Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια και Ταξιάρχης.)Χριστός Ανέστη.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟΥ(ΒΡΑΔΥ)Πριν 6 Χρόνια στο Καμάρι Σαντορίνης.Μ.Σαββατο βράδυ,με τους Φίλους μου.Ε.

Ο Άγιος της ημέρας - 1 Μαΐου - Προφήτης Ιερεμίας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο προφήτη Ιερεμία.)

Απολυτίκιο Προφήτου Ιερεμία - 1 ΜΑΙΟΥ(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο προφήτη Ιερεμία.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή του Θωμά - Αντιπάσχα(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Κυριακή του ΑντίΠάσχα,Ιωάννου κ 19-31,απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

Κάνουμε αναβλάστηση ξερού κρεμμυδιού που χρησημοποιήσαμε στην κουζίνα(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

Our Planet | Survive the Wild: African wild nature 4k / 4K TV - Relaxing...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας και των Δασών,μετα Μουσικής.Ε.)

ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ 1987 (FULL MOVIE)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΟΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Κλασσική περίπτωση Βλάβης"με τον Αξεχαστο Κ.Τσάκωνα.Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.

iI.Ρολό με τσουρέκι και φράουλες | Paxxi(Η Εναλλακτική σας Λύση για Πασχαλινό Επδόρπιο-Γλυκό σας απο την Ειρήνη και paxxi)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΑΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΧΗΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ(Απο την Υμνολογία της Ορθοδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας μας για την Πασχαλινή περίοδο.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.Χριστός Ανέστη.

Superman: Brainiac Attacks, Part 1(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλουςμε Σούπερμαν.Καλή παρακολούθηση.)Χριστός Ανέστη.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

30 Απριλίου: Άγιος Ιάκωβος ο Απόστολος - Αδελφός του Ιωάννου του Θεολόγου(Καθημερινό Εορτολόγιο και ΕΠΙΛΟΓΟΣ,για την Σημερινή μας μέρα)Χριστός Ανέστη.Καλό Ξημέρωμα.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Άγιος Ιάκωβος - 30 Απριλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αγιο Ιάκωβο τον Zεβεδαίο.)

Κάτω από το Μηδέν! - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(720 HD - COLORIZEN!)Η Κομωδία της Ημέρας με το δίδυμο του Γέλιου Χοντρός Λιγνός."Κατω απο το Μηδέν."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.

Σαλατα του σεφ με σπιτικη μαγιονεζα(To Συμπλήρωμα,για το ΑυριανόΜεσημεριανόσας πιάτο,και Όχι μόνο.)

Λαμπροδευτέρα Σκουτάρος-Λέσβου 2015(Εορταστικές Εκδλώσεις για την Λαμπροδευτέρα στην Λέσβο.ΣΚΟΥΤΑΡΟΣ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.Χριστός Ανέστη.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 29/04/2022 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.Χριστός Ανέστη.

Samos Island Greece, Walking tour 4K, Greek Islands, Greece 2022(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΜΟΣ.)Χριστός Ανέστη.Χρόνια Πολλά.Καλή ,και Ευλογημένη Παρασκευή.

Χ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

28-29/04/2022 Αγρυπνία για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής(Κλεινουμε με Ομιλία στην Αγρυπνία για την Αυριανή γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής)Χριστός Ανέστη.Καλό ξημέρωμα.

υυ

Κολοκυθακια με μοσχαρισιο κρεας στην κατσαρολα !!!!!!(Μια Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο και του Σαββατοκύριακου.)

Φακες !!!!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ζωοδόχος Πηγή - Παρασκευή Διακαινησίμου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Αυριανή Μεγάλη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Νήσος των Αρκτών,Μυστική Αποστολή."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Tom & Jerry | Tom & Jerry in Full Screen Part II | Classic Cartoon Compi...(Κιν.Σχέδια και Παρέα με Τομ και Τζέρυ για τους Μικρούς μας Φίλους.Καλή παρακολούθηση.)

Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα Με 1 Σκόρδο Την Ημέρα (Ασπίδα Υγείας)!Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας

Η απόδειξη του θαύματος του Αγίου Φωτός.Περι του Ακτίστου Φωτός ,του Αναστασίμου Φωτος,Ο Λόγος.ΟΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ)Kαλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.Χριστός Ανέστη.,

Our Planet | 4K African Wildlife: Great Migration - Scenic Wildlife Film...(Παρέα με τα Αγρια Θηρία της Ζούγκλας,και του Δάσους,μετα Μουσικής)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.Χριστός Ανέστη.

Three Days in Santorini Greece - Travel in Your 50s(Μιά Σύντομη περιήγηση ανα τα Ελληνικά Νησιά.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)Χριστός Ανέστη.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.Χρόνια μας Πολλά.

Αναστάσεως Ημέρα | Ύμνοι του Πεντηκοσταρίου(Kλείνουμε με Αναστάσιμους Ύμνους,απο τις 24"Αναστάσεως ημέρα.")Χριστός Ανέστη.Καλό ξημέρωμα.Χρόνια μας Πολλά.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Ο Άγιος της ημέρας - 28 Απριλίου - Άγιοι 9 Μάρτυρες οι εν Κυζίκω(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Μάρτυρες εν Κυζίκω,με Απολυτίκιο και Υποτίτλους.)

Απολυτίκιο Αγ. 9 Μαρτύρων εν Κυζίκω Θεόγνις, Ρούφος, Αντίπατρος, Θεόστιχ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ (1985) MIAMI SUPERCOPS. Terence Hill, Bud S...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Οι Σούπερ Μπάτσοι του Μαιάμι."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

ΑΝΑΣΤΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ(Aπογευματινά Υμνολογικά Μελωδήματα των Ημερών του ΠΑΣΧΑ)

κοτόπουλο με λεμονάτες πατάτες στο φούρνο CuzinaGias(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυροανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Ε.)

EIKONES by Tasos Dousis are traveling to Milos - Part 2(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα μετον Τ.Δούση..ΜΗΛΟΣ.2)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Beautiful Relaxing Coral Reef Fish - Rela...(Aπογευματινό Μουσικό Ρηλάξ,στον Υποβρύχιο θαλάσσιο Κόσμο,Αγρίων Θαλασσών και Ωκεανών)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Our Planet | 4K African Wildlife - Eagles 4K: Amazing African Birds (Vid...(Παρέα με τα Άρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου..Χριστός Ανέστη.

