Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ Live: Άγ Βησσαρίων Πύλης - ΟΡΘΡΟΣ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙ...(Αρχή Νεου Μήνα σήμα σημερα και να μου Επιτρέψουν Οι Συνγεραγωτες μου,μιας και Ο Αύγουστος Ειναι Ο Μήνας της Παναγίας μας,να αρχισουμε την ημέρα μας με Αγιασμο,Ορθρος Θ.Λειτουργία,Ζωντανά..Καλή παρακολουθηση)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.Καλό Μηνα τον Μηνα της Παναγίας μας

ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ | π.Αθανάσιος Σκαρκαλάς(Yμνοι στην Παναγια μας και κλεινουμε με αυτο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Βραδυνη Μουσική περιηγηση στις θάλασσες και στους Ωκεανούς.)

Απολυτίκιον τής Προόδου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού 1η Αυγούστου(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορτασμό της Προόδου του Τιμίου Σταυρού)

1 Αυγούστου: Η Πρόοδος Του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού - Τι ακριβώς γιορ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορτασμο της Προοδου του Τιμιου Σταυρού)

ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ (1978) ODDS & EVENS. ΚΩΜΩΔΙΑ Stars Terence Hill, Bud Spencer....*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ με τους Αξέχαστους Μπαντ Σπένσερ,Τέρενς Χίλ."Μονά Ζυγά."Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλη παρακολούθηση.)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Κάρπαθο και την Κάσo(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση..ΚΑΣΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ.)

100 000 λίρες Γαμπρός με δόσεις 1948(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."100.000 λίρες"Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Αιτωλικό: Η «Μικρή Βενετία» της Ελλάδος. Ένα πυκνοκατοικημένο νησάκι στη...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΙΤΩΛΙΚΟ.)

How To Shave THE BEAN WAY | Mr Bean Full Episodes | Mr Bean Official(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Kαλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Tom and Jerry Episode 116 Down and Outing Part 2(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους μας,με Τομ και Τζέρυ σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Wildlife: Ruaha National Park - Real Sounds of Africa - 4K Vi...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια και Ταξιάρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΓΙΟΛΟΓΙΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΝΗΜΗ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευδόκιμο.τον Δικαιο.)

Απολυτίκιο Αγ.Ευδοκίμου του Δικαίου 31 ιουλιου(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Ευδόκιμο)

"Κυριακή Ζ΄ Ματθαίου" - Εκπομπή Καρδιακός Λόγος - Πεμπτουσία TV #32(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,Ζ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.θ 27-35,απο τον Γέροντα Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσου κ.κ.Αθανάσιο)

Κρατήστε το σκόρδο ανέπαφο για χρόνια! Ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης σκ...(Μαθετε να κρατατε το Σκόρδο Ανέπαφο για Αρκετα Χρόνια.)

El Zorro - Film Completo by Western e Peplum(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Ζοrro"H Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Όταν δείτε οι γυναίκες να περπατούν γδυτές στους δρόμους τότε...(Mε τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Προειδοποίηση.Τα Σημεία των Καιρων ..?)

A Haircut In Time For The HOLIDAYS | Mr Bean Full Episodes | Classic Mr ...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Kαλή παρακολούθηση.)

Η ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΟΥ..(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,το Επιδόρπιο-Γλυκό σας)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Ικαρία, Ελλάδα ► Οδηγός βίντεο, 8 λεπτά. | 4Κ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΙΚΑΡΙΑ.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Wildlife: Namib-Naukluft National Park - Scenic Wildlife Film...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2022 ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΑ... | Χριστός Ανέσ...(Κλείνουμε με παρουσιάσεις,και ΑΠΟΨΕΙΣ.Σήμερα με τον Οσιο Παισιο τον Ενορατικό Γέροντα)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ιζνογκούντ (άλλα 5 επεισόδια)Kιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Ιζνογκούντ,Ο Χαλίφης στην θεση του Χαλίφη.Καλη παρακολούθηση.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Άγιοι Σίλας Σιλουανός Επαινετός Κρήσκης & Ανδρόνικος - 30 Ιουλίου - Βίοι...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,απο τον Γέροντα π.Αθαανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Αποστόλων Σίλα, Σιλουανού και Επαινετού - 30 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ των Αποστολων των Αυριανων Εορταζόμένων Αγίων Σιλα και Σιλουανού)

Whiteout / Ίχνη στο Χιόνι (2009) ελληνικοί υπότιτλοι, Kate Beckinsale(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ιχνη στο Χιόνι."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πάφος-Paphos Cyprus(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΑΦΟΣ.ΚΥΠΡΟΣ)

Παστίτσιο Pastice ή Μακαρόνια του φούρνου Κυπριακά από την Ελίζα #MEchat...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΜεθΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Ελίζα)

4K African Wildlife: Kilimanjaro National Park - Real Sounds of Africa -...(Παρέα με τα ΄Αγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.,

Me And My Pal (1933) Χονδρός & Λιγνός(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΡΕΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Me And My Pal (1933)με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Ελιόπιτα ΑΑΑ από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο το Συμπλήρωμα απο την Ελίζα.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημενη Παρασκευή

Ο προφήτης Ηλίας και ο Αντίχριστος στα Έσχατα Χρόνια - Πατήρ Εμμανουήλ Σ...(Kλείνουμε σημερα με Παρουσιασεις και ΑΠΟΨΕΙΣ.Σημερα με Παρουσιάσεις.π.Εμμανουήλ Σαρρής.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Ύδρα(Κλείνουμε σήμερα με Απόψεις και ΠροορισμουςΤουριστικοίΠροορισμοι ανα την Ελλάδα. .ΥΔΡΑ. )

Απολυτικίον Αγίου Καλλινίκου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Καλλινίκου το ΝεοΑγιοκαταταχθέντα,απο την Εδεσσα.)

ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝ...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Πατέρας Επιφάνιος - Μαγειρική του Αγίου Όρους - Detrop(Παρέα με τον Μακαριστό Γέροντα π.Επιφάνιο,και Μαγειρική του Αγίου Όρους.)

Лечебная Музыка для Снятия Стресса, Усталости, Депресии, Негатива, Деток...(Απογευματινος Μουσικός Περίπατος στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

The Pink Panther in "Little Beaux Pink"(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Ροζ Πάνθηρα.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Φωτιές Παντού - Μετανοήστε λέει ο Προφήτης Ηλίας! - π. Ελπίδιος ✞(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο,σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Διατηρώντας τις ντομάτες φρέσκες για 2 χρόνια! Οχι νερό! Χωρίς αλάτι! Χω...m,(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.Πως να διατηρείστε Φρεσκες τις Ντοματες)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Θέλω στη ζωή μου τον Χριστό ή όχι;(Κλείνουμε σήμερα με Ενα δείλημα που πρεπει να θέτουμε Ολοι στον Εαυτό μας,με τον Γέροντα π.Νεκταριο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μηλόπιτα - Apple Pie από την Ελίζα #MEchatzimike(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Ελίζα.)

Απολυτίκιο Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Ειρήνη την Χρυσοβαλάντη)

28 Ιουλίου: Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου - Τα θαυματουργά μήλα της Αγίας!(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου.)

ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ (1985) MIAMI SUPERCOPS. Terence Hill, Bud S...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Οι Σούπερ Μπάτσοι του Μαιάμι."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ultimate Classic Mr. Bean Compilation | Non Stop 5 Hours | Mr. Bean Offi...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ (The Sheikh's Potion)Κιν.Σχέδια για τούς Μικρους μας Φίλους,με τον Βεζύρη Ισνογκούτ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

4K African Animals: Nechisar National Park, Ethiopia - Scenic Wildlife ...(Παρέα με τα Άγια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Τα Πλοία Που Αγαπήσαμε Στο Αιγαίο (Part 4)Με την ματια στο Παρελθόν στην Ναυσιπλοία του Σήμερα."Οι Αγάπες" στο Ελληνικότατο Αιγαίο.Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Lemesos-Λεμεσός Cyprus(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.Ε.ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤ...(Απο τον Γέροντα π.Παρθένιο,η Εναλλακτική σας Λύση,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ: ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΒΗΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... | Χρι...(Κλείνουμε σημερα πρωτοτυπα μετουε Αγιοριτες Ενορατικους Πατέρες)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γεμιστά άνθη κολοκυθιάς με ρύζι στο φούρνο από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ελίζα)

Ελέγχοντας τον Ρεθύμνης, αλλά και όλους τους υπόλοιπους Εκκλησιαστικούς ...(Να τι θα πει Παγκοσμιοποίηση π.Εμμανουηλ.Με τον π.Εμμανουήλ Σαρρή.)

Πατέρας Επιφάνιος - ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ / MOUNT ATHOS CUISINE(Παρέα με τον Μακαριστο Γέροντα π.Επιφάνιο,σε θέματα Αγιορειτικης Κουζίνας)

τραγούδι // Στην αγία οσιοπαρθενομάρτυρα Παρασκευή)Ψαλτοτράγουδα γιια την Σημερινή Εορταζόμενγη Αγια Οσιοπασρθενομάρτυρα Παρασκευή.

π. Ελπίδιος: Ο διωγμός της πίστης και των Ιερών Μυστηρίων(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο σε Θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας)

Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!!🐚🐞🌸| Χάιντι Official(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Χαιντι το Κορίτσι των Βουνών.Καλή παρακολούθηση.)

Laughing Gravy (1930) Χοντρός - Λιγνός Ο Γελαστός Γκρέιβι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ-ΡΕΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Γελαστός Γκρέιβι"με τους Αμιμητους και Αξεχαστους Χοντρο-Λιγνό.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου

Mr Bean Makes a SPEECH! | Mr Bean: The Movie | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρκολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Botswana & Okavango Delta 4K - Scenic Wildlife Film With African Music(Παρεα με τα Άγρια Θηρία του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Συμβουλές για να Γλιτώσεις τις Φουρτούνες της Ζωής(Κλεινουμε σημερα με Συμβουλες για να Γλυτωσουμετα δεινά.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

26.07: Αγίων Ερμολάου, Έρμιππου και Ερμοκράτη - Saints Hermolaus, Hermip...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Συνεορταζόμενους Αγιους Ερμόλαο Ερμιπου και Ερμοκράτη.)

Η Αγία Παρασκευή η Οσιομάρτυς (26 Ιουλίου)Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγιά Οσιοπαθενομάρτυρα Παρασκευή.

Looney Tunes - Compilation | Bugs Bunny, Porky Pig, Daffy Duck(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Μπάκς Μπάνυ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση)

HappyTraveller στα Ζαγοροχώρια | FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον Κόσμο και στην Ελλάδα.ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ.)

Rattlesnake Fight With Roadrunner Bird(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε.)

Το καλύτερο 4K Under Sea 🐠 Όμορφος κοραλλιογενής ύφαλος Ψάρια ύπνου χαλά...(Απογευματινή Μουσικη Χαλάρωση με Φόντο τις Αγριες θαλασσες και τους Ωκεανούς)

παπα Φώτης ο Λαυρεώτης-σύγχρονος δια Χριστόν σαλός- π. Θεμιστοκλής Χριστ...(Ο Κατα Χριστον Σαλός,και Ο υπο Αγιοκατάτακη π.Φώτης Λαυρεώτης.ΑΦΙΕΡΩΜΑ.2.)

Ομήρου Οδύσσεια (1954) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ομήρου Οδύσσεια."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα.Κυρίες και Κύριοι.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ψητά καλαμάρια με μελιτζανοσαλάτα | Μοριάς '21(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιατο.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

ΣΥΝΑΞΑΡΙ 25 07 21 ΚΟΙΜΗΣΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ Α...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Αννα που την Κοίμηση της Εορτάζουμε.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Κοίμηση της Αγίας Άννας Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου-25 Ιουλίου Απολυτ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Αννα που την Κοίμηση της Εορτάζουμε.)

π. Ελπίδιος: Μάνα, το λουλούδι της γαλήνης(ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΝΑ.,απο τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στα Ζαγοροχώρια - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση..ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 2.)

4K African Wildlife: Bwindi Impenetrable National Park - Scenic Wildlife...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Ku Fu? Dalla Sicilia con furore - con Franco Franchi - Film Completo by(Φραγκο Φρανγκυ και Τσίτσιο το Αχτυπητο Διδυμο,στο Ku Fu? Dalla Sicilia con furore.H Ταινεία της Ημέρας και του Σαββσατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Μόρφου Νεόφυτος: ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ... | Χριστός Ανέστη 2(ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ απο τον Πανιερώτατο Μηροπολιτη Μόρφου κ.κ.Νεόφυτο.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Ζητείται Ψεύτης full movie (2010)Η Ελληνική ταινεια της Ημέρας."Ζητείται Ψεύτης."Η Ταινεία του Σαββατοκυριακου.Καλή παρακολούθηση.Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούση,και "Μη Φοβάσαι.")Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

209 Αγία Χριστίνα 24 Ιουλίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και Απολυτικια με Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Χριστίνα την Μεγαλομάρτυρα)

H Αγία Χριστίνα η μεγαλομάρτυς (24 Ιουλίου)Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Χριστίνα την Μεγαλομάρτυρα.

Απολυτίκιο Αγ. Χριστίνης της Μεγαλομάρτυρος - 24 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.για την ΑυριανήΕορταζόμενη Αγία Χριστίνα την Μεγαλομάρτυρα)

ΚΗΡΥΓΜΑ π. ΘΕΟΦΙΛΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤ΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 11-7-1999(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική Περικοπή,Ματθ.θ 1-8,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Θεόφιλο Ζησόπουλο.)

Лола, Марсельвята и Марсель. Львы Тайгана. Lola, lion cubs and Marcel. T...(Παρέα με τα Αγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας.Ε,)

Ἡ πνευματική διαθήκη τοῦ ἁγίου Λουκᾶ τοῦ Ιατρού. (Για Όλες και για Όλους μας,Πνευματικές Συμβουλες,απο τον Αγιο Λουκά τον Ιατρό)

STAMP BEAN | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα μετον Αξέχαστο mister bean.Καλή παρακολούθηση.)

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτική σας Λύση για τονΑυριανόΜεσημεριανό δσας πιάτο,με τον Γέροντα π.Παρθένιο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Άγιος Παΐσιος: να τους αφορίσει η Εκκλησία! - Αρχιμ. Αντωνίου Στυλιανάκη(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Γέροντα π.Αντώνιο,Αρχιμ/τη,Παιδοψυχολόγο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Sons Of The Desert (1933) Χοντρός - Λιγνός Οι Γιοι Της Ερήμου(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΡΕΤΡΟ-ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Οι Γιοί της Ερήμου"με τους Αξέχαστους Χοντρό-Λιγνό .Η Ταινεία Της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Παράκληση στηνΥπεραγια μας Θεοτοκο,και παρουσιάσεις.Σημερα με Παράκληση στην Yπεραγία μας Θεοτόκο-Σύντομη).)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΣΑΜΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ(Συναξάριο του ΙΟΥΛΙΟΥ 23 ΜΝΗΜΗ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ)

προφήτης Ιεζεκιήλ -3- 21-τέλος π. Ἀθανασίου Μυτιληναίου(Απο τα Προφητικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης,απο τον Πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο)

Προφήτης Ιεζεκιήλ - 23 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αγιο Προφήτη Ιεζεκιήλ.,τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο )

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Ρόδο - Μέρος 1ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΡΟΔΟΣ)

The Beauty of Thassos Island in 4K(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΘΑΣΟΣ)

Πίνετε το κάθε πρωί για να καταπολεμήσετε τις φλεγμονές! / Φυσική θεραπε...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

Mr Bean Rides The BIG ONE 🎢 | Mr Bean Full Episodes | Classic Mr Bean(Χιουμοτιστικά Στιγμιότυπα με τον Αμίμητο mister Bean.Kαλή παρακολούθηση.)

4K African Wildlife: Kafue National Park - Scenic Wildlife Film With Rea...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζωα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Great Guns (1941)H ΤΑΙΝΕΙΑ-ΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Τα Μεγάλα Οπλα" με τους Αξεχαστους Χοντρό-Λιγνό.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.Καλό Μεσημέρι Φιλες και Φίλοι μου

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΝΕΞ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! Περίεργο σκηνικό με τις φωτιές...(ΕΚΤΑΚΤΗ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Θάνο Κόκαλη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

΄Αγία Μαρκέλλα η Παρθενομάρτυς(Καθημερινό Εορτολόγιον για την Αυριανή Συνεοεορταζόμενη Αγια Μαρκέλλα την Παρθενομάρτυρα και Χιοπολίτιδα,και Κλείνουμε με Αυτά).)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

Απολυτίκιο Αγ. Μαρίας της Μαγδαληνής, Μυροφόρου και Ισαποστόλου - 22 ΙΟΥ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑγια τις Αυριανές Εορταζόμενες Αγιες,Μαρια την Μαγδαληνη και Αγια Μαρκέλα την Μαρτυρα του Χριστού.Σημ.Για την Αγία Μαρκέλα θα βαλω μετα.)

22 Ιουλίου: Αγία Μαρία η Μαγδαληνή - Μια παρεξηγημένη Αγία - Ποια είναι ...(Καθημερινό Εορτολόγιο της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνης Ισαποστόλου,Μυροφόρου και Μαθήτριας του Χριστού,την Αυριανής Εορταζόμενης Αγίας)

Any Old Port! (1932) Χοντρός - Λιγνός Κάθε Παλιό Λιμάνι*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ-ΡΕΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Κάθε παλειό Λιμάνι.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Η Σταυρική Θυσία του Χριστού. Γέρων Σάββας Λαυριώτης(ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ,,με τον π.Σάββα Λαυριώτη.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

SIFNOS: For One + For All (ΣΙΦΝΟΣ: για όλους + για έναν)Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΣΙΦΝΟΣμε την παραδοσιακή ρεβυθαδα.Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Αφιέρωμα στον Παπα Φώτη Λαυριώτη, τον δια Χριστόν σαλό της Λέσβου και Κλεινουμε με αυτο Καλημέρα Καλη και Ευλογημενη Πεμπτη

Παπα-Φώτης Λαυριώτης ο δια Χριστόν σαλός(ΑΛΛΟΙ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΙ.1.Παπα Φώτης Λαυριώτηςαπο την Μυτιλήνη.)

ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ (21 ΙΟΥΛΙΟΥ)Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Συμεών του δια Χριστον Σαλού.

Απολυτίκιο των Αγ. Συμεών, Ιωάννου - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ του Αυριανού Εορταζόμενου Αγιου Συμεών του δια Χριστόν Σαλού)

ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ (Σαλαμίνα)AΦΙΕΡΩΜΑ στα ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ

Pack Up Your Troubles HD (1932) Χοντρός - Λιγνός Στον Πόλεμο(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με Χοντρό-Λιγνό στον πόλεμο.Καλή παρακολούθηση)

Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!!🐚🐞🌸| Χάιντι Official(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Χάιντι και την Παρεα της.Καλή παρακολούθηση).

Trailer: Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Κύθνο (24/7)Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,με τον Τάσο Δούση.ΚΥΘΝΟΣ

ΑΥΓΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΣΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤ...(Για τα πιατα του Σαββατοκυριακου απο τον π.Παρθένιο)

καρπούζι μέλι! Χωρίς ζάχαρη ! 1 συστατικό! Εύκολη συνταγή ♥(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.)Καλό Απογευμα Κυρίες και Κύριοι

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Ταφή ή καύση νεκρών; Ποια η θέση της Εκκλησίας;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

0

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ(ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ,και Κλείνουμε με Αυτό)Καλήνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Παράκληση στον Προφήτη Ηλία τον Θεσβίτη(ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ.)

Ο Άγιος της ημέρας - 20 Ιουλίου - Προφήτης Ηλίας ο Θεσβίτης(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο προφήτη Ηλία του Θεσβίτη.)

Απολυτίκιο Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου - 20 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο προφήτη Ηλίου του προφητου του Θεσβίτου)

Block Heads (1938) Χοντρός - Λιγνός Χοντροκέφαλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,Μας Χρειάζεται,με Χοντρό-Λιγνό.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ😂😂😂(ΣΑΤΥΡΙΚΟ.)

4K African Wildlife: Nairobi National Park - Scenic Wildlife Film With R...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

Καλαμάρι Ψητό με Φάβα (Επ. 32) | Με το μάτι γαρίδα(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο η Εναλλακτική σας Λύση απο τον ΑρχιΣέφ Λαζαρο Λαζάρου.)

3 HOURS of 4K Underwater Wonders + Relaxing Music - Coral Reefs & Colorf...(Απογευματινή Μουσική Χαλάρωση περιδιαβαίνοντας στους Κόλπους και στους Ωκεανούς)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Νήσος Χίος: Ρυμούλκηση στο λιμάνι της Ερμούπολης (1)Tα πλοία που κανανε το δρομολόι Μυτιλήνη Πειραια.Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Αγιορείτικο Νηστίσιμο Παστίτσιο με Μπεσαμέλ Έκπληξη(Για το Σημερινό Μεσημεριανό σας πιατο με Αγιορειτικη Συνταγή.)Καλημέρα,Καλή καΙ Ευλογημένη Βδομάδα.

Παράκληση Παναγίας Τριχερούσας - Ι.Μ.Παναγίας Έβρου(Κλεινουμε με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και Παρουσιαση Εμψυχωτκών τραγουδιων του Γ.Κοινούση.Σήμερα με Παρακληση στην Υπεραγία μας Θεοτοκο,Τριχερούσας Εβρου.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μαγειρίτσα με μανιτάρια | Yiannis Lucacos(Η Εναλλακτική των Λύση για το ΑυριανόΜεσημερινό σας πιάτο,απο τον Γιάννη)

Οσία Μακρίνα - 19 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος ,με Απολυτίκια γιατην Αυριανη Συνεορταζομενη Αγί)α ,Μακρινα αδελφή του Μεγάλου Βασιλείου,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Μακρίνης - 19 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Συνορταζόμενη Αγια Μακρίνα )

Ο Άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ ο Θαυματουργός (για παιδιά)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΜΟΥ.Για παιδιά.Καλή παρακολούθηση.

Απολυτίκιο Αγ. Σεραφείμ του Σαρώφ - 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αγιο Σεραφείμ του Σάρωφ ου την Ανακομοιδή τωνΛειψάνων του Αυριο Εορτάζουμε..)

Super Shark Full Movie | Creature Movies | | The Midnight Screening(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Super Shark Full Movie Η Ταινεία της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΔΕΛΗΣ Η ΜΥΤΙΛΗΝΙΑ (ΜΟΥΣΙΚΗ: ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΤΡΙΝΕΛΛΗΣ ΣΤΙΧΟΙ: ΗΛΙΑΣ Γ...(ΑΦΙΕΡΩΜΑ στους Νησιώτες του Β.Α Αιγαίου Μυτιληνιούς κ.α.)

Αυτά Θα Συμβούν, Αν Τρώτε Κάθε Μέρα 5 ΚΑΡΥΔΙΑ! | Ακαδημία υγείας(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

Mr Bean's HOTEL HELL | Mr Bean Full Episodes | Classic Mr Bean(Ξεκαδιστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο Μίμο mister Bean.Kαλη παρακολούθηση.)

ΠΑΛΙΑ ΣΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΟ ΒΑ ΑΙΓΑΙΟ by Kalfas HD(Το Ενδοξο παρελθόν της Ναυσιπλοίας μας.Η παλαι ποτε Κραταιά ΝΕΛ του Αιγαίου μας)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Τα Μαγια Του Βαρονου Του Μαλτροτσου • Γιόχαν και ο Βίλυ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Στρουμφάκια και την παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φιλες και Φίλοι μου

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

ΑΝΔΡΟΣ : Το πράσινο νησί των Κυκλάδων ! | KDexplorer(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.2.ΑΝΔΡΟΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα με Πατριωτικά και Εμψυχωτικα τραγούδια,και Υμνους στην Παναγία μας.Σημερα με Εμψυχωτικά τραγουδια.)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα)

Ο Άγιος της ημέρας - 18 Ιουλίου - Άγιος Αιμιλιανός(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αιμιλιανο.)

Απολυτίκιο Αγ. Αιμιλιανού - 18 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αιμιλιανό)

LIVE 121 με τον π. Αντώνιο 17.07.22(ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τονΑρχιμ/τη Ψυχίατρο π.Αντώνιο Στυλιανάκη καθε Κυριακη Απόγευμα στις 7.30 μ.μ.Ζωντανά.)

Their First Mistake (1932) Χοντρός - Λιγνός Το Πρώτο Τους Λάθος(ΡΕΤΡΟ ΓΕΛΙΟ με Χοντρό-Λιγνο,το Αξέχαστο Δίδυμο.Η ΕΞΤΡΑ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Καλή πσρακολούθηση.)

Львица Лола из Челябинска родила тройню. Тайган(Παρέα με τα Άγρια Ζωά και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας.Ε.)

Η Μυτιλην μας μουντερνιτσι - Γιώργος Μπούρας(Το Σατυρικό τραγούδι στην Δεκαετία του 60 με 70.Γ.Μπούρας.Ας το Ξαναθυμηθούμε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Οι τρελές εφευρέσεις! 😂😂🤣 • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφάκια καιι τους Φίλους τους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

ΣΥΝΑΞΑΡΙ 17 07 21 ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ(Παράκληση στην Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Μαρίνα.Να Εχουμε την Ευλογια της.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούση και Η Λύση Ειναι Μια,Χριστός,Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα Καλο Ξημέρωμα.

π. Ελπίδιος: Αγία Μαρίνα, η ατρόμητη(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Μαρίνα την Μεγαλομάρτυρα,απο τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο.)

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ_ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ Δ΄ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥ..(ΟΜΙΛΙΑ στην Αυριανη Ευαγγελική περικοπή των Πατέρων της Δ ΟΙκουμενικής Συνόδου ,Ματθαιου ε 14-19,απο τον Σεβασμιωτατον Μητροπολιτη Κυθήρων κ.κ.Σεραφείμ)

17 Ιουλίου: Αγία Μαρίνα - Η 15χρονη που ταπείνωσε, και νίκησε τον διάβολο!(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Μαρίνα την Μεγαλομάρτυρα.Χρόνια Πολλά στις Εορτάζουσες.)

Απολυτίκιο Αγ. Μαρίνης της Μεγαλομάρτυρος - 17 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Μαρίνα την Μεγαλομάρτυρα)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxi...(Απογευματινό Μουσικό Ρηλάξ με Ξενάγηση στους Βυθούς των Θαλασσών και των Ωκεανών.)

Το ΠΙΟ Ωραίο ΕΚΛΕΡ ΤΑΨΙΟΥ ! Αφράτο και Βελούδινο (Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Κύθνος παραλίες-Beaches in Kythnos(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΑΡΑΛΙΕΣ.ΚΥΘΝΟΣ.2.)

1 Ποτήρι Νερό Με Σκόρδο Την Ημέρα - 10 Οφέλη Για Οργανισμό & Σώμα!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ (LIVE)- ΜΥΤΙΛΗΝΗ(Εις ΑΝΑΜΝΗΣΗ Γ,ΜΠΟΥΡΑ-ΖΩΝΤΑΝΑ.Μια Ανάσα απο τον Αξέχαστο Γ.Μπούρα.)Καλό Απόγευμα για Ολες και για Όλους μας.)

4K African Wildlife: Ruaha National Park - Real Sounds of Africa - 4K Vi...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Crete Greece, Rethymno, walking tour in 4k (Rethimno)Tουρισατικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΡΕΘΥΜΝΟ.Καλημέρα Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο..

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Η προσευχή στην Παναγία που γιατρεύει κάθε ασθένεια!(Κλείνουμε σημερα με Εμψυχωτικά Πατριωτικά τραγούδια και Προσευχές.Σημερα με Προσευχη στην Παναγία την Γιατρισσα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Άγιος Αθηνογένης(16 Ιουλίου)Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Αθηνογένη.

Απολυτίκιο Αγ. Αθηνογένους - 16 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αθηνογένη.)

1 Hour Compilation | Casper The Friendly Ghost | Full Episode Collection...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Κασπερ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

Κριθαράκι με Γαρίδες! | Τιμολέων Διαμαντής(Η Εναλλακτική σας ΑυριανοΜεσημεριανή σας Λύση με τον Τιμολέοντα.)

Φρέσκος αρακάς με ψητό σολομό και φινόκιο (Επ.11) | Με το μάτι γαρίδα(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο η Εναλλακτική σας Λύση ως πρός το Ψάρι,με τον Σεφ Λάζαρο Λαζάρου.)

Καρπούζι γλυκό χωρίς ασβέστη πανεύκολο γινεται τραγανό ένα καλοκαιρινό γ...(Πως να Φτειάξτε Καρπούζι-Γλύκό του κουταλιού.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)

BULL SHARK - WORLD PREMIERE 2022 - FULL HD ACTION MOVIE IN ENGLISH(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."BULL SHARK - WORLD,στα Αγγλικά.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

11 HOURS Stunning of 4K Underwater Wonders + Relaxing Music | Coral Reef...(Χαλαρωτική Μουσική με περιήγηση στους Βυθούς των Θαλασσων και των Ωκεανών)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΙΩΤΗΣ 1965(ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ με τον Αξεχαστο Γ Μπούρα.Για Όλες και για Όλους)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Η αυτοκτονία είναι σοβαρό αμάρτημα;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θέματα Εκτακτης Επικαιρότητας)Καλημέρα .Καλη και Ευλογημενη Παρασκευή

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ (η πιο ωραία παράκληση)Κλείνουμε και Σημερα με Παρακλήσεις στην Παναγία μας.Σημερα με την Μικρή Παρακληση στην Υπεραγία ,μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Τσιπούρα σεβίτσε με κουμκουάτ και χυμό εσπεριδοειδών (Επ.25) | Με το μάτ...(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Σεφ Λάζαρο Λαζάρου.)

Φιλεταρισμένος κολιός στο φούρνο με σαλάτα φινόκιο και μάραθο (Επ. 35) |...(Για το Μεθαυριανό σας πιάτο και το πιάτο της Κυριακής,απο τον Λαζαρο Λαζάρου.)

Άγιοι Κήρυκος & Ιουλίττα - 15 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίουςκαι μάρτυρας Κηρύκου και Ιουλιτας)

Απολυτίκιο Αγ. Κηρύκου και Ιουλίττας - 15 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κήρυκο και Αγιας Ιουλιτας)

ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ Λ. & ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."Μια Νύφη για Όλους."Καλή παρακολούθηση.)

Mr Bean's Queens Guard Decoration! | Mr Bean Full Episodes | Classic Mr ...(Παρεα με τον Αξέχαστο mister Beans,σε ξεκαρδιστικά Επισόδεια.)

Alcaeos & Theofilos(Ενα απο τα πλοία της Πάλαι Ποτες Κραταιάς Ν.Ε.Λ.)

4K African Wildlife: Simien Mountains National Park - Scenic Wildlife Fi...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία και Ζώα του Δάσους μετα Μουσικής.Ε.)

The Flying Deuces | COLORIZED | LAUREL & HARDY | Classic Movie(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ¨"The Flying Deuces"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Το στρουμφοκαροτσάκι • Επεισόδιο • Τα Στρουμφάκια(Κιν.ΣΧέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Στρουμφάκια και την παρέα τουςΚαλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑΚΙ ΑΛΑ ΣΠΕΤΣΙΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ (Β΄ΜΕΡ...(Για το Μεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο τον π.Παρθένιο)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Πέμπτη.

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλείνουμε με Παρακλήσεις στην Υπεραγια μας Θεοτόκο σημερα.,με Κείμενο ,Σύντομη.)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μια συνταγή για σούπα που μου έμαθε η γειτόνισσα από την Τουρκία! Μοσχάρ...(Μια Ιδεα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)

«ΟΣΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ», π. ΑΝΑΝΙ...(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Ανανία Κουστένη.)

Απολυτίκιο Αγ. Νικοδήμου του Αγιορείτου - 14 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη)

Octopus | Full Movie | Action Adventure Monster | Killer Octopus!(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."ΟCTOPUS."H Tαινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

π. Ελπίδιος: Φόβος, το όπλο του σατανά(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.3.)

Eat Out To Help Out with Mr Bean | Full Episodes | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Επισόδεια με τον Αξεχαστο mister Bean και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

Κοιμηθείτε σε 15 ΛΕΠΤΑ | Αποκατάσταση μυαλού και σώματος | Εξαλείψτε την...(Απογευματνό και Νυχτερινό Μουσικό Ρηλαξ για Ηρεμία Ψυχής και Σώματος.)

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ(Παρέα με τον Γέροντα Αρχιμ/τη,Ψυχίατρο π.Αντώνιο σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας)Καλό Απόγευμα σε Όλες και σε Όλους

4K African Wildlife | African Nature Showreel - Relaxing Music With Wild...(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ...(Η Εναλλακτική σας Λυση για το ΑυριανόΜεσημεριαννό σας πιάτο. με τον π.Παρθενιο)Καλημερα Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ 1/2(Κλεινουμε Σημερα με Παρακλήσεις στον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Αρχαγγελο Γαβριήλ,που την Συναξη Εορτάζουμε.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

Ο Άγιος της ημέρας - 26 Μαρτίου - Σύναξη Αρχαγγέλου Γαβριήλ(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρχάγγελο Γαβριήλ που την Σύναξη του Εορτάζουμε)

13 Ιουλίου: Σύναξη του Αρχάγγελου Γαβριήλ - Τι ακριβώς γιορτάζουμε(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανη Εορταζόμενη,Συναξη του Αγιου Αρχαγγελου Γαβριήλ)

Θεόφιλος:το άδοξο τέλος-αφιέρωμα(ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο παλαι ποτε βασιλιά των Καραβιων στην Μυτιλήνη,Το ΘεόΦιλος.)

Hog Wild (1930) Χοντρός - Λιγνός Αγριόχοιρος(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΡΕΤΡΟ-ΓΕΛΙΟΥ της Ημέρας,"Ο Αγριόχοιρος." με τους Αξέχαστους Κωμικούς Χοντρο-Λιγνό.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ (Β' ΜΕΡΟΣ) FORMediaTV(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

Penguin Friends | Casper the Friendly Ghost | 1 Hour Compilation | Carto...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Κασπερ το Φαντασματάκι και τους Φίλους του.Καλή παρακολούθηση.)

Hallelujah Bean! | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

музыка для души, лечебная музыка для сердца и сосудов, релак 🌿 Yспокаива...(Απογευματινό Μουσικό Ρηλάξ με Ηχους Εξωτικών πουλιών,σε περιήγη.Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

4K African Animal: Meru National Park - Amazing African Wildlife Footage...(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία το Δάσους μετα Μουσικής.Ε..)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στις δουλειές σας -ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ(Σαν ΕΠΙΛΟΓΟΣ στον Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Παίσιο. τον Αγιορείτη.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Η Καρδιακή Προσευχή του Αγίου Παϊσίου (Ψάλλει ο Π. Πανάρετος Φιλοθεΐτης)Καρδιακές Προσευχές απο τομν Γεροντα Αγιο,.τωρα Παίσιο τον Αγιορείτη.)

ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ Live: Άγιος Βησσαρίων Πύλης - ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ 11 Iουλίου 202...(Παρακολουθειστε την Παρακληση.και Αγρυπνία, στον Αγιο Παίσιο)

Amazing Animals of the Ocean 8K ULTRA HD - The Best 8K Sea Animals for R...(Απογευματινό Μουσικό Ρηλάξ ξεναγωντας μας στον Αγριο Κόσμο των Βυθων των Θαλσασσών και των Ωκεανών)

Getrocknete Tomaten einfach selber machen 🍅(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.Πως να διατηρειστε τοματο πολτό Χωρις Ψηγείο)

Υπέροχο Γλυκό Καρπούζι χωρίς ασβέστη από την Ελίζα #(Εποχικό-Γλυκό Καρπούζι.Πως να το Φτιάξτε,απο την Ελίζα.)

Shark Attack 3: Megalodon (2002) Carnage Count(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣShark Attack 3:Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Ίο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΙΟΣ με τον Τασο Δούση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Μόρφου Νεόφυτος: ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ: ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗΣ(Κλείνουμε με Παρουσιασεις σημερα Υμνους και Παρακλήσεις.Σημερα με Παρουσιαση απο τον Πανιερωτατο Μόρφου κ.κ.Νεόφυτο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα,

16 Σεπτεμβρίου: Αγία Ευφημία - 11 Ιουλίου: Εορτάζεται η Ανάμνηση του μ...(Τι Εορτάζουμε Αυριο..?)

Ο Βίος της Αγίας Ευφημίας(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Ευφημία την μεγαλομάρτυρα.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορτάζουσα Αγια Ευφημία,την Μεγαλομαρτυρα.)

ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΦΑΣΙΑ - ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Τόλμη και Αφασία"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Λούκυ Λουκ 36 Η μνηστή του Lucky Luke(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Λούκι Λουκ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

LIVE 120 με τον π. Αντώνιο 10.07.22 7:30μμ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τιον Αρχιμ/τη π.Αντώνιο καθε Κυριακή Απόγευμα στις 7.30μ.μ Ζωντανά.)

Μυτιλήνη : Η βασίλισσα του Βορρά.... | The Shipfriend Season 4(Τα πλοία μας με Επικεντρο το Επιβαστηγο,Οχηματαγωγό το Μυτιλήνη)Καλό Απογευμα για Όλες και για 'Ολους

4K Ultra HD Video of Wild Animals - 11 HOURS 4K Wildlife Scenery with Re...(Aπογευματινή μουσική Χαλάρωση στα βαθη των ποταμων,και των παγωμένων Ωκεανών)Καλό Μεσημέρι Κυρίες κσι Κύριοι

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

«Σύμη, το νησί του Πανορμίτη» Φωτεινά Μονοπάτια(Στα Αχνάρια των Αγίων μας.Ταξιάρχης ΣΥΜΗΣ Το Νησί του Ταξίαρχη.Οι Φύλακες του ΑΙγαίου.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε σημερα Οπως και Κάθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγουδια και Η Λύση Ειναι Μια,Χριστός Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα..)

Κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο | Alexandros Papandreou(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Αξιολογο Σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου)

Άγιοι 45 Μάρτυρες - 10 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανούς Εορταζοντας Αγιους 45 Μάρτυρας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

10.07: Αγίου Γρηγορίου, Επισκόπου Άσσου - Saint Gregory, Bishop of Assos(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Συνεορτάζοντα Άγιο Γρηγόριο επ.Ασσου του Θαυματουργού.)

Ευαγγέλιο Κυριακής Δ Ματθαίου: Η θεραπεία του Δούλου του Εκατόνταρχου - ...(ΟΜΙΛΙΑ στην Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,Ματθ.η 5-13,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Νησί Ντίνο | Περιπέτεια | Ολόκληρη η ταινία(Η ΕΞΤΡΑ ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΠΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ."Το Νησί του Ντίνο."Η Ταινεια του Καλοκαιριου.Καλη παρακολουθηση.)

ALONNISOS Patitiri port | Πατητήρι ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα μας.ΑΛΛΟΝΗΣΟΣ)

ΘΑΥΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΕ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ***(Συγχρονα Θαύματα της Ορθοδοξίας μας.Ταξιαρχης Μανταμάδου,)

Τυροκροκέτες με 3 υλικά | Dimitriοs Makriniotis(Για το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Δημήτρη Μακρινιότη)

4K African Wildlife - Beautiful Wildlife Animals And Relax Music For Str...(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους,και της Ζουγκλας μετά ΜουσικήςΕ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Άγιος Μιχαήλ Πακνανάς - 9 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Άγιο Μιχαήλ.Πακνανά,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Μήπως ενωθήκαμε με τον Πάπα;(ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκυριακο

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Ύμνοι Αγίου Νεομάρτυρος Μιχαήλ του Πακνανά(ΥΜΝΟΙ για τον Άγιο Μιχαήλ Πακνανά..)

Άγιος Παγκράτιος - 9 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος και Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παγκράτιο)

Απολυτίκιο Αγ. Παγκρατίου του Ιερομάρτυπος, επισκόπου Ταυρομενίας - 9 ΙΟ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Τα Πιο Βλαβερά & Τα Πιο Ωφέλιμα Πράγματα Πριν Τον ΥΠΝΟ! | Ακαδημία Υγείας(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας)Καλησπέρα Κυριες και Κύριοι

Loch Ness Hunter | Δράσης, Θρίλερ | Ολόκληρη η ταινία(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Το Τέρας του Λοχ Νές"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

''ΠΙΣΤΕΥΩ'' Το Σύμβολο της Πίστεως Πατέρα, Υιόν και Άγιον Πνεύμα Τριάδα ...(Διαδυκτιακή Ομολογια Πίστεως)

Σας θέλουν βλάκες, ηλιθίους και βόδια(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκτάριο 2.Σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)

ΜΠΡΙΑΜ ΚΑΙ ΜΥΖΗΘΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ (Α’ ΜΕΡΟΣ)Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο με Αρτήσιμα απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.

4K African Wildlife: Aberdare National Park - Scenic Wildlife Film With ...(Παρέα με τα Αγρια θηρία και Ζωα του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Απόγευμα Κυριες και Κύριοι.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´🥎🌮🤩 | Μάγια η Μέλισσα Offi...(Κιν. Σχέδια με την Μαγια την Μέλισσα και την παρεα τους,για τους Μικρους μας Φίλους.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φιλες και Φιλοι μου

Mr Bean's Heart Attack Help! | Mr Bean Full Episodes | Classic Mr Bean(Με Χιουμορυατηκα Στιγμιόοτυπα με τον mister Bean και την παρέα του)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευή

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Αγια κυριακή.wmv(Κλεινουμε Σημερα με Παρουσιάσεις και Παρακλήσεις.Σημερα με παρουσίαση,στην Χθεσινή Εορταζόμενη Αγία Κυριακή.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 8 Ιουλίου - Άγιος Μεγαλομάρτυς Προκόπιος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προκόπιο)

Η ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ ΚΥΡΙΑΚΗ(Απόηχοι της Σημερινής Μεγάλης Γιορτής της Αγίας Κυριακή με το Καθημερινό Εορτολόγιο)

4K African Wildlife - Wild Animals of Africa - Real Sounds of Africa - 4...(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

Γρήγορο cheesecake Επ.49 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιατο το Επιδόρπιο-Γλυκό σας,απο τον Ακη.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Μουσική Απογευματινή Ξενάγηση στο Υποθαλάσιο Κόσμο των Θαλασσών και των Ωκεανών,Ζωντανά)

ΦΑΚΟΡΥΖΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση. απο τον π.Παρθένιο)

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ! Ξεκίνησε από την Γερμανία! Το ετοιμάζουν και για την Ελλάδα! ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,2.με τον Δημ/φο Λ.Πάσχο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Trip to Serifos island - Exploring island - Panagia Skopiani⛪ 🇬🇷(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΕΡΙΦΟΣ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Χοντρός & Λιγνός - Οι άσσοι της Οξφόρδης (1939)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Οι Ασσοι της Οξφορδης",με τους Αμίμητους Χοντρό-Λιγνό.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλήμέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Κλεινουμε με Παρακλησεις Σημερα με Παρακληση στην Παναγία μας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Όσιος Σισώης - 6 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Όσιο Σισώη απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Σισώη του Μεγάλου - 6 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Γέροντας Σάββας Λαυριωτης Πατηρ Εμμανουήλ Σαρρης Σύναξη Ρεθύμνου(Με τους Γεροντες π.Εμμανουηλ,και π.Σαββα.)

Γιαουρτογλυκό με 2 Υλικά | Dimitriοs Makriniotis(Το Γιαουρτογλυκο του Καλοκαιριου και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο τον Δημήτρη Μακρινιότης)

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ (Α’ ΜΕΡΟΣ)ΓΙα τον ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

One Good Turn (1931) ΧΟΝΔΡΟΣ & ΛΙΓΝΟΣ(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,με τους Αξεχαστους Χοντρός-Λιγνός."οne Good Turn"Η Ταινεία της Βδομάδας."Καλή Παρακολούθηση.)

The World of Monkeys Collection in 8K TV 60fps ULTRA HD 🐵 8K Nature Soun...(Παρέα με τα Αγρια Ζωα και Θηρία του Δάσους και της Ζουγκλας.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Οι μεγαλύτερες αποστολές διάσωσης! 😲 • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια με Στρουμφακια για τους Μικρούς μας Φίλους.Καλή Παρακολουθηση.)Καλό Μεσημερι Φιλες και Φίλοι μου

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ!!!(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΙΚΑΡΙΑ .Β.Α.Αιγαίου)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

Οι σύγχρονοι προφήτες και το στημμένο παιχνίδι τους - Πατήρ Εμμανουήλ Σα...(Κλείνουμε Σημερα λόγω του Ταξιδιου μου για Πειραια το Απόγευμα,Νωριτερα,με Παρουσιάσεις.Με τον π.Εμμανουηλ Σαρρή)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Να λες αυτό, κάθε φορά που περνάς δυσκολίες στη ζωή σου…(Προσευχές για κάθε περίσταση.)

Άνν Λόμπεργκ - Γιάννης Βόγλης - "Πάμε Πακέτο"(ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ του παλειού καλου Ελληνικού Κινηματογραφου)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους

African Wildlife 4K - Senegal National Park Great Relaxing Music With Wi...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Μεσημερι Φίλες και Φίλοι μου

The Alps - Scenic Nature Film With Calming Music (4K Video Ultra HD)Απογευματινά περασματα με Μουσική στα Δάση και τις παιδιαδες ανα τον Κόσμο,.Χλαρωτικά.Καλημερα Καλή και Ευλογημέμη Τριτη,

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ (η πιο ωραία παράκληση)Kείνουμε με Παρακλήσεις.Σημερσ Μικρή Παρακληση στην Παναγια μας.Καληνύχτα Καλο Ξημέρωμα.

4K African Animal: Lake Nakuru National Park - Amazing African Wildlife ...

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Συντηρώ αυτή τη σαλάτα για το χειμώνα εδώ και 5 χρόνια *η καλύτερη συνταγή*)Πως να Φτειάξτε την Σαλάτα της Χρονιάς,χωρις Ψηγείο

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας,η Εναλλακτική,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

Βίος Αγίου Αθανασίου του εν ΆΘΩ - 5 ιουλίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Αθανάσιο του εν Αθω.)

Απολυτίκιο του Οσίου Αθανασίου του εν Άθω(YMNOI και AΠOΛYTIKIA.)

BEST OF: ΝΤΕΝΗ ΜΑΡΚΟΡΑ - ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ [ MEGA ] 21 - 30 :: PART 3(Εις Αιωνιαν Μνημην ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ,μιας Σπουδαιας Ηθοποιού Φιλάθλου,Γυναίκας)Καλησπερα Κυριες και Κύριοι

Happy Traveller στα Κύθηρα - Μέρος 2(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller στον κόσμο,στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.ΚΥΘΗΡΑ.2.)

4K African Wildlife: Chobe National Park, Botswana - Scenic Wildlife Fil...(Παρέα με τα Άγρια Ζωα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Δεν θα αγοράσετε άλλο παγωτό! συνταγή παγωτού χωρίς αυγά, χωρίς κρέμα, c...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριοανό σας πιάτο,και για Ολο το Καλοκαιρι,χωρις Αυγα και Κρέμα.)

Pardon Us (1931) Stan Laurel, Oliver Hardy (Ο Χοντρός και ο Λιγνός στα κ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Οι δυο Κατεργαρέοι"Η Ταινεια της Βδομάδας με τους Αξέχαστους Χοντρό και Λιγνό.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

The Colors of the Ocean 4K VIDEO ULTRA HD - The Best 4K Sea Animals for ..(Απογευματινό Μουσικό Ρηλάξ με Φόντο τις Αγριες Θάλασσες και τους Ωκεανούς.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου..

Pink Panther's Big Chill | 35 Minute Compilation | Pink Panther & Pals(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Ροζ Πάνθηρα,και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Αχ πατρίδα μου βασανισμένη.Γ.Κοινουσης)Κλεινουμε με εμψυχωτικα Πατριωτικά τραγούδια του ΓΚοινουση)Καληνύχτα.Καλο Ξημερωμα

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Άγιος Ανδρέας Κρήτης - 4 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ανδρέα Κρήτης,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

04.07: Αγίου Ανδρέα, Αρχιεπισκόπου Κρήτης - Saint Andrew, Archbishop of ...(ΥΜΝΟΙ και Απολυτικια,με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ανδρεα επ.Κρητης.)

Το βαρύ πεπόνι- Παύλος Τάσιος - 1977 Full Movie(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Το Βαρύ πεπόνι."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Κέρκυρα - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,με τον Τάσο Δούση.ΚΕΡΚΥΡΑ.2.)

Λούκυ Λουκ 45 Αντιμέτωπος με τον Pat Poker(Κιν,Σχέδια με τον Λουκι Λούκ και την παρέα του,για τους Μικρούς μας Φίλους μας.Καλη παρακολούθηση.)

Σαμαρίνα - Ταξιδεύοντας στις Ελληνικές Άλπεις(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΜΑΡΙΝΑ)

Very Annoying Bean | Funny Episodes | Mr Bean Official(Παρέα με τα Αγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας,μετα Μουσικής..Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

4K African Animals: Mole National Park - Real Sounds of Africa - 4K Vide... (Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δασους και της Ζούγκλας,μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

4K Underwater Wonders 🐠 Tropical Fish, Coral Reefs + Relaxing Music - 4K...(Απογευματινό Μουσικό Ρηλάξ,τριγυριζοντας στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και σήμερα με Γ.Κοινούση,Χριστιανικα τραγουδια και "Ταξιαρχης",)Καληνύχτα,Καλό Ξημέρωμα

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Γ' ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡ. ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡ...(ΟΜΙΛΙΑ-ΕΡΜΗΝΕΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ,Ματθ.στ 22-33.Κυριακής Γ Ματθαιου,απο τον Σεβσσμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ.Σεραφείμ

Η Επιστήμη αδυνατεί να εξηγήσει την Ξαφνικίτιδα! - Πατήρ Εμμανουήλ Σαρρής(EKTAKTH/EΠIKAIΡOTHTA με τον π.Εμμανουήλ)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 1969(Ελληνική Πολεμική ταινεια της Ημέρας.Γεννια Ηρώων"Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Φακές με σπανάκι σούπα δια χειρός Πατρός Παρθενίου(Η Εναλλακτική σας Λύση δια Χειρός Γέροντα π.Παρθενίου,για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο..Ε.)

Mr Bean: The KARATE KID | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Ξεκαρδιστικά Επισόδεια με τον mistr Bean και την Παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)

4K African Wildlife: Simien Mountains National Park - Scenic Wildlife Fi...(Παρεα με τα Άγρια Ζωα και Θηρία της Ζούγκλας και του Δασους Σαφαρι Αφρικής.Ε.)

Λούκυ Λουκ 53 Ο Λούκυ Λουκ στην Νταίηζυ Τάουν(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με τον Λούκι Λούκ και την παρέα του,σε Νεες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους

Parga Greece, this is how Parga is at night time, walking tour 4k, Greec...(Τουριστικοί Προορισμοί ανά την Ελλάδα.ΠΑΡΓΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Animals Reunited With Owners AFTER YEARS!(Αστεια με Ζωα Αγρια και Ημερα,μετα απο Χρόνια.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύρτιακο

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ο Άγιος της ημέρας - 2 Ιουλίου - Κατάθεση της Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτίκιο και υποτίτλους για την Αυρισνη Γιορτή της Καταθεσης της Τιμίας Εσθητος της Υπεργίας μας Θεοτόκου ,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλο ξημερωμα

Χταπόδι με φασολάκια στη γάστρα από τον Γέροντα Παρθένιο(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα | Dimitriοs Makriniotis(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο το Επιδόρπιο-Γλυκό σας,απο τον Δημήτρη)

185 Τιμίας Εσθήτος Θεοτόκου 2 Ιουλίου απολυτίκιο subtitles(YMNOI και AΠOΛYTIKIA για την Αυριανή Εορταζόμενη καταθεση εν Βλαχαιρνες τιμιας Εσθήτος της Υπεραγίας μας Θεοτόκου.)

Βασίλισσα Μέλισσα VS βασίλισσα Σφήκα(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Τι να μην κάνεις στη Λέσβο(Χρήσιμα και Ωφελιμα για Μυτιληνιούς και Όχι μόνο.)

1η Ιουλίου Άγιοι Ανάργυροι: Θαύματα τότε και σήμερα(Οι Άγιοι μας και τα Σημερινά θαύματα. Με τον Γέροντα π.Νεκταριο σε Επίκαιρα θέματα και σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.)

[NEW] 11HRS Stunning 4K Underwater Footage + Music | Rare & Colorful Sea...(Μουσικό Απογευματινό Ρηλαξ με Φόντο τον Ξεπεραστο κόσμο του Βυθού των Θαλασσών και των Ωκεανών)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Ολους

Το ρεσιτάλ του Χρήστου Τσαγανέα εις ''Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο''(Μια αναδρομή στα παλιά.)Καλό Μεσημέρι. Κυρίες και Κυριοι