Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Μαρμελάδα Πορτοκάλι!!! Με ολόκληρα πορτοκάλια.....Αρωματική, ευωδιαστή ...(ΠωΜς να Φτείάξουμε Μαρμελάδα πορτοκαλι)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Πεντανόστιμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς (Αλάδωτος) - Semolina Halvah(Το επιδόρπιο-Γλυκό σας για την Νηστήσημο περίοδο της Σαρακοστής και Οχι μόνο.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογμένη Τετάρτη.Καλο Μήνα

Οι υπέροχοι Ύμνοι της Μεγάλης Σαρακοστής(Κλείνουμε Σημερα με Παρουσιασεις και Υπέροχους Ύμνους την Αγία και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.Στην Συνέχεια με Υπεροχους Υμνους της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

π. Αθανάσιος Γιουσμάς: "Αγία Ευδοκία η εκ Σαμαρειτών", Άγιος Θεράποντας ...(ΟΜΙΛΙΑ για την Οσία Ευδοοκία των Εκ Σαμαρειτών,απο τον πρωτοπρεσβύτερο Εφημέριο του Αγιου Θεράποντα Μυτιλήνης π.Αθανάσιο Γιοσμά.)

Αγία Ευδοκία - 1 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανη Εορταζόμενη Οσία Ευδοκία την απο Σαμαρειτών)

Απολυτίκιο Αγίας Ευδοκίας η από Σαμαρειτών η Οσιομάρτυς - 1 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσία Ευδοκία η απο Σαμαρειτών)

Η πεντάμορφη και το τέρας (1946) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΗ πεντάμορφη και το τέρας (1946)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πόνος στα πόδια, ρευματισμοί, κιρσοί, αρθρίτιδα, πονοκέφαλοι, πόνος στις...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Σπανακόρυζο ΑΑΑ spanakorizo από την Ελίζα #MEchatzimike(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ελίζα.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxin...(Μουσική Απογευματινή Ξενάγηση στις Αγριες Θάλασσες και στους Ωκεανούς για Ρηλάξ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 28/02/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Белый медвежонок Шилка. Shilka little bear.Новосибирский зоопарк(Παρέα με τα ΆγριαΖώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ενη ΤετάρττΚΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ! Αυτό έρχεται μετά τον Πολάκη! Δεν το είπε τυχαία ο Χατζηνι...(EΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκκαλη.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Η αχειροποίητη δυνατή προσευχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ(Κλείνουμε για σημερα με Παρακλήσεις στην Παναγία μας και στούςΑγίους.Ατην Συνέχεια με Παράκληση στον Αρχάγγελο Μιχαήλ)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η Ελίζα μαζί με τα εγγόνια της Μαρίας φτιάχνουν Σαρακοστή #MEchatzimike(Σαρακοστιανά και Άλλα απο τήν Ελιζα,)

Η αγριόγατα του Γουέστ (1971) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΗ αγριόγατα του Γουέστ (1971)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

20,000 Leagues Under The Sea | FULL MOVIE | 1997 | Action, Adventure(H Eπιλογή στις ταινειες. στο Εργο της Παγκόσμιας λογοτεχνία '20,000 Leagues Under The Sea | FULL MOVIES.H Tαινεία της ΒδομάδαςΚαλή παρακολούθηση)

Χοληστερόλη Λιπαρό ήπαρ. Καθαρίζει τα έντερα και τα νεφρά. Απίστευτο. Ο ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τηνΥγεία μας.)

"ΜΕ ΑΓΑΠΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Δόθηκε το σύνθημα! Kαρφώθηκαν όλα! "Η κυβέρνησ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη)

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

29 Best Beaches of RHODES, Greece ► Detailed Beach Guide, 13 minutes in ...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΡΟΔΟΣ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Tα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! 📼✨🍔 | Χάιντι Official(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μαςΦίλους,με Χάιντι,το κορίτσι του βουνού.Καλή παρακολούθηση,)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Ταραμοσαλάτα | Καθαρά Δευτέρα | Paxxi (C194)Για την Καθαρή Βδομάδα και Οχι μόνο.Ταραμοσαλάτα,απο την Ειρήνη και το paxxis.Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.Καλή Σαρακοστή.

Καρναβάλι, γιατί δεν νικήθηκε από την Εκκλησία | Ρωτήστε τον Γέροντα(Κλεινουμε σημερα καπως διαφορετικά με Παρουσιασεις λόγω Επικαιρότητας.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση του Γέροντα π..Νεκταριου με θέμα τα Καρναβάλια.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Απολυτίκιο Αγ. Γέροντα Εφραίμ Κατουνακιώτη ~ 27 Φεβρουαρίου ✝ (Ιερά Μ. Β...(ΥΜΝΟΙ καιΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Όσιο Ευφραίμ τον Κατουνακιώτη)

Όσιος Εφραίμ Κατουνακιώτης(Περι του Οσίου Ευφραίμ Κατουνακιώτου Ο Λόγος.2.)

Κρουαζιέρα Στην Ρόδο - Ελληνική Ταινία 1960(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Κρουαζιέρα Στην Ρόδο".Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Η Κουζίνα του Ευτύχη - Σιμιγδαλένιος Χαλβάς(Για τον Χαλβα της Σαρακοστής και Όχι μόνο.)

The Ocean 4K - Sea Animals for Relaxation, Beautiful Coral Reef Fish in ...(Απογευματινός Μουσικός Περίπατος,στις Αγριες θαλασσες και στούς Ωκεανούς για Ρηλάξ)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Η Δύναμη της Συγχώρεσης π. Μάξιμος Γεωργόπουλος #agiotopia #orthodoxia(ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ και Άλλα.ΕΠΙΚΑΙΡΑ)

Γλυκό κουταλιού Κουμκουατ από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να Φτιάξουμε Γλυκο του κουταλιού Κουμκουάτ,απο την Ελιζα.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

4K African Wildlife: Nairobi National Park - Scenic Wildlife Film With A...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

El Patito Feo (parte 1 de 3)Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και El Patito Feo (parte 1 de 3)Καλή παρακολούθηση.Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ακόμα Ενα Σαββατόβραδο με Χριστιανιά τραγούδια,Γ.Κοινούσης και "Η Λύσις Ειναι Μια,Χριστός Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτιδα - 26 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Φωτεινή την Σαμαρείτιδα)

Απολυτίκιο Αγ. Φωτεινής Σαμαρείτιδος - 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Φωτεινή την Σαμαρείτιδα)

Κυριακή της Τυρινής - π. Σάββας Αχιλλέως(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΤΥΡΙΝΗΣ,Ματθ.στ 14-21,απο τον π.Σάββα Αχιλλέως.)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΑΦΑ

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ ⛅🏍️⛰️ | Μάγια η Μέλισσα O...(Παρέα με την Μάγια την Μέλισσα και την παρέα της.Καλή παρακολούθηση.)

The Ocean 4K - Sea Animals for Relaxation, Beautiful Coral Reef Fish in ...*(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και τούς Ωκεανούς,για Ρηλάξ.)

Jack Lemmon | FULL MOVIES | Comedy Movie | English(Η EXTRA ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΛΕΜΟΝ.Καλή παρακολούθηση.)

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Χοντρός & Λιγνός - Οι άσσοι της Οξφόρδης (1939)Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρού Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.

Терпеливая мама Герда и озорные медвежата-плюшепопики(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑΑ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Λέσβο - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΣΒΟΣ.2.Συνέχεια)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Λέσβο - Μέρος 1ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΣΒΟΣ.1.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Άγιος Παΐσιος - Συζυγικές σχέσεις και οικογένεια(Κλείνουμε σήμερα με Παρουσιάσεις Αγίων η Οσίων Ανδρών.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση του Οσιου Παισίου του Αγιορείτη σε θέματα Ποιμαντικής Διακονίας,με θεμα τις Σχεσεις μεταξύ των Συζήγων)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Ρηγίνος - 25 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανο Συνεορταζόμενο Αγιο Ρηγίνος,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Ο Άγιος της ημέρας - 25 Φεβρουαρίου -Άγιος Ταράσιος Αρχιεπίσκοπος Κωνστ...(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ταράσιο Πατριαρχη Κωνσταντινουπόλεως.)

Άγιος Ταράσιος 25 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ταράσιο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.)

Η Παριζιάνα (1957) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Η Παριζιάνα (1957)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

День полярного медведя 27 февраля 2020 г.(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους μετα Μουσικής.Ε.)

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Μήλο - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοί.2.Ολοκληρώνοντας την Βολτα μας στην ΜΗΛΟ με τον Τάσο Δούση.ΜΗΛΟΣ.2.Κυκλάδες.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Μήλο - Μέρος 1ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τάσο Δούση.ΜΙΛΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ.1.)Καλό Απόγευμα.Φίλες και Φίλοι μου

How to Skip the Shopping Queues! | Mr Bean Funny Clips | Mr Bean Official(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Φθινόπωρο με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ ⛈️🍁🤗 | Μάγια η Μέλισσ...(Κιν.Σχέδια για τουςΜικρούς μας Φίλους,με την Μάγια την Μέλισσα και τους Φίλους της.Καλη παρακολούθηση)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Ο Ύμνος της Αγάπης - Πέτρος Γαϊτάνος Ι Ν Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης, Petr...(Κλείνουμε σημερα διαφορετικά με Υμνους στον Δημιουργό των Πάντων Κύριο και Θεό μας.Σήμερα με τον Υμνο της Αγάπης απο τον Πέτρο Γαιτάνο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

ντων Κύριο και Θεό μας

Λαγάνες κόκκινες με παντζάρια από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να Φτειάξουμε Λάγανες,με παντζάρια,απο την Ελίζα.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ Α' & Β' ΕΥΡΕΣΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανη Εορταζόμενη Α και Β Εύρεση της τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.)

Εύρεση Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη - 24 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Ε...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορτασμό της Α και Β Ευρεσις της Τιμίας Κεφαλής του Αγιου Ιωάννου του Προδρόμου.)

Kokoda (2006) Ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣKokoda (2006)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 23/02/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Λαχταριστή παντζαροσαλάτα για κάθε μέρα και για διακοπές! Σε 5 λεπτά!(Για το Καθημερινό σας Συμπλήρωμα και τις Λαδερές μέρες της Σαρακοστής)

[Νέο] Εκπληκτικό 4K υποβρύχια θαύματα 🐳 Όμορφη χαλαρωτική κοραλλιογενή ψ...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς.)

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Best Of Laurel & Hardy - Mans Best Friend | Funniest Clip | English Come...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

Χαλβάς Δραπετσώνας - Ηalva Drapetsonas(Προετοιμασια για την Μεγάλη Σαρακοστή με παρασκευή Χαλβά Δραπετσώνας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους,με Μίκυ Ντόναλντ κ.α.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Μαγειρεύοντας κολοκυθοκεφτέδες με τη Mamma Άννυ(2)To Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ(Κλείνουμε και Σημερα με Παρακληση και Παρουσίαση.Αμέσως μετα με Παρακληση στην Παναγία την Γερόντισσα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 10΄ ΛΕΠΤΑ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ !!!(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 23 Φεβρουαρίου - Άγιος Πολύκαρπος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πολύκαρπο επ.Σμύρνης)

Απολυτίκιο Αγ. Πολυκάρπου - 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Πολύκαρπο. επ.Σμύρνης.)

Ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους *(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Το πλοιο με τον Γυαλινο πιάτο."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

[NEW] 11H Stunning 4K Underwater Wonders - Relaxing Music | Coral Reefs,...(Απόγευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς.)

Πατήρ Ευάγγελος Παπανικολάου Ομιλία - Περί Κατάκρισης(Περι Κατάκρισης Λόγος απο τον π.Ευάγγελο Παπανικολάου.)

ομελέτα με πατάτες(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημμεριανό σας πιάτο.)

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Χειμωνιάτικο ΣΚ με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ 🤗🏂🤗 | Μάγια η Μ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και την Μάγια την Μέλισσα και την παρέα της.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Laurel & Hardy - The Best Bits(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Ο δύσκολος πόλεμος με τα πάθη μας - Αθανάσιος Μητροπολίτης Λεμεσού(Eπ Ευκαιρεια της Τυρινής βδομάδας που διανύουμε ΟΜΙΛΙΑ του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Λεμεσου κ.κ.Αθανάσιου,Περι Παθών Λόγος.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Παράκληση Παναγίας Παντάνασσας [ Ι.Μ.ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ](Κλείνουμε σήμερα με Παρουσιάσεις και Παρακληση.Αμέσως μετα με Παράκληση στην Παναγία την Παντάνασα Ι.Μονή Βατοπαιδιου)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ & ΠΟΥΤΙΝ! "Δεν υπάρχει γυρισμός" - "Μείνε μ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

Το Χρυσό Ταξίδι του Σεβάχ (1973) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 21/02/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Looney Tunes 1939-1957 | Classic Compilation 2 | Bugs Bunny | Daffy Duck...(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους με Μπάγκς Μπάνυ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Η ουσία της ιεράς εξομολογης - Αθανάσιος Μητροπολίτης Λεμεσού(ΕΠΙΚΑΙΡΟ Ιερας Εξομολόγησης Λόγοι,απο τον Πανιερώτατον Μητροπολίτη Λέμεσού κ.κ.Αθανάσιο.)

Sister cat Kiki who is jealous of baby kittens(Οικογένεια..Γατών.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στον νομό Τρικάλων - Μέρος 1o(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλαδα,με τον Τάσο Δούση.ΤΡΙΚΑΛΑ.1.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

κολοκυθόπιτα γλυκιά νηστίσιμη με χωριάτικο φύλλο εύκολη υλικά έκπληξη pu...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας και για την περιοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(Κλείνουμε με Παρακληση και Παρουσθιασεις σήμερα.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση του Τως Βασιλια Κωνσταντινου στην Κωνσταντινούπολη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Παΐσιος - Μια πολύτιμη συμβουλή προς αγχωμένους…(Συμβουλές για Αγχωμένουςαπο τον Γέροντα Οσιο Παίσιο)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤ,ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων" (1979) Η Ταινεια της Βδομάδας. Καλή παρακολούθηση.)

4K African Wildlife: The Ultimate Life of Animals in Moremi Game Reserve...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Looney Tunes | Mega Compilation 5 | Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig | ...(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μάγκς Μπάνυ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

Red Sea - Sataya dolphin reef(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς.Ε.)

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Κριθαρότο με Καλαμαράκια και Σπανάκι | Άκης Πετρετζίκης(Η ΕναλλαΚτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Υποστολή σημαίας 19 Φεβρουαρίου 2023(ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΕΘΝΙΚΑ.)Καλό Μεσημέρι κυρίες και Κύριοι.

Беззаботное детство. И мама Герда когда-то была такой же беззаботной(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη ΤυροΒδομάδα

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΕΥΜΕΝΙΟ ΣΑΡΙΔΑΚΗ(Κλείνουμε σήμερα με Παρακληση και Παρουσιάσεις.Στην Συνέχεια με Παράκληση στον Νεο Αγιοκαταταχθέντα Άγιο Ευμένιο Σαριδάκη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 20 φεβρουαριου Άγιος Λέων ο θαυματουργός Επίσκοπος ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λέοντα τον θαυματουργό επ.Κατάνης)

Απολυτίκιο Αγ. Λέοντος Επισκόπου Κατάνης - 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λέοντα επ.Κατάνης)

Τέρμα τα δίφράγκα (1962)Η Ελληνική ταινεία της Ημέρας"Τέρμα τα δίφράγκα (1962)"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ (Α’ ΜΕΡΟΣ) FORMediaTV(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

[NEW] 11H Stunning 4K Underwater Wonders - Relaxing Music | Coral Reefs,...(Απογευματινός Μουσικός περιπατος στις Αγριες θαλασσες και στούς Ωκεανούς.)

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Best Of Laurel & Hardy - Tallyho | Funniest Clip | English Comedy Movies...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

Top 10 Things to do in CRETE Greece | 2022*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΡΗΤΗ.ΕΛΛΑΔΑ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Κλασσικά Κοινούμενα Σχέδια,και Ντόναλντ Ντάκ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο(EKTAKTH /ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγούδια, και Η Λύσις Ειναι Μία.Χριστός Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Άρχιππος ο Απόστολος - 19 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρχιππο τον Απόστολο.)

Αγία Φιλοθέη Αγρινίου.Saint Filothei Agrinio(ΥΜΝΟΙ για την Αγία Φιλοθέη την Αθηναία,την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία)

Η ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ, Η ΚΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 20.2.2002 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΑ...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Φιλοθέη την Αθηναία,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Ανανία Κουστένη)

π. Θεοδώρου Ζήση-Κυριακή της Απόκρεω(ΟΜΙΛΙΑ γιατην Αυριανή Ευαγγελική περικοπή της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ,της Τελικής Κρίσεως,Ματθ.κ ε 31-46,απο τον Πρωτοπρ.π.Θεόδωρο Ζηση )

Όμορφες Μέρες (1970)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Όμορφες Μέρες"γυρισμένο στην ΠΑΤΜΟ. (1970)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Ιωάννης Καποδίστριας. Μιμητής Χριστού.(Παράδειγμα για Μίμηση Ολων των Νεοελλήνων ,του ΚυβερνοΧώρου.)

Mr Bean's TRAIN TROUBLE! | Mr Bean Full Episodes | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean,Καλη παρακολούθηση.)

Pau em Português | Mau Tempo | Episódio Completo de Pica-Pau | Desenhos ..(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με τον Γούντι και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Η ΛΕΥΚΗ ΙΝΔΙΑΝΑ (1956) Γουέστερν Ντέιβιντ Μπράιαν, Μέι Γουίν, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ...(Η ΕXTRA TAIΝΕΙΑΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Η ΛΕΥΚΗ ΙΝΔΙΑΝΑ (1956) Γουέστερν.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Кто выпьет больше молока - получит мамин поцелуй(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Cooking With Fey-Τυρόπιτα διπλωμένη Βλάχικη συνταγή(Το Συμλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

GRECIA Le spiagge dell'isola di KARPATHOS con il drone - Ep. 2/3(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλλάδα.ΚΑΡΠΑΘΟΣ.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Ιερά Αγρυπνία - Ψυχοσάββατο | Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Παντανάσσης Κ...(ΚλεινουμεΣημερα με Παρουσιάσεις και Αγρυπνίες.Αμέσως μετα με Αγρυπνία γιατον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λέοντα,και για το ΨυχοΣάββατο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 18 Φεβρουαρίου - Άγιος Λέων Πάπας Ρώμης(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο καιΥποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λέοντα πάπα Ρώμης.

Απολυτίκιο Αγ. Λέοντος Πάπα Ρώμης - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λέοντος Πάπα Ρώμης)

The Villain (Cactus Jack) (1979) ΤΖΑΚ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΣ Ενσωματωμένοι Υπότι...(H TAINEIA ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,"ΤΖΑΚ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΣ "Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή Παρακολούθηση)

Γιατί υπάρχουν τα Ψυχοσάββατα & ποια είναι τα πιο συχνά Λάθη που κάνουμε;(Μια πρωτη Γεύση για τα ΨυχοΣάββατα που Ακολουθούν.,το Αυριανό πρωτο ΨυχοΣάββατο.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Aπογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)

Μαν Κατσα Καταρράκτες Λέσβος -Man’ Katsa Waterfall lesvos Aerial drone(Τα Αξιοπερίεργα της Φυσηςκαι της Ελλάδας.Μαν Κατσα Καταρράκτες Λέσβος.)

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Χειμωνιάτικο ΣΚ με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ ⛄⛷️🏂 | Μάγια η...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Μαγια την Μελισσα και την παρέα της,σε Συλλογικά Επισόδεια.Καλή παρακολούθηση.)

Φακή Μουτζέντρα Lentil από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο την Ελίζα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Мама-медведица с медвежатами и папа-медведь(ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ..)Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Εικόνες με τον Τάσο Δούση - 48 ώρες στις Σπέτσες(TουριστικοίΠροορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΣΠΕΤΣΕΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης- Χαριστική βολή κατά της Δημοκρατίας(Παρέα με τον Γέροντα π.Αρσένιο,σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Κλείνουμε με Αυτό)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Άγιος Θεόδωρος ο Τήρων - 17 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδωρο τον Βυζάντιο,τον Νεομάρτυρα,Πολιούχο Μυτλήνης,και τον Αγιο Θεόδωρο τον Τηρωνα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Θεοδώρου του Βυζαντίου (Πολιούχου Μυτιλήνης) - 17 ΦΕΒΡΟΥΑ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεοδώρο τον Βυζαντίο.)

ΤΖΟ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (1971) JO Λουί Ντε Φυνές Κωμωδία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟ...

Ιδέα για μεσημεριανό: Κοτόπουλο μπαστούνια με τέλεια σάλτσα - Φούρνο / Σ...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Μενού του ΣαββατοΚύριαΚου,της Απόκριάς)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 16/02/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Θεϊκό Σπανακόρυζο!! Spinach with rice!!|kritonas alexia(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Χειμωνιάτικο ΣΚ με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ 🤗🏂🤗 | Μάγια η Μ...(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους και Μαγια η Μέλλισσα σε Νέες πριπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Ύδρα(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,με τον Τάσο Δούση.ΥΔΡΑ.)

Νόστιμο σπιτικό γλυκό που δεν βαριέμαι να το τρώω. Χωρίς φούρνο! Χωρίς ζ...(Γλυκο για τοΤριήμερο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Another Fine Mess (1930) Χοντρός - Λιγνός: Ακόμα ένα χάος(Χαμογελάστε Προκαταβολικά με Χοντρό-Λιγνό,για να Χαρειτε την Τσικνοπεμπτη.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

"Os Flintstones" - 2ª temporada, 1961 [Dublado]Κιν,Σχέδια απο την Παλαιολιθική Εποχη και Φλινγκ Στόουν.Καλή παρακολούθηση.Καλημέρα.Καληκαι Ευλογημένη Πέμπτη

Παρακλητικός Κανών Οσίου Παϊσίου - Ιερόν Κουτλουμουσιανόν Κελλίον Αγίου ...(Κλείνουμε και Σήμερα με Παρουσιαση και Παρακλήσεις,.Αμμέσως μετά με Παρουσίαση.και Παρακλητικός Κανόνας και Οσιος Παίσιος.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Σουπιές με σπανάκι και πολλά αλλα που μας κάνουν ένα υπέροχο φαγητο.!(Για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο,η καιτης Σαρακοστής)

Σάμαλι πολίτικο της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για την περιοδο της Αποκριάς,και της Τυρινής Βδομάδας)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(H Tαινεία Μυστηρίου της Ημέρας Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979).Η Ταινειας της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πόρος: παραλίες και αξιοθέατα(Τουριστικοί Προορισμοί(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΟΡΟΣ.)

Meteora Greece, Six Incredible Monasteries (70 min. in 4K)Ξεναγώντας μας στα Μετέωρα,και στα 6 Μοναστήρια του.Ε.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Η γιαγιά μου μαγειρεύει αυτό το δείπνο κάθε 3 μέρες! Δεν έχετε φάει ποτέ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

Looney Tunes | Mega Compilation 1 | Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig | ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Μπάγκς Μπάνυ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Медведица учит медвежонка уму-разуму(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Κοκκινιστό λαχανόρυζο | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 14/12/2020*(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριαΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ.)Καλημέρα,Καλή και Ευλογημενη Τεταρτη

ΑΓΡΥΠΝΙΑ (15.2.2023) Ονησίμου αποστόλου. Ευσεβίου οσίου(Κλείνουμε και Σημερα με Παρουσιασειις και Παράκληση,η Αγρυπνία.Σημερα με Αγρυπνία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 14/02/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

15/2†Ἁγίου Ἀποστόλου Ὀνησίμου|Ψάλλει ὁ Μουσικολογιώτατος Ἀρχιμ. π.Νικόδη...(ΥΜΝΟΙ και Απολυτικιο για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Απόστολο Ονήσιμο.)

Άγιος Ονήσιμος - 15 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τοπν Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιος Ονήσιμος Ο Απόστολος,και προστάτης των Φυλακισμενων.)

I Due Maghi Del Pallone Franco Franchi e Ciccio Ingrassia(H TAINEIA ΓEΛIOY THΣ HMEΡAΣI Due Maghi Del Pallone μετους Αξέχαστους Φραγκο Φραγκυ και Τσίτσιο Ιγκράτσιας.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Teraz Miki! - Rabuś Kości(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Μικυ Μάους,με τους Φιλους τους.)

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΙΣΣΙΠΗ (1955) Γουέστερν Λεξ Μπάρκερ Πατρίσια Μεντίνα Ε..Η ΕXTRA TAINEIA THΣ HMEΡAΣ."ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΙΣΣΙΠΗ" (1955)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Περί Ακηδίας (Βαριεστημάρας) - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(Παρέα με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κΑθανάσιο,σε θεματα Ποιμαντικής Διακονίας.)

Η μουσική χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και θεραπεύει την αϋπνία 🌿 χαλαρω...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες Θαλασσες και τους Ωκεανούς για Ρηλάξ)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΚ! Κράτα την ημερομηνία! Συμβαίνει στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο Θ.Κόκαλη.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

LASSIE'S GREATES)T ADVENTURE - FREE FULL FAMILY MOVIE 🎥🐶(Eνα Επισόδειο της παλειάς Σειρας Λαση.για Όλες και για Ολους.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Κλείνουμε σημερα τις Αναρτήσεις μας με Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στουςΑγίους μας.Αμμέσως μεταστους Αγιους μας και στον Αγιο Ταξιάρχη μας Αρχάγγελο Μιχαήλ)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Οσίου Αυξεντίου - 14 Φεβρουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Όσιο Αυξέντιο)

Tarzan and the Trappers | Full Adv enture Movie | Gordon Scott | Eve Bren...(H TAΙNEIA ΠEΡIΠ ETEIAΣ TΗΣ HMEΡAΣ"Tarzan and the Trappers | Full Adventure Movie Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Calming and Beautiful Background Fish Footage(Απογευματινός Μουσικός περιπατος στις Αγριες Θαλασσες και στους Ωκεανούς,για ρηλάξ)

Μάθε τι δεν λέμε στην εξομολόγηση - Μαθαίνω την Ορθόδοξη Πίστη(Οδηγός Εξομολόγησης και στην Σαρακοστή απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο.)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

"Играют все!" Медвежата вовлекают в весёлую игру свою маму(Παρέα με τα Αγρια Ζωα καινΘηριατου Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Πετιμέζι Αφέψημα Συκόμελο και φρουτόδερμα σύκου από την Ελίζα #MEchatzimike(Με την Ελίζα και πως να Φ,ειαξουμε πετιμέζι απο Σύκο..)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Η ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ 80S ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΑ(Η ΕXTRAΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΘΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ.Η ταινειατης Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Tom & Jerry | Best Buddies 🐭🐱🐶 | Classic Cartoon Compilation | WB Kids(Κιν.Σχέδια για τουςΜικρούς μας Φίλους με Τομ και Τζέρυ.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

Άγιος Ευλόγιος - 13 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑκαι Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό ΣυνΕορταζόμενο Αγιο Ευλόγιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,και Κλείνουμε με Αυτό )Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγ. Ακύλα και Πρίσκιλλας - 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους αυριανόύς Εορταζόμενους Αγιους Ακύλας και Πρίσκιλλας)

Άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα - 13 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Ακύλα και Πρίσκυλλα.)

ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΙ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ (1983) GO FOR IT. Terence Hill, Bud Spencer. ΕΛ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΣ "ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΙ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ" (1983)Η Ταινεια της Ημέρας"Καλή παρακολούθηση.")

L'OURS BLANC(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Tom & Jerry | Dogs VS Cats | Classic Cartoon Compilation | @WB Kids(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους με Τομ και Τζέρυ.Καλή παρακολούθηση.)

Η ηρεμία της μουσικής θεραπεύει την καρδιά και χαλαρώνει τη μουσική του ...(Απογευματινός Μουσικός περιπατος στην Αγρια Φύση με Εξωτικά πουλια.)

Mr Bean Is UNLEASHED At The Buffet! | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.)

Μαρμελάδα Μανταρίνι 🍊 Η πιο τέλεια μαρμελάδα - Tangerine Jam 🍊 The most ...(Φτιαξτε Μαρμελάδα με Μανταρίνι,ειναι Εποχικά.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Best Of Laurel & Hardy - Mans Best Friend | Funniest Clip | English Come...(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με το Αχτύπητο Δίδυμο Χονδρού Λιγνου.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδι με Γ.Κινούση,Χριστιανικα τραγούδια καιΤαξιάρχης.)Καληνύχτα Καλό ξημέρωμα.

Έτσι διατηρώ τις φράουλες φρέσκες για 2 χρόνια❗ Συνταγή χειμωνιάτικης φρ...(Διατηρείστε τις Φράουλες Φρέσκες,χωρίς Ψηγείο)

Απολυτίκιο Αγίου Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας - 12 Φεβρουαρίου - Ι....(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Μελέτιο Αντιοχείας)

Το Μήνυμα της Κυριακής (ΙΖ' Ματθαίου) από τον Κυθήρων Σεραφείμ(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΙΖ ΛΟΥΚΑ,λουκ. ι ε 11-32,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ΑΝΤΙΚυθήρων κ.κ Σεραφείμ)

Ο μαγκούφης (1959)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ο μαγκούφης (1959)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Κάσος 2022, Το νησί των "Αρμαθιών"(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΑΣΟΣ.)

[NEW] 11HRS Stunning 4K Underwater Wonders + Relaxing Music | Coral Reef...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες Θαλασσες και στους Ωκεανούς,για Ρηλάξ)

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Αφιέρωμα στα 180 χρόνια από την κοίμησή του. (Από...(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ/ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ)

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! Πριν τον σεισμό στην Τουρκία! Συγκλονιστικό...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο Θ.Κόκκαλη,.)

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Συνταγή για νόστιμο κοτόπουλο λεμόνι με σκόρδο στο φούρνο(Για το Μεσημεριανο σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.με την κλασσική Συνταγή.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Best Of Laurel & Hardy - Mans Best Friend | Funniest Clip | English Come...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τούς Αξεχαστο Δίδυμο,Χοντρός-Λιγνός.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! ❄️🐺🌞 | Χάιντι Official(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με την Χάιντι το Κορίτσι των Βουννών"Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΣΑΒΒΑ ΤΟΝ ΕΝ ΚΑΛΥΜΝΩ(Κλεινουμε και Σημερα με Παρακληση και Πατρουσιάσεις.Αμέσως μετα με Παρουσιαση Παράκλησης στον Αγιο Σάββα εν Καλύμνω.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αγία Θεοδώρα η Βασίλισσα - 11 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγια Θεοδώρα την Βασίλισσα)

11 Φεβρουαρίου: Άγιος Βλάσιος ο Ιερομάρτυρας - Ο θαυματουργός Ιεράρχης τ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Βλάσιο τον Ιερομάρτυρα.)

ΨΑΡΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ*(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο με τον π.Παρθένιο)

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Εικόνες με τον Τάσο Δούση - 48 ώρες στις Σπέτσες(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΣΠΕΤΣΕΣ)

Η πεθερά που παρεμβαίνει στη ζωή μας...(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε θέματα Ποιμαντικής Διακονίας.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Πορτοκαλόπιτα, 5th Footstep, Out of Eden Learn, 2017-18(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το Αυριανό και Μεθαυριανό σας πιάτο)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Classic Popeye: Episode 29 (Motor Knocks AND MORE )Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ποπάυ το Ναυτακι"Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙΣ! Κρυφό μήνυμα Τούρκων στην Ελλάδα για τον σεισμό! Η προ...(ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Θ.Κόκκαλη,και κλεινουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Λαχανόρυζο Επ. 27 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο η Εναλλακτική σας Λύση απο τον Άκη.)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.)

AGIOS XARALAMPOS - KABARNOS(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Χαράλαμπο τον Ιερομάρτυρα.)

Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυρας - 10 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑκαι Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Χαράλαμπο)

lukiluk ( carefree rider) Greek Subtitles ( ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ )

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 08/02/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στον νομό Φλώρινας(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,με τον Τάσο Δούση.ΦΛΩΡΙΝΑ.)

Tom & Jerry | A Bit of Fresh Air! | Classic Cartoon Compilation | @WB Kids(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τόμ και Τζέρυ.Καλή παρακολούθηση.)

Το ΜΥΣΤΙΚΟ της διατήρησης των μικτών λαχανικών φρέσκα για 2 χρόνια! ΠΟΛΥ...(Πως να διατηρείστε τα Λαχανικά Χωρις Ψηγείο)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Μπιφτέκια στο φούρνο και στα γρήγορα από την Ελίζα #MEchatzimike(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Best Of Laurel & Hardy - The 125 Dollar Misunderstanding | Funniest Clip.(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Διδυμο Χοντρου-ΛΙγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

*

Παράκληση Παναγίας Γοργοϋπηκόου(Κλεινουμε Σημερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στους Αγιους μας,Αμέσως μετα Παρακληση στην Θαυματουργη Εικόνα της Παναγίας ΓοργοΥπηκόου,Δοχειαρίου Ιερα Μονή..)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ραβανι(-η) Ηπείρου ! ! 💟(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας με το παραδοσιακό Ραβανί,για το Γλυκό του Σαββατοκύριακου.)

Ο Άγιος της ημέρας - 9 Φεβρουαρίου - Άγιος Νικηφόρος(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Νικηφόρο.τον Μάρτυρα.

Απολυτίκιο Αγίου Νικηφόρου - 9 Φεβρουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Νικηφόρο τον Μάρτυρα.)

Britannic (2000) | Edward Atterton | Amanda Ryan | Jacqueline Bisset | F...(H ΕΧΤRAΤΑΙΝΕΙΑΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Britannic (2000)" Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Λήμνος - Το ιερό νησί. Μέρος 5ο || Lemnos - Sacred island. Part 5 (Greek...(Tουριστικοί προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΗΜΝΟΣ)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxin...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς)

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Sword of Lancelot (1963) | Adventure Film | Cornel Wilde, Jean Wallace, ...(Η ΕXTRA ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣSword of Lancelot (1963) Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση. )

Χάιντι: Επεισόδιο 9ο - Προσοχή στο λύκο!!! 🐺🌙 ❤️ | Χάιντι Official(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Haidi,το κορίτσι των Βουνών.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

10 Καταπληκτικά μέρη για να ζήσεις ή να συνταξιοδοτηθείς στην Ελλάδα(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Γαριδομακαρονάδα Της Πεθερας - Γαριδομακαρονάδα Με Ούζο - Συνταγη Για Ευ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ - ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-READ DESCR...(Παρεα μετον Γέροντα Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μορφου κ.κ.Αθανασιο,σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας και κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης - 8 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη,απο Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ (ΕΤΕΡΟΝ) ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη.)

Το Χρυσό Ταξίδι του Σεβάχ (1973) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Το Χρυσό Ταξίδι του Σεβάχ (1973)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 07/02/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! ❄️🐺🌞 | Χάιντι Official(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Χάιντι το Κορίτσι των Βουννών.Καλή παρακολούθηση.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Λαχανοντολμάδες Επ. 11 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Άκη.)

✋️Έχετε ρόδι στο σπίτι❓️Θαυματουργή Συνταγή! Λίγοι γνωρίζουν αυτό το μυσ...)Θαυματουργικες ιδιότητεςτου Ροδιου(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεία μας

ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ(ΠΡΟΦΗΤΕΙΑκαι ΓΕΓΟΝΟΤΑ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

ππόγευμαΦίλες και Φίλοι μου.Best Of Laurel & Hardy - Crime And Punishment | Funniest Clip | English ...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρού Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Τα τελευταία λόγια του Αγίου Λουκά του ιατρού που πρέπει να ακούσει ο κά...(Περι Αγιου Λουκά Ιατρού Ο Λόγος.)Καλήμέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Η Ευχή του Αγίου Παρθενίου για τον Καρκίνο(Κλείνουμε Σημερα με Παρουσιάσεις Αγιων Ανδρλψβ της Εκκλησίας μας,και Ευχές.Σημερα με Ευχή του Αγιου Παρθενίου,του Αυριανού Εορταζόμενου Αγίου .)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Cooking With Fey-Κρεμμυδόπιτα Βλάχικη νηστίσιμη(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Νηστήσιμο.)

Άγιος Παρθένιος επίσκοπος Λαμψάκου - 7 Φεβρουαρίου(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παρθένιο επισκοπο Λαμψάκου τον Θαυματουργό

Απολυτίκιο Αγ. Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου - 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τπν Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παρθένιο επ.Λαμψάκου)

ΤΖΟ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (1971) JO Λουί Ντε Φυνές Κωμωδία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟ...(Η Ταινεια Γέλιου της ΗμέραςΤΖΟ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (1971) JO Λουί Ντε ΦυνέςΗ Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Μαγειρεύω μακαρόνια με κιμά και σάλτσα στην ξυλόσομπα (στόφα).ΓΙα το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Χάιντι: Επεισόδιο 9ο - Προσοχή στο λύκο!!! 🐺🌙 ❤️ | Χάιντι Official(Κιν.Σχέδια με Haidi το κοριτσι των Βουννών.Kαλή παρακολούθηση.)

ΣΑΛΟΣ ΣΕ MEGA KAI ΣΚΑΙ! Ο σύζυγος της Τατιάνας δεν μπόρεσε να αντισταθεί...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Beautiful Coral Reef Fish - Relaxing Slee...(Απογευματινός Μουσικός περιπατος στις Αγριες θάλασσες και τους Ωκεανούς.)Καλό Απόγευμα Κυριες και Κύριοι.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Πώς να καθαρίσετε το συκώτι σε 3 ημέρες (μυστικό αποτοξίνωσης)Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Неугомонный мишка-сынишка вызвал маму на матч-реванш(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Happy Traveller στα Κύθηρα - Μέρος 2(Bόλτα με την Ηλέκτρα τονΕυτύχη και το Happy Traveller στην Ευρώπη.στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΚΥΘΗΡΑ.2)Καλημέρα Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα.

πατέρας Ελπίδιος: Τα τρία βασίλεια πριν τον Αντίχριστο(Κλεινουμε Σημερα με Προφητείες και Παράκληση.Αμέσως μετα με Προφητείες,και Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο.,σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Τυρόψωμο | Θρακιώτικη τυρόπιτα | Τυρόψωμο Θράκης(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Θράκη.)

Άγιος Φώτιος ο Μέγας - 6 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,γιια τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Φώτιο Πατριάρχη Κων/πόλεως)

Απολυτίκιο Αγ. Φωτίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως - 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Φώτιο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως)

Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ 1989 (FULL MOVIE)Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΤΑΙΝΕΙΑΣ."Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ 1989".Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τα πιο αστεία ζώα / Διασκέδαση με γάτες και σκύλους 2022 / LA #8(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατόυλες και Σκυλάκια.Ε.)

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Καστοριά(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα. με τον Τ.Δούση.ΚΑΣΤΟΡΙΑ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Tom & Jerry | Best Buddies 🐭🐱🐶 | Classic Cartoon Compilation | WB Kids(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τομ και Τζέρυ.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Best Of Laurel & Hardy - Moonlight And Romance | Funniest Clip | English...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Διδυμο Χοντρού Λιγνου..Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Τέλειο Περγαμόντο(Γλυκό του κουταλιού περγαμόντο)Perfect Bergamot(Desser...(Πως να Φτιαξτε Γλυκό-Περγαμόντο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για Ενα ακομα Σαββατόβραδο με Χριστ.τραγουδια,Γ.Κοινούσης και "Η Λύση ειναι Μια Χριστός,Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Τί είναι το Τριώδιο;(Μαθετε τι Ειναι Τριώδιο.)

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ - Δύο Προσευχές(ΟΜΙΛΙΑ γιατην Αυριανή Ευαγγελική περικοπή Κυριακής του Τελώνη και του Φαρισσαιου,λουκ.ι η 10-14,απο τον Γέροντα πρωτοπρ..π.Αθανάσιου Μυτιληναίου.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Μουσική Απογευματινή Βόλτα στίς Αγριες θάλασσες και τους Ωκεανούς)

Lion Cubs Are Introduced To Their Father | Predator Perspective | Love N...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Αντιμετώπιση του Άγχους / Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(Παρέα με τον Γέροντα Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο.,σε θεματα Ποιμαντικής Διακονίας.)

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Δήλος – Ένα ακατοίκητο αλλά ιστορικό νησί β rtva(ΕΛΛΑΔΑ.Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Best Of Laurel & Hardy - Tallyho | Funniest Clip | English Comedy Movies...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρού Λογνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ στο ΦΟΥΡΝΟ τα πιο ΖΟΥΜΕΡΑ και ΥΓΙΕΙΝΑ – αποκαλύπτω τα μυστικά 👈(To Συμπλήρωμα για το ΑυροιανόΜεσημεριανό σας πιάτο)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύρακο

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Κλεινουμε και Σημερα με Παράκληση και Παρουσιάσεις,Σημερα στην Συνέχεια στην Υπεραγια μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Ισίδωρος ο Πηλουσιώτης(04 Φεβρουαρίου)Καθημερινό Εορτολόγιο για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Ισίδωρο τον Πηλουσιώτη.

Απολυτίκιο Αγ. Ισιδώρου Πηλουσιώτου - 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ γιατον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Ισίδωρο τον Πηλουσιώτη)

Ταράς Μπούλμπα (2009) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι(H TAINEIA ΔΡΑΣΗΣ THΣ HMEΡAΣ"Ταράς Μπούλμπα" (2009)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

γαλακτομπούρεκο σιροπιαστό κλασσικό με κρούστα τραγανή "χορευτής" πίτας ...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για τό Σαββατοκύριακο)

DANCING Bean | Funny Clips | Mr Bean Official(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean.Kαλή παρακολούθηση.)

Οι καλύτεροι φίλοι! 🤗🤗🤗🤗 • Κινούμενα σχέδια για παιδιά • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για το Σαββατοκύριακο,για τους Μικρούς μας Φίλους. με Στρουμφάκια,Συλλογές.Καλή παρακολούθηση)

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Κόλαση στην ανοιχτή θάλασσα | Δράση | Ολόκληρη η ταινία(Ταινεια Επιλογης για το Σαββατοκύριακο.Κόλαση στην ανοιχτή θάλασσα | Δράση .Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Αλευρωμένες φέτες κολοκυθιού από την Ελίζα και συνεστίαση με φίλους #MEc...(Η Εναλλακτική σας Λύση,το Συμπλήρωμα,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τη Ελίζα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Animal World 4K:Όμορφη άγρια ​​φύση και χαλαρωτική μουσική για την ανακο...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.λες)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Best Of Laurel & Hardy - Double Trouble | Funniest Clip | English Comedy...(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρου Λιγνού.Καλή παρακολούθηση)Καλημέρα.Καλή και Ευόγημένη Παρασκευή.

"Παράκληση στον Άγιο Διονύσιο τον εν Ολύμπω"(Κλεοινουμε και Σημερα με Παρουσιασεις και Παράκληση.Στην Συνέχει με Παράκληση στον Αγιο Διονύσιο τον εν Ολύμπω.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Το καλύτερο γλυκό με πορτοκάλια που έχω φάει ποτέ! Συνταγή 5 λεπτών! Χωρ...(Εχετε πορτοκάλια..?Φτιαξτε το Γλυκό και για το Αυριανό σας πιάτο.)

144. (ΕΞΟΔΟΣ) ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΗ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελλουδάκη,και Καθε Κυριακή Απόγευμα.)

Απολυτίκιον Αγίου Συμεών Του Θεοδόχου Και Αγίας Άννης Της Προφήτιδος-3 Φ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Συμεών τον Θεοδόχο.)

Άγιος Συμεών - 3 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Συμεών τον Θεοδόχο.,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Kiss Me, Stupid 1964 Comedy | Romance(Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Kiss Me, Stupid 1964 Comedy | Romance.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Το Καλύτερο Ριζότο Μανιταριών - Συνταγή(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο η Εναλλακτική σας Λύση.)

Best Of Laurel & Hardy - Tallyho | Funniest Clip | English Comedy Movies...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το αξεχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

Πώς να μειώσετε το σάκχαρο στο αίμα αμέσως; Μόνο δύο υλικά χρειάζονται!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 02/02/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Οι πιο θλιβερές στιγμές 🥺🥺🥺 • Κινούμενα σχέδια για παιδιά • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια με Στρουμφάκια για τούς Μικρούς μαςΦίλους.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

ς

Φρικασε με γιουβαρλακια.(Η Εναλλακτική για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φιλοι μου.

Expeditionen ins Tierreich - Das Abenteuer der Eisbärenkinder: Rodeoreit..(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

Ιερά Αγρυπνία ~ Υπαπαντή του Κυρίου (Τετάρτη 01/02/2023)Κλείνουμε με Αγριπνίες ,Παρουσιάσεις και Παράκληση.Σημερα με Αγρυπνία για την Αυριανή Μεγαλη γιορτή της Υπαπαντής του Κυρίου μας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η Υπαπαντή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού - Ακούστε παιδιά!(Καθημερινό Εορτολόγιο για παιδια για την Αυριανή Μεγάλη Γιορτή της Υπαπαντής του Κυρίου μας)

ΥΜΝΟΙ .. Υπαπαντής του Κυρίου(ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και ΥΜΝΟΙ για την Αυριανή Μεγάλη γιορτή της Υπαπαντής του Κυρίου μας)

2 Φεβρουαρίου: Υπαπαντή του Κυρίου - Τι ακριβώς γιορτάζουμε(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Μεγάλη Γιορτή της Υπαπαντής του Κυρίου μας.)

ΔΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: Η Τριάδα Βόλτες Πάλι [Πλήρης Μήκος] [Bud ​​Spencer & Tere...(H TAINEIA ΓOΥΕTEΡN THΣ HMEΡAΣ"Με λένε ΑκόμαΤρινίτα"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Kρεατόσουπα Παραδοσιακή - Meat Soup Traditional // Stella Love Cook(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.με κρεατόσουπα,η Εναλλακτική σας Λύση.)

ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ! Το "έριξαν" οι Τούρκοι! Ξαφνική εξέλιξη με...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ με τον Δημοσ/φο Θ.Κόκκαλη)