THE BIGGEST SUPERMAN COMPILATION: Clark Kent, Lois Lane and more! (HD 10...( Κιν.Σχέδια και Σούπερμαν για τους Μικρούς μας Φίλους.Καλή παρακολούθηση)Χριστός Ανέστη.Καλή και Ευλογημένη ΛαμπροΤετάρτη.

Πασχαλινά Διηγήματα | Εξοχική Λαμπρή - Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης(Κλείνουμε σήμερα με κατι πρωτότυπο,με Πασχαλινά Διηγήματα)Χριστός Ανέστη.Καλό Ξημέρωμα.

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι | Άκης Πετρετζίκης(Mια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ακη.)

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Ζουμερό κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο!!(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,)

Κβο Βάντις (2001) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η Ταινεια των ημερών του Πασχα."QUI VADIS"Λογω των ημερών αυτη Ειναι ΕXTRA.)

ΩΑ

Απολυτίκιο Αγ. Συμεών του Ιερομάρτυρος - 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Συμεών)

ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ - 1961(H Eλληνική ταινεία της Ημέρας."Λάθος στον Έρωτα"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Survive the Wild | 4K Wildlife: Οι πιο γρήγοροι κυνηγοί στην Αφρική - Χα...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας,και του Δάσους,μετα Μουσικής.Ε.)Καλο Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

.Ε.)

Ιεραποστολή στο Μπουρούντι και τη Ρουάντα(Εξωτερική Ιεραποστολή στο Μπουρουντι και στην Ρουάντα.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.Χριστός Ανέστη.

Hydra, Greece 4K Drone(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΥΔΡΑ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Λαμπροτρίτη.Χριστός Ανέστη

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

26 Απριλίου : Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, και Ειρήνη - Ο Βίος και το Μαρτύριο!(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,και κλείνουμε με αυτο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστος Ανέστη

Απολυτίκιο Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Η Παριζιάνα (1957) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η Ταινεία της Ημέρας"Η Παριζιάνα"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Χριστός Ανέστη !!! Το Αγιον Ορος υποκλίθηκε ….!!! Στιγμές που «κατεβάζου...(Πασχαλινα και Αλλα.Αγιο Όρος)

Το Γλεντι της Λαμπροδευτερας στον Παλαιοκηπο.(2)ANAMNHΣEIΣ.2.Πριν απο τρία Χρόνια,στον Κήπο του Δημοτ.Σχολειου Παλαιοκήπου.Ερώτηση,Θα μας Ξανάρθουν τέτοια Κ.Πρόεδροι του τοπικού Διαμερίσματος Παλαιοκήπου,η θα τα Καταργήσετε,λόγω του Κορωναιού Και της Παγκοσμιοποίησης..?

"ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ" - Διονύσιος Σολωμός(Λαμπροβδομαδιάτικα κατα τον Εθνικό μας ποιητή Διονύσιο Σολωμό.)

Ηράκλειο Κούλες Λιμάνι Μαρίνα Marina traveling Heraklion on foot Crete 4k(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΗΡΑΚΛΕΙΟ)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου..Χριστός Ανέστη.

Φυσική θεραπεία για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων🩸Μόνο δύο συστατικά.(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Μεσημέρι.Χριστός Ανέστη.

Κυριακή 24 Απριλίου 2022

ΑΓΙΟ ΦΩΣ: Θαύμα ή τελετή;(Για Αυτούς που Αμφισβητουν τηνΥπασξη ακόμα και του ΘΕΟΥ,απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Απολυτίκιο Αγίου Γεωργίου Τροπαιοφόρου(ΥΜΝΟΙ και Απολυτίκια για τον Αυριανό Εορταζόμενο εκ Μεταθέσως,Αγιο Γεώργιο τον Τροπφαιοφόρο.)

Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος(Καθημερινο,Αυριανό Εορτολόγιο)

Нежная лечебная музыка здоровья и для успокоения нервной системы, глубок...(Xαλαρωτική μουσική Διαδρομή στούς βυθούςτων Ωκενών και Βυθών,ανα τον κόσμο.)Χριστός Ανέστη Καλό Πάσχα

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Παννυχίς - Ακολουθία Ἀναστάσεως - Ὄρθρος & Θ. Λειτουργία Ἀναστάσεως 23-0...(Κλεινουμε με Αναστασιμα σήμερα)Χριστός Ανεστη.Αληθως Ανέστη για 40 μέρες.Καλό ξημέρωμα

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: Το μεγαλύτερο γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία!!(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Μεγάλη Κυριακή του Πάσχα.Καλή Ανάσταση για Ολες και για Όλους.)

Η Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού - Ακούστε παιδιά!(Kαθημερινό Εορτολόγιο για παιδιά.)

Κατηχητικός Λόγος Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Χρυσοστόμου(Θα ακούσουμε πριν το τέλος της Πανηχύδος.Καλή Ανάσταση σε Όλες και σε Όλους.)

Αρνί στον φούρνο με πατάτες | Yiannis Lucacos(Για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο τον Γιάννη.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

American Arctic | Full Episode | NATURE | PBS(Παρέα με τα Άγρια Θηρία τγης Ζούγκλας και του Δάσους.Ε.)Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Crete Greece, Makry Gialos, Walking Tour 4K, MUST VISIT PLACE || Kreta 2022 (Tουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΡΗΤΗ.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο..Καλη Ανάσταση.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Άγιος Γεώργιος - 23 Απριλίου (Κινητή) - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Άγιο Γεώργιο τον Τροπφαιοφόρο,και Κλεινουμε με Αυτό...)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ (HD)Καθημερινό Εορτολόγιο για Παιδιά.

Fira - Santorini , Greece 4K

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... Ημέρα Προσευχής(Μεγαλοβδομαδιάτικα,και Καιρός για Προσευχή.,απο τον Αγιο Παίσιο τον Αγιορείτη,)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ω Γλυκύ μου Έαρ Ειρήνη Παππά Vangelis lyrics(ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΑ και ΑΛΛΑ,νε την Ειρήνη Παππά και τον Β.Παπαθανασίου)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 22/04/2022 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις,)Kαλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Μ.Παρασκευή.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ, ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΠΑΣΑΙ - ΕΓΚΩΜΙΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΡΗΝΟΥ (+...Κλείνουμε και Σήμερα την Αυλαία με την Αυριανή μεγάλη Κατανυκτικότερη μέρα,και Βραδυά.ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ και ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΡΗΝΟΥ.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα..

Κατσικακι με πατατες στη γαστρα στο φουρνο,Λουκουμι !!!!!!!!!(Για το Μενού της Κυριακής του ΠΑΣΧΑ,με ΚΡΕΑΤΙΚΆ.)

02 Μεγάλη Παρασκευή πρωί. Μεγάλες Ώρες και Αποκαθήλωση.(Αφιέρωμα στην Αγια και Μεγάλη Παρασκευή.Ά.)

Μεγάλη Παρασκευή - Λιτανεία του Εσταυρωμένου Ζάκυνθος 2009(Μ.Παρασκευή Αφιερωματα ανα την Ελλάδα.Μεγαλοβδομάδα στα Επτάνησα.ΖΑΚΥΝΘΟΣ)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Beautiful Relaxing Coral Reef Fish - Rela...(Aπογευματινο Μουσικό Ρηλάξ περιδιαβαίνοντας τους βυθους Θαλασσών και Ωκεανών.)

Μεγάλη Πέμπτη: Η Σταύρωση Του Ιησού(Απόσπασμα απο την ταινεία Ο Ιησούς,απο την Ναζαρέτ."Η Στάυρωση."Για Φίλες και Φίλους.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κυριοι.

ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο και το περιβόλι μας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Πως Κάνετε Ζημιά Στον Θυρεοειδή Κάθε Μέρα; | Ακαδημία Υγείας(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Μ.Πέμπτη.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Μεγάλη Εβδομάδα- Ανατριχίλα! Η στιγμή που ανοίγουν τον τάφο του Κυρίου η...(Κλείνουμε και Σήμερα με κάτι πρωτότυπο,με Παρουσιάσεις,και Ύμνους.Σήμερα με παρουσιάσεις-Αποδείξεις για την Ανασταση του Χριστού μαρτυράει το Αγιο Φώς στον Πανάγιο τάφο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Μ.ΠΕΜΠΤΗ 2007 - ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 1ο(ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ και Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ με τον Μακαριστό Χριστοδουλο.)

Πάρτε σπαγγέτι / ζυμαρικά και φτιάξτε αυτή τη νόστιμη συνταγή για εύκολο...(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση..)

🍀 Βασιλικός: 10 μυστικά για τη φροντίδα του - Τα Μυστικά του Κήπου(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)

Pained Lioness Called Out To Male Lion To Help Her Escape Bloodthirsty H...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα της Ζούγκλας,και του Δάσους.Ε.)

The Giants of Thessaly (1960) | Adventure Fantasy Movie | Roland Carey, ...(H Tαινεία της Ημέρας."Ο Γίγαντας της Θεσσαλίας."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ Μ.ΕΒΔΟΜΆΔΑ.Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Απόγευμα.Φίλες και Φίλοι μου.

Looney Tunes - Cartoon Compilation(Παρέα με τον Μπάγκς Μπάνυ και την παρέα του.Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς Φίλους μας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Μ.Τριτη βράδυ.(Τροπαρειο της Κασσιανής)Aπο τον Ιερό Ναό του Αγίου Ερμολαου Παλαιοκήπου,Λέσβου,παρακολουθειστε το τροπάρειο της Κασσιανής.Από τους Καλίφωνουςαλλά Αργοσύντομους, Ιεροψάλτες μας)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Μ.Τετάρτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ(Κλεινουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Παναγία μας την Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σημερα στην Παναγια την Ελευθερωτρια.Να μαςΕλευθερώσε απο καθε κακο που ταλαιρωρει την Ελλάδα μας και Όλους μας,και απο την Παγκοσμιοποίηση.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΑΛΑΔΩΤΟ, ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Vegan Παστίτσιο Επ. 06 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης TV(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο το Ακη.)

Μεγάλη Τετάρτη - Της αλειψάσης τον Κύριον μύρω - Μετόχιο Ιεράς Μονής Κύκ...(OMIΛΙΑ στην Αγία και Μεγαλη Τετάρτη.απο το Μρετόχιο της Ι.Μονής Κύκου.)

Ο Βαραβάς που σώθηκε χάριν του Χριστού μας τενία ,η Ζωή του μετά, και η ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Βαραβάς"Η Ταινεία της Μ.Εβδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ (με μετάφραση) HD(Η Βραδυά των Ιεροψαλτών σήμερα,και το Εξαποστειλάριο,το τροπάρειο της Κασσιανής.Ακούστε το με Μετάφραση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 19/04/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

African Springboks 4K 10 bit color - Wild Animals Of Africa | Relaxing N...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Beautiful Relaxing Music, Peaceful Soothing Instrumental Music, "The Alp...(Ανοιξιάτικο Μουσικό Απογευματινό ρηλάξ.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι ,μου.

Άγριο λάχανο, η πολύτιμη τροφή που βοήθησε κόσμο να επιβιώσει στην κατοχή!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.Ε.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Μιλά ζωντανά ο Άγιος Πορφύριος | π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος στην εκπ...(Κλεινουμε σήμερα με Παρουσιάσεις.Σήμερα για τον Άγιο Πορφύριο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μικρό Οδοιπορικό Μεγάλης Εβδομάδας - Μεγάλη Τρίτη (Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής)ΑΦΙΕΡΩΜΑ.

Μπουκίτσα 11: Μεγάλη Τρίτη (Οι 10 Παρθένες)Kαθημερινό Εορτολόγιο για παιδια.Αφιέρωμα για την Αγία και Μεγάλη Tρίτη της Μ.Βδομάδας).

Αβρωνιές, συλλογή και μαγείρεμα στο βουνό!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Διατροφή μας.Ε.)

Pink Panther The Builder! | 35-Minute Compilation | The Pink Panther Show(Mε τον Pig Panther,και την Παρέα του.Για τούς Μικρούς Φίλους μας.Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Ιεραποστολή στο Μαλάουι(Αποστολή στο Μαλάουι,με τον Μακαριστο Ιεραπόστολο π.Ερμόλαο Ιατρού.Να βρειΑναπαυση η Ψυχούλα του.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

SANTORINI, Greece Vlog!! 🇬🇷 Travel Day & First Full Day in Thira. Blue D...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Μ.Βδομάδα.

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Μικρή Παράκληση Παναγίας ( με Γράμματα )Κλείνουμε με Υμνους και Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,με Γραμματα.Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα

Σουπιές Ψητές Επ. 41 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτιή για Όσους τρωνε Λάδι μεχρι την Μ.Παρασκευή,απο τον Άκη )

18 Απριλίου: Μεγάλη Δευτέρα - Αφιερωμένη στον Ιωσήφ, και τη συκιά που κα...(Μ.Δευτέρα,Αφιερωμενη στον Παγκαλο Ιωσήφ,και στην Ακαρπη Συκια που Συμβολίζει,το Ακαρπο Εβραικό Συνέδριο,και Ι Παγκαλος Ιωσηφ,την Αγνότητα)

π. Ελπίδιος: Ξεκίνησε η νέα γενιά των ομολογητών αγίων(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας και Ποιμαντικής Διακονίας.Ε.)

ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Για Αρχαρίους)

25. Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ, “Ο ΜΕΤΑ ΘΕΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ” (ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,με τον πρωτποπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη.καθε Κυριακή Απόγευμα .)Καλό Aπόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Η πτήση του Φοίνικα (The Flight Of The Phoenix) 1965 -Ελληνικοί υπότι...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η πτήση του Φοίνικα."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Amazon Rainforest - Relaxing Ambiance ASMR with Nature Soundscapes in 4K...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία των Δασών και της Αγριας Ζουγκλας.Ε.)(Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε σήμερα για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο,με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια,και Η Λύση Ειναι Μία Χριστός,Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα .Καλό Ξημέρωμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Θριαμβευτική Εισοδο του Χριστού στα Ιεροσόλυμα της Οποίας μνείαν ποιούμεθα.)

Απολυτίκιο Κυριακής των Βαΐων(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ για την Αυριανή Μεγάλης Κυριακή των Βαίων.)

Κυριακή των Βαΐων - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(OMIΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,Ιωάννου Ι β, 1-18,Κυριακής των Βαίων,απο τον πωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο.)

Happy Traveller στη Ροδόπη (Κομοτηνή, Φανάρι, Μαρώνεια, Σάπες)Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στπν Κόσμο και στην Ελλάδα.ΡΟΔΟΠΗ.

The Best 4K Aquarium for Relaxation II 🐠 Relaxing Oceanscapes - Sleep Me...(Μουσικη Απογευματινή Ξενάγηση,στον Υπέροχο Υποθαλάσσιο Κόσμο των Άγριων Θαλασσών και των Ωκεανών.Ε.)

Η Εύα Δεν Αμάρτησε 1965(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Εύα δεν Αμάρτησε."Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

LIVE 🔴 Woody Woodpecker | Woody's Easter Egg Hunt + More Full Episodes(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Woody Woodbeker,Zωντανά.Καλή παρακολούθηση.)

Boléro vs Cleopatra(Εισαγωγή για Σήμερα με ΒOLERO,απο παλειές Καλές ταινείες.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλες μου.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΖΩΑ 8K ULTRA HD(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας,των Δασών ,και των ποταμών)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται - Ψαλμωδίες Ι.Μ. Βατοπαιδίου Αγ. Όρους(Απο Αυριο το Βραδυ στις Εκκλησίες θα ακούσουμε το Ιδου ο Νυμφίος Έρχεται...Η Πρώτη των Βαίων,και των Νυμφίων.Καλή Αρχή.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Άγιος Αμφιλόχιος Μακρής της Πάτμου(Bιος του Αγίου Αμφιλοχίου του Εν Πάτμω,με Αφήγητη Ενα κοριτσακι...?Δειτε το βιντεάκι,και Κλείνουμε με Αυτο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΟ, ΚΟΝΤΑΚΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΝΑΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΥ ΕΝ ΠΑΤΜΩ(ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και ΥΜΝΟΙ για τον Αυρανό Συνεορταζόμενο Άγιο π.Αμφιλόχιο Εν Πάτμω.)

Ο Όσιος Αμφιλόχιος (Μακρής) ο εν Πάτμω(Καθημερινό Εορτολόγιο,του Αυριανού Συνεοταζόμενου Αγίου Αμφιλοχίου Μακρή,εν Πάτμω..)

Kalanda Lazarou - Paidikos Horos Sholeiou Psaltikis(Καλαντα του Λαζάρου με παιδια για Ολες σας και Όλους μας)

Απολυτίκιο Ανάστασης του Λαζάρου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη-Ανάσταση του Λαζάρου)

Ένα θαυματουργό φυτικό διάλυμα. Απλά διαλύστε την ασπιρίνη σε νερό και δ...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

4K Underwater Wonders 🐠 Tropical Fish, Coral Reefs, Sea Turtles - Reduce...(Aπογευματινή Μουσική Ξενάγηση,στούς Βυθούς των Ωκεανών,και των Θαλασσών.Ε.)Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Learn 100 Common Greek Phrases for Tourists & Beginners(Τουριστικοί Προορισμοί στην Ελλάδα.ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Μαθετε να Συνενοείστε με τους Τουρίστες.Kαλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.Καλό Σαββατοκύριακο.

Παράκληση Παναγίας Γοργοϋπηκόου(Κλείνουμε με Παρακλησεις στην Παναγια την Γοργουπήκοο.Σημ.πάλι μου το Βγαλαμε Εγω θα σας το ξαναβάζω.,τους αλλους ας τους Συναιτίσει Ο Χριστός και η Παναγία.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Τσουρέκια συνταγή της γιαγιάς...(To Επιδόρπιο-Γλυκο σας για το ΠΑΣΧΑ,απο την Συνταγή της Γιαγιάς,με τσουρέκια.)

Η ΑΤΙΘΑΣΗ (1971) Γουέστερν Ρακελ Γουέλς ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ Eng Subs(Η Ταινεια Γουέστερν της Ημέρας."Η Ατίθαση"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Εμβολιασμός εσπεριδοειδών, λεμονιών, πορτοκαλιών, μανταρινιών. Τεχνική ε...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας και το περιβόλι σας.)

Καλαμαρακια Γεμιστα Νηστισιμα....!!!!!!!!!!!(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Νηστήσιμα.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K Dolphin Fish Aquarium - 4K Underwater Wonders with Water Sound - Cora...(Απογευματινο Μουσικό Ρηλάξ,Ξενάγηση στον Υποθαλάσσιο Κοσμο,των Βυθων των θαλασσών και των Ωκεανών.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ🇬🇷(EΠETEIAKA-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ και ΑΛΛΑ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

10/8/2021 : Εσπερινός & Μεγάλη Παράκληση Παναγίας | Great Paraklesis to ...(Kλείνουμε με Εσπερινό και Παράκληση,στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,στην Ζωοδόχο Πηγή)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η Αγια Θωμαΐς εκ Λέσβου , Προστατης του συζυγικού βίου rtva(Kαθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Θωμαίδα την Λεσβία.Να Εχουμε την Ευλογία της.)

Αγία Θωμαΐς - 14 Απριλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Αγία Θωμαίδα,την Λεσβία,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο).

Βιτόριο Ντε Σίκα & Τζίνα Λολομπρίτζιτα - Ψωμί, έρωτας και φαντασία (1953)H ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ψωμί,Ερωταςκαι Φαντασία."Η Ιταλική Κομωδία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

απίστευτος νηστίσιμος μουσακάς με τα όλα του-ακόμη και η μπεσαμέλ-vegan ...(Για το Μενού του Σαββατοκύριακο του Λαζάρου,και της Κυριακής των Βαίων,Νηστησιμος Μουσακας,μια Εναλλακτική.)

Ποιο γιαούρτι βοηθάει πραγματικά την πρόληψη των γαστρεντερικών παρενεργ...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,απο τον Διατροφολόγο Γιατρό κ.Στέλιο Πανταζή.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ξενάγηση στο Πήλιο: Πορταριά & Χάνια αξιοθέατα και όμορφες εικόνες(Τουριστικοί Προορισμοί σε Ελληνικα Νησιά και στην περιφέρεια.ΠΗΛΙΟ,ΠΙΟΡΤΑΡΙΑ,ΧΑΝΙΑ)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι.

Μάγια η Μέλισσα: Επεισόδιο 12 – Χορεύοντας με τις μέλισσες 🐝🎶🌺 | Μάγια ...(Ξεκινάμε με Κιν.Σχέδια για τις Μικρές μας Φίλες με την Μάγια τη Μέλισσα και τη παρέα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΥ ~ Ι.Μ.ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ(Κλείνουμε με Παρακλήσεις στην Παναγία μας σήμερα,και Παρουσιάσεις Αγίίων Ανδρών.Σημερα Παρακληση φδτην Παναγία την Γοργουπήκοο της Ι.Μονής Δοχειαρίου.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Απολυτίκιο Αγ. Μαρτίνου - 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μαρτίνο παπα Ρώμης)

μουσική για χαλάρωση 🎶 θεραπευτική μουσική για την καρδιά και τα αιμοφόρ...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στον Υποθαλάσσιο Κοσμο του Βυθού των Ωκεανων κ.λ.π.)

Animals & Wildlife 4K ULTRA HD / 4K TV • Relaxing Music and Nature Sound...(Παρέα με τα ΄Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους ,και της Ζούγκλας..Ε.)

Πώς φτιάχνω Χαρουπόμελο, συλλογή, χρήσεις και ιδιότητες(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,Ψυχική και Σωματική.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Gungala la Vergine della Giungla (Virgin Of The Jungle) - Film Completo ...(HΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Η Άγρια της Ζούγκλας."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Διαλειμματική Νηστεία: οι 10 πιο συχνές ερωτήσεις(ΕΠΙΚΑΙΡΟ.ΝΗΣΤΕΙΑ.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την ΨυχοΣωματική Υγεία μας.2.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τρίτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ(Κλείνουμε με Παρακλήσεις στους Αγίους και στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,και Παρουσιάσεις.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Σουπιες Κρασατες Στιφαδο Πεντανοστιμο ......!!!!!!!!!!!!!!(Για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο.,μια ακόμα Εναλλακτική)

Απαλό πιάνο με ήχους νερού για ανακούφιση από το άγχος - όμορφη χαλαρωτι...(Για το Απογευματινό σας ρηλάξ,Μουσική Χαλάρωση.Ε.)

Δεν είχα ποτέ τόσο νόστιμο λάχανο! Ψιλοκόψτε, ανακατέψτε, φάτε μετά από ...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας 2.)

Animals Of The World 4K - Scenic Wildlife Film With Calming Music - 4K V...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)

Τι απέγινε ο εκατόνταρχος που τρύπησε με την λόγχη τα πλευρά του Χριστού...(EKTAKTH/ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-EΠΙΚΑIΡOTHTA.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Walking Thunder | Full Movie | John Denver | James Read | David Tom(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Walking Thunder"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Τι ΠΡΕΠΕΙ να τρώμε για να ΜΕΙΩΘΕΙ η χοληστερίνη(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,με τον Διατροφολόγο Γιατρό κ.Στ.Πανταζή.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Live : Ο Μικρός Παρακλητικός Κανόνας στην Υπεραγία Θεοτόκο (17/11/2020)Kλεινουμε σήμερα με Παρακλησεις και Ύμνους στην Παναγία μας.Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι στην χύτρα!!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,αμε θαλασσινά.)

Ο Άγιος της ημέρας - 11 Απριλίου - Άγιος Αντίπας Επίσκοπος Περγάμου(Kαθημερινό Εορτολόγιο ,με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Αντύπα εν Περγάμω.)

Άγιος Αντίπας - 11 Απριλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αγιο Ιερομάρτυρα Αντύπα εν Περγάμω)

Άγιος Ιεροµάρτυς Αντίπας 11 Απριλίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποίτλους)

θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι (1980) Ολόκληρη ταινία(Η Ελληνική Επικαιρη ταινεια της Ημέρας"Θανάση,Σφίξε και Άλλο το Ζωνάρι."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλη παρακολούθηση.)

Ιεραποστολή στην Κεντρική Τανζανία(Ορθοδοξία και Eξωτερική Ιεραποστολή.Στην Κεντρική Τανζανία.ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ.)

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος | Πατριωτικά Λόγια από τον Αρχιεπίσκοπο της Κ...(Ειχε πει Ο Μακαριστός Χριστόδουλος,για την Παγκοσμιοποίηση τότες,και λέγανε Διάφοροι,Σαχλαμάρες.Βγαίνουν Όμως Ενα Ενα,μήπως πρεπει να τον Εντάξουμε και αυτον στην Χωρεία των Ενορατικών Αγίων....?)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Υπερτροφία Προστατη: Ιδανική Διατροφή(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί και θα εκπλαγείτε! Αφράτο, Παραδοσιακό Πολίτικ...(Για τις Κουλούρες του Πάσχα.Δείτε τις Συνταγες και Καλό σας Απογευμα.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε σήμερα ,Οπως καθε Σαββατόβραδο,με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια και "Ταξιαρχης")Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΙΣ ΠΟΣΙ ΜΟΥ Αγ. Γρηγόριος Ε' ο κορυφαίος των νεομαρτύρων (10 Απ...(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αγιο Γρηγόριο Πατριάρχη Κων/πόλεως,απο τον Μακαριστό Γεροντα Αρχιμ/τη π.Ανανία Κουστένη.)

Ο βίος του Πατριάρχη Αγίου Γρηγορίου του Ε΄(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Συν Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο τον Ε,τον Εθνομάρτυρα.Να Εχουμε την Ευλογία και την καθοδήγηση του.)

Απολυτίκιο Αγ. Γρηγορίου του Ε' Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως - 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο τον Ε τον Εθνομάρτυρα.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή των Ε' Νηστειών - Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας...(OMIΛΙΑ στην Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,της Ε Κυριακής των Νηστειών,Μαρκ.Ι 32-45,της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Η Παιχνιδιάρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 1967΄(Η Ελληνική Κομωδία της Ημέρας."Η Παιχνιδιάρα."Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Λίπος στο Συκώτι: Ιδανική Διατροφή(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,απο τον Γιατρό Διατροφολόγο .Στ.Πανταζή.)

κhttps://www.google.com/?&hl=elλαChania Crete, AN AMAZING NIGHT, walking tour 4K UHD, Crete Greece 2022(Βόλτα στα Νησιά ,και στα Νυχτερινά των Μονοπάτεια.ΧΑΝΙΑ.)

A perfect week in Santorini | Greece Vlog(Bόλτα στην Αφροδιτη του Αιγαίου.Ενας Απογευματινός περιπατος,σε μια Εκρηξη Ομορφιάς και Καλλους.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.2.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΆ ΣΤΡΟΥΜΦΆΚΙΑ! 👽😎🧑‍🌾🤒👨‍🚀😲😱 • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια(Παρέα με τα Στρουμφάκια .Μια δίωρη Περιπέτεια με τα Στρούμφ και την Παρέα τους,για να πάει Χαμογελαστό το Σαββατοκύριακο.)Καλό Μεσημερι Κυρίες και Κύριοι.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

The Colors of the Ocean 4K VIDEO ULTRA HD - The Best 4K Sea Animals for ...(Μουσικό Χαλαρωτικό Πρόγραμμα,και Περιήγηση στους Βυθούς των Ωκεανών.)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Αχ! πατρίδα μου βασανισμένη - Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε σήμερα με Πατριωτικά και Εμψυχωτικά τραγούδια.Σημερα με το Αχ Πατριδα μου Βασανισμένη,του Γ.Κοινούση.)Καληνύχα.Καλό ξημέρωμα.

Άγιος Βάδιμος - 9 Απριλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Συνεορτάζοντα. Αγιο Βαδιμο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Ευψυχίου - 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Οι γαμπροί της ευτυχίας {2015}Η Ελληνική Κομωδία της ημέρας."Οι Γαμπροί της Ευτυχίας"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.

Ένα μεγάλο θαύμα του Ταξιάρχη Μιχαήλ Μανταμάδου!!(Σύγχρονα Θαυματα των Αγ[ιων της Ορθοδοξίας μας.Αγιος Αρχάγγελος Ταξιάρχης Μανταμάδου.)

Ακάθιστος ύμνος(Απο τις Ακολουθείες της Αγίας και Μ.Τεσσαρακοστής.Ζωντανά,στις 7.00 μ.μ.Σημερα Παρασκευή 8/4/22.Καλή παρακολούθηση.)

Asia Wildlife Collection 4K ULTRA HD / TV 4K - Relaxation & Calming Music(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Οι ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ Δυνατότητες Της Πικραλίδας; ΑΥΤΟ Θα ΣΑΣ Εκπλήξει!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Εκδήλωση για την Εξωτερική Ιεραποστολή στο Μαλάουι της Αφρικής (01-12-2019) Απο τις δραστηριότητες των Ιεραποστόλων μας στην Μαύρη Ήπειρο.,στο Μαλάουι Ειδικα και στην Τανζανία,Εκεί που Ηρωικά για μένα Έπεσε μαχόμενος για την Ορθοδοξία,Ο Σύγχρονος Ιεραπόστολος π.Ερμόλαος Ιατρού.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Για αλλη μια Βραδυά Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγιούδια και "Μη Φοβασαι.")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Νηστίσιμα Κολοκυθάκια Γεμιστά με Κρέμα Λεμονιού από τον Λάμπρο Βακιάρο(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Λ.Βακιάρο.)

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΑΛΑΔΩΤΟ, ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Άγιος Ηρωδίων - Τιμάται 28 Μαρτίου, 8 Απριλίου και 10 Νοεμβρίου(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ηρωδίωνα.)

Ομιλία στον Ακάθιστο Ύμνο της Παναγίας μας(ΟΜΙΛΙΑ στην Αυριανή Ακολουθεία του Ακαθίστου Ύμνου απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

Η κόρη του Ντ'Αρτανιάν (1994) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Κόρη του Νταρτανιάν"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Paxos & Antipaxos (Παξοί & Αντίπαξοι) Greece ► Video Guide, 4K(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΑΞΟΙ,ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ.)

Ιεραποστολή στο Μπουρούντι και τη Ρουάντα(ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.με τον Μακαριστό πρωτοπρ.Ιεραπόστολο ,απο τον Παλαιόκηπο,π.Ερμόλαο Ιατρού,στις Αφρικανικές Χώρες)

Looney Tunes Best Compilation | Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig [HD 4K](Παρέα με Μπάγκς Μπάνυ,Νταφυ Ντάκ,και Πορκυ καΙ την Παρέα τους,.Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς Φίλους μας)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

4K Shark Fish Aquarium - 4K Underwater Wonders with Water Sound - 4K Cor...(Μεσημεριάτικο ρηλάξ με τόν Άγριο κόσμο του Βυθού.Ζωντανά.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Πρέπει όλοι να αντισταθείτε σε όλα όσα μας ετοιμάζουν π.Ζαφείρης Σεραφείμ(ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ και ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.με τον π.Ζαφείρη Σεραφείμ)Kαλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Πανίσχυρη προσευχή για γρήγορη βοήθεια της Παναγίας(Kλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Παναγία μας,και με Προσευχές για Εκτακτη Ανάγκη)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Άγιος Σάββας ~ Καλύμνου 🕊 Ε' Κυριακή Νηστειών(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους)

Ο Άγιος της ημέρας - 18 Απρίλιου - Άγιος Σάββας ο εν Καλύμνω(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Άγιο Σαββα Εν Καλύμνω,με Απολυτίκιο και Υποτίτλους.Χρόνια Πολλα Κάλυμνος.Χρόνια μας Πολλά)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(Η Ταινεια Περιπέτειας της Ημέρας."Η Νήσος των Αρκτών"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

LOONEY TUNES: (Looney Toons): The Best Merry Melodies (HD 1080p)Κιν.Σχέδια με τον Ελμέρ Φαντ,και τον Λαγό.Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους..Καλή παρακολούθηση..

Πως φτιάχνω χωριάτικο πασχαλινό τσουρέκι - Paxxi E75(Πως Φτιάχνετε το Κουλούρι της Λαμπρής,απο την Ειρήνη και το paxxi)

Aφιερωμένο στο Θεό(Καθημερινές Ομολογίες Πίστης,για Κάθε Ορθοδοξο Χριστιανό.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

6 Συνήθειες Που Καταστρέφουν Το Έντερο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! | Ακαδημία Υγείας(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

4K African Wildlife: Etosha National Park, Namibia - Scenic Wildlife Fil...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους της Ζούγκλας,και των παγωμένων Ωκεανών..Ε,)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΜΕΘΗ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ(Kλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σήμερα Παράκληση στην Παναγια μας για Απαλλαγή,απο τις κακες Συνήθειες,Γενικά.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Όσιος Γρηγόριος ο Σιναΐτης - 6 Απριλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Όσιο Γρηγόριο τον Σιναίτη)

Αγίου Ευτυχίου Αρχιεπισκόπου κωνσταντινουπόλεως 6 Απριλίου Απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ευτύχιο Αρχιεπισκόπου Κων/πόλεως.)

Μέγας Κανών του αγ. Ανδρέα Κρήτης - Μετάνοια(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή ακολουθεία του Μεγάλου Κανόνα,απο τον Θεολόγο Καθηγητή κ.Ευάγγελο Ρωσόπουλο)

Σφαγη στη χωρα των Απατσι (Apache Woman) 1976 Greek subtitles(Η Ταινεία Περιπέτειας της Ημέρας."Η Γυναικα των Απάτσι."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

LOONEY TUNES (Looney Toons): Bugs Bunny & More! (1931 - 1942) (Restored...(Κινούμενα Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους,με Μπάγκς Μπάνυ και την παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)

Φακές απο την Αργυρώ | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Αργυρώ.Ε.)

Μαγνήσιο: που βοηθάει και που θα το βρείτε(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Αποστολή της 4Ε στο Μαλάουι - 2ο μέρος (Μπλαντάιρ)ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ.2.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Rethymno Crete, NOT A GOOD DAY!! walking tour 4K, Crete Greece(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΡΕΘΥΜΝΟ 2022)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ.. (ΔΕΣ Π...(Παρέα με τον Ενορατικό Παναγιώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ.Νεόφυτο,,σε θέματα τρέχουσας,Επικαιρότητας.Ε.)Kαλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

20o Συνέδριο - π. Ερμόλαος(Aπο τις Δραστηριότητες του Μακαριστού π.Ερμολάου.Ιατρού,στην Εξωτερική Ιεραποστολή,μαλλον στο Μαλάουι,σε Συνέδριο.,και Κλείνουμε με Αυτο.)Kαληνύχτα.Kαλό Ξημέρωμα.

Λεμονάτο σπανακόρυζο - Paxxi 1min C90(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο την Ειρήνη και το paxxi.)

Απολυτίκιο Αγ. Πέντε Κόρες από την Λέσβο - 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για τους Αυριανές Εορταζόμενες Αγίες,των 5 παρθένων απο την Λέσβο. )

25 ÎLES GRECQUES / CYCLADES(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.)

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 80´🌐🐗🥰 | Μάγια η Μέλισσα Official(Για τούς Μικρούς μας Φίλους Κιν.Σχέδια με την "Μάγια την Μέλισσα και τους Φίλους της."Καλή παρακολούθηση.)

Βιταμίνη D και Καρκίνος του Μαστού(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,απο τον Γιατρό Διατροφολόγο κ.Στέλιο Πανταζή.)

Τ᾽ Αρραβωνιάσματα, 1950, σκην.: Μαρία Πλυτά(Η Ελληνική ταινεία της Βδομάδας."Τα Αρραβωνιάσματα"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

4K Underwater Wonders 🐠 Tropical Fish, Coral Reefs, Sea Turtles, - Redu...(Ο Θαυμαστός κοσμος των Υποθαλάσσιων ζώων και Φυτων με Μουσική για Ρηλάξ.Ζωντανα.,)Καλό Μεσημερι Κυρίες και Κύριοι

When the kitten Coco eats chicken breasts for the first time...!lol(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημενη Βδομάδα.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ με κείμενο, σύντομη Κάθε βράδυ, για να το...(Kλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σημερα Παρακληση στην Παναγια μας με Κείμενο Συντομη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

ΣΚΟΡΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Σκορδομακάρονα απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Όσιος Ζωσιμάς - 4 Απριλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛIA και Βίος με Απολυτίκιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό ΣυνΕορταζόμενο Οσιο Ζωσιμά.)

Όσιος Γεώργιος εν Μαλεώ - 4 Απριλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Γεώργιο εν Μαλέω,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ-ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ.(ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΕΡΜΟΛΑΟΥ.ΠΟΛΙΟΥΧ...(Eις Αιωνάν Μνήμη του π.Ερμολάου Ιατρού,απο τον Παλαιόκηπο,που Έφυγε η Χθές βραδυ η Σήμερα το πρωί Εντελώς ξαφνικά,στην Τανζανία Οπου ηταν στην δεύτερη Ιεραποστολή.Ο Θεος να τον Αναπαύσει και να τον Καταταξει εν Χώρα Ζώντων..Καλό Παράδεισο π.Ερμόλαε.)

Αστροναύτες για δέσιμο(H EΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Αστροναύτες για δέσιμο."Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΆ ΣΤΡΟΥΜΦΆΚΙΑ! 👽😎🧑‍🌾🤒👨‍🚀😲😱 • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια(Για τους Μικρούς αλλά και Μεγάλους Φίλους μας.Κιν.Σχέδια και Στρουμφάκια,σε Νέες περιπέτειες..Καλή παρακολούθηση.)

Λίπος στο Συκώτι: Ιδανική Διατροφή(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,απο τον Γιατρό Διατροφολόγο κ.Στέλιο Πανταζή.)

ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - Π ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΒΛΙΑΓΚΟΦΤΗΣ Ορθόδοξο μονοπάτι(EKTAKTO/EΠIKAIΡΟ.Η Συνέντευξη της Ημέρας με τον πραγματικό Δημ/φο κ.Στεφ.Διαμιανίδη και τον π.Αρσένιο.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Survive the Wild | 4K African Wildlife: African wildlife collection 4K -...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους.των Χιονισμένων Άγριων Βουννών και της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

LIVE 107 Δ' ΝΗΣΤΕΙΩΝ με τον π. Αντώνιο 03.04.22 7:30μμ(EKKΛHΣΙAΣTIKH/ΕΚΤΑΚΤΗ-ΒΡΑΔΥΝΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Αρχιμ/τη,Ψυχίατρο π.Αντώνιο Στυλιανάκη.Ζωντανά κάθε Κυριακή Απόγευμα ,Ζωντανά στις 7.30.μ.μ.).Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια και "Η Λύση Ειναι Μία,Χριστός,Εξομολόγηση,Θεία Κοινωνία.")Καλήνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΠΙΡΟΣΚΙ με ΠΑΤΑΤΑ/ Αυθεντική ρώσικη συνταγή /ΘΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ -...(Η Εναλλακτική σας Λύση η το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)

Η νέα τάξη θα ηττηθεί κατά κράτος, κάνουν λυσσαλέα πολιτική κατά της Ρωσ...(Παρέα με τον Γέροντα π.Αρσένιο σε θέματα τρέχουσας Επικαιροτητας.Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ .2.)

Ο Άγιος της ημέρας - 3 Απριλίου - Όσιος Νικήτας ο Ομολογητής(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Νικήτα τον Ομολογητή,της Δ Κυριακής των Νηστειών.,που Συνεορτάζουν με τον Άγιο Ιωάννη Συγγραφέως της Κλίμακας των Αρετών.)

Η θεραπεία του δαιμονισμένου νέου - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(OMIΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική Περικοπή Δ Κυριακής των Νηστειών,Μαρκ.θ 17-31,του Αγιου Ιωάννου Συγγραφέως της Κλίμακος,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο Μυτιληναίο.)

Pote tin kyriaki(Η Ελληνική ταινεία της Ημέρας"Ποτέ την Κυριακή."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ..Καλή παρακολούθηση.)

2022! 52 εβδομάδες! 52 Φράσεις!(Eνδυναμωτικο της Πιστης μας Ειδικά για την Μ.Τεσσαρακοστή και Όχι μόνο.)

Φυτοφάρμακα: Καθαρίστε σωστά φρούτα και λαχανικά(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,απο τον Διατροφολόγο Γιατρό κ.κ.Στέλιο Πανταζή..Ε)

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 65´🧿🌺☀️ | Μάγια η Μέλισσα Offi...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με την Μάγια την Μέλισσα και τους Φίλους της.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K Underwater Wonders 🐠 Tropical Fish, Coral Reefs, Sea Turtles, - Redu...(Μυρίζει...Καλοκαιρακι παρα τα τερτύπια του Μάρτη και του Απρίλη.Μια Υπόγεια πρωινη και Μεσημεριανη βόλτα στους Βυθούς των Ωκεανών.μετα Μουσικής)Καλό Μεαημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΙΑΣ ΣΟΥ(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις Ομιλιών Αγίων Ανδρών,Παρακλήσεις και με Υμνους προς την Θεοτόκο.Σήμερα με Εναν απο τους Ωραιότερους Υμνους προς την Υπεεραγία μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Νηστίσιμος Μουσακάς!! Τύφλα να έχει το Κρέας! Μια συνταγή Του Πάνου Παπα...(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.,και του Σαββατοκύριακου.)

Το απολυτίκιο του αγίου Τίτου του θαυματουργού (2 Απριλίου) μαζί με τους...(ΥΜΝΟΙ και Απολυτικιο με Υποτίτλους)

Όσιος Τίτος ο Θαυματουργός - 2 Απριλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο αποστ.Τίτο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Zorro alla corte di Spagna (1962) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(H Tαινεία περιπέτεια της Ημέρας."Ο Ελευθεωτής της Ισπανίας"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΙΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

4K Animal World: The Colors of the Ocean 4K ULTRA HD - Relaxation & Calm...(Μουσικό Ρηλάξ με τον Υποθαλάσσιο Κόσμο της πανίδας των Ωκεανών.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

The Pink Panther in "Pink At First Sight" | 23 Minute Valentine's Day Sp...(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς Φίλους μας."Ο Πινγκ πανθερ Ερωτεύεται."Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ(Αγιασμός.Για να πάει Καλά O Mήνας .)Kαλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.Καλό Μήνα.

Πάντων προστατεύεις αγαθή(Κλείνουμε αντι με Παρακληση σημερα με Ικετήριους Υμνους στην Υπεραγια μας Θεοτοκο.)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα.