Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Οσία Μαρία η Αιγυπτία | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος (Ομιλία Κυριακής ...(OMIΛΙΑ για την Οσία Μαρία την Αυγυπτία απο τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο.)

Οσία Μαρία η Αιγυπτία (Ουκρανική έκδοση)Βιος της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας ,με την άσκηση της,για παιδια στην Ουκρανική Έκδοση.

Ο Άγιος της ημέρας - 1 Απριλίου - Οσία Μαρία η Αιγυπτία(Kαθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσία Μαρία την Αιγυπτία.)

Απολυτίκιο Αγ. Μαρίας της Αιγυπτίας - 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Πώς να φτιάξετε ζυμαρικά γαρίδας Alfredo γρήγορα και εύκολα -30 -λεπτό γ...(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ο Τελευταίος Κυνηγός (2004) Ολόκληρη Ταινία Δράσης, Περιπέτεια | Ελληνικ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Τελευταίος Κυνηγός."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

3 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ Βιταμίνες Μετά Τα 40 | Ακαδημία Υγείας(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη - Μέρος 1ο(Τουριστκοι Προορισμοί ανα τον Κόσμο.Κωνσταντινούπολι.1.)

Ο μικρός γίγαντας • Επεισόδιο • Τα Στρουμφάκια(Για τους Μικρούς Φίλους μας κιν.Σχέδια,με Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: ΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΟ!(EΠIΣTHMONIKEΣ MEΡIDES ΓIA THN ΠAIΔEIA.2.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Our Planet | 4K African Wildlife - Great Migration from the Serengeti to...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Αγριας Ζούγκλας.Ε.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΟΜΙΛΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ; | Ορθόδοξο μονοπάτι(Κλείνουμε σήμερα πρωτότυπα Παρέα και με την Ευλογία των Γέρόντων,Εν Ζωή και Αγίων.Σήμερα απο τον όσιο Παισιο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η δεύτερη Εναλλακτική απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

Καλαμαράκια τηγανιτά | παππούς Τάσος(Απο τον παπού Τάσο η Εναλλακτική σας Λύση με πατάτες τηγανητες ,βέβαια,για Όσους τρώνε Λάδι,απο τον παπου Τάσο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 31 Μαρτίου - Άγιος Υπάτιος Επίσκοπος Γαγγρών(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Υπάτιο,με Απολυτίκιο και Υποτίτλους)

Άγιος Υπάτιος Γαγγρών 31 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(YMNOI kai AΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ (JASON AND THE ARGONAYTS)Η Ταινεια της Ημέρας."Ο Ιάσων και η Αργοναυτική Εκστρατεία"Η ΤΑΙΝΕΙΑΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ..Καλή παρακολούθηση.)

Ουρικό Οξύ: Φυσιολογικές τιμές | Συμπτώματα αντιμετώπιση | Διατροφή(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Speedy Gonzales and Sylvester - Mix Compilation 😂(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους"Το Γρήγορο ποντίκι και Ο Σιλβέστερ"Καλή παρακολούθηση.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στα Ζαγοροχώρια - Μέρος 2ο(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,με τον Τάσο Δούση.ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ.2)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Wildlife Nature in 4K ULTRA HD / 4K TV - Relaxing Music With Video About...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία,της Ζούγκλας και του Δάσους.Ε)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Skiathos 2021(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα Τώρα.ΣΚΙΑΘΟΣ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΜΙΚΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ~ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΩΝ(Κλείνουμε με Παρακλήσεις στην Παναγία μας την Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σημερα στην Παναγία στην Ιερά μονή Κοιμήσεως Κλειστών)Καληνύχτα Καλό ξημέρωμα

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Η Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εοταζόμενο Άγιο Ιωάννη Συγγραφέως της Κλίμακας,απο τον Πανιερώτατον Μητροπολίτη Λεμεσού κ.Αθανάσιο.)

30 Μαρτίου: Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος - Και η σκάλα των αρετών!(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ιωάννη Συγγραφέως της Κλίμακος.)

Απολυτίκιον Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος - ABATON(YMNOI και AΠΟΛΥΤΊΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωάννη της Κλίμακος.)

Το τριγωνο των Βερμουδων (2014) (Ολόκληρη Ταινία Επ.Φαντασιας) HD 720p Ε...(Η Ταινεια Επιστ.Φαντασίας της Ημέρας"Το Τρίγωνο των Βερμούδων"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση)

The INCREDIBLE lioness loves to ride a car!(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας και του Δάσους.Ε.)

Η αντίχριστη Νέα Τάξη επιτίθεται στην Ορθοδοξία | Μόρφου Νεόφυτος(Απο Επίσημα Χείλια για τους Αντίχριστους Νεοταξίτες.ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.2.ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ,απο τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ.Νεόφυτο.)

Animals of Winter 4K - Scenic Relaxation Film With Calming Music,Peacefu...(Mουσική παρένθεση με Χιονισμένα τοπία,και Αγρια Θηρία.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Looney Tuesdays | Who is the Greatest Trickster? | Looney Tunes | WB Kids(Κιν.Σχέδια για τους μικρούς μας Φίλους,με Μπαγκς Μπάνυ και την παρέα ,Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ !!!(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ/ΕΠΙΚΑΙΡΟ για ΠΡΟΛΟΓΟ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογη,μένη Τρίτη.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Μητροπολίτης Φιλίππων στον ΑΝΤ1: αποδείξτε μας ότι ο κορονοϊός κολλάει α...(Οι Ψευδομάρτυρες του Αννα και του Καιάφα της Δημοσιογραφίας.Μαθετε το μια για πάντα,Η Θ.Κοινωνία Ειναι Φάρμακο Αθανασίας και΄Οχι Θανάτου,σαν τα Μπόλια σας,και Κλείνουμε με Αυτό)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΙ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ (1983) GO FOR IT. Terence Hill, Bud Spencer. ΕΛ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΚΟΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Σαν ταυροι σε Υαλοπωλείο"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΗ ΓΗ | Ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ για την Θεία Λειτουργία!(Η Χρησιμότητα της Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,Για Κάθε Πιστό Χριστιανό.)

Όσιος Ιλαρίων 28 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(YMNOI και AΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ιλαρίωνα.)

Survive the Wild | Episode 3: Cunning Copulation | Free Documentary Nature(Παρέα με τα Ζώα και τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε..)

44 Beaches of ALONISSOS, Greece ► Detailed Beach Guide, 18 min. in 4K ► ...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΛΟΝΙΣΣΟΣ)

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 80´☀️🧳🧭 | Μάγια η Μέλισσα Offi...(Kοινούμενα Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Μαγια και τους Φίλους της.Καλή παρακολούθηση.)

Underwater World 4K ULTRA HD – Marine Life, Sea Animals and Coral Reef(Απογευματινό ρηλάξ με Υποβρυχια περιπλάνηση)Καλο Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

#4. Ρεβιθάδα Νεοτερική: Παραδοσιακή Γεύση με Σύγχρονη Τεχνική(Για τα Λαδερά πιάτα της Μ.Σαρακοστης,και Όχι μόνο.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Le Grandi Vacanze Film Completo by Film&Clips(H Tαινεια Γέλιου της Ημέρας."Το Μεγάλο Ταξίδι" με τον Αξέχαστο Λουί Ντε Φινές.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Kαλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Μη φοβάσαι - Γιώργος (Κλεινουμε σήμερα με Γ.Κοινούση σε ΕθνοΠατριωτικά τραγούδια.Σήμερα 'Μη Φοβασαι.")Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα.

ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

Νηστίσιμα Πιτόγυρα! Δεν θα το πιστεύετε ότι δεν έχουν Κρέας!! Θα πάθετε ...(To Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,με Νηστήσιμα)

#ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ - ΜΕ ΤΗΝ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ #ΡΩΣΙΑ;(ΕΘΝΙΚΑ/ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ-ΕΠΙΚΑΙΡΑ)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Healing music, relaxing music for work, s...(Mουσική περιήγηση στους Βυθούς των Ωκεανών .Ωρα για ρηλάξ,και Χαλάρωση.)

60 Λεπτά Στρουμφάκια • Συλλογή 1 • Τα Στρουμφάκια(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους μας."Παρέα με τα Στρούμφ και την παρέα τους."Καλή παρακολούθηση)

Αμοργός!! Le Grand Bleu!!! /μέρος πρώτο #Άγιος Παύλος #Νικουρία #Αιγιάλη...(Tουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΜΟΡΓΟΣ.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΙΝΕΣ (1982) Λουί ντε Φυνές ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙ...(H Γαλλική Κομωδία της Ημέρας"Ο Χωροφύλακας και Οι Χωροφυλακίνες",με τον Αξέχαστο Λουί Ντε Φινές.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Αλλη μια Λύση για το Συμπλήρωμα της Σαρακοστιανής μας διατροφής,πως φτιάχνουμε πατατοΣαλατα.,απο τον Γεροντα π Παρθένιο.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημενη Κυριακή

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο,με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούση,καοι "Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.Χριστός Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αγία Ματρώνα Θεσσαλονίκης 27 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(YMNOI και Απολυτίκιο με Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Ματρώνα εν Θεσσαλονίκη)

Ο Άγιος της ημέρας - 27 Μαρτιου - Αγία Ματρώνα η εν Θεσσαλονίκη(Καθημερινό Εορτολόγιο για την ΑυριανήΕορταζόμενη Άγια Ματρώνα με Απολυτίκιο και Υποτίτλους.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή των Γ' Νηστειών - Κυριακή της Σταυροπροσκυνή...(OΜΙΛΙΑ για την Κυριακή Γ Νηστειών,Μαρκ.η 34 θ 1,στην Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Top 100 Places To Visit In Italy - Ultimate Travel Guide(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ευρώπη.ΙΤΑΛΙΑ.)

Η Παιχνιδιάρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 1967(Η Ελληνική ταινεία της Ημέρας."Η Παιχνιδιάρα"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή παρακολούθηση.)

Προστατευτείτε από τον καρκίνο με ένα απλό και καθημερινό μυστικό(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,με τον Γιατρό Διατροφολόγο κ.Στέλιο Πανταζή.Ε.)

Ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας -- Στοίχοι και Μελωδία(ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ/ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 80´🌴⛺🌠 | Μάγια η Μέλισσα Official("Oγδόντα λεπτά με την Μαγια την Μέλισσα και την παρέα της.Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους.Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Μεσημέρι Φίλες και Φιλοι μου.

Ελευθερία και Γλώσσα - Γιορτάζοντας την Ελληνική Επανάσταση(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ.2.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Οι ήρωες της επανάστασης του 1821(Κλεινουμε σήμερα με Επετειακά,και ΟΜΙΛΙΕΣ για την Σημερινή Μεγάλη γιορτή.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

26 Μαρτίου: Σύναξη του Αρχάγγελου Γαβριήλ - Τι ακριβώς γιορτάζουμε(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αρχάγγελε Γαβριήλ διου την Σύναξην Εορτάζομεν)

ΣΥΝΑΞΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ | Απολυτίκιο | 26 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αρχαγγελο Γαβριήλ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΕΡΑ ΚΡΟΥΣΚΑ...(Ελληνική πολεμική ταινεια της Ημέρας."Δώστε τα Χέρια"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή παρακολούθηση.)

Ξυπνάτε Έλληνες - Παναγιώτης Χαρλαβάνης(EΠETEIAKO-ΣΑΤΥΡΙΚΟ)

AMAZING GREECE - AMORGOS ISLAND - ΑΜΟΡΓΟΣ 4Κ Part 2(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΜΟΡΓΟΣ.)

African wildlife collection 4K: Etosha National Park, Namibia - Relaxing...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία της Ζούγκλας και του Δάσους.Ε.

Υγεία μετά τα 50: βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που είναι αναγκαία(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Ήρωες σαν Έλληνες-1821(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ/ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2022,για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου του ...(Σημερινή Μαθητική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2022,στον Παπάδο της Γέρας,για την Επέτειο της Εναρξης της Επανάστασης του 1821,με Δοξολογία,Επιμνημόσυνη Δέηση,και Μαθητική Παρέλάση,τίμησαν Οι Γεραγώτες την Εθνική μας Επέτειο,και Όλη η Ελλάδα.)Καλημέρα.Καλή και Εορταστική,Ευλογημένη Παρασκευή.

Φοβερο! ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ στην ΠΑΝΑΓΙΑ, για ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. Τα ΔΙΑΛΥΕ...(Κλείνουμε σημερα με Παρακλήσεις στην Παναγία μας.Σημερα Παράκληση,για κάθε Περισταση.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Μπακαλιάρος Στον Φούρνο | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Λάζαρο Λαζάρου.)

O Ευαγγελισμός της Θεοτόκου - Ακούστε παιδιά!(Καθημερινό Εορτολόγιο και για παιδιά..για την Αυριανή μεγάλη γιορτή,του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου,και της Εθνικής μας Επετείου,απο την Εναρξη της Επανάστασης του 1821)

Ευαγγελισμός της Θεοτόκου - 25 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛIA και Βιος με Απολυτίκιο για την Αυριανη μεγαλη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Ευαγγελισµού της Θεοτόκου - 25 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 1969(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Γενιά των Ηρώων."ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΗ.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 24/03/2022 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.)

Συμβουλές για τον αγαπημένο μας μπακαλιάρο | Με το μάτι γαρίδα(Συμβουλές για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Λευτέρη Λαζάρου,με τον παραδοσιακό Μπακαλιάρο.)

Χαλαρωτική μουσική για ανακούφιση από το στρες. Τραγούδι με δελφίνια, Θε...(Mουσική Απογευματινή Υποθαλάσια Χαλάρωση για Ολες και για Όλους μας)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Wildlife: ELEPHANTS Part #1 - A day in Africa with Giant Elep... (Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Εγκεφαλικό Επεισόδιο - Τα 8 Προειδοποιητικά Σημάδια & Εύκολο Τεστ 1 Λεπτού!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλημέρα.,Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

1 Hour of Casper Classics | Casper the Ghost Full Episode | Cartoons For...(Κιν.Σχεδια με Κάσπερ το Φαντασματάκι,σε Νέες Περιπέτειες.Για τούς Μικρούς ,μας Φίλους)Καλημερα .Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ(Kλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σήμερα στην Παναγία τοτ Αγίου Ορους)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική ως προς το αν Ειναι Λαδερό η Όχι.,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.Και κλεινουμε ,με Αυτο.)Καληνύχτα Καλό Ξημερωμα

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΑΛΑΔΩΤΟ, ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Σαρακοστης Μεγάλης η Γ Εβδομάδα,με πρώτα τα Αλάδωτα,και μετα τα Λαδερα.Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Αυριανό Εορταζόμενο π.Παρθένιο)

ΘΑΥΜΑΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΛΑΜΨΑΚΟΥ(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ.)

Απολυτίκιο Αγίου Παρθενίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παρθένιο Επίσκοπο Λαμψάκου.)

ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ για να φτιάξετε τον Καλύτερο & πιο Εύκολο Μπακαλιάρο Σκορ...(Για το Μεθαυριανο σας πιάτο,το γιορταστικό και πως θα Φτειάξτε το καλίτερο Μπακαλιάρο Σκορδαλιά,πιάτο.Ε.)

Το Σώμα Θα ΣΑΣ Προειδοποιήσει 1 Μήνα ΠΡΙΝ Το Εγκεφαλικό!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Tom y Jerry en Español | La noche divertida | WB Kids(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους ."Τομ και Τζέρυ"και η Παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Αγριες Νύχτες Στη Δύση 1957 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Άγριες Νύχτες στην Δύση."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

FLYING OVER NEW ZEALAND (4K UHD) - Relaxing Music With Stunning Beautifu...(Πρωινή Ξενάγηση σε Χωρες μσκρυνές.Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Εγώ Είπε Είμαι η Οδός - Κοινούσης Γιώργος(Κλείνουμε Σήμερά με Χριστιανικά Εμψυχωτικα τραγούδια,του Γ.Κοινούση,και ¨Εγω Ειπε Ειμαι το Φώς")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αρσένιος Βλιαγκόφτης: ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ(Παρέα με τον π.Αρσένιο,σε πάντα Επίκαιρα Θέματα.Σήμερα με Ενοράσεις και Προφητικές Ρήσεις.)

Πεντανόστιμες Φακές (Οι αγαπημένες μας) - How to cook lentils(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Φακές.)

Απολυτίκιο Αγ. Νίκων και των συν αυτώ - 23 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νίκωνα και των Συν Αυτώ.)

Parikia Walking Tour - Paros Island, Greece - 4K with Captions(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΠΑΡΟΙΚΙΑ-ΠΑΡΟΣ.)

Apache Γυναίκα | WESTERN | Πλήρες μήκος Ταινία δράσης | Ελληνικά | Ρομαν...(Η Ταινεία Δράσης της Ημέρας."Η Γυναίκα Απάτσι."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 22/03/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

6 Τροφές Που ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ Τον Οργανισμό Από Τις ΤΟΞΙΝΕΣ | Ακαδημία Υγείας(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

THEOFILOS(Aπο τα παλειά Σκαριά της Ακτοπλοικής Γραμμής,Μυτιλήνης Πειραιά.ΘΕΟΦΙΛΟΣ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Χωριάτικη λαχανόπιτα από τη γιαγιά Δήμητρα(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας Συμπλήρωμα,με την Νηστήσιμη λαχανόπιτα της Γιαγιάς)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Στον πόλεμο που είναι ο Θεός;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ(με γράμματα)Κλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Παναγία μας και στούς Αγίους μας.Σήμερα Παρακληση σην Παναγία μας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Υπέροχο ΣΑΛΑΤΟ! Πώς να αποθηκεύσετε τη σαλάτα για μήνες χωρίς αποστείρωση(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την κουζίνα μας.Ε.)

Ο Άγιος της ημέρας - 22 Μαρτίου - Άγιος Βασίλειος Πρεσβύτερος Αγκύρας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτιτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Βασίλειο τον Ιερομάρτυρα.)

22/3†Ἁγίου Βασιλείου Ἱερομάρτυρος|Ψάλλει ὁ Πανσιολογιώτατος Ἀρχιμ. π.Νικ...(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Βασίλειο τον Ιερομάρτυρα)

Our Planet | 4K African Wildlife - Great Migration from the Serengeti to...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας και του Δάσους μετα Μουσικής,Ε.)

ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ (1952) Περιπέτεια Γκρεγκορι Πεκ,Αβα Γκάρτνερ...(H Tαινεία Πεεριπέτειας της Ημέρας."Τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.) . .

ΙΛΙΑΔΑ 1 ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΑΡΗΣ(Κιν.Σχέδια με Ιστοριες απο την Ελληνική Μυθολογία."ΙΛΙΑΔΑ. Η Ωραία Ελένη,"Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Ελικοβακτηρίδιο: Συμπτώματα, διάγνωση, θεραπεία - peptiko.gr, endoskopis...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - Καθε Πεμπτη - Ορθοδοξη Μουσικη(Κλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις σην Υπεραγια μας Θεοτοκο και στους Αγιους;Σήμερα Παρακληση στον Αγιο Νικόλαο, Προστάτη των Ναυτικών)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Μακαρόνια με σάλτσα και Μανιτάρια!!Macaroni with sauce and mushrooms !! ...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,με Μακαρόνια Νηστήσιμα.)

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ - Π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ | Ορθόδοξο μονο...(ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,απο τον π.Στυλιανό Καρπαθίου.)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΠΑΔΟΣ 1989 (FULL MOVIE)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Επαγγελματίας Οπαδός,με τον Αξέχαστο Κ.Τσάκωνα."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Παλινδρόμηση: η Ιδανική Διατροφή(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,με τον Γιατρο Διατροφολόγο κ.Στέλιο Πανταζή..Ε.)

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ(ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΕΚΤΑΚΤΗ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ με τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη.)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους.

ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο για τους..Λαδερούς,και Αλάδωτους,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 80´☀️🧳🧭 | Μάγια η Μέλισσα Offi..(Kιν.Σχέδια για Μικρούς και Μεγάλους."Μάγια η Μέλισσα,σε Νέες Περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά Τραγούδια και "Ταξιάρχης")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς (Ομιλία Κυριακής Β’ Νηστειών) | Μητροπολίτης...(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο τον Παλαμά,απο τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ..Αθανάσιο.)

Απολυτίκιον Αγίου Γρηγορίου Παλαμά(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΊΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή των Β' Νηστειών - Αγίου Γρηγορίου Παλαμά(OMIΛΙΑ για τον Αγιο Γρηγόριο τον Παλαμά,και για την Αυριανή Ευαγγελική Περικοπή,Μαρκ'Β 1-12,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

1971 Ο ΑΡΧΗΨΕΥΤΑΡΟΣ FULL MOVIE(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Αρχιψεύταρος."Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλό Σαββατοκύριακο.Καλή παρακολούθηση.)

10 Τροφές Που Πολεμούν Τις Φλεγμονές & Τους Πόνους (+ Χυμός)!Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία σας.

Μουσική για τη θεραπεία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος 🌿 Απαλή ...(Μουσικό Απογευματινό Ρηλάξ με τον Υποθαλάσιο κόσμο των Ωκεανών.Ε.)

ΠΑΛΙΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ ΜΑΣ 1950-2000 by Kalfas(Τα ΡΕΤΡΟ στην Ζωή μας.Τα παλέια Σκάριά της Ακτοπλοίας.)Καλό Απογευμα για Όλες και για Όλους.

Στον πόλεμο που είναι ο Θεός;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,παντα σε Ποιμαντικά Θέματα και σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Απλό σύστημα άρδευσης με σταγόνες - ο καθένας μπορεί να το κάνει σχεδόν ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)Καλημέρα.Καλο Σαββατοκυριακο

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Αχ! πατρίδα μου βασανισμένη - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε σήμερα με Εμψυχωτικά,τονωτικά,πατριωτικά τραγούδια απο τον Γ.Κοινούση,και "Αχ πατρίδα μου βασανισμένη.")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Νηστίσιμα σουτζουκάκια Επ.37 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο και του Σαββατοκύριακου,με Νηστήσιμα,ασχετα με το Οτι το Σαββατοκύριακο δεν Νηστεύεται το Λάδι,απο τον Άκη.)

Ο Άγιος της ημέρας - 19 Μαρτίου - Άγιοι Χρύσανθος και Δαρεία(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Χρυσάνθου και Δαρείας.Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας.)

Απολυτίκιο Αγ. Χρύσανθου και Δαρείας - 19 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Χρύσανθου και Δαρείας μαρτ.)

Νυχτερινή Περιπολία. - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ. (COLORIZEN!).Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Νυχτερινή περιπολία."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Νηστίσιμη Πατατόπιτα που θα σας μείνει αξέχαστη - ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,η Εναλλακτική σας Λύση και Νηστήσιμη)

4K Wild Animals: The Kings of the Sky - Relaxing Music With Video About ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία,πουλια ,και ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Χαλκιδική: Εξωτικές παραλίες Καραϊβικής στη Σιθωνία(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.)

Πως μπορείτε να λαμβάνετε προβιοτικά αν έχετε δυσανεξία στα γαλακτοκομικά(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,απο τον Γιατρό Διατροφολόγο κ.Στέλιο Πανταζή..2.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Συγκλονιστικό Θαύμα της Παναγίας - Έραψε Κομματιασμένο Άνθρωπο(Από τα θαύματα της Παναγίας μας)Καλό Μεσημέρι.Καλο κάι με Υγεία Σαββατοκύριακο να Έχουμε.

Στην Ουκρανία είναι απλώς η αρχή... Έρχονται πολύ χειρότερα για ορισμένε...(ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ με τον Ενορατικο Γέροντα π.Ελπιδιο)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή και Καλό Σαββατοκύριακο.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙΟΝ(Κλεινουμε πάλι με παρακληση στη Παναγια μσς)Καληνύχτα,.Κσλό Ξημερωμα.

Κατηχήσεις Αγίου Κυρίλλου Ιεροσολύμων 3(Περί Κατηχήσεων Λόγοι.3.του Αγίου Κυρίλλου Πατριάρχη Ιεροσολύμων,απο τον πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 18 Μαρτίου - Άγιος Κύριλλος Πατριάρχης Ιεροσολύμων(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Κύριλλο Ιεροσολήμων)

Π. Θεόδωρος Ζήσης - Κήρυγμα, Β' Χαιρετισμοί 2013 (mp3)ΟΜΙΛΙΑ για την Β Στάση των Χαιρετισμών απο τον πρωτοπρ.π./.Θεόδωρο Ζήση.

Η Εποχή Των Παγετώνων (2014) Ταινία Δράσης, Επιστ. Φαντασίας | Ελληνικοί...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜ.ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Εποχή των Παγετώνων"Η Ταινεία της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 17/03/2022 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στα Ιωάννινα - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΓΙΑΝΝΕΝΑ.2.)

Incredible Winter Life of Wild Polar Animals in 4K UHD - Wildlife of Pol...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ.)

Πως μπορείτε να λαμβάνετε προβιοτικά αν έχετε δυσανεξία στα γαλακτοκομικά(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,με τον Διατροφολόγο Γιατρό κ.Στέλιο Πανταζή.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Woody Woodpecker Show | Moto-Double Cross | 1 Hour Compilation | Videos ...(Παρέα με τον Γούντι και την Παρέα του.Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους.Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου)

ΜΕΓΑ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ Live: Άγιος Βησσαρίων Πύλης - Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 ΕΣΠΕΡ...(Aπο την Υμνολογία της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας μας.ΑΓΙΑ και ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Άγιος Aλέξιoς 17 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και απολυτικιο με Υποτίτλους,για τον Αυριανό Ειορταζόμενο ΟΣΙΟ Αλέξιο Ανθρωπου Του Θεου,και Κλείνουμε με Αυτό,)Καληνύχτα .Καλό ξημερωμα.

Καλαμαράκια τηγανητά(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και για Σαββατοκύριακων Ουζομεζέδων)

Δ΄ Κυριακή των Νηστειών. Βίος Αγ. Αλεξίου του Ανθρώπου του Θεού.(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Αλέξιου,Ανθρώπου του ΘΕΟΥ,απο τον Θεολόγο Καθηγητή κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο.)

Όσιος Αλέξιος ο άνθρωπος του Θεού - 17 Μαρτίου(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Αλέξιο Ανθρώπου του ΘΕΟΥ.)

Donald duck cartoons full episodes 2017 new compilation - chip and dale ...(Κιν.Σχέδια για Μικρούς και Μεγάλους."Παρέα με τον Τσίπ τον Ντεήλ και τον Ντόναλντ.Καλή παρακολούθηση.)

Όψον και Ψαλμός - Κολοκυθόσουπα - κολοκυθοκεφτέδες - σπανακόρυζο - σουπι...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Μακαριστό Γεροντα π.Επιφάνιο,με Νηστήσιμα.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Our Planet | Beautiful Relaxing Music, "Collection of wild animals 4K" V...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας,και του Δάσους ,μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Ποια φάρμακα προκαλούν διαβήτη(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλημέρα.Καλη και Εύλογημενη Τεταρτη

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Όσιος Χριστόδουλος ο εν Πάτμω, ο θαυματουργός - 16 Μαρτίου(Απο τον Μικρό Συναξαριστή για τον Όσιο και κλείνουμε για Σήμερα)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα,

Όσιος Χριστόδουλος ο Θαυματουργός - 16 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Όσιο Χριστόδουλο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Χριστοδούλου εν Πάτμω - 16 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για τον ΑυριανοΕορταζόμενο Όσιο Χριστόδουλο.)

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ Α ΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ(Η Ταινεία Γέλιου της Ημέρας."Ο Γιατρός του Ι.Κ.Α.Ιταλικο.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Spits & Stings | Animal Armory | Episode 5 | Free Documentary (Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους,και των παγωμένων Ωκεανών.Αρμονία των Ζώων.5 Επισόδειο.Ε.)

Colorful Macaw Parrots - Stunning Birds in 4K 🐦Sleep Relax Forest Ambien...(Απογευματινό Μουσικό Ρηλάξ με Εξωτικά πουλιά)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ά πουλια.2.)

Top 10 Best Classic Looney Tunes Cartoon Compilation [HD]Για τουςΜικρούς μας Φίλους κιν.Σχέδια με Μπάγκς Μπάνυ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Αυτή την φράση πρέπει να λέμε ύστερα από την Εξομολόγηση(ΟΔΗΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ και ΚΑΘΑΡΣΗΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Ιερά Παράκληση (26/11/20) προς τον Άγιο Στυλιανό(Σημ.Χθές παρόλο που στο τέλος Έβαλλα Παρακλήσεις,μερικοί Αντίχρηστοι μου τις κατεβάζουν .Για πείσμα Ομως τις Ξαναανεβάζω.Κλεινουμε με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στούς Αγίους.Σήμερα Παράκληση στον Άγιο Στυλιανό προστάτη των παιδιών.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Ο Άγιος της ημέρας - 15 Μαρτίου - Άγιοις Μάρτυρες Αγάπιος και οι συν αυτώ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανούς Εορταζόμενους Άγιους Αγάπιο και των Συν Αυτώ..)

lukiluk ( carefree rider) Greek Subtitles ( ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ )Η Ταινεία Γέλιου της Ημέρας με Ηθοποιούς."Λούκι Λούκ."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση)

Όψον και Ψαλμός – Φασόλια γίγαντες – Γεμιστές πιπεριές λαδερές -Σούπα με...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Μακαριστό π.Επιφάνιο.Σημ.Υπάρχει και στο blogspot.)

Πόση πρέπει να είναι η Β12;(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,απο τον Γιατρό Διατροφολόγο κ.Στέλιο Πανταζή.)

4K African Wildlife: Amazing Wildlife of Zimbabwe - Hwange National Park...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Απόγευμα για ΄Ολες και για Όλους.

Happy Traveller στην Κολομβία | Μεντεγίν & Καρταχένα(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον Κόσμο.ΜΙΛΝΤΕΙΧ,ΚΑΤΡΒΝΑΧΕΝΑ.ΚΟΛΟΜΒΙΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Zorro Les Chroniques ⚔️ Sècheresse(Καλημέρα με Ζορρό,.μαλλον πολλαπλών επιλογών στην γλώσσα.Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους.Καλη παρακολούθηση.)Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι Καλή βδομάδα.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Παναγια μας για τους ΟΜΟΔΟΞΟΥΣμας στην Ουκρανία και τους ΟΜΟΔΟΞΟΥΣστην Ρωσία,στον Πρόεδρο Πούτιν αλλά και για εμας.

Χωρίς ψυγείο! Διατηρώ το κοτόπουλο ανέπαφο για 12 μήνες.(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα μας.Ε.)

Ο Άγιος της ημέρας - 14 Μαρτίου - Άγιος Βενέδικτος(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο΄Άγιο Βενέδικτο)

14/3†Ὁσίου Βενεδίκτου|Ψάλλει ὁ Μουσικολογιώτατος καί Πανοσιολογιώτατος Ἀ...(ΥΜΝΟΙκαι ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Βενέδικτο.)

Οι γαμπροί της ευτυχίας {2015}H EΛΛHNIKH TAINEIA THΣ HMEΡΑΣ."Οι Γαμπροί της Ευτυχίας."Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Ποιοι εμβολιάστηκαν και Γιατί ???(Ετοιμα 5.500.000 Ρομποτοειδή...?ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)

LIVE 103 ΚΥΡ. ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ με τον π. Αντώνιο 13.03.22 7:30μμ(Παρέα με τον π.Αντώνιο στην Κυριακάτικη Bραδυνή Συνάντηση.)Καλό Απόγευμα για ΄Ολες και για Όλους

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Beautiful Relaxing Coral Reef Fish - Rela...(Μεσημεριανό ρηλάξ με Μουσική Υποβρύχια Ξενάγηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Εκκολπώματα: Ιδανική Διατροφή(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,απο τον Γιατρο Διατροφολόγο κ.Πανταζή)Kαλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Xριστιανικά τραγούδια και "Ταξιάρχης.")Καληνύχτα,.Καλό Ξημερωμα

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Η ΓΝΗΣΙΑ | Shrimp Pasta Recipes(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με την παραδοσιακή Γαριδομακαρονάδα.)

Happy Traveller στην Κολομβία | Μέρος 1 Μπογκοτά(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον κόσμο.ΚΟΛΟΜΒΙΑ.)

ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ 'ΚΥΡΙΑΚΗ Α' ΝΗΣΤΕΙΩΝ(ΟΜΙΛΙΑ για την Κυριακή Α των Νηστειών της Ορθοδοξίας,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη π.Σάββα Αχιλλέως.)

Οι Γενναίοι Της Σαμοθράκης - Full Movie(Η Ελληνική ταινεία της Ημέρας."Οι Γενναίοι της Σαμοθράκης"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή παρακολούθηση..)

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(H Δεύτερη Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Η εμπειρία μου με την νηστεία!(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,με τον Γιατρό κ.Στέλιο Πανταζή..Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

CAT TV! Βίντεο Πουλιών για γάτες με μουσική για την ήρεμη γάτες! 🐈 (2018)Μουσικό Ρηλάξ με Άγρια πουλιά για... Γάτες.Kαλό Mεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Τι είναι οι Χαιρετισμοί της Παναγίας; #Shorts(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.Σήμερα Οι Χαιρετισμοί στηνΥπεραγία μας Θεοτόκο.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ-ΜΕΡΟΣ Β΄-ΨΑΛΛΕΙ...(Kλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στον Κυριο Ημών Ιησού Χριστό.Σημερα με Παρακληση στον Κυριο ημών Ιησού Χριστό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ομιλία το Σάββατο Α΄ Νηστειών στο δια κολλύβων θαύμα Αγίου Θεοδώρου του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνα.,απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

ΤΟ ΔΙΑ ΚΟΛΛΥΒΩΝ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΤΗΡΩΝΟΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορτασμό της Ανάμνησης του Θαύματος των Κολύβων,απο τον Αγιο Θεόδωρο τον Τήρωνα.)

Το Θαύμα των Κολλύβων του Άγίου Θεοδώρου του Τήρωνος(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για το Αυριανό Εορταζόμενο Μεγάλο Γεγονός του θαύματος των Κολύβων του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος.)

Ροβύρος ο Κατακτητής. - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(UPDATE 720HD).Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ροβύρος Ο Κατακτητής."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πότε ΠΡΕΠΕΙ και πότε ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να Κάνουμε τον Σταυρό μας;(Χρήσιμα και Ψυχωφέλιμα για κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό.)

Black Death! Strong Buffalo Fight Madly And Kill Lion To Save Teammate -...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ,2.)

Άμεση ανακούφιση από το στρες και το άγχος, αρνητικά συναισθήματα αποτοξ...(Ολιγόλεπτη Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση,και Ρηλάξ.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Με αυτόν τον τρόπο, θα καρποφορήσει η νηστεία και θα αποδώσει πνευματικο...(ΕΠΟΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ/ΕΠΙΚΑΙΡΑ.Περί Νηστείας Λόγος)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

ΥΜΝΟΙ ΤΡΙΩΔΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ | Ορθόδοξο μονοπάτι(Για Εισαγωγή Υμνοι της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ(με γράμματα)Κλείνουμε Σήμερα με Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Η Κουζίνα του Ευτύχη - Μανιταρόπιτα(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο από το Ευτυχη.)

Ο ΄Αγιος της ημέρας - 11 Μαρτιου - Άγιος Σωφρόνιος Πατριάρχης Ιεροσολύμων(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Άγιο Σωφρόνιο,με Απολυτίκιο και Υποτίτλους..Αυριο Επίσης Εορτάζει η Αγία Θεοδώρα Αρτης .Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντας,και Ειναι Οι Α Χαιρετισμοί στην Υπεραγία μας Θεοτόικο.)

Α΄ Στάση Χαιρετισμών. Ανάλυση - Επεξήγηση.(Ερμηνεία της Α Στάσης των Χαιρετισμών.απο τον Θεολόγο καθηγητή κ.Ευάγγελο Ρωσόπουλο)

Βιβλίο της Ζούγκλας (1942)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ με το παιδί της Ζούγκλας,στο "Βιβλίο της Ζούγκλας"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 10/03/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.Ε.)

Donald duck cartoons full episodes 2017 new compilation - chip and dale ...(Παρέα με τον Ντόναλντ,τον Μικυ και τον Τσιπ και Ντεήλ."κοιν.Σχέδια για τους Μικρους Φίλους μας.Καλή παρακολούθηση.)

Masai Mara - The Big Hunt | Free Documentary Nature(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζουγκλας.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Χταπόδι φούρνου με πατάτες Επ.27 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για Όσους τρώνε λάδι Αυριο,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο τον Ακη.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Υποθυρεοειδισμός: προσοχή με αυτές τις τροφές!(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Kαλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

''Το νόημα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής'' Εκπομπή Καρδιακός Λόγος από το κα...(Παρέα με τον Παναγιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανασιο,σε θεματα Αμμεσης και τρέχουσας Επικαιρότητας,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο του Αυριανού Επίσης Εορταζόμενου Αγιου Μιχαηλ του Μαυρουδή,με Aπολυτίκιο και Υποτίτλους.Να Εχουμε την Ευλογία και την Προστασία τους.)

Άγιος Κοδράτος και συν αυτώ - 10 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΟΛΟΓΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Άγιο Κοδράτο.)

10/3†Ἁγίου Κοδράτου|Ψάλλει ὁ Μουσικολογιώτατος καὶ Πανσιολογιώτατος Ἀρχι...(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κοδράτο.)

Ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 7(H Tαινεια της Ημέρας ."ΤΟ Σκάφος με το Γυάλινο πάτο."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Ευχες για την Παγκοσμια Ημερα Γυναικας | 8 Ευχες για την Παγκοσμια Ημερα Γυναικας | 8 Μαρτιου(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ.Για τις Γυναίκες Όλης της Λέσβου,Όλης της Ελλάδας.Ολου του Κόσμου.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.)

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ - Γιώργος Κοινούσης(Το Σύνθημα μου για Όλες και για Όλους.Αγάπη και Συγχωρητικότητα.,απο τον Γ.Κοινούση.)

Μυδοπίλαφο | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Λαδερό πιάτο της Πέμπτης,απο τον Άκη.)Καλό Απογευμα Κυρίες και Κύριοι.

Tom & Jerry | New Year, Same Duo | Classic Cartoon Compilation | WB Kids(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους."Παρέα με τον Τομ και το Τζέρυ και τους Φίλους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Συγχωριανές και Συγχωριανοί.)

Hello Skopelos | STUNNING GREEN ISLAND IN GREECE(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΚΟΠΕΛΟΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε με Χριστιανικά τραγούδια,Γ Κοινούσης και"Μη Φοβάσαι" .)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,των Αυριανών Εορταζόμενων Αγίων Τεσσαράκοντα μαρτύρων.)

30 Λεπτά Στρουμφάκια • Συλλογή 7 • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους μας."30'Παρέα με τά Στρουμφάκια."Καλή παρακολούθηση.)

ίSKIATHOS (Σκιάθος), Greece ► Detailed Video Guide, 66 min. in 4K ► versi...(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΚΙΑΘΟΣ)

Ο Νίκος Σταυρίδης στο νούμερο «Ο Χοντρός και ο Λιγνός» που ανέβηκε το 19...(Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου.Θεατρική Παρασταση με τον αξεχαστο Ν.Σαυρίδη)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Our Planet | 4K Safari Wildlife 🌎 Great Migration from the Serengeti to...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΖΟ (1982) BANANA JOE.Stars: Bud Spencer. Action, Comedy. ΕΛΛΗΝΙ...(Η Ταινεια της Ημέρας με τον Μπάντ Σπένσερ Τέρενς Χιλ,δύο αξεχαστους του Είδους,του Γέλιου δηλ "Μπανάνα Τζο"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλη παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τρίτη.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Παράκληση Αγίου Λουκά του Ιατρού | ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ των ασθενών | Δημήτριος Π...(Για δηθεν τραυματιες απο τις ΕΧθροπραξίες,Παράκληση.)Καληνυχτα.Καλο ξημέρωμα

Πως Φτιαχνω Καλαμαρακια Τηγανιτα ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙ Φοβερά Τραγανά απο έξω και...(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με θαλασσινά,Χωρις τηγανιές)

Δεν θα Μπορείτε να Σταματήσετε Να Τρώτε! - Μακαρονόπιτα της γιαγιάς! Μια...(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η το Συμπλήρωμα)

Ο Άγιος της ημέρας - 8 Μαρτίου - Όσιος Θεοφύλακτος Επίσκοπος Νικομηδείας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Θεοφύλακτο)

8/3†Ἁγίου Θεοφυλάκτου, Ἐπισκόπου Νικομηδείας|Ψάλλει ὁ Μουσικολογιώτατος ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Άγιο ΘεοΦύλακτο)

FLYING OVER GREECE ( 4K UHD ) - Relaxing Music Along With Beautiful Natu...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.'Πετώντας πανω απο την Ελλάδα.")

Elephant Is God Animal - Elephant Mom Defeat 5 Lion To Protect Her Baby,...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

All the Way Boys 1972 (Bud Spencer & Terence Hill) GREEK SUBS(Η Ταινεια Γέλιου της ημέρας."Ξύλο με την Σέσουλα ",με τους Αμιμητους,αξεχαστους Μπάντ Σπένσερ,Τέρενς Χιλ.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Κουρκουμάς: πως να τον βάλετε στην ζωή σας(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Καθαροβδομάδα.Καλή Σαρακοστή.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε με Γ.Κοινούση Χριστιανικά τραγουδια,και "Μη Φοβάσαι.")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

7 Μαρτίου: Όσιος Λαυρέντιος - Μετά από όραμα της Θεοτόκου βρήκε την εικό...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Επίσης Εορταζόμενο Όσιο Λαυρεντιο.Επίσης Αυριο Καθαρά Δευτέρα γιορτάζουν,των Εν Χερσώνι Ιερομ.Καληνύχτα.Καλή Σαρακοστή.)

ΤΟ ΠΥΘΑΡΙ ΜΑΛΟΥΧΟΣ - ΒΕΓΓΟΣ(H Eλληνική ταινεία της Ημέρας."Το Πυθάρι."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή παρακολούθηση.)

Fascinating Nature of Madeira Island from Earth and from Above - 4K Rela...(Mουσική Απογευματινή Ξενάγηση στην Αγρια Φύση.)

-ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ;(EKTAKTH/EKKΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ -ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Γέροντα π.Βασίλειο Βελουδάκη.)Kαλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους.

Ice Age - No Time For Nuts 4 D(Σκηνές απο την Εποχή των Παγετώνων 4)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Εύρεση Τιμίου Σταυρού - 6 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο, για την Αυριανή Ευρεση του Τιμιου και Ζοοποιού Σταυρού.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Τα λόγια του Ιησού θυμήσου - Γιώργος Κοινούσης(Για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο,Κλείνουμε με Χριστιανικά Τραγούδια,Γ.Κοινούση και "Θυμίσου τα Λόγια του Ιησού,θυμίσου.")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Νηστίσιμο ΚΕΙΚ ΧΩΡΙΣ Μίξερ! Αφράτο και Φανταστικό Για ΌΛΑ τα γούστα! Θα ...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο αλλά και για Όλη την Σαρακοστή,και για τον Καφέ.)

Καταπληκτική ψαρόσουπα με λαχανικά! |Fish soup| kritonas alexia(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική ως προς την Σούπα,απο την Αlexia.)

ΑΓΙΟΙ 42 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝ ΑΜΟΡΟΙΟ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους 42 μαρτυρας,με Απολυτίκιο και Υποτίτλους.)

Άγιοι Τεσσαράκοντα μάρτυρες 09 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και Απολυτικια με Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους 42 μάρτυρες εν Αμορίω.)

ΛΥΧΝΟΣ TV- ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΤΥΡΙΝΗΣ(OMIΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,Κυριακή Τυρινής,Ματθ.στ 14-21,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ.Χρυσόστομο.)

Σφαγή Στη Ρώμη (1973)H TAINEIA THΣ ΗΜΕΡΑΣ,ΕΠΙΚΑΙΡΗ."Σφαγή στην Ρώμη."ΗΤαινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

The kitten saw his father William For the First Time. 😄(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΛΑ! (ΔΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - READ DESCRIPTION)Εκτακτη ΠολιτικοΘρησκευτική/Επικαιρότητα..ΠΡΟΦΗΤΕΊΕΣ απο τον Όσιο Παίσιο.Ε.Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους

Who Finds a Friend Finds a Treasure 1981 (Bud Spencer & Terence Hill) G...(Ξεκινάμε με Ταινείες Γέλιου και Μπαντ Σπένσερ,Τέρενς Χίλ Η Ταινεία της Ημέρας"Εμείς παντα μένουμε Φίλοι."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ..Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ο Άγιος της ημέρας - 5 Μαρτίου - Άγιος Νεομάρτυς Γεώργιος εκ Ραψάνης(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Επίσης,Εορταζόμενο Άγιο Γεώργιο εκ Ραψανης)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Τα 200 Χαίρε της Παναγίας , Μέγας Κανών(Κλείνουμε σήμερα με παρακλήσεις στους Εορταζόμενους Αγίους,και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σήμερα μόνο με Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό τριήμερο.Καλή Μ.Τεσσαρακοστή.

Λαχανοντολμάδες βήμα βήμα!!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,για λαχανπτομάδες Ορφανούς.)

Η ψυχοφελής νηστεία της μεγάλης Τεσσαρακοστής - Αθανάσιος Μητροπολίτης Λ...(OMIΛΙΑ για την Αναγκαιότητα της Νηστείας για την Άγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή,απο τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο)

Ο Άγιος της ημέρας - 5 Μαρτίου - Άγιος Κόνων ο Ίσαυρος(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κόνωνα τον Ίσαυρο.)

Απολυτίκιο Αγ. Κόνωνος - 5 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΊΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κόνωνα τον Ισαυρο.)

With Heart And Soul Ψυχή Βαθιά Full Movie(H EΠIKAIΡH EΛΛHNIKH TAINEIA THΣ HMEΡAΣ."Ψυχή Βαθειά."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)

Αγκινάρες αλά πολίτα, με καρότο και αρακά | Λαδερό Φαγητό - Λαχανικά - Ν...(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥΛIΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ;(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα μας.Ε.)Kαλό Μεσημέρι.Κυρίες και Κύριοι

Looney Tuesdays | How NOT To Capture The Roadrunner | WB Kids(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς.Φίλους μαςΜπάγκς Μπάνυ σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλό Σαββατοκύριακο.Καλή Μ.Τεσσαρακοστή.)

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ † ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ(Kλείνουμε σήμερα με Γ.Κοινούσης Χριστιανικά τραγούδια και Χωρίς ΘΕΟ)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 03/03/2022 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.)

Βίος Αγίου Γερασίμου Ιορδανίτου 04 Μαρτίου | Στα Μονοπάτια των Αγίων(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Γεράσιμο τον Ιορδανίτη.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντες.)

Η Εποχή Των Παγετώνων (2014) Ταινία Δράσης, Επιστ. Φαντασίας | Ελληνικοί...*(H Tαινεία Επιστημονικής Φαντασίας της Ημέρας."Η Εποχή των Παγετόνων"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Η προφητεία για τον Πούτιν ! Τι είχε πει Αγιος γέροντας (Στάρετς)!!!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.)

Κανελόνια με σπανάκι & ανθότυρο(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,της Τυρινής Βδομάδας,μια Ιδέα.)

Νηστεία μεγάλης Τεσσαρακοστής - Γέροντας Εφραίμ Δικαίος Σκήτης Αγίου Ανδ...(Τα Περι Νηστειας Λόγοι απο τον Γέροντα Εφραίμ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Spökjakt med Musse, Kalle och Långben - Disney XD Sverige(Παρέα με τον .ΙΚΥ Ντόναλντ και την παρέα τουΚιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

🔴 Healing Relaxing Music For Cats with Water Sounds and Purring (LIVE 24...(Κλείνουμε σημερα με Μουσική Χαλαρωτικη για Γατούλες,σε Χαλαρωτικο Στυλ)Καλημέρα. Καλή ΠΕΜΠΤΗ

Αχ! πατρίδα μου βασανισμένη - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε με τονωτικά τραγούδια,σήμερα."Αχ πατρίδα μου βασανισμένη,απο ταν Γ.Κοινούση.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟ 1971(Για Όλους τους Αμπόλιαστους,αδελφούς μας,απο τον Βετεράνο ποδοσφαιριστη της ΑΕΚ Μίμη Παπαιώάννου.Καλή παρακολούθηση.)

Αυθεντική Καρμπονάρα με Αβγά(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 3 Μαρτίου - Άγιος Ευτρόπιος Κλεόνικος και Βασιλίσκος(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Ευτρόπιο,Κλεονίκο και Βασιλίσκο.Χρόνια Πολλά στούς Εορτάζοντας.)

Καίσαρ Και Κλεοπάτρα (1945) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(H Tαινεία της Ημέρας."Καίσαρ και Κλεοπάτρα."Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Όσπρια: η πραγματική υπερτροφή!(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας σπο τον Γιατρό κ.Στέλιο Πανταζή.E.)

Ομελέτα με κολοκυθάκια - Paxxi Ε47 - Omelette with zucchini(Για το ΑυριανόΜεσσημεριανό ας πιάτο,η Εναλλακτική σας ,Λύση,απο την Ειρήνη και το paxxi.)Kαλό Απόγευμα.Φίλες και Φίλοι μου.

73 best beaches of LEFKADA (Λευκάδα, Lefkas), Greece ► Detailed Beach Guko;(Tουριστικοί Προορισμοί Ανα την Ελλάδα.ΛΕΥΚΑΔΑ.)Καλό Μεσημέρι για Όλες και για Όλους.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (1954) ULYSSES. Κερκ Ντάγκλας, Σιλβάνα Μανγκάνο. Περιπέτεια. ΕΛ...(Η Ταινεία απο την Αρχαία Ελληνική Ιστορία"Οδυσσέας."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΠΛΑΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ(Kλεινουμε Σημερα με Μαρτυρίες για τον Αγιο Νικόλαο Πλανά,τον Άγιο του 20 Αιώνα,τον Σημερινό Εορταζόμενο Αγιο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο Άγιος Νικόλαος Πλανάς ο απλούς [ΒΙΝΤΕΟ 2014]ΟΜΙΛΙΑ για τον άγιο Νικόλαο Πλανά απο τον πρωτοπρ.π.Νικόλαο Μανώλη.

Άγιος Νικόλαος ο Πλανάς – 2 Μαρτίου(Καθημερινό Εορτολόγιο στον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Νικόλαο Πλανά,τον Σχετικά Νέο Αγιοκαταταταχθέντα.)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΝΑΣ (2 ΜΑΡΤΙΟΥ)-ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ(YMNOI και AΠOΛYTIKIA για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικόλαο Πλανά)

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.Α.Συγνώμην για την Συνέχεια αλλά κάποιοι Κομπλεξικοί μου βγάζουν τις Ελληνικες Ιδίως ταινείες.Δεν πιστευω Οτι Είναι για τα δικαιώματα,γιατι και αλλοι εχουν μπλόκ με ταινείες,πληρώνουν Ναι η Όχι.,αν Όχι γιατι τους κανετε το Χατήρι....?Καλό Βράδυ.

Ο Μέγας Κωνσταντίνος 1961 Ελληνικοί Υπότιτλοι(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Μέγας Κωνσταντίνος"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Νόστιμες γεμιστές πιπεριές στο φούρνο με κρέμα φέτας - Paxxi Ε29(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το paxxi.)

🐈 Άγγελοι με ουρά! 😺 Μια συλλογή από αστεία γατάκια για καλή διάθεση! 😺(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρiκες Γατούλες.Ε.)

Popeye The Sailor Man Classic Collection HD(Κιμ.Σχέδια για τους Μικρούς Φίλους μας."Ποπάυ το Ναυτάκι."Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ - ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ(Αν και το ξαναέβαλλα το ξαναανεβάζω.Προσευχή για να μας Ενισχύει Ο Κύριος μας για τις δυσκολίες...που Ερχονται.,και για να Αποτρέψει τα Χειρότερα.)Καλό Μεσημέρι

Πώς να μειώσετε το σάκχαρο στο αίμα αμέσως; Μόνο δύο υλικά χρειάζονται!(Xρήσιμα και Ωφ΄έλιμα για την Υγεια μας.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.Καλό Μήνα.