Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΥ ~ Ι.Μ.ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ(Κλείνουμε Σημερα με Παρουσιάσεις και Παρακλήσεις.Παρακληση στην Παναγία την Γοργουπήκοο,απο την Ιερα Μονή Δοχειαρίου που γιορτάζει Αυριο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αφράτη μηλόπιτα με καραμελωμένα μήλα και καρύδια - Apple pie cake(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το Μενού του Σαββατοκυριακου.)

Άγιος Ανανίας - 1 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αγιο Απόστολο Ανανία,τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο.)

Άγιος Ανανίας ο Απόστολος-1 Οκτωβρίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ανανία τον απόστολο.)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Μυστική Αποστολή Νήσος των Αρκτών"Η Ταινεία της Βδομάδας,μια Κομωδία και μια Δραματική περιπέτεια.Καλή παρακολούθηση.)

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν – Οι Άλτες(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους και Χανς Κρίστιαν Αντερσεν,και "Οι Άλτες"Καλή παρακολούθηση.)

Αποκαλύψεις Δαιμόνων Κατά Τη Διάρκεια Των Εξορκισμών - π. Εμμανουήλ Σαρρής(Παρέα με τον Γέροντα π. Εμμανουήλ Σαρρή,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Διακονίας)

Παραδοσιακός γάμος νήσου Λέσβου part2.avi(Παραδοσιακά και Άλλα.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.ΛΕΣΒΟΣ.)

Μουσταλευριά🍇🍇Moustalevria recipe(Πως να Φτειάξουμε Μούστο και Μουσταλευρια.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Wildlife: Ranomafana National Park - Real Sounds of Africa - ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Νάπη Λέσβος περιφορά εικόνας Αγίου Χαραλάμπους Napi Lesvos 30/07/2022(Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ.Η Πρωτότυπη Λιτανέια στην Νάπη της΄Λέσβου.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ(Κλείνουμε με Παρακλήσεις σήμερα στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σημερα με Παράκληση στην Παναγια την Υπάρχουσα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κεφτέδες φακής | Foodouki(Το Συμπλήρωμα,με για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με κεφτέδες απο Φακές.)

απταλικο παραδοσιακο μεσοτοπου ΝΙΚΟΣ ΒΑΛΕΛΗΣ & ΔΗΜΙΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΣ(Παραδοσιακοί Χοροί του τοπου μας,ΛΕΣΒΟΣ.)

Ο Άγιος Γρηγόριος ο Φωτιστής των Αρμενίων-30 Σεπτεμβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυροιανό Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο τον Φ

Άγιος Γρηγόριος - 30 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο τον Ιερομάρτυρα.επ.Μεγαλης Αρμενίας απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο

Απολυτίκιο Αγ. Γρηγορίου επισκόπου Μεγάλης Αρμενίας - 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Γρηγόριο επ.Αρμενίας)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 29/09/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

ΠΡΟΖΥΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ (Πως να Φτειάξτε προζύμι.Απο τον Γέροντα π.Παρθένιο δειτε την Συνταγή)

Γιουβαρλάκια λεμονάτα | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου(Για το Μενού του Σαββατοκύριακου.,απο τον Σέφ των Σεφ των Λάζαρο.Λαζάρου.)

4K Αφρικανικά ζώα: Εθνικό Πάρκο Ruaha, Τανζανία - Χαλαρωτική μουσική με ...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Tarzan and the Trappers | Full Adventure Movie | Gordon Scott | Eve Bren...(Η ΤΑΙΝΕΙΑΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Οι Περιπέτειες του Ταρζάν."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΕύκολη καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος!!(Η Εναλλακτικη σας Λύση για το ΣημερινόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Μακαρονάδα)Καλημέρα,Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Ομιλία στη μεταμεσονύχτια Θ. Λειτουργία 29 Σεπτεμβρίου 2017(ΟΜΙΛΙΑ για τον Οσιο Κυριάκο τον Αναχωρητή απο τον Γέροντα π.Αντώνιο Χρήστου σε Μεταμεσον.Θ.Λειτουργία,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα. Καλό ξημέρωμα.

Ο Όσιος Κυριακός ο Αναχωρητής - 29 Σεπτεμβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Κυριάκο τον Αναχωρητη.)

29.09: Αγίου Κυριακού - Saint Cyriacus(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κυριάκου Αναχωρητού.)

Στύψη | Stypsi on the Lesvos Island 2021 | DJI MAvic Air 2 ~ GoPro Hero...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΤΥΨΗ.ΛΕΣΒΟΣ.)

Robinson Crusoe (1972) Daniel Defoe(Η ΤΑΙΝΕΙΑ EXTRA ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ρομβινσώνας Κρούσος."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

αλή παρακολούθηση.)

Σπανακόρυζο με Aβγό | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Mr Bean's SPONSORED SILENCE | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Θαυμάσια και Θεϊκή Μπουγάτσα από τας Σέρρας, σε μία εύκολη εκτέλεση - ΧΡ...*(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,το Επιδόρπιο Γλυκό σας.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Wildlife: Amazing Wildlife of Zimbabwe - Εθνικό Πάρκο Hwange ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία με τα Ζώα και τα Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ(Κλεινουμε με Παρουσιασεις Αγίων Πατέρων,Σημερα με τον Μητροπολίτη Γανου και Χώρας Σεβασμιώτατο κ.κ,Αμφιλόχιο Τσόυκο,σε θεματα Πομαντικής Διακονίας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Φασολάδα | Άκης Πετρετζίκης(Μια Ιδεα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο τον Άκη με Φασολάδα.)

ΈΚΤΑΚΤΟ | Εμφανίστηκε η Παναγία - Τι είπε για το Μεγάλο Σεισμό στην Ελλά...(Προφητίες και Θαύματα.Απο τον Πανοσιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη Μόρφου.π.Νεόφυτο)

6. Βίος του Οσίου Χαρίτωνος Β', 12-3-2021, Αρχ. Σάββα(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Χαρίτωνα τον Ομολογητή.)

Όσιος Χαρίτων - 28 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Χαρίτωνα απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Χαρίτων ο Ομολογητής Απολυτίκιο-28 Σεπτεμβρίου(ΥΜΝΟΙ και Απολυτικια για τον ΑυριανόΣυνεοερταζόμενο Αγιο Χαρίτωνα.)

QUEEN OF THE AMAZONS (1947) | Patricia Morison | Full Length Adventure M...(H KOINΩΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Βασίλισσα απο τους Αμαζώνας"ΗΤαινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Συρτός, Λέσβος (Χοροστάσι)ΛΕΣΒΟΣ και Τοπική Παράδοση.Ε.

Best Places to Eat in Santorini Greece(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΑ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 27/09/2022 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.)

Αν Πίνετε ΚΑΦΕ, Αυτά ΠΡΕΠΕΙ Να Τα Γνωρίζετε! | Ακαδημία Υγείας(Aμμεσα Χρήσιμα και ωΦέλιμα για την Υγεία μας.)

Ι

4K African Wildlife: Toubkal National Park - Real Sounds of Africa - 4K ...(Παρεα με τα Αγρια ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ(ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ,απο το Πανοσιωτατον Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ.Νεόφυτον.).Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ποτέ Να Μην Κάνετε Αυτά Στο Στομάχι ΣΑΣ! | Ακαδημία Υγείας(Προστατευτικά Υγείας,αι Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη,

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΜΕΘΗ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ(Κλεινοουμε σημερα με Παρακλησεις για διαφορετικές περιπτωσεις μαστιζωμενων Αδελφών μας.Σημερα Παρακληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο για Ναρκωτικά,Καπνισμα ,Μέθη.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ. Έχετε μαγειρέψει ποτέ έτσι; CRISPY Συνταγή κοτόπου...(Πως να Φτειάξτε Φτερούγες κοτόπουλου για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Ο Άγιος της ημέρας - 27 Σεπτεμβριου - Άγιος Καλλίστρατος και συν αυτώ 49...(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους γιια τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Καλλίστρατο,τον μάρτυρα.)

Απολυτίκιο Αγ. Καλλιστράτου - 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Καλλίστρατο,τον μαρτυρα..)

Σκάλα Πολιχνίτου.Όταν έρχονται οι ψαρόβαρκες.(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΚΑΛΑ ΠΟΛΥΧΝΙΤΟΥ.ΛΕΣΒΟΥ.Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΑΡΟΒΑΡΚΑΣ.)

4K African Wildlife: Nairobi National Park - Relaxing Music Along With B...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα της Ζούγκλας και του Δάσους μετα Μουσικής.Ε)

Isla Jurassica - Accion - Ver Peliculas En Español(Η ΕXTRA TΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Isla Jurassica Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Best Of Laurel & Hardy - Crime And Punishment | Funniest Clip | English ...(Τα Καλίτερα απο τους Χοντρό Λιγνό,και Καλή Διασκέδαση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν - Το Ασχημόπαπο(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Χάνς Χάνς Κριστιαν Άντερσεν με το Ασχημόπαπο."Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

«ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ»! Έφτασαν τα μαντάτα! Τους έπιασε κρύος...(EKTAKTH ΠOΛITIKH/EΠΙKAIΡOTHTA με τον Δημ/φο Λ,Πάσχο)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα.

08 04 2020 ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ για την Αυριανή Εορταζόμενη Μετασταση του Αγιου Ιωάννη του Θεολόγου,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Μετάστασις Αγίου Ιωάννη - 26 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Αυριανή Εορταζόμενη Μετάσταση του Αφιου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού)

Η Μετάσταση του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου - 26 Σεπτεμβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Μετάσταση του Αγιου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού.)

Η Μετάσταση του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου - 26 Σεπτεμβρίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Μετάσταση του Αγιου Ιωάννου του Θεολόγου στην Πατμο.)

Πανευκολος πολλαπλασιασμός ελιας απο μόσχευμα!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΕXTRA TAINEIA ΠEΡIΠETEIAΣ THΣ HMEΡAΣ."Μυστική Αποστολή Νησος των Αρκτών"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxin...(Μουσικός Απογευματινός περιπατος στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς,για Ρηλάξ.)

4K African Wildlife: Wild Animals of Africa - Real Sounds of Africa - 4K...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

LIVE 127 με τον π. Αντώνιο 25.09.22 7:30μμ*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Πανοσ/τατο π.Αρχιμ/τη ,παιδοψυχολόγο π.Αντώνιο καθε Κυριακή Απόγευμα στις 7.30 μ.μ.)

Ανακατέψτε το γάλα με το σιμιγδάλι και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα! ...(Για το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

🔥Ξεχασμένος Θησαυρός! Φάρμακο για το στομάχι! Λιώνει το λίπος στην κοιλιά!'(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

HAPPY TRAVELLER στις ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ - ΜΕΡΟΣ 2 - Praslin & La Digue(Ξημερώνοντας Κυριακή.Βόλτα με την Ηλέκτρα ,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,Ευρώπη και στον κόσμο.ΣΕΥΧΕΛΕΣ.2.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστ.τραγούδια,και "Μή Φοβάσαι.")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Τώρα μαγειρεύω μόνο κοτόπουλο! Αυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή! Συντα...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.με Κοτόπουλο.)

25 Σεπτεμβρίου: Αγία Ευφροσύνη - Η Αγία που πέρασε την ζωή της σαν άντρα...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Ευφροσύνη.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ - 25 /9(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Ευφροσύνη)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή Α Λουκά - Το κάλεσμα των πρώτων μαθητών(ΟΜΙΛΙΑ στην Ευαγγελική περικοπή της Κυριακής Α ΛΟΥΚΑ,ε 1-11,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

CYBER Monday BEAN | Exclusive EXTRA scene | Mr Bean Funny Clips | Mr Bea..(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean.ΕΧΤΡΑ scene.Καλή παρακολούθηση.)

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν - Ο Κηπουρός(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Χάνς Κριστιαν Αντερσεν"Ο Κηπουρός."Καλή παρακολούθηση.)

12 Hours of Stunning Aquarium Relax Music, Beautiful Aquarium Coral Reef...(Απογευματινη Μουσική Διαδρομή στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς.)

ΤΟ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ (1965) - Θάνος Λειβαδίτης / Μέμα Σταθοπούλου(H EΧΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Το Φτωχόπαιδο."Η Ταινεία της Βδομάδας"Καλή παρακολούθηση.)

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Παρακολουθήστε το! Ίσως μια μέρα να το χρειαστείς! Χωρίς Ψυγείο! Το αποθ..(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.Αποθηκευση τροφίμων για τον Χειμώνα και Οχι μόνο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κουφονησια : Ο παράδεισος των Μικρών Κυκλάδων το χειμωνα - Σ. Σιγούρος(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

4K African Wildlife: Chobe National Park, Africa - Scenic Wildlife Film ..(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλημερα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Η μακαριστή μητέρα Μηλιά του Μητροπολίτη Μόρφου Νεοφύτου είναι & μητέρα ..(Με μια παρουσια του Πανοσιωτατου.Μητροπολιτου Μόρφου σημερα κλείνουμε σημερα.)Καληνυχτα,Καλό Ξημέρωμα

(Μερα Κοτόπουλου την Κυριακή και Κοιτάξτε κατι Πρωτότυπο τωρα.Πως να διατηρείστε,αθικτο το Κοτόπουλο για 12 Μήνες)ρα,

Χωρίς Χημικά! Χωρίς ψυγείο! Διατηρώ το ψάρι ανέπαφο για 12 μήνες.(Πως να διατηρείτε τα Ψάρια Ανέπαφα για Μήνες,Χωρίς Ψηγείο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 24 Σεπτεμβριου - Αγία Θέκλα η Ισαπόστολος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Θέκλα την Ισαπόστολο)

Άγιος Σιλουανός - 24 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Σιλουανό,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Παναγία Μυρτιδιώτισσα (Ιστορικό και Θαύματα) και Βίος της Αγίας Θέκλας |...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Μεγάλη γιορτή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας η Μυρσινιώτισσας.)

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Παναγία Μυρτιδιώτισσα)

Ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους (H TAINEIA THΣ HMEΡAΣ.ΤΟ Πλοίο με τον Γιάλινο πατο."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ο ήχος της θάλασσας 🐢 μουσική που χαλαρώνει τα υδρόβια ζώα 🐋 μουσική που..(Απογευματινός Μουσικός περιπατος,για Ρηλάξ στις θαλασσες και στούς Ωκεανούς.)

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο 2 μυστικά που πρέπει να ξέρετε😱 πότε δεν θα αλλά..(Η Εναλλακτική σας Λύση για τοΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η το πιάτο της Κυριακής.)

4K African Animals: Masai Mara National Park - Relaxing Music With Video...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

1 Hour Compilation | Casper The Friendly Ghost | Full Episode Collection...(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους με"Κάσπερ το Φαντασματάκι."Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Αγάπη και ελεημοσύνη(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θέματα τρέχουσας Επικαιροτητας,και Ποιμαντικής Διακονίας.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Μεσημεριανή βόλτα στο Πλωμάρι Λέσβος Plomari Lesvos 02/08/2022*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΛΩΜΑΡΙ.ΛΕΣΒΟΣ)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Σύλληψη Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού.(ΟΜΙΛΙΑ για την Σύλληψη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού,απ τον Καθηγητή Θεολόγο κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο,και κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κοκκινιστές φακές σούπα - Paxxi (1min157)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με κόκκινες Φακές, απο την Ειρήνη και το Paxxi.

Σύλληψις Αγίου Ιωάννη - 23 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για το Αυριανό Εορταζόμενο γεγονός της Σύλληψης του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

23.09: Σύλληψη Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου - Conception of the Holy Prop...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Σύλληψη Αγιου Ιωάννου του Προδρόμου.)

Η ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ..(Παρέα με τον Γέροντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γάνου και Χώρας κ.κ.Αμφλόχιο.σε θεματα Ποιμαντικής Διακονίας.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 22/09/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις,)

Warlock | Δωρεάν ταινία Western | Πλήρες μήκος Ελληνικά | Δωρεάν για να ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Warlock.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Εξαιρετική Μαρμελάδα Φραγκόσυκου από την Ελίζα #MEchatzimike(Με την Ελίζα και πως να φτειάξε Μαρμελάδα Φραφκόσυκο.Δειτε την Συνταγή.)

Οι περιπέτειες του Στρουμφέν των Δασών • Επεισόδιο • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφάκια και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

4K African Wildlife: Virunga National Park - Scenic Wildlife Film With C...(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φιλοι μου.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο η Εναλλακτική σας Λύση απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΔΙΑΣΩΖΟΥΣΑ(Κλείνουμε με Παρουσίαση και Εδώ με τον Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη Γάνου και Χώρας κ.Αμφιλόχιο για την Παναγία την Διασώζουσα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Άγιος Φωκάς ο Κηπουρός - 22 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Φωκά επ.Σινώπης)

22.09: Αγίου Φωκά, Επισκόπου Σινώπης - Saint Phocas, Bishop of Sinope(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Φωκά επ Σινωπής και Φωκά τον Κηπουρό)

ΔΕ ΠΑΟΥ ΣΤΟΥ ΠΛΟΥΜΑΡ - ΤΟΥ ΜΛΑΡ ΤΟΥ ΜΛΑΡ(Ντοπιολαλιές και Παράδοση,στην ΛΕΣΒΟ.)

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν – Η βασίλισσα του χιονιού (Μέρος ά)Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,Χανς Κριστιαν Αντερσεν και η Βασιλισσα του Χιονιου (α)Κάλή παρακολούθηση.

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν – Η βασίλισσα του χιονιού (Μερος β)Κιν.Σχέδια σε δυο μέρη.για τους Μικρούς μας Φίλουςμε Χανς Κριστιαν Αντερσεν και "Η Βασίλισσα του Χιονιού".(β)Καλή παρακολούθηση.

4K African Wildlife -Εθνικό Πάρκο Masai Mara, Κένυα-Γραφική ταινία άγρια...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Καλό Απογευμα.Κυρίες και Κύριοι.

Captain Kidd 1945(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."Καπτεν Κίντ"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ξύδι ή ξίδι από την Ελίζα και τον Μιχάλη #MEchatzimike(Πως να Φτιάξουμε Ξύδι για τον ...Χειμώνα μας,απο την Ελίζα.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ.ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡ...(ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑκαι ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ,και Κλείνουμε με Αυτά.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αποστόλου Κορδάτου - 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Κοδράτο,τον Απόστολο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 21 Σεπτεμβριου - Προφήτης Ιωνάς(Καθημερινό Εορταζόμενο τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο προφήτη Ιωνά)

Απολυτίκιον Προφήτου Ιωνά 21η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Προφήτη Ιωνά)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Νήσος των Αρκτών"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 20/09/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ.)

[NEW] 11HRS Stunning 4K Underwater Footage + Music | Rare & Colorful Sea...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)

4K Αφρικανικά ζώα: Εθνικό Πάρκο Bale Mountains - Καταπληκτικό Αφρικανικό...(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας της Αφρικής.Ε.)

Τα Πλοία Που Θα Μας Λείψουν Από Το Αιγαίο Και Όχι Μόνο..(Τα Πλοία-ΡΕΤΡΟ, που πέρασαν απο το Αιγαίο)

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (ΚΟΤΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτική για το ΜεθΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Ιούλιος Βέρν: Το Τσίρκο που Ταξιδεύει & Το Ταξίδι Στον Πάγο (Καίσαρ Κασκ...(Kιν.Σχέδια ια τους μας Φίλους,με Αριστουργήματα απο την Παγκόσμια Λογοτεχνίακαι Ιουλιος Βέρν"Ταξίδι στο παρκο...."Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Παραλία Ευρειακής,κόλπος Γέρας ( Οδοιπορικό στην Λέσβο )Βόλτα στην Λέσβο,Παραλία Ευριακής Κόσπος Γέρας.Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Ω Γλυκύ μου Έαρ Ειρήνη Παππά Vangelis lyrics(Κλείνουμε σήμερα με Παρουσιάσεις Εψυχωτικά τραγούδια του Γ.Κοινούση,Σημερα με Παρουσιάσεις του Βαγγέλη Παπαθανασίου και της Ειρήνης Παπά που Εφυγαν(Αιωνία τους η Μνήμη),Εστω και Ανεπίκαιρο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Ντομάτες γεμιστές με πλιγούρι και μύδια (Επ.15) | Με το μάτι γαρίδα(Η Εναλλακτική σας Λύση α το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο απο τον Λευτέρη Λαζάρου.)

20 Σεπτεμβρίου: Ο Άγιος Ευστάθιος - O βίος και το μαρτύριο του Αγίου και..(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευστάθιο,τον Μργαλομ.)

Απολυτίκιο Αγ. Ευσταθίου - 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευστάθιο)

Der lange Tag der Rache | Italowestern | Spaghettiwestern | Deutsch | We...*(Η Ταινεία Γουέστερν της ΗμέραςDer lange Tag der Rache.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Μουσική για τη θεραπεία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος 🌿 Απαλή ..(Μουσικός Απογευματινός περίπατος στα Εξωτικά δάση και Εξωτικά πουλιά.)

Εύκολο , ζουμερό σαμαλι νηστίσιμο και ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ !!(Για το Επιδόρπιο -Γλυκό σας,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.αλλά και τις Αλάδωτες μερες της βδομάδας.)

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν - Σούπα από ξίγκι μύγας(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους. με Χανς Κριστιαν Αντερσεν και"Σούπα απο ξύγκι Μύγας.Καλη παρακολούθηση.)

Αρθρίτιδα: Οι Καλύτερες Τροφές Και 5 Φυσικές Θεραπείες Για Τον Πόνο(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τη Υγεία μας.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

ι

Santorini, Greece 🇬🇷 - September 2022 - 4K HDR Morning Walking Tour (▶6...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

4K African Wildlife: Mudumu Εθνικό Πάρκο, Αφρική - Scenic Wildlife Film ..(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Κλείνουμε σημερα με μια Μεγαλη Παράκληση στην Παναγία μας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μπακαλιάρος παραδοσιακός με δύο σκορδαλιές από τον παππού Τάσο(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον παπου Τάσο.)

19.09: Αγίου Τροφίμου, Σαββατίου και Δορυμέδων - Saint Trophimus, Sabbat..(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους)

Jungle Wildlife In 4K - Animals That Call The Jungle Home | Rainforest |..(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρεία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

WHERE TO STAY in Santorini in 2022 [Watch BEFORE you book a hotel]*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.ΔΙΑΜΟΝΗ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

15 Σούπερ Τροφές Για Καλή Υγεία Και Μακροζωία!*(Χρήσιμα καΙ Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Μεσημερι Κυρίες και Κύριοι

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με Κεφτεδακια,απο τον Γεροντα π.Παρθένιο μια ακόμα Εναλλακτική.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ,Κοινούση,Χριστ.τραγούδια και"Ταξιάρχης")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

"Κυριακή Μετά την Υψώση του Τιμίου Σταυρού" - Εκπομπή Καρδιακός Λόγος(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,Η 34 Θ 1,απο τον Πανοσιωτατο Μητροπολίτη Λεμεσου κ.κ.Αθανάσιο.)

Αγία Αριάδνη - 18 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ με Βιο και Απολυτίκιο για την Αυριανή Συνεορταζομενη Αγία Αριάδνη την Μεγαλομάρτυρα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Αριάδνης - 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Αριάδνη)

Ρυθμίστε το σάκχαρο στο αίμα και βελτιώστε την πέψη με αυτό το φρούτο(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Ιούλιος Βέρν: Το Μυστηριώδες Νησί(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους μεΤο Μυστηριώδης Νησί του Ιουλίου Βέρν.Καλή παρακολούθηση.)

Τα ξύλα~Συρτός παραδοσιακός χορός Λέσβου(Παραδοσιακά τραγούδια της Λέσβου.)

Εξαιρετικό Γλυκό του κουταλιού ντοματίνια από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να Φτιάξτε Ντοματίνια Γλυκό,απο την Ελίζα.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ(Παρέα με τον Γέροντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γάνου και Χώρας και πρώην Νέας Ζηλανδίας κ.κ..Αμφιλόχιο Τσούκο,σε θεματα Ποιμαντικής Διακονίας)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Χαλαρωτική μουσική για ανακούφιση από το στρες, το άγχος και την κατάθλι...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ταξιδεύοντας στα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ με το FBD TRAVEL(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ & ΠΙΣΤΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΑΥΤΗΣ(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ)

Αγίες Σοφία, Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη - 17 Σεπτεμβρίου(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τις Αυριανές Εορταζομενες Αγίες,Σοφίας,της Μητέρας και των Τριων θυγατέρων της Ελπίδος,Αγαπης,Πίστεως.Να Εχουμε την Ευλογία και την Προστασία των)

Απολυτίκιο Αγ. Σοφίας, Πίστης, Αγάπης και Ελπίδας - 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ γιατις Αυριανές Εορταζόμενες Αγίες,Σοφίας,Ελπίδας,Πιστεως και Αγάπης)

Μουσική για τη θεραπεία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος 🌿 Απαλή ...(Απογευματινό Μουσικό Διάλειμα για Χαλάρωση στον Εξωτικό Αγριο Κόσμο των πουλιών)

7 Λάθη Που ΔΕΝ Πρέπει Να Κάνετε Μόλις Ξυπνάτε Το Πρωί!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.2.)

Αδέλφια μου αλήτες πουλιά (1971) Ανέστης Βλάχος - Τόλης Βοσκόπουλος - Λ...(ΕΞΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Αδέλφια μου Αλήτες πουλιά"Η Ταινεία Της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

4K African Animal - Tsavo West National Park -Χαλαρωτική μουσική με βίντ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικης.Ε.)Καλό Απόγευμα Κύριες και Κύριοι.

Vathilimno Waterfall ~ Lesvos Island ~ Καταρράκτης «Βαθύλιμνο» ~ DJI Mav...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.Βαθυλίμανο Λέσβου.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φιλοι μου.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ(Κλείνουμε Σήμερα με Παρακλήσεις και Αφιερώματα.Σημερα Αφιέρωμα στην Αγία Ευφημία,απο τον Αγιο Παίσιο)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟ...(ΟΜΙΛΙΑ γοα την Αυριανη Εορταζόμενη Αγια Ευφημία την Μεγαλομάρτυρα,απο τον Γέροντα Σεβασμιώτατο Γάνου και Χώρας κ.κ.Αμφιλόχιο Τσούκο,πρωην Μητροπολίτη Ν.Ζηλανδίας.)

Ο Άγιος της ημέρας - 16 Σεπτεμβριου - Αγία Μάρτυς Ευφημία(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Ευφημία.)

Απολυτίκιο Αγ. Ευφημίας - 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Ευφημία.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 15/09/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

1 Κούπα Θα Καθαρίσει Τη Βλέννα & Το Φλέγμα Σε Στήθος, Πνεύμονες Και Κόλπο!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν - Ο Γελαστός Τζακ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Χανς Κριστιαν Άτερσεν και "Ο Γελαστός Τζάκ"Καλή παρακολούθηση.)

Μαρμελάδα ντομάτας από την Ελίζα #MEchatzimike(Πρωτότυπες Μαρμελάδες απο την Ελίζα.Μαρμελάδα Ντπμάδα.)

SANTORINI Greece: Things You NEED To Know Before Visiting in 2022(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.Μερικά πραγνατα που θυμαμαι.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Amazon 4k - The World’s Largest Tropical Rainforest | Jungle Sounds | Sc...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζουγκλαςμετα Μουσικής Ε.)Καλό μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Ζωντανή ροή ΛΥΧΝΟΣ Τηλεόραση(Ορθρος Θεια Λειτουργεια σε Ζωντανη Μεταδοση)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ηγούμενος της Μονής Αγάθωνος μιλά για τον μακαριστό Γέροντα Βησσαρίωνα...*(Κλεινουμε ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ Παρακλήσεις Παρουσιάσεις,καιΑγρυπνίεςΣημερα με Παρουσιασεις.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα,

Ο νέος μας Άγιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Νεοεορταζόμενο Αγιο Βησαρίωνα.)

The Villain (Cactus Jack) (1979) ΤΖΑΚ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΣ Ενσωματωμένοι Υπότι...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Τζακ Ο Σκανδαλιάρης."Η Ταινεία της βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Χανς Κριστιαν Αντερσεν - Το Μαγικό Σπιρτόκουτο(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Χανς Κριστιαν Αντερσεν και το Μαγικό Σπιρτόκουτο.Καλή παρακολούθηση)

Για την υγεία. ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ❗ Όταν δείτε ΚΡΕΜΜΥΔΙ, πάρτε το αμέσως...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Χαλαρωτική μουσική για τα νεύρα🌿 Θεραπευτική μουσική για την καρδιά και ..(Βραδυνή Χαλαρωτική Μουσική με Φόντο τα Αγρια Δαση και πουλια.)

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

4K African Animals: Wildlife of Safari - Real Sounds of Africa - 4K Vide...(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα ΜουσικήςΕ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΕΤ3 ΠΛΩΜΑΡΙ ΛΕΣΒΟΥ(Παραδοσιακά τοπικά Τραγούδια..)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ(Παρέα με τπν Γέροντα π.Αμφιλόχχιο Τσούκο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γάνου και Χώρας,σε θεματα τρέχουσας Επιαιρότητας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

13/9/22 Ιερά Αγρυπνία / Η Παγκόσμιος Ύψωσις του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού(Κλείνουμε με Παρακλήσεις και Αγρυπνίες για την Αυριανή Παγκόσμια Ύψωση του Τιμιου Σταυρού.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ένα επιδόρπιο που μόλις το δοκιμάσετε θα θέλετε να το τρώτε ξανά και ξαν...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΜεθαυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)

Ύψωση Τιμίου Σταυρού - 14 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Μεγάλη Γιορτή της Παγκόσμιας Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού.)

Απολυτίκιο Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού - 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Παγκόσμια Ύψωση του Τιμιου Σταυρού)

#79 Φύτευση λουλουδιών για τη διακόσμηση του κήπου, Live With Nature(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο μας)

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕ...(Για το ΜεθαυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 13/09/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

4K African Wildlife: Kissama National Park - Scenic Wildlife Film With A..(Παρέα με τα Άγρια Ζωα και Θηρία του Δασους κα της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

P

Ο Αστερίξ καιι Βίκινγκς (2006)Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Asterix και Ovelix",Ο Αστερίξ καιι Βίκινγκς.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

5 Ύποπτα Συμπτώματα Για Κατάθλιψη & Έλλειψη Βιταμίνης(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας Ε.Καλημέρα.Καλή και Ευλόγημένη Τρίτη.

Συγκλονίζει ο Μόρφου Νεόφυτος: Ιδού η ταπείνωση του Θεού (Παρουσιάσεις Ενορατικών Αγίων πατερων της Εκκλησίας μας,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα,

Ο Άγιος της ημέρας - 13 Σεπτεμβριου - Άγιος Κορνήλιος ο Εκατόνταρχος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Εορταζόμενο Άγιο Κορνήλιο τον Εκατόνταρχο.)

Απολυτίκιο Αγ. Κορνηλίου του Εκατόνταρχου - 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κορνήλιο τον Εκατονταρχο.)

лечебная музыка для сердца и сосудов 🌿 успокаивает нервную систему и рад...(Μουσικός Απογευματινός περίπατος στις Αγριες Θαλασσες και στους Ωκεανούς.)

ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ(Παρεα με το Γέροντα Μητροπολίτη Γανου και Χώρας κ.κ.Αμφιλόχειο)

Το πλάσμα της λίμνης | πλήρης ταινία περιπέτειας(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Το Πλάσμα της Λίμνης"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΩ»! Πάγωσαν στη ΔΕΘ! Ακούστηκε για πρώτη φ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο τον Δημ/φο Λ.Πάσχο)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Μέλι από μπανανόφλουδα! Τόσο νόστιμο και εύκολο! ♥ Μην πετάτε!(Πως να Φτιάξτε Μέλι απο Μπανάνα.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

Π

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Παράκληση στην Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί(Κλεινουμε σημερα με Παρακλήσεις σε Αγιους και στην Θεοτοκο.Σημερα με Παράκληση στην Θαυματουργη Εικόνα του Αξιον Εστί.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα (Επ. 2) | Με το μάτι γαρίδα(Η Εναλλακτκή σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με τον Λευτέρη Λαζάρου.)

Ο Άγιος της ημέρας - 12 Σεπτεμβριου - Άγιος Αυτόνομος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υπιτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αυτόνομο)

Απολυτίκιο Αγ. Αυτονόμου - 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αυτόνομου)

Ο κόσμος των δεινοσαύρων | Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων | Ολόκληρη η τα...

Εφαρμογή μαγειρικής σόδας στον κήπο(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)

ΒΙΝΤΕΟ 4K Aquarium (ULTRA HD) 🐠 Θαλάσσια ζώα με χαλαρωτική μουσική -Fish..(Μουσικος Απογευματινός Περίπατος για Ρηλάξ,στις Αγριες θάλασσες και τους Ωκεανούς.)

1971 - Ο Καου-Μπόυς του Μεταξουργείου!!(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Καουμπόυ του Μεταξουργείου."Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου..Καλή παρακολούθηση.)

Forest 4k - The World’s Largest Tropical Rainforest | Relaxation Film wi...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυριες και Κύριοι

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν - Ο Λαιμός Του Μπουκαλιού(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Χανς Κριστιαν Άντερσεν,Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Βόλτα στον Λεπέτυμνος Βίγλα Λέσβου Lepetymnos on the air Colling CQ CQ CQ(Bόλτα στα ΒΔ της Λέσβου.Ενα απο τα υψηλότερα βουνα της Λέσβου)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση και Χριστ.τραγούδια και Ταξιάρχης)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Η συνταγή του χωριάτικου γεύματος της γιαγιάς μου εξέπληξε τους πάντες κ..(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο Συνταγές της Γιαγιας)

π. Νικόλαος Μανώλης, Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού*(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριαννή Ευαγγελική περικοπή,Προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού,Ιωάννου γ 13-17,απο τον Μακαριστό Γέροντα πρωτοπρ.π.Νικόλαο Μανώλη.)

11 Σεπτεμβρίου - Οσία Θεοδώρα από την Αλεξάνδρεια(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανη Εορταζόμενη Αγια Θεοδωρα εν Αλεξανδρεία)

(

Δύο τρελλοί κι ο ατσίδας (1970)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Δυο τρελλοι και Ο Ατσίδας"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

inkefalonia.gr : Κεφαλονίτικη Μπακαλιαρόπιτα(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Μενού της Κυριακής,με Ψαρικό Κεφαλλονίτικο.)

10 Must-See Towns in Greece(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.Οι 10 Καλίτερες πόλεις της Ελλάδας.)

The Colors of the Ocean 4K ULTRA HD - The Best 4K Sea Animals for Relaxa...(Απογευματινό Μουσικό Ρηλάξ με Φοντο της Αγριες θάλασσες και τους Ωκεανούς.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Αυτά διέπραξαν στο όνομα της βασίλισσας! Ήρθε η ώρα να τα πο...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ .2.με τον Δημ/φο Λ.Πάσχο.)

4K African Wildlife: Masoala National Park - Scenic Wildlife Film with A...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Asterix The Gaul (1967) HD, 16:9(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μαςΦίλους,με Αsterix και Ovelix και την Παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Λέσβος Μικρά Ασία οργανικά part 3(Παραδοσιακά Μικρασιάτικα,Νησιώτικα και Άλλα)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

PERAMA LESVOS(Μεταμεσονύκτια βόλτα στο Πέραμα Γέρας της Λέσβου μας.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο ΣαββατοΚυριακο.

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ*(Απο εδω κλείνουμε με Παράκληση στους Αγίους Αναργύρους.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αγία Πουλχερία η βασίλισσα - 10 Σεπτεμβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Πουλχερία την Βασίλισσα.)

Αγίες Μηνοδώρα Μητροδώρα & Νυμφοδώρα - 10 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τις Αυριανές Εορταζόμενες Αγίες,Μηνοδώρας,Μητροδώρας,Νυμφοδώρας)

Απολυτίκιο Αγ. Μηνοδώρας, Μητροδώρας και Νυμφοδώρας - 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τις Αυριανές Εορταζόμενες Αγίες)

Νυχτερινή Περιπολία. - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ. (COLORIZEN!).Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΡΕΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,ΕΓΧΡΩΜΗ."Νυχτερινή περιπολία",με τους Αξέχαστους Χοντρό Λιγνό.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Φασολάκι με αυγά από την Ελίζα #MEchatzimike(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Σαββατοκύριακο απο την Ελίζα.)

Ο ΜΟΡΦΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ : «ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ-ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ …»!!!(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα Πανοσιώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κκ Νεόφυτο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας)

Έτσι εξοικονομώ δαμάσκηνα για το χειμώνα κάθε χρόνο! Απλώς μια βόμβα💥 Ζή...(Πως να διατηρείστε δαμάσκηνα για τον Χειμώνα.Καθε Χρόνο.Ολο τον Χρόνο.)

Οι περιπέτειες του Οδυσσέα (Το τραγούδι των Σειρήνων//Επ.5)Κινούμενα Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ιστορίες απο την Ελληνική Μυθολογίας."Το τραγούδι των Σειρήνων,και Ο Οδυσσέας."Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Как заманить медвежат в воду?(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα της Ζούγκλας και του Δάσους μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική και για το Μενου το Σαββατοκύριακο,βεβαια.,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 08/09/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις και Κλείνουμε με Αυτό)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ὁ εὐλογημένος γάμος τῶν ἁγίων Θεοπατόρων Ἰωακεὶμ καὶ Ἄννης καὶ ἡ παρακολ...(ΟΜΙΛΙΑ για τουςΘεοπάτορες Ιωακειμ και Αννας,απο τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μορφου κ.κ,Νεόφυτο.)

Άγιοι Ιωακείμ & Άννα - 9 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Ιωακείμ και Αννας των Θεοπατέρων.)

9 Σεπτεμβρίου: Άγιοι Θεοπάτορες Ιωακείμ και Άννα - Οι γονείς της Παναγίας!(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Ιωακείμ και Αννας των Θεοπατόρων.)

Απολυτίκιο Αγ. Ιωακείμ και Άννης - 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Ιωκειμ και Αννης των Θεοπατέρων )

ΠΤΗΣΙΣ ΚΟΝΚΟΡΝΤ-ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΑ 20.000 ΜΕΤΡΑ (1979) Αλεν Ντελον Περιπέτεια ΕΛ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ."Πτησις Κόνκορντ-Απειλή στα 20.000 μέτρα."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)

Λέσβος Μικρά Ασία παραδοσιακά οργανικά MIX2 BY GIANNIS ROUMELIOTIS(Παραδωσιακά ...απο τον Ξεριζωμό των Ελλήνων της Μ.Ασίας)

4K African Wildlife: Ranomafana National Park - Real Sounds of Africa - ...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δασούς και της Ζούγκλας,μετα Μουσικής.Ε.)

3 Πανίσχυρες Καθημερινές Προσευχές (Άγιος Παϊσιος - Αρχάγγελος Μιχαήλ - ...(Καθημερινή Προσευχή ,απο τον Όσιο Παίσιο.)

Kit Carson (1940)Κλασσικό Σπαγγέτι WESTERN για τους Φίλους του Ειδους.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Κιτ Κάρσον."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

O Melhor do Pernalonga (Clássico) (Bugs Bunny) (Looney Tunes) (1 hora de...(Κιν.Σχέδια και κλασσικά Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μπάγκς Μπάνυ,και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΠΑΤΕΡ ΕΛΠΙΔΙΟΣ.Το δάκρυ του Αρχαγγέλου(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο,σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Διακονίας.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΖΕΛΑΖ Αίνοι και Δόξα Γενεθλίου της ΘεοτόκουΛόγω της Εορτής των Γενεθλίων της Υπεραγίας μας Θεοτοκου,σημερα κλείνουμε με Υμνους μκαι Παρακλήσεις.Σημερα με Αινους και Υμνους.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γενέθλιο Θεοτόκου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τα Αυριανά Εορταζόμενα Γενέθλια της Υπεραγίας μας Θεοτόκου.)

Απολυτίκιον γεννήσεως της Θεοτόκου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για το Αυριανό Εορταζόμενο Γεννεσιο της Υπεραγίας μας Θεοτόκου)

Γε

Ο Βετεράνος Ήρωας (Τσακ Νόρις) Ταινία Δράσης, Περιπέτεια, Πολεμική | Ελλ...(H TAINEIA THΣ HMEΡAΣ."Ο Βετεράνος Ήρωας"Η Ταινεία της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Переправа, переправа!..(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Η θεια μ' η Αμερσουδα(Μυτιληνιά Σατυρικα και Άλλα.Σατυρικο τραγούδι.)

Ο ουρανός στρουμφίζει • Επεισόδιο • Τα Στρουμφάκια(Kιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Στρουμφάκια,σε Νέα Επισόδεια.Καλή παρακολούθηση)

Φιλοκαλία, 6η ερώτηση: Εκείνος Που Θα Σηκωθεί Με Ονείρωξη, Να Πάει Εκκλη...)Παρέα με τον Γέροντα π.Εμμανουήλ για θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.

Υπέροχο ΣΑΛΑΤΟ! Πώς να αποθηκεύσετε τη σαλάτα για μήνες χωρίς αποστείρωση(Πως να διατηρείστε Σαλάτες Χωρίς Συντηρητικά,για δυό Μήνες)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Yспокаивающая музыка для нервов 🐬 лечебная музыка для сердца и сосудов, ...(Απογευματινός Μουσικός Περίπατος στις Αγριες Θάλασσες και τους Ωκεανούς)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

The Little Whirlwind | A Classic Mickey Short | Have A Laugh(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ιστορίες του Μικυ και του Ντόναλντ.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί δεν γονατίζουμε όταν λέμε «τα σα εκ των σων»;(Παρεα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας και Ποιμαντικής ΔΙακονίας,και Κλείνουμε με Αυτό)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Απολυτίκιο Αγίου Σώζοντος - 7 Σεπτεμβρίου, Πολιούχος Λήμνου, Προστάτης β...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Σωζοντα.)

Χωριά και παραλίες Άναξος Σκουτάρου Λέσβου Anaxos Lesvos(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΝΑΞΟΣ .ΛΕΣΒΟΣ.)

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ NON STOP(Μουσικό ΡΕΤΡΟ απο τους Λέσβιους Καλιτέχνες)

Live elephant birth(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικης.Ε.)

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (1981)Κωμωδία Terence Hill,Bud Spencer. Ε...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Καντε τον Σταυρό σας και Ερχόμαστε.με το Αξέχαστο Δίδυμο Μπάντ Σπένβσερ και Τέρενς Χίλς.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ- 1453 Η Άλωση της Πόλης [ENG SUBS]...(Τα Μελούμενα και η Αγία Σοφία.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 06/09/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΠΕΣΑΜΕΛ Η ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ(Με λίγα υλικα για την Μπεσαμελ του Μουσακά σας.Μια Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Κλείνουμε Σημερα με Παρακληση στον Ταξιάρχη Μανταμάδου με γραμματα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΤΟ ΕΝ ΧΩΝΑΙΣ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΕΡΟΣ Α)ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣγια το Εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ,απο τον Μητροπολίτη Γανου και Χώραςκ.κ.Αμφιλόχειο Τσούκο)

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΤΟ ΕΝ ΧΩΝΑΙΣ ΘΑΥΜΑ(Το Θαύμα το Εν Χώναιςτου Αρχάγγελου Μιχαήλ σε Κιν.Σχέδια)

Το εν Χώναις Θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ - 6 Σεπτεμβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.)

Απολυτίκιο Θαύματος Αρχαγγέλου Μιχαήλ (Το εν Χώναις Θαύμα) - 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για το Αυριανό Εορταζόμενο το Εν Χώναις Θαύμα του Αρχαγγέλου Μηχαήλ.)

Βιβλίο της Ζούγκλας (1942)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Το Βιβλίο της Ζούγκλας"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Ο Τόπος και το Τραγούδι του, η Αρχόντισσα της Λέσβου(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.Μουσική Διαδρομή.ΜΟΛΥΒΟΣ.ΛΕΣΒΟΣ)

12 Πιο Υγιεινές ΤΡΟΦΕΣ Στον Κόσμο (10 Ελληνικές)!Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας

4K African Wildlife: Virunga National Park - Real Sounds of Africa - 4K ...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,με τον Γέροντα π-.Παρθένιο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

лечебная музыка для сердца и сосудов - Нежная музыка, успокаивает нервну...(Πρωινός Μουσικός περίπατοςστις Αγριες θάλασσες και τους Ωκεανούς)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

O Melhor do Papa Léguas (Wile E. Coyote and the Road Runner) (Looney Tunes)Κιν.Σχεδια για τούς Μικρούς μας Φίλους,με Μπάγκς Μπανυ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Παράκληση Παναγίας Γοργοϋπηκόου(Κλείνουμε σημερα με Παρακλησεις στην Υπεραγια μας Θεοτόκο.Σήμερα με Παράκληση Παναγίας Γοργουπηκόου.Καληνυχτα.Καλό ξημέρωμα

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο Προφήτης Ζαχαρίας μαρτύρησε για την Παρθένο...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο προφήτη Ζαχαρία.πατέρα του Αγιου Ιωάννη του Βαπτιστού)

Απολυτίκιο Αγίου Ζαχαρίου του Προφήτου, πατήρ του Ιωάννου του Προδρόμ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο προφήτη Ζαχαρία.)

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Άρχισε στην Ευρώπη! Ο χειμώνας θα αλλάξει τ...(Tίποτα να μην Αλλάξει η Κ...Παγκοσμιοποίηση..Ο ΘΕΟΣ να βάλλει το Χέρι του.Οι Δημοσιογράφοι ΌλοιΕιναι για τα Ζήτω αλλά μετα...κλαίνε.)

Πω Πω Μανούλια Μάνα Μου (1985)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"πω πω Μανούλια Μάννα μου."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Προσευχὴ Ἐξομολογητική - Η προσευχή για μετάνοια και συντριβή καρδίας(Χρήσιμα και ΨυχΩφέλιμα.για Όλες και για Όλους.)

Πετιμέζι σιρόπι από φραγκόσυκα από την Ελίζα και τον Μιχάλη #MEchatzimike(Πως να Φτιαξτε Ριτσέλι-Πετιμέζι,απο Φραγκόσυκα, με την Ελίζα.)

ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΑ;(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη,καθε Κυριακή Απόγευμα.)

The BEAUTIFUL Kassiopi, Corfu, Greece 2022 🇬🇷 Travelling from Saranda, A...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΑΣΣΙΟΠΙ.ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ ♨️⛱️🌊 | Μάγια η Μέλισσα O....(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με την Μάγια την Μέλισσα και την παρέα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φιλες και Φίλοι μου.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

A Flight Through Molyvos(Πετωντας πάνω απο το Καστρο του Μολύβου-Μύθημνα.Βραδυ.Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΜΥΘΗΜΝΑ.ΜΟΛΥΒΟΣ.ΛΕΣΒΟΥ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια,και "Η Λύση Ειναι Μια,Χριστός Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Προφήτης Μωυσής - 4 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μωυσή τον Θεόπτη)

Απολυτίκιο Προφήτου Μωυσέως του Θεόπτου - 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μωυσή τον προφήτη)

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ_ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ(ΟΜΙΛΙΑ για την Ευαγγελική Περικοπή,στις 11/9,Κυριακή προ της Υψώσεως,Ματθ. Ιθ 18-26,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων κ.κ,Σεραφείμ)

ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΟΥΤΡΟ(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ενα τρελλόΤρελλό Μούτρο."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Том и Джерри | Классический мультфильм | WB Kids(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Τομ και Τζέρυ σε Νεα Επισόδεια.Καλή παερακολούθηση.

Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΕΤ3 ΠΛΩΜΑΡΙ ΛΕΣΒΟΥ(Παραδοσιακά του τόπου μας.ΠΛΩΜΑΡΙ.ΛΕΣΒΟΥ.)

1 Ποτήρι Νερό Με Σκόρδο Την Ημέρα - 10 Οφέλη Για Οργανισμό & Σώμα!*(Xρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Γιατί η «Παναγία Τριχερούσα» παρουσιάζεται με 3 χέρια;(Περι της Παναγίας της Τριχερούσας Ο Λόγος.)Καλό Απογευμα Κυρίες και Κύριοι

Σε αυτό το γλυκό δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς | Foodaholics(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το Γλυκό του Σαββατοκύριακου.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Essayer De Ne Pas Rire ✪ Vidéo De Chat À Mourir De Rire #461(ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ,3.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Το Στρουμφάκι που δεν μπορούσε να πει «όχι» • Επεισόδιο • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφάκια,που μοιάζουν με μερικούς Πολιτικούς,που κυβέρνησαν και Κυβερνούν,που δεν μπορούν να πουνε ΟΧΙ.."Το Στρουμφάκι που δεν μπορουσε να πεί ΟΧΙ"Καλή παρακολούθηση,και κλεινουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγ. Ανθίμου Νικομηδείας - 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Άνθιμο Επισκοπο Νικομήδειας.)

Ο Άγιος της ημέρας - 3 Σεπτεμβρίου - Άγιος Άνθιμος Επίσκοπος Νικομηδείας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ανθιμο Επίσκοπο Νικομηδείας..)

Εύκολος πεντανόστιμο μπακαλιάρος πλακι(Αλλη μια Ιδέα για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο,για τις ημέρες Ψαροφαγίας το Σαββατοκύριακο)

Bean The SURGEON 😷| Bean Movie | Funny Clips | Mr Bean Official(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο,mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)

Έτσι ετοιμάζω τα μήλα και τα διατηρώ φρέσκα για μήνες! Πώς να φτιάξετε κ...(Πως να Φτειάξτε και να διατηρείστε Μήλα για Μήνες Χωρίς Ψηγεία.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζινα σας)

Μειώνει το σάκχαρο στο αίμα,βοηθά στον πονόλαιμο, τη φλεγμονή, το ανοσοπ..(Χρήσιμα και Ωφέλιμα γιια την Υγεία μας.Ε.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxin..(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στους Ωκεανους και στίς Θάλασσες)

Κοσμοσυρροή στην Παναγία Σουμελά για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκο...(ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΝΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.Π.Σουμελά.)Καλό Απόγευμα.Φίλες και Φίλοι μου

_Ο πειρατής και η Φιλιππινέζα (1990)Η ΕΞΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."ΟΠειρατής και η Φιλιππινέζα."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

1 Κούπα Θα Καθαρίσει Τη Βλέννα & Το Φλέγμα Σε Στήθος, Πνεύμονες Και Κόλπο!(Προφυλαχθείτε απο τα Φλέγματα.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

πατέρας Ελπίδιος: Εφτά χρόνια πικρής δοκιμασίας(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Заботливая тигрица Скарлетт с малышами. Тайган. Caring tigress Scarlett ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΙΓΡΕΙΣ.)

Βόλτα στην Σκάλα Συκαμιάς Skala Sykamias 15/8/2022.(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΕXTRA.ΣΥΚΑΜΙΑ ΛΕΣΒΟΥ.)

Άγιος Μάμας απολυτίκιον(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανόν Εορταζόμενο Αγιο Μάμα.)

Ο Άγιος της ημέρας - 2 Σεπτεμβριου - Άγιος Μάμας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μάμαντα.)

Όμορφες Μέρες (1970)H EΛΛHNIKH TAINEIA THΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ομορφες Μέρες,γυρισμένο στο Ιερό Νησι της Πάτμου."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

1 Ποτηράκι Το Πρωί Για 7 Ημέρες Καταπολεμά Τις Φλεγμονές Στο Σώμα!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.

Γιορτή Παναγίας Φοινικιώτισσας 23 Αυγούστου 2022(Απο τις Γιορτές της Παναγίαςμας ανα την Ελλάδα.ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΟΙΝΙΚΙΩΤΙΣΣΑ)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Μουσικός Απογευματινός Περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)

Тигрица Скарлетт снова принесла показать малыша! Тайган Tigress Scarlett...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής..Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

WB MERRIE MELODIES CARTOONS - "A Kiddies Kitty" - 1955 in Color(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Μπάγκς Μπάνυ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι