Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Το ξεφούρνισαν με εντολή του Κούλη! "...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/ΦΟ κ.Θάνο Κόκκαλη)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.Καλό Μήνα.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ(Σήμερα Κλείνουμε με Παρακλήσεις σε Αγίους της Εκκλησίας μας.Σημερα Παρακληση στους Αγιους 12 Αποστόλους.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Μπακαλιάρος Πλακί Επ. 67 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση ως προς το Ψάρι για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Αρχή Ινδίκτου: Νέο Εκκλησιαστικό Έτος - 1 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορ...( ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Αυριανή,πρώτη του Νέου Ενιαυτού της Χρηστότητος του Κυρίου μας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

1η Σεπτ. Αρχή της Ινδίκτου - Όσιος Συμεών ο Στυλίτης - Άγιος Αγγελής ο ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Συμεών τον Στυλίτη,και του Αγιου Αγγελή του Νεομάρτυρα.)

Η Εποχή Των Παγετώνων (2014) Ταινία Δράσης, Επιστ. Φαντασίας | Ελληνικοί...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Εποχή των Παγετώνων"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

EIKONES by Tasos Dousis are traveling to Evritania - Part 3(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τάσο Δούση.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ.3)

11 HOURS Stunning 4K Underwater footage + Music | Nature Relaxation™ Rar...(Μουσικός Απογευματινός περίπατος με Φόντο τους Ωκεανούς και τις Άγριες θάλασσες)

π.ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΒΑΓΙΑΝΑΚΗΣ~ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ!(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Διακονιας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

BUGS BUNNY CARTOONS - "8 Ball Bunny" - LOONEY TUNES CARTOONS- 1950 in Color(Kιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους,με τους Τιμ και Τζέρυ και τους Φίλους του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

μια φυσική θεραπεία για διευρυμένες φλέβες και ραγισμένα τριχοειδή αγγεία(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Χαίροις ασκητικών αληθώς | Ύμνοι επί τη καταθέσει της Τιμίας Ζώνης της Θ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Μεγάλη γιορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας μας Θεοτόκου,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Κατάθεσης Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου - 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή μεγαλη Θεομητορική Γιορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας μας Θεοτόκου.)

ώνης

🎀 Εσύ ξέρεις αν νηστεύουμε πριν τη Θεία Κοινωνία; Κ αυτό μάς το έμαθαν λ...(Χρήσιμα και ΨυΧΩΦέλιμα.)

Archer Bean! | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean Καλή παρακολούθηση.)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ Τα τρία βασίλεια πριν τον αντίχριστο(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο,σε θέματα Εκτακτης Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Διακονίας.)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ! Η εντολή έφτασε νύχτα από το εξωτερικό! Ξ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Θ.ΚΟΚΚΑΛΗ,Δημ/φο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Η Έλλειψη Βιταμίνης Που Ξεγελά Για ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ & Άνοια(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

4K African Wildlife - Wild Animals of Africa - Real Sounds of Africa - 4...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζουγκλας,μετα Μουσικής.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Κεφαλλονίτικη μπακαλιαρόπιτα με τραγανό φύλλο(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεημεριανό σας πιάτο,το Συμπλήρωμα.Απο τα Εδεσματα της Κεφαλλονιάς ,και Κείνουμε με Αυτό)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγίου Αλεξάνδρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως (30 Αυγούστου)ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αλέξανδρο Πατριάρχη Κων/πόλεως.)

Κάτω από το Μηδέν! - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(720 HD - COLORIZEN!)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΡΕΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Κατω απο το Μηδέν"Η ΕXTRA Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

The Colors of the Ocean 4K ULTRA HD - The Best 4K Sea Animals for Relaxa...(Απογευματινό Μυσικό Ρηλάξ με Φόντο τις Αγριες θάλασσες και τους Ωκεανούς.)

Πώς καθαρίζω το ψυγείο με απόλυτα οικολογικό & οικονομικό τρόπο, σε λίγη...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.)

Ο Κόμης του Μόντε Κρίστο (1975) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Κόμης του Μοντε Κρήστο.η ταινεια της βδομαδας.Καλή παρακολόύθηση,

Η Πίστη Κάνει Θαύματα! Δυστυχώς όμως, ήταν αναπόφευκτη η τραγωδία - Πατή...(Παρέα με τον Γέροντα π.Εμμανουήλ Σαρρή.ΘΕΜΑ.F.B.ΗΡΑΚΛΕΙΟ)Καλό Απόγευμα.Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Wildlife: Lower Zambezi National Park - Scenic Wildlife Film ...(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Σουλτανινα γλυκο του κουταλιου [σταφυλι ]*(Πως να Φτειάξτε Γλυκό του κουταλιου με Εποχικά Συκα και Σταφύλια.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ(Κλείνουμε και Σήμερα με Παρακλήσεις Αγίων.Σημερα με Παράκληση στον τιμιο Πρόδρομο.)Καληνύχτα,Καλό Ξημέρωμα.

Η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου - 29 Αυγού...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Μεγάλη Εορτή της Αποτομής της Κεφαλής του τιμιου Προδρόμου,του Βαπτιστού)

Απολυτίκιο Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου - 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορτασμό της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Ιωάννου του Προδρόμου)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Νήσος των Αρκτών"Η Ταινεία της Βδομάδος.Καλή παρακολούθηση.)

The Pink Panther - Pink Panic(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με τον Ροζ Πάνθηρα και την Παρέα του.Καλή πσρακολούθηση.)

Mr Bean Cuts In Line 😛 | Mr Bean Full Episodes | Classic Mr (Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)

Animals & Wildlife 4K (ULTRA HD) • Scenic Relaxation Film With Calming M...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία καιΖώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

Όψον και Ψαλμός -Αγγινάρες με κουκιά, καροτόσουπα και χαλβάς σιμιγδαλένι...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Επιφανιο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Σπιτικό γλυκό που δεν βαριέμαι να τρώω. Επιδόρπιο σε 5 λεπτά! Όχι ψήσιμο!(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το Μεθαυριανό σας πιατο,στα γρήγορα.)Καλό Μεσημερι Κυρίες και Κύριοι

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

🎀 Το "τσιπάκι" κ το ΘΑΥΜΑ τής Θείας Κοινωνίας στον τσιπαρισμένο Ελληνοαμ...(Ξημερώνοντας Κυριακή ,και το θαυμα της Θείας Μετάλληψης)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για ακόμα Ενα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια και "Η Λύση Ειναι Μία,Χριστός.Εξομολόγηση Θ.Κοινωνία".)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Μωυσής ο Αιθίοπας - 28 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μωυσή τον Αιθίωπα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΑΓΙΟΣ ΜΩΥΣΗΣ Ο ΑΙΘΙΟΠΑΣ | Απολυτίκιον | 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μωυσή τον Αιθίωπα.)

H Γόησσα (1967) Α. Βλάχος - Κ. Καρράς - Ε. Ανουσάκη - Λ. Διανέλλος(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Γόησσα"Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου..Καλή παρακολουθηση.)

Κυριακή ΙΑ΄ Ματθαίου (28 Αυγούστου)ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπη ΙΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ.Ματθί ι η ,απο τον Παναγιωτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ,Αθανάσιο

Mr Bean's DANGEROUS Driving! | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αχτύπητο mister Bean.Kαλή παρακολούθηση.)

πατέρας Ελπίδιος: Η επερχόμενη θλίψη των σπιτιών(ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ.Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο,σε θέματα τρεχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Διακονίας.)

Γλυκό του κουταλιού Αχλάδι από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να κάνουμε Γλυκό του Κουταλιου Αχλάδι,απο την Ελίζα.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα μας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Wildlife: Etosha National Park - Scenic Wildlife Film With Re..(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζωα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ! Κυκλοφορούν εκτάκτως πληροφορίες ότι ο αρχη...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Θ.Κοκκαλη.)Καλημερα Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

π. Ελπίδιος: Το μήνυμα του Αρχαγγέλου στις μάνες(....Και ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ.Από τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο.Μια Παρουσίαση.Ο Ρόλος των Αρχαγγέλων στην Ζωή,και Κλεινουμε με Αυτό)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΙΘΟ ΚΑΙ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ (Α'ΜΕΡΟΣ)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο η Εναλλακτική η 2 ως προς Ψάρι απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.

Lambi Beach 2022 on the island of Kos in Greece (4k)Οι Καλίτερες Παραλίες στην Κώ.Τουριστικοί Προοριασμοί ανα την Ελλάδα.ΚΩΣ)

Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΒΑΛΙΝΑ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ(Καθημερινό Εορτολόγιο φια τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Φανούριο τον Θαυματουργό.)

Απολυτίκιο Αγ. Φανουρίου του Νεοφανούς και Μεγαλομάρτυρος - 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Φανουριο τον Θαυματουργό)

Με τάμα την... Φανουρόπιτα!(Απο που προεκυψε η Φανουρόπιτα..?Δείτε το Βιντεάκι.)

8 Φυσικές Λύσεις Για Την Οστεοπόρωση & Για Δυνατά Οστά!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

LOONEY TUNES CARTOONS - "The Lion's Busy" - Cartoons for Kids(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μπαγκς Μπάνυ και την παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)

Top 10 Best Beaches in Corfu Greece(Τουριστικοί Θερινοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα..ΚΕΡΚΥΡΑ.ΕΛΛΑΔΑ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι .

4K African Wildlife: Aberdare National Park, Kenya - Scenic Wildlife Fil...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΚΥΡΙΑΚΗ Η' ΜΑΤΘΑΙΟΥ.(.Περι Ταπεινώσεως Λόγοι.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ & ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΥΡΟ ΚΟΣΜΑ(Ενας ακόμα Μητροπολίτης στον βωμό του Μινωταυρου. της Παγκοσμιοποίησης,και Κλείνουμε με Αυτο.)Καληνύχτα Καλο Ξημερωμα

Ο Άγιος της ημέρας - 26 Αυγούστου - Άγιοι Αδριανός και Ναταλία(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους,για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Ανδριανου και Ναταλίας μαρτύρων.)

Απολυτίκιο Αγ. Ανδριανού και Ναταλίας - 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Ανδριανού και Ναταλίας)

4K African Wildlife: Amazing Wildlife of Zimbabwe - Hwange National Park...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής

Η Τακτική Των Μασόνων Στα Ψέμματα - Πατήρ Εμμανουήλ Σαρρής(Με τον π.Εμμ.Σαρρή.Περι Μασόνων Λόγος)

Bean's Horrible Hotel Nightmare! | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικές Περιπέτειες με τον Αξεχαστο mistrer Bean.Kαλή παρακολούθηση.)

ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΑΙΤΙΑ...(Παρέα με τον Γέροντα π.Στυλιανό Καρπαθίου-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Ο Κουρσαρος Φαντασμα 1954(Αν και το Ξαναέβαλλα(Η Ταινεια Εξτρα της Ημέρας."Ο Κουρσάρος Φάντασμα.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ,Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι.Φίλες και Φίλοι μου.

Έφτιαξα τραχανά με αγνά υλικά!!!!(Ωρες Μεσημεριανου και παραδοσιακός τραχανάς)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Σφοδρές καταιγίδες σε ολόκληρη την χώρα | 24/08/2022 | EΡΤ(ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γεμιστά | Γεμιστά με κιμά / Σπιτικό Φαγητό(Μια ακόμα Εναλλακτική Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με Γεμιστα με κιμα.)

ανακατέψτε τις μπανάνες με μερικά καρύδια! το διάσημο γλυκό που τρελαίνε...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ο ευκολότερος τρόπος αποθήκευσης σταφυλιών σε βάζα για 12 μήνες! #Σταφύλ...(Πως να Αποθηκεύετε Σταφύλια,σε Βάζα..Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.)

The Colors of the Ocean 4K ULTRA HD - The Best 4K Sea Animals for Relaxa...(Aπογευματινός Μουσικός Περίπατος με Φοντο Αγριες θαλασσες και Ωκεανούς.)

Lucky Luke (S01E04) Η κούρσα του Μισσισιπή(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους με Λούκι Λούκ,σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση)

4K African Wildlife: Bale Mountains National Park - Real Sounds of Afric..(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Φανουρόπιτα παραδοσιακή(Μέρες πριν την Εορτή του Αγιου Φαναρίου,Ετοιμαστείτε..γιια Φανουρόπιτα,)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ(ΥΜΝΟΙ,ΒΙΟΣ και ΠΑΡΑΚΛΉΣΕΙΣ,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Χωρίς Χημικά! Χωρίς ψυγείο! Διατηρώ το ψάρι ανέπαφο για 12 μήνες.(Πως να διατηρειστε Ψάρια Χωρις Ψηγείο.Δειτε πως.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΥΡΝΟΥ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ*(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο μια ακόμα Εναλλακτική,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός - 24 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο Απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό,τον Ιεραπόστολο,τον Εθναπόστολο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ (1978) ODDS & EVENS. ΚΩΜΩΔΙΑ Stars Terence Hill, Bud Spencer...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Μονά Ζυγά.",με τους Αξεχαστους,Μπάντ Σπένσερ και Τέρενς Χιλ.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Απολυτίκιο Αγ. Κοσμα του Αιτωλού, ισαποστόλου και ιερομάρτυρος - 24 ΑΥΓΟ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κοσμα τον Αιτωλό)

«ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ»! Εντολή στα κανάλια! «Μετα το καλοκαίρι ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Λ.Πάσχο.)

Δείτε πως ο πατήρ Νικόλαος Πλανάς έφερε κοντά στον Χριστό έναν που βλαστ...(ΕΚΤΑΚΤΟΝ/ΕΠΙΚΑΙΡΟ με του Αγίους του Αιώνα μας.Με τον π.Νικόλα Πλανά.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 23/08/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

4K African Wildlife: Serengeti National Park - Βίντεο για την Αφρικανική..(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσουςκαι της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

Εξαιρετικό Γλυκό του κουταλιού σταφύλι από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να Φτειάξτε Γλυκό του Κουταλιου Σταφύλι.Εποχικό,απο την Ελίζα)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔ@Σ. Οι Ξαφνικές Απώλειες ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Όλο και Αυ...(Παρέα με τον Π.Εμμανουήλ Σαρρή,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

(1950) BUGS BUNNY CARTOONS - "8 Ball Bunny" - LOONEY TUNES - Cartoons fo...(Κιν,Σχέδια για τους Μικρούς ,μας Φίλους με Μπαγκς Μπάνυ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλείνουμε Σήμερα με Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτοκο,μεΥπότιτλους)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα./

23 Αυγούστου: Απόδοση Εορτής Κοιμήσεως Θεοτόκου - Το Μνημόσυνο προς τη Μ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Μεγαλη γιορτή της Απόδοσης της Εορτής της Κοιμησης της Θεοτόκου.)

Απολυτίκιο Αποδόσεως εορτής Κοιμήσεως Θεοτόκου - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.για την Αυριανή Μεγάλη γιορτη της Απόδοσης της Κοίμησης της Υπεραγίας μας Θεοτοκου)

)

Pink Panther's Wild Night | 35 Minute Compilation | The Pink Panther Show(Κιν΄.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ρόζ Πάνθηρα και τους Φίλους του.Καλή παρακολούθηση)

ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΓΚΡΑΝΤ (1936) με ελληνικούς υπότιτ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ του ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ,.Η Ταινεία της Ημέρας"Τα τεκνα του πλοιάρχου Γκράντ"για τους Μικρούς μας Φίλους.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Μουσικός Απογευματινος περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)

Παναγία Τήνου(Ιερά Προσκυνήματα στην Χάρη της Παναγίας μας,ανα την Ελλάδα μας.Ευαγγελίστρια ΤΗΝΟΣ.)

Σεμινάριο για το κλάδεμα της ελιάς(Μαθήματα Κλαδεματος Ελλιάς. )

Vatera ~ Lesvos Island 2021 | GoPro Hero 9 ~ DJI Mavic Air 2 ~ 4K(Οι Πλήγείσες Περιοχές της Λέσβου,απο τους...Εμπρησμούς.ΒΑΤΕΡΑ.ΛΕΣΒΟΣ, με την Μεγάλη παραλία.)Καλό Απόγευμα.Φίλες και Φίλοι μου.

ΕΦΤΑΛΟΥ - EFTALOU LESVOS GREECE(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΕΦΤΑΛΟΥ.ΛΕΣΒΟΣ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; (2022)Παρέα με τον Γέροντα π.Αντώνιο,παιδοψυχολόγο,Αρχιμ/τη,(3.)σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Διακονίας)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Happy Traveller in Santorini | FULL(Τα Νησιά που Αγάπησα.1.Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ευρωπη,στον Κόσμο και στην Ελλάδα.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Εύρεση της Τιμίας Κάρας του Οσίου Συμεών - 22 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Ε...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο 'Οσιο Συμεών,που την Ευρεση της Τιμίας Καρας του Εορτάζουμε,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Ο Αγιος της ημέρας - 22 Αυγούστου - Άγιος Αγαθόνικος και οι συν αυτώ(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αγαθόνικο.)

Απολυτίκιο Αγ. Αγαθονίκου - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αγαθόνικο)

Πατήρ Ελπίδιος Όλεθρος Αναλυτικά οι προφητείες για το Άγιον Όρος 18M...(Oi ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,αποτο Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΑΦΑ(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Οικογένεια Χωραφά"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Γεμιστά | Yiannis Lucacos(Για τό ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,από τον Γιάννη Λουκάκος.)

The Colors of the Ocean 4K ULTRA HD - The Best 4K Sea Animals for Relaxa...(Απογευματινος Μουσικός Περίπατος στις Αγριες Θάλασσες και τους Ωκεανούς.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

African Wildlife 4K - Senegal National Park Great Relaxing Music With Wi...(Παρέα με τα Άγρια ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι. Κυρίες και Κύριοι

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

ΛΕΣΒΟΣ Η ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ~LESVOS THE BREATH OF THE AEGEAN(Λέσβος,το Πλατανόφυλο του Αιγαίου)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για αλλο Ενα Σαββατοβραδο με Χριστ.τραγούδι ,Γ.Κοινούσης και Ταξιάρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Φτιαξε βιολογικό μηλόξυδο στο σπίτι - Σπιτικο μηλόξυδο(Πως να Φτειάξουμε Σπιτικό Μηλόξηδο.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για το Σπίτι.)

Θαύματα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου, Αποστόλου του Χριστού(ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ.απο τον πατέρα Δημήτριο,των Αγών Ισιδώρων Λυκαβητού.)

Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος - 21 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αγιο Ιούδα τον Θαδδαίο)

ΛΥΧΝΟΣ TV- ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ι' ΜΑΤΘΑΙΟΥ(ΟΜΙΛΙΑστην Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή Ι ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ. ιζ14-23,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολιτη Πατρων κ.κ.Χυσόστομον)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxi...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος με Φοντο τις Αγριες θάλασσες και τούς Ωκεανούς.)

Αυτές οι συμβουλές θα σε μάθουν να συγχωρείς!(Χρήσιμες Συμβουλές για Όλες και για Ολους μας.)

Έτσι συντηρώ εδώ και 10 χρόνια ψητές πιπεριές με σκόρδο - σαλάτα για το ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την κουζίνα σας.Πως Συντηρούμε Ψητές πιπεριές..)

Volcano: Fire on the Mountain (1997) | Full Movie | Dan Cortese | Cynthi...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ"Το Ηφαίστειο"Η Ταινεία της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

4K African Wildlife: Ras Muhammad National Park - Amazing African Wildli...(Παρέα με τα Αγρια Θηρία του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Corfu Greece, explore Kassiopi (Κασσιόπη) tiny lovely seaside village, w...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΕΡΡΚΥΡΑ.ΚΑΣΙΣΙΟΠΗ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

π. Βασίλειος Βολουδάκης - Ομιλία Κυριακής 21/8/2022(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ μες τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη. καθε Κυριακή Απόγευμα.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΔΙΑΣΩΖΟΥΣΑ(H Παναγία στην Ζωή μας με τον Μητροπολίτου Γανου και Χώρας Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ.κ.Αμφιλοχίου Τσούκου.)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ .(Σημερα Κλεινουμε με Παρουσιάσεις και Παρακλήσεις .Σημερα με Παράκληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα,Καλό Ξημέρωμα.

Α΄ ΣΑΜΟΥΗΛ(Βιος και Συγγραφικό του Έργο.)

20.08: Προφήτου Σαμουήλ - Prophet Samuel(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΥΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο προφήτη Σαμουήλ)

Ο Άγιος της ημέρας - 20 Αυγουστου - Προφήτης Σαμουήλ(Kαθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο προφήτη Σαμουήλ.

ΑΙΣΧΟΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ...(TA ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ....ΕΡΧΕΤΑΙ...Κ Β ΠΑΡΟΥΣΙΑ)

Viking: The Berserkers | Full Action Adventure Movie(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Βίκινγκς"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Στη Λέσβο με τον πατέρα μου | Μυτιλήνη | Αγιάσος | Μόλυβος | Πέτρα(ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ/ΕΚΤΑΚΤΟΙ,Ανα την Ελλάδα.ΑΓΙΑΣΟΣ,ΜΟΛΥΒΟΣ,ΠΕΤΡΑ.)

Οι Ομογενείς Της Αμερικής Ζητούν Την Παραίτηση Του Ελπιδοφόρου - Πατήρ Ε...(Παρέα με τον Γέροντα π.Εμμανουήλ Σαρρή.Περι ΝεοΑιρετικών Ο Λόγος...?)

#5 Τυλιχτό Μπακαλιάρου Σκορδαλιάς με γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό Κλασικό(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική.)

4K African Wildlife: Lake Manyara National Park - Scenic Wildlife Film W...(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετά Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ(Περι της Υπεραγίας μας Θεοτόκου απο τον Γέροντα π.Αμφιλόχιο Τσούκο,Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γάνου και Χώρας,πρωην Ν.Ζηλανδίας.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Κοτόπουλο σούπα με φασόλια, μια συνταγή σούπας που μου δείξανε στη Δομιν...(Για το ΜεθαυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.Καλό Σαββατοκύριακο.

Lesvos | Petra | Molivos 2020 | Drone DJI Mavic Air 2 | 4K(Τουριστικοί Θρησκευτικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΣΒΟΣ Η Ελληνικότατη Νήσος μας.ΠΕΤΡΑ,για Θρησκευτικό τουρισμό,και Οχι μόνο,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Θεοφάνης - 19 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Θεοφάνη)

Το τελευταίο δρομολόγιο | Prevelis | Vanessa Mi(Τα τελευταια πλοία-Θρύλος.ΠΡΕΒΕΛΙΣ.)

Μελιτζανόπιτα👌 και για όσους νηστεύουν👍 αλλιώτικη τεχνική εύκολη συνταγή...(Για τις Τετάρτες και τις Παρασκευές,το Συμπλήρωμα και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

1492: Χριστόφορος Κολόμβος (1992) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Χριστόφορος Κολόμβος"Η Ταινεία της Βδομάδας..Καλή παρακολούθηση.)

Mr Bean's Horror Movie Date 👻 | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τόνΑξέχαστο mister Bean.Kαλή παρακολούθηση)

Ερωτήσεις/Απαντήσεις για πολλά! Κάρτα Πολίτη, Αντίχριστος, Δευτέρα Παρου...(Απαντήσεις στα Ερωτηματα των Εσχατολογικών ημερών,απο τον π.Εμμανουήλ Σαρρή)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Learn English Through Movies #The_Lion_King 2(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Τι όμορφα που είναι όλα ΑΠΟΨΕ νέα εκτέλεση - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε με Ενα ακόμα Χριστ,τραγούδι του Γ.Κοινούση,τι Όμορφα που Ειναι Όλα απόψε)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Εύκολη ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ σε 5' λεπτά !! ( Αφράτη Χωρίς Μίξερ )Πλησιάζει του Αγιου Φανουρίου,Προσδεθείτε.Μια Φανλουρόπιτα για Όλους.

18/8†Ἁγίων Φλώρου καὶ Λαύρου|Ψάλλει ὁ Πανοσιολ. Ἀρχίμ π. Νικόδημος Καβαρνός(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Φλώρου και Λαύρου.)

Άγιοι Φλώρος και Λαύρος - 18 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Φλώρου και Λαύρου.)

Μαρμελάδα κορόμηλο, και το πρωινό μυρίζει καλοκαίρι! (FOODURISMO.COM)Πως Φτειάχνουμε Γλυκό κουταλιου κορόμηλο?Δειτε την Συνταγή

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Μυστική Αποστολή,Νησος Αρκτών"Η Ταινεια της Βδιομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Η Πραγματική Αιτία Για Τα Φλέγματα Στο Λαιμό!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

4K African Wildlife: African Nature Showreel - Relaxing Music With Wildl...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Library | Special Episode | Classic Mr.Bean (Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή Διασκέδαση.)Καλό Απόγευμα

Mickey Mouse Portugues Brasil Completo Pato Donald, Tico E Teco 2022(Kιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους με Ντόναλντ Ντάκ,σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ !(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.Καλημέρα Καλή και ΕυλογημένηΤετάρτη.

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε σημερα με Χριστιανικά τραγούδια και Γ.Κοινούσηςκαι "Μη Φοβάσαι.")Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ(ΒΙΟΣ και ΙΔΡΥΜΑΤΑ)

8 Αυγούστου: Άγιος Μύρων ο θαυματουργός Άγιος της Κρήτης - Ο Βίος και τ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Μύρωνα τον θαυματουργό)

Η Εποχή Των Παγετώνων (2014) Ταινία Δράσης, Επιστ. Φαντασίας | Ελληνικοί...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,"Η Εποχή των Παγετώνων"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ιζνογκούντ (Τι σκαρώνει ο Βεζίρης;)Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Ισνογκούντ και την παρέα του.Καλη παρακολούθηση.

Mr Bean's Raw Steak Dinner 🥩 | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)

παγωτό βανίλιας ΑΑΑ με 4 υλικά εύκολα και γρήγορα από την Ελίζα #MEchatz...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για Όλο το Καλοκαίρι,απο την Ελίζα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Beautiful Relaxing Music, Traditional Hymns, Peaceful Music, "Scotland M...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Αίγινα(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΙΓΙΝΑ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

ΚΟ14/8/22 Ιερά Πανηγυρική Αγρυπνία / Η Κοίμησις της Υπεραγίας ΘεοτόκουΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ,καιΚλείνουμε με Αυτό.)Καλήηνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κολοκυθάκια με ρύζι! Νόστιμο και χορταστικό! Δεν έχω φτιάξει κάτι πιο νό...(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσηνεριανό σας πιάτο.)

LOONEY TUNES (Best of Looney Toons): BUGS BUNNY CARTOON COMPILATION (HD ...(Κιν.Σχέδια με τον Μπάγκς Μπάνυ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

IMPATIENT BEAN 😆 | Mr Bean Full Episodes | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα μετον αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)

ΦΡΕΣΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!! ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ!(ΕΥΧΕΣ απο τον Γέροντα Αρχιμ/τη παιδοψυχολόγο.π.Αντώνιο Στυλιανάκη )Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Μαρμελάδα Κορόμηλο Φορμόζα από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να Φτειάξτε Μαρμελάδα Κορόμυλο,απο την Ελίζα.Χρήσιμα και ΩΦέλιμα για την Κουζίνα σας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Ο κολοσσός της Ρόδου(Ενα απο τα Επτα θαύματα του Κόσμου.ΜΥΘΟΙ και Πραγματικότητες)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

1492: Χριστόφορος Κολόμβος (1992) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι*(Η Ταινεία της Ημέρας"Ο Χριστόφορος Κολόμβος."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.Κλείνουμε με ταινεία Σημερα,με Εναν απο τους Εξερευνητες που Ανακάλυψαν διαφορες Χώρες ανα τον Κόσμο.ΧριστόΦορος ΚολόμβοςΑΜΕΡΙΚΗ.Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Απολυτίκιο Κοιμήσεως της Θεοτόκου - 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Μεγάλη Γιορτή της Ορθοδοξίας μας της Κοιμησης της Υπεραγίας μας Θεοτόκου.)

"Η Κοίμηση της Θεοτόκου" π. Βασίλειος Τσιμούρης(Για την Μεγάλη Γιορτή της Ορθοδοξίας μας,που πλησιάζει.)

EL GRECO(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"EL GRECO."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

4K African Wildlife: Bwindi Impenetrable National Park - Real Sounds of ...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στον Πόρο(Τουριστκοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τάσο Δούση.ΠΟΡΟΣ.)

15 Αυγούστου: Είναι η πραγματική ημερομηνία κοιμήσεως της Παναγίας μας;Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θέματα τρέχουσας Επικαιροτητας και Ποιμαντικής Διακονίας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Μαρμελάδα σταφύλι στα εύκολα και γρήγορα από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να Φτειάξτε Μαρμελάδα-Σταφύλι,απο την Ελίζα.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Γκιουζλεμέδες | Τηγανιτά τυροπιτάκια | Paxxi (E246)Για το Συπληρωμα για το πιάτο σας το Αυριανο Μεσημεριανο,από την Eιρήνη και το paxxi)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης*(Κλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιαν.Τραγούδια και "Ταξιάρχης")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Προφήτης Μιχαίας - 14 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προφήτη Μιχαία.)

Απολυτίκιο Αγίου Προφήτου Μιχαίου 14η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο προφήτη Μιχαία.)

Κυριακή Θ΄ Ματθαίου (Ερμηνεία Ευαγγελίου) | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής Θ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.Ι δ 22-34,απο τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο)

LIVE: 7:30 μμ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ(Με αφορμή την Κοίμηση της Θεοτόκου σε δυό μέρες,Μίνι Αφιερωμα)

ΟΙ ΓΚΑΡΣΟΝΕΣ 1987 ΡΙΖΟΣ-ΑΣΙΚΗ-ΝΤΟΥΖΟΣ(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ."Οι Γκαρσόνες"Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.

Ρυθμίστε το σάκχαρο στο αίμα και βελτιώστε την πέψη με αυτό το φρούτο(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για υην Υγεία μας.Ε.)

«Θεέ μου Ευχαριστώ» | Aφιερωμένο στο Θεό(ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον Δημιουργό των Πάντων,για Όλες και για Όλους μας)

Cats Love Their Owner On A Different Level But It's Real Love(Αστείες Γάτες.Ε.)

Ιερά μονή Παναγίας Σπηλιανής. Η εκκλησία της είναι μέσα σε σπηλιά!!(ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιανής.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

HERKULES the movie (1958) | ADVENTURE movies | Hercules full movie | cla...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ο Ηρακλής."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Lassie - Season 1 - Episode 21 - Momma Zoe - FULL EPISODE(Κιν..Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Λάσσυ απο τα παλειά,σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολουθηση.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Ιερά Αγρυπνία και Εγκώμια Κοιμήσεως Θεοτόκου (12/8/2022) Ώρα 21:30 (Ζωντ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ,για την Μεγάλη γιορτή που πλησιάζει,και κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Αγία Ειρήνη (Ξένη) - 13 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο Απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Ειρήνη(Ξένη )την Βασίλισσα.)

Ο Άγιος της ημέρας - 13 Αυγουστου - Άγία Ευδοκία η Βασίλισσα(Καθημερινό Εορτολόγιο με Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Ευδοκία τη Βασίλισσα)

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Ο τελευταίος Παρακλητικός Κανόνας,που Φέτος τις Στερήθηκαν αρκετες Ενορίες με την Κορωναιοτρέλλα τους.Και τού Χρόνου Ελεύθεροι πλήρως απο τετοιες παγκοσμιοποιημένες τρέλλες τους.Καλή Παναγιά)

Το Ρέθυμνο τση Κρήτης(Τιυριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΡΕΘΥΜΝΟ)

2 Θεραπευτικοί Τρόποι Να Φάτε ΣΚΟΡΔΟ - Μην Κάνετε Αυτό Το Λάθος!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Braveheart 1995 full movie online ολοκληρη ταινια ελληνικοι υποτιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣBraveheart 1995 full movie.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

(1936) WB Merrie Melodies Cartoons - "I'd Love to take Orders from You" ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Μπάγκς Μπάνυ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΠΩΣ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΚΙΑ.ΣΙΦΝΟΣ(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.ΣΙΦΝΟΣ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

4K African Wildlife: Masai Mara National Park - Real Sounds of Africa - ...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλεινουμε απο σημερα μεχρι και της Παναγιας με Παρακλησεις για την Υπεραγία μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αυτή Η Ελληνική Συνταγή έχει τρελάνει τους Πάντες! "Γεμιστά ορφανά" Η οι...(Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με Νηστήσιμο λαδερό η Αλάδωτο πιάτο,απο τον Άκη.)

Άγιοι Φώτιος και Ανίκητος - 12 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ με Βιο και Απολυτίκιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Φωτιο και Ανικητο μαρτ.,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Φωτίου και Ανικήτου των Μαρτύρων - 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΙΤΙΚΙΑ των Αυριανών Εορταζόμενων Αγίων Φωτίου και Ανικήτου)

Κάτω από το Μηδέν! - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(720 HD - COLORIZEN!)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΡΕΤΡΟ-ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Κατω απο το Μηδεν"Η Ταινεια της ΒδομάδαςΚαλή παρακολούθηση.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο Ρέθυμνο - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα με τον Τάσο Δούση.ΡΕΘΥΜΝΟ.2.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Απογευματινό Μουσικό Ρηλάξ με ντο τις Αγριες θάλασσες και τους Ωκεανούς)

Βόλτα στην Αγιάσο Λέσβος Agiasos Lesvos(*Προεόρτια-Εορταστικά,ανα την Ελλάδα.ΑΓΙΑΣΟΣ.Μουσική,και Οχι μόνο Ξενάγηση.)

Τα πιο αστεία ζώα / Διασκέδαση με γάτες και σκύλους 2022 / LA #24(Τα ποιο Αστεια Ζώα στον Πλανήτη,Ε.)

Ο Παπασταύρος και Το Σημείο εκ Θεού. Απαντήσεις και σε Ερωτήματα - Πατήρ...(Aρχισαν τα Όργανα.Δειτε τι συμβαίνειμε τους τσιπαρισμένους)

Άγιος Νήφων - Ένας Ασκητής Επίσκοπος Νο 02(Τι ηταν Ο Αγιος Νήφων Ο Σημερινός Εορταζόμενος Αγιος...?)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

4K African Wildlife: Tsavo East National Park - Real Sounds of Africa - ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας,μετα Μουσικης.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Lassie - Season 2 - Episode 23 - The Visitor Center - FULL EPISODE(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Λάσυ σε Νέες Περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα..Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Η ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ(Η Επί του Όρους Ομιλία στό Όρος του Ιησου.Η Ερνηνεια,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΓΙΟΥ ΝΗΦΩΝΟΣ Β΄ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νήφωνα Πατριάρχη Κων/πόλεως)

Κιλκίς-Kilkis Greece(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΙΛΚΙΣ.Ε.)

ΤΟ 7ο ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΧ! New clip Video!(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Τα 7 Ταξίδια του Σεβάχ"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΕΤ3 ΠΛΩΜΑΡΙ ΛΕΣΒΟΥ(Ο Τόπος και το τραγούδι του.ΠΛΩΜΑΡΙ.)

Mr Bean Nods Off In The Church 😴 | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αχτύπητο mister Bean.Kαλή παρακολούθηση.)

(1936) WB Merrie Melodies Cartoons - "The Cat Came Back" in Color and in HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τομ και Τζέρυ.Καλή παρακολούθηση.)

Μια πόρνη μεταστρέφεται προς τον Χριστό(ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ Σύγχρονων ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΩΝ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Πως να Φτειάχνουμε πολτό τομάτας απο τον π.Παρθένιο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΒΑΤΟΥΣΑ ΛΕΣΒΟΥ(ΧΟΡΟΙ και τραγουδια απο Χωρια της Λεσβου.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη,

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

π.Σάββας Αχιλλέως † ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ(Κλείνουμε με..Λογια Προφητικά απο τον Γέροντα π.Σάββα Αχιλέως.)Kαληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγίου Λαυρεντίου του Αρχιδιακόνου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.για ον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λαυρέντιο Αρχιδιακόνου.)

ΑΡΜΠΑΡΟΡΙΖΑ - Αρωματική, γευστική, θεραπευτική.(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

Calamity Jane and Sam Bass 1949 Greek (Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Καλάμιτυ Τζόουνς"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ᴴᴰ Donald Duck & Chip and Dale Cartoons - Disney Pluto, Mickey Mouse Clu...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Ντόναναλντ Ντάκ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

5 Τροφές Που Καταστρέφουν Το Συκώτι!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΛΕΣΒΟΥ(Παραδοσιακή Μουσική και Χορευτικά της Λέσβου μας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ΝΑ ΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Με τον κ.Κων/νο Βαθιώτη.2.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη

Δοχειαρίτες " Άξιον εστίν" Δ.Σουρλατζή Ήχος βαρύς φθορικός*(Κλεινουμε σημερα με Υμνους και Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Απόστολος Ματθίας - 9 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Απόστολο Ματθία.)

Απολυτίκιο Αποστόλου Ματθία - 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αποστ,Ματθία..)

Παναγία Παραμυθία: Η εικόνα της Παναγίας που δεν έγινε από ανθρώπινο χέρ...(Να Εχουμε την Ευλογια και την Προστασία της)

The Pink Panther Season 1 Episode 6(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Ρόζ Πάνθηρα."και τους Φίλους του.Καλή παρακολούθηση.)

Κυρά μου Πορταϊτισσα - My Lady Portaitissa / Nektaria Karantzi(Τραγούδια για την Παναγία μας,απο την Νεκταρία Καραντζί.)

Call Of The Wild (2009) | Full Movie | Christopher Lloyd | Ariel Gade | ...(Η Ταινεία Περιπέτειας της Ημέρας."Τι Κάλεσμα του Χειμώνα."Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ,Καλή παρακολούθηση.)

Οι Γεραγώτες - Καρσιλαμάς τα ζάρια/Στείλε μάνα για νερό(Μουσικά περάσματα απο τα Χωρια της Λέσβου.ΓΕΡΑ.)

ωρια της

ΜΟΝΑΣΤΉΡΙ ΑΓΊΟΥ ΠΑΪΣΊΟΥ(ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.Ιερά Μονή Αγίου Παισίου.)

4K African Wildlife: Simien Mountains National Park - Scenic Wildlife Fi...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Αχλάδι κοντούλες γλυκό του κουταλιού,[χωρίς ασβέστη].......!!!!!(Πως θα Φτειάξτε γλυκό του Κουταλιού,κοντούλες.)

6 Προειδοποιητικά Συμπτώματα Για Άνοια - Τι Να Κάνετε!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

τα νησιωτικα παιδια ( τα μυτιληνια παιδια)Για Ολους τους Νησιώτες και Μυτιληνιούς Ειδικά.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο Μαύρος Πειρατής (1942) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Μαύρος πειρατης."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Ἅγιος Καλλίνικος Μητροπολίτης Ἐδέσσης, Ἀφιέρωμα τοῦ ΛΥΧΝΟΥ, 30 Ἰουλίου 2020(Κλεινουμε με το Αφοερωμα στοΑυριανό Εορταζόμενο Αγιο Καλλίνικο Επίσκοπο Εδεσσης)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

"Πτυχές της ζωής του Αγίου Καλλινίκου" Παρουσίαση : π. Εμμανουήλ Τζατζάν...(Κλείνουμε και Σήμερα με Παρουσιάσεις του Αυριανού Εορταζόμενου Αγιου.Σημερα του Αγίου Καλλινίκου,Μητροπολίτη Εδέσσης.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

ΑΓΙΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Καλλίνικο ΕπισκοποςΕδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας)

Απολυτικίον Αγίου Καλλινίκου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Καλλίνικο Εδέσσης)

6/3/18 Σιάτιστα, ο Βίος και το έργο του Αγίου Λουκά του Ιατρού!(O AΓΙΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ και των ΑΔΥΝΑΤΩΝ)

Pote tin kyriaki(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ποτέ την Κυριακή" με τους Αξέχαστους Μελίνα Μερκούρη,και Ζύλ Ντασέν.Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Εικόνες με τον Τάσο Δούση - Στην παραλία της Θεσσαλονίκης(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.)

Γυναικοκτονίες – διαζύγια(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.Ε.)

Looney Tunes 1939-1957 | Classic Compilation 2 | Bugs Bunny | Daffy Duck...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μπάγκς Μπάνυ και τους Φίλους του.Καλή παρακολούθηση.)

Καθαρισμός του παχέος εντέρου - μια συνταγή για μακροζωία(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ(ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ με τον Σεβασμιώτατο Γάνου και Χώρας κ.κ,Αμφιλόχιο Τσουκο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Το θαύμα των σπόρων πεπονιού(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ,Κοινούσης,Χριστ.τραγούδια και "Μη Φοβάσαι.")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μετά τον Όρθρο και την Θεια Λειτουργια,στου Παντελή το κτήμα η περιβόλι....(Mετα τον Όρθρο και την Θ.Λειτουργία,στον Αγιο Γεώργιο(Απειδιας Λάκο),η Ωρα του Καφέ.Στο Κτημα,περιβόλι του Παντελή,στην Εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτηρος μας,6/8/22,..Και..του Χρόνου.)

Όσιος Νικάνωρ - 7 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αγιο Νικάνωρα.)

Π. Θεόδωρος Ζήσης Κυριακή Η' Ματθαίου(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Κυριακή Η ΜΑΘΑΙΟΥ,Ματθ.Ιδ 14-22,απο τον πρωτοπρ.π.Θεόδωρο Ζήση.)

Οι Κατεργάρηδες 1963(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Οι Κατεργάρηδες"Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΚΑΪΕΣ !(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ)

Let's Make Ice Cream! | Handy Bean | Mr Bean Official(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον mister Bean.Kαλή παρακολούθηση.)

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΑΜΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Στίχοι Μουσική Ερμηνεία Θαλασσέλης...(Μουσικοί Τουριστικοι Προοροσμοί.ΜΥΤΙΛΗΝΗ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Τα καλύτερα του Σκουντούφλης! • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φιλους με Στρουμφάκια και τους Φίλους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Very Annoying Bean | Funny Episodes | Mr Bean Official(Ξημερωνοντας η Γιορτή παρεα με τον Mister Bean.Kαλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο ΣαββατοΚύριακο.

Πως Λιβανίζουμε ΣΩΣΤΑ το Σπίτι μας για να μας Προστατεύει ο Θεός;(Κλεινουμε σημερα με Χρήσιμα και Ψυχωφέλιμα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γλώσσα πανέ στο φούρνο | Paxxi (E347)Μια Εναλλακτική ως προς το Ψάρι για το ΑυρινόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το Paxxi.

Τσιπούρες Φούρνου με Σάλτσα Ούζου | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο απο τον ΑρχιSEF Λάζαρο Λαζάρου.)

Η Μεταμόρφωση του Χριστού (2) - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Μεγάλη Γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος μας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο Μυτιληναίο.)

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού - Ακούστε παιδιά!(Καθημερινό Εορτολογιο για παιδιά για την Αυριανή Μεγάλη Γιορτή της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας μας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος μας)

Απολυτίκιο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος - 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή,μεγάλη Δεσποτική Γιορτή.Μια απο τις ΜεγαλύτερεςΔεσποτικές Γιορτες της Χριστιανοσυνης.)

6 Αυγούστου: Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος - Το νόημα και η σημασία στην ζωή...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τη Αυριαανή Μεγάλη γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος .Μια απο τις μεγαλύτερες Δεσποτικές Εορτές.)

ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΖΟ (1982) BANANA JOE.Stars: Bud Spencer. Action, Comedy. ΕΛΛΗΝΙ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Μπανάνα Τζό" με τους Αξέχαστους Μπάντ Σπένσερ και Τέρενς Χίλ.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλ΄η Βδομάδα.)

Μαρτυρία Πρώην Μουσουλμάνας που έγινε Χριστιανή(ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

σταματήστε τον βήχα, καθαρίστε τους πνεύμονες και τα ιγμόρεια με αυτά τα...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Προβλέψεις Εν Όψει Χειμώνα.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Γκιουζλεμέδες Μυτιλήνης(Οι Παραδοσιακοί Γκιουζλεμέδες.Δείτε πωςτους Φτειάχνουν στην Μυτιλήνη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Παναγία Πορταΐτισσα: Η εξαφάνιση της εικόνας για 170 χρόνια. Πως συνδέετ...(Σήμερα κλεινουμε με Παρουσιάσεις Γερόντων και Ιερών Μονών.Σημερα με Ιερές Μονές,αφιερωμενες στην Υπεραγια μας Θεοτόκο)Καληνυχτα Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Χρήστος εκ Πρεβέζης - 5 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο,Αγιο Χρήστο εκ Πρεβέζης.,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 5 Αυγούστου - Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Όσιο Ευγένιο τον Αιτωλό)

Νηστίσιμα & Αφράτα Pancakes στο ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ! 😍(Για το Αυριανό,κολατσό σας κολατσιο,και Ολο το Δεκαπενταύγουστο.)

Το πιο δυνατό φυσικό φάρμακο για τον καθαρισμό των πνευμόνων και κατά το...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγειά μας Ενα Φυσικό φαρμακο για τον Επερχόμενο Χειμώνα)

ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΙΧΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΑΛΑΣΣΕΛΗΣ(Μουσική Μυτιληνιά Απογευματινή Βόλτα.)

NATURAL WORLD..! 8k Ultra Hd Bird video || Amazing scenary || Wildlife v...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος με Φόντο την Αγρια Ζούγκλα και τα Ξωτικά πουλιά)

🐈 Αστεία γατάκια για καλή διάθεση! 😸 Μια επιλογή αστείων με γάτες! 💖💖💖Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.ΕΧΤΡΑ.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Mr Bean STREET DANCER | Mr Bean Full Episodes | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Κρατήστε το σκόρδο ανέπαφο για 1 χρόνο! Λίγοι γνωρίζουν αυτό το μυστικό ...(Πως διατηρείτε τα Σκόρδα ανέπαφα εκτος Ψηγείου..Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Παναγία Θεοτόκε τον χρόνον της ζωής μου (Kλείνουμε σημερα με Υμνους στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Γλυκά Τρίγωνα με κρέμα σιμιγδάλι σε φύλλο μπακλαβά από την Ελίζα #MEchat...(το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και του Σαββατοκύριακου,απο την Ελίζα

Αγία Ία (Ανακομιδή Λειψάνων Αγίας Ευδοκίας) - 4 Αυγούστου - Βίοι Αγίων -...(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγίας Ευδοκία της Οποίας την Ανακομοιδή των λειψάνων της Εορτάζομεν)

ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ = ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ a rtva(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ)

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (1981)Κωμωδία Terence Hill,Bud Spencer. Ε...(Η Ταινεία της Ημέρας"Καντε τον Σταυρό σας Ερχόμαστε."με τους αξέχαστους Τέρενς Χίλ και Μπάντ ΣπένσερΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Μειώνει άμεσα το σάκχαρο στο αίμα. Βράστε τα φύλλα, πιείτε υγρό και θα ε...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Τα καλύτερα χρώματα μας για την Παναγιά(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ.2.)

11 HOURS Stunning of 4K Underwater Wonders + Relaxing Music | Coral Reef...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος,με Φόντο τις Αγριες θάλασσες και τους Ωκεανούς.)

Νηστίσιμο & Δροσερό Γλυκάκι ΧΩΡΙΣ Ζάχαρη ! (4 υλικά )Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας ,και για το Δεκαπεντάυγουστο.Δοκιμάστε την Συνταγή.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

🐈 Δίαιτα γάτας! 😺 Μια συλλογή από αστείες γάτες και γατάκια για καλή διά...(Πως να κάνετε διαιτα στην γάτα σας.Δοκιμάστε το.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Mr Bean's Morning Routine! | Full Episodes | Classic Mr Bean(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠ' ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις για να Φυγει το κακο απο τον τόπο μας και Κλεινω με Αυτό)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ: ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ... | Χρι...(Παρέα με τον Αγωνιστη,Ιατρό,Γέροντα π.Στυλιανό Καρπαθίου,σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας)

Ο Άγιος της ημέρας - 3 Αυγούστου - Αγία Σαλώμη η Μυροφόρος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Σαλώμη την Μυροφόρο.)

Μου αποκαλούν Τριάδα | WESTERN | Ελληνικά | Πλήρης μήκους σπαγγέτι Δυτικ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Μου λένε ακόμα Τρινιτα."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Drink Up Bean | Funny Episodes | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)

😸 Ποιος είναι ο πιο όμορφος εδώ; 🐈 Συλλογή αστείων γατών και γατών για κ...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.EXTRA.)

x

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 The Most Beautiful Reef Fish To Relax - 4...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος με Φόντο τις Αγριες θάλασσες και τους Ωκεανούς.)

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ(Καθε Απόγευμα για 15 μέρες θα μπαινουν Παρακλήσεις στην Παναγία μας,σε Όλα τα blospot,Εναλλάξ.Σημερα,η Μικρή Παράκληση στην Παναγία μας Θεοτόκο.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

WORLD ANIMALS in 8K ULTRA HD - Amazing Wildlife The Planet with Real Nat...(Παρέα με τα Αγρια Θηρία και Ζώα της Ζούγκλας μετα Μουσικής,Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΓΑΥΓΑΜΗΛΩΝ(Mαθαίνοντας την Αρχαία Ιστορία της Ελλάδας μας.Μ.Α.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλεινουμε σήμερα με Παρακλήσεις και Υμνους στην Παναγία μας)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Ανακομιδή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Στεφάνου - 2 Αυγούστου - Βίοι Αγίων -...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο πρωτομάρτυρα Στέφανο,που την Ανακομοιδη Λειψανων του Αύριο Εορτάζουμε,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

02.08: Ανακομιδή Ιερού Λειψάνου Αγίου Στεφάνου - Translation of the reli...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο πρωτομάρτυρα Στέφανο.,που Αυριο την Ανακιμοιδή των Λειψανων του Εορτάζομεν Αυριο )

1 Hour Compilation | Casper the Friendly Ghost | Full Episodes | Cartoon...(Kιν.Σχέδια με τον Κάσπερ το Φαντασματάκη και τους Φίλους του.Καλή παρακολούθηση.)

Λέσβος, Γέρα, Βυρσοδεψείο "Νταμπακαριό(To Παρελθόν με τα μάτια του Μέλλοντος.Το Νταπακαριό,"η πληγή" τοτες του Κόλπου της Γέρας)

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ~Η Φοβερή ομιλία που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την Εκ...(Παρέα με τον Πανοσιώτατο Μητροπολιτη Μόρφου κ.κ.Νεόφυτο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας).

4K African Wildlife: Kruger National Park - Real Sounds of Africa - 4K V...(Παρέα μετην Αγρια Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Γυναίκα από άχυρο (1964) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η Πρωινη Ταινεια της Ημέρας"Γυναικα απο Αχυρο,με τον Σιν Κονερυ και την Τζινα Λολομπριντζητά.Ζωντανά.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι.κυρίες και Κύριοι