Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

60 Λεπτά Στρουμφάκια • Συλλογή 1 • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Συλλογή Στρουμφάκια..Καλή παρακολούθηση)

Beautiful Relaxing Music, Peaceful Soothing Instrumental Music, "Wildern...**(Απογευματινή Μουσικη Ξενάγηση στις αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Ρυζόγαλο(Μια Λύση για να Φτιάξτε ριζόγαλο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Παστίτσιο Pastice ή Μακαρόνια του φούρνου Κυπριακά από την Ελίζα #MEchat...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική απο την Ελίζα.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

🎀 ΠΌΣΟΙ Άγιοι ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ υπάρχουν; Κ ΠΟΙΟΙ είναι; 🎀(Κλεινουμε σημερα με Παρακλήσεις και Παρουσιάσεις.Στην Συνέχεια με Παρουσιαση στο Πόσοι Αγιοι Ανάργυροι υπάρχουν.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Нежная музыка, успокаивает нервную систему и радует душу - лечебная музы...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες Θαάσσες και στους Ωκεανούς)

Γαρίδες στο τηγάνι από την Ελίζα #MEchatzimike(Μια Ακομα Εναλλακτική απο την Ελίζα με Γαρίδες στο τηγάνι)

Απίστευτη τεχνική κονσερβοποίησης χυμού Kαρπουζιού! Η μυστική μέθοδος πο...

Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός - 1 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Κοσμα και Δαμιανού των Αναργύρων των εν Ρώμη απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, των εν Ρώμη(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Αναργυρους εν Ρώμη

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ! Το είπε η ΕΡΤ για τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ! "Φυλακή μέχρι κα...

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων 30.6.2021(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Αποστόλους,που την Συναξιν των Εορταζουμε)

Απολυτίκιο Σύναξης των 12 Αποστόλων - 30 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Αποστόλους που την Συναξη των Εορτάζουμε.)

Σάρμα | Ντολμάδες | Γεμιστά φύλλα σταφυλιών [διαθέσιμοι υπότιτλοι](Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Ντολμάδες Ορφανά.)

Ο Ιάσων και οι Αργοναύτες (1963) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Ιάσων και οι Αργοναύτες "(1963)Η Ταινεια της ΒδομάδαςΚαλή παρακολούθηση.)

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Σπανακόπιτα Χωριάτικη στο τηγάνι μόνο σε 15'' 🥰 Τραγανή και Πεντανόστιμο...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)

Μελιτζάνα(Πως να Καλλιεργήσετε Μελιτζάνες.Χρησιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)

ΕΠΕΙΓΟΝ! Δόθηκε η εντολή για τους Σπαρτιάτες! Ετοιμασία για πολιτειακή α...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Τι ώρα να τρώτε για καλύτερη διάθεση;(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας,απο τον Διατροφολόγο κ.Στελιο Πανταζή)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Κύθηρα - Σταυροδρόμι πολιτισμών και λαών(Tουριστικοί Θερινοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΚΥΘΗΡΑ.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Πέμπτη

Πως νίκησα τον εγωϊσμό; - Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση.Σημερα με Παρουσιαση του Γεροντα Εφραιμ ,με Τιτλο Πως Νικησα τον Εγωισμό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα 4K - Απίστευτο υποβρύχιο κόσμο - Τροπικά ψάρ...

ΑΣΣΟΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΡΥΦΟΣ "ΑΣΣΟΣ" ΣΤΟ...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΣΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ)

Σπανακοτυρόπιτα με φύλλο αέρος από τον παππού Τάσου(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον παπου Τάσο)

π.Θεόδωρος Ζήσης, Κήρυγμα στην εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου...(ΟΜΙΛΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Πετρου και Παυλου,των Αποστόλων και Πρωτοκορυφαίων,απο τον πρωτοπρ.π.Θ.Ζήση.

Άγιοι Πέτρος και Παύλος - 29 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Πετρου και Παυλου των Αποστόλων και Πρωτοκορυφαίων,απο τον Γέροντα π..Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου - 29 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους ΑυριανούςΕορταζόμενους Αγιους Πετρου και Παύλου,των Αποστόλων)

The Divorce Of Lady X (1938) Το Διαζύγιο Της Λαίδης Χ

KOS - Strand Buggy Tour über die Insel - Urlaub in Griechenland - Vlog #26(Διεθνείς Μουσική Ξενάγηση σε ενα απο τα Ωραιότερα Νησιά των Δωδ/νήσων.ΚΩΣ.)

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Διατηρώ τις ντομάτες ΦΡΕΣΚΕΣ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ! Χωρίς ψυγείο! Χωρίς αλάτι, νε...(Πως να διατηρείστε Ντομάτες εκτός Ψυγείου για 2 Χρόνια.)

The Best 4K Aquarium for Relaxation II 🐠 Relaxing Oceanscapes - Sleep Me...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)

Βίος Ἁγίων Ἀναργύρων ΚΥΡΟΥ καί ΙΩΑΝΝΟΥ.(Καθημερινό Εορτολόγιο για το Σημερινούς Εορταζόμενους Αγιους Κυρου και Ιωαννου των Αναργύρων που την Ευρεση των Ιερων Λειψάνων των Εορταζουμε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Top 10 Best Classic Looney Tunes Cartoon Compilation [HD](Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τα καλίτερα Κιν.Σχέδια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Γιουβέτσι με καλαμαράκια | Σταύρος Βαρθαλίτης(Μια Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιλατο με Καλαμαράκι Γιουβέτσι.,απο τον Σταυρο.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Όταν το ακούσετε αυτό.. τότε έρχεται ο ΠΟΛΕΜΟΣ(Κλεινουμε σημερα με Προφητειες.2η Προφητεια απο τον Προφητεια απο τον Αγιο Παισιο τον Αγιορειτη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

σιο

Εύρεση Τιμίων Λειψάνων Αγίων Αναργύρων Κύρου & Ιωάννου - 28 Ιουνίου - Βί...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Κυρου και Ιωαννου των Αναργύρων,,που την Ευρεσην των τιμιων του Λειψάνων των Εορτάζουμε,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Η ανακομιδή των Λειψάνων των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου Απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Ανακομοιδή Λειψανων των Κυρου και Ιωαννου των Αναργύρων)

Η Νύχτα του Κομήτη (1984) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Η Νύχτα του Κομήτη (1984) Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 27/06/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

«Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΦΑ»! Ραγδαίες εξελίξεις μετα τις εκλογές μας! Η Γαλλία...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

Хорошо когда летом есть снег и можно в нём поваляться 26.06.2023(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής,Ε)

ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΥΠΙΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ (1965) Γουέστερν Μοντγκόμερι Γούντ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟ..*(.ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΥΠΙΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ (1965) Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλη παρακολούθηση.)

16. Πὼς πρέπει νὰ πολεμᾶμε τὴν ἄλογη θέληση τῶν αἰσθήσεων, Ἀόρατος πόλεμ...(Χρήσιμα και ΨυχΩφέλιμα.)

African Safari 4K - Amazing Wildlife of African Savanna | Scenic Relaxat...(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Απλογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ! Τα λαχανικά είναι τραγανά για 2 χρόνια ακόμα περισσότερο απ...)Πως να διατηριστε Λαχανικά σε βάζο για αρκετο Χρονικο Διαστημα..Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα μας )Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Συνταγή παγωτού καραμέλας(Το Εποδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριαμό σας πιατο.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τρίτη.

Τα κανάλια του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ άρχισαν βρώμικο πόλεμο στους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!! Ο Κα...(Ολα τα Συστημικά Κανάλια απειλουν το Δημοκρατικο μας Πολίτευμα,μεσω του Εκολαπτόμενου Παγκόσμιου Πρωθυποργού σας,και κλείνουμε με Αυτο΄)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

🎀Έσκασε η ΒΟΜΒΑ: ζητά ΣΥΓΓΝΩΜΗ στους ΑΝΕΜΒΟΛΊΑΣΤΟΥΣ η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ Καναδ...(Ο ΚΟΥΛΗΣ πότε θα το Κάνει...?Μπραβο στην Πρωθυπουργό του Καναδα.)

Απολυτίκιο Αγ. Σαμψών του Ξενοδόχου - 27 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Σαμψων τον Ξενοδόχο.)

Rob B Hood | New Blockbuster Hit Jackie Chan Movie | Full HD Action Come...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Rob B HoodHit Jackie Chan Movie | Full HD.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλη παρακολούθηση.)

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Από τη φυλακή στη Βουλή! 3 πατριωτικά κόμματα μπήκαν μέ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/γφο κ.Λ..Πάσχο.)

Καλοκαίρι με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ ☀️🦩🌻 | Μάγια η Μέλισσ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με την Μαγια την Μέλισσα.Καλη παρακολούθηση.)

Ο Πύργος της Βαβέλ - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(Παρεα με τον Γέροντα π Αθανάσιο.Σημερα με θεμα τον Πυργο της Βαβελ)

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Γεμιστά άνθη κολοκυθιάς με ρύζι στο φούρνο από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το ΑυριανόΜεσημεριοανό σας πιατο.,Ανθη Κολοκυθιας γεμιστα απο την Ελίζα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.0

3 HRS Greek Instrumental Music | Platinum Series with HD Greece Visualizer(Μουσική Βολτα στα Νησιά.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Δυσάρεστα νέα για όσους λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά((Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα.

Παρακλητικός Κανών Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στην Παναγια μας και στους Αγίους.Στην Συνεχεια με Παρακληση στον Οσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Δαβίδ εκ Θεσσαλονίκης - 26 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Δαβιδ τον Εν Θεσσαλονίκη)

Απολυτίκιο Αγ. Δαβίδ ο εν Θεσσαλονίκη - 26 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Δαυίδ εν Θεσσαλονίκη.)

"ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΗ ΛΥΓΙΣΕΙΣ" - Σπανουδάκης(Τονωτικα-Πατριωτικά τραγουδια.,απο τον Σταμ.Σπανουδακης)

The Black Hole | Full Movie | Action Adventure Disaster(H TAINEIA THΣ HMEΡΑΣ.The Black Hole | Full Movie .Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση.)

Picnic Lunch The BEAN WAY | Mr Bean Funny Clips | Mr Bean Official(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξέχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)

Περονόσπορος Αμπέλου‼️ Μόνο Έτσι Αντιμετωπίζεται Η Σοβαρότερη Ασθένεια τ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

HAPPY TRAVELLER στην ΚΟΡΙΝΘΙΑ(Βολτα με την Ηλέκτρα τον Ευτύχη και το happy Traveler στην Ευρώπη στον κόσμο,και στην Ελλάδα.ΚΟΡΙΝΘΙΑ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SHOCK!!ΕΠΩΝΥΜΗ-ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ "Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΟΛΟΦ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

π. Ελπίδιος: Το Μυστήριο της Μετανοίας(Παρεα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο,με θεμα το Μυστήριο της Μετανοίας.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΚΑΙΡΌΣ | Ο Σάκης αρναουτογλου μιλά για έντονη ασταθεια και αύριο Κυριακή!(Καθημερινές Προγνώσεις)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιαν.τραγούδια και Ταξιαρχης)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ! Αυτό κρύβουν για το πραξικόπημα στην Ρωσία! Δ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο Θ.Κόκαλη)

Αγία Φεβρωνια (Βιογραφία)Βιογραφικό της Αγιας Φεβρωνίας απο αλλη πηγή.

178 Αγία Φεβρωνία 25 Ιουνίου απολυτίκιο subtitles(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους,για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Φεβρωνία την Μάρτυρα.),

25 Ιουνίου: Αγία Φεβρωνία - Η μοναχή που αρνήθηκε το γάμο, και υπέστη φο...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Φεβρωνία την Μαρτυρα.)

ΛΥΧΝΟΣ TV- ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Γ' ΜΑΤΘΑΙΟΥ(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Γ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ.Χρυσόστομο,και το Λύχνος Tv)

NOT DISPUTE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ ΟΡΜΑ ΧΟΝΤΡΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΡΜΑ ΧΟΝΤΡΕ Φραγκισκος Μα...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ ΟΡΜΑ ΧΟΝΤΡΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΡΜΑ ΧΟΝΤΡΕ Φραγκισκος Μανέλλης..Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΛΑΧΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Mr Bean Hotel | Mr Bean Full Episodes | Mr Bean Official(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean.Καλη παρακολούθηση.)

Baby Animals 4K - Amazing World Of Young Animals | Wildlife Relaxation F...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Καλαμαράκια Με Σπανάκι Και Μυρωδικά Στην Κατσαρόλα(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Καλαμαράκια.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Μαρμελάδα βερίκοκο, αποστείρωση βάζων και πώς κάνουμε κενό αέρος στα βάζα(Πως να Φτιαξουμε Μαρμελάδα Βερυκοκο. κ.α.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι.

ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ 25/6/23;(Ενα Δείλημα πριν τις Εκλογές.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Παράκληση στην Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί(Κλείνουμε σημερα με Παρουσίαση και Παρακλησεις.Στην Συνέχεια με παρουσιαση της Θαυματουργής Εικόνας του Αξιον Εστι,και Παράκληση.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Λαζάρου Καλαμάρι γεμιστό Lazarou Kalamari gemisto me mosxarisio kima(Μια Ιδεα για το Μενού της Κυριακης,απο τον Λευτερη Λαζάρου.)

Το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη - 24 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Γενέθλιο του Προδρόμου,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Γενέθλιο Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου - 24 Ιουνίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για το Αυριανό Εορταζόμενο Γενέθλιο του Τιμίου Προδρόμου)

ΦΟΝ ΣΠΕΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ 1956 (Ολόκληρη Ταινία Δράσης) HD 720p...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΦΟΝ ΣΠΕΕ, "ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ "1956 (Ολόκληρη Ταινία Δράσης)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Lo MEJOR DE MARRUECOS - Desierto del Sáhara 😮 2022(Βολτα στην Σαχαρα με Ξεναγηση.Ε.)

Κρητικό Γαμοπίλαφο | Παππούς Τάσος(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο απο τον παπου Τασο.)

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ντόναλτ Ντάκ και την Παρεα τους.Καλή παρακολούθηση)

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Δεν θα αγοράσετε ποτέ ξανά παγωτό! Απίστευτα καλή τούρτα παγωτό, ICE CRE...(Για το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

Encuentro con GORILAS SALVAJES en Uganda - Vlog(Σαφαρι και Ξενάγηση στους...Γορίλες στην Ουγκάντα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

πατέρας Ελπίδιος: Σώσε, Θεέ μου, την Ελλάδα μας(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο με θέμα τρεχουσας Επικαιροτητας.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Έσκασε βόμβα: « Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ φτάνουν το 3,5% και μπαίνουν στη βουλή»(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με Προεκλογικές; Ενημερώσεις)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Παρακλητικός κανών εις τον Αρχάγγελο Μιχαήλ Πανορμίτη.(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις,στην Παναγία μας και στους Αγιους και Παρουσίαση.Σημερα με Παρακλητικό κανόνα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ Πανορμίτη)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν - Οι συνταξιδιώτες

Ο Άγιος της ημέρας - 23 Ιουνιου - Αγία Αγριππίνα(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Αγριππίνα)

Hachiko, η ιστορία ενός σκύλου-ελληνικοί υπότιτλοι-chris movies(Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Hachiko, η ιστορία ενός σκύλου"-ελληνικοί υπότιτλοι.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 22/06/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Kαλοκαίρι με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ 🙀🍯❤️ | Μάγια η Μέλισσ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους ,μας Φίλους με την Μαγια την Μέλισσα και την παρέα της.Καλή παρακολούθηση.)

ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΙΛΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Το Συμπήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

Δικαιοσύνη & Δικαστές.Μάρτυρες.Αγωγή του πολίτη:Ανάδειξη Αρχηγού & προσό...(Περι Δικαιοσύνης Θείος Λόγος.)

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Το Ocean 4K (Ultra HD) - Όμορφοι κοραλλιογενείς υφάλους και χελώνα (ζωντ...(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεεανούς)

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ (1982) BOMBER Κωμωδία, Δράση Μπάντ Σπένσερ ΕΛ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ (1982) ,με τους Αξέχαστους Μπαντ Σπενσερ και Τέρενς Χιλ.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Πυκνή μαρμελάδα βερίκοκο χωρίς ζελατίνη για τον χειμώνα! Η πιο εύκολη κα...(Πως να Φτιαξτε Μαρμελάδα Βερύκοκο Χωρίς Ζελατίνι,για τον Χειμωνα.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.)Καλό Μεσημερι Κυροιες και Κύριοι.

Κριθαρότο με θαλασσινά από τον Πατέρα Επιφάνιο(Παρέα με τον Μακαριστό Γέροντα π.Επιφανιο.Με Αγιορειτικη Μαγειρικη)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Πέμπτη.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε το τι θα δούμε και θα ζήσουμε(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκταριο.Προφητεια για τα Επερχόμενα δεινα και κλείνουμε με Αυτό)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ 25/6/23;(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ,-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ..με τον Πανοσιολ/το Αρχιμ/τη,παιδοψυχολόγο π.Αντώνιο.ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.)

Ασθένειες Της Τριανταφυλλιάς: Συμβουλές Και Πληροφορίες Για Την Αντιμετώ...(Xρήσιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας.)

Το πάρκο του Μάνσφιλντ (2007) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Το πάρκο του Μάνσφιλντ (2007)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

The Greatest Smurfs SUPERHEROES! • The Smurfs*(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Συλλογή Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ !(Παρέα με τον Πανοσιολογιώτατο,παιδοψυχολόγο,Αρχιμ/τη π.Αντώνιο,σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)

COMO LLEGAR A ÁFRICA - Estoy en Kenia | África Vlog 1(Μια Ξενάγηση στον Αγριο Κόσμο της Ζούγκλας.Ε.)

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Οι Άθλιοι (1978) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Οι Άθλιοι "(1978)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

African Safari 4K - Amazing Wildlife of African Savanna | Scenic Relaxat...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας,μετα Μουσικής.Ε._)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Μαρμελάδα Βερίκοκο - Χρυσόμηλου από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να Φτιάξτε Μαμελάδα Βερύκοκο.,απο την Ελίζα.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΕΔΩ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ! ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ...(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κηπο σας.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

π. Ελπίδιος: Αγιάζουμε το παρόν και ευλογεί ο Θεός το μέλλον(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Αγίων Γερόντων.Στην Συνεχεια με 2 Παρουσιαση του Ενορατικού Γέροντα π.Ελπίδιου)Καληνύχτα.Καλό Ξημρωμα

Τομάτες Σπέσιαλ Ποικιλίες : Συμβουλές Και Πληροφορίες Για Την Καλλιέργει...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)

Απολυτίκιο Αγ. Ιουλιανού του Αιγυπτίου - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιουλιανό τον Αιγύπτιο)

Όταν Σιγούν τα Τύμπανα (1951) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Όταν Σιγούν τα Τύμπανα "(1951)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση )

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 20/06/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Σπιτικό παγωτό χωρίς ζάχαρη και σαντιγί.2. Δεν γνωρίζουν όλοι αυτή τη συντ...(Για Ενα δροσερο σπιτικό παγωτό,χωρις Ζαχαρι.)

ΦΡΆΟΥΛΑ: Συμβουλές Και Πληροφορίες Για Την Καλλιέργεια Φράουλας Από Το Α...(Πως να Φυτεύουμε και να καλιεργουμε Φραουλες)

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

ALONISSOS (Αλόννησος), Greece 🇬🇷 ► Travel video, 30 min. 4K ► Travel in ...(Τουριστικοί Θερινοί ανα την Ελλάδα.ΑΛΟΝΙΣΣΟΣ.)

Νερόπιτα, ή μουσκεμένη πίτα του παππού Τάσου(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο τον παπου Τασο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

10 Σοβαρά Σημάδια Του Οργανισμού! 👉 Κάνε Διάγνωση Σε 11 Λεπτά | Ακαδημία...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Μόνο γάλα και σοκολάτα! Νόστιμο σπιτικό παγωτό σε 5 λεπτά...*(Το Επιδόρπιο-Γλυκο των για τον ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιατο.,και Καλοκαιρινό.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Πως βρέθηκε από την Αγία Ελένη; Πως τον πήραν οι Πέρσες; Πως επανακτήθηκ...* (Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Πρωτη Παρουσίαση.Πως βρεθηκε απο την Αγια Ελένη Ο Τίμιος Σταυρός)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα,

Top 5 Most Beautiful Beaches in Europe(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ευρώπη.)Top 5 Most Beautiful Beaches in Europe(

Απολυτίκιο Αγ. Μεθοδίου Επισκόπου Πατάρων - 20 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μεθόδιο επ.Πατάρων)

Άγιος Μεθόδιος - 20 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μεθόδιο επ.Πατάρων

Γκρέγκορι Πεκ - Το πορφυρό και το μαύρο (1983)*(Η ΤΑΙΝΕΙΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Γκρέγκορι Πεκ - Το πορφυρό και το μαύρο (1983)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΆΚΙΑ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ! ⛵ • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια

Κως: Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια | Ethnos(ΕΚΤΑΚΤΗ /ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.Η Αλήθεια των Διαδυκτιακων Μέσων και των Μ.Μ.Ε.Την Βρηκαν πριν 2μέρες στο Πηγαδι,Βιασμένη και δολοφονημενη,συμφωνα με το Διαδύκτιο, την Ανακάλυψαν Χθές,τα ,Μ.Μ.Ε..Ελλάδα του ΚΟΥΛΗ 2023.Οχι Αλλο Κάρβουνο.)

