Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ (ΕΠ4...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

ΣΥΝΑΞΑΡΙ 01 07 21 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ(Κλείνουμε Σήμερα με Παράκληση στους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Αναργύρους Κοσμα και Δαμιανό)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

1 Ιουλίου: Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι - Οι θαυματουργοί γιατ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Αναργύρους Κοσμά και Δαμιανό.

Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός - 1 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Αναργύρους Κοσμα και Δαμιανό)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Πάρο - Μέρος 1(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΠΑΡΟΣ1)

Απολυτίκιο των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, των εν Ρώμη(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Αναργύρους εν Ρώμη.)

Η πτήση του Φοίνικα (The Flight Of The Phoenix) 1965 -Ελληνικοί υπότι...(Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.'Η Πτήση του Φοίνικα"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Απογευματινό Μουσική Ξενάγηση για Ρηλάξ στους Βυθούς των Θαλασσών και των Ωκεανών.Ζωντανά.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 30/06/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Καλοκαίρι χωρίς κολοκυθόπιτα δεν γίνεται!(To Eπιδόρπιο-Γλυκό σας για Ολο το Καλοκαίρι)

Asterix And Cleopatra (1968) HD, 16:9(Κιν.Σχέδια για τουυς Μικρους μας Φίλους,με Αeterix και Κλεοπάτρα Καλη παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Ο ευκολότερος τρόπος για να διατηρήσετε το καλαμπόκι φρέσκο ​​για δύο χρ...(Πως να διαρτηρείστε το Καλαμπόκι σας Φρέσκο Χωρις Ψηγεια κ.λ.π.)Καλό Μεσημέρι Φίλες καΙ Φίλοι μου.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ομιλία στη Σύναξη των 12 Αγίων Αποστόλων(OMΙΛΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους12 Αποστόλους που την Σύναξη των Εορτάζουμε απο τον Γέροντα πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων 30.6.2021(Κλεινουμε Σημερα με Παρουσιάσεις,για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους 12 Αποστόλους,που την Σύναξη Εορτάζουμε)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Αγράμματους μεν αλλά Πνευματοφόρους Αγίους 12 Αποστόλους,που την Σύναξη των Εορτάζουμε.)

30.06: Σύναξη των 12 Αποστόλων - Synaxis of the Twelve Apostles(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους,Πνευματοφόρους Αγίους Αποστόλους,που την Σύναξην των Εορτάζουμε.)

Τα κακά ζώα! 😱 • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφάκια"Τα κακά ζωα."Καλή παρακολούθηση.)

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΣΥΚΩΤΙ Φυσικό καθαριστικό συκωτιού(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Instinct of Wild Animals in 8K 60fps ULTRA HD • Nature Sounds Relaxing M...(Παρέα με τα Άγρια ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας,μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημέρι για Όλες και για Όλους.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΣΚΟΡΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Mια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Άγιοι Πέτρος και Παύλος - 29 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Πέτρου και Παύλου των πρωτοκορυφαίων Αποστόλων,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Εύκολη πατατόπιτα Τήνου, χωρίς φύλλο, στο φούρνο(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με πατατόπιτα απο την Ειρήνη και το paxxi.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ & ΠΑΥΛΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Πετρου και Παύλου,των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων)

lukiluk ( carefree rider) Greek Subtitles ( ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ )Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Λούκι Λούκ"Η Ταινεια της Βδομάδας,Καλή παρακολούθηση.

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxi...(Mουσικό Απογευματινό ρηλάξ,με περιπατο στα Βαθη των Ωκεανών και των θαλασσών.Ζωντανά.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 28/06/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Πώς να αφαιρέσετε τις βρωμιές από τον κήπο;(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Ολους.

Time To Cool Off with Mr Bean | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεπέραστο στο Ειδος του mister Bean.Kαλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Γλυκό του κουταλιού κεράσι 🍒τραγανό με όλα τα μυστικά του 2022 👌(Γλκο Κεράσι Πως να το Φτειάξτε.Εποχικό Φρούτο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη,

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Τα λόγια του Ιησού θυμήσου - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε με Εθνεγερτικά,πατριωτικά τραγούδια,και Τα Λόγια του Ιησού Θυμήσου)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Εύρεση Τιμίων Λειψάνων Αγίων Αναργύρων Κύρου & Ιωάννου - 28 Ιουνίου - Βί...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Αναργύρους που την Ανακομοιδή των Λειψάνων τους Εορτάζουμε.)

Εύρεση των Τιμίων Λειψάνων των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου(28 Ιουν...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Αναργύρους,που την Ανακομοιδην των Λειψάνων τους Εορτάζουμε.

Απολυτίκιο Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων Αγ. Κύρου και Ιωάννη - 28 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τούς Αυριανούς Συνεορταζόμενους Αγιους Κυρου και Ιωάννου.)

Μειώνει άμεσα το σάκχαρο στο αίμα. Βράστε τα φύλλα, πιείτε υγρό και θγεία σαςα ε..(EKTAKTO.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.2.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

LOONEY TUNES (Looney Toons): Rookie Revue (1941) (Remastered) (HD 1080p)Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μπάγκς Μπάνυ,και την παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)

Kythira island | Aerials 2015(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΥΘΗΡΑ.)

Κλασική Τονοσαλάτα Επ. 64 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Άκη.)

4K Wildlife of Okavango Delta Area, Botswana, Africa - Scenic Wildlife F...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Καρπουζόπιτα Επ. 65 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(ΕΠΟΧΙΚΟ ΓΛΥΚΟ για το Επιδορπιο-Γλυκό για Όλο το Καλοκαίρι,απο τον Άκη)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

6 Gendarmi in Fuga Film Completo Full Movie by Film&Clips(Με τον Αξεχαστο Λουί ντε φινές,σε μια ταινεια της Σειράς,"Ο Χωροφύλακας στο Σαιν Τροπέζ",στα Ιταλικά.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα

Θαύμα Τιμίου Σταυρού σε τυφλή γυναίκα που ξαναβλέπει μετά από 16 χρόνια(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ,με τον Εφημέριο του Ιερού Ναού των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβητού και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Άγιος Σαμψών Ξενοδόχος - 27 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιo Σαμψών τον Ξενοδόχο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Σαμψών του Ξενοδόχου - 27 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Σαμψών του Ξενοδόχου.)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σαντορίνη - Μέρος 2ο(...καιλίγο απο Σαντορίνη με τον Τ.Δούση.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΠΟΛΥ 1973(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Ανθρωπος που Έτρεχε πολύ"με τον Αξέχαστο Θ.Β.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

π Δημήτριος - Χαίρομαι όταν με συκοφαντούν, μου βάζουν στεφάνια(Ενα απο τα θύματα της Παγκοσμοιοποίησης,Ο παπα Δημήτρης του Λυκαβητού/Δειτε υτο Βιντεακι,)

Mr Bean: The Artist | Full Episodes | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον ξεκαρδιστικό mister Bean,σε ΄Ενα ακόμα Επισόδειο."Ο Αρτίστας"Καλή Διασκέδαση.)

LIVE 118 Αγιορ. Πατέρων με τον π. Αντώνιο 26.06.22 7:30μμ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,καθε Κυριακή Απόγευμα στις 7.30.μ.μ.Ζωντανά με τον π.Αντώνιο Στυλλιανάκη,Αρχιμ/τη,Ψυχίατρο.)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Κ.Κ. ΙΑΚΩΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ...(Στιγμιότυπα.To Γ MEΡOΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ,ΟΜΙΛΙΕΣ,Χωρίς Μαντρώματα,και Φτειαχτούς ΙΟΥΣ.και του Χρόνου Λεύτεροι,και Χωρις Παγκοσμιοποίηση.Χρόνια μας Πολλά.)Kαλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας χωρίς να βλάψετε τη σιλουέτα σας! Κέικ καρότ...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο,με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούση και "Η Λύση Ειναι μία Χριστός Εξομολόγηση ,Θ.Κοινωνία")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Δαβίδ από τη Θεσσαλονίκη(26 Ιουνίου)Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Όσιον Δαβίδ Ο Εν Θεσσαλονίκη.

Απολυτίκιο Αγ. Δαβίδ ο εν Θεσσαλονίκη - 26 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Άγιο Δαβίδ Ο Εν Θεσσαλονίκη)

ΛΥΧΝΟΣ TV- ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β' ΜΑΤΘΑΙΟΥ(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,Ματθ.δ 18-23,Σύναξις των Εν Λέσβω Αγίων,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη,Πατρών κ..κ.Χρυσόστομο.)

The Adventures Of Hajji Baba HD (1954) Οι Περιπέτειες Του Χατζή Μπαμπά(Oι Περιπέτειες του Χατζί Μπαμπα"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.

Survive the Wild | 4K Wildlife: African Nature Showreel - Χαλαρωτική μου...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους,και της Ζούγκλας μετα Μουσικής..Ε.)

Οι Γιατροί Βρήκαν Τα Βότανα Κατά Των Φλεγμονών! (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ) | Ακαδημί...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

BARBER Bean | Mr Bean Full Episodes | Mr Bean Official(Ξεκαρδιστικά Στιγμιότυπα με τον mister Bean,σε ενα αίθανο Σκετς)Καλό Απόγευμα για Ολες και για Όλους

60 Λεπτά Στρουμφάκια • Συλλογή 2 • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια,με Στρουμφάκια και την Παρέα τους.Καλή παρακολουθηση.)Καλό Μεσημέρι Φιλες και Φίλοι μου.

Polar Bear Mom Creates Avalanche to Save Family(Παρέα με τα Αγρια Θηρία του Δάσους της Ζούγκλας ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Παρακλητικὸς Κανόνας Παναγίας Ἱεροσολυμίτισσας(Κλείνουμε σήμερα με Παρουσιάσεις σε διαφορα θεματα,και Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτοκο)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Ψαροκροκέτες Επ. 66 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το πιάτο του Σαββατοκύριακου,και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Όσιος Αθανάσιος ο Πάριος - 24 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Όσιο Αθανάσιο τον Πάριο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Μαυρομάτικα φασόλια τέλειο φαγητό!!Black eyed peas |kritonas alexia(Για τις Λαδερές Τετάρτες και Παρασκευές,με Φασόλια Μαυρομάτικα)

25 Ιουνίου: Αγία Φεβρωνία - Η μοναχή που αρνήθηκε το γάμο, και υπέστη φο...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Μοναχή που Αρνήθηκε την παντρειά,και υπέστη Φοβερά Βασανιστήρια.Να Εχουμε την Ευλογία της,και την προστασία του Συζηγικού βίου,και του Γάμου.)

Αγία Φεβρωνία - 25 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο Απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Φεβρωνία.)

178 Αγία Φεβρωνία 25 Ιουνίου απολυτίκιο subtitles(YΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.με Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Φεβρωνία.)

Εύκολο και Δροσερό Γλυκάκι που θα λατρέψουν Μικροί & Μεγάλοι !!(To Eπιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,με Δροσερο Γλυκό σας

ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ (JASON AND THE ARGONAYTS)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Ιάσων και η Αργοναυτική Εκστρατεία."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

[NEW] 11H Stunning 4K Underwater Wonders - Relaxing Music | Coral Reefs,...(Μουσικός Απογευματινός περίπατος στις Άγριες θάλασσες και τους Ωκεανούς.)

Όψον και Ψαλμός – Aχνιστή νηστίσιμη ταχινόσουπα – Zουμερό χταπόδι λεμονά...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και για τις Αλάδωτες μερες της Μικρας σε ημέρες Νηστειες των Αγίων Αποστόλων.,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Επιφάνιο)

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 80´🌴⛺🌠 | Μάγια η Μέλισσα Official(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Μαγια την Μέλισσα και την παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα για ΄Ολες και για Όλους.

Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα, Αν Κάνετε Κάθε Μέρα Κάμψεις; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία σας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Golf with Mr Bean! | Mr Bean Full Episodes | Mr Bean Official | Classic ...(Με τον mister Bean και τα Αστεία του Σκέτς ξεκινάμε Σήμερα.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Ο Άγιος της ημέρας - 24 Ιουνίου - Γενέσιο Αγίου Ιωάννου Προδρόμου(Kλείνουμε σημερα με Παρακλήσεις,και Συναξαρεια του Αυριανου Εορταζομενου Αγιου.Σημερα με το Συναξάρειο του Αγίου της Ημέρας του Αυρειο γιορτάζουμε το Γενέθλιον του Αγιου Ιωάννου του Προδρόμου..)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ(ΟΜΙΛΙΑ για το Γενέθλιο του Ιωάννου του Προδρόμου,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό.)

Το γενέθλιο του Αγίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου - Ακούστε παιδιά!(Καθημερινό Εορτολόγιο για Παιδιά,γιατί Οχι κάθε ηλικίας,για τον Αυριανό Εορτασμό των Γενεθλίων του Αγιου Ιωάννου του Βαπτιστού)

Απολυτίκιο Γενεσίου Τιμίου Προδρόμου - 24 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για το Αυριανό Εορταζόμενο Γενέθλιο του Προδρόμου.)

Eating In With Mr Bean | Mr Bean Full Episodes | Mr Bean Official | Clas...*(Παρέα με τον mister Bean.Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 23/06/2022 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Μυστική Αποστολή Νήσος Αρκτών"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

60 Λεπτά Στρουμφάκια • Επεισόδια αγάπης • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς ,μας Φίλους,με Στρουμφάκια,σε Νέα Επισόδεια.Καλή παρακολούθηση.)

Finest Detail 12K HDR 60fps * Dolby Vision IQ *(Παρέα με τα Αγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Beautiful Relaxing Coral Reef Fish - Rela...(Aπογευματινό Μουσικό Ρηλάξ περιδιαβαίνωντας στις θάλασσες και στους Ωκεανούς).

AMAZING GREECE - KOUFONISIA ISLAND IN CYCLADES - ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ - 4Κ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ.)

Safe Flight Mr Bean! | Funny Clips | Mr Bean Official(Με τον mister Bean για ενα Χιουμοριστικό Απόγευμα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Χωρίς Χημικά! Χωρίς ψυγείο! Διατηρώ το ψάρι ανέπαφο για 12 μήνες.(Πως να ΄διατηρειστε τα Ψάρια σας Ανεπαφα Χωρίς Ψηγείο..?δείτε τον τρόπο)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

🤣 Zkus se nesmát - Legrační kočky 😹(Blag Χιούμορ...? και Καλό σας Απογευμα.)Kαλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Όψον και Ψαλμός – Φασόλια γίγαντες – Γεμιστές πιπεριές λαδερές -Σούπα με...(Mε τον Μακαριστό Γέροντα π.Επιφανιο κλεινουμε Σήμερα,με Μαγειρικές του Αγιου Όρους)Καληνύχτα Ξημερωμα,

Απολυτίκιο Αγίας Παρθενομάρτυρος Αγριππίνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Άγία Αγρυπίνα.)

Wild Animals Protecting Their Young(Υπερασπιση των Μικρων.Παρέα με τα Αγρια Θηρία της ΖούγκλαςΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

Παγωτό Στρατσιατέλα με 3 Υλικά | Dimitriοs Makriniotis(Για το Παγωτό της Βδομάδας αλλά και για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,το Εποδόρπιο,απο τον Δημήτρη Μακρνιότη.)

[4K UHD] Beautiful Wildlife Animals and Relaxing Music for Stress Relief...(.Ε.)Aπογευματινό Μυσικό Ρηλαξ με Φόντο τα Άγρια θηρία της Ζουγκλας.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 80´🌷☀️🌼 | Μάγια η Μέλισσα Offi...(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους με την Μάγια την Μέλισσα και την παρέα της.Καλή παρακολούθηση.)

Ο Δαίμονας έλεγε: "Μην Κάνετε το Σταυρό σας γιατί με Καίτε..." Συγκλονισ...( Πατέρα Εμμανουήλ πως να αντιμετωπίσω Ενα κακό πνεύμα η την Μαύρη Μαγεία...?)

Πώς να καλλιεργήσετε υδρόβιο φυτό γλώσσας τίγρης, αποτελεσματικό στην εξ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.Ε.)

Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΙΝΕΣ (1982) Λουί ντε Φυνές ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ο Χωροφύλακας και Οί Χωροφυλακίνες.", με τον Αξέχαστο Λουί Ντε Φυνές.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Τροφή Που Εκφυλίζει Τους ΝΕΦΡΟΥΣ! + Τροφές Που ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ Τα Νεφρά(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Things You Must Do in Santorini, Greece("Πραγματα που πεπει να κάνεις στην Σαντορίνη."Τουριστκοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

21 Ιουνίου: Παναγία Ελεούσα - Η συγκλονιστική εύρεση της εικόνας, και τα...>>>καιν με μια παρουτσιαση,Κλεινουμε για σημερα)Καληνυχτα,Καλο ξημερωμα.

Νηστίσιμα σουτζουκάκια Επ.37 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Γρήγορη Νηστίσιμη Μηλόπιτα | Άκης Πετρετζίκης(To Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο τον Ακη.)

ΘΑ ΣΕ ΕΛΙΩΝΑ ΜΟΡΦΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ 4 ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙ...(Προσωπική Μαρτυρία Πανοσιώτατου Μητροπολίτη΄Μορφου κ.κ. Νεόφητο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 22 Ιουνίου - Άγιος Ευσέβιος Επίσκοπος Σαμοσάτων(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευσέβιο επ.Σαμοσατών

Απολυτίκιο Αγ. Ευσεβίου επισκόπου Σαμοσάτων - 22 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για τον Αυριανό Εορταζόμενι Αγιο Ευσέβιο επισκόπου Σαμοσατών.)

Ravens can talk!(Eκπαιδεύοντας την Μάινα.Τα Καλά και τα Ευτράπελα του Διαδυκτίου.3.)Καλησπερα σε Όλες και σε Ολους.

WHITE FEATHER 1955 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Το Ασπρο Φτερό"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 21/06/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

4K Wildlife / 4K TV: Amazing Collection of World Wildlife - Relaxing Nat...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 80´☀️🧳🧭 | Μάγια η Μέλισσα Offi...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους,με Την Μάγια την Μέλισσα,και την παρέα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ - ΠΑΤΕΡ ΕΛΠΙΔΙΟΣ(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας και Ποιμαντικής Διακονίας)Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

21 Ιουνίου: Παναγία Ελεούσα - Η συγκλονιστική εύρεση της εικόνας, και τα...(Κλεινουμε και σήμερα με τις Θαυματουργικές Εικόνες Συνέχεια,και Συγχρονα Θαύματα με την Παναγία Ελεούσα)Καληνύχτα,Καλό Ξημέρωμα.

Σολομός στο φούρνο από την Ελίζα #MEchatzimike(Κυπριακές Συνταγές και Όχι μονο,η Εναλλακτική σας Λύση,για τοΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο την Ελίζα)

Άγιος Νικήτας Νισύριος - 21 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τονΑυριανόΣυνεορταζόμενο Αγιο Νικήτα τον Νισύριο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

21.06: Αγίου Ιουλιανού - Saint Julian(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Ιουλιανό.)

Θεοτόκε Παρθένε Χαίρε Κεχαριτωμένη Μαρία Προσευχή στην Παναγία Μας - Ο Δ...(Υμνολογική Μουσική Παενθεση ατην Υπεραγία μας Θεοτοκο,με το Θεοτόκε Παρθένε)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ-ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ.(ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΕΡΜΟΛΑΟΥ.ΠΟΛΙΟΥΧ...(Εις Αναμνηση και υπέρ Αιωνίας Μνήμης.)

«Ποιοί "έφαγαν" τον Γιώργο Τράγκα;» Ο Στέφανος Χίος κατακεραυνώνει... (1...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ -ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημ/φο κ.Στέφανο Χίο.)

ΤΡΙΝΙΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ (1972) MAN OF THE EAST. Terence Hill ...*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Τρινιτά Ο Άνθρωπος απο την Ανατολή"ΗΤαινεία της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)

Μωβ μέδουσες - Pelagia noctiluca - jellyfish(Η Νέα Επιδημία των Θάλασσών και των Ελληνικών)

1 Ποτήρι Χυμός Το Πρωί Για Φραγμένες Αρτηρίες & Υψηλή Αρτηριακή Πίεση!(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

[4K UHD] Beautiful Wildlife Animals and Relaxing Music for Stress Relief...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 80´ | Μάγια η Μέλισσα Official(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους,με την Μάγια την Μέλισσα και την παρέα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Χοντρή σάλτσα ντομάτας για το χειμώνα - ακαταμάχητα νόστιμη, φτιαγμένη γ...(Πως να Φτιάξτε σάλτσα Ντομάτας για τον Χειμώνα.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ(Κλεινουμε σημερα με Παρακλήσεις στην Παναγια μας και στούς Αγίους.και Παρουσιάσεις.Σημερα με Παρακληση στην Παναγία μας στο Αγιο Όρος)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γεροντα π.Παρθένιο,και για την Αρχή της Νηστείας)

Απολυτίκιο Αγίου Μεθοδίου Επισκόπου Πατάρων 20η ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μεθόδιο.)

Kitten is in rebellion phase(Manna Einai mono Mia.Μάνα Ειναι Μόνο Μια.)Καλησπέρα για Όλες και για Ολους.

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΕΡΑ ΚΡΟΥΣΚΑ...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Δώστε τα Χέρια απο τον Εμφύλιο Πολεμο"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Η μαγειρική σόδα είναι πλέον η μόνη σωτηρία για τα φυτά σας(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)

4K Animal World : Beautiful Wildlife Animals and Relaxing Music for Stre...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας.Ζωντανά.Ε.)

Η πιο Σούπερ Τέλεια Μαρμελάδα Κεράσι🍒🍒!!Μόνο 4 Υλικά χωρίς Συντηρητικά!!...(Φτιάξτε Γλυκό του Κουταλιού Κεράσι.Δειτε την Συνταγή.)

SKOPELOS | ΣΚΟΠΕΛΟΣ | TOP 5 PLACES TO GO | GREEK ISLANDS(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τη Ελλάδα.ΣΚΟΠΕΛΟΣ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 80´💠🎑🧿 | Μάγια η Μέλισσα Official(Κιν.Σχέδια για τις Μικρές μας Φίλες και Μικρούς μας Φίλους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Οι Ξαφνικές Απώλειες Όλο και Αυξάνονται. - Πατήρ Εμμανουήλ Σαρρής(ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Αλλο Ενα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χρ.τραγούδια καιΤαξιάρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Ιούδας Θαδδαίος - 19 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αγιο Ιούδα τον Θαδδαίο.)

Απολυτίκιο Αγ. Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου - 19 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιούδα τον Θαδδαίο)

ΛΥΧΝΟΣ TV- ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Μεγάλη Κυριακή των Αγιων Παντων,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολιτη Πατρών κ.κ.Χρυσόστομον.)

Holiday Vlog - Santorini May 2022(Βραδυνή Βόλτα στα Ελληνικότατα Νησιά μας.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ .2022)Καλησπέρα για Όλες και για Όλους.

Pote tin kyriaki(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ποτέ την Κυριακή",με τον Ζυλ Ντασέν και την Μελίνα Μερκούρη.Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Παγωτό μπανόφι με 5 υλικά χωρίς παγωτομηχανή | Foodaholics(Φτειάξε το παγωτό της Αρεσκείας σας,και Οικογενειακό)

100% Αποτέλεσμα! ΜΟΝΟ 1 Ποτήρι Για Αποτοξίνωση Του Συκωτιού & Χολής! | Α...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Ikaria, Greece | Armenistis | Samos Beach | Cavos bay Resort | Faros Bea...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΙΚΑΡΙΑ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΆΚΙΑ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ! ⛵ • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Στρουμφάκια,και την παρεα τους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Animals of South America (4K UHD) - Scenic Wildlife Film με ήρεμη μουσική(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)Καλημέρα καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Ομιλία πρώτου Επισκόπου Μαλάουι Φωτίου(Ντοκουμέντο για τον Μακαρριστό π.Ερμόλαο Ιατρού,στα Χρόνια που ηταν στο Μαλάουι,αλλα Φαίνεται Οτι του την Ειχανε στήσει στην γωνια και μας Εφυγε με Αδιευκρίνηστα Αιτια στην Λλιβέρια τον Τριτο Σταθμό της Ιεραποστολικής του Δράσης,καποιο πρωινό στην πρωτο δεκαήμερο του Απρίλη.Ο ΘΕΟΣ να τον Αναπαύσει και να τον Αγιοκατατάξει.Το Αξίζει,και Κλείνουμε με Αυτό).Καληνυχτα.Καλο Ξημέρωμα.

Άγιοι Λεόντιος Υπάτιος & Θεόδουλος - 18 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τους Αυριανούς ΕορταζόμενουςΑγιους,Λεόντιος,Υπάτιος και Θεόδουλος,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (1981)Κωμωδία Terence Hill,Bud Spencer. Ε...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Κάντε το Σταυρό σας και Ερχόμαστε."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Μενού το Σαββατοκύριακου,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Μαρμελάδα Κεράσι εξαιρετική από την Ελίζα #MEchatzimike(Φτιάξτε Κεράσι Μαρμελάδα.Δειτε την Συνταγη απο την Ελίζα.)

Animals of South America 4K - Scenic Wildlife Film With Calming Music(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Το Στοιχειωμενο Καστρο • Γιόχαν και ο Βίλυ(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφάκια,σε Νέες περιπέτειες.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Ρόδο - Μέρος 2ο(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,ΡΟΔΟΣ 2,με τον Τάσο Δούση. )Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για μια ακόμα βραδυ με Εμψυχωτικά Πατριωτικά Χριστιανικά Τραγούδια.,απο τον Γ.Κοινούση,και "Μή Φοβάσαι.")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

KOS (Κως), Greece ► Video Guide - 4K(Περπαντώντας στούς δρόμους της πολης και τις παραλίες του Ελληνικού Νησιου μας)

Ο Άγιος της ημέρας - 17 Ιουνιου - Άγιοι Μανουήλ, Σαβέλ και Ισμαήλ(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανύς Εορταζόμενους Αγιους,Μανουήλ,Σαβέλ και Ισμαήλ.)

Πιστοί είναι Εκείνοι που Συνεχίζουν την Αδιάκοπη Παράδοση της Ορθοδοξίας...(ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.2)

Ο Μέγας Κωνσταντίνος 1961 Ελληνικοί Υπότιτλοι(Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Μέγας Κωσταντίνος"Η Ταινεία της Βδομάδας Καλή παρακολούθηση.

IKARIA | ΙΚΑΡΙΑ | BEST PLACES TO SEE | GREECE | 4K VIDEO(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΙΚΑΡΙΑ.)

Γλυκό Κεράσι από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να Φτειάξτε Γλυκό Κεράσι.Δείτε την Συνταγή απο την Ελίζα)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 16/06/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Απογευματινό Μουσικό ρηλάξ στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Tom & Jerry in italiano | Classico Dei Cartoni Animati 105 | WB Kids(Kιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους,με "Τομ και Τζέρυ",σε Νέες Περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

🔴 Wildlife (4K UHD) - Animals Of The World 4K - Scenic Wildlife Film Wit...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Ομιλία π. Στυλιανός Καρπαθίου. Άνοιξαν πόλεμο, θα τον έχουν!!(....και σαν ΕΠΙΛΟΓΙΟΣ ΑΥΤΟ.Μια Παρουσίαση με τον Αξιο κληρικό και Ψυχίατρο κ.Καρπαθίου.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του φυτού θα σας σώσουν από πολλές ασθέν...

Εύκολο Παγωτό Γιαούρτι Επ. 68 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το παγωτο της βδομάδας,απο τον Άκη.)

16 Ιουνίου - ο βίος του του Αγίου Τύχωνος, επισκόπου Αμαθούντας Κύπρου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Τύχωνα)

Απολυτίκιο Αγ. Τύχωνος - 16 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Τύχωνα)

ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΡΝΕΜ 1977 ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ(H TΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Γέφυρα του Αρνεμ."Η Ιστορική ταινεια της Bδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Κομψός κήπος με λουλούδια και φυσικές πέτρες / Ιδέες κήπου(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.Ε.)

ΒΙΝΤΕΟ 4K Aquarium (ULTRA HD) 🐠 Όμορφα χαλαρωτικά ψάρια κοραλλιογενών υφ...(Απογευματινός Μουσικός Χαλαρωτικός περίπατος στον Άγριο κόσμο των βυθών των Ωκεανών.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

4K African Wildlife: Meru National Park, Kenya - Scenic Wildlife Film Wi...(Παρέα με τα Αγρια Θηρία του Δάσους,και της Ζούγκλας.Ε.)Kαλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

'Οσα πρέπει να ξέρετε για τη φλεβική ανεπάρκεια(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τεταρτη.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Μαγειρέματα Αγίου Όρους με τον γέροντα Επιφάνιο(H Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυρινόΜεσημεριανο σας πιλάτο απο τον Μσακαριστό Γέροντα π.Επιφάνειο και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα Καλό ξημερωμα

Απολυτίκιο Αγ. Αυγουστίνου - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Αυγουστίνο.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 14/06/2022 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνωσεις)

Franco e Ciccio I due maghi del pallone(Η Ταινεια Γέλιου της Ημέρας με τους Αξέχαστους Φράγκο Φραγκυ και Τσίτσιο Ιγκράτσιας."Οι δυο Μάγοι της πλάκας"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Αστεία ζώα | Αξιολάτρευτες γάτες και σκύλοι 2022 #39(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

Τα φύλλα ντομάτας σας λένε τι της λείπει - δείτε παραδείγματα(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)

Tom y Jerry en Latino | ¡Un poco de aire fresco! | WB Kids(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους μας.με τον "Τομ και Τζέρυ"και την παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)

Μίμης Πλέσσας "Αυτό το καλοκαίρι" με τον Δάκη(Αυτό το Καλοκαιρι το περίμενα.με τον Αείμνηστο Δακη) Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Γρήγορο Γιαουρτογλυκό σε 5λεπτά!!!(Το Επιδόρπιο Παγωτό σας για το Σημερινό Μεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Μεσημερι.Κυριες και Κυριοι

Ο Πόλεμος θα ξεκινήσει από το Αιγαίο Άγιος Παϊσίος(Προειδοποιητικό.ΚΟΥΛΗ Ακους)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τριτη

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

«Βασιλεύ ουράνιε, Παράκλητε» | Προσευχή στο Άγιο Πνεύμα - Δημήτριος Παπα...(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις,Αγρυπίες και Προσευχές.Σημερα με Προσευχή συτον Παράκλητο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Λίγοι μαγειρεύουν έτσι μπούτια κοτόπουλου❗ Μια εύκολη και νόστιμη συνταγ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο και Οχι μόνο.)

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (1981)Κωμωδία Terence Hill,Bud Spencer. Ε...(Η Ταινεία Γέλιου της Ημέρας"Καντε το Σταυρό σας Ερχόμαστε."με το Ακτύπητο δίδυμο,Μπαντ Σπένσερ και Τέρενς Χίλ.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Beautiful Relaxing Music With Ultimate Wild Animals Collection in 4K ULT...(Παρεα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δασους και της Ζούγκλας.Ε.)

WorkingForPeanuts(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους, με Τσίπ και Ντεήλ τα Σκιουράκια.Καλή παρακολούθηση.)

Παγωτό Cookies με 3 Υλικά | Dimitriοs Makriniotis(Εποχικό-Γλυκό,Επιδόρπιο και για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο,απο τον Δημήτρη..) Καλό Απόγευμα για Ολες και για Όλους.

Καρυδι γλυκο του κουταλιου !!!!!!!!!!!(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα μας.Πως να Φτειάξουμε Γλυκο του Κουταλιου.Καρύδι.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

THIS IS THE MOST VISITED GREEK ISLAND- SANTORINI TRAVEL VLOG | IMMY AND ...(Γλυκοχαρσμα η το Ηλιοβασιλεμα στην Σαντορινη.Το Καλύτερο στην Σαντορίνη η από τα Καλιτερα.Τουριστικοι Προορισμοί ανά την Ελλάδα.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - Παπαγιαννόπουλος(Kλεινουμε σημερα με τον Εσπερινο του Αγίου Πνευματος)Καληνύχτα,Καλό ξημέρωμα.

Αγία Τριάδα - Αγίου Πνεύματος - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο το Γέροντα π.Αθανάσιο.για την Αυριανή Μεγαλη Γιορτή της Χριστιανοσύνης,του Αγιου Πνεύματος)

Τι είναι βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος - Πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίο...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Μεγαλη Γιορτη της Ορθοδοξίας,απο τον Αρχιμ/τη π.Αθανάσιο Μυτιληναίο.)

13 Ιουνίου: Του Αγίου Πνεύματος - Η Μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία!(Καθημερινό Εορτολογιο για Άυριο Δευτερα του Αγίου Πνεύματος.)

Απολυτίκιο Προφήτου Ελισσαίου - 14 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Ο Άγιος της ημέρας - 14 Ιουνίου - Προφήτης Ελισαίος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον ΜεθΑυριανό Εορταζόμενο προφήτη Ελισσαίο)

Πως να Βάλετε Ελληνικούς Υπότιτλους στο YouTube - Βάλε Υπότιτλους στο Yo...(Δειτε πως βάζουμε υποτίτλους στο youiube,και ΟΧΙ μόνο.)

ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 1960(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Σουσουράδα."Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Κρατήστε τον αρακά ανέπαφο για 2 χρόνια με αυτή τη μέθοδο! Φάτε τόσο το ...(Πως θα διατηρήσουμε τα τρόφιμα Χωρίς Ψυγείο...?)

LIVE 24/7 🔴 Woody Woodpecker | Your Favorite FULL EPISODES(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με τον Γούντι Γουτμπέκερ,και την παρεα του Ζωντανά.)

Κλάδεμα μελιτζάνας!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο μας.Ε.)Καλό Απογευμα Κυριες και Κύριοι

4K African Wildlife - Wild Animals of Africa - Real Sounds of Africa & R...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δασους και της Ζούγκλας.Ε.)Kαλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Έχετε 1 ντομάτα και αυγά; Λαχταριστή συνταγή για την τέλεια ομελέτα σε 5...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η και για το Συμπλήρωμα.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για αλλο Ενα Σαββατόβραδο,με Γ.Κοινούση,Χριστιαν.Τραγούδια και Η Λύση Ειναι Μία,Χριστός,Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Ο ΑΓΙΟΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ονούφριο τον Αιγύπτιο)

Η Πεντηκοστή - Ακούστε παιδιά!(Καθημερινό Εορτολόγιο για παιδιά,για την Αυριανή Μεγαλη Κυριακή της Πεντηκοστής)

Διακοπές στην Αίγινα 1958 Ελληνική Ταινία Αλίκη Βουγιουκλάκη(Η Ελληνική ταινεια του ΣαββατοΚυριακου."Διακοπές στην Αίγινα"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ..Καλή παρακολούθηση.)

THE World's Greatest Birds HD 4K ULTRA - Relaxing Music And Nature 4K TV(Aπογευματινό Μουσικό Ρηλάξ,με Ξενάγηση σε Φανταστικά και Εξωτικά πουλιά ανα τον κόσμο.)

4K African Wildlife - Masai Mara National Park, Kenya - Real Sounds of A...(Παρεα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας,μετα Μουσικής.Ζωντανά.Ε.)

ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!(EKTAΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον π.Αντώνη.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Shalako 1968 - Sean Connery, Brigitte Bardot, Stephen Boyd(Εορταστική ταινεια. απο τα παλεια."Σαλάκο"Καλή παρακολούθηση,)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)H ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Αγιος Λουκάς Ο Ο Ιατρός"Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

St Luke the Physician Agios Loukas O Iatros (ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ)Περι του Αγιου Λουκά τον Ιατρου Λόγος,και Κλείνουμε με Αυτό.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

11 Ιουνίου: Δύο Εορτές - Παναγίας Άξιον Εστί - Βαρθολομαίου και Βαρνάβα ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Βαρθολομαίο και Βαρνάβα των Αποστόλων και επισκοπο Λουκα Συμφερουπούλεως,και της ΠαναγίαςΑξιον Εστί)

Απολυτίκιο Αποστόλου Βαρθολομαίου και Βαρνάβα - 11 ΙΟΥΝΙΟΥ(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Αποστόλους Βαρθολομαίο και Βαρνάβα.)

Ψυχοσάββατο - Μνημόσυνα: Πώς ωφελούν; | Ρωτήστε τον Γέροντα(ΟΜΙΛΙΑ απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας.Σημερινό θεμα Τα ΨυχοΣάββατα.)

Πως Βαζω Υπoτιτλους σε βιντεο YouTube - Πως Βαζω Μετάφραση σε Βίντεο - M...(Mαθετε τους Υποτιτλισμούς)

Ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλουςΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Ατιθασος."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Ο Στρατοσ Του Γιοχαν • Γιόχαν και ο Βίλυ(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλουςμε Στρουμφάκια και Στρουμφομπελάδες,σε Νεα Επισόδεια.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Aπογευματινή Μουσική Ξενάγηση στους Βυθούς των θαλασσών και των Ωκεανών)Kαλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

🔴 Africa Wildlife In 4K - Etosha National Park, Namibia - Relaxing Music...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας,μετα Μουσικής.Ζωντανά.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Ο Τάσος Δούσης στον Αίολο(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΣΒΟΣ.Ε.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Πατρωτικά τραγούδιαΑχ! πατρίδα μου βασανισμένη - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σήμερα με Παρουσιάσεις,Πατριοωτικα τραγουδια και Παρακλήσεις Αγίων.Σημερα με χριστ.τραγούδια του Γ.Κοινούση και Αχ Πατριδα μου Βασανισμένη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

🐱 Hilarious Cats Bullying Innocent Dogs 🐶(Xιουμοριστιμά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιαρικες Γατούλες και Σκυλάκια.Ε.)

Heraklion Crete, What it's like at night || 4K HDR QUALITY FOOTAGE || Cr...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 09/06/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Φθινόπωρο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 170´ 🍀🌾 🍁 | Χάιντι Official(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Δροσερα Επισόδεια με την Χάιντι και την παρέα της.Καλή Παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

υρίες

Πως φτιάχνω σκορδαλιά - Paxxi (L8 FB)Για το Συμπλήρωμα,η την Γαρνιτούρα του Ψαριού σας,απο την Ειρήνη και το paxxi.)Kαλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.)

4K Wild Animals: Kruger National Park, South Africa - Scenic Wildlife Fi...(Παρέα μετα Ζώα του Δάσους και τα Άγρια Θηρία .Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Πέμπτη.Ναναι Ελαφρυ το Χωμα που θα σκεπάσειτον Μακαριστό π.Ερμόλαο,που Ενταφιαζεται στην Γενέτειρα του Επιτέλους Σήμερα.

Η Ναζαρέτ σήμερα. Καταπληκτική βόλτα σε μια ηλιόλουστη μέρα στην παλιά πόλη(Μια Ιερουσαλήμ Αλλαγμένη μοιάζει σαν και αυτηντην Φραση Ο Χριστος Ιερουσαλήμ Ιερουσαλημ΄Εως ποτε Ανέξωμεν ημιν,και Κλεινω με αυτό)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Δεν έχω φάει ποτέ έτσι μπούτια κοτόπουλου! Εύκολη και γρήγορη συνταγή!(Εναλλακτικές με κοτόπουλο,και για Εργέννηδες,και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

'Αγ.Κύριλλος Πατρ. Αλεξανδρείας - Ρ.Εκπομπή Ι.Α. Κρήτης(ΟΜΙΛΙΑ για τον Κύριλλο Αλεξανδρείας,απο Ρ.Εκπομπή απο τον π.Κύριλλο.)

Άγιος Κύριλλος - 9 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Κύριλλο Αλεξανδρείας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας - 9 ΙΟΥΝΙΟΥ(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κύριλλου Αλεξανδρείας)

Ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 7(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Το Σκάφος με τον Γιάλυνο πάτο."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

THE LION KING | Kingdom Hearts | Gameplay ᴴᴰ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Βασιλιά των Λιονταριών,σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.

4K Animal World: Ultimate African Wildlife σε 4K ULTRA HD - Scenic Wildl...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζωα του Δασους και της Ζούγκλας.Ε.)

Η συνταγή για σπόρους Chia και χυμό καρότου είναι επιθυμητή παντού(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Έτσι διατηρώ τις φράουλες φρέσκες για 2 χρόνια❗ Συνταγή χειμωνιάτικης φρ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Μαρμαρωμένος Βασιλιάς - Άλωση της πόλης / Greek song for the return of t...(ΘΡΥΛΟΙ και ΠΡAΓMATIKOTHTEΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Σε ένα από τα σχολεία της Αφρικής.....(OΡΘΟΔΟΞΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ,3.και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 8 Ιουνίου - Αγία Καλλιόπη(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για την Αυριανη Συνεορταζόμενη Αγία Καλλιόπη,την μάρτυρα.)

Απολυτίκιο Ανακομιδής των Λειψάνων Θεοδώρου του Στρατηλάτου 8η ΙΟ...(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη,που την Ανακομιδή των Λειψάνων του Εορτάζουμε.)

Κάτω από το Μηδέν! - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(720 HD - COLORIZEN!)Μια Δροσιστική Ταινεια Γέλιου της Ημέρας με Χονδρό-Λιγνό.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλη παρακολούθηση.

Looney Tunes - Compilation | Bugs Bunny, Porky Pig, Daffy Duck(Κιν, Σχέδια για τούς Μικρους μας Φίλους με Μπαγκς Μπάνυ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 07/06/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Wild Babies 4K - Amazing World Of Young Animals | Scenic Relaxation Film(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζουγκλας και του Δάσους.Baby Animals.E.)

Β

Музыка для души 🌿 Нежная лечебная музыка здоровья и для успокоения нервн...(Απογευματινή Μουσική Ανάπαυλα με τους Φυσικούς ήχους των Βυθων των Ωκεανών,και Οχι μόνο.)

Γλυκό Ψυγείου με 2 Υλικά | Dimitriοs Makriniotis(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο και του Καλοκαιριού.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Crete, Greece 🇬🇷- Best Cities And Beaches - Walking Tour Across The Isla...(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.GRETE,CREECE)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Πότε πρέπει να Κοινωνάμε; #Shorts(Χρήσιμα και ΨυχΩφελιμα ,από τον Γέροντα π.Νεκταριο)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τριτη

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Αποστολή στην Τανζανία 7o μέρος - Επίσκοπος Μαλάου κ. Φώτιος-Επίσκεψη στ...(Απο την Δραση της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής στην Αφρική,με Πρωτοστάτες τους Ιεραποστόλους μας που δινουν και την Ζωή τους Ακόμα,προς δόξαν ΘΕΟΥ ΟΧΙ της τσέπης,και Κλείνουμε με αυτην. Παρουσίαση.)Καληνυχτα.Καλο ξημέρωμα.

Όσιος Παναγής Μπασιάς - 7 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος και Απολυτίκιο για τον Αυριανό Συνεορτάζοντα Αγιο Παναγή τον Μπασιά,τον Ληξουργιώτη,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.

Απολυτίκιο Αγ. Θεοδότου του εν Αγκύρα - 7 ΙΟΥΝΙΟΥ(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυρισανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδοτο Αγκύρας.)

Διατηρώντας τις φράουλες χωρίς βράσιμο και κατάψυξη για τον χειμώνα(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.Ε.)

Το Λιοντάρι της Ερήμου (Lion Of The Desert) 1980 -Ελληνικοί υπότιτλοι-(Η Ταινεια Εξωτικής Περιπέτειας"Λιοντάρι της Ερήμου"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Woody Woodpecker Classic | Woodpecker in the Rough | Woody Woodpecker Fu...(Για τούς Μικρους μας Φίλους,Κιν.Σχέδια,με Γούντι Γουντμπέκερ,και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απογευμα Κυρίες και Κύριοι

Σουτζουκάκια με βελούδινο πουρέ - Paxxi E105(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο την Ειρήνη και το paxxι)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

THIS IS THE MOST VISITED GREEK ISLAND- SANTORINI TRAVEL VLOG | IMMY AND ...(Τουριστικοί Προορισμοί ανά την Ελλάδα.Τ.b.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη βδομαδα.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Αποστολή της 4Ε στο Μαλάουι - 2ο μέρος (Μπλαντάιρ)Κλεινουμε με την Παρουσίαση-Αφιέρωμα στον Μακαριστό Ιεραπόστολο π.Ερμόλαο Ιατρού,που Εφυγε στις 3/4 /22 και Ερχεται για Εξωδιο κ.λ.π.στις 10/6/22.ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΑΛΑΟΥΙ..)

Απολυτίκιο Αγ. Ιλαρίωνος του Νέου - 6 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Κέικ σε 10 λεπτά❗️❗️Χωρίς φούρνο, αλεύρι και ζάχαρη!(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το Κέικ του Σαββατοκύριακου.,και Οχι μόνο)

LIVE 115 με τον π. Αντώνιο 05.06.22 7:30μμ(Παρέα με τον π.Αντώνιο Ψυχιατρος Αρχιμ/της ,καθε Κυριακή Απογευμα στις 7.30. μ.μ.σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας και Ποιμαντικής Διακονίας.)

Birds Of The World 4K - Scenic Wildlife Film With Calming Music(Απογευματινή ξενάγηση μετα Μουσικής στον Αγριο κοσμο των Εξωτικών Πουλιών)

Γεμιστες Πιπεριες και Ντοματες(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό σας πιάτο,Ε.)

Πέτρινα Χρόνια (1985) [HD 1080p] ελληνική ταινία(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Πέτρινα Χρόνια."Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή πσρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Parikia, Greece Evening Walk - Island of Paros - 4K with Captions(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,ΠΑΡΟΣ.ΠΑΡΟΙΚΙΑ)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Παρφέ Βανίλιας Σαν του Ζαχαροπλαστείου Όνειρο Με 4 Υλικά Αφράτο Χωρίς Πα...(Το Επιδόρπιο-Γλυκο σας για το Αυριιανό σας πιατο.)Καλημερα Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Kλείνουμε για Ένα ακομα Σαββατόβραδο με Χριστ.Τραγουδια,Γ.Κοινούση και Η Λύση Ειναι Μία,Χριστός Εξομολόγηση,Θεια Κοινωνία.)Καληνύχτα,Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Δωρόθεος - 13 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Όσιο Δωρόθεο,απο τον Γεροντα ο.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο του Αγ. Δωροθέου επισκόπου Τύρου - 5 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Εορταζόμενο Αγιο Δωροθεου Επισκόπου Τύρου.)

Ομιλία την Κυριακή των Θεοφόρων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου(OMIΛΙΑ για την Αυριανή Κυριακή των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων της Α Οικουμενική Σύνοδο.,απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

Η κόρη του Ντ'Αρτανιάν (1994) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η Ταινεία Περιπέτειας της Ημέρας"Η Κόρη του Νταρτανιάν"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.)

«Η Ιεραποστολή στην Τανζανία», Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαϊδώνης, Κυρια...(ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ, με τον Νεο Μητροπολίτη Τανζανίας κ.κ.Χρυσοστομο Μαιδώνη)

THE World's Greatest Birds HD 4K ULTRA - Relaxing Music And Nature 4K TV(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση ,και Χαλάρωση,στα Εξωτικά Νησιά,με Εξωτκά πουλιά.Ζωντανά.)

Ψήνω κρέας με τον ήλιο(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με πρωτότυπο Ψήσιμο.)

Tom & Jerry | Tom & Jerry Meet Sherlock Holmes | First 10 Minutes | WB Kids(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους ,με Τομ και Τζέρυ,σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

9 Σημάδια Στα Πόδια Που Δείχνουν Πρόβλημα Στο Συκώτι - Τι Να Κάνετε!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία σας.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Αυτές τις συμβουλές της έδωσε η Παναγία για τα έσχατα χρόνια που έρχοντα...(AΦΙΕΡΩΜΑ.)Kαλημέρα Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΣΤΟΝ ΤΆΦΟ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΠΑΪΣΊΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΣΥΓΚΛΟΝΊΖΕΙ ΤΟ ΘΑΎΜΑ ΤΟΥ.(Kλείνουμε για σήμερα με Παρουσιάσεις.Η Σημερινή παρουσία σχετίζεται με τον Αγιο Παίσιο,και τα θαυμαστά Σημεία του..)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

ΑΓΙΕΣ ΜΑΡΘΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΛΑΖΑΡΟΥ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τις Αυριανές Εορταζόμενες Αγίες Μάρθας και Μαρίας.)

Απολυτίκιο Μάρθας κ' Μαρίας Αδελφές του Δικαίου Λαζάρου 4 Ιουνίου(YMNOI και AΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τις Αυριανές Εορταζόμενες Αγίες Μάρθας και Μαρίας,αδελφές του Λαζάρου.)

HAPPY TRAVELLER στη ΒΟΙΩΤΙΑ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller στην Ευρώπη,στον Κόσμο,και στην Ελλάδα.ΒΟΙΩΤΙΑ.)

Πως Καταστρέφουμε Τις Αρθρώσεις; 6 Συνήθειες, Που Πρέπει Να Ξεχάσετε!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (1954) ULYSSES. Κερκ Ντάγκλας, Σιλβάνα Μανγκάνο. Περιπέτεια. ΕΛ...(Η Ταινεία Περιπέτειας απο την Ελληνική Μυθολογία,της Ημέρας."Οδυσσέας."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Κολοκυθοκεφτέδες | Άκης Πετρετζίκης(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ακη.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Πότε και γιατί αφαιρούνται τα κάτω φύλλα της ντομάτας;(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΙΩΤΗΣ 1965(NOΣΤΑΛΓΙΑ/ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ της Παλειάς Καλής Εποχής)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Κλείνουμε σήμερα με Παρακλήση εις την Υπεραγία μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Άγιοι Λουκιλλιανός & Παύλη - 3 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Λουκιλιανό,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ Πούτιν στους Έλληνες! Θα συμβεί ξαφνικά - Ποια ημερομηνία δ...(EKTAKTH/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Θ.Κόκκαλη.)

Μόνικα Βίτι - Η περιπέτεια (1960)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Μόνικα Βίτι.Η Περιπέτεια"Η Ταινεία της Βδιμάδας.Καλή παρακολούθηση.

🔴 LIVE! Classic Tom & Jerry, Looney Tunes, Scooby-Doo Cartoons! | Spring...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Κλασικα του Ντισνευ..Ντοναλντ,Σκουπι Ντου κ.λ.π.Ζωντανά.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 02/06/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Moscow 4K Aerial Tour | Moscow (Russia) Travel 4K | Moscow 4K Drone View...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τον Κόσμο.ΡΩΣΙΑ.ΜΟΣΧΑ.)

African Wildlife σε 4K: Central Kalahari Game Reserve, Botswana - Real S...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Άγριας Ζούγκλας,μετα Μουσικής .Ε.)Καλό Απόγευμα για Όλες και για ΄Ολους.

4K Shark Fish Aquarium - 4K Underwater Wonders with Water Sound - 4K Cor...(AπογευματινόςΜουσικός περίπατος στον Αγριο Κόσμο των Θαλασσών και των Ωκεανών.)Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Διπλασιάστε την απόδοση σε ντομάτες, αγγούρια και άλλα λαχανικά. Ποτίζον...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας,)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Ομολογία του Αγίου Παϊσίου κατά του Οικουμενισμού.(Κλεινουμε με Παρουσίαση Σήμερα,και Παρακλήσεις.Η Παρουσίαση Σήμερα Άγιος Παίσιος και Οικουμενισμός.)Καληνύχτα.Καλο ξημέρωμα.

Νόστιμο σπιτικό γλυκό που δεν βαριέμαι να το τρώω. Χωρίς φούρνο! Χωρίς ζ...(Πως να φτειαξτε Γλυκό Κερασι.)

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Η Ανάληψη του Χριστού(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Μεγάλη γιορτή της Αναλήψεως του Κυρίου μας,απο τον καθηγητή Θεολόγο κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο.)

Πάσχα-Η Ανάληψη του Χριστού 3(Καθημερινό Εορτολόγιο για παιδιά,με Ταινεια και τα λοιπά.)

+ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ+ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,με Υποτίτλους,για την Αυριανή Μεγάλη γιορτη της Αναλήψεως του Χριστού μας)

Αποστολή της 4Ε στην Κεντρική Τανζανία 1ο Υποδοχή Πατριάρχη, Ιρίνγκα-Ιερ...(ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ.Αποστολή στην Τανζανία.)

1/6/2022 ΕΝΑΤΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ | ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ(Τι και αν Εφυγε το ΠΑΣΧΑ,ας παρακολουθήσουμε τη Ενάτη Ωρα.Ζωντανά.)

THE GEDARME GETS MARRIED (1968) Louis de Funès. ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ, Com...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Χωροφύλακας Παντρεύεται"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Γλυκό Ψυγείου (της μαμάς) | Dimitriοs Makriniotis(Για το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και για το Γλυκό του Καλοκαιριού,απο τον Δημήτριο Μακρινιώτη..Ε.)

Donald duck cartoons full episodes 2017 new compilation - chip and dale ...(Κιν Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους,με τον Ντόναλντ και τα Σκιουράκια,Τσίπ και Ντεήλ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Μεγάλη Μετανάστευση | Η μεγαλύτερη μετανάστευση της χρονιάς του αγριομέλ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους,της Ζούγκλας,μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.Χριστός Ανέστη.

1 Κουταλιά Το Πρωί Θα Καθαρίσει Τις Αρτηρίες & Θα Προλάβει Το Εγκεφαλικό!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Χριστός Ανέστη.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.Καλό Μήνα