθικός Γίγας Της Ανατολής (1963) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(H TAINEIA THΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Μυθικός Γίγας της Ανατολής"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Κέρκυρα, Ελλάδα ► Οδηγός βίντεο - 4K(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΕΡΚΥΡΑ.)

Μην πετάτε τη φλούδα του ροδιού, να γιατί είναι πολύτιμη(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Το πάθος της γαστριμαργίας - Αθανάσιος Μητροπολίτης Λεμεσού(Πλησιάζουμε στην Αγία και Μεγάλη Σαρακοστή,Μερικές Χρήσιμες Συμβουλές,απο τους Πνευματικούς Πατέρας.Παρέα με τον Γέροοντα Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Κόκορας Κρασάτος στη Χύτρα Ταχύτητας Επ. 60 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρ...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το πιάτο της Κυριακής των Απόκρεω,απο τον Άκη.)Καλημέρα.Καλη Παρασκευή.Καλό Σαββατοκύριακο.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και Σήμερα με Γ.Κοινούση,Χριστιανικα τραγούδια,και "Ελλάδα Ενωμένη")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Π.Σ.Κ.

Φακές με σπανάκι σούπα δια χειρός Πατρός Παρθενίου(Mια Ιδέα γιια το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Άγιος Ρηγίνος - 25 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛIA και Βιος με Απολυτίκιο για τον Επίσης Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ρηγίνο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Άγιος Ταράσιος 25 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ταράσιο,Πατριαρχη Κωνσταντινουπόλεως.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 24/02/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Η Ωρα Της Αποκαλυψης (Ολόκληρη Ταινία Δράσης ) 2010 HD 720p Ελληνικοί υ...(H Tαινεία Επιστημονικής Φαντασίας της Ημέρας."Η Ωρα της Αποκάλυψης"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ(Γιορτινό Απομεσήμερο με Παραδοσιακά και Αλλά.)Kαλό Απόγευμα.

φυσικό φάρμακο για το στομάχι - σκοτώνει το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού ...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Μεσημέρι.

CHIP 'N' DALE - DRAGON AROUND (1954) FULL HD(Κιν.Σχέδια για τοθς Μικρούς μας Φίλους μας με Ντόναλντ Ντάκ και τα Σκουράκια.Τσικνοπέμπτη σήμερα,τσικνείστε αλλά Ετοιμαστείτε και για την Μεγάλη Σαρακοστή.για Νηστεια απο τα πάντα.)Καλημέρα.Καλη Τσικνοπέμπτη.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Κλεινουμε με Παρακλησεις στην Παναγία μας και στους Αγιους μας)

🐈 Γάτα και σκύλος! 🐕 Αγάπη και μίσος! Συλλογή αστείων γατών και σκύλων γ...(Ο ΕΠΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ)

Εύρεση Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη - 24 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Ε...(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Α και Β Εύρεση της τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ Α' & Β' ΕΥΡΕΣΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Movie All Time Classic! Δοξασμένα Φτερά (1941) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(Η Ταινεία της Ημέρας."Δοξασμένα Φτερά."Η ΠΟΛΕΜΙΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Κόκορας χωριάτικος με χυλοπίτες από τον Πατέρα Παρθένιο(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.Ε.)

Trick or Treat (1956)(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους μας"Ο Ντόναλντ και τα Ανήψια του."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Animals of Africa 4K - Scenic Relaxation Film With Calming Music,Peacefu...(Παρέα με τα Αγρια Θηρία και Ζώα της Ζουγκλας και του Δάσους.)Καλό Μεσημέρι.

Κενοδοξία και Ανθρωπαρέσκεια - Αθανάσιος Μητροπολίτης Λεμεσού(Παρέα με τον Γέροντα Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο,σε θέματα τρεχουσας Επικαιροτητας και Ποιμαντικής Διακονιας.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

Παρακλητικός Κανών στον Αγ, Παντελεήμονα(Κλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στους Αγιους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σημερα Παράκληση στον Αγιο και Ιαματικό Παντελεήμονα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

FUNNY CAT SOUND - LITTLE KITTEN MEOWING - FUNNY KITTEN - CAT MEOWING -(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΑΛΑΔΩΤΟ, ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο ,με Νηστήσιμο,απο τον Γέροντα π,.Παρθένιο)

Φασολάδα σούπα στη χύτρα | Γρήγορα όσπρια | Paxxi (Ε232)Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το paxxi.

Απολυτίκιον Αγίου Πολυκάρπου |Ελλάς - Οθοδοξία(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ.)

Βίος Αγίου Πολυκάρπου επισκόπου Σμύρνης(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πολύκαρπο Επ.Σμύρννης.)

Καίσαρ Και Κλεοπάτρα (1945) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(H ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Καίσαρ και Κλεοπάτρα"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Οι Ιστορίες του Σαίξπηρ: Ρωμαίος και Ιουλιέτα(Iστορίες του Ουίλιαμ Σαίξπηρ δσε Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους"Ρωμαιος και Ιουλιέτα."Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα

Ψαλτωδία, 5-2-2022, εις μνήμην μητροπολίτου Κοσμά (+ 3-1-2022)Εις Μνήμην Αιωνίαν του ξαφνικα και Αιφνιδίως Κοιμηθέντος Μακαριστου Μητροπλίτου Ατωλ/νίας κ.κ.Κοσμά.Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Προς Γονείς & Παιδαγωγούς - π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος(Προς Γονείς και Παιδιά Συμβουλές από τον π.Κωνσταντινο.)Καλημέρα Φίλες και Φίλοι μου

Πίνετε το κάθε μέρα για ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και καύση λίπους! #...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Συνγεραγωτισσες και Συνγεραγωτες.

WorkingForPeanuts(Παρέα με τους Φίλους των παιδικών μας Χρόνων,και Όχι μόνο. Τσιπ και Ντεηλ)Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλείνουμε με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στούς Αγίους.Σημερα Παράκληση στην Παναγια με Σύντομο Κείμενο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κοτόπουλο στιφάδο στη χύτρα ταχύτητας Επ. 50 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο μιας και Αυτη η βδομαδα Ειναι η τελευταία της Κρεατοφαγίας.,απο τον Άκη.)

Λαβράκι στο φούρνο Επ. 49 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανόσας πιάτο,απο τον Ακη,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Strange Scene! Mother Giant Otter Bite The Jaguar's Mouth Off To Protect...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 21/02/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Φυγόκεντρος - Η ζωή του Άγιου Παΐσιου / Μέρος 2ο(Περι Αγίου Παισίου ΛΟΓΟΣ.2.)

Η καλύτερη μακαρονάδα γίνεται σε 15 λεπτά και είναι ΤΣΟΥΧΤΗ(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Νηστεία Εντολή Θεού - Δημήτριος Παναγόπουλος †(Περί Νηστείας Λόγοι.2.απο τον κ.Δ.Παναγόπουλο.)

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΛΛΑΣ (1981) MADLY IN LOVE Ornela Muti, Celentano ΕΛ...(Η Ταινεία της Ημέρας."Ερωτευμένη μέχρι τρέλλας."Η ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Οι καλύτερες στιγμές της Στρουμφίτσας! • Πλήρη επεισόδια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς Φίλους μας.Στρουμφάκια...και Οποiος Αντέξει.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Τον βρηκαμε τον παναη(H Mεσημεριανή Ελληνική ταινεια Γέλιου με τον Φραγκ Μανέλη και τον Φίλιο Φιλιππίδη."Τον Βρήκακε τον Παναή"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι.Κυρίες και Κύριοι

Santorini Greece (215 min. in 4K)

Οι 12 Άθλοι του Αστερίξ (Νεα μεταγλώττιση)Ξεκινάμε με Αστερίξ και Οβελίξ και Οι "12 Άθλοι του Αστερίξ"Παράφραση των 12 Άθλων του Ηρακλή. Για τους Μικρούς μας Φίλους.)Καλημέρα.Καλη Βδομάδα.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Kλείνουμε με Παρακλήσεις σε Αγίους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σήμερα με Παράκληση στον Αγιο Ταξιάρχη Μανταμάδου,με Γράμματα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα..Καλή Βδομάδα

Ο Άγιος της ημέρας - 21 Φεβρουαρίου - Όσιος Τιμόθεος ο εν Συμβόλοις(Καθημερινό Εορτιλόγιο με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Τιμόθεο Εν Συμβόλοις)

Ήρωες της γκάφας (1959) Φίλιος Φιλιππίδης , Φραγκίσκος Μανέλλης(Ελληνική ταινεία της Ημέρας."Οι Ηρωες της Γκάφας."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή παρακολούθηση.)

KEFALONIA (Cephalonia, Κεφαλλονιά), Greece ► Detailed Video Guide, 82 mi...(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ.)

Πανεύκολα τυρένια κράκερς με φύλλο | Paxxi(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Ειρήνη και το paxxi)

Πατήρ Ελπίδιος: Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ...(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.)Καλό Απόγευμα.

LIVE 100 Κυρ. του Ασώτου με τον π. Αντώνιο 20.02.22 7:30μμ(Παρέα με τον Αρχιμ/τη ,Ψυχίατρο π.Αντώνιο Στυλλιανίδη.Ζωντανά καθε Κυριακή βράδυ στις 7.30 μ.μ.)Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Γεωργία Βασιλειάδου: η κόρη της μιλάει για την μητέρα της(Από τα Ουράνια στα Επίγεια.Πορτραιτα καλλιτεχνών.που Έφυγαν Αιώνια τους η μνήμη..)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια Γ.Κοινουσης και "Ταξιάρχης".)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Κοτόπουλο Κρασάτο (Coq au vin) | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο ,ως προς το Κρεατικό,απο τον Άκη.)

Γιουβαρλάκια με Κιμά Κοτόπουλου Επ. 3 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Άγιος Λέων Κατάνης 20 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Λέοντα Κατάνης)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή ΙΖ' Λουκά: Η Παραβολή του Ασώτου Γιου(ΟΜΙΛΙΑ γιατην Κυριακή του Ασώτου Υιού,ΙΖ ΛΟΥΚΑ,ι ε 11-32,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Ο Θησαυρός(2017) - Ελληνική Ταινία - Star(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Θησαυρός."Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΑΥΤΑ ΝΑ ΨΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΛΟ...(ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ/ΨΥΧΩΦΕΛΙΜΑ Για Ολες και για Όλους μας)

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.Ε.)

Looney Tunes | Newly Remastered Restored Cartoons Compilation | Bugs Bun...(Κιν Σχέδια για τούς Μικρούς μας ,Τουίτυ και Σύλβεστρος,σε Νέες Περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)

Τί είναι το Τριώδιο;(Περι Τριωδίου Ο Λόγος.ΕΠΙΚΑΙΡΑ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ.)Καλό Απόγευμα

8 HOURS of Relaxing Music for Cats and Kittens!(Χιουμοριστικά Στιγμιοτυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)Καλό Μεσημερι Φίλες και Φίλοι μου.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

THE GEDARME GETS MARRIED (1965) Louis de Funès. ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ, Com...(Η Ταινεια Γέλιου της Ημέρας..Ο ηθοποιός του Γαλλικού Σινεμά,που Είχε αφήσει Εποχή."Ο Χωροφυλακας..Παντρεύεται."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθησηΚαλημερα.Καλο Σαββατοκύριακο.

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Παναγία μας,και στους Αγίους.Σημερα Παράκληση στην Παναγια μας,την Υπεραγία μας Θεοτοκο.)Καληνύχτα.Καλο ξημέρωμα.

Αγία Φιλοθέη η Αθηναία - π. Γεώργιος Μεταλληνός(OMIΛΙΑ απο τον Μακαριστό Γέροντα πρωτοπρ.π.Γεώργιο Μεταλληνό,για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Φιλοθέη την Αθηναία,Πολιούχο των Αθηνών.)

Ο Άγιος της ημέρας - 19 Φεβρουαρίου - Αγία Φιλοθέη η Αθηναία(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Φιλοθέη την Αθηναία.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

ΤΖΑΚ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΣ Ενσωματωμένοι Υπότι...(Η Ταινεία Γέλιου της Ημέρας"Τζάκ ο Σκανδαλιάρης"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Meteora Greece 4K Full Movie(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΜΕΤΕΩΡΑ)

Amazon Wildlife In 4K ULTRA HD 🌎 Amazon Rainforest Jungle | Scenic Wildl...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας .Ε.)

ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΜεθαυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Μια βόμβα για ανοσία, μακροζωία, ένας δυνατός συνδυασμός κατά των ιώσεων...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Ηρακλής - Iraklis - Παιδική Ταινία - Paidiki Tainia | Παιδικό Κανάλι(Kιν Σχέδια για τους Μικρούς Μικρούς μας Φίλους"ΗΡΑΚΛΗΣ"Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι..Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.Καλό Σαββατοκύριακο.)

ΜΙΚΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ~ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΩΝ(Kλείνουμε σημερα με Παρακλήσεις σε Αγίους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,της Ιερας Μονής Κοιμήσεως Σχιστών.Σήμερα Παράκληση στη Υπεραγία μας Θεοτοκο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Στιφάδο με μοσχάρι που λιώνει στο στόμα - Paxxi E122(Η Εναλλακτική σας Λύση,μιας και αυτη την βδομάδα τρώνε Ολη κρεατικά και Ψαρικά.Μια Ιδέα απο την Ειρήνη και το Paxxi.)

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Ρεβιθόρυζο | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη,μια Ιδέα.)

Ο Άγιος της ημέρας - 18 Φεβρουαρίου - Άγιος Λέων Πάπας Ρώμης(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο,με Απολυτίκιο και Υποτίτλους)

The 10 Best Places To Live In Australia | Study, Job Opportunities(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τον Κόσμο.ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.)

Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα Με 1 Σκόρδο Την Ημέρα (Ασπίδα Υγείας)!Χρήσιμα και Ωφλιμα γιατηνΥγεία μας.2.Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

I Barbieri di Sicilia (1967). Franco e Ciccio. Full HD 720p(Παρέα με τους Φράγκο Φράγκυ και Τσίτσιο Ιγκράτσιας,σε Νέες Περιπέτειες αλλα Ιταλικά.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Εύκολη Μπουγάτσα με 3 ΜΟΝΟ Υλικά (Η διάσημη συνταγή με ζαχαρούχο) - 3 In...(Το Γλυκό της Ημέρας και της Βδομάδας με παραδοσιακή Μπουγάτσα Φτιάξτε την )Καλημέρα Κυρίες Κυριοι

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Συγκλονιστική ομιλία του Αγίου Παίσιου για την εποχή που μας προετοίμαζα...(Κλείνουμε σημερα με μια ΟΜΙΛΙΑ του Οσίου Παισίου,για την Εποχη που...ζούμε.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Νόστιμη Ψαρόσουπα!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Ψαρόσουπα.)

Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος 28-02-2015(ΟΜΙΛΙΑ απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως Καβάλας κ.κ. Χρυσόστομο,για τον Αγιο Θεόδωρο τον Τήρωνα.)

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ(ΜΕΡΟΣ Α)Απο τις ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ στην Επέτειο για το Θαυμα του Αγιου Θεοδώρου που γλύτωσε την Πόλη απο την ΠΑΝΩΛΗ.Κυριακή του Παραλύτου.7/5/17.)

Απολυτίκιο Αγ. Θεοδώρου του Βυζαντίου (Πολιούχου Μυτιλήνης) - 17 ΦΕΒΡΟΥΑ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 16/02/2022 | ΕΡΤ*(Καθημερινές Προγνώσεις.)*Καθε Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή στην geragotiki gonia .

Ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 7(Η Ταινεία της Ημέρας."Το Σκάφος με το Γυάλινο πατο.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Σημ.Υπάρχει και στα blogspot.Kαλό Απόγευμα.

4K Wild Animals: Lion, elephants... - Relaxing Music With Video About Af...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

🔴 Migliori Momenti di Tom & Jerry 🇮🇹 | Cartoni Animati Classici Compilaz...(Για Μικρούς αλλα και Μεγάλους Φίλους μας.Tom and Jerry σε Νέες περιπέτειες.Ζωντανά,Καλή παρακολούθηση)Kαλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη..

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Έρχεται πείνα! Οι άνθρωποι θα γονατίσουν! Μετά το Πάσχα θα αδειάσουν τα ...(Αντι σήμερα Παρακλήσεις αφιερώματα για τα τεκταινόμενα,Παγκοσμιως,απο Ενορατικούς Γέροντες.Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο Βαγιαννάκη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Εύκολη και νόστιμη ψαρόσουπα!!(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,καιν η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Φασολάδα σούπα στη χύτρα | Γρήγορα όσπρια | Paxxi (Ε232)Μια Εναλλακτική Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και στο paxxi.Σημ.Υπάρχει και στα blogspot.

Ο Άγιος της ημέρας - 16 Φεβρουαρίου -Άγιοι Μάρτυρες Πάμφιλος και οι συν...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πάμφιλο και Συν Αυτώ.Επίσης Εορτάζουν, Φλαβιανός Πατριάρχου,. Κων/πόλεως.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας.)

Απολυτίκιο Αγ. Παμφίλου - 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.Ε.)

I due della legione (1962) Franco - Ciccio(Η Κομωδία της Ημέρας"Οι δυό βλάκες της Λεγεώνας."με τους Αξέχαστους Φραγκο Φράγκυ,Τσίτσιο Ιγκράτσιας.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση)

Once upon a time there was one cutest kitten... 💕(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

The Ocean 4K - Scenic Wildlife Film With Calming Music(Βόλτα στούς Ωκεανούς και στις βαθειες θάλασσες,ανα την Υφήλιο.)

Έρχεται Ψυχοσάββατο, τι να κάνω;(Παρέα με τον Γέοντα π.Νεκτάριο σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.Σήμερα μας Ομιλεί για τα ΨυχοΣάββατα.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι νου.

Τραπεζούντα '12-Δάκρυα Στην Παναγία Σουμελά(Συγχρονα θαύματα της Ορθοδοξίας μας.2.Μετα από Όσα Συμβαίνουν σε Εκκλησία και Πολιτεία,δειτε τι γίνεται...)Καλό Μεσημέρι για Όλες και για Όλους.

Looney Tunes Cartoons (Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig) Newly Remaster...(Πρωινή Διασκέδαση με Looney Tunes και Μπάγκς Μπάνυ.Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους.Καλή παρακολούθηση)Καλημέρα Φίλες και Φίλοι μου.

15 Φεβρουαρίου: Άγιος Ονήσιμος - Ο προστάτης των φυλακισμένων που έκλεψε...(Aπο το Σημερινό Αγιολόγιο-Εορτολόγιο.Να Εχουμε την Προστασία του.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Κεφτεδάκια σόγιας από τον Γέροντα Παρθένιο(Το Συνπληρωμα φαγητου,για το ΑυριανοΜεριανό πιατο,απο τον Γέροντα α π.Παρθενειο)Καληνύχτα Καλό ξημερωμα.

Καγιανάς (Στραπατσάδα) | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση η και το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ακη.)

ΑΓΙΟΣ ΟΝΗΣΙΜΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(Καθημερινο Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ονήσιμο,Προστάτη των Φυλακισμένων.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας.)

'Αγίου Ονησιμου 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ απολυτικιο(YMNOI και AΠOΛYTIKIA.)

Κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο - P(E173)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας πιάτο.

Κορωνονησιώτικο ποτ πουρί - Άντζελα Δαμίγου - Στίχοι Παναγιώτης Χαρλαβάνης(ΣΑΤΥΡΙΚΑ.Ε.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

🔴 LIVE! ALL TIME CLASSIC MOMENTS FROM TOM & JERRY, LOONEY TUNES AND SCOO...(Tom and jerry και ΄Οποιος Αντέξει.Κινούμενα Σχέδια για Μικρούς και Μεγάλους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Ο Πολύτεκνος (1964) Θανάσης Βέγγος(Αρχίζουμε με με Θ.Β.,και Ο Πολύτεκνος.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη Παρακολούθηση.)Καλημερα.Καλη Βδομάδα.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(...και Κλείνουμε με αποσπασμα. Παράκλησης στη Υπεραγια μας Θεοτόκο,και Γ.Κοινούση.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Καταπληκτική ψαρόσουπα με λαχανικά! |Fish soup| kritonas alexia(Με μια πρωτότυπη Συνταγή,Συνεχίζουμε...

Καλαμαρακια κοκκινιστα γιαχνι | Υλικά θερμίδες | Του Φαγητού(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Θαλασσινά,μια Ιδέα.)

Πέρκα στο φούρνο - Paxxi E93(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο την Ειρήνη και το paxxi.)

Όσιος Αυξέντιος ο εν Καρτιλίω - 14 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Αυξέντιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Ο Άγιος της ημέρας - 14 Φεβρουαριου - Άγιος Αυξέντιος(Kαθημερινό Εορτολόγιο με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αυξέντιο.)

Άγιος Αυξέντιος 14 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Αυξέντιο.)

Ο τρελάρας (1963) Θανάσης Βέγγος , Ντίνα Τριάντη , Κώστας Δούκας(Η Ελληνική ταινεία της Ημέρας."Ο Τρελάρας"(Επίκαιρο).Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ 8K ULTRA HD(Παρέα με τα Αγρια Θηρία.2.)

Να πάρεις δρόμο - Παναγιώτης Χαρλαβάνης(ΣΑΤΥΡΙΚΑ και Αλλα.2.)

"ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" - ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο.Βελουδάκη.)

Το Βιβλίο της Ζούγκλας - Official Trailer (μεταγλωττισμένο) | The Jungle...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ για τούς Μικρούς μας Φίλους,μεταγλωτισμένη."Το Βιβλίο της Ζούγκλας".Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

3 Hours of Donald Duck(H Ωρα του παιδιού με Κιν.Σχέδια μακρας Διάρκειας,με την παρέα του Ντοναλντ Ντακ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι.Κυριες και Κύριοι

Άγιος Παΐσιος: Σχόλια στη νέα τηλεοπτική σειρά(Βρισκόμουνα στην Εκκλησία το πρωί αλλά Συγνωμην τις δημοσιευσεις τις Πρωινες τις βάζω τώρα Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκταριο γιατί θέμα της Νέας Σειράς που βάζει το Μega.,και πάντα σε θέματα τρέχουσας Επικαιροτητας .)Καλημέρα Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε για ακόμα Ενα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια και Η Λύσις Ειναι Μία,Χριστός Εξομολόγηση,Θεία Κοινωνία.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Κοτόπουλο στιφάδο στη χύτρα ταχύτητας Επ. 50 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Άκη.)

Τελώνης και Φαρισαίος (1/2)ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Κυριακη του Τελώνου και του Φαρισαιου,Αρχή του Τριωδίου,απο τον Θεολόγο Καθηγητή κ.κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο )

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή ΙΣΤ' Λουκά: Τελώνου και Φαρισαίου(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΙΣΤ ΛΟΥΚΑ,Τελώνη και Φαρισσαίου,Λουκ.ι η 10-14,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

FLYING OVER PARADISE (4K UHD) Beautiful Nature Scenery with Relaxing Mus...(Tουριστικοί Προορισμοί,ανα τον Κόσμο.)

Zorro marchese di Navarra. (1969) con Daniele Vargas - Malisa Longo _ Fi...(Ζορρο.Ο Υπερασπιστήςτου Καλού,αλλα ΙΤΑΛΙΚΑ.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ζορρό"Ο υπερασπιστής της Νεβάδα"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Looney Tunes "His Bitter Half" Opening and Closing (Redo)Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Loney Tunnes,Μπάγκς Μπάνυ.Καλή παρακολούθηση.Καλό Μεσημέρι σε Όλες και σε Όλους.

Provoke, warn, flirt, navigate, hunt - The Fascinating World of Sounds i...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας και του Δάσους,μετά Μουσικής,ανά τον κόσμο.)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκυριακο

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Η κρίση του 70άρη(Κλείνουμε καπως πρωτοτυπα με Ομιλιες Συζητήσεις με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σχετικά με θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ψητή τσιπούρα στο φούρνο, ζουμερή και αφράτη(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και μια ποιό ακριβή Συνταγή,με τσιπούρες.)

Ramen με Κοτόπουλο | Yiannis Lucacos(Μια πρωτότυπη Συνταγη η Εναλλακτική Λύση,για το Μεθαυριανόμεσημεριανό σας πιάτο.,απο τον Γιάννη Λουκάκο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 12 Φεβρουαρίου - Άγιος Μελέτιος Επίσκοπος Αντιοχείας(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Μελέτιο Επίσκοπο Αντιοχείας,.Μαζί του γιορτάζει Ο Αγιος Αντώνιος Κων/πόλεως,και Χρήστος Ο Κηπουρός.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας).

Απολυτίκιο Αγ. Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας - 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ)

Nefertiti, Queen of the Nile (1961) Greek(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Νεφερτίτι η Βασίλισσα του Νείλου"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους.

Animals of South America 4K - Scenic Wildlife Film With Calming Music(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δασους και της Ζούγκλας.Ε.)Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Tom & Jerry | An Animated History of Tom & Jerry | Classic Cartoon Compi...(Κιν.Σχέδια για Μικρούς και Μεγάλους.Τom and jerry σε Νέα Επισόδεια.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Παρασκευή.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Εσπερινός & Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο Βλάσιο (10-2-21)Κλείνουμε με Παρακλησεις στους Εορταζόμενους Αγίους.Παράκληση,Στον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο.Αγιος Βλάσιος Ο Ιερομάρτυρας)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.Kαλό Παρασκευο.Σαββατο.Κύριακο.

Γαριδοκεφτέδες | Yiannis Lucacos(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Ρεβύθια λεμονάτα σούπα - Paxxi (Ε216)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Η Εναλλακτική σας Λύση ως προς τα Όσπρια.,απο την Ειρήνη και το paxxi.

Αποσπάσματα απο την Σημερινή Πανηγυρική Θ.Λειτουργια,στον Αγιο Βλάσιο Πλ...(Aπο τον παλειό Εορτασμό της Αυριανής Μεγάλης Γιορτής του Αγιου Βλασίου του Ιερομάρτυρος.,στον Πλακάδο της Γέρας.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.Χρόνια Πολλά Πλακάδος..)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 10/02/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Άγιος Βλάσιος Σεβαστείας - 11 Φεβρουαρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Βλάσιο,τον Ιερομάρτυρα.Επίσης Αύριο γιορτάζει η Θεοδώρα η Αυγούστα,η Βασίλισσα.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας)

La guerra di Troia - Ο Δούρειος Ίππος (1961) Steve Reeves(Εργα απο την Ελληνική Μυθολογία.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Δούριος Ιππος"Η Ταινεία της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

/11 Φεβρουαρίου: Αγία Θεοδώρα η Βασίλισσα - Πάλεψε ακούραστα για την Ορθό...(Kαθημερινό Εορτολόιγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Θεοδώρα.την Αυγούστα,την Βασίλισσα.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Λεμόνι Ολόκληρο - 7 Άγνωστα Οφέλη Από Φλούδα, Λευκό Μέρος & Σπόρους(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας .Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

SAMOS (Σάμος), Greece ► Detailed Video Guide 2010, 80 min. in Full HD ► ...(Τουριστικοί Προορισμοί ανά την Ελλάδα.ΣΑΜΟΣ.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ(Κλείνουμε για μια ακόμα Φορα με Παρακλήσεις σε Αγίους.Σημερα Κλείνουμε για Εορταζόμενους Αγίους.Συγκεκριιμένα για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Χαράλαμπο)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Μπουγάτσα | Άκης Πετρετζίκης(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σαςπιάτο και για τις Αρτήσιμες μέρες της Βδομάδας)

ΖΟΥΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - ΣΕΒ. ΜΑΚΑΡΙΟΣ(ΕΚΤΑΚΤΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ με τον π.Αντώνιο.Οχι στην Σατανική Δικτατορία.Οχι στην Επισκεψη του Αρχιφασίστα Κέιτς στην ΕΛΛΑΔΑ)

Γιουβαρλάκια Παραδοσιακά - Yuvarlakia Traditionally // Stella Love Cook(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυρας - 10 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αγιο Χαράλαμπο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Χαραλάμπους - 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

11 HOURS Enchanting Winter Landscapes - 4K Wintertime Cinematic Film + R...(Χειμωνιάτικα τοπία μετα Μουσικής.Η Ξενάγηση.)

THE GEDARME GETS MARRIED (1965) Louis de Funès. ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ, Com...(H Tαινεία της Ημέρας."Μόλις Παντρεύτηκα."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα.

Ocean 4K - Amazing Ocean Life with Beautiful Relaxing Music - by Relaxat...(Μεσημεριανή ξενάγηση Μουσική και Παγκόσμια με τα Όντα ζώα μικρά μετά Μεγάλων της Φύσης και των Ωκεανών.."Ως Εμεγαλυνθη τα Έργα ΣΟΘΜΥ Κύριε πάντα Εν Σοφία Εποιησας."ΔΕΛΦΙΝΙΑ.)Καλό Μεσημέρι.Φιλες και Φίλοι μου Συνγεραγωτισσες,Συνγεραγωτες και μη.

Κουρκουμάς: πως να τον βάλετε στην ζωή σας(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ(Κλεινουμε σημερα με Παρακλήσειςδε Αγιους και στην Παναγία μας)

Ρεβύθια λεμονάτα σούπα - Paxxi (Ε216)Μια Ιδέα απο την Ειρήνη και το paxxi για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Ρεβύθια.

Μάρτυς Νικηφόρος - Το μεγαλείο της συγγνώμης(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον Αγιο της Συγγνώμης τον Αγιο Νικηφόρο τον μάρτυρα.Επισης Αυριο γιορτάζουν,Μαρκέλλος Ιερομ.και Παγκράτιος Ο Ταυρομενίας..Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.)

Απολυτίκιον Αγίου Νικηφόρου(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Άγιο Νικηφόρο τον μάρτυρα.)

Ο Τάφος Του Φαραώ (1954 ) - EΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Τάφος των Βασιλέων"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρκολούθηση.)

FLYING OVER GREECE (4K UHD) Amazing Beautiful Nature Scenery with Relaxi...(Ταξιδεύοντας ανα την Ελλάδα,μετα Μουσικής..Τουριστικοί Προορισμοί.ΝΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ)

3 Hours of Donald Duck and Pluto(Η Ωρα του παιδιού με Κιν.Σχέδια και Ντοναλντ Ντάκ και Πλούτο,σε Νέα Επισόδεια.Καλή παρακολούθηση.)

Πως μπορεί να πέσει η χοληστερίνη;(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.2.)Καλό Aπόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Warlock | Δωρεάν ταινία Western | Πλήρες μήκος Ελληνικά | Δωρεάν για να ...(Μια ταινεια Γουέστερν με τον Αξέχαστο Γιουλ Μπρουνερ.για την Μεσημεριανή σας Ψυχαγωγία.)Καλό Μεσημέρι.Κυριες και Κυριοι

Ο Θούριος του Ρήγα Φερραίου - Νίκος Ξυλούρης(Εθνοσωτηριο Εμβατήριο,του Ρήγα,σε στιγμές Εξέγερσης,από τον Αξέχαστο Νίκο Ξυλούρη.)Καλημέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Ο Άγιος της ημέρας - 8 Φεβρουαρίου - Άγιος Μεγαλομάρτυς Θεόδωρος ο Στρα...(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη..Επίσης Αυριο Εορτάζουν,Ζαχαρίας ο προφήτης,Μάρθας και Μαρίας μ..Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΟΥ(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη. )

lukiluk ( carefree rider) Greek Subtitles ( ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ )Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Λούκυ Λούκ."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

NAXOS (Νάξος), Greece ► Detailed Video Guide, 119 min. 4K ► INEX(Τουριστικοί Ελληνικοί Προορισμοί.ΝΑΞΟΣ.)

Μια βόμβα για ανοσία, μακροζωία, ένας δυνατός συνδυασμός κατά των ιώσεων...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες❄️🥇 • Τα καλύτερα αθλήματα! ⛷️ • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια και Στρουμφάκια για Μικρούς και Μεγάλους."Ολυμπιακά Χειμερινά Αθλήματα.)Καλό Μεσημέρι για Όλες και για Όλους.

The kitten saw his father William For the First Time. 😄(Μαζι με την Μαμα.Χιουμορiστικα Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατουλες,μετά Μουσικής.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

π. Αντώνιος 06.02.22(Παρέα με τον π.Αντώνιο Στυλλιανάκη Αρχιιμ/τη Ψυχίατρο,σε πρώινή Κυριακάτικη Ομιλία,και κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Κριθαράκι με Καπνιστό Τόνο Επ. 34 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη)

Καρκινοπαθείς - Ισχυρή δέηση στον Άγιο Παρθένιο Λαμψάκου((ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..)

Άγιος Παρθένιος - 7 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αγιο Παρθένιο Επ. Λαμψάκου,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγίου Παρθενίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ Για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Παρθένιο Επίσκοπο Λαμψάκου)

Συνέβη στην Αθήνα 1962(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Συνέβη στην Αθήνα"Η Ταινεία της Βδομάδας.Σημ.Απο σημερα δυο ταινείες το Σαββατοκύριακο.1 Ξένη και 1 Ελληνική.Καλή παρακολούθηση.)

KEFALONIA (Cephalonia, Κεφαλλονιά), Greece ► Detailed Video Guide, 82 mi..(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ.)

8K Rich Wildlife of Okavango River, Botswana - Cinematic Film about Afri...(Παρέα με τα Άγρια θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας ,μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Southern Bugs Bunny(Παρέα με τον λαγό κι την παρέα του σε Νέες περιπέτειες.Κινουμενα Σχέδια για τους Μικρούς Φίλους μας.)Καλό Μεσημέρι.

Τσουνάμι κατά της Ορθοδοξίας(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκταριο,σε θέματα Ποιμαντικής Διακονίας και τρέχουσας Επικαιρότητας..Σήμερα Εξηγεί το σημερινό Ευαγγέλιο.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Για αλλο Ενα Σαββατοβραδο,,Κλείνουμε με Χριστ.Τραγούδια,Γ.Κοινούσης και Ταξιάρχης.)Καληνύχτα,.Καλο Ξημέρωμα.

Σκιουφιχτά με Κοτόπουλο Κοκκινιστό Επ. 33 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετ...(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Ομιλία στον Άγιο και Μέγα Φώτιο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως(ΟΜΙΛΙΑ για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Άγιο Φώτιο Πατριάρχη Κων/πόλεως,απο το πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου).

Ο 'Αγιος της ημέρας - 6 Φεβρουαρίου - Μέγας Φώτιος Πατριάρχης Κωνσταντι...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Φώτιο τον Πατριάρχη Κων/πόλεως.Ειναι η Κυριακή ΙΖ Ματθαίου.,Ματθ.ι ε ,21-28.Xρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.)

ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ | Απολυτίκιον | 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Φώτιο,Πατριάρχη Κων/πόλεως)

ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ 1990(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Θανάσης Ο Βομβιστής."Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Walking in RHODES / Greece 🇬🇷- 4K 60fps (UHD)Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΡΟΔΟΣ

Classic Popeye: Popeye the Piano Mover(Κινούμενα Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους."popay και Oliv"Καλή Παρακολούθηση.)

Σπανακόπιτα με παραδοσιακό χειροποίητο φύλλο - Paxxi Ε49 - Spinach pie w...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το paxxi.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

11 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Incredible Madeira from Above - 2 HOUR Ambient Drone Film in 4K - Beauti...(Περπατώντας στις Άγριες Ομορφιές,του κόσμου,και στις Χιονισμένες βουνοκορφές.)Καλημέρα.Καλο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Αποκαλύψεις και θαύματα απο τον Άγιο Πορφύριο / Μητροπολίτης Λεμεσού Αθα...(Σήμερα κλείνουμε με μια παρουσίαση θαυμάτων,για τον Όσιο Πορφύριο, απο τον Άγιο Μόρφου.τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Μόρφου.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο από την Ελίζα #MEchatzimike(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Κρεατικό της Κυριακής,απο την Ελίζα.)

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(H Eναλλακτική σας Λύση,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Σαρδέλες.)

5 Φεβρουαρίου: Αγία Αγάθη - Ο Βίος και το μαρτύριο της Αγίας!(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Αγάθη.Επισης Αυριο γιορτάζουν Πολυεύκτου Κων/πόλεως,Θεοδοσίου Εν Σκοπέλω..Χρονια Πολλά στούς Εορτάζοντας)

☦ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓΙΑΣ ΑΓΑΘΗΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Αγάθη..)

Η Πόλις των Ανόμων - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(*H Tαινεία για τους λάτρεις του Είδους."Η Πόλις των Ανόμων."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 04/02/2022 | ΕΡΤ (Καθημερινές Προγνώσεις.)

6/39 Ο πύργος της Βαβέλ (μεταγλώττιση)Σε Κιν.Σχέδια Ιστοριες της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης,απο σήμερα.Σημερα Παλαιά Διαυήκη και "Ο Πύργος της Βαβέλ".που φθάνει η Αλλαζονεία των Ανθρώπων.Καλή παρακολούθηση.

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη - Μέρος 1ο(Τουριστικοί Προορισμοί με τον Τασο Δούση ανα τον Κόσμο.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Winter Wildlife In 4K - Beautiful Scenes Of Winter Warrior Animals - Wil...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία σε Χιονισμένα βουννά,και Δάση.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Παρασκευή.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ !!!!ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ Ν...(Kλείνουμε διαφορετικά με αποστομοτικές Απαντήσεις του π.Αντωνίου στους Ασχετούς ΑνθέλληνεςΔημοσιογράφούς .Δειτε το Βίντεο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Π.Σ.Κ.

Ελληνική ταινία #0056# (1963)Η Ελληνική ταινεία της Βδομάδας."Οι Κατεργάρηδες"Η Απογευματινή σας ταινεια.Καλή παρακολούθηση.

ΕΝΣΤΑΣΗ Μια παρένθεση για να δώσω μερικούς να καταλάβουν,πως δεν υπάρχει μονο στο face Book,Eλεγχόμενο Διαδύκτιο,αλλά και στα blogspot.Mου κάνουν μικρα μικρα σπασίματα. π.χ. που μου βγάζουν τον Αριθμό των Επισκεπτών,Συνολ.προβολές Σελιδας,και την Αρχειοθήκη Ιστολογίου,την Αρίθμηση,δηλαδή,και μου μεγαλώσανε τα γράμματα.κ.λ.π..απο την geragotiki gonia.Ζηλεύουν στην πραγματικοτητα και πανε να μου μειώσουν την Ανοδο..Ομως Εγω Συνεχίζω την προσπάθεια..Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο..)

Απολυτίκιον Αγίου Ισίδωρου(YMNOI και AΠOΛYTIKIO για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ισίδωρα τον Πηλουσιώτη..)

ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ (1978) ODDS & EVENS. ΚΩΜΩΔΙΑ Stars Terence Hill, Bud Spencer....(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Μονά Ζυγά" με το Αχτύπητο Διδυμο του Γέλιου, Μπάντ Σπάνσερ,Τέρενς Χίλ.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

HAPPY TRAVELLER στη ΒΔ ΓΑΛΛΙΑ | Mont-Saint-Michel & Saint-Malo(Βόλτα με την Ειρήνη,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στον Κόσμο και στην Ευρώπη.ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ.)

Κουνουπίδι καπαμά - γιαχνί, νοστιμιά από τα παλιά!(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο την Κατερίνα.)

Καλλιέργεια ντομάτας στο σπίτι kalliergeia ntomatas spiti @ www.diytv.gr(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.Ε.)

Δεν υπάρχει αλεύρι. Όχι αυγά. Χωρίς λάδι. Αυτή είναι η πραγματική συνταγ...(To Eπιδόρπιο-Γλυκό σας η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Αντιμετώπιση βρωμούσας με φυσικό τρόπο(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο μας.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Βόλτα με το Φακο στο βάθος των Ωκεανων.Ανακαλυπτιντας τον κόσμο του βυθού.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Παράκληση στην Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί(Κλείνουμε με Παρακληση στην θαυματουργική Εικόνα της Παναγίας Αξιον Εστι.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Βακαλάος πλακί στο φούρνο - Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου | Lidl Cyprus(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Λευτέρη Λαζάρου.)

Κριθαρότο με Καλαμαράκια και Σπανάκι | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

3 Φεβρουαρίου- Άγιος Συμεών ο Θεοδόχος.(Καθημερινό Εορτολόγιο του Αυριιανού Εοταζόμενου Αγίου Συμεών του Θεοδόχου.)

Άγιος Συμεών Θεοδόχος 03 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(YMNOI και AΠOΛYTIKIA με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Συμεών τον Θεοδόχο.)

ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΙΝΕΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙ...(ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣμε τον αξεχαστο Λουί ντε Φινές"Ο Χωροφύλακας και Οι Χωροφυλακίνες".Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ.Καλή παρακολούθηση)

I due della legione (1962) Franco - Ciccio(Η Ταινεία της Ημέρας."Οι λεγεωνάριοι",με Αξέχαστους,Φράγκο Φράγκυ,Τσίτσιο Ιγκράτσιας,Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Famous orangutan driving a golf cart.(Παρέα με τα Άγρια Ζώα του Δάσους.Ε.)

Classic Popey: Little Olive Riding Hood(H Ωρα για τους Μικρούς μας Φίλους."Ποπάυ Ο Ναύτης,σε Νέες Πειπέτειες,Καλή παρακολούθηση.)

10th day after birth | Precious Moments of Growing Up tiny kittens(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κέρκυρα, Ελλάδα ► Οδηγός βίντεο - 4K(Ελληικοί Τουριστικοί Προορισμοί.ΚΕΡΚΥΡΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Αγνή Παρθένε (Γαλλικά, Ρωσικά, Ελληνικά) / Nektaria Karantzi & Choeur Ya...(Ας Υμνησωμεν την Παναγία μας,σε διάφορες γλώσσες.)Καλήμερα για Όλες και για Όλους.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Εσπερινός - ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥ - Ιερά Παράκληση προς τον Ιησού Χριστό (1-2...(Κλείνουμε με παρακληση προε τον Ιησου Χριστό.)Καληνυχτα.Καλό ξημερωμα

μα

Φασολάδα | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

YesterdayToday #3 | Μπιφτεκάκια από Φακές(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Η Υπαπαντή του Χριστού - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(OMIΛΙΑ για την ΑυριανήΜεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας μας,της Υπαπαντής του Χριστού μας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο Μυτιληναίο.)

Απολυτίκιο Υπαπαντής του Σωτήρος - 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

The Villain (Cactus Jack) (1979) ΤΖΑΚ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΣ Ενσωματωμένοι Υπότι...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Τζακ Ο Σκανδαλιάρης."Η Ταινεία της Βδομάδας."Καλή παρακολούθηση.)

ROMANIA 8K • Beautiful Scenery, Relaxing Music & Nature Drone Video in 8...(Τουριστικοί Προορισμοί.)

2 ΛΑΘΗ που κάνουμε στην γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση! - peptiko.gr(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

4K African Wildlife - Great Migration from the Serengeti to the Maasai M...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.)

Νεράντζι Γλυκό Κουταλιού Της Μαμάς / Neratzi - Spoon sweets Moms // Stel...(Πως να φτιάξτε Γλυκό-Νεράτζι,.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Ιερουσαλήμ στο χιόνι. Συλλογή από τις καλύτερες στιγμές(Χιόνια στα Ιεροσόλυμα.Οπως θέλετε πέστε το.Τα Χιόνια Είναι πραγματικότητα.Απολαυστε τα )Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Tom & Jerry | Love is in the Air | Classic Cartoon Compilation | WB Kids(Αρχίζουμε με Κιν Σχέδια και αTom and jerry.Mιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους μας)Καλημερα.Καλο Μήνα.Με Υγεία.