Δύο λιοντάρια στον Ειρηνικό (1968) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Δύο λιοντάρια στον Ειρηνικό "(1968) Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»! Έδωσε την «ε...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με τον Γέροντα π.Παρθένιο)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ (Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης-μέρος 2ο) - ΝΩΝΤΑΣ ΣΚΟΠΕΤΕΑΣ(Παρεα με τον Όσιο Γέροντα π.Ιακωβο Τσαλίκη.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι

Βυθιστείτε στο μαγευτικό υποβρύχιο κόσμο 4K (Ultra HD) - Θάλασσα Ζώα(Απογευματινη Μουσικη ,Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

ΜΙΚΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ~ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΩΝ(Κλείνουμε σημερα για μια ακόμα βραδια με Παρακλήσεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στους Αγίους.Στην Συνέχεια με Μικρή Παράκληση,στην Υπεραγια μας Θεοτόκου Ιερας Μονής Κλειστών)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Παράκληση Αγίου Ιούδα Θαδδαίου - 19 Ιουνίου (Ζωντανή Ηχογράφηση)ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Παρακληση για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιουδα τον Θαδδαίο

Απολυτίκιο Αγ. Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου - 19 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τγον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιούδα τον Θαδδαίο

Syros - Videos from Greece

Ο φαλακρός μαθητής 1979(H EΛΛHNIKH TAINEIA THΣ HMEΡAΣ."Ο φαλακρός μαθητής"0 1979.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΜΑΘΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη,καθε Κυριακή και Τριτη Απόγευμα)

Όχι στις αναβράζοντες και τις μασώμενες ταμπλέτες(Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.)

Indiana Jones y la Corona de Espinas (Fanfilm Completo en español) (Engl... (Μια Μικρή Γέυση απο το Ινδιανα Τζοουνς το Κλασσικό.)

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Το μαγειρεύω σήμερα! Μια σούπερ συνταγή με στήθος κοτόπουλου, στο τηγάνι(Η 2η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΥΦΕΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΠΡΟΣ 1958 - ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ - ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟ...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΥΦΕΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΠΡΟΣ "1958.Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Ντολμαδάκια Σμυρνέικα Κουπέπια από τον παππού Τάσο 4K(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο τον παπου Τασο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Kreta Rethymno Sehenswürdigkeiten & Strände Venezianischer Hafen & Festu...(Τουριστικοί Θερινοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΡΕΘΥΜΝΟ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο(ΡΕΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ..με τον Μπαρμπα Γιώργο,στο Πάλαι Ποτε Λούνα Πάρκ.)Καλημερα.Καλη και Ελογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για ακομα Ενα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστ.τραγούδια και Ταξιάρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιοι Λεόντιος Υπάτιος & Θεόδουλος - 18 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λεόντιο και των Συν Αυτώ,Εορταζομένων Αγίων.)

Απολυτίκιο Αγίου Λεοντίου - 18 Ιουνίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Λεοντιου,Υπατιου,Θεοδούλου, και των Συν Αυτώ.)

ΚΑΙΡΌΣ | Ο Σάκης αρναουτογλου μιλά για έντονη ασταθεια και αύριο Κυριακή!(Καθημερινές Προγνώσεις)

ΛΥΧΝΟΣ TV- TO ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β' ΜΑΤΘΑΙΟΥ(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.δ18-23,απο τον Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη Πατρών,κ.κ. Χρυσόστομο,και τον Λυχνος ΤV.)

Το Τυχερό Παντελόνι(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤο Τυχερό Παντελόνι,με τον Θ.Β.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Περί μετάνοιας - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(Περι Μετανοίας Λόγος απο τον πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο.)

Toughest Man In Arizona (1952)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣToughest Man In Arizona (1952)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Φυσική Αποκατάσταση Γονάτων & Αρθρώσεων! | Ακαδημία Υγείας(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριιακή

ΛΕΥΚΕΣ ΠΑΡΟΣ LEFKES PAROS - 4K VIDEO(Τουριστικοί Θερινοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΥΚΕΣ-ΠΑΡΟΣ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΟ! Γι'αυτό κήρυξαν εθνικό πένθος! Η Τατιάνα...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ΄φο κ.Θ.Κόκαλη.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Τα αγαπημένα μας μελομακάρονα - Paxxi E09*(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρηνη και το paxxi.)Καλημέρα,Καλό και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο.

Ἐπιτρέπεται νά ἀντιδράσουμε σέ παρεκκλίσεις ἱερέων; , Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιο...(Κλείνουμε Σημερα με Παρακληση και Παρουσιάσεις..Στην Συνέχεια με την 2η Παρουσίαση με τον π.Σαββα Αγιορείτη,Αν πρεπει να μιλαμε η Οχι σε Παρεκλίσεις Ιερέων.Δειτε το Βιντεάκι.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΉ ΛΊΠΑΝΣΗ : Σε Κηπευτικά Και Σε Καλλωπιστικά Φυτά!!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)

16/6/23 Ιερά Αγρυπνία / Ισαύρου & των συν αυτώ, Μανουήλ Σαβέλ Ισμαήλ των...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΘΥΘΙΕΣ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους,Ισαύρου & των συν αυτώ, Μανουήλ Σαβέλ Ισμαήλ)

Των Αγίων Μαρτύρων Ισαύρου Μανουήλ Σαβέλ Ισμαήλ και των συν αυτοίς. Απολ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Κοντάκια, για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Μαρτύρες Ισαύρου Μανουήλ Σαβέλ Ισμαήλ και των συν αυτοίς)

ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ*Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανή σας πιατο, Λύση.)

NAXOS ISLAND GREECE - 4K VIDEO(Τουριστικοί Θερινοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΝΑXOS)

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Μουλάν - Moulan - Παιδική Ταινία - Paidiki Tainia | Παιδικό Κανάλι(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ιστοριες αππο την Ασία,και Μουλάν -Καλή παρακολούθηση.)

Καλύτερα από πίτσα! Απλώς τρίψτε τις πατάτες! Εύκολη, γρήγορη και φθηνή ...(Φτιαξτε τα για Αυρειο και Καλή μας Ορεξη)

ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 2 ΥΛΙΚΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ Ice cream(Γρήγορο και Ετοιμο Παγωτο σε λίγα λεπτα)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Jingle bell dance light(Χορεύοντας με το Αξέχαστο Διδυμο Χοντρού-Λιγνού)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Της νύχτας τα καμώματα. (1957)ΑΦΙΕΡΩΜΑ Στον Β.Αυλωνιτη.2.(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤης νύχτας τα καμώματα. (1957)ΑΦΙΕΡΩΜΑ.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Παρασκευή

Ομοφυλοφιλία Homosexuality - Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις.3η Παρουσίαση του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτου Μεσογαίας κ.κ.Νικολάου,περι Ομοφιλοφυλίσς)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγ. Τύχωνος - 16 ΙΟΥΝΙΟΥ (ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Τυχωνα Επ.Αμαθούντος.)

ΕΓΙΝΕ ΤΟ "ΜΠΑΜ"! Καταργούνται όλα τα πρόστιμα, επιστρέφονται τα χρήματα!...

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 15/06/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ (1991) LUCKY LUKE Γουέστερν, Κωμωδία Τερενς Χιλ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠ...(H TAINEIA ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ TΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ (1991),με τον Τέρενς Χίλ,τον Αξεχαστο. Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

PAROS (Πάρος), Greece 🇬🇷 ► Travel video, 78 min. 4K ► Travel in ancient ...*(Απο τα Καλίτερα Τουριστικά θέρετρα,των Κυκλάδων και Οχι μόνο.)

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

LASSIE: JOYOUS SOUND - FREE FULL FAMILY MOVIE 🎥🐶(..Με την προσφιλει μας Σειρά.ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ)

Greek Music!! Gold Greek Music !! Relax and Listen to Gold Greek Music !...(Γυρναμε Μουσικά την Ελλάδα,για Ρηλάξ)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ! Τελειώνουν όλα αν κυκλοφορήσει αυτή η φωτογραφία..(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη.).Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Syros Island - 4K - Best Places(Η Αρχόντισσα των Κυκλάδων,Οι Καλίτεροι Προορισμοί Καλοκαιρινοί και Χειμερινοί)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

,

Τα πιο Όμορφα Φυτά για Τεμπέληδες | Διακόσμηση με Φυτά | Σπύρος Σούλης(Χρησιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ την ωραιότερη παράκληση της παναγίας,ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...(Κλεινουμε και Σημερα με Παρουσιάσεις και μια Παρακληση στην Παναγια μας,για να την λέμε Καθημερινά)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Οσίου Εφραίμ του Σύρου λόγος για τις αρετές και τις κακίες.(Περι Αρετης και περι Κακίας,Ο Λόγος.)

Απολυτίκιο Αγ. Ιερωνύμου - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Ιερωνυμο.)

IKARIA the secret TREASURE of GREECE ● 4K

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ "ΓΛΕΝΤΙ"! Εδώ θα πάνε οι ψήφοι της εκδίκησης! Το φώναζαν περασ...

ΑΓΓΟΎΡΙΑ. ΔΈΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΝΑΡΙΧΟΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΊΕΣ((Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

Οι τελευταίοι δεινόσαυροι | πλήρης ταινία περιπέτειας(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Οι τελευταίοι δεινόσαυροι."η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ο Ύμνος της Αγάπης - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(Παρέα με τον Παναγιώτατο Μητροπολιτη Λεμεσου κ.κ.Αθανάσιο.)

Αυτές είναι οι "20" ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ της Κων/πολης που μετέτρεψαν οι Τούρκοι σε...(Οι Σουβατζήδες Τουρκαλάδες που καταστρέφουν Εκκλησιες μας και Εμεις τους Φτειαχνουμε Τζαμιά.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

GREEK REBETIKA INSTRUMENTALS - NON-STOP MUSIC) WITH HIGH DEFINITION VISUALS(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,μετα ΜουσικήςGREEK REBETIKA INSTRUMENTALS.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Βέφα.*(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την ΑρχιΣεφ Βέφα.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη

Χαιρετισμοί της Παναγίας ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ Θεοτόκος, Γοργοϋπήκοος, Ιερο...Κλείνουμε σημερα με Παρουσιαση και Παρακλησεις.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση των Χαιρετισμών,στην Παναγία την Ιεροσολυμίτισσα.Γοργουπήκοο)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 14 Ιουνιου Προφήτης Ελισαίος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ελισσαίο.τον προφήτη.

Προφήτης Ελισσαίος - 14 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ελισσαίο,τον προφήτη.)

Απολυτίκιο Αγίου Προφήτου Ελισσαίου - 14 Ιουνίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ελισσαιο τον προφήτη

Μουλάν (2009) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(H TAINEIA EΠIΛOΓHΣ THΣ HMEΡAΣΜουλάν (2009)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ανακομοιδη λειψανων Αγιου Βλασιου Πλακαδος.11/6/23(Απο το Πανηγύρι στον Πλακάδο Γέρας,της Κυριακής 11/6/23,στην Ανακομοιδή Λειψάνων,του Αγιου Βλασιου του Ιερομάρτυρα,Στιγμιότυπα.)

Που βρίσκονται οι ΘΗΣΑΥΡΟΙ που ΛΗΣΤΕΥΘΗΚΑΝ από την Κωνσταντινούπολη ????(ΕΚΤΑΚΤΗ /ΕΚΚΛΗΣΙΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ)

Utopia (1951) | Comedy Movie | Stan Laurel, Oliver Hardy*Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Γέλιου Χοντρού Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 13/06/2023 | ΕΡΤ (Καθημερινές Προγνώσεις.)

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Υποβρύχια θαύματα 4K (Ultra HD) - Σπάνια και πολύχρωμη θαλάσσια ζωή(Απογεματινή μουσική ξενάγηση,στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ - ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ | Η...(ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ κΑι ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ιοι.

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΟΥΖΟ (ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ) - "ΕΛΕΝΗ" (25.06.2019)*(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Συγκράτησε την τοποθεσία!(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Δευτερη Παρουσιαση.Η ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,με τον Δημ/φο κ.Θανο Κόκαλη.)Καληνύχτα,Καλό Ξημέρωμα.

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ταινία✨Αγία Ακυλίνα Νεομάρτυς Ζαγκλιβερίου!(ΑΓΙΑ ΑΚΥΛΙΝΑ Η ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΑΝΗ.Η ΤΑΙΝΕΙΑ.)

27 Σεπτεμβρίου: Αγία Ακυλίνα - Η Αγία από το Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης,...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Ακυλίνα την Ζαγκλιβεριανή,την Μάρτυρα.)

Looney Tunes Fan Made Intros (New Extended Version With New Songs)

Ο Τελευταίος Κυνηγός (2004) Ολόκληρη Ταινία Δράσης, Περιπέτεια | Ελληνικ...(H TAINEIA ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ Τελευταίος Κυνηγός (2004) Ολόκληρη Ταινία Δράσης.Η Ταινεια της βδομαδας.Καλη παρακολούθηση.)

LASSIE'S GREATEST ADVENTURE - FREE FULL FAMILY MOVIE 🎥🐶(Απο σημερα η Λάσση,για Μικρους και Μεγάλους σε Στιγμιότυπα.Καλη πσαρακολούθηση.)

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ 1962(Καλοκαιρινή Ελληνική Ταινεία με τους Αξεχαστους Φρ,Μανελλη,Β.Αυλωνίτη ,Γκιζελα Ντάλη κ.α.Καλη παρακολούθηση.)

Laurel & Hardy Great Guns DVD RIP(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Διδυμο Χοντρού Λιγνού.Καλή παρακολούθηση)

«ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ»! Επιστράτευσαν μέχρι και τον Αρχιεπίσκοπ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Λαχταριστή μπουγάτσα με φύλλο κρούστας | 25.2.2021(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο με Μπουγάτσα)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

#Μαρμελάδα #μανταρίνι σπιτική με μαύρη ζάχαρη δική μου συνταγή#vegan#γλυκό(Φτιαξτε την Μαρμελάδα με Μαρμελάδα Σπιτική.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα

ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ & ΟΙ ΑΓΙΕΣ, ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥΣ!(Κλεινουμε Σημερα με Παρουσιάσεις,Τρίτη Παρουσίαση με την ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. απο τον πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη,με θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας,και Ποιμ.Διακονίας,καθε Κυριακη Απόγευμα,και Τρίτη Απόγευμα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΟΝΟΥΦΡΙΟ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ)

ΑΓΙΟΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ - 12 ΙΟΥΝΙΟΥ*(Kαθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιου Ονουφρίου)

🍿ΕΛΛΗΝΙΚΉ📽️ΤΑΙΝΊΑ🟠ΈΚΠΛΗΞΗ! (αποκλειστικά για τους θεατές του καναλιού & ...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Τα Κίτρινα Γάντια."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Ζάκυνθο - Μέρος 1ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο ΔούσηΖΑΚΥΝΘΟΣ)

5 Καρύδια - Τι Συμβαίνει Στην Καρδιά 4 Ώρες Μετά Την Κατανάλωση Τους(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας,)

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Η ΚΟΤΑ Τ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΣ!(ΕΚΤΑΚΤ/Η/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πανοδσιολ/το Αρχιμ/τη π/Αντώνιο,παιδοψυχολόγο.κάθε Κυριακή Απόγευμα στος 7.30 μ.μ.)

πατέρας Ελπίδιος: Θλίψη στην Ελλάδα, παγκόσμια αναταραχή(Παρέα με τον Ενορατικό Γέροντα π.Νεκταριο με θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλες και Φίλοι μου.

Ενμιρατιξλι ο

Inspector Gadget 156 - Unhenged | HD | Full Episode(Κιν.Σχέδια με το Αστυνόμο Σαινι και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Hunter Animals - 8K (60fps) Ultra HD - με τους ήχους της φύσης (πολύχρωμ...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα καιι Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικης)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Ενα ακομα Σαββατόβραδο,με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια και "Μη Φοβάσαι".)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Άγιοι Βαρθολομαίος & Βαρνάβας - 11 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Βαρθολομαίου Και Βαρνάβα των Αποστόλων απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ TΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΒ/ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙ...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Εορτη της Κυριακής των Αγίων Πάντων,του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτη Κυθηρων και Αντικυθήρων κ.κ.Σεραφείμ)

🌸 ΑΚΟΥΣΤΕ : Των Αγίων Πάντων άνοιξαν οι ουρανοί !!!! Έγιναν φοβερά πράγμ...(Καθημερινό Εορτολογιο για παιδιά,για την Αυριανή Μεγάλη Εορτή της Κυριακής των Αγίων Πάντων

Κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα 4K - ταινία χαλάρωσης υποθαλάσσιων φύσης, πρ...

Κυριακή των Αγίων Πάντων((ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,Κυριακής των Αγίων Πάντων,Ματθ.Ι 32-33,37-38,Ιθ 27-30,απο τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονικης κ.κ.Αθανάσιο)

1971 - Ο Καου-Μπόυς του Μεταξουργείου!!

Ταξιδεύοντας Με Την Κουζίνα -1η σεζόν - Η καλύτερη Μπουγάτσα στην Θεσσαλ...(Ταξιδευοντας με τους ΣΕΦ)

Νησί Ντίνο | Περιπέτεια | Ολόκληρη η ταινία(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Νησί Ντίνο "| Περιπέτεια | Ολόκληρη η ταινία.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

The Atlantis | Film Complet en Français VF | Science-Fiction(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ στα Αγγλικα.Καλή παρακολούθηση.)

ιες και Κύριοι

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Σπιτικό παγωτό χωρίς ζάχαρη και σαντιγί. Δεν γνωρίζουν όλοι αυτή τη συντ...(Φτιαξτο μόνος σου για Ολο το Καλοκαιρι.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Teraz Miki! - Cenne zapasy(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ντοναλντ Ντάκ και την παρεα τους.Καλη παρακολούθηση.) Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Φιλέτο κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές | Ηλίας Μαμαλάκης | Οlivemagazin...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο τον ΑρχιΣεφ κ.Ηλία Μαμαλάκη.)Καλημερα.Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΚΟΡΔΟ για να καλλιεργήσετε σκόρδο στο σπίτι!!!(Χρησιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)Kαλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο

Παράκληση Παναγίας Γοργοϋπηκόου(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στην Υπεραγια μας Θεοτόκο και στούς Αγίους.Στην Συνέχεια Παρακληση στην Παναγία την Γοργουπηκοο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γρανίτα καρπούζι.......!!!!!!!!(Για Δρόσια στις Ζεστες Μηνες του Καλοκαιριου)

Άγιος Σάββας - 10 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Σάββα τον Σταγειρίτη,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Των Αγίων Μαρτύρων Αλεξάνδρου και Αντωνίνης. Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυν...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Αλεξανδρου και Αντωνινης)

ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΜΑΚΗΣ – Αλλάζουν τα πάντα στις δεύτερες εκλογές...

ΑΚΟΥΤΕ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» 08-06-23. Ι.ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ & ΟΜ...(ΑΓΡΥΠΝΙΑ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ για Μαθητες Φοιτητές)

Το πιο χρήσιμο συμπλήρωμα για την άνοια(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

LOONEY TUNES (Best of Looney Toons): BUGS BUNNY CARTOON COMPILATION (HD ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μπάγκς Μπάνυ και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

THE OUTSIDER - Hollywood English Movie | Blockbuster Jackie Chan Action ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ και ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.THE OUTSIDER - Hollywood English Movie,με τον ΤζακυΤζάν,Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την ΑρχιΣεφ Βέφα Αλεξιάδου.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

ΟΜΟΡΦΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΕΑ.(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΕΑ.ΤΣΙΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Laurel and Hardy Putting Pants on Philip (1927) Colored with Never Seen ...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Διδυμο Χοντρου Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Πώς να κρατήσω την ενότητα στην οικογένειά μου;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο με θεματα που αφορουν την ΟΙκογενεια,και Κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

Άγιος Κύριλλος - 9 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κυριλλο Αλεξανδρείας,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

ΜΕΛΙΓΚΡΑ ΤΕΛΟΣ : Οικολογική Και Χημική Καταπολέμηση | #μελίγκρα #κήποσ #...

Τζέιν Έιρ (1970) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Τζέιν Έιρ" (1970) ελληνικοί υπότιτλο.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 08/06/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

ΦΤΩΧΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ Ελληνικοί Ταινία 1962(Η ΕΛΛΗΝΙΚ.ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΦΤΩΧΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ Ελληνικοί Ταινία 1962.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση.)

Bugs Bunny - Sahara Hare(Kιν.Σχέδια για τους Μικρους μσας Φίλους,με Μπαγκς Μπάνυ και Οι Φίλοι του.Καλή παρακολούθηση.)

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ! Το μοίρασαν στα Πανεπιστήμια! Δεν περί...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

4K African Animals: Great Migration from the Serengeti to the Maasai Mar...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Μπουγάτσα με κρέμα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσηΜεριανό σας πιάτο.,την Μπουγατσα την παραδοσιακή.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Beautiful Coral Reef Fish - Relaxing Slee...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στούς Ωκεανούς)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

9 Σημάδια Στα Πόδια Που Δείχνουν Πρόβλημα Στο Συκώτι - Τι Να Κάνετε!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Η ΑΓΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Σημερινή Εορταζόμενη Αγια Καλλιόπη την Μάρτυρα.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Ἡ ἀλλαγή τῆς δικῆς μας καρδίας ἀπό τό Ἅγιο Πνεῦμα Δ' , 7-6-2023, Αρχιμ. ...(Κλείνουμε στην Συνεχεια για Σήμερα με Παράκληση και Πσαρουσιάσεις.Στην Συνέχεια με τις δυνατότητες του Αγιου Πνεύματος,κατα τον π.Σαββα τον Αρχιμ/τη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη που την Ανακομοιδην των Λειψάνων του Εορτάζουμε.)

8 Ιουνίου: Άγιος Θεόδωρος: Ανακομιδή λειψάνων - Ο Ρωμαίος Στρατηλάτης κα...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη που την Ανακομοιδη των Λειψάνων του Εορτάζουμε.)

Σολομός με μανιτάρια | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου | Lidl Hellas(Για το ΑυριανοΜεσημεριανο σας πιατο,απο τον ΑρχιΣεφ Λευτερη Λαζάρου)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ (2014) ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ(Το Κατάντημα του Υ.Π.Ε.Π.και Θρησκευματων που Εγινε Υπουργειο Πεδιας και Αθείας,και η Ελπίδα για την Ελλάδα μας που πολεματε,για να Επικρατησει η Νεα Ταξη Πραγμάτων.Για Ολα αυτα Όμως Θεός βοηθός.)

ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ! Άκου το καινούργιο που ετοιμάζουν για τις εκλογές!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 07/06/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

4K Turtle Paradise - Απίστευτος υποβρύχιος κόσμος με τον ήχο του ωκεανού*(Απογευματινός Μουσικός Περιπατος στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)

Heidi (movie 1937) - english(Ταινεία για Μικρους και Μεγάλους στα Αγγλικά.Heidi (movie 1937) - english.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Ρόμι Σνάιντερ - Η μικρή βασίλισσα (1954)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η μικρή βασίλισσα (1954)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Ἡ μεταβολή τῆς καρδιᾶς τῶν Ἁγίων Ἀποστόλων καί τῆς δικῆς μας Γ' 6-6-2023...(Το Αγιο Πνεύμα που τα διορθωνει και τα μεταβαλλει Ολα Χωρις ξένες επεμβάσεις.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Συγκλονιστικές προφητείες του Πατρο-Κοσμά για Ελλάδα-Τουρκία.(Kλείνουμε σημερα με Προφητειες,απο Αγιους Πατερας και Εγκριτους Δημοσ/φους.Στην Συνέχεια Προφητειες απο Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Φανταστικό Γαλατομπούρεκο galaktoboureko από την Ελίζα #MEchatzimike(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για Όλη Βδομάδα μετα την Πεντηκοστη που Καταλύεται με Γαλακτομπούρεκο,απο την Ελιζα.)

7 Ιουνίου: Όσιος Παναγής ο Μπασιάς - Ο παπά Παναγής από την Κεφαλλονιά!(Βιος του Οσιου π.Παναγή του Μπασια,απο την Κεφαλλονιά.)

Όσιος Παναγής Μπασιάς - 7 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον ΑυριανόΣυνεορταζόμενο Όσιο Παναγή τον Μπασιά,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Θεοδότου του εν Αγκύρα - 7 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδοτο Αγκύρας)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 06/06/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

HAPPY TRAVELLER 24 ώρες στη Ρώμη!(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στον κόσμο και στην Ευρώπη.ΡΩΜΗ)

Η Παναγία Εμφανίστηκε και μας έδωσε μερικές Συμβουλές..(Χρήσιμες Συμβουλές για Όλες και για ΄Ολους μας,απο την Παναγίας μας)

Μάγια η Μέλισσα: Επεισόδιο 35 - Τι Καλή Σφήκα!!!(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,και Η Μάγια η Μέλισσα με τους Φίλους της.Καλή παρακολούθηση.)

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

The Best Of Laurel And Hardy(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Laurel And Hardy.Καλή παρακολούθηση.)

[NEW] 11HRS Stunning 4K Underwater Wonders + Relaxing Music | Coral Reef...1(Απογευματινη Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς,για Ρηλάξ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ποιες τροφές προλαμβάνουν την άνοια(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας με τον Ιατρο Διατροφολόγο κ.Στ.Πανταζή.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Δημήτρης Νατσιός : ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.....!! ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στους επικριτές της ΄...(Οι Τιτουλαριοι Χριστιανοί Επιτιθενται στην Ορθοδοξία.,τωρα που τους ζορισε η Νικη.Δειτε το Βιντεακι.)Καλημέρα.Καλή και Ε0υλογημένη Τρίτη.

Τους χαλάμε τα σατανικά τους σχέδια ΠΡΟΣΕΥΧΗ για προστασία από εχθρούς ...(Κλείνουμε και Σημερα με Παρουσιάσεις και Παράκληση.Στην Συνέχεια με Παρουσιαση της ποιο Ισχυρής Προσευχής,προστασία για κάθε Εχθρό)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΟΣΙΟΣ ΙΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΕΛΑΣΙΟΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Ιλαρίωνα και Αγιο Γελάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Ιλαρίωνος του Νέου - 6 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιλαρίωνα.)

Έβρος: Επιτυχής ο απεγκλωβισμός μεταναστών από νησίδα(ΟΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΆΚΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ..?)Ο ΘΕΟΣ δεν τα επιτρεπει αυτες τις Ανταλλαγες,θα μας τιμωρησει.Διωχνουν Ελληνες για τους ΛΑΘΡΟ,Ελεος.)

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΟΥΖΟ (ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ) - "ΕΛΕΝΗ" (25.06.2019)Μια Εναλλακτική σας Λύση για Ουζομεζέδες,απο την Αργυρω.)

Ρέμος και Ρωμύλος (1961) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ,,ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ρέμος και Ρωμύλος" (1961)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(Βγήκε Ο Κόσμος,στην Πολωνία στον δρόμο,Εμεις πότε...?)

Φτιάχνω μόνος μου οικολογικό διάλυμα για την καταπολέμηση της μελίγκρας ...(Χρησιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Mr Bean Fits his Own Filling at the Dentists | Mr Bean Full Episodes | C...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)

Μπριζόλες στη λαδόκολλα με σάλτσα μπίρας | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου |...(Μια Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Λευτέρη Λαζάρου.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κοτόπιτα με χειροποίητο φύλλο(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,με κοτόπιτα.)Καλό Μεσημέρι.Κυρίες και Κύριοι

Πως Κάνετε Ζημιά Στον Θυρεοειδή Κάθε Μέρα; | Ακαδημία Υγείας(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα

Τι είναι το Άγιο Πνεύμα; ο μόνος τρόπος να το αποκτήσουμε | Αρχιμ. Επιφά...(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιασεις και Υμνους απο την Σημερινή,και Αυριανή Μεγαλη Γιορτή.Στην Συνέχεια με Παρουσιαση απο τον Αρχιμ/τη Επιφανιο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Παράκληση στην αγία Τριάδα(ΥΜΝΟΙ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Παρακληση στην Αγια Τριάδα.)

Τι είναι βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος - Πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίο...(ΠΕΡΙ Αγιου Πνεύματος Ο Λόγος.Τι Ειναι Βλασφημεία...?)

10 τροφές που ρίχνουν την πίεση(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΥΦΕΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΠΡΟΣ 1958 - ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ - ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟ...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΥΦΕΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΠΡΟΣ 1958 - ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ - ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΠΟΥΛΟΣ.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Υμνοι της Πεντηκοστής(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ.2.)

HAPPY TRAVELLER στο ΓΡΑΜΜΟ (Νέα Κοτύλη, Νεστόριο, Γράμμουστα, λίμνη Γκισ...(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα,και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΓΡΑΜΜΟΣ)

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Δείτε αυτή τη συνταγή, θα τη χρειαστείτε - κρατήστε το κρέας εκτός ψυγεί...(Πως κρατούμε στην Συντήρηση Κρεας εκτός Ψηγειου.Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)

🎀ΣΉΜΕΡΑ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΉ! Τι γιορτάζουμε κ ποια η διαφορά με του Αγίου Πνεύματ...(ΕΠΙΚΑΙΡΑ.ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΜΕΤΕΩΡΑ (METEORA) 2023 4K (2160p)ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΜΕΤΕΩΡΑ (METEORA) 2023 4K)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΑΝΙΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ. 31.5.2000(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και Αλλα.ΟΜΙΛΙΑ.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγουδια και Η Λύσις ειναι Μια Χριστός Εξομολόγηση Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα,Καλό Ξημέρωμα.

HappyTraveller στα Ζαγοροχώρια | FULL(Βόλτα μετην Ηλέκτρα,τομ Ευτυχιο,και το Happy Traveller,στην Ευρωπη,στον Κόσμο και στην Ελλάδα.ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ)

4 Ιουνίου: Της Πεντηκοστής - Γιατί είναι η γενέθλια ημέρα της Εκκλησίας ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Μεγαλη Γιορτή της Πεντηκοστής)

Απολυτίκιο Κυριακή της Πεντηκοστής(ΥΜΜΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Μεγαλη γιορτή της Εκκλησίας μας,της Πεντηκοστής)

Ομιλία Επισκόπου Κλήμεντος για την Κυριακή της Πεντηκοστής 2017(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή Κυριακής της Πεντηκοστης,Ιωάνν.ζ 37-52,η 12,απο τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ.κ. Λαρισας και Πλαταμώνος κ.κ.Κλήμεντος.)

Pote tin kyriaki*(Η Πανηγυρική Κυριακή της Πεντηκοστης με Ελληνική ταινεια με την Αξεχαστη Μελινα Μερκουρη.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΛΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση)

Απόσπασμα λόγου για τα Μνημόσυνα, του Αγίου Ιωάννη του Δαμασκηνού(Περι Ιερων Μνημοσύνων Ο Λόγος.,απο τον Ιωαννη τον Δαμασκηνό.)

4K African Animals: Hwange National Park - Amazing African Wildlife Foot...(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

ΞΕΚΙΝΗΣΕ! «Χτύπησαν» τώρα που δεν έχουμε κυβέρνηση! Αυτό που δεν θέλουν ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο Λ.Πάσχο.)

O GORDO E O MAGRO ~ "ENTREGA A DOMICILIO" DUBLADO/COLORIDO - 1932(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με το Αχτύπητο Διδυμο,Γέλιου και Γκάφας, Χοντρου-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλή Πεντηκοστη.Καλό Διήμερο.

Tom & Jerry | Tom & Jerry in Full Screen | Classic Cartoon Compilation |...(Ο Σπάικ και Ο Τάικ και η Παρέα τους.Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους.Καλή παρακολουθηση)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

10 Biggest Oil Tankers In The World(ANAΜΝΗΣΕΙΣ.1.)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Άγιος Νεκτάριος Βίος και Θαύματα 1846 1920† Α μέρος Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις)Καληνυχτα,Καλο Ξημέρωμα

Ο Άγιος της ημέρας - 3 Ιουνίου - Όσιος Αθανάσιος ο Θαυματουργός(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αθανάσιο τον θαυματουργό)

Ψυχοσάββατω προ της Πεντηκοστής. Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο.(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για το Αυριανό ΨυχοΣαββατο της Πεντηκοστης,η το Σαββατο των Ψυχών)

Έχω κονσερβοποιήσει αυτή τη σαλάτα σε βάζα εδώ και 10 χρόνια - σωτήρια γ...(Πως να Κονσερβοποιήσετε σαλάτα σε βάζα.)

ΞΕΚΙΝΗΣΕ! «Χτύπησαν» τώρα που δεν έχουμε κυβέρνηση! Αυτό που δεν θέλουν ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

Tα Γεράκια Της Στοιχειωμένης Κοιλάδας 1959 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Tα Γεράκια Της Στοιχειωμένης Κοιλάδας."1959.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

1 Σφηνάκι Για Φραγμένες Αρτηρίες - Προλάβετε Καρδιακό Ή Εγκεφαλικό Επεισ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.)

Λέσβος(Μυτιλήνη) Καλοκαίρι 2021 --- Lesvos Island (Mytiline) summer 2021(Τουριστικοί ΘΕΡΙΝΟΙ Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΣΒΟΣ)

Πανελλαδικές Εξετάσεις : Πρεμιέρα και για τα Γ.Ε.Λ. με Νεοελληνική Γλώσσ...(Ο ΑΓΩΝΑΣ ....για το Αυριανό Μεροκαματο.)

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

The Ocean 4K - Sea Animals for Relaxation, Beautiful Coral Reef Fish in ...(Απογευματινός Μουσικός περιπατος στις Αγριες και στους Ωκεανούς.)

Μάγια η Μέλισσα: Επεισόδιο 48 - Η Νύχτα των Γιγάντων!!! 🏯 ⚾ ✌️(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους,με την Μάγια την Μέλισσα και την παρέα της.Καλη παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ !(Παρέα με τον Γέροντα Πανοσιολ/το Αρχιμ/τη π.Αντώνιο,παιδοψυχολόγο σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 01/06/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος, Ρωσία-Αμερική, ο Αντίχριστος και το Τέλος του Κόσμ...(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση,Σαν δευτερη Παρουσιαση απο τον Γεροντα π.Ιωσηφ τον Βατοπαιδινό)Καληνύχτα Καλό.Ξημέρωμα

Φτιάξτε σπιτικό σαλάμι κοτόπουλου! δεν θα αγοράσετε ποτέ ξανά λουκάνικο ...

Ξέρω πώς να επιβιώσω από την πείνα και τον πόλεμο χωρίς ρεύμα και ψυγείο...

Άγιος Νικηφόρος ο Ομολογητής - 2 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικηφόρο επ.Κων/πόλεως τον Ομολογητη.,απο τον Γέροντα π Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγίου Νικηφόρου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Ομολογητού,...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Νικηφόρο επ Κων/πολέως)

Αυτά τα ζώα ενώθηκαν ξανά με τους ιδιοκτήτες μετά από χρόνια!(ΦΙΛΙΑ και ΑΓΑΠΗ και για τα Άγρια Ζώα)

Inspector Gadget 114 - Art Heist (Full Episode)Κιν.Σχέδια Επιλογής της Ημέρας Επιθεωρητης Σαινης σε Νέες Περιπέτειες.Καλη παρακολούθηση.

ΤΑΞΊΔΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΌ ΠΛΑΝΉΤΗ (1965) Περιπέτεια, Sci-Fi, Ταινία(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜ.ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΑΞΊΔΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΌ ΠΛΑΝΉΤΗ (1965) Περιπέτεια,Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 01/06/2023 | ΕΡΤ(Kαθημερινές Προγνώσεις)

Ο μεγάλος ΜακΛίντοκ (γουέστερν, 1963) John Wayne, Maureen O'Hara | Πλήρη...(Το Γουεστερν Επιλογής της ΗμέραςΟ μεγάλος Μακ Λίντοκ (γουέστερν, 1963) John Wayne, Maureen O'Hara | Πλήρη..Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

O GORDO E O MAGRO ~ "A HERANÇA ASSOMBRADA" DUBLADO/COLORIDO - 1930(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Διδυμο Χοντρο΄Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Coloridos Loros y Guacamayos en 4K - Hermosos Loros y Sonidos Relaj...(Απογευματινός Μουσικός περιπατος στις Αγριες Ζουγκλες με τα Εξωτικά πουλια.)

Η αγάπη μιας μητέρας: συγκινητικές στιγμές καθώς μια γάτα φροντίζει το π...(Μανα Ειναι μονο Μια.Γατα με τα Μικρα της.)

Γλυκό του κουταλιού κεράσι 🍒τραγανό με όλα τα μυστικά του 2022 👌(Πως να Φτιαξτε Γλυκο του Κουταλιου με Κεράσια.Χρήσιμα και Ωφ΄ελιμα για την Κουζίνα σας)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

ΚΟΤΟΠΙΤΑ(Το Συμπλήρωμα για το ΜεθαυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με Κοτόπιτα)Καλό Μεσημέρι Κυριρες και Κυριοι.

Μάγια η Μέλισσα: Επεισόδιο 18 - Η Άγρια Ομάδα 👹💫🐝(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Μ΄αγια την Μελισσα και την παρέα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.Καλό Μήνα.