Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Δεν θα "κυβερνήσει" ο Μητσοτάκης! Δεν έχεις κατα...(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Δευτερη Παρουσίαση,με τη Εκτακτη Πολιτική Επικαιρότητα,με τον Θ.Κόκαλη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλό Μήνα

Ο Άγιος της ημέρας - 1 Ιουνίου - Άγιος Ιουστίνος ο Φιλόσοφος(Καθημερινμό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιουστίνο Φιλόσοφο και μάρτυρα.)

Απολυτίκιο Αγ. Ιουστίνου - 1 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιουστίνο ,Φιλόσοφο και Μάρτυρα.)

Με δύο παξιμάδια θα πάμε στην Κύπρο

Over The Moon (1939) Πάνω Απ΄Το Φεγγάρι(H TAINEIA THΣ ΒΔOMAΔAΣOver The Moon (1939) Πάνω Απ΄Το Φεγγάρι.Η Ταιονεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

60' ΕΛΛΑΔΑ - Ψαρά AlphaTV(Mετα την Σικινο μια Μικρή Τουριστική Βόλτα,στα Ηρωικά ΨΑΡΆ.απο τον AlphaTV)

Μάγια η Μέλισσα: Επεισόδιο 49 - Έντγκαρ ο Ατρόμητος!!! 😨 🐝 🌾(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Μαγια την Μέλισσα και την παρεα της.Καλή παρακολούθηση)

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ANIMALS and NATURE 8K ULTRA HD with Names and Sounds(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Underwater World 8K ULTRA HD – Marine Life, Sea Animals and Coral Reef(Απογευματινός Μουσικός περιπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΣΙΚΙΝΟΣ. ΑΠΛΗ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΗ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΙΚΙΝΟΣ)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Διαρκούν 2 χρόνια! Έτσι φύλαγε η γιαγιά μου ψητές πιπεριές σε ένα βάζο, ...(Πως να διατηρείστε πιπεριες σε Ενα Βαζο για αρκετα Χρόνια.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη

Ὁ Γέροντας Ἰάκωβος συνομιλεῖ μὲ τὸν ἅγιο Ἰωάννη τὸν Ρῶσο(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παράκληση.Στην Συνέχεια με Παρουσιαση του Αγιου Ιακωβου του Τσαλίκη..)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΤΕ !(Το τρελλοκομειο γελαει Προβατακια Ξαναζειστε το.Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.)

Άγιος Ερμείας - 31 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ερμεία τον μάρτυρα.)

Απολυτίκιο Αγ. Ερμεία - 31 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ερμεία τον Μαρτυρα.)

Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ, ΟΣΟ ΜΑΣ ΩΦΕΛΕΙ!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη,και Κάθε Κυριακή και Τριτη Απόγευμα,σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμαντικης Διακονίας)

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ Α ΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΡΕΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ Α ΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 30/05/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις,)

WORLD OF ANIMALS 8K Ultra HD – Animals Around The Planet with REAL Natur...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ! Διαταγή σε όλα τα κράτη να ετοιμαστούν! Γι'...(ΕΚΤΑΚΤΗ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

New Action Movies 2023 Full Movies - New Sci Fi Movies 2023 - Best Top M...(Ταινεία Επιλογής της ΒδομαδαςNew Action Movies 2023 Full Movies.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Συγκομιδή και κονσερβοποίηση χαμομηλιού για το χειμώνα(Πως να Κονσερβοποιέιτε Χαμομήλι για τον Χειμώνα.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία σας)Καλό Απόγευμα.Φίλες και Φίλοι μου.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου στη χώρα μου, έτσι φύλαγα το κρέας σε ένα β...(Πως να αποθηκευουμε το Κρέας,σε δυσκολους καιρους.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Λεμονάτο Κοτόπουλο με Ρύζι | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου | Lidl Hellas*(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με τον Λευτερη Λαζαρου.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη..

Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Δευτερη Παρουσίαση,με τον Πανοσιολ/το Αρχιμ/τη ,παιδοψυχολόγο,π.Αντώνιο,,σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας.)Kαληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ! Τώρα θα υποστούμε τα πάντα! Τελευταία φορά! Μην ακ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

Απολυτίκιο Αγ. Ισαακίου του Ομολογητού ηγουμένου Μονής Δαλμάτων - 30 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ισαάκιο του Ομολογητού επ.Ι.Μ.Δαλμάτων )

Φράουλες σε ένα βάζο. Το διατηρώ εκτός ψυγείου και κρατάνε χρόνια. χωρίς...(ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΕΠΟΧΗΣ για ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ.)

Προκόπης ο Απρόκοπος (Ελληνική Ταινία 1969)H ΕΛΛΗΝΙΚΗ TAINEIA ΕΠΙΛΟΓΗΣ THΣ ΗΜΕΡΑΣ."Προκόπης ο Απρόκοπος".Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Tropical Birds with Names and Sounds in 4K - Scenic Relaxation Film(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες Ζούγκλες με τα Εξωτικά πουλια.)

Tee Off, Mr. Bean | Mr Bean - S01 E12 - Full Episode HD | Official Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean.Kαλή παρακολούθηση.)

Το μυστικό της Μάντελεν Σμιθ (1950) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι(H TAINEIA EΠIΛOΓHΣ THΣ HMEΡAΣ."Το μυστικό της Μάντελεν Σμιθ" (1950)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Inspector Gadget 149 - A Bad Altitude | HD | Full Episode(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους με τον Αστυνόμο,το Σαίνι και την παρεα τους.Καλή παρακολούθηση.

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Πολλαπλασιασμός Ντομάτας με Μόσχευμα από τον Κήπο μας!(Πως να Πολλαπλασιάσετε Ντομάτες με Μοσχευμα.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για γον Κήπο σας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

4K African Animals: Mysteries In The Wild - Relax And Watch Wild Animals...(Παρεα με τα Άγρια Ζωα και Θηρία του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μοιυσικής.Ε.)Καλό ΑπόγευμαΚυρίες και Κυριοι.

Tom and Jerry। Tom & Jerry in Full screen। classic cartoon। compilation।...(Κιν Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Τομ και Τζέρυ και την Παρέα τους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Είμαι έτοιμος για έλλειψη τροφίμων! φασόλια σε κονσέρβα με λουκάνικο σε ...(Πως να αποθηκεύσετε τροφιμα για αρκετο Χρονικό διαστημα.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα

Αγγελικά ψαλτοτράγουδα από τη μακαριστή μοναχή Θεονύμφη (Αλεξοπούλου)Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παρακληση.Στην Συνέχεια με Παρουσιαση της Μακαριστης Θεονυμφης,Μ.Αλεξοπούλου,σε Ψαλτο τράγουδα.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

🎀ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΉ~Αγία Θεοδοσία: ΕΠΙΤΈΘΗΚΕ κ ΧΤΎΠΗΣΕ τον ΠΑΤΡΙΆΡΧΗ! Ο βίος ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανη Εορταζόμενη Αγια Θεοδοσία.)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΜΟΥΔΡΟ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΜΟΥΔΡΟΣ ΛΗΜΝΟΥ.)

4K African Wildlife: Mana Pools National Park - Real Sounds of Africa - ...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας ,μετα Μουσικής.Ε.)

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Μάγια η Μέλισσα: Επεισόδιο 52 - Να’ στε καλά, Δεσποινίς Κασσάνδρα!!! 👩‍🏫😷Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Μάγια το Κοριτσι των Βουνων.Καλή παρακολούθηση.

Μουσακάς ΑΑΑ από την Ελίζα #MEchatzimike(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.αποπ την Ελίζα.)

THE PIRATE | BEST HD ACTION MOVIE | 2014(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."THE PIRATE."Η Ταινεια της Βδομάδας..Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Ψάρι Ψητό στη Λαδόκολλα με Λαδολέμονο - Fish Grilled on baking paper wit...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Laurel & Hardy - The Best Bits(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο Χονδρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακομα Σαββατόβραδο με Χριστ.τραγούδια,Γ.Κοινούσης και Ταξιάρχης.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγ. Ευτυχούς - 28 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευτύχιο Μελιτινης)

Ομιλία την Κυριακή των Θεοφόρων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,των Αγίων 318 Θεοφόρων Πατερων,Ιωάνν ιστ 1--13,απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

Το Περιβόλι του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου! Προκόπι Ευβοίας !(ΑΠΟ το Συναξαρι της Ημέρας..ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ,Ο Θαυματουργός και Ομολογητης.)

Σωτήρης Μουστάκας - ΣΚΟΤΩΣΤΕ... ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Σωτήρης Μουστάκας - "ΣΚΟΤΩΣΤΕ... ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ."Η Ταινεία της Ημερας.Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στη Νότια Εύβοια | Κάρυστος & Όχη(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στον Κόσμο,στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.ΚΑΡΥΣΤΙΟΣ.ΟΧΗ.ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ)

ΓΟΥΡΛΩΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ! Πρέπει να βγει από τη φυλακή! Δε...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

Ρολό κοτόπουλο κατσαρόλας με σάλτσα μουστάρδας της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο το πιάτο,απο την Αργυρώ.)

Παγωτό σπιτικό με 3 υλικά της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Με την Σεφ Αργυρω το παγωτό σας,με λίγα Υλικά.)

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Turtle Paradise 4K (Ultra HD) - Χαλαρωτική φύση κάτω από την ταινία Sea(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Animals: Dorob National Park, Namibia - Scenic Wildlife Film ...(Παρέα με τα Άγρια Ζωα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Μαθαίνω να αποθηκεύω φρέσκα λαχανικά σε βάζο! (Εύκολη κοσερβοποίηση)-Can...(Πως να αποθηκεύετε Φρεσκα Λαχανικα σε βάζο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος - Ακούστε παιδιά!(ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ για παιδιά για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωάννη τον Ρώσο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Tom & Jerry em Português 🇧🇷 | Brasil | Temporada de Férias | WB Kids(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τομ και Τζέρυ.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.)

(Υπέρ υγείας) Παράκληση στον Άγιο ΙΩΑΝΝΗ τον ΡΩΣΣΟ !! | Ψάλλει ο Δημήτρ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωαννη τον Ρώσο.,και Κλεινουμε με Αυτό)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Γιατί ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος δεν ευλογεί όλους τους ανθρώπους που πηγαί...(Γιατί μερικους δεν τους Ευλογει Ο Αγιος..?Δειτε το Γιατί.)

Κολοκυθόπιτα αλμυρή με Χειροποίητο Φύλλο - Pumpkin pie salty with handma...

Jerry Lewis Stazione Luna 1966(H TAINEIA TΗΣ ΗΜΕΡΑΣJerry Lewis Stazione Luna 1966.Τζέρυ Λούις Σταση στην Σελήνη,στα Ιταλικά.)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση.)

Γιατί η Δύση πολεμά συνεχώς την Ανατολή;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θεματα Ποιμαντικής Διακονίας.)

Μάθετε πως να συντηρήσετε τα βότανα σας στην κατάψυξη-Learn how to prese...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)

World Of Birds - Birds Of The Five Continents / Mundo de Aves : A...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες Ζούγκλες ,με τα Εξωτικά πουλιά.)

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Trick or Treat (1956)Κιν,Σχεδια για τις Μικρούς μας Φίλους με τον Ντοναλντ Ντακ και την Μαγισσα Φουρκα..Καλή παρακολούθηση.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Είμαι έτοιμος για έλλειψη τροφίμων! φασόλια σε κονσέρβα με λουκάνικο σε ...(Αποθηκεύσατε Τροφιμα για παν Ενδεχόμενο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

ΣΥΚΓΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Η έκπληξη και η εντολή στην νέα ...(EKTAKTH/EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Η Αγία Σοφία ψάλλει την Παναγία(Κλείνουμε σημερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στους Αγιους.Στην Συνέχεια με Υμνους στην Παναγια μας απο την Οσια Σοφία της Κλεισούρας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αυτό το στιφάδο λαχανικών απλά λιώνει στο στόμα σας! Πολύ νόστιμο και υγ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο η Εναλλακτική σας Λύση.)

ΑΓΙΟΣ ΚΑΡΠΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 70 26 ΜΑΪΟΥ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Καρπο τον Απόστολο.)

Ομήρου Οδύσσεια (1954) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 25/05/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Три любящих сердечка ❤❤❤(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Merry Christmas, Mr. Bean | Mr Bean - S01 E07 - Full Episode HD | Offici...(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο διδυμο Χοντρού Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

HAPPY TRAVELLER στα ΗΑΕ μέρος 3 - Dubai Expo, Μουσείο του Μέλλοντος & Άμ...(Φανταστιοκό Ταξίδι στα Εξωτικά Μέρη της Ευρωπης και του Κόσμου,με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller)

Φτιάχνουμε υγρό λίπασμα για τα φυτά μας εντελώς δωρεάν(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)Καλό Απόγευμα Κυριες και Κύριοι

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Busy Bodies - #Laurel & #Hardy (1933)Χιουμοριστικά Στιογμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρού Λυγνου,σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.καλή παρακολούθηση.Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Donald Duck - All in a nutshell (Reversed)Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Ντόναλντ Ντάκ.Καλη παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΡΟΣ Α΄(Κλείνουμε σημερα με Υμνους απο την Αυριανή Μεγαλη Γιορτή της Αναλήψεως του Κυρίου μας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η Ανάληψη του Χριστού και η ανάληψη των ανθρώπων(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Μεγάλη Εορτή της Αναληψεως του Χριστού μας απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο)

Η Ανάληψη Του Κυρίου-Απολυτίκιον-Вознесіння Господнє-Аполітика(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανής Μεγάλης γιορτής της Ανάληψης του Χριστού)

Η Ανάληψη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού - Ακούστε παιδιά!(Καθημερινό Εορτολόγιο για παιδιά,για την Αυριανή Μεγάλη γιορτής της Αναλήψεως του Κυρίου μας)

Penny Princess (1952) Η Πριγκίπισσα Της Δεκάρας(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣPenny Princess (1952)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

21 χρήσεις του κουρκουμά που δεν τις φαντάζεσαι(Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

12 TO THE MOON 🎬 Exclusive Full Sci-Fi Movie Premiere 🎬 English HD 2023(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ12 TO THE MOON Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πανελλήνιες εξετάσεις: Πώς να πετύχω;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θέματα τρέχουσας Επικαιρότητας.Σημερα με θέμα τις Εξετάσεις.)

Πώς να διατηρήσετε τον άνηθο & το μαϊντανό πάνω από 1 μήνα. Plant mainte...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.)

HAPPY TRAVELLER στο ΝΤΟΥΜΠΑΪ (ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ) Μέρος 1(Ενα Φανταστικό ταξίδι στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ,με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρωπη και στον Κόσμο.ΝΤΟΥΜΠΑΙ.ΕΝΩΜ.ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ.)

30 Λεπτά Στρουμφάκια • Επεισόδια αγάπης • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με Συλλογη Στρουμφάκια..Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ Τ...(ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Sandokan: Pirate Of Malaysia - Full Movie by Film&Clips(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Sandokan: Pirate Of Malaysia."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και ευλογημένη Τετάρτη

Iερά Αγρυπνία - Απόδοση της εορτής του Πάσχα(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.3.Απόδοση Εορτής του ΠΑΣΧΑ,Και Κλεινουμε με Αυτό..)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΣΧΑ 2023 Live: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ 23 Μαΐου Ζωντανά - Πύλη Τρικάλων.(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ.)

1 Ιουνίου: Η απόδοση της Εορτής του Πάσχα - Τι σημαίνει;(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Μεγάλη Γιορτή της Απόδοσης του ΠΑΣΧΑ)

Tee Off, Mr. Bean | Mr Bean - S01 E12 - Full Episode HD | Official Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)

The Battle Of The Sexes (1960) Η Μάχη Των Φύλων(H TAINEIA EΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Η Μάχη Των Φύλων.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 23/05/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

4K African Wildlife: Most Amazing Animal Encounters in Kwazulu-Natal Wit...(Παρέα με τα Άφρια Ζωα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

ΝΟΘΕίΑ ❌ ΕΚΛΟΓΩΝ ηλικίας 115 ετών;🤑 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.2.)

Χωρίς Χημικά! Χωρίς ψυγείο! Διατηρώ το #ψάρι ανέπαφο για 12 μήνες.(Πως να διατηρείστε Ψαρι Χωρίς Ψηγείο,και Χωρίς Χημικά)

Έτσι συντηρώ εδώ και 10 χρόνια ψητές πιπεριές με σκόρδο - σαλάτα για το ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Χάιντι: Επεισόδιο 38o - Η συγχώρεση!!! 😇❤️🤗 | Χάιντι Official(Κιν.Σχέδια για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με Χάιντι,το Κορίτσι των Βουννών.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Одна сестрёнка плавает с мячиком, а другая захотела с ним поиграть 22.05...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του δάσους και της Ζουγλας μετα Μουσικής.Οικογενειακή Συναξη.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.Χριστός Ανέστη.

Χριστιανοί χωρίς αγάπη(Κλεινουμε σημερα με Παρρουσιάσεις και Καταγγελιες.Στην Συνέχεια με Παρουσιάσεις,Και π.Νεκτάριος,ποιοι ειναι Οι Χριστιανοί σημερα..)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Όσιος Μιχαήλ ο Ομολογητής - 23 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μιχαήλ Συνόδων)

Απολυτίκιο Αγ. Μιχαήλ Επισκόπου Συνάδων - 23 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μιχαήλ Συνόδων)

ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ! Τώρα θα υποστούμε τα πάντα! Τελευταία φορά! Μην ακ...

Penny Princess (1952) Η Πριγκίπισσα Της Δεκάρας

ATTACK OF THE SHARKS - Hollywood English Movie | Superhit Hollywood Horr...

ΨΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΠΑΡΙΑΝΗ ΓΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ Μ...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΑΡΟΣ

Маленькие хулиганки и мама Герда. Терпи, Герда!(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)

MEGA TV- ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ - Kύθηρα (4).mp4*(Βόλτα στις Γεύσεις του Αιγαιου,με τον Αρχισεφ Ηλια Μαμαλάκη.ΚΥΘΗΡΑ.)

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

The HOTEL Trip (Try Not To Laugh) | Mr Bean Full Episodes | Mr Bean Offi...(Χιουμοριστικά Στιγμιοτυπα με το Αχτυπητο και Αξέχαστο mister Bean.Kαλή παρακολοίθηση.)Καλό Απόγευυμα Φίλες και Φιλοι μου.

ες κα

Κρατήστε το σκόρδο ανέπαφο για 1 χρόνο! Λίγοι γνωρίζουν αυτό το μυστικό ...(Πως να διατηρειστε τα Σκορδα πανω απο ενα Χρόνο. ανέπαφα.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Το αποφασίζει από αύριο ο Μητσοτάκης! Τέλειωσε τους πάν...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

Παράκληση στον Άγιο Κωνσταντίνο και την Αγία Ελένη(Κλείνουμε με Παρακληση και Παρουσιασεις Σημερα..Στην Συνέχεια με Παράκληση στον Μεγάλο Κωνσταντίνο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα..Χριστός Ανέστη.

МИЛОТА НЕИМОВЕРНАЯ! Шесть разноцветных тигрят и их Мама Леди ДИ!

Το Τυχερό Παντελόνι

Ο ΒΑΘΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ | Τηλεόραση 8K ULTRA HD / Full Documentary(Απογευματινός Μουσικός περίπατος στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς)

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

60 Λεπτά Στρουμφάκια • Σύνθεση τροφίμων • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Συλλογή των Στρούμφ..Καλή παρακολούθηση.)

ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ με πατάτες(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

Αμπελόφυλλα στον καταψύκτη - Vine leaves in the freezer // Stella Love...(Πως να διατηρείτε τα Αμπελοφυλα σας,στον καταψύκτη)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

A Ravishing Idiot | Μπριζίτ Μπαρντό, Άντονι Πέρκινς(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ με την Μπριζιτ Μπαρντώ,Αντονυ Περκινς τους Αλησμονητους.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Όσιος Παχώμιος ο Νέος - 21 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Οσιο Παχώμιο τον Νέο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και Σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούσης,και "Μη Φοβάσαι")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη - 21 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους,Κωνσταντίνου και Ελένης,της Μητέρας Του,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης - 21 Μαΐου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγιους Κωνσταντίνο και Αγια Ελένη.)

Γνωρίζοντας την Αγονη Γραμμή - Πάτμος | Στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης και τ...

ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ 1962

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ.ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Το Μενού της Κυριακής.)

Φούλι και τα μυστικά της φροντίδας του.*(Χρησιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

Animal Everyday : Cat, Bird, Lion, Kangaroo, Horse, Monkey, Rhino, Eleph...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

ΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΝΥΧΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ! Ο καθηγητής Φαρμακολογίας Δημ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημ/φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Όταν προσκυνάς τις εικόνες να ξέρεις ότι..*(Χρήσιμα και Ψυχ Ωφέλιμα.Πως πρεπει να προσκυνάμε τις Εικόνες...?)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

2 Θεραπευτικοί Τρόποι Να Φάτε ΣΚΟΡΔΟ - Μην Κάνετε Αυτό Το Λάθος!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας)Καλημέρα.Καλό και Ευλοιγημένο Σαββατοκύριακο.Χριστος Ανέστη.

Παράκληση στην Παναγία Πορταΐτισσα(Κλείνουμε σηνμερα με Παρακλησεις στην Παναγία μας και στους Αγίους.Στην Συνέχεια με Παρακληση στην Παναγια την Πορταίτισσα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Αγία Λυδία η Φιλιππησία: Η πρώτη Χριστιανή Ευρωπαία rtva(Η Δραση της Αγιας Λυδιας της Φιλιππησίας,Πανευρωπαικα)

Αγία Λυδία - 20 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Λυδια την Φιλιππισία,την μάρτυρα.

Αγία Λυδία η Φιλιππισία 20 Μαΐου απολυτίκιο subtitles*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Λυδία την Φιλιππισία.)

Όταν αγαπάς αληθινά...

«ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ»! Ήρθε η ώρα μου! «Πάμε και όπ...

Aladin et la lampe magique - Film Complet en Français ( Aventure, Famill...

Οι Άθλιοι (1978) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΙ ΟΛΕΣ και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Οι Άθλιοι (1978)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

4K African Wildlife: Nairobi National Park - Scenic Wildlife Film With R...(Παρέα με τα Άγρια Ζωα και Θηρια του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής,Ζ.Ε.)

Top 10 Jackie Chan Fight Scenes: Unforgettable Action Moments(Οι 10 Καλίτερες σκηνες απο ταινειες με τον Τζακυ Τσαν.)

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Μαγνήσιο: που βοηθάει και που θα το βρείτε*(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

#4. Ρεβιθάδα Νεοτερική: Παραδοσιακή Γεύση με Σύγχρονη Τεχνική*(Για τις Νηστησιμες μερες τηε Βδομάδες,και Όχι μόνο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Μπουκιά και Συγχώριο - Κύθνος(Βόλτα στην Ελλάδα με τον ΑρχιΣεφ Ηλία Μαμαλάκη.ΚΥΘΝΟΣ)Καλό Μεσημέρι.Κυριες και Κύριοι

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 18/05/2023 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Παρασκευή.Χριστός Ανέστη.

Αυτή είναι η αιτία που φεύγει ο νους μου από την προσευχή(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,με θεμα την Προσευχη και γιατι Φευγει ο Νους μας απο Αυτην και Κλείνουμε με Αυτό)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Απολυτίκιο Αγ. Πατρικίου, Ακακίου, Μένανδρου και Πολύαινου - 19 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πατρίκιο )

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Λήμνο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση..ΛΗΜΝΟΣ )

ΤΖΟ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (1971) JO Λουί Ντε Φυνές Κωμωδία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΡΕΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤΖΟ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (1971)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση.)

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΤΕΚΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΠΟΙΙΑ ~ Ορθόδοξες...(Προσευχές για κάθε Ορθοδοξο Χριαστιανό και Οχι μόνο)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 17/05/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Karpathos (Κάρπαθος) Greece ► Beauty & Tradition 4K ► 42 min((Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΑΡΠΑΘΟΣ.ΔΩΔ/ΝΗΣΑ)

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´☔🌈☘️ | Μάγια η Μέλισσα Off...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Μάγια το κοριτσι των Βουννών.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΣ Ενα βότανο αναγκαίο στη ζωή μας(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Laurel & Hardy -- the best Film Clips from "Pardon Us" (1931)Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο διδυμο Χοντρού Λιγνού.Καλη παρασκολούθηση.Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.Χριστός Ανέστη

Παρακλητικὸς Κανόνας Παναγίας ἹεροσολυμίτισσαςΚλεινουμε Σημερα με Παρουσιάσεις και Παράκληση.Στην Συνεχεια με Παρακληση στην Παναγία την Ιεροσολυμίτισα)Καληνυχτα,Καλό Ξημέρωμα,Χριστός Ανεστη,

ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΖΟ (1982) BANANA JOE.Stars: Bud Spencer. Action, Comedy. ΕΛΛΗΝΙ...

Σουφλέ Κοτόπουλο(Η εναλλακτική σας Λυση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.με Κοτόπουλο.)

Μαρμελαδα Σταφυλι(Πως να Φτιαξτε Μαρμελάδα Σταφύλι.Δειτε τον τριοπο.)

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Animal Everyday : Cat, Bird, Lion, Kangaroo, Horse, Monkey, Rhino, Eleph...(Παρέα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής Ε.)

4K Dolphin Paradise - Χαλάρωση της υποθαλάσσιας φύσης με τον ήχο του ωκε... (Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στην Αγρια υπποθαλάσσια Φύση,με τα Δελφίνια και τους Καρχαρίες)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Τα περίφημα μπισκότα που λιώνουν στο στόμα χωρίς αυγά ή μαγιά.(Για το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο και για τον Καφέ σας)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Κεράσια για το χειμώνα χωρίς ζάχαρη! Η απλούστερη συνταγή, Δεν αποστειρώ...(Μπορειτε να Συντηρείστε και να διατηρειστε τις Φραουλες Φρέσκες ,και τον Χειμώνα.Δειτε Πως.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.Χριστος Ανέστη.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Κλείνουμε και σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση.Στην Συνεχεια με Παρακληση στον Ταξιαρχη Μανταμάδου με γράμματα,.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Ο Άγιος της ημέρας - 17 Μαΐου - Νεομάρτυς Νικόλαος εκ Μετσόβου(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Συνεορταζόμενου Αγιου Νικολάου του Νεομάρτυρα εκ Μετσόβου.)

Απολυτίκιο Αγ. Ανδρονίκου και Ιουνίας - 17 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Ανδρονικου και Ιουνίας)

ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ - ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΥΘΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ...

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 16/05/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Laurel and Hardy Duck Soup - 1927 Colorized! Best Scenes from the Film.(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τους Αξεχαστους Χοντρό-Λιγνό.Καλή παρακολούθηση.)

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Polar Bear Cubs Finding Its Feet SD 480p(Παρέα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια τοιυ Δασους και της Ζούγκλας με τα Μουσικής.Ε.)

Χταπόδι με μακαρόνι κοφτό(Για το ΑυριανόΜεσημερειανό σας πιάτο,μια Ιδέα.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Πως θα απαλλαγείτε από τον τετράνυχο μια για πάντα!!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο μας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Πέννες με τόνο(Για το ΜεθαυριανόΜεσημεριανο σας πιατο,Φτιαχτε το και μόνος σας)Καλημέρα Κυριες και Κύριοι.Χριστος Ανέστη.

με

Βραδινή Προσευχή Δευτέρας - Με αυτή την Προσευχή θα κρατάς τον πονηρό μα...(Κλεινουμε με Παρουσιάσεις και Παράκληση.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση και Προσευχη εναντίον καθε Πονηρού Λογισμού)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστος Ανέστη

Η ΜΑΣΟΝΙΑ, Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ...(ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.2.)

Απολυτίκιο Αγ. Θεοδώρου του Ηγιασμένου - 16 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδωρο τον Ηγιασμένο.)

ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΦΝΙΚΑ! Μήνυμα μετά τις εκλογές στην Τουρκία! Έρχετα...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

The Importance Of Being Earnest HD (1952) Η Σημασία Του Να Είναι Κανείς ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Η Σημασία Του Να Είναι Κανείς Σοβαρός.."Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

11 ώρες φάλαινες 4K (Ultra HD) + όμορφοι κοραλλιογενείς υφάλους και χελώνα(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στοιες θαλασσες και στους Ωκεανούς.)

ΝΤΟΜΆΤΕΣ ΦΎΤΕΜΑ ΠΡΏΤΟ ΚΛΆΔΕΜΑ 2 μέρος.(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

Kingdom Animals - 8K (60fps) Ultra HD - με τους ήχους της φύσης (πολύχρω...(Παρέα με τα Άγρια Ζωα καθ Θηρια τπου Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Λατρεύω το απλό και νόστιμο φαγητό! 🍳 Θα μπορούσα να τρώω αυτά τα αυγά κ...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι και Φίλοι.

Медвежатам нравится бегать по воде. 06.05.2023(Παρέα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

👍Χωρίς Ζαχαρούχο Γάλα! Παγωτό Αμυγδάλου με κομμάτια σοκολάτας που όλοι θ...)ΤοΕπιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,για τις Αρτήσιμες μερες.Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

Η εικόνα Άξιον Εστίν στην Αθήνα (Το ιστορικό της εικόνας)Κλεινουμε και Σημερα με Παρουσιάσεις και Παράκληση.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση του π.Νεκταριου,Σε θεματα Ποιμαντικής Διακονίας.Σημερα με θεμα για την Θαυματουργή Εικόνα του Αξιον Εστί.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Ο Άγιος Θεράπων και το αγίασμα του - Άγιος Θεράπων Λεμεσός !!!!(ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΟΣ.)

Μπουκιά και Συγχώριο - Σύρος(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ηλία Μαμαλάκη,απο την Σύρο)

Απολυτίκιο Αγ. Αχιλλίου Επισκόπου Λαρίσης - 15 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Βησαρίωνα επ.Λαρίσης)

Laurel and Hardy Do Detectives Think? (1927) Colorized! Best Scene From ...(ΕΠΙΛΟΓΗΣ με Χονδρό Λιγνό.Καλη παρακολούθηση.)

Το Τυχερό Παντελόνι(H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤο Τυχερό Παντελόνι,με τον Θ.Β."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Under Red Sea 4K - Incredible Underwater World - Tropical Fish, Coral Re...(Απογευματινη Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς,για Ρηλάξ.)

HAPPY TRAVELLER στην ΚΟΡΙΝΘΙΑ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το happy Travreller,στην Ευτρωπη,στον Κόσμο και στην Ελλάδα.ΚΟΡΙΝΘΙΑ)

Dick und Doof - Die nächtliche Ziegenwäsche (1929)Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα για το Αχέχαστο δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Warning‼ These adorable baby kittens will steal your heart forever*(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες και Σκυλάκια.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι ,μου

ΤΕΤΡΑΝΥΧΟΣ ΤΕΛΟΣ : Συμβουλές Και Πληροφορίες Για Την Αντιμετώπιση Τετράν...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ (ΕΞΟΧΙΚΟ) ΣΤΟ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Παρέα με τον Γεροντα π.Παρθένιο σε Νοστημιες με κρεατιοφαγια)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.Χριστός Ανέστη.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ - prayer to st therapon-

ΒΙΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεράποντα Επ.Κυπρου,τον Ιερομάρτυρα και Θαυματουργό)

Απολυτίκιο Αγίου Θεράποντος - Ιωάννης Σταύρου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεράποντα Ιερομάρτυρα επ.Κύπρο,τον θαυματουργό.)

Κήρυγμα την Κυριακή της Σαμαρείτιδος(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπη για την Κυριακή της Σαμαρείτιδος,Ιωανν.δ 5-42,απο τον Πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

«Γάμος: Μυστήριο & Καθημερινότητα» Μητροπολίτης Μεσογαίας καί Λαυρεωτι...

4K African Wildlife: Amazing Animal Behaviours Caught on Spy Camera of E...(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

The Ocean 4K - Sea Animals for Relaxation, Beautiful Coral Reef Fish in ...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς.)

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ψαρόσουπα κοκκινιστή με ντομάτα (Επ.22) | Με το μάτι γαρίδα(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Πολλαπλασιασμός Ντομάτας - Ο Ποιο Εύκολος Τρόπος Για Να Πολλαπλασιάσουμε...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)

Κολπική Μαρμαρυγή: η Ιδανική Διατροφή(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλο Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με τον Γέροντα π.Παρθενιο)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι

ίες και Κύριοι

Έμφυλες Ταυτότητες: Συνέντευξη Μητρ. Μεσογαίας κ. Νικολάου(Παρέα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας κ.κ.Νικόλαο,σε θέματα τρεχουσας Επικαιρότητας)Καλήμέρα Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ - Αγ. Παΐσιος Αγιορείτης(Κλείνουμε και Σημερα με Παρουσιάσεις Αγίων Ανδρών.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση,του π.Αντωνιου για την δραση των Σιωνιστών στην Ελλάδα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Ύμνοι Αγίας Μάρτυρος Γλυκερίας(ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και ΥΜΝΟΙ για την Αυριανη Εορταζόμενη Αγία Γλυκερία την Μάρτυρα.)

13 Μαΐου: Αγία Γλυκερία - Ο Βίος, και τα φρικτά βασανιστήρια της Αγίας(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Γλυκερία την Μαρτυρα)

THE MESSAGE - Hollywood English Movie | Classic Hollywood War Action Ful...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ στα Αγγλικά.Ο Μεσσίας.Καλή παρακολούθηση.)

ORCA: THE KILLER WHALE - Hollywood Full Action Movie In English | Hollyw...(ΕΚΤΑΚΤΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ."ORCA: THE KILLER WHALE" -Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΧΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ! Το κάρφωσαν Τζίμα και Παπαδάκης! "Μην το πεις"! Τ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογράφο κ.Θ.Κόκαλη.)

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ .ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.(Για το ΑυριανόΜεσημέριανό σας πιάτο,το Επιδόρπιο-Γλυκό σας,αλλά και Παγωτο για τις Ζεστες μέρες τιου Καλοκαιριου)

Εύβοια-Διαδρομές στην Ερέτρια/ Evia-Routes in Eretria(Τουριστικοί Καλοκαιρινοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΕΡΕΤΡΙΑ.ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κριθαράκι κοκκινιστό - Εύκολη και γρήγορη συνταγή(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 11/05/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.Χριστός Ανέστη.

Η επιστροφή των εικόνων στο Μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας (23...(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιασεις Αγίων Μορφών και Μοναστηριών της Ελλάδας μας.Στην Συνέχεια με το Μοναστηρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Άννα Καρένινα (1948) ελληνικοί υπότιτλοι

Άγιος Επιφάνιος Κύπρου - 12 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Επιφάνιο Κύπρου,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο..)

Απολυτίκιον Αγίου Επιφάνιου Κύπρου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Επιφανιο Κύπρου)

Η Παριζιάνα (1957) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Η Παριζιάνα (1957) Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)

Expeditionen ins Tierreich - Das Abenteuer der Eisbärenkinder: Rodeoreit...(Η Μαμα Αρκούδα με τα Μικρα της.)

Τόλμα να 'ρθεις Αντίχριστε!! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρέα με την Πρεσβυτέρα κ.Καλυψώ Δημητριάδη,σε θεμα τρεχουσας Επικαιροτητας)

Bull Shark | Full Movie | Action Horror | Killer Shark!(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣBull Shark | Full Movie |Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Τροφές που ανεβάζουν την "ΚΑΛΗ" χοληστερίνη(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεία μας)Καλο Απόγευμα Φίλες και Φίλοι ,μου.

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! Θα γίνει μια μέρα πριν τις εκλογές! Σημείωσε το ...(EKTAKTH/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θανο Κόκαλη.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.Χρήστός Ανέστη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ(Κλεινουμε Σημερα με Παρακλήσεις στην Παναγία μας.Στην Συνέχεια με Παρακληση στην Παναγία την Ελευθερώτρια.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

11 Μαΐου: Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος από Θεσσαλονίκη - Το αποστολικό έρ...(Kαθημερινό Εορτολογιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Κυρίλλου και Μεθοδίου,των Ισαποστόλων)

Laurel and Hardy The Battle of the Century (1927) Colorized! Best Comedy...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τους Αξέχαστους Χοντρό -Λιγνό,το Αχτύπητο Δίδυμο,Καλή παρακολούθηση.)

Τα δόντια της παραλίας | Μετοχή | Ολόκληρη η ταινία (Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,Τα δόντια της παραλίας.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Inspector Gadget 154 - Quimby Exchange (Full Episode)

Underwater World 8K ULTRA HD – Marine Life, Sea Animals and Coral Reef(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεσνούς)

Ο άγγελος εβόα Φωτίζου, φωτίζου, η νέα Ιερουσαλήμ Ήχος Α΄ Άρχων Υμνωδός ...(Πασχαλιάτικα με ΥΜΝΟΥΣ και Αλλα.)

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΠΟΣ!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον πρωτοπρ/ρο π.Βασίλειο Βελουδάκη,και κάθε Κυριακή και Τριτη Απογευμα.)

Το γευστικό δώρο της φύσης | Πρέσπες - Καστοριά(ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Τυρόπιτα σουφλέ Λατρεμένη σε 10' Εύκολη ζουμερή με μια κάπως διαφορετικ...(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.με Τυρόπιτα.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Η πνευματική τροφή που τρέφει την ψυχή μας - Αθανάσιος Μητροπολίτης Λεμεσού(Κλεινουσε σημερα με Παρουσιασεις και Παράκληση.Σημερα με Παρουσισση του Πανιερωτατου Μητροπολίτη Λεμεσου κ.κ.Αθανασίου σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστος Ανέστη.

Μεσοπεντηκοστή. Τι εορτάζουμε;(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Μεγάλη γιορτή της Μεσοπεντηκοστής,απο τον Θεολόγο Καθηγητή κ.Ευαγγελο Ρωσσόπουλο)

Απολυτίκιο Μεσοπεντηκοστής - Θεόφραστος Α. Βογιατζής(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Μεγαλη γιορτή της Μεσοπεντηκοστης)

Μεσοπεντηκοστή: Η Δεσποτική Εορτή - Ύμνοι και Τροπάρια της Μεσοπεντηκοστής(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Αυριανή Μεγαλη γιορτή της Μεσοπεντηκοστής,απο τονν Γέροντα π.Αθανάσιο)

Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! ❄️🐺🌞 | Χάιντι Official

Genevieve (1953)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 09/05/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Σιρόπι άγριο τριαντάφυλλο (κυνόροδο)Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας

Αστυπάλαια: Εξερευνώντας την πεταλούδα του Αιγαίου(Εξερευνόντσας τα Νησια του Ν.Α,Αιγαιου και Οχι μόνο.ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ.)

Inspector Gadget 146 - The Emerald Duck | HD | Full Episode(Κιν.Σχέδια για τους ,Μικρούς μας Φίλους με Αστυνόμο Σαινι σε Νεες περιπέτειες.Καλη παρακολούθηση.)

Άγρια χόρτα στη ρεματιά!(Πως να μαζεψτε και να ξεχωριστε τα Χορτα της Ρεματιάς)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Wildlife: The Super Beautiful Moment of Hwange National Park ...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

καταπληκτικά ζυμαρικά κοτόπουλου δεν είχα ποτέ τόσο νόστιμα ζυμαρικά! πρ...(Για το Μεθαυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.,η Εναλλακτική σας Λύση.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τρίτη

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΓΕΣ! Μόνο την Ελλάδα δεν στο λένε! ΜΙΛΗΣΕ: «Μην τ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Λ.Πασχο.)

ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Χριστόφορο προστατη των Οδηγών)

Απολυτίκιο Αγ. Χριστοφόρου - 9 ΜΑΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Χριστόφορο Προσττατη των Οδηγών.)

Penny Princess (1952) Η Πριγκίπισσα Της Δεκάρας(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣPenny Princess (1952) "Η Πριγκίπισσα Της Δεκάρας"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Σε Μοναστήρι αλαργινό | Ιερά Μονή Κουδουμά(ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Ιερά Μονή Κουδουμά)

ΜΕΛΙΓΚΡΑ ΤΕΛΟΣ : Οικολογική Και Χημική Καταπολέμηση | #μελίγκρα #κήποσ #...

Γιατί ξυπνάω μέσα στη νύχτα (λύσεις)!Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Ψυχική μας Υγεία .

Две сестрёнки - две подружки(Μαμα ειναι Μονο Μια.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ με τα Μικρα της)

Μεσογαίας Νικόλαος συνομιλία με άθεο!!(Παρέα με τον Γέροντα Σεβασμιώρτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας κ.κ.Νικόλαο,σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

4K African Wildlife: Aberdare National Park, Kenya - Scenic Wildlife Fil...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικης.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Μην αποδέχεσαι και μην απορρίπτεις χωρίς έρευνα - Αθανάσιος Μητροπολίτης...(Παρέα με το Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο,με θέματα τρεχουσας Επικαιρότητας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

🎀ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΉ: Άγιος Αρσένιος,ΥΠΈΡΟΧΟ~υποδύθηκε τον ΖΗΤΙΆΝΟ και... #βίο...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Αγίων Μορφών.Στην Συνέχεια με τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρσένιο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Ιωάννης ο Θεολόγος· ο Μάρτυς του Ιησού - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αγιο Ιωαννη τον Θεολόγο,απο τον Μακαριστό Γέροντα Πανοσ/το Αρχιμ/τη π.Ανανία Κουστένη)

Aπολυτίκιο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. ΄΄Απόστολε Χριστού τω Θεώ ηγαπημέ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωάννη τον Θεολόγο)

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΠ06 | ΝΤΟΜΑΤΑ(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

The Ocean 4K - Sea Animals for Relaxation, Beautiful Coral Reef Fish in ...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς.Ε.)

Teraz Miki! - Proste sprawy(Κιν.ΣΧέδια για τους μικρούς μας Φίλους,με Μικυ Μάους.Ε.)

Godzilla vs King kong 1962 film completo ITA(ΕΧΤΡΑ TAINEIA ΠEΡIΠETEIAΣGodzilla vs King kong 1962 Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Тигрица Скарлетт снова принесла показать малыша! Тайган Tigress Scarlett...(Μαμα Τιγρης για τις Φίλες και τους Φίλους μας.Παρεα με τα Άγριια Θηρία.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Jane And The Lost City (1987) | Full Movie(Η EXTRA TAINEIA THΣ BΔOMAΔAΣ.Jane And The Lost City.Καλή παρακολούθηση.)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΥΧΤΑ! Στο κρύβουν για να μην επαναστατήσεις! Υποχρεούται κ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Θ.ΚΟΚΑΛΗ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για ακόμα Ενα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστ.τραγούδια και Ταξιαρχης)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.Χριστος Ανέστη.

Μπουκιά και Συγχώριο - Σίφνος Β΄(Μια Ιδεα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο,απο τον Μαμαλάκη )

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ,ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΟΜΙΛΙΕΣ)Γ'ΜΕΡΟΣ(Το Γ και τελευταιο ,μερος σε Επανάληψη,της Λιτανρειας του Αγιου Θεοδωρου για την Διάσωση της Πολης.Πριν απο 5 Χρόνια )

Κυριακή Παραλύτου: Ποιος έφταιγε και ήταν μόνος; - Το Ευαγγέλιο της Κυρι...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανη Ευαγγελικη Περικοπη της Κυριακης του Παραλυτου,Ιωανν. 14-15,απο τον Γεροντα π.Νεκταριο για τον Παραλυτικο.)

4K African Wildlife: African Safari 4K - Scenic Wildlife Film With Afric...

Anthony Quinn in "Seven Cities of Gold" (1955)

Trip to Serifos island - Exploring island - Panagia Skopiani⛪ 🇬🇷

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Ίο

Χάιντι: Επεισόδιο 15o - Το καμπαναριό!!! 🏰🔔🐦 | Χάιντι Official

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

«ΟΣΙΑ ΣΟΦΙΑ Η ΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ», OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΑΝΙΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ ΣΤ...

Η Αγία Σοφία ψάλλει την Παναγία(Η Αγία Σοφία Ψαλλει Υμνους για Την Παναγια και Κλεινουμε με Αυτο.)Καληνυχτα.Καλό ξημερωμα.Χριστος Ανεστη.

Προφήτης Ιώβ - 6 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτικιο για τον Αυριανο Ερταζομενο Αγιο προφητη,Δικαιο ,Πολυαθλο Ιωβ,απο τον Γεροντα π.Αθανασιο)

05/05/2021 - ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΙΩΒ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΘΛΟΥ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.)

Αγίου Προφήτου Ιώβ 6 Μαΐου.Saint ProphetJob 6May-Пророк Йов 6травня-Прор...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Πολυαθλο,και Προφητη Ιωβ

WHITE FEATHER 1955 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

Τι πρέπει να λέμε όταν λιβανίζουμε;(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο,σε Θεματα Ποιμαντικης Διακονιας)

Inspector Gadget 128 - Bermuda Triangle | HD | Full Episode(Κιν Σχέδια για τους Μικρούς μάς Φλους με Αστυνομο Σαινι και την παρεα του,σε Νεα Επισοδεια..Καλή παρακολουθηση.)

POPEYE THE SAILOR MAN | 1 Hour Classic Collection(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φιλους,με Ποπαυ το Ναυτακι Καλή παρακολουθηση)

Vertreibung der Piraten | Zwei Asse trumpfen auf | Bud Spencer & Terence...(Η Εναλλακτική Λύση για την Ταινεια,Γελιου,με τον Μπαντ Σπενσερ και Τερενς Χιλ.Καλή παρακολουθηση)

Auckland, NZ(Τουριστικοι Προιροσμοι ανα τον Κοσμο.ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.)

Very beautiful birds sound in the wild.(Απογευματινη Μουσική ξεναγηση,στην Αγρια Φύση με τα Ξωτικα πουλια.2.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

дикая природа 4k - Замечательный фильм о дикой природе с успокаивающей м...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρία του Δασους και της ζουγκλας μετα Μουσικης.Ε..)

Παρακλητικός κανόνας στον Άγιο Εφραίμ(Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευη.Χριστος Ανεστη.

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Μονή Κλειστών (ψάλλουν οι μοναχές της Μονής) HD(Κλεινουμε και σήμερα με Υμνους και Παρουσιασεις.Στην Συνεχεια με Υπεροχες Ψαλμωδίες,στην Υπεραγια μας Θεοτοκο απο την Ι Μόνη Κλειστων)Καληνυχτα.καλό Ξημέρωμα.Χριστος Ανεστη.

Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες 2 Ιούλιος Βερν(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Αριστουργήματα του Ιουλιου Βερν.2.Καλή παρακολουθηση)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 04/05/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνωσεις)

Αγία Ειρήνη - 5 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανασιο,για τήν Αυριανη Εορταζομενη Αγια Ειρηνη την Μεγαλομαρτυρα.)

Αγία Ειρήνη - Άγιος Εφραίμ γιορτή: Γιορτάζει 5 Μαίου το Μοναστήρι στη Νέ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για του Αυριανους Εορταζομενους Αγίους Ειρήνης Μεγσλομαρτυρος και Εφραιμ.)

Απολυτίκιο Αγ. Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης - 5 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ γιαωτηννΑυριανη Εορταζομενη Αγία Ειρήνη την Μεγαλομαρτυρα.)

Ο Καβαλάρης Του Ανέμου 1958 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

Looney Tunes: Platinum Collection, Vol 3 - Titles Compilation (Part 2)Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και Μπαγκς Μπανυ και η Παρεα του.Καλή παρακολουθηση.)

African Jungle 4K - The World's Second-Largest Tropical Rainforest | Sce...(Παρεα με τα Αρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Απογευματινος Μουσικός περιπατος. στις Αγριες Β12Θαλασσες και στους Ωκεανούς,για Ρηλαξ.)

Locos del aire | El Gordo y el Flaco | COLOREADO | Película clásica en e...(Χιουμοριστικα Στιγμιοτυπα με τους Αξεχαστους Χοντρο Λιγνο.Καλή παρακολουθηση)

'Υμνοι της Αναστάσεως.(ΥΜΝΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΙ Αιωνιοι)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «Αξιον Εστί» στη Μητρόπολη Αθην...(Αφιέρωμα στην Παναγια μας,στην θαυματουργή Εικόνα της το Αξιον Εστί.)Καλό Μεσημερι.Καλή και Ευλογημενη Κυριακη.

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχεια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ντοναλντ Ντακ και Την Παρεα του.Καλή παρακολουθηση.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Πεμπτη.Χριστος Ανεστη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... όταν δεν έχουμε αναμμένο το Καντήλι στο Εικονοστ...(Κλεινουμε με Παρουσιασεις και σημερα.Στην Συνεχεια ,με τα Σύμβολα και τα Καθηκοντα Καθε Ορθοδοξου Χριστιανού.)Καληνυχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστος Ανεστη.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 03/05/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνωσεις)

Αφιέρωμα στη Σαμοθράκη.(Τουριστικοι Προορισμοι ανα την Ελλαδα.ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.)

ΤΑ 100 ΤΟΥΦΕΚΙΑ (1969) 100 RIFLES Γουέστερν Ρακέλ Γουέλς, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Τα 100 ΝτουΦεκια"Η ταινεια της Βδομαδας.Καλη παρακολουθηση)

ZAGORI 2022 Wanderungen zu den Meteora-Klöstern(Τουριστικοί Προορισμοι Ανα την Ελλαδα.ΖΑΓΟΡΙ.ΗΠΕΙΡΟΣ.)

Ταξίδι στα Μετέωρα - Τα Μοναστήρια που αιωρούνται στον αέρα - Μετέωρα Ντ...(Εκκλησίες και Μοναστηρια ανα την Ελλαδα.ΜΕΤΕΩΡΑ.ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ)

τσουρέκια αφράτα μαστιχα που μένει φρέσκο για μερεςfy ...(Πως να Φτειαξτε τα τσουρεκια σας μεχρι και της Αναλληψεως.

Τα καλύτερα Κεφτεδάκια στο φουρνο με πατάτες 💯 το μυστικό για απίστευτη ...(Για το ΑυριανοΜεσημεριανο σας πιατο,η Εναλλακτική)

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Φύτεμα ντoμάτας & περιποίηση 2019(Πως Φτιαχνουμε και Φυτευουμε Φυτώρια και Ντοματες.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Φτιάχνουμε υγρό λίπασμα για τα φυτά μας εντελώς δωρεάν(Χρήσιμα και Ωφελιμα για τον Κηπο σας.Ε.)Καλό Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου

TO ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Είναι στο χέρι μας! Ο Θεός να μας...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τεταρτη.

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ (η πιο ωραία παράκληση(Κλείνουμε σήμερα,κάτω από δύσκολες συνθήκες με Παρουσιάσεις και Παράκληση Στην Συνεχεια. με την ποιο Ωραία Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλο ξημερωμα Χριστός Ανέστη π

03a Αγ Τιμοθέου και Μαύρας Saint Timotheus and Mavras(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ γιτους Αυριανους Εορταζομενους Αγίους Τιμοθέου και Μαύρας.)

ΥΜνΥΥ

Laurel & Hardy - Slapstick Magic TV Special (1985) - Part 3 (Conclusion)

Ζαμπονοτυροπιτα λατρεμένη σε10'👌Εύκολη ζουμερή με μια κάπως διαφορετική ...

Jo, film complet avec Louis de Funes(Η ΕXTRA Ταινεια της Βδομάδας.στα Γαλλικά.Καλη παρακολούθηση.)

🍀 Βασιλικός: 10 μυστικά για τη φροντίδα του - Τα Μυστικά του Κήπου(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την κουζίνα σας.)

Η Σμυρνιά - Ελληνική Ταινία 1969(Η ΕXTRA Ελληνική ταινεια της ΗμέραςΚαλη παρακολούθηση.).

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΒΡΑΔΥ! Έπεσε σύρμα από την Γερμανία! Γι'αυτό θέλουν άμεσα..(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/Φο κ.Θ.Κοκαλης).

Άνοιξη 2023 - Τσουκνίδα: Συγκομιδή και Μαγειρική(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)

Αρνάκι στην γάστρα με πατάτες | By Petros Maounatzis(Για το ΑυριανοΜεσημεριανο σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λύση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Φωτεινά Μονοπάτια «Τα μοναστήρια της Κρήτης» | 14/04/2019 | ΕΡΤ(Κλεινουμε και Σήμερα με Παρουσιάσεις.Αμμέσως μετα με την τρίτη Παρουσίαση Τα Μοναστήρια της Κρήτης)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων Αγίου Αθανασίου - 2 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Αυριανή Εορταζομενη Ανακομοιδή Λειψάνων Μεγάλου Αθανασίου.)

ων

Απολυτίκιο Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγ. Αθανασίου - 2 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Ανακομοιδή Λειψάνων,του Αγίου Αθανασίου)

Ταξιάρχης Μανταμάδου Κυριακή των μυροφόρων 2023(EOΡTAΣTIKA ΔΡΩMENA,την Κυριακη των ΜυροφόρωνΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ,με τους Αγίους του.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΥ.)

ANIMALS and NATURE 8K ULTRA HD with Names and Sounds(Παρέα με τα Αγρια Θηρία και Ζωα του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Διαγωγή μηδέν (Ελληνική Ταινία 1949)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Διαγωγή μηδέν (Ελληνική Ταινία 1949)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ναοί και Μοναστήρια της Λέσβου(ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ και ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ανα την ΕΛΛΑΔΑ.ΛΕΣΒΟΣ.)

Τροφές πλούσιες σε Β12(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεία μας.Ε.)

The Ocean 4K - Sea Animals for Relaxation, Beautiful Coral Reef Fish in ...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Η Παναγία ΄΄ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΄΄στην Αθήνα ΣΤΙΣ 3 ΜΑΪΟΥ-6 το απόγευμα !!! @gio..(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ΓΥΘΕΙΟ. ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ;(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΓΥΘΕΙΟ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.Καλό Μηνα.Χριστός Ανέστη.