Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ KALLIMANIS ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,με Καλαμάρια)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Γνωρίζοντας την Αγονη Γραμμή - Λειψοί | Μαλδίβες του Αιγαίου(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΙΨΟΙ.ΔΩΔ/ΝΗΣΑ)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Ντόναλντ Ντάκ.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.Καλό Μηνα.Με Υγεία.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΟΡΘΡΟΣ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ(Σαββατο του Ακαθίστου,και Ζωντανη Μετάδοση Τελος και Αρχη μεΑυτό.)Καληνύχτα.Καλο Ξημερωμα.

Μητέρα γάτα υιοθέτησε ένα μικρό τίγρη, χρόνια αργότερα συνέβη το απίστευτο

Οσία Μαρία η Αιγυπτία.(ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΊΑ)Η ΤΑΙΝΕΙΑ)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ακούγεται πρώτη φορά για την Ελλάδα!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ μετον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

Οσία Μαρία η Αιγύπτια - 1 Απριλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσία Μαρία την Αιγυπτία)

Απολυτίκιο Αγ. Μαρίας της Αιγυπτίας - 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσια Μαρία την Αιγυπτία.

Waltz Of The Toreadors (1962) Το Βαλς Των Ταυρομάχων(H TΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Waltz Of The Toreadors (1962)Η Ταινεία της Ημέρας.Καλη παρακολούθηση.)

Η σκήτη του Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος*(ΣΚΗΤΕΣ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Σκήτη Αγιου Ιωάννου Συγγραφέα της Κλίμακος.)

Σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 210´🧒🏻👧🏻👧🏼 | Χάιντι Off...(Kιν Σχέδια για τις Μικρες μαςΦίλες με την Χάιντ και την παρέα της.Καλή παρακολούθηση.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Απογευματινός Μουσικός περπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ο 1 Στους 3 Δεν Γνωρίζει Ότι ΑΥΤΟ Προκαλεί Απώλεια Μνήμης; Τι Να Κάνετε;...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας)

Louis De Funès - Exposition et château de Clermont(Χιουμοριτικα Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο Λουί Ντε Φινές.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Γυρίσματα - Άνδρος, Χώρα(Τουριστικοί Θρησκευτικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΝΔΡΟΣ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Teraz Miki! - Proste (Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους,με Μικυ Μάους,και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Η προφητεία του Αγίου Ραφαήλ που θα σας συγκλονίσει Η ιστορία θα αλλάξει...(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις Αγίων Μορφών και Προφητειών.Σημερα με Προφητειες απο το Νεοφανή Αγιο Ραφαήλ για την Ελλάδα. )Καληνύχτα .Καλό Ξημέρωμα.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Μια Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό Σας πιάτο,με Καλαμάρια γεμιστα απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

«Αγιολογία και ζωή». Ομιλία Μητροπολίτου Βεροίας για τον Άγιο Υπάτιο Επί...(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Υπάτιο Επίσκοπο Γαγγρών,απο τον Σεβασμιιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας)

Ο Άγιος της ημέρας - 31 Μαρτίου - Άγιος Υπάτιος Επίσκοπος Γαγγρών(Καθημερινό Εορτολόγιο,με Απολυτίκιο και Υποτίτλους, για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Υπάτιο Επισκ.Γαγγρών)

Απολυτίκιον Άγίου Υπατίου Επισκόπου Γαγγρών |Ελλάς - Oρθοδοξία(ΥΜΝΟΙ καιΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Υπάτιο Επισκόπου Γαγγρών)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 30/03/2023 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.)

Penny Princess (1952) Η Πριγκίπισσα Της Δεκάρας(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Penny Princess (1952) Η Πριγκίπισσα Της Δεκάρας"Η Ταινεία της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Η πιο γλυκιά ομιλία για τον Ακάθιστο Ύμνο (+ Μοναχός Μακάριος)ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή βραδυνή Ακολουθια του Ακαθίστου Υμνου,της τελευταίας Παρασκευής των Χαιρετισμών,απο τον Μοναχό Μακάριο)

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! Αυτό σου κρύβουν για το "χτύπημα" στην Ελλάδα ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

025 Ερμηνεία της Αποκαλύψεως του Ιωάννη κεφ.6 στ.15(Παρεα με τον Γέροντα σε θέματα ΟρθόδοξηςΧριστιανικής Πίστης)

The most beautiful coral reef and undersea creature on earth | Nature of...(Aπογευματική Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς,για Ρηλάξ.)

Σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 150´ ☄️🌦️🌈 | Χάιντι Off...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Χάιντι,και την παρέα της,Το Κορίτσι των Βουννών σε Νεες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Μαυροματικα με σεσκουλα και μυρωνια.(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Jack Lemmon, Peter Falk | FULL MOVIES | Comedy Movie | English(ΕXTRA TΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.,μεJack Lemmon, Peter Falk.Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

Ομιλία 244 - Ο Θεός ξέρει πότε παίρνει τον καθένα μας - 12/03/2023 - Γέρ...(Κλείνουμε με Παρουσιαση Γεροντα για τις Βουλες του Κυρίου)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Αγ. Ιωάννου Κλίμακος περί Γαστριμαργίας-π. Θεόδωρος Ζήσης(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωαννη Συγγραφεως της κλίμακο,απο τον πρωτοπρ.π.Θ.Ζήση.)

Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος - 30 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωάννη Συγγραφέως της Κλίμακος.)

Καλαμαράκια με ούζο και ρύζι #πVideoStudio(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο μια Ιδέα.)

Σίφνος, καλύτερες παραλίες και μέρη - Κυκλάδες 4K | Πλήρης οδηγός(Τουριστικοί Καλοκαιρινοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΙΦΝΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ)

Χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 210´🍀🏰⚜️ |...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την ΧΑΙΝΤΙ το Κορίτσι των Βουννών.Καλή παρακολούθηση.)

Σουπιές Γιαχνί με Αρωματικά Χόρτα από τον Λάμπρο Βακιάρο!(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

4K African Animals: Etosha National Park - Amazing African Wildlife Foot...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΤΕ Ή ΠΑΝΤΑ;(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και καθε Τρίτη Απόγευμα.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φιλοι μου.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

«Άξιον εστίν» (Κων/νου Πρίγγου) Ήχος Βαρύς διατονικός εκ του Ζω΄ - «Αντι...(YMNOΛΟΓΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ,ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟ)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μεσούσης της Μ.Σαρακοστής και Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιος μας μιλαει για Μετάνοια,και Κλεινουμε με Αυτό) Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Καλαμαράκια με ρύζι(νηστίσιμο και υγιεινό)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Νηστήσιμα,το Κλασσικο Καλαμαράκι με ρύζι.Δειτε την Συνταγή.

Τί είναι ο Μεγάλος Κανόνας;(Τι Ειναι Ο Μεγάλος Κανόνας του Αγιου Ανδρεα Κρητης...?Δείτε το Βιντεάκι.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 28/03/2023 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.)

ο καραγκιόζης Πυροσβέστης Βουλή tv- Κώστας Σπυροπουλος(Για τους Μικρούς μας Φίλους,κατι που λειπει στους Μεγάλους)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxin...

Going Bye Bye! (1934) Χοντρός - Λιγνός Λέγοντας Αντίο*(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με το Αχτύπητο Διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

''Πονηρός Πράκτωρ Καραγκιόζης'' (Κλακ Φιλμς, 1966)Η ΕXTRA EΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ''Πονηρός Πράκτωρ Καραγκιόζης'Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! 🏵️⛺🏵️ | Χάιντι Official(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους ,και "Χαιντι ,Το Κορίτσι των Βουννών."Καλή παρακολούθηση.

4K African Wildlife - Great Migration from the Serengeti to the Maasai M...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΜΘ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 27 03 2023(EOΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.για την 25 Μαρτίου.ΡΟΔΟΠΗ)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

SURGERY With Dr Bean | Mr Bean: The Movie | Mr Bean Official(Xιουμοριστά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστοmister Bean.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Πάντων προστατεύεις Αγαθή...(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Υμνουςστην Παναγία μας η Παράκληση.Στην Συνεχεια με Υμνους στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

π. Ανανίας Κουστένης Σαρακοστή(ΟΜΙΛΙΑ του Μακαριστού Αρχιμ/του π.Ανανία Κουστένη για την Αγία και Μ.Σαρακοστή)

🏅Μπακαλιάρος σκορδαλιά στον φούρνο σαν τηγανητός (Χωρίς Λάδια) Το αποτέλ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,μια Ιδέα.,με Μπακαλιάρο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Άγιος Ηρωδίων - 28 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ηρωδίωνα.)

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (1981)Κωμωδία Terence Hill,Bud Spencer. Ε...

Πώς κλαδεύω τα νεαρά καρποφόρα δέντρα μου #MEchatzimike*(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης(Απο τα Χθεσινά Εορταστικα Δρώμενα,της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας,στο Ηράκλειο ΚΡΗΤΗ.)

Η Αργυρώ προτείνει καλαμάρι γεμιστό στο φούρνο. Λείπει η Pescanova από τ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ,η Εναλλακτική.)

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Playing with my mommy 🥰(Γατομαμάδες...παίζοντας.Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις Αγριες παιχνιδιάρικες..Μαμάδες.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Πώς μπορείς να διαγράψεις τους σαρκικούς λογισμούς σου;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σεθέματα Ποιμαντικής Διακονίας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΕΠΕΙΓΟΝ! Ενημερώνονται όλα τα κράτη! Το μήνυμα που καταφθάνει παντού! Στ...(EKTΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θάνο Κόκαλη.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ(Παρακλητικος Κανόνανας στον Αγιο Γερασιμο Κεφαλληνιας)Καληνυχτα Καλό Ξημερωμα,

Βακαλάος της Γκολφως, μερακλιδικο φαγητό εύκολο σέ 30 λεπτα ετοιμο-Fish-(Για το ΑυριανόΜεριανο σας πιάτο μια ακόμα Εναλλακτική,με την Κουζίνα της Γκόλφως)

Σουπιες με σπανακι.(Γιατο ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Ο Άγιος της ημέρας - 27 Μαρτιου - Αγία Ματρώνα η εν Θεσσαλονίκη(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτιτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Ματρώνη εν Θεσσαλονίκη.)

Απολυτίκιο Αγ. Ματρώνας η εν Θεσσαλονίκη - 27 ΜΑΡΤΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Ματρώνη εν Θεσσαλονίκη)

Το Χρυσό Ταξίδι του Σεβάχ (1973) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΕΧΤRA TAΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤο Χρυσό Ταξίδι του Σεβάχ (1973)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

10 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας)

Παρέλαση 25ης Μαρτίου στη Μυτιλήνη(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ.Ε.)

ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 1954(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."Γκόλ στον Ερωτα."Η Ταινεία της Ημέρας.Καλό Ξημέρωμα.)

μεθυσμένα ανατολίτικα με καρύδι δεν σταματάς ποτέ στο Ένα(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο. με "Μεθυσμένα")

ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρέα μετην Πρεσβυτέρα Καλυψω Δημητριάδη.)

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε στα Χανιά η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ/ΕΘΝΙΚΑ-ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου,

λό Pantry Panic 1941 Woody Woodpecker Cartoon(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Γούντι Γουντμπέκερ και την παρέα του Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

24 February 2023(Παρέα με τα άγρια Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακήή.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε με την Χριστιανικα τραγουδια Γ Κοινούση και η λυση ειναι ΜΙΑ Χριστος Εξομολόγηση Θ.Κοινωνία)Καληνύχτα,Καλο ξημερωμα.

Αρχάγγελος Γαβριήλ - 26 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκια για την Αυριανή Εορταζόμενη Σύναξη του Αρχαγγέλου Γαβριήλ,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο..)

Η σύναξις του Αρχαγγέλου Γαβριήλ Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Γιορτή της Σύναξης του Αρχαγγέλου Γαβριήλ)

"Πιστεύω, Κύριε, βοήθει μου τη απιστία" | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή Κυριακης Δ ΝηστεΙών,Μαρκ.Θ 17-31,του Αγιου Ιωάννου Συγγραφέως της Κλιματος των Αρετων.απο τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο)

Ο Αγαπητικός Της Βοσκοπούλας 1955(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."Ο Αγαπητικός Της Βοσκοπούλας " 1955.Η Ταινεία της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Ευαγγελισμός: Η Παναγία πρότυπο της Γυναίκας - Μητροπολίτης Σισανίου και...(ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ)

baby lion, mother has 6 kids(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Disney and friends cartoons - Donald, Mickey, Pluto, Goofy(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μαςΦίλους με Κλασσικά Κιν.Σχέδια και Ντόναλντ Ντάκ.Καλή Παρακολούθηση.)

Πως θα μοιράσουμε 49 κατσίκια(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα απο ταινειες του Ελληνικού Κινηματογράφου.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

A little sister kitten who tries to prevent sibling cats from quarreling.(OIKOΓENEIA ΓΑΤΙΩΝ)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ! "Έσκασε" και στην Ελλάδα! Επιβεβαιώ..(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκκαλη,και Κλεινουμε με Αυτο.)Καληνύχτα Καλό ξημερωμα

Μπακαλιάρος σε 1 λεπτό | Ελένη Ψυχούλη | ΕΡΤ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

25 Μαρτίου: Ευαγγελισμός της Θεοτόκου - Η πιο χαρμόσυνη είδηση της ανθρω...(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Μεγάλο Εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.)

Απολυτίκιο Ευαγγελισµού της Θεοτόκου - 25 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμου της Θεοτόκου.)

ΟΜΙΛΙΑ π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ ΣΤΗΝ 4η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ Πτολεμαϊδα 5.4.2019(ΟΜΙΛΙΑ για την Δ Στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία μας Θεοτόκο απο τον Πρωτοπρ.π.Θεόδωρο Ζήση)

Μπακαλιάρος με σπανάκι στον φούρνο, ξεχωριστή, παραδοσιακή συνταγή - ηχω...(Η Εναλλακτική για τον Αυριανό σας Μπακαλιάρο.)

Η γη σαν ζωγραφιά | Πάτμος | Patmos Island 4K(Τουριστικοί Θρησκευτικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΑΤΜΟΣ.)

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Το Καλύτερο Ριζότο Μανιταριών - Συνταγή(Για το πιατο της Λαδερής Σαρακοστής,με Ριζότο.)

Μπακαλιάρος σκορδαλιά με σαλάτα παντζάρι | Yiannis Lucacos(Για το ΑυριανοΜεσημεριανό σαςπιάτο.Το Μενού του Ευαγγελισμού.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Γεώργιος Καραϊσκάκης - Η μάχη της Αράχωβας(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ)Καλό Μεσημέρι Φιλες και Φίλοι μου

ΚΟΜΑΝΤΣΙ (1956) COMANCHE Γουέστερν Ντέινα Άντριους, Λίντα Κρίσταλ ΕΛΛΗ...(H TAINEIA ΓOYEΣTEΡN ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ."ΚΟΜΑΝΤΣΙ "(1956) COMANCHE. Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς - Παράκληση στην Παναγία(Κλείνουμε σημερα με Παρακληση στην Παναγία μας,και Παρουσιάσεις.Στην Συνέχεια Κλείνουμε με Παράκληση στην Παναγία μας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Παρθένιος ο Γ' - 24 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παρθένιο Πατριάρχη Κων/πόλεως)

Απολυτίκιο Αγ. Παρθενίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως - 24 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παρθένιο Πατριάρχη Κων/πόλεως

Dyo alites sti hora ton giganton (1952) Abbott & Costello | Κλασικό παρα...(H TAINEIA EΠIΛOΓHΣ THΣ HMEΡAΣ."Dyo alites sti hora ton giganton (1952) Abbott & Costello | Κλασικό παραμύθι.Η Ταινεία της Βδoμάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 22/03/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ 061122(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πανοσιολ/το Αρχιμ/τη π.Αντώνιο ,παιδοψιχολόγο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Πομαντικής Διακονίας..)

ΜΑΤΣΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΨΑΡΟΜΗΛΙΓΚΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.Μαγειρεματα.ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΜΗΝ Κάνετε Αυτά Τα Λάθη, Αν ΔΕΝ Θέλετε Να Χάσετε Τους Μυς ΣΑΣ! | Ακαδημί...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Mr Bean goes to Church...Kind of | Mr Bean Funny Clips | Classic Mr Bean(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

«Άξιον εστίν» (Κων/νου Πρίγγου) Ήχος Βαρύς διατονικός εκ του Ζω΄ - «Αντι...(Κλείνουμε σημερα με Υμνους και Παρουσιασεις.Στην Συνεχεια με υμνους στην Παναγια μας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα,

Πως θα κάνω έναν παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά.(Ακόμα μια Ιδέα για το πιάτο της Εορτήςτου Ευαγγελισμού,απο την Κουζίνα της Μαρίας)

Άγιος Νίκων - 23 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Νίκωνα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.

Ο Άγιος της ημέρας - 23 Μαρτίου - Άγιος Νίκων και οι 199 μαθητές του(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νίκωνα και των 199 μαρτύρων)

1922 (1978) [HD 720p] ελληνική ταινία(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ1922 (1978)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση.)

Ψάρι Σαβόρο από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το Μένού του Σαββατου του Ευαγγελισμού και Οχι μόνο.,απο την Ελίζα)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Απογευματινός Μουσικός Περιπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)

Σίφνος 2018(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα:ΣΙΦΝΟΣ)

Mom cat carries kitten Meow to dad cat so that he takes care of him(Οικογενειακες Μεταφορές)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

στρουμφακια Greek audio(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τα Στρουμφάκια και την Παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Αν Πίνετε ΚΑΦΕ, Αυτά ΠΡΕΠΕΙ Να Τα Γνωρίζετε! | Ακαδημία Υγείας(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τηνΥγεία μας)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ - Ξυλούρης, Χαλκιάς, Παππά, Κλωναρίδης (Γ.Μαρ...(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ)Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παράκληση.Στην Συνέχεια με Παρουσιαση για την Εθνική μας Επέτειο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η Αργυρώ προτείνει μπακαλιάρο σκορδαλιά με ψητά παντζάρια.(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,και Ειδικά το Μενου του Σαββατου,του Ευαγγελισμού.)

Ο Άγιος της ημέρας - 22 Μαρτίου - Άγιος Βασίλειος Πρεσβύτερος Αγκύρας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Βασίλειο Πρεσβύτερος Αγκύρας)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι

Αληθινή ιστορία: Ένας έρωτας και πως διαλύθηκε | Ρωτήστε τον Γέροντα(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε θέματα τρέχο υσας Επικαιροτητας,και Ποιμαντικής Διακονίας.)

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟΥ(Στα Πλαίσια της Αγίας και Μεγάλης Σαρακοστής.ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ.)

Συνταγή για μπακαλιάρο με σπανάκι στον φούρνο. Πεντανόστιμοοο! (ταχύτητα...(Για το Μενού του Ευαγγελισμού,και Οχι μόνο.)

Tom & Jerry em Português 🇧🇷 | Brasil | Ano Novo, Problemas Antigos | WB ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τομ και Τζέρυ,και τους Φίλους τους.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 21/03/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Banana Joe - Bud Spencer militare*(ΧιουμμοριστικάΣτιγμιότυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο Μπάντ Σπένσερ Τέρενς Χίλ.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΟ ΕΞΙΤΉΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Τ...(Κλεινουμε και Σημερα με Παρουσιάσεις.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση του Πρωτοπρ.π.Βασίλειου Βελουδάκη καθε Κυριακή και Τρίτη Απογευμα,με θέματα Εκτακτης Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Διακονίας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Как львица Лола с малышами разговаривала. Тайган | Lioness Lola talks to...(Οικογενεια Λιονταριών...)Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)

ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

Beowulf: Ο Θρυλικός Πολεμιστής | Ταινία Δράσης, Φαντασίας Με Ελληνικούς ...(H TΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣBeowulf: Ο Θρυλικός Πολεμιστής.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο Μαϊάμι - Μέρος 3o(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τον Κόσμο ΜΑΙΑΜΙ.3,με τον Τάσο Δούση..)

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ντόναλντ Ντάκ,και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση)

ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Σχέδιο "θυσία" με εντολή του μεγάλου αφεντικού! Γι'...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

«Αγνή Παρθένε Δέσποινα» ποίημα του Αγ. Νεκταρίου σε μουσική του Γρηγορίο...(Ποιημα του Αγιου Νεταρίου και για Εμας..)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

The way the mother cat loves her kitten is very strongly(Οικογενεια Γατιων η ΓατοΟικογενειες.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Γαριδομακαρονάδα Της Πεθερας - Γαριδομακαρονάδα Με Ούζο - Συνταγη Για Ευ..(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με θαλασσινά.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη βδομάδα.

20 Μαρτίου: Άγιος Νεομάρτυς Μύρων -Τον συκοφάντησαν αισχρά διότι τον ζήλ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νεομάρτυρα Μύρωνα,και κλεινουμε με αυτο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγ. Μύρων εξ Ηρακλείου Κρήτης - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μύρωνα απο τον Ηράκλειο Κρήτης.)

Δύο τρελλοί κι ο ατσίδας (1970)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Δύο τρελλοί κι ο ατσίδας "(1970)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Μυδοπίλαφο Θεσσαλονίκης Με Τομάτα | Σαρακοστιανές Συνταγές Μασούτης(Η Εναλλακτική σαςΛύση,για την Λαδερή ...Σαρακοστή.)

4K African Wildlife: Amazing Animals Moments Makgadikgadi National Park ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxin...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανους)

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

GRECIA 2022 SKOPELOS(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΚΟΠΕΛΟΣ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Atoll K | Laurel et Hardy | COLORISÉ | Film complet en français | Film c...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο Χοντρού- Λιγνού.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι.

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ PFIZER ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΡΟ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.ΣΔαμιαμιανίδη)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Αργυρώ προτείνει γαριδομακαρονάδα με μαγικό ζωμό γάμπαρης. Λείπει η Pe...[(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο την Αργυρώ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για αλλο ενα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστ.Τραγούδια και Ταξιάρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΓΙΟΙ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΑΙ ΔΑΡΕΙΑ (19 ΜΑΡΤΙΟΥ)-ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Χρύανθου και Δαρείας)

Άγιοι Χρύσανθος & Δαρεία - 19 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγίους Χρύσανθος & Δαρείας.,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Επί τας πηγάς των υδάτων - Κυριακή Σταυροπροσκυνήσεως (Γ΄Νηστειών)OMIΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,Κυριακής Γ Νηστειών της Σταυροπροσκυνήσεως.Μαρκ. η 34 και θ Ι,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Θεόφιλο Ζησόπουλο.)

40 παλληκάρια (Ολόκληρη η ταινία)H ΕΛΛHNIKH TAINEIA THΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ40 παλληκάρια (Ολόκληρη η ταινία)Η Ταινεία της Ημέρας.Καλη παρακολούθηση.)

ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ - ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ(ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Ιωσήφ Βατοπαιδινό)

🎀ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΌ: Πριν ΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙΣ, θέλω να μου απαντήσεις σε μία ερώτηση!! ...(ΧΡΗΣΙΜΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΑ.)

Κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα 4K 🐳 Απίστευτο υποβρύχιο κόσμο, ενυδρείο μέδ...(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση. στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς,για Ρηλάξ)

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Καλοκαίρι με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 150' 🐻👧🐶 | Χάιντι Official(Κινουμενα .Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Χάιντι,το Κορίτσι των Βουννών.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Αστραπόγιαννος (Ολόκληρη η ταινία)ΕΠΙΛΛΕΚΤΙΚΗ/ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΤΑΙΝΕΙΑ,για τους Επιλεκτους.Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Μέρος 1(Aφιερώματα στον Ταξιάρχη Μανταμάδου,σε Συνέχεια.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ(Κλείνουμε σημεραμε Παρακλησεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στουςΑγιους.Αμμεσως μετα στούς Αγίους,και στον Άγιο Φανούριο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κοκκινιστό καλαμάρι με ρύζι | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 03/12/2020(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με Λαδερά Νηστήσημα.)

Ο Μέγας Κωνσταντίνος 1961 Ελληνικοί Υπότιτλοι(ηΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Μέγας Κωνσταντίνος" 1961 Ελληνικοί Υπότιτλοι.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ο Άγιος της ημέρας - 18 Μαρτίου - Άγιος Κύριλλος Πατριάρχης Ιεροσολύμων(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κύριλλο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως)

"Ο Αδάμ και η Εύα πριν και μετά την πτώση" - Εκπομπή Καρδιακός Λόγος - Π...(Ερωτήματα και Απαντήματα απο τον Πανιερωτατο Γεροντα Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο.)

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μαςΦίλους και Ντόναλτ Ντάκ,και την παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Adopted kitten kisses mom cat so that she feeds him(Χιουμοριστοκά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες και Σκυλάκια.Ε.)

Ζουμερή Νηστίσιμη μηλόπιτα. Πανεύκολη συνταγή που δεν θα αφήσει κανένα α...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο,και Νηστήσημο.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ (1982) BOMBER Κωμωδία, Δράση Μπάντ Σπένσερ ΕΛ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΕXTRA ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,με τους Αξέχαστους Μπαντ Σπενσερ και Τέρενς Χίλ. "ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ" (1982)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Γιατο ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Πώς και γιατί ξεκίνησαν οι νηστείες;(Κλεινουμε σημερα μεΠαρουσιάσεις και Παράκληση.Σημερα με Παρουσιαση του Γέροντα π.Νεκταρίου,με θεμα τις Νηστείες.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Φακές σούπα - Συνταγή(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Ριζότο.)

ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ( Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ) ΒΙΟΓΡΑΦΊΑ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αλέξιο Ανθρώπου του ΘΕΟΥ.)

Του Οσίου Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αλέξιο Ανθρώπου του Θεου.)

Γ΄ Στάση Χαιρετισμών.(ΟΜΙΛΙΑ στην Γ Στάση των Χαιρετισμών,απο τον Θεολογο Καθηγητή κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο)

ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ (1985) MIAMI SUPERCOPS. Terence Hill, Bud S...(H TAINEIA ΓEΛIOY THΣ HMEΡAΣ ."ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ (1985) Η Ταινεία της Βδομμάδας.Καλή παρακολούθηση.)

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Ντόναλντ Ντάκ.Καλή παρακολούθηση)

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! Χάος στην Ευρώπη! Αίτημα στην Ελλάδα ως την Δ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θάνο Κόκκαλη.)

Νηστίσιμο κέικ μήλου χωρίς ζάχαρη , χωρίς μίξερ , ζουμερό και εύκολο...(Για το Επιδόρπιο-Γλυκό σας γιατο ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,και Νηστήσιμο.)

Polar bear walking and rolling on ice(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Σαλάτα με βραστά παντζάρια μια λαδερά μαγειρευτή υπερτροφή εύκολα οικονο...(Χρήσιμα και Υγιεινά)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΤΕΜΠΗ ! Χθες και σήμερα ! Έζησε και έγινε ΙΕΡΕΑΣ!(Oι Θλιβερές Περιπτώσεις και Οι Μεταμορφώσεις)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

250. Όχι φιλαργυρία με πρόφαση την ελεημοσύνη (A' μέρος), Αρχιμ.Σάββα Αγ...(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παράκληση.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση απο τον Αρχιμ/τη π.Σαββα Αγιορείτη ΟΜΙΛΙΑ με θεμα Ελεημοσύνη η Φιλαργυρια..?')Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Χριστόδουλος ο Θαυματουργός - 16 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο το Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Χριστόδουλο του εν Πάτμω.)

Απολυτίκιο Αγ. Χριστοδούλου εν Πάτμω - 16 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Χριστόδουλο τον Εν Πάτμω)

Ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 7*(H TAINEIA THΣ HMEΡAΣ"Το Σκάφος με τον Γυάλινο πατο"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

HERE COMES TROUBLE! 😹(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

[NEW] Stunning 4K Underwater Wonders - Relaxing Music | Coral Reefs, Fis...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς.).

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ο Άγιος Νεομάρτυς Μανουήλ από τα Σφακιά της Κρήτης (+1792 μ.Χ.)Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Σημερινό Εορταζόμνο Αγιο Νεομάρτυρα Μανουήλ απο τα Σφακιά της Κρήτης.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ ⛅🏍️⛰️ | Μάγια η Μέλισσα O...(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους με Μαγια την Μέλισσα και την παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Best Of Laurel & Hardy - Tallyho | Funniest Clip | English Comedy Movies...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Σίφνος, καλύτερες παραλίες και μέρη - Κυκλάδες 4K | Πλήρης οδηγός(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΙΦΝΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

“Για σένα που πονάς” π. Εφραίμ Παναούσης(Κλείνουμε σήμερα με Παρουσίασεις Αγίων Γερόντων.Στην Συνέχεια με τον Γέροντα π.Εφραίμ Παναούση,με θεμα την Αγαπη στον πλησίον)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Μεγάλο Απόδειπνο (14/3/2023) Ώρα 17:30 (Ζωντανή) "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΠΤΑΣΠΑΘΗ TV"(EXTRA 2. με Προσευχή.)

Ταλιατέλες με γαρίδες*(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο )

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 14/03/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Απολυτίκιο Αγ. Αγαπίου - 15 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αγάπιο)

Zorro alla corte di Spagna (1962) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Zorro alla corte di Spagna" (1962)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Δεν θα σταματάτε να τρώτε!! (Νηστίσιμη) Μηλόπιτα Αφράτη "Χωρίς μίξερ" σε...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,Νηστήσιμα)

The Best 4K Aquarium 🐠 The Hours of Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Re...(Μουσική Απογευματινή Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς)

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Happy Traveller στην Κέρκυρα - Μέρος 1 - FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα τον Ευτυχη και το Happy Traveller στην Ευρώπη,στον Κόσμο,και στην Ελλάδα.ΚΕΡΚΥΡΑ.1)

They Go Boom! (1929) Χοντρός - Λιγνός(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! Τρία επεισόδια μαζί, 35´| Μάγι...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους και Μάγια η Μέλισσα.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ (ΑΛΑΔΩΤΟ)H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Παράκληση στην Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί(Κλείνουμε Σημερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγια μας Θεοτόκο.Στην Συνέχεια στην θαυματουργική Εικόνα του Αξιον Εστί.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γαριδομακαρονάδα ΑΑΑ από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το ΑυριαόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ελίζα,η Εναλλακτική)

Όσιος Θεόγνωστος - 14 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Όσιο Θεόγνωστο,απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο)

Απολυτίκιο Αγ. Βενεδίκτου - 14 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο΄Εορταζόμενο Αγίο Βενέδικτο.)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(H TAINEIA THΣ BΔOMAΔAΣ "Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979)Η Ταινεία της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

3 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ/τη,παιδοψυχολόγο π.Αντώνιο,σε θέματα τρέχουσας Επκαιρότητας)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxin...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Aeroporoi sti legeona (1939)Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ !!! Τι θα γίνει με τους μοναχούς που διώχνει ο ΖΕΛ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Γ.Θεοχάρη.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 150´❤️🌨️☄️ | Χάιντι Off...(Κιν.Σχέδια γιατους Μικρούς μας Φίλους με την Χάιντι,το Κορίτσι των Βουννών.Καλη παρακολούθη)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

24 Best Beaches of ITHACA (Ιθάκη, Ithaka), Greece ► Detailed Beach Guide...(Τουριστικοί Προορισμοί ανσ την Ελλάδα.ΙΘΑΚΗ.ΙΟΝΙΑΝΗΣΙΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

υριστικοί

Γλυκια ρυζοπιτα σιροπιαστη|Νηστισιμη|Σπιτικά&Νόστιμα απο την Βάσω(Για Όλη την Μ.Σαρακοστή για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

(Υπέρ υγείας) Παράκληση στον Άγιο ΙΩΑΝΝΗ τον ΡΩΣΣΟ !! | Ψάλλει ο Δημήτρ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παρακληση.Στην Συνέχεια με Παράκληση στον Αγιο Γιάννη τον Ρώσσο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικηφόρου του Ομολογητού, Πατρ. Κωνστ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικηφόρο Πατριάρχη Κων/πόλεως)

Νικηφόρου Πατριάρχου Ανακομιδή 13 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικηφόρο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως)

[NEW] 11HRS Stunning 4K Underwater Wonders + Relaxing Music | Coral Reef...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς)

ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ; (Κυρ.Β' Νηστειών,...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη ,και καθε Κυριακή Απόγευμα,σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Επικαιρότητας.)

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ! Τι μετέφερε το εμπορικό τρένο! Ήξεραν τι θα ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκκαλη.)

Κάθε βράδυ - ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (με κείμενο) - ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 10 - Π...(Καθημερινή Προσευχή Οχι μονο για την Αγία και Μεγαλη Σαρακοστή.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ(ΕΘΝΙΚΑ/ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ-ΙΣΤΟΡΙΚΑ,)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ(Παρέα με τον Μακαριστό Γέροντα πρωτοπρ.π.Γεώργιο Μεταλληνό,σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιαν.τραγούδια,και "Μη Φοβάσαι.")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Σουπιές με μάραθα(Η Εναλλακτική γιατο ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,Νηστήσιμο Λαδερό.)

"Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ" του π Νικολάου Ιωαννίδη(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο τον Παλαμα απο τον π.Νικόλαο Ιωαννίδη)

Απολυτίκιο Β΄ Κυριακής Νηστειών - Γρηγορίου του Παλαμά(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο τον Παλαμά)

ΕΠΙ ΤΑΣ ΠΗΓΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ Β΄ ΝΗΣΤΕΙΩΝ(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή Κυριακής Β Νηστειών Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά,απο τον Μακαριστό Γέροντα Πανοσ/τον Αρχιμ.π.Θεόφιλο Ζησόπουλο)

Τέμπη: Τι κρύβεται πίσω από τη τραγωδία;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικής Διακονίας.Σημερα με την Τραγωδία των Τεμπών)

Ανταρσία (1952) Περιπέτεια, Ιστορία | Ποιότητα HD | Υπότιτλοι

"ΣΚΑΕΙ" ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ! Ακούστηκε στην "έδρα" του Πούτιν! Αυτό τρέμου...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη)

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Utopia | COLORIZED | Stan Laurel & Oliver Hardy | Classic Comedy Film(Χιουμοριστικά στιγμιότυπα με το Αξέχαστο διδυμο Χομντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Leeuwen & welpen/ lions & cubs- Zoo Antwerpen (Belgium) - zoovenirs (9)Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ALITHIA FM ΜΗΝΥΜΑ ΗΡΩΩΝ 1821(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ-ΕΘΝΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ.)Kαλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ (με γράμματα)(Κλείνουμεσήμερα με Παρακλησεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,στην Συνέχεια στούς Αγίους,και,στον Αγιο Ιούδα τον Θαδαίο με γράμματα,για Προστασία απο κάθε Κίνδυνο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ταλιατέλες με καλαμαράκια και γαρίδες(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.με καλαμαρεια και Γαρίδες)

ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ-Ο ΑΓΙΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Σωφρόνιο Πατριάρχη Ιεροσολύμων)

Απολυτίκιο Αγ. Σωφρονίου - 11 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Σωφρόνιο)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι(H TAINEIA MYΣTHΡΙOY THΣ HMEΡAΣ."Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων" (1979)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Ακολουθία Χαιρετισμών της Θεοτόκου (Β Στάση) - Παρασκευή10 Μαρτίου 2023(ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ Β ΣΤΑΣΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ.ΖΩΝΤΑΝΑ.)

ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!(EKTAKTH/EKKΛHΣIAΣTIKH-EΠIKAIΡOTHTA με τον Πανοσιολ/τατον Αρχιμ/τη π.Αντώνιο.)

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Νηστίσιμο Δίχρωμο Κέικ με αναλογία 1234!! Το πιο εύκολο χωρίς μίξερ και ...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Μουσικη Απογευματινή Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Swiss Miss (1938)Χοντρός - Λιγνός Ελβετίδα Δεσποινίς(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι,Κυρίες και Κύριοι.

The Hockey Champ | A Classic Mickey Cartoon | Have A Laugh*(Kιν Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους,και Ντοναλντ Ντάκ.Καλη παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Μη κάνετε πίσω ο αγώνας μας θα δικαιωθεί(Κλείνουμε παλι Σημερα με Παρουσιάσεις και Παράκληση στην Παναγία μας και στους Αγιους.Στην Συνέχεια Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όψον και Ψαλμός – Φασόλια γίγαντες – Γεμιστές πιπεριές λαδερές -Σούπα με...(Παρέα με τον Μακαριστό΄Γέροντα π.Επιφανειο για την Επιλογή για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο

Ταραμοκεφτέδες με Σπανάκι ( Σαρακοστιανά ) - Meatballs with spinach ( L...(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,και ταραμοκεφτέδες με Σπανάκι)

Απολυτίκιο Αγ. Κοδράτου - 10 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κοδράτο)

Άγιος Κοδράτος και συν αυτώ - 10 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κοδράτο.,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

π. Θεόδωρος Ζήσης. Β' Χαιρετισμοί (2012)ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανη Β Στάση των Χαιρετισμών,απο τον Πρωτοπρ.π.Θ.Ζήση.

Nefertiti, Queen of the Nile (1961) Greek(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Nefertiti, Queen of the Nile "(1961) Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ ΜΟΥΡΛΙΑ ΦΑΓΗΤΌ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο η Εναλλακτική σας Λύση,απο την Γκόλφω)

Χαλβάς Σιμιγδαλένιος | Άκης Πετρετζίκης(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Σιμιγδαλένιο Χαλβά.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 09/03/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Полярные(Белые)Медведи Новосибирского зоопарка(Παρέα με τα ΆγριαΖώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Φθινόπωρο με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ ⛈️🍁🤗 | Μάγια η Μέλισσ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους μετην Μάγια την Μέλισσα και την παρέα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ Vegetablburger 🍔(Το Σαρακοστιανό Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ΔΟΝΟΥΣΑ. ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΙΚΑΡΙΟΥ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΔΟΝΟΥΣΑ)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

«Αγιολογία και ζωή». Μητροπολίτης Βεροίας: «Το μαρτύριο των Αγίων Τεσσαρ...(Κλείνουμε σημερα για μια ακομα βραδυα με Παρουσιάσειςκαι Παρακληση.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση ΟΜΙΛΙΑΣ για τουςΑυριανούς ΕορταζόμενουςΑγίους,τεσσαρακοντα Μάρτυρας εν Σεβσστεία απο τον Μητροπολίτη Βεροίας κ.κ.Παντελεμονα)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

07/03/2023 - 17:30. ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ(Για Πνευματική Οικοδομή Όλων μας)

Οι Άγιοι Τεσσαράκοντα Μάρτυρες εν Σεβαστεία(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Τεσσαράκοντα Μάρτυρας εν Σεβαστεία)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Τεσσαράκοντα μαρτυρες εν Σεβαστεία)

4K African Wildlife: Amazing Survival of Wild Animals in Madikwe Game Re...(Παρέα με τα Αγρια Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας,μετα Μουσικής.Ε.)

Κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα 4K 🐳 Απίστευτο υποβρύχιο κόσμο - Τροπικά ψάρ...(Απογευματνή Μουσική Ξενάγηση,στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς).

Jack Lemmon, Peter Falk | FULL MOVIES | Comedy, Romance | English(H TΑΙΝΕΊΑ EXTRA ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Jack Lemmon, Peter Falk Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Βελτιώστε την όραση καταναλώνοντας αυτές τις τροφές καθημερινά. Χωρίς γυ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

Best Of Laurel & Hardy - Double Trouble | Funniest Clip | English Comedy...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολουθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Silly Symphony - The Big Bad Wolf(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,και "Τα Τρία Γουρουνάκια"Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Φασόλια Γίγαντες ΑΑΑ στο φούρνο από την Ελίζα #MEchatzimike(Για τους Λαδερούς κατα την Μ.Τεσσαρακοστή,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ελίζα.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη

Μηνύματα από την Μεγάλη Τεσσαρακοστή - Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστ...(Κλείνουμε σήμερα με Παρουσίασεις για σημεραΕιδικά.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή,απο τον Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανιου και Σιατίστης Παυλου)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Καλαμαράκια τηγανιτά | παππούς Τάσος(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο ,απο τον παπού Τάσο,με τηγανιτα Καλαμαράκια.)

Όσιος Παύλος Πλουσιάδος - 8 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος και Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Όσιο Παύλο Πλουσιάδος.

Ο Άγιος της ημέρας - 8 Μαρτίου - Όσιος Θεοφύλακτος Επίσκοπος Νικομήδειας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεοφύλακτο επ.Νικομηδείας)

Απολυτίκιο Αγ. Θεοφυλάκτου - 8 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεοφύλακτο Επίσκοπο Νικομηδείας)

ΤΖΟ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (1971) JO Λουί Ντε Φυνές Κωμωδία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΤΖΟ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (1971) JO Λουί Ντε Φυνές .Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 07/03/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Μπουρέκια μανιταριών και ελιών στο φούρνο μανιταρόπιτες από την Ελίζα #M...(Το Συμπλήρωμα ,γιατο Μεσημεριανο σας γευμα της Μ.Τεσσαρακοστής,απο την Ελίζα.)

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Ο Χοντρός και ο Λιγνός (Laurel and Hardy) Το πιο διάσημο Κωμικό δίδυμο!(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο,Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

Ο Ύμνος της Αγάπης - Πέτρος Γαϊτάνος Ι Ν Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης, Petr...(ΥΜΝΟΛΟΓΙΚΟΣ/Απογευματινός Περίπατος για Ενατένηση στον Δημιουργό των παντων,και για Ρηλάξ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ! Εντολή τα μεσάνυχτα! «Χειροπέδες...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Θ.Κόκκαλη.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

(3-3-2022) ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ με Χαιρετισμούς της Θεοτόκου(AΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ και ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ,ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ/Μικρο.Απόδειπνο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Κλείνουμε σήμερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μαςΘεοτόκο και στούς Αγιους.Στην Συνέχεια στον Αγιο Ταξιάρχη Μανταμάδου.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Φακές σούπα από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,με Φακές απο την Ελίζα.)

Άγιοι 7 Μάρτυρες στην Χερσώνα - 7 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους εν Χερσώνι Ιερομάρτυρες.)

Απολυτίκιο Αγίων Ιερομαρτύρων εν Χερσώνι επισκοπησάντων - 7 Μαρτίου - Ι....(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς εν Χερσώνι Μάρτυρας)

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ 🥰✨⛅ | Μάγια η Μέλισσα Off...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Μάγια η Μέλισσα.Καλή παρακολούθηση.)

π. Αθανάσιος Μυτιληναίος - Η Νηστεία Μήτηρ Και Τροφός Πολλών Ωφελε...(Τα Περι Νηστείας Οφέλη απο τον Γέροντα π.Αθαν.Μυτηληναίο)

Cine Clásico: Safari (1956) [Victor Mature, Janet Leigh] (Audio Castellano)Η ΕΧΤΡΑ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. Safari (1956)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ! «Ο Μαρινάκης ετοιμάζει κάτι μεγάλο»! Το ανα...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Λ.Πάσχο.)

[NEW] 11H Stunning 4K Underwater Wonders - Relaxing Music | Coral Reefs,...(Μουσικός Απογευματινός περιπατος στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς,για Ρηλάξ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

TOP 10 PELOPONNESE | Greece Travel Video(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ (ΑΛΑΔΩΤΟ)Γιατο ΑυριανόΜεσημερισανό σας πιάτο,η Εναλλακτικη σας Λύση,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ (η πιο ωραία παράκληση)Κλεινουμε για Ενα ακόμα βραδυ ,με Παρουσιάσεις και Παρακληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στούς Αγίους μας.Σημερα στην Υπεραγία μας Θεοτόκο,η ποιο Ωραια Παράκληση.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Λαχανοντολμάδες Γιαλαντζί Επ. 38 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Εύρεση Τιμίου Σταυρού - 6 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο Απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Συννεορταζόμενη Ευρεση του Τιμίου Σταυρού.)

Ο Άγιος της ημέρας - 6 Μαρτίου - Άγιοι 42 μάρτυρες από το Αμόριο(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους,για τους Αυριανούς ΕορταζόμενουςΑγιους 42 μάρτυρες από το Αμόριο )

ΑΓΙΟΙ 42 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝ ΑΜΟΡΟΙΟ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους ΑγίουςΤεσαράκοντα δύο (42) Μάρτυρες εν Αμορίω.)

Απολυτίκιον Αγίων Τεσαράκοντα δύο (42) Μάρτυρες εν Αμορίω(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.για τους Αυριανούς Εορταζόμενους ΑγίουςΤεσαράκοντα δύο (42) Μάρτυρες εν Αμορίω)

100 000 λίρες Γαμπρός με δόσεις 1948(H EΛΛHNIKH TAINEIA THΣ HMEΡAΣ100 000 λίρες Γαμπρός με δόσεις 1948 Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

μάδας

11 ώρες εκπληκτική 4K υποβρύχια πλάτη 🐳 Τροπικά ψάρια, Aquarium Jellyfis...(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)

Ήρθε και το Νηστίσιμο Κέικ Πορτοκαλιού - ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας,και Νηστήσιμο,και για το ΑυριανόΜεσαημεριανό σας πιατο.)

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι στην χύτρα!!(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με το κοφτο Μακαρονάκι Χταπόδι.)

Шилка купается. Новосибирск. Зоопарк.(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας,μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Best Of Laurel & Hardy - Moonlight And Romance | Funniest Clip | English...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Φιλες και Φίλοι μου.

Ikaria & Samos 2022 Holiday Greece(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΙΚΑΡΙΑ,ΣΑΜΟΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια Γ.Κοινούσης,και Η Λύσις Ειναι Μια Χριστός Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνια)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΡΑΣΑΤΟ.(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και πιατο της Σαρακοστής)

π. Αθανάσιος Μυτιληναίος - Κυριακή Της Ορθοδοξίας(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,Κυριακής της Ορθοδοξίας,ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α ΝΗΣΤΕΙΩΝ,,Ιωάνν α 44-52,απο τον πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο)

ιο Μυτιληναίο

Pote tin kyriaki(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣPote tin kyriaki.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Mother cat watches as we help foster kittens see the world again (ASMR m...

Σοκ οι γιατροί! Βελτιώνει την όραση σε 3 ημέρες! (ΜΟΝΟ 2 ΥΛΙΚΑ)Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Beautiful Coral Reef Fish - Relaxing Slee...(Απογευματινός Μουσικός Περίπατος στις ΄Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

#mrbean The unlimited fun / Pool scene/ #funny(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean.Καλή παρακολουθηση)

Медвежата-энерджайзеры наигрались до упаду(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

💯 Το πράσο δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο νόστιμο 😋 Πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τ...(Η Εναλλακτική σας Λύση γιατο Σαρακοστιανό σας πιάτο)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλες μου

Μόνο τρία φλιτζάνια ρεβίθια! Καλύτερα από το κρέας! Γιατί δεν ήξερα αυτή..(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και για τις Τεταρτες και Παρασκευές)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ(με γράμματα)Κλείνουμε και Σημερα με Παρακλησεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στούς Αγίους,Στην Συνέχεια με Παρακληση στον Αγιο Γιάννη τον Ρώσσο.,να προστατευει τους Ελληνες,και την Ελλάδα μας,και Όχι μόνο, απο κάθε κακό.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

stilosorthodoxias.gr - Ανάμνηση Θαύματος κολλύβων Αγίου Θεοδώρου του Τήρ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορτασμό της Ανάμνησηςτου θαυματος των Κολλύβων του Αγιου Θεοδώρου του Τυρωνα.)

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης - Μνήμη του θαύματος των Κολλύβων Αγίου Θεοδώρου...(ΟΜΙΛΙΑ για τονν Αυριανο Εορτασμό του Θαυματος των Κολύβων που την Αναμνηση του Εορταζουμε,απο τον Γεροντα πρωτοπρ.π.Θεόδωρο Ζήση.)

Το Θαύμα των Κολλύβων του Άγίου Θεοδώρου τουΤήρωνος- Minunea Băilor Sfân...(YMNOI και AΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορτασμό της Αναμνησης του Θαυματος των Κολυβων του Αγίου Θροδώρου του Τήρωνα)

Ο Μέγας Κωνσταντίνος 1961 Ελληνικοί Υπότιτλοι(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Μέγας Κωνσταντίνος "1961.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα 4K🐳Απίστευτο υποβρύχιο κόσμο - τροπικά ψάρια...(Απογευματινός Μουσικός Περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)

Την ωραιότητα της παρθενίας σου Από Χαιρετισμούς 1986 ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ(Απο τις Παρασκευες των Χαιρετισμών,στην Υπεραγία μας Θεοτόκο..)

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ "ΡΟΜΠΑ" ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! "Δεν γλυτώνει κανείς"! Νέο σχέδιο για ν...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

Top 10 Things to Do in Naxos, Greece(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΝΑΞΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

Δεν με άφησε ο ιερέας να Κοινωνήσω. Έκανε σωστά;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε θέματα Ποιμαντικής Διακονίας)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Οι πιο ηρωικές στιγμές! • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια(Kιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφάκια σε Συλλογή.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ(Κλείνουμε για Ενα ακόμα βράδυ με Παρουσιάσεις και Παράκληση.Σήμερα με Παρακληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο)Καληνύχτα..Καλό Ξημέρωμα.

3 Μαρτίου - Τῶν Ἁγίων Μαρτύρων Εὐτροπίου, Κλεονίκου καὶ Βασιλίσκου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Εὐτροπίου, Κλεονίκου καὶ Βασιλίσκους)

Βίοι Αγίων Ευτροπίου Κλεονίκου και Βασιλίσκου | Στα Μονοπάτια των Αγίων(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Ευτροπίου Κλεονίκου και Βασιλίσκου...)

Χαιρετισμοί της Παναγίας: ιστορία και ερμηνεία της Α' στάσης | Ρωτήστε τ...(Ερμηνεια στην Αυριανή Α Στάση των Χαιρετισμών απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο Μουλατσιώτη

Daniel Boone, Trail Blazer - Full Lentgh Movie in English | Albert C. Ga...(H TAINEIA ΠEΡIΠETEIAΣ THΣ HMEΡAΣ."Daniel Boone", Trail Blazer - Full Lentgh Movie in English.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 02/03/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Αγία Ευθαλία - 2 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Σημερινή Εορταζόμενη Αγια Ευθαλία,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Underwater World 4K Video (Ultra HD) 🐳 Όμορφο ψάρι και ύφαλος #25(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς,για Ρηλάξ.)

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Two More Minutes of Complete Polar Bear Silliness @papaatthezoo(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία της Ζουγκλας και του Δάσους μετα Μουσικής.Ε.)

LOONEY TUNES (Merrie Melodies): Bugs Bunny & Daffy Duck Video Collection...(Κιν,Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλουςμε Μπάγκς Μπάνυ και η Παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Έχετε κόκκινα παντζάρια και πατάτες; ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑΥΜΑΤΟΣ! Αυτό το ΜΥΣΤΙΚΟ Λ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)Καλό Μεσημέρι Κυρίες καοι Κύριοι

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! Άκου τι λένε τα κανάλια για την τραγωδία με το τρένο στα Τέμπ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.ΠΑΣΧΟ.)Kαλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΠΛΑΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ(Κλείνουμε Σημερα με Παρουσιάσεις .Στην Συνέχεια συνεχίζουμε με Μαρτυρίες για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο.Νικόλαο τον Πλάνά..)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ταραμοκεφτέδες νηστίσιμοι που θα σας ξετρελάνουν | foodaholics(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Με Νηστήσιμοι ταραμοκεφτέδες)

π Ανανίας Κουστένης Άγιος Νικόλαος ο Πλανάς(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικόλαο Πλανά,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Ανανία Κουστένη)

2 Μαρτίου: Άγιος Νικόλαος Πλανάς - Ο ταπεινός ιερέας που έγινε Άγιος!(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικόλαο Πλανά)

Μυστική αποστολή: Νήσος των Άρκτων (1979) ελληνικοί υπότιτλοι

Мама-медведица обучает медвежат, но медвежата учиться не хотят(Παρέα με τα Άγρια Θηρία και Ζώα του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ)

Ας αφιερώσουμε αυτή τη νηστεία εις τα δεινά του κόσμου | Μητροπολίτης Λε...(Παρέα με τον Γέροντα Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο,περι Νηστείας)

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´☀️🌻⛱️ | Μάγια η Μέλισσα Of...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους μεςτην Μάγια την Μέλισσα και την παρέα της.Καλή παρακολούθηση)

Κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα 4K 🐳 Απίστευτο υποβρύχιο κόσμο - Τροπικά ψάρ...(Απογευματινός Μουσικός περιπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι