Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Γιουβετσι θαλασσινων δυο υλικων (γαριδες & καλαμαρακια) | Του Φαγητού(Μια Ιδεα για το Μεσημεριανό σας πιάτο,με Θαλασσινά.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Αγία Ελένη της Σινώπης ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ(Κλείνουμε σήμερα με παρουσιάσεις Αγίων .Σημερα με την Αγια Ελένης της Σινώπης,την Αυριανη Συνεορτάζουσα Άγία Ελένη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αγία Ελένη - 1 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτλικια για την Αυριανή Συνεορταζόμενή Αγία Ελένη)

Όσιος Δαβίδ εν Ευβοία - 1 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Όσιο Δαβίδ του εν Ευβοία,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

1 Νοεμβρίου Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι και θαυματουργοί(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Αναργύρος Κοσμά και Δαμιανού)

Απολυτίκιο Αγ. Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού - 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Αναργύρους Κοσμα και Δαμιανού.).

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ Α ΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΚΟΜΩΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ."Ο Γιατρος του Ι.Κ.Α. Αλλά Ιταλικά."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΠΑΜΕ ΣΙΦΝΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΝΤΕ FERRIES ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ(Μαγηρεύοντας στα Νησιά.ΣΙΦΝΟΣ.)

Τεν Τεν | Ο Κάβουρας Με Τις Χρυσές Δαγκάνες | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,και Τέν Τέν σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)

ΣΥΡΟΣ Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΥΡΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ)

Κάστανα:Βράσιμο-Καθάρισμα-Αποθήκευση στο Καταψύκτη🌰Chestnuts:Boiling-Cle...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για Διατροφή μας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Πλιγούρι με λαχανικά και γαρίδες | Φαγητά -Νηστίσιμα | Paxxi (Ε317)Μια Ιδέα για το Μεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το paxxis.Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Feliz Navidad 2023🎅 Mejores Exitos Villancicos Navideños🌲Música de Navid...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΜΕΘΗ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ(Κλεινουμε και σήμερα με Παρακλήσεις,για Ειδικές περιπτωσεις,και Υμνους στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σημερα στην Παναγιά μας,για ΕΙδικές πριπτώσεις.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Απολυτίκιο Αγ. Στάχυ, Απελλή, Αμπλία, Ουρβανού, Ναρκίσσου και Αριστοβούλ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Στάχυ, Απελλή, Αμπλία, Ουρβανού, Ναρκίσσου και Αριστοβούλ...)

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ - Η ΤΑΙΝΙΑ(Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Οι τελευταίοι του Ρούπελ" Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΜΑΙ, ΠΕΤΑΩ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΤΗΛΟΣ.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.)

Τεν Τεν | Πτήση 714 | Μέρος 2ο | HD(Κιν Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους και Τέν Τέν σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)

Μηλόπιτα ανάποδη, σε άλλο επίπεδο! | Γλυκά | Paxxi (Ε285)Το Επιδόρπιο-Γλυκό Μεσημεριανό σας πιάτο.σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό πιάτο,απο την Ειρήνη κσαι το paxxi.Υπαρχει και στο blogspot στο ellada Orthodoxia. Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Παναγία Παραμυθία: Η εικόνα της Παναγίας που δεν έγινε από ανθρώπινο χέρ...(ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ανα την ΕΛΛΑΔΑ.2.Παναγία Παραμυθιάς)Καλό Μεσημερι Φίλες και Φίλοι μου

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Πώς να φτιάξετε μαρμελάδα από κυδώνι(Φτιαξτε απο Εποχικά Φρούτα Μαρμελάδα Κυδώνη,)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και Σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγούδια και μή Φοβάσαι.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Λιθρίνια ψητά στο φούρνο με ελαιόλαδο και σταμναγκάθι (Επ. 7) | Με το μά..(Μια ακόμα Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τιν ΑρχιΣέφ Λευτέρη Λαζάρου.).

30 Οκτωβρίου: Άγιοι Ζηνόβιος και Ζηνοβία -Τα αδέλφια που βασανίστηκαν κα...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγίους Ζηνοβίας και Ζηνοβίου μαρτύρων.)

30.10: Αγίου Ζηνοβίου και Ζηνοβίας - Saint Zenobius and Zenobia(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς ΕορταζόμενουςΑγίους Ζηνοβίας και Ζηνοβιου μαρτ.)

ΕΠΙ ΤΑΣ ΠΗΓΑΣ Κήρυγμα Ε΄ Λουκά 4-11-2001(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή Ζ ΛΟΥΚΑ,λουκ.9-31,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Θεόφιλο Ζησόπουλο)

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΛΛΑΣ (1981) MADLY IN LOVE Ornela Muti, Celentano ΕΛ...(Η ΕXTRA ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ερωτευμένη μέχρι τρέλλας"Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Κέικ βρώμης με άρωμα τσουρέκι | Γλυκά | Paxxi (Ε316)Για το Κέικ της Βδομάδας και του Σαββατοκύριακου,απο την Ειρήνη και το paxxi.

4K Αφρικανικά ζώα: Εθνικό Πάρκο Laikipia στην Αφρική -Καταπληκτικά άγρια...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)

Mr Bean's Halloween -Süßigkeiten | | Lustige Mr Bean Clips | Mr Bean De...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον αξέχασατο mister Bean.Καλή παρακολούθηση)

4K Underwater World (Ultra HD) Βίντεο 🐳 Όμορφο ψάρι και κοραλλιογενές ύφαλο(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θαλασσες και στούς Ωκεανούς,για Ρηλάξ)Καλό Απόγευμα Κυρίες Κύριοι

Τεν Τεν | Τα Πούρα Του Φαραώ | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Τέν Τέν,σε Νεες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Sitia | Crete | Greece 4K!!!(Τουριστικοί Προοορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΙΤΙΑ.ΚΡΗΤΗ)Καλήμέρα Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Δοχειαρίτες "Δοξαστικόν Αίνων αγ. Αναστασίας Ρωμαίας Ήχος δ΄ (Ι.Μ.Γρηγορ...(Κλεινουμε σήμερα με Παρακλήσεις,Αγρυπνίες,και απο τους Δοχειαρίτες Δοξαστικά Ανων.Σημερα με Δοξαστικά Αιν,απο τους Δοχ.Πατέρας)Καλήνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΣΙΟΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΑΣ 1(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ)

29 Οκτωβρίου: Αγία Αναστασία η Ρωμαία - Η θαρραλέα μαθήτρια του Χριστού!(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Αναστασία υτην Ρωμαία.)

Απολυτίκιο Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας - 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Αναστασία την Ρωμαία.)

ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΜΕ ΤΗΝ HELLENIC SEAWAYS, ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ DRONE(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΚΙΑΘΟΣ,και Χειμερινές Δοικοπές.)

Τα Τραγουδια Του '40 - Full Album(ΑΦΙΕΡΩΜΑ.στην ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ)

Ο πλανήτης μας | Επιβιώστε την άγρια ​​φύση: Αφρικανική άγρια ​​φύση 4K ...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

Asterix The Gaul (1967) HD, 16:9(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με "Asterix και Ovelix".Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΙΦΑΔΟ | How to Cook Octopus recipes(Για το Μενου της Τετάρτης και Παρασκευης και να τηρούμε τις Νηστείες,που Εχει δωσει η Εκκλησία μας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Τραγούδια και Εμβατήρια για την 28η Οκτωβρίου | Non Stop Mix*(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ.Τραγούδια και Εμβατήρια.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Πανηγυρική Θ.Λειτουργια,Τετάρτη 26/10/2022.(Γ Μέρος Αρτοκλασία)Άγιος Δημήτριος Μεσαγρού.Και ...(Κλείνουμε με την Πανηγυρική Θ.Λειτουργία και Aγιος Δημήτριος,και Αρτοκλασία στον ΙερόΝαό Αγιου Δημητρίου Ενοριας Ζωοδοχου Πηγης Μεσαγρού.26/10/22.Χρονια μας Πολλά..Και του Χρόνου.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ '40. π. ΑΝΑΝΙΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ. 27....(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Μεγάλη Επέτειο. της διπλής μας γιορτής της Επετειου του Επους του 1940,και της Αγίας Σκέπης,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Ανανία Κουστένη)

28 Οκτωβρίου: Η Αγία Σκέπη της Θεοτόκου - Τι Γιορτάζουμε(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Μεγάλη γιορτή της Αγάς Σκέπης,και του Επους του1940)

Απολυτίκιο Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Μεγαλη Γιορτή της Αγίας Σκέπης,και του Επους του 1940)

Σφαγή Στη Ρώμη (1973)Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑ"Σφαγή ατη Ρώμα.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή περακολούθηση.)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ! Ανακοινώθηκε με τον αριθμό έξι! Από την 28η...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Θ.Κόκαλη.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Μουσικός Απογευματινός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)

Φτιάξτε σπιτικό σαλάμι κοτόπουλου! δεν θα αγοράσετε ποτέ ξανά λουκάνικο ...(Πως να Φτιαξτε Σπιτικό Σαλάμι Κοτόπουλο,Χωρις να Αγοράζετε.Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Κουζίνα μας.)

Τεν Τεν | Κρατούμενοι Του Ήλιου | Μέρος 1ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μαςΦίλους και Τέν Τέν σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 27/10/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

(S06 E02) ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - Η μαγεία της Ηπείρου (Μέρος Β)Toυριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ.2.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ-28 Οκτωβρίου(Πλησιαζοντας η Εθνική μας Επέτειο,Ξημερωνοντας η Παραμονή.,με την Σοφία Βέμπο.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Πέμπτη.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Κλείνουμε σ΄ημερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στους Αγίους.Σήμερα με Παράκληση στον Αγιο Ταξιάρχη,με γραμματα.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μέλι σκόρδο κοτόπουλο! Το δείπνο είναι έτοιμο σε 15 λεπτά(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με πρωτότυπη Συνταγή με Κοτόπουλο.)

Άγιος Νικόλαος - Agios Nikolaos - Crete in 4K ( UHD )Βολτα στα Ελληνικότατα Νησια μας,με Πρωτη την Κρήτη και Αγιος Νικολαος.ΚΡΗΤΗ.

Άγιος Νέστωρ - 27 Οκτωβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νέστορα τον μάρτυρα.)

27 Οκτωβρίου Άγιος Νέστωρ Μάρτυρας της Χριστιανοσύνης - Εορτή - Ποιος Εο...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νέστορα τον μάρτυρα.)

Οι τελευταίοι δεινόσαυροι | πλήρης ταινία περιπέτειας(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Οι Τελευταίοι Δεινόσαυροι"Η Ταινεία της Βδομάδας.καλή παρκολούθηση.)

Κάστανα ψητά σε τηγάνι | Πώς να φτιάξετε κάστανα στο σπίτι(Πρακτικές Συνταγές για Ευκολες Λύσεις,για το Σπίτι σας.)

Τεν Τεν | To Σπασμένο Αυτί | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τεν Τέν και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

"ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"! ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ! Κρυφή συνομιλία του Κούλη - Για αυτό διέ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,με τον Δημ/φο Θανάση Κόκαλη.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

11 HOURS Stunning 4K Underwater footage + Music | Nature Relaxation™ Rar...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ: To τρέϊλερ της ταινίας.(Οι Χαμένες Πατρίδες Συνέχεια.ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη,.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Η αχειροποίητη δυνατή προσευχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ(Κλεινουμε σημερα με Συμβουλες και Προτροπές Αγών Ανδρών,και με Προσευχες.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΨΑΡΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική ως προς το Ψάρι,για Τετάρτη και για Παρασκευή,ημερες Ψαροφαγίας.,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Άγιος Δημήτριος ο μυροβλήτης (για παιδιά)Καθημερινό Εορτολόγιο για παιδια για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Δημήτριο τον μεγαλομ.και Μυροβλήτη.

Απολυτίκιο Αγ. Δημητρίου του Μυροβλήτου - Saint Dimitrios Apolitikion(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορτααζόμενο Αγιο Δημήτριο τον Μυροβλήτη)

Ο Άγιος της ημέρας - 26 Οκτωβριου - Άγιος Μεγαλομάρτυρας Δημήτριος ο Μυρ...(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Δημήτριο τον Μυροβλήτη.)

Lemnos Myrina- Λήμνος Μύρινα(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΗΜΝΟΣ.Β.Αιγαίο.)

1 Κούπα Θα Καθαρίσει Τη Βλέννα & Το Φλέγμα Σε Στήθος, Πνεύμονες Και Κόλπο!(Αμμεσα Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxin...(Βραδυνό Μουσικό Ρηλάξ περιδιαβαινοντας στις Αγριες θλαλασσες και στους Ωκεανούς.)

Τεν Τεν | Το Μαύρο Νησί | Μέρος 1ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φιλους με Τέν Τέν σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 25/10/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του -28 Οκτωβρίου 1940 το ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σοφία...(Προετοιμαζόμαστε για την ΕθΝΙΚΗ ΜΑΣ Επέτειο,με Σατυρικα τραγούδια..ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ)Καλημέρα.,Καλη και Ευλογημένη Τρίτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΜΕΘΗ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ)Κλείνουμε με Παρακληση σήμερα στην Παναγία για Απαλλαγή απο το,Καπνισμα,Μέθη.Ναρκωτικά.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Σπανακόπιτα χωρίς φύλλο, η πιο νόστιμη και εύκολη Επ.77 - Γεύση και Οικο...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Σπανακόπιτα,χωρις Φύλο.)

25 Οκτωβρίου: Αγία Ταβιθά - Η γυναίκα που ανέστησε ο Απόστολος Πέτρος!(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Ταβιθά,την γυναίκα που Ανέστησε ο Απόστολος Πέτρος.)

Ο Άγιος της ημέρας - 25 Οκτωβρίου - Άγιοι μάρτυρες Μαρκιανός και Μαρτύριος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Μερκιυρίου και Μαρτυρίου των μαρτύρων.)

Απολυτίκιο Αγ. Μαρκιανού και Μαρτυρίου - 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς ΕορταζόμενουςΑγιους Μαρκιανου και Μαρτυρίου.)

ΤΖΟ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (1971) JO Λουί ντε Φυνές Κωμωδία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟ...(Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΜΩΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Τζο Ο Καταπληκτικός."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

11 HOURS Stunning 4K Underwater footage + Music | Nature Relaxation™ Rar...(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς,για Ρηλάξ.)

Die Wäsche waschen | Lustige Clips | Mr Bean Deutschland(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Kαλή παρακολούθηση.)

Τεν Τεν | Ο Τεντέν Στη Χώρα Του Μαύρου Χρυσού | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τέν Τέν σε Νέες περιπέτειες.Καλή πααρακολούθηση.)

Ενίσχυση ανοσοποιητικού σε μια επιδημία - Πώς θα μείνουμε δυνατοί;(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Μπακαλιάρος Σκορδαλιά! Ο καλύτερος του παππού Τάσου !(Αν και Ο Μπακαλιάρος που τρώγεται περισσότερο στην περιοδο του Ευαγγελισμού.,η Εναλλακτική σας Λύση,,απο τον παπου Τάσο.,για την Βδομάδα που Ερχεται.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

CHIOS (Χίος), Greece ► Detailed Video Guide, 333 min. 4K ► Touch(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΧΙΟΣ Βορειανατολικό Αιγαίο.Η Νησιώτικη Ελλάδα μας.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΙΚΡΗ #ΠΑΡΑΚΛΗ...(Κλείνουμε Σήμερα με Υμνους στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,καιΠαράκληση.Σήμερα με Μικρή Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο για να Προστατεύει την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας απο τους Άσπονδους Φίλους,και Γειτονες μας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

24 Οκτωβρίου Άγιος Αρέθας ο Μεγαλομάρτυρας και οι σὺν αὐτῶ - Εορτές Αγίω...(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,με υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρέθα τον μάρτυρα )

(Y

Άγιος Αρέθας - 24 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρέθα τον μεγαλομαρτυρα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο Λασίθι - Μέρος 1ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τν Ελλάδα,με τον Τάσο Δούσια.ΛΑΣΙΘΙ.1.)

Asterix The Gaul (1967) HD, 16:9(KινΣχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Αsterix and Ovelix.σε Νέες περιπέτειες,Καλή παρακολούθηση.)

Συνέβη στην Αθήνα 1962(Μια Επιστροφή στην παλεια Αθήνα,και Συνέβη στην Αθήνα.Καποια Χρονια στην Ολυμπιακή Αθήνα.Η Ελληνικη ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Χαλαρωτική χριστουγεννιάτικη μαλακή μουσική πιάνο | Ηρεμία, χαλαρώστε, κ...(Χαλαρωτική Χριστουγεννιάτικη Προεόρτια Μουσική Ξενάγηση.)

Amorgos island Greece - île d'Amorgos en Grèce - Vlog 42(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΜΟΡΓΟΣ)

Mr Bean RIDES the BIG ONE | Mr Bean Full Episodes | Mr Bean Official(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)

ΛΑΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη.σε θέματα εκτακτης επικαιρότητας,καθε Κυριακή Απόγευμα)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

4K African Animals: Kilimanjaro National Park - Relaxing Music With Vide...(Παρέα μετα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φιλες και Φίλοι μου

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Λεμονάτο Κοτόπουλο με Ρύζι | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου | Lidl Hellas(Μια ακόμα Εναλλακτική Ιδέα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Κοτόπουλο, απο τον Αρχισέφ Λευτέρη.Λαζάρου.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και σήμερα Οπως κάθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστ.τραγούδια και Η Λύση Ειναι Μία,Χριστός Εξομολόγηση ,θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για το Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιακωβο τον Αδελφόθεο.)

23 Οκτωβρίου: Άγιος Ιάκωβος ο Αδελφόθεος - Πρώτος επίσκοπος Ιεροσολύμων...(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιάκωβο τον Αδελφόθεο.)

Oι τρεις εχθροί μας-Κυριακή Στ΄Λουκά (Γεργεσηνών) 26-10-2014(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤ ΛΟΥΚΑ,των Γεργεσηνών,Λουκ.η 27-39,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Θεόφιλο Ζησόπουλο.)

With Heart And Soul Ψυχή Βαθιά Full Movie(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ψυχή Βαθειά."Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

[NEW] 11H Stunning 4K Underwater Wonders - Relaxing Music | Coral Reefs,...(Βραδυνός Μουσικός περιπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς,για Χαλάρωση..)

1 Κούπα Θα Καθαρίσει Τη Βλέννα & Το Φλέγμα Σε Στήθος, Πνεύμονες Και Κόλπο!(Χρήσμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.ΕΠΟΧΙΚΑ.)

Bing Crosby Best Christmas Songs 🎅🏼🎄 Bing Crosby 1 Hours of Beautiful Ch...

4K African Wildlife: Kgalagadi National Park - Scenic Wildlife Film With...

Film Completo Bud Spencer E Terence Hill nati con la camicia ( italiano)ΕXTRA ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.με τους Αξέχαστους Μπαντ Σπένσερ και Τέρενς Χίλ.Η Ταινεια του Σαββατοκυριακου.Καλή παρακολούθηση.

O Melhor de Pernalonga #2(Κιν.Σχέδια για τους μικρούς μας Φίλουςμε Μπαγκς Μπάνυ και τη παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Myrina/Μυρινα - Lemnos/Λήμνος (Greece) August 2021 #greece(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΗΜΝΟΣ.ΜΥΡΙΝΑ.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ(Κλείνουμε σήμερα με Παράκληση στην Παναγία την Ελευθερώτρια,να μας απελευθερώσει απο κάθε κακό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Best Of Laurel & Hardy - Double Trouble | Funniest Clip | English Comedy...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Λορελ και Χάρντυ,Χοντρό Λιγνό.Δίδυμοι Μπελάδες"Καλή παρακολούθηση.)

Ο Άγιος της ημέρας - 22 Οκτωβρίου - Άγιος Αβέρκιος ο Ισαπόστολος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αβέρκιο επ.Ιεραπόλεως)

Απολυτίκιο Αγ. Αβερκίου Ιεραπόλεως - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αβέρκιο επ.Ιεραπόλεως)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (1954) ULYSSES. Κερκ Ντάγκλας, Σιλβάνα Μανγκάνο. Περιπέτεια. ΕΛ...(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΣ,"Οδύσσεια"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ...

4K African Wildlife: Nairobi National Park, Kenya - Real Sounds of Afric...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε..)

Άγιες Χαρές(Παρέα με τον πρωην Μητροπολίτη Γανου και Χώρας,κ.κ.Αμφιλόχιο Τσουκο σε πνευματικές Συμβουλές.)

Birds 4k-Beautiful Birds in the Forest and Countryside-Music for Relaxat...)Απογευματινο Μουσικό Ρηλάξ ακούγοντας τους Ηχους Εξωτικών πουλιων.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Best Of Laurel & Hardy - Crime And Punishment | Funniest Clip | English ...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τούς Χιντρό-Λιγνό.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Τεν Τεν | Ο Τεντέν Στο Θιβέτ | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τεν Τέν στο Θιβετ 2..Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευή.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Άγιος Υπερήφανος ή Αμαρτωλός Ταπεινός - Μητροπολίτης Λεμεσού (Κλεινουμε με Παρουσίαση σήμερα Αγίων Ανδρών και Υμνους στην Παναγία μας,.Σημερα με το Πανιερωτατον Μητροπολίτη Λεμεσου κ.κΑθανάσιο.,με θεματα Ποιμαντικής Διακονίας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

''TH ΥΠΕΡΜΑΧΩ'' στην Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης*(Επινικειος Υμνος στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,μεσα στην Αγία Σοφία.)

ΣΥΝΑΞΑΡΙ 21 10 21 ΟΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Οσιο Χριστόδουλο του Εν Πάτμω)

I due della legione (1962)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"I due della legione,με τους Αξέχαστους Φραγκο Φράγκυ,και Τσίτσιο Ιγκράτσιας..Η Ταινεια της ΒδομάδαςΚαλή παρακολούθηση.)

π.Ελπίδιος-Οί συμβουλές της Παναγίας μας μετά απο εμφάνιση της στο Άγιο ...(Παρέα με τον Γέροντα Ενορατικό π.Ελπίδιο σε θέματα τρεχουσας επικαιρότητας και Ποιμαντικής Διακονιας.)

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ! "Φέρτε τους εδώ και.!" Μήνυμα φυλακισμένων σε Μίχ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Θ.Κόκκαλη)

Agios Nikolaos, Crete - shopping street(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.ΚΡΗΤΗ)

Χαλαρωτική μουσική με κύματα ωκεανού: όμορφο πιάνο, μουσική ύπνου, ανακο...(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες Θαλασσες και στούς Ωκεανούς,για Ρηλάξ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

4K African Wildlife: Mole National Park, Αφρική - Scenic Wildlife Film μ...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

άσους και της Ζούγκλας

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 20/10/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Αγνή Παρθένε Άγιον Όρος | Agni Parthene Orthodox chant | Агни Парфене(Κλεινουμε σημερα με Υμνους και Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας ΘεοτοκοΣημερ με Υμνους στην Παναγία μας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ζητείται Ψεύτης full movie (2010)Ξημερωνοντας η Πέμπτη.Η EXTRA EΛΛHNIKH TAINEIA.

Απολυτίκιο Αγίου Αρτεμίου [Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας](ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Άγιο Αρτέμιο,Προστάτη της Αστυνομίας)

Άγιος Αρτέμιος - 20 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρτέμιο τον θαυματουργό,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγίου Αρτεμίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρτέμιο τον θαυματουργό.)

Η Παριζιάνα (1957) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Χαλαρωτική μουσική με κύματα ωκεανού: όμορφο πιάνο, μουσική ύπνου, ανακο...(Απογευματνη Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς)

Strictly BEAN 🕺(Try Not To Laugh!) | Funny Clips | Mr Bean Comedy(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)

2 Θεραπευτικοί Τρόποι Να Φάτε ΣΚΟΡΔΟ - Μην Κάνετε Αυτό Το Λάθος!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Silly Symphony - The Big Bad Wolf(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τα 3 Γουρουνάκια τον Κακό Λύκο και την παρεα τους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Naxos Food 🇬🇷 Greece | Food to eat in Naxos 🇬🇷 Greece)Περιδιαβαίνοντας τις Αγορές της Νάξου για Τρόφιμα..Καλό μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

4K African Wildlife: Chobe National Park - Real Sounds of Africa - 4K Vi...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(Κλεινουμε Σήμερα με τους Καλίτερυς Ελληνικούς Προορισμούς,και Σημερα με Περιήγηση σε Αυτούς)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Η ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ - ΣΠΑΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 1962(Η 2η EXTRA EΛΛΗΝΙΚΗ TAINEIA ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ(Τρεηλερ,για την Εθνική μας Επέτειο που πλησιάζει."Η Ωραία της Ρούμελης.."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Νεαρά Στρουμφάκια! 👶 👶 👶 • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Στρουμφάκια σε Νεανικές τρέλλες.Καλή πατακολούθηση.)

19 Οκτωβρίου: Προφήτης Ιωήλ - Ο Προφήτης του Αγίου Πνεύματος και της Πεν...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό ΕορταζόμενοΑγιο προφήτη Ιωήλ.)

Απολυτίκιο Προφήτου Ιωήλ - 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο προφήτη Ιωήλ.)

Ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 7(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."Το πλοιο με τον Γυάλινο πατο."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Σίφνος: H παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά || Φυκιάδα(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΦΥΚΙΑΔΑ ΣΙΦΝΟΣ.)

9 ΤΡΟΦΕΣ Που Θα Πρέπει Να Αποφεύγετε Μετά Τα 40 Χρόνια!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε,)

[Νέο] 11 ώρες εκπληκτικά 4K υποβρύχια θαύματα - χαλαρωτική μουσική | Οι ...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και τους Ωκεανούς,για Ρηλάξ)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 18/10/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, Nat King Cole, Bing Crosbey C...(Μουσική Εορταστική Ανάπαυλα.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Jason and the Argonauts 1963 Movie(ΞΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ Η ΤΡΙΤΗ".Ιασων και Αργοναυτική Εκστρατεία",Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ στα Αγγλικά.Καλή παρακολούθηαη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΙΚΡΗ #ΠΑΡΑΚΛΗ...(Σήμερα απο Εδώ κλείνουμε με Υμνους και Προσευχές στην Υπεραγία μας Θεοτοκο.,και για προστασία απο κάθε Κακό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ζουμερές μπάμιες με κοτόπουλο στο φούρνο | Φαγητό | Paxxi Ε41(Μια ακόμα Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με την Ειρήνη και το paxxi.)

ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΙΣ ΠΟΣΙ ΜΟΥ Άγιος Λουκάς ο Ευαγγελιστής (18 Οκτωβρίου)OMIΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο και Απόστολο Ευαγγελιστή Λουκά.απο τον Μακαριστό Γέροντα Αρχιμ/τη π.Ανανία Κουστένη.

Άγιος Λουκάς - 18 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λουκά τον Ευαγγελιστή,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Ευαγγελιστού Λουκά - 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Λουκά τον Ευαγγελιστη.)

At War With The Army (1950) Στον Πόλεμο Με Τον Στρατό(H ΠΟΛEMIKH KOMΩΔIA THΣ HMEΡAΣ."Στον πόλεμο με τον Στρατό" με τους Αξεχαστους Ντην Μάρτιν και Τζέρυ Λούις.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση

Χριστουγεννιάτικη μουσική 2023, Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ουράνια Χριστ...

Ο γαμπρός - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ 1968 ΣΥΡΤΟ(ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ και ΑΛΛΑ/ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ-Γ.Μπούρας.)

ΕΞΕΛΙΞΗ «ΣΟΚ»! Δεν θα εντοπισθούν οι 213 - Θα συλλάβουν μόνο την «πλέμπα...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,με τον Δημ/φο Λ.Πάσχο.)

Τεν Τεν | Προορισμός Σελήνη | Μέρος 1ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Τέν Τέν σε Καινούρια Επισόδεια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

4K African Wildlife: Mole National Park - Scenic Wildlife Film With Real...*(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φιλοι μου.

Παραδοσιακή Γαλατόπιτα - Γαλόπιτα(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,και της Βδομάδας.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βσομάδα

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ (Ελληνικοί υπότιτλοι)ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΉΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ εxtra taineia ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ.Ο Καλός Σαμαρείτης"Η Ταινεία της βδομάδας.Καλη παρακολουθηση)Καληνύχτα,;Καλό ξημέρωμα.

Πρασόρυζο από τον Γέροντα Παρθένιο(Μια Λύση για Χορτοφάγους Χωρις Καραντίνες βέβαια,με πρασόριζο απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

Άγιος Ανδρέας ο εν Κρίσει - 17 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Ανδρέα εν κρίσει.απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Ο Άγιος της ημέρας - 17 Οκτωβριου Προφήτης Ωσηέ(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο πεοφήτη Ωσηέ)

Απολυτίκιον Προφήτη Ωσηέ - 17 Οκτωβρίου/(haelp.blogspot.com)ΥΜΝΟΙκαι ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προφήτη Ωσηέ

ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ 1962)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Το Καρπουζάκι"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Το Τελος Του Κοσμου • Επεισόδιο • Τα Στρουμφάκια • Κινούμενα σχέδια για ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφάκια και την παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)

4K African Wildlife: Korup National Park - Real Sounds of Africa - 4K Vi...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα,και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Μαρμελάδα ρόδι - Το γλυκό ρουμπίνι της Μεσογείου(ΕΠΟΧΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ και ΔΙΑΦΟΡΑ ποτά και Γλυκά.Πως να Φτιάξτε Μαρμελάδα Ρόδι.)

Σκιάθος: Πάμε με τον Ντάνο στις κορυφαίες παραλίες || Κουκουναριές || Λα...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,δεστε το για το Άλλο Καλοκαίρι.ΣΚΙΑΘΟΣ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου..

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Christmas Songs 2023 🎄 Best Christmas Songs Of All Time 🎅🏼 Nonstop Chris...(Aνοίγουμε με τα Προεόρτια των Χριστουγέννων)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Laurel and Hardy: Why didn't you tell me you had 2 legs(Αντικρίζουμε με Χαμόγελο την Κυριακή που Ερχεται..Με Χοντρό-Λιγνό.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ακόμα ενα Σαββατόβραδο με Χριστ,τραγούδια,Γ.Κοινούση και Η Λύσις Ειναι Μία,Χριστος Εξομολόγηση θ.Κοινωνία)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα,

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΞΑΛΛΗ Η ΠΑΓΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.ΔΙΔΑΓΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΚΥΡ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,απο τον καθηγητή κ.Βαθιώτη.)

ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΙΣ ΠΟΣΙ ΜΟΥ Ο Άγιος Μάρτυς Λογγίνος, ο εκατόνταρχος (16 Οκτωβρίου)ΟΜΙΛΙΑ για τον Άγιο Λογγίνο τον Εκατόνταρχο,απο τον Μακαριστό Γέροντα Αρχιμ/τη,π.Ανανία Κουστένη.

15/10/21 Ιερά Αγρυπνία / Αγίων Λογγίνου Εκατόνταρχου και των συν αυτώ δύ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.)

Άγιος Λογγίνος - 16 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λογγίνο τον Εκατόνταρχο.)

16 Οκτωβρίου - ο Άγιος Λογγίνος ο Εκατόνταρχος(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λογγίνο τον Εκατόνταρχο.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΛΟΓΓΙΝΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΥ 16/10(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λογγίνο,τον Εκατόνταρχο.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή Δ Λουκά - Η παραβολή του σπορέως(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή.Κυριακής Δ ΛΟΥΚΑ παραβολής του Σπορέως,Λουκ.η 5-15.,των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων της Ζ Οικουμενικής Συνόδου,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

ΤΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Τρία παιδιά Βολιώτικα"Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.

Animals of Asia 4K - Scenic Wildlife Film With Calming Music(Παρέα με τα Άγρια Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας,μετα Μουσικής.Ε.)

ΑΓΑΠΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ(Παρέα με τον Σεβασμιώτατο πρώην Μητροπολίτη Γανου και Χώρας π.Αμφιλόχειο Τσούκο.,σε θεματα Ποιμαντικής Διακονίας.)

Χειμωνιάτικος Μόλυβος!!(Xειμωνιάτικοι Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΣΒΟΣ,ΜΟΛΥΒΟΣ.)

Marine Life with Relaxing Music [20 MINS](Μουσική Απογευματινή Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Οι EΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Καππαδοκία - Μέρος 1ο*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τον Κόσμο.ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ"! Άτακτη υποχώρηση! Ξεκινάει άμεσα για να σωθούν ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Θ.Κόκαλη.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Παναγία Δέσποινα υπό την σκέπην Σου πάντες - Ιωάννης Βρούζος(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Υμνους στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σήμερα με Υμνους στην Παναγία μας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μελομακάρονα απ' την Αργυρώ Live και το μυστικο της | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο την Αργυρώ,αλλα και το γλύκισμα των Εορτών

ΑΓΙΟΛΟΓΙΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ Κ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λουκιανό.)

Απολυτίκιο Αγ. Λουκιανού - 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λουκιανό.)

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (1981)Κωμωδία Terence Hill,Bud Spencer. Ε...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Καντε το Σταυρό σας Ερχόμαστε."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.))

Που ήταν ο Χριστός από 12 έως 30 ετών;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θέματα Πομαντικής Διακονίας.)

Χαρουπόκρεμα της Ελίζα εξαιρετική κρέμα με σιρόπι χαρουπιών #MEchatzimike(Μια Πρωτοτυπη κρέμα,η Χαρουπόκρεμμα.Δειτε την Συνταγή απο την Ελίζα.)

Τεν Τεν | Ο Θησαυρος Κοκκινου Ρακαμ | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς νας Φίλους με τον Τεν Τέν σε Νέες περιπέτειες,και Ο Θησαυρός του κοκκινου Ρακάμ.Καλή παρακολούθηση.)

Κοτόπουλο κοκκινιστό με χυλοπίτες | Φαγητό | Paxxi (Ε287)Η Εναλλακτική σας Λύση για το Μενού του Σαββατοκύριακου.,απο την Ειρήνη και το Paxxi,με κοτοπουλο )Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

[NEW] 11H Stunning 4K Underwater Wonders - Relaxing Music | Coral Reefs,...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες Θάλασσες και στους Ωκεανούς για Ρηλάξ)Καλό Μεσημέρι. Φίλες και Φίλοι μου.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ20 7 11(Ενα απο τα καλίτερα πανηγύρια στην Σαντορίνη,του προφήτη Ηλία.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Παράκληση εις τον Ταξιάρχη Μιχαήλ Μανταμάδου(Κλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Παναγία μας και στούς Αγίους μας.Σήμερα με Παράκληση στον Ταξιάχη Αρχάγγελο Μιχαήλ Μανταμάδου,με γράμματα.)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΓΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Ο ΑΓΑΛΛΙΑΝΟΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΗΘΥΜΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (σύντομος βίο...)Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιγνάτιο επ.Μυθήμνης)

Απολυτίκιο Αγ. Ιγνατίου Αρχιεπισκόπου Μηθύμνης - 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΊΚΙΑ για τον Αυριανό Εορτάζοντα Αγιο Ιγνάτιο επ.Μηθύμνης,τον Αγαλιανό)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Μυστική Αποστολή "Νησος των Αρκτών"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 13/10/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

φτιάχνοντας μουστοκούλουρα με την γιαγιά(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με μουστοκούλουρα της Γιαγιάς)

Old Classic Christmas Music 🌲 Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole,...(ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...Χριστουγέννων,με παλεια κλασσικά τραγούδια και Μουσική Εορταστική.)

Τεν Τεν | Ο Τεντέν Στη Χώρα Του Μαύρου Χρυσού | Μέρος 1ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τέν Τέν και την παρέα του.Καλή Παρακολούθηση.)

Lesvos/Λέσβος - Greece (July 2021) #greece #lesvos(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.Μιά βόλτα στην ΛΕΣΒΟ μας.)Καλό Απογευμα Κυρίες και Κύριοι.

Πάτερ Ελπίδιος-'Εχουν ετοιμάσει την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας και Ποιμαντικής Διακονίας.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ 8K ULTRA HD(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής..Ε.)Καλημέρα Καλη και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (Agni Parthene)υμνοι στην παναγια μας.Καληνυχτα καλο Ξημερωμα.

Χώρια και Πόλεις της Λέσβου οδοιπορικό στην Καλλονή kalloni lesvos.(Κλείνουμε σήμερα απο Εδώ με Τουριστικούς Προορισμούς.ΛΕΣΒΟΣ και Καλλονή.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 13 Οκτωβριου - Αγία Χρυσή(Καθημερινό Εορτολόγιο,με Απολυτικιο και Υποτίτλους για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Χρυσή την Νεομάρτυρα.)

Η ΑΓΙΑ ΧΡΥΣΗ Η ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Μικρούς μας Φίλους και Οχι μόνο,για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Χρυσή την Νεομάρτυρα.)

ΑΓΙΑ ΧΡΥΣΗ Η ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ (13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) - ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Χρυσή την Νεομάρτυρα.)

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!Τα ονόματα της λίστας Κολωνού! Γι'αυτό τρέμουν πολιτι...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Θ.Κόκαλη.)

4K African Wildlife: Kilimanjaro National Park - Scenic Wildlife Film Wi...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία της Ζούγκλας και του Δάσους μετα Μουσικής),

ΠΛΩΜΑΡΙ ΤΑ ΞΥΛΑ(Παραδοσιακά Νησιώτικα τραγούδια της Λέσβου.ΠΛΩΜΑΡΙ.)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ | ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.(Και ...ΟΙ Νέες διώξες κατα της ορθόδοξης ΧριστιανικήςΕκκλησίας. Αρχισαν.ΜΑΡΤΥΡΙΑ απο τον π.Αναστάσιο.Μακάριοι δεδιωγμένοι Οτι αυτοι τον ΘΕΟ Όψονται.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

12 ώρες εκπληκτικής μουσικής χαλάρωσης ενυδρείου, όμορφη ψάρια κοραλλιογ...(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες; και στους Ωκεανούς.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Μήθυμνα (Μόλυβος) Λέσβου - 1979(Περπατώντας στα Χωρια της Λέσβου μας.ΜΥΘΗΜΝΑ-ΜΟΛΥΒΟΣ)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ(Κλείνουμε και Εδώ με Παρουσιάσεις Αγίων,Αγωνιστών Ποιμενων της Ορθοδοξίας μας.Σημερα με τον Σεβασμιώτατο,πρώην Μητροπολίτη Γάνου και Χώρας ,Γέροντα π.Αμφιλόχιο σε θέματα Ποιμαντικής Διακονίας.Οι Αγιοι στην Ζωή μας.Να Εχουμε την Ευλογία του.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Top 10 Worlds Best Christmas Towns(Οι Γιορτές των Χριστουγεννων,εκτος Ελλάδας.)

Παραδοσιακή Μουσταλευριά, πανεύκολη και επιτυχημένη συνταγή(Μια Αλλη περιπτωση Μουσταλευριάς,απο την Κατερινα,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

ο Άγιος της ημέρας - 12 Οκτωβριου - Άγιοι Πρόβος, Τάραχος και Ανδρόνικος(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Απολυτίκια και Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Πρόβου,Ταράχου και Ανδρόνικου μαρτ.)

Απολυτίκιο Αγ. Πρόβου, Τάραχου και Ανδρονίκου - 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους ΑυριανούςΕορταζόμενους Αγιους,Πρόβου,Ταράχου και Ανδρονίκου)

Ο Μέγας Κωνσταντίνος 1961 Ελληνικοί Υπότιτλοι(Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ο Μέγας Κωνσταντίνος."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 11/10/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

TROUSER TROUBLE! | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean,σε Νέα Επισόδεια.Καλή παρακολούθηση.)

Μαγεία και Ορθοδοξία στην Αφρική. Μιλά ο Μητροπολίτης Μουάνζας Ιερώνυμος(Εξωρτερική Ιεραποστολή και Δυσοιδαιμονίες,στις Χωρες της Αφρικής.)

4K African Wildlife - Great Migration, Serengeti National Park to the Ma...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Τα πιο αστεία μαγικά ξόρκια! 🧪😂✨ • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια(κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφάκια σε Νέα Επισόδεια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απογευμα Κυρίες και Κύριοι.

Η πόλη/χώρα αποκάλυψη! Happy Traveller Λουξεμβούργο!(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στον Κόσμο και στην Ευρώπη.ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 10/10/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Live : Ο Μικρός Παρακλητικός Κανόνας στην Υπεραγία Θεοτόκο (17/11/2020)Κλείνουμε σήμερα με Παράκλήσεις στην Υπεραγια μας Θεοτόκο και στούς Αγίους.Σήμερα με Μικρή Παράκληση στην Παναγία μας,)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Aquarium 4K Video (Ultra HD) 🐠 Τα πιο όμορφα ψάρια Reef για να χαλαρώσετ...(Βραδυνή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς,για Ρηλάξ)

Ο Άγιος της ημέρας - 11 Οκτωβριου - Άγιος Φίλιππος ο Διάκονος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Φίλιππο τονν Διάκονο.)

ΤΖΟ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (1971) JO Λουί ντε Φυνές Κωμωδία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Τζο Ο Καταπληκτικός"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Γλώσσα πανέ στο φούρνο | Paxxi (E347)Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το paxxi

4K African Wildlife: Lake Nakuru National Park - Scenic Wildlife Film Wi...(Παρέα με τα Άγρια ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

Greece - Hydra, Spetses(Χαλαρώνοντας με τις Ομορφιές των Νησιών μας,ανα την Ελλάδα..ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ.ΥΔΡΑ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Τεν Τεν | Τα Πούρα Του Φαραώ | Μέρος 1ο | HD(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους με Τέν Τέν σε Νέα Επισόδεια.)Καλό Μεσημερι Φίλες και Φίλοι μου.

Σολομός με πατάτες στον φούρνο Επ. 52 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Άκη.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Η ΛΕΣΒΟΣ,Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ (LESVOS ISLAND AND THE VILLAGES)ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ Β.ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.ΛΕΣΒΟΣ,και Κλείνουμε με Αυτό.Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Όσιος Θεόφιλος ο Ομολογητής - 10 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τους Αυριανό ΣυνΕορταζόμενο Όσιο Θεόφιλο τον Ομολογητή,.)

Ο Άγιος της ημέρας - 10 Οκτωβριου - Άγιοι Ευλάμπιος και Ευλαμπία(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Ευλάμπιου και Ευλαμπίας.)

Απολυτίκιο Άγιοι Ευλάμπιος και Ευλαμπία 10 Οκτωβρίου-Saints Evlabios and...*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγίους Ευλαμπία και Ευλαμπία)

1959 TO NISI TON GENNAION DVDRIP(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Το Νησι των Γενναίων"Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.Καλή παρρακολούθηση.)

Αν δεν θες να αρρωστήσεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.. Κάνε κάθε μέρα ΑΥΤΟ.. μπροστά από ...(Χρήσιμα και ΨυχΩφέλιμα.)

4K Αφρικανική Άγρια Ζωή: Εθνικό Πάρκο Ngorongoro -Ζώα για άγρια ​​ζώα στ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Πέτρα Λέσβου και η Παναγιά η Γλυκοφιλούσα Petra Lesvos(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Λέσβο.ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ ΠΕΤΡΑ.)

Τεν Τεν | Υπόθεση Τουρνεσόλ | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τέν Τέν σε καινούργια Επισόδεια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Έτσι ετοιμάζω τα μήλα και τα διατηρώ φρέσκα για μήνες! Πώς να φτιάξετε κ...(Πως να διατηρείστε τα μήλα για Ενα Εξάμηνο,Χωρίς Ψηγειο)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Συρτός της νύφης (οργανικό παραδοσιακό Λέσβου).wmv(Παραδοσιακοί Σκοποί και τραγούδια του Γάμου.)Καλημέρα΄Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και σήμερα,Οπως και κάθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια και "Ταξιάρχης")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι στον φούρνο Επ. 17 | Kitchen Lab TV | Άκης Πε...(Η Εναλλακτική σας Λύση ως προς το Κοτόπουλο για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Απόστολος Ιάκωβος - 9 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αγιο Ιακωβο του Αλφαίου)

Απολυτίκιο Αποστόλου Ιακώβου του Αλφαίου - 9 Οκτωβρίου /(haelp.blogspot....(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιάκωβο του Αλφαίου)

ΛΥΧΝΟΣ TV- ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Γ' ΛΟΥΚΑ(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή Κυριακής Γ ΛΟΥΚΑ,λουκ.ζ 11-16,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ.Χρυσόστομο.)

ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 1960(ΗΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Σουσουράδα."Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

5 Ύποπτα Συμπτώματα Για Κατάθλιψη & Έλλειψη Βιταμίνης(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)

Τεν Τεν | Ο Μπλε Λωτός | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Τέν Τέν σε Νέες περιπέτειες..Καλή παρακολούθηση.)

Γιουβαρλάκια με γιαούρτι Επ.9 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση απο τον Άκη.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

The Colors of the Ocean 4K ULTRA HD - The Best 4K Sea Animals for Relaxa...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες Θάλασσες και στούς Ωκεανούς..)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Το Ανω Κουφονήσι από ψηλά! (Drone video)Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ με Drone.Μεταμεσονύκτια Ξενάγηση.2.Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Παρακλητικός Κανών εις τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Εφραίμ τον θαυματουργό(Κλείνουμε σήμερα με Παρακλησειες στην Υπεραγία μας Θεοτοκο και στούς Αγίους..Σημερα με Παράκληση στον Αγιο Μεγαλομάρτυρα Εφραίμ τον θαυματουργό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Συνταγή για κοτόπουλο με σκόρδο βουτύρου(Η Εναλλακτική ως προς τον Σέφ για το ΜεΘΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Σκορδο βουτήρου.)

Οσία Πελαγία - 8 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσία Πελαγία.)

Απολυτίκιο Αγ. Πελαγίας - 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσία Πελαγία.)

1944 (2015) Greek Subs.(Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."1944"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

EIKONES by Tasos Dousis are traveling to Chania - Part 1*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,με τον Τάσο Δούση.ΧΑΝΙΑ.1.)

Κυδώνι γλυκό του κουταλιού από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως Φτιάχνουμε Γλυκό του Κουταλιού Κυδώνι,απο την Ελίζα η Συνταγή.)

Τεν Τεν | Τεντέν Και ο Picaros | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τεν Τέν και τους Φίλους του.Καλή Διασκέδαση.)

4K African Wildlife: Samburu National Park - Scenic Wildlife Film With R...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 06/10/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)Kαλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Molivos 2021(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΜΟΛΥΒΟΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΗΓΗ ΘΕΙΩΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΜΑΤΩΝ(Κλεινουμε σήμερα με Παρουσιάσεις Αγίων Προσώπων.Κλείνουμε Εδώ με Παρουσίαση απο τον πρώην Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη Γάνου και Χώρας κ.κ.Αμφιλόχειο,σε θεματα Ποιμαντικής Διακονίας.και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

Arthur and Merlin - Πλήρης Ταινία(H EXTRA ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,"Αρθουρ και Μέρλιν",Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Οι Άγιοι Σέργιος και Βάκχος(Καθημερινό Εορτολόγιο και για παιδιά για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Σεργιου και Βάκχου.)

Απολυτίκιο Αγ. Σέργιου και Βάκχου - 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τούς Αυράνούς Εορταζόμενους Αγίους Σεργίου και Βάκχου.)

lukiluk ( carefree rider) Greek Subtitles ( ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ )Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Λούκι Λούκ"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Κρασοπαναγιά: Το εκκλησάκι της Παναγίας που χτίστηκε από κρασί και χώμα!!(Εκκλησίες και Μοναστήρια ανα την Ελλάδα.)

Τεν Τεν | Ο Κάβουρας Με Τις Χρυσές Δαγκάνες | Μέρος 2ο | HD(Κιν Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους και Τέν Τεν και Ο Κάβουρας με τις Χρυσές δαγκάνες..2.Καλή παρακολούθηση.)

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα απλά! Δυνατός κύβος μαγειρικής!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

What's THAT Inside The Turkey? | Mr Bean: The Movie | Funny Clips | Mr B...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean..Kαλή παρακολούθηση.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

4K Αφρικανική Άγρια Ζωή: Εθνικό Πάρκο Λίμνης Manyara - Άγρια ζώα με πραγ...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

π. Ελπίδιος: Το αντίδοτο στο χάραγμα του αντίχριστου(Κλείνουμε για μια Ακόμα Φορά με Παρουσιαση και Παρακλήσεις.Σημερα Παρουσίαση απο τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο σε θέματα τρεχουσας Επικαιρότητας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Μια ακομα Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Η ψηλάφηση του Αποστόλου Θωμά - Ακούστε παιδιά!(Καθημερινό Εορτολόγιο για παιδιά για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θωμά τον Απόστολο)

6 Οκτωβρίου: Άγιος Θωμάς ο Απόστολος - Ο μαρτυρικός βίος του!(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Απόστολο Θωμά.)

Απολυτίκιο του Αποστόλου Θωμά - 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Απόστολο Θωμα.)

1492: Χριστόφορος Κολόμβος (1992) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Χριστόφορος Κολόμβος"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΑΜΟΣ ❤️(ΗΘΗ και ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,Νησιώτικος Παραδοσιακός Γαμος.ΣΑΜΟΣ)

Skala Sikamias 2021(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΑΣ.)

Οστεοπόρωση - Η Σιωπηλή Ασθένεια Που Μπορείτε Να Προλάβετε!(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία σας)

4K African Wildlife - Tsavo East National Park - Scenic Wildlife Film με...(Παρέα με τα άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

CYBER Monday BEAN | Exclusive EXTRA scene | Mr Bean Funny Clips | Mr Bea...(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με τον αξέχαστο mister Bean,.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Τεν Τεν | Τα Πούρα Του Φαραώ | Μέρος 1ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τεν Τέν και τα πουρα του Φαραώ.1.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Παρακλητικὸς Κανών στον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη(Κλείνουμε σημερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στους Αγίους.Σημερα στον Όσιο Παίσιο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Η ΓΝΗΣΙΑ | Shrimp Pasta Recipes(Μια ακόμα Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Γαριδομακαρονάδα)

Όψον και Ψαλμός - Ριγανοκεφτέδες - ριζόπιτα γλυκιά - ροφός με αγγινάρες ...(Για το Μεθαυριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Επιφάνιο)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 04/10/2022 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Αγία Χαριτίνη - 5 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Χαριτίνη.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΟΣΙΑΣ ΜΕΘΟΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝ ΚΙΜΩΛΩ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Οσια Μεθοδία εν Κιμώλω την θαυματουργή.

5 Οκτωβρίου: Οσία Μεθοδία της Κιμώλου - Η Ασκήτρια και θαυματουργή Αγία!(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Οσία Μεθοδία εν Κιμώλω.)

EIKONES by Tasos Dousis are traveling to Nafplio(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,με τον Τάσο Δούση.ΝΑΥΠΛΙΟ.)

The Adventures Of Hajji Baba HD (1954) Οι Περιπέτειες Του Χατζή Μπαμπά(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Οι Περιπέτειες του Χατζη μπαμπά "Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τεν Τεν | Εξερευνητές Στη Σελήνη | Μέρος 1ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Τεν Τεν Αποστολή στην Σελήνη.1.Καλή παρακολούθηση.)

έλλειψη αίματος Αναιμία. έλλειψη σιδήρου Η πιο αποτελεσματική συνταγή Φυ...*(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Αποκαλύψεις και θαύματα από τον άγιο Πορφύριο - Αθανάσιος Μητροπολίτης Λ...(Παρέα με τον Πανοσιώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού .κ.Αθανάσιο,σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

SKOPELOS | ΣΚΟΠΕΛΟΣ | TOP 5 PLACES TO VISIT1(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΚΟΠΕΛΟΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη

Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο (Τρίτη 10/8/2021)Κλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις και Παρουσιάσεις.Σήμερα με Ιερα Παρακληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Συνταγή εγγύηση για πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλο και χωρίς γλουτένη(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριαννόΜεσημεριανό σας πιάτο,με πορτοκαλόπιτα.)

Ο Άγιος της ημέρας - 4 Οκτωβριου - Άγιος Ιερόθεος πρώτος Επίσκοπος Αθηνών(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιερόθεο Α Επισκοπο Αθηνών.)

Άγιος Ιερόθεος Αρεοπαγίτης - 4 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιερόθεο επ.Αθηνών,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο

Απολυτίκιο Αγ. Ιεροθέου Α' Επισκόπου Αθηνών - 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΊΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Ιερόθεο Α Επισκόπου Αθηνών.)

"THN KOΠΑΝΗΣΕ" ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ! Τα στοιχεία οδηγούν σε δίκη! Έφτασε το...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Θ.Κόκκαλη.)

ΔΥΣΩΔΙΑ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΤΕΙΧΗΣΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ(25-...(ΠΡΟΣΟΧΗ Ορθιοι στκς Αιρετικές Επελάσεις τους.)

Οστεοπόρωση - Η Σιωπηλή Ασθένεια Που Μπορείτε Να Προλάβετε!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΝΔΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ(Παρέα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γάνου και Χώρας,με θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Διακονίας.)

It's PUPPY DAY! | Mr Bean Funny Clips | Mr Bean Official(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα μετον Αξέχαστο mister Bean,Καλή παρακολούθηση)Η Εναλλακτική σας Λύση. για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με Σαλιγγάρια.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Κολοκυθόπιτα Χωρίς φύλλο φανταστική 👌πώς την κάνουμε Τραγανή ❓️Σε 5' λεπ...(Για το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Κολοκυθόπιτα..)Καλό Απογευμα Κυρίες και Κύριοι.

Τεν Τεν | Οι Καρχαρίες Ερυθρά Θάλασσα | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τεν Τέν σε Νέες περιπέτειες και Οι Καρχαρίες Ερυθρα Θάλασσα.2.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι κου.

4K African Wildlife: Kruger National Park, Africa - Relaxing Music With ...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους της Ζούγκας μετα Μουσικής.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ-Μ.ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ(Κλείνουμε σημερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.Σημερα Παρακλητικός Κανόνας στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στην Αγία Αννα την Μητέρα της Παναγίας μας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 3 Οκτωβριου - Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους.για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη τον πολιούχο των Αθηνών.)

Απολυτίκιο Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου (Πολιούχου Αθηνών) - 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη)

Δύο τρελλοί κι ο ατσίδας (1970)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Δυο τρελλοί και Ο Ατσίδας"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τεν Τεν | Ο Τεντέν Στη Χώρα Του Μαύρου Χρυσού | Μέρος 1ο | HD(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους με Τέν Τέν και τους Φίλους του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

αγιος κυπριανος ταινια(Η ΤΑΙΝΕΙΑ,για τον Άγιο Κυπριανό και την Αγία Ιουστίνα,τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ένα ακόμα Σαββατοβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστι.τραγούδια και Η Λύσις Ειναι Μια,Χριστός Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

π. Αθανάσιος Γιουσμάς: Άγιος Κυπριανός και μαγεία(ΟΜΙΛΙΑ για τους Αγίους Κυπριανό και Αγία Ιουστίνα,τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους.απο τον π.Γιοσμα Εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Θεραποντα.)

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΣΤΙΝΗ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ(Περι Αγνότηταςκαι Μετάνοιας,απο τους Αγιους Κυπριανό και Ιουστίνας,τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους)

2 Οκτωβρίου: Ο Άγιος Κυπριανός και η Αγία Ιουστίνη - Από ειδωλολάτρης μά...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Κυπριανό και Ιουστίνης.)

Απολυτίκιο Αγ. Κυπριανού και Ιουστίνης - 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Κυπριανού και Ιουστίνης)

Κυριακή Β' Λουκά(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή Κυριακής Β Λουκά,Λουκ.στ 31-36,απο τον Γέροντα πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο)

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 1969(Mιας και μπηκαμε στον Επετειακό Μήνα,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Γεννιά των Ηρώων."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Γιουβαρλάκια με αυγολέμονο ή χωρίς & όλα τα μυστικά τους της Αργυρώς | Α...(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λυση,απο την Αργυρώ.)

Serifos Island, Cyclades, Greece Aerial Exploration(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΕΡΙΦΟΣ.)

Τεν Τεν | Το Σκήπτρο Του Οττοκάρί | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχέδια γιοα τους Μικρούς μας Φιλους με Τέν Τέν σε περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

«Άξιον εστίν» (Νεκταρίου Mοναχού) Ήχος πλάγιος του Α΄ - Βυζαντινός χορός...(Για να παει Καλά το Σαββατοκύριακο Υμνοι στην Υπεραγια μας Θεοτόκο)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου