Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

About the heart damage of kitten Kiki(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

Classic Movie Double Feature Laurel and Hardy Saps at Sea and Charlie Ch...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

"ΈΒΓΑΛΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ"! Με τακτική Γ. Παπαδοπούλου της ΧΟΥΝΤΑΣ, ο Β. Στίγκας ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πασχο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Μόρφου: Θα δοκιμαστεί η Κρήτη, η Ρόδος, η Λέσβος...(Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.Καλό Μήνα.

π. Ελπίδιος: Το χάραγμα του Αντίχριστου(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις του Ενορατικού Γέροντα π.Ελπίδιου με θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας,και Ποιμαντικης Διακονίας)Καληνύχτα.Καλο Ξημερωμα.

01/08/2022 - 7:15 π.μ. ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΕΠΤΑ ΜΑΚΑΒΑΙΩΝ(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.)

Άγιοι Επτά Μακκαβαίοι Σολομονή & Ελεάζαρος - 1 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για υπυς Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Επτα Μακκαβαιους και Σολομονής και Ελεαζαρου.)

Πρόοδος του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού (Θρησκεία και Πίστη)Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Προοδο του Τιμίου Σταυρού.

Snowbound (2001) | Full Movie | Erika Eleniak | Monika Schnarre | Peter ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ,Snowbound (2001) | Full Movi.Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Πως φυτεύω τα έτοιμα ριζώματα φράουλας(Ετοιμάστε τον Κήπο σας για να Φυτεψτε Φραουλες,Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

Λούκυ Λουκ 02 Η μαμά Ντάλτον(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φιλους με Λούκι Λούκ και την Μαμά τους.Καλή παρακολούθηση)

ΦΡΆΟΥΛΑ: Συμβουλές Και Πληροφορίες Για Την Καλλιέργεια Φράουλας Από Το Α...(Πως να Φτιαξτε τιον Κηπο σας,και να καλλιεργήσετε Φράουλες)

ΤΙΑΚΤΕ

"ΈΒΓΑΛΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ"! Με τακτική Γ. Παπαδοπούλου της ΧΟΥΝΤΑΣ, ο Β. Στίγκας ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Laurel and Hardy in 'The Flying Deuces' (1939) [STONEVISION]Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Απίθανο δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Πώς να Αποξηράνετε το Δυόσμο με 3ης Τρόπους; - How to dry Spearmint in T...(Χρήσιμα κκαι Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

ΣΟΚ & ΔΕΟΣ στην Παναγία της Τήνου. Ολόκληρη οικογένεια είδε την Παναγία ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.Δευτερη Παρουσιαση ,Ειναιι η Θαυμαστή Παρουσια της Παναγιας μας στην Τηνο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (με γράμματα) ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ .Παρακλητικος Κανόναςτου Τιμιου Σταυρου.)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Κεφαλονιά - Μέρος 2ο

Κρουαζιέρα Στην Ρόδο - Ελληνική Ταινία 1960

'Αξιον Εστί - Ι.Μ.Μ Λαύρας 2023(Με την Προστασια της Παναγιας μας για Οσες και Οσους Πιστευουν και την Εμπιστεύονται.)

ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ KINDER BUENO : ΣΚΕΤΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!(Παγωτά για πάντα δροσερό Καλοκαιρι)

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Τεν Τεν | Ο Μπλε Λωτός | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Τεν Τεν σε Νέες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση)

Thassos Greece I Relaxation View From Sky I 4K UHD(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.2.ΘΑΣΟΣ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κάθε χρόνο φτιάχνω αυτή τη ντοματοσαλάτα για το χειμώνα - διατηρήστε τις...(Φτειαξτε ντοματοσαλάτα και διατηρισε την για ένα Χρόνο.εκτος Ψηγειου.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι.

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Κεφαλονιά - Μέρος 1ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,με τον Τασο Δούση.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.1)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικα τραγουδια,Γ.Κοινούση.,και Μη Φοβασαι)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 30 Ιουλιου - Άγιοι Σίλας, Σιλουανός, Επαινετός, Κρή...(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Σίλα, Σιλουανόυ, Επαινετού, Κρήσκεντος)

"Κυριακή Η΄ Ματθαίου" - Εκπομπή Καρδιακός Λόγος - Πεμπτουσία TV #34(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανη Ευαγγελικη, περικοπή,Ματθ. Ι δ 14-22,απ τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Λεμερου κ.κ.Αθανάσιο)

Ζητείται Ψεύτης full movie (2010)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ζητείται Ψεύτης full movie Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

"Μπουγιουρντί σε πήλινο με καυτερή 🌶️, φέτα, και ντομάτα! Ο μεζές του κα...(Φτειαξτε το για εναν Α Α μεζέ.)

Κυριακάτικο Τραπέζι | Μπουρέκι χανιώτικο!(Φτειαξτε τα για το Κυριακάτικο τραπέζι)

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

The Live Ghost - #Laurel & #Hardy (1934)Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τους Αξέχαστο διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.

Ο Τόπος και το Τραγούδι του, η Αρχόντισσα της Λέσβου(Βόλτα στα Νησια του Βορειανατιολικού Αιγαιου)Καλό Απογευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Χτύπησαν τα ξημερώματα! Επιχείρηση «ΣΟΚ & ΔΕΟΣ». Έτσι κλείνουν τα στόματ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ./φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

The Hoose Gow (1929) Χοντρός - Λιγνός Το Τσίμπημα(Χιουμοριστικά Στιγμιοτυπα με το Αξέχαστο Δίδυμο.Χοντρού-Λιγνου.Καλη παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο

Ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα στην Ιατρική επιστήμη το έκανε η Αγία Ειρή...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.1η Παρουσιαση Ενα απο τα θαυματα της Αγιας Ειρήνης Χρισοβαλάντου)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

4 Η Αγία Αναστασία, η Θεοδότη και τα παιδιά της(Καθημερινό Εορτολογιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Αναστασια η Θεοδότη)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ & ΑΛΜΩΠΙΑΣ*(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Παράκληση Αγιου Καλλινικου Μητροπολίτη Εδεσσης Πέλλης και Αλμωπίας)

Αγία Θεοδότη 29 Ιουλίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Οσία Θεοδότη)

Απολυτικίον Αγίου Καλλινίκου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Καλλινίκο

το χωριο της καραντίνας (Franco Nero) "Ενας εναντίον όλων"(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣτο χωριο της καραντίνας (Franco Nero) Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Τεν Τεν | Ο Μπλε Λωτός | Μέρος 1ο | HD*(Κιν.Σχέδια μετον Τεν Τεν και την παρεα Του.1.Καλή παρακολούθηση.)

Big Business(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

Στραπατσάδα ή καγιανάς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Το Συμπληρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ.)

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Ρίτσαρντ Γουίντμαρκ - Η τελευταία άμαξα (1956)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ Η τελευταία άμαξα (1956)Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.Καλό Απόγευμα ΦΙλες και Φίλοι μου.

ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις ! | KDexplorer(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΑΡΠΑΘΟΣ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! Απάντηση Πούτιν για τους πιλότους μας και τα Beriev! Τε...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)Καημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Παράκληση στην Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί(Κλέινουμε σημερα με Παρακλήσεις και Παρουσιασεις.Συνεχεια με Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτοκο,στην Θαυματουργική Εικονα του Αξιον Εστι.)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα.

Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου - ΒΑΣΚΑΝΙΑ και άτεκνα ζευγάρια( ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ.2.)

Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου - 28 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για την Αυριανή Εορταζομενη Αγια Ειρηνη τη Χρυσοβαλάντου,απο τπν Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλάντου.)

FRANCO e CICCIO - SUPERSTARS (Θεοτρελλοι Κομπιναδοροι).Η ΤΑΙΝΕΙΑΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.FRANCO e CICCIO - SUPERSTARS (Θεοτρελλοι Κομπιναδοροι)Η Ταινεια της Βδομάδας..Καλή παρακολούθηση.)

Διδαχές από τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη(1920-1991)Παρεα με τον Γέροντα Οσιο π.Ιακωβο Τσαλίκη..

Ναύπακτος Naypaktos(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ.)

Λούκυ Λουκ 17 Στα ίχνη των Ντάλτον(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Λουκυ Λουκ και την παρεα τους.Καλή παρακολούθηση.)

Tit For Tat (1935) Χοντρός - Λιγνός Οφθαλμός Αντί Οφθαλμού(Χιουμοριστικα Στιγμιοτυπα με το Αξέχαστο Διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

🎀Αύριο Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου (γιατί λέγεται έτσι;) Υπέροχος ΒΊΟΣ της...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ της Γιορτής .)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ! Ήξεραν τι θα συμβεί! Γι'αυτό έπεσε το Κανα...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θ.Κοκαλη.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Titan Snake | Film Complet en Français | Action(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣTitan Snake | Film Complet.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΧΟΡΟΣ ΨΑΛΤΩΝ "Εξομολογείσθε τω Κυρίω" ΟΠΩΣ ΨΑΛΛΕΤΑΙ στο Άγι...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ψαλμωδιες .Σημερα με Ψαλμωδιες)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

Ο Άγιος της ημέρας - 27 Ιουλίου - Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Παντελεημονα,τον Ιαματικο)

27 Ιουλίου: Άγιος Παντελεήμων - Ο μεγαλομάρτυς και Ιαματικός γιατρός των...(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παντελεημονα τον γιατρο Ψυχων και Σωματων Ιαματικο.,και Αθλοφόρο.

Απολυτίκιο Αγ. Παντελεήμονος του Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού - 27 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Παντελεημονα τον Θαυματουργό. και Ιαματικο.)

Ο γιος του Σπάρτακου (1962) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΟ γιος του Σπάρτακου (1962) ελληνικοί υπότιτλοι.Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Γαριδομακαρονάδα | Yiannis Lucacos(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιαννη Λουκάκο.)

Παγωτό Καραμέλα πανεύκολο | Σπιτομαγειρέματα(Φτειαξτε το μονοι σας Καραμελωμενο Παγωτο,απο τα Σπιτομαγειρεμματα.)

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Γλυκό του Κουταλιού Καρπούζι Επ. 66 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Πως να Φτιαξτε Γλυκο του Κουταλιου,απο τον Ακη.)

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΕΞΩΤΙΚΑ🏝️ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ ! | KDexplorer (Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου

Πάνω από 10 χιλ λαού στη λιτάνευση της ΠΑΝΑΓΙΑΣ! Η Τήνος γιορτάζει το όρ...(ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ και ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΑ απο τον Δημ/φο κ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ! Γνώριζαν! Έπεσαν στο καθήκ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.Πασχο.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΦΟΒΙΕΣ & ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΚΕ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.Στην Συνεχεια με μια Προσευχη για Ψυχολογικά προβληματα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

26.07: Αγίων Ερμολάου, Έρμιππου και Ερμοκράτη - Saints Hermolaus, Hermip...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορτα Ερμόλαοζόμενο Αγιο Έρμιππου και Ερμοκράτη΄)

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Συντηρώ αυτή τη σαλάτα για το χειμώνα εδώ και 5 χρόνια *η καλύτερη συνταγή*(Πως να Συντηρείστε Σαλατες για το Χειμώνα)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! Δες τι γράφει τουρκική διαφήμιση την ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου

🎀ΑΥΡΙΟ:ΑΓΊΑ ΑΝΝΑ, τής Παναγίας η μάνα, η γιαγιά των μοναχών! Ο βίος της!...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Σημερινη Εορταζομενη Αγια Αννα που την Κοιμηση της Εορταζουμε,)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Σοκολατογλυκό μόνο με 4 υλικά | Χωρίς ψήσιμο | Μωσαϊκό ταψιού | (Για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιατο,το Επιδορπιο Γλυκο σας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ-Μ.ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στην Υπεραγια μας Θεοτοκο και στους Αγίους.Στη Συνέχεια με Παρακληση Αγια Αννα. και υπεραγια μας Θεοτοκο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Κοίμηση της Αγίας Άννης - 25 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορτασμό της Κοιμησης της Αγιας Αννης,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Οι Επτά Πόλεις του Χρυσού (1955) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Οι Επτά Πόλεις του Χρυσού" (1955)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τεν Τεν | Υπόθεση Τουρνεσόλ | Μέρος 2ο | HD

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥ: «Έκαψαν το δάσος για να βάλουν ανεμογεννήτριες»(Περι Ανέμων,Παγκοσμιοποίησης και Υδατων)

L'Enfer des Alpes | William Moseley (Le Monde de Narnia) | Film Complet ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."L'Enfer des Alpes"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

"Υγιεινή Δροσερή Σαλάτα - Ιδανική για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες!"Gre...(Για το Καθημερινό Μεσημεριανό Καλοκαιριατικο πιατο,με Σαλάτα.),

Προετοιμασία χώματος για φύτεμα ντoμάτας*(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κηπο σας.)

Γλυκό του κουταλιού καρπούζι(Πως να Φτιαξτε Γλυκό του Κουταλιου Καρπουζι.Εποχικό Γλυκό.)

Τα οφέλη που έχει το σύκο για την υγεία – Θερμίδες και διατροφικά στοιχεία(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! «Ρίξτε τα μούτρα σας»!...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και 0Κύριοι.

Block Heads (1938) Χοντρός - Λιγνός Χοντροκέφαλοι(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο διδυμο Χοντρου Λιγνού.Καλή παρακολούθηση)Καλήμέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομαδα

ΈΚΤΑΚΤΟ | Με φωτιά θα κατακαούν τα πάντα - π. Σάββας Αχιλλέως(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Επικαιρα θέματα.Πρωτη Παρουσιαση με τον π Σαββα Αχιλλέως.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Απολυτίκιο Αγ. Χριστίνης της Μεγαλομάρτυρος - 24 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανη Ερταζόμενη Αγια Χριστινα την Μεγαλομάρτυρα)

H Αγία Χριστίνα η μεγαλομάρτυς (24 Ιουλίου)Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Χρηστίνα την μεγαλομάρτυρα.

Δύο τρελλοί κι ο ατσίδας (1970)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Δύο τρελλοί κι ο ατσίδας (1970)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ - ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ...(ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΨΑΝ,για Ολες και για Όλους.)

Τα τέσσερα φτερά (1939) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Τα τέσσερα φτερά (1939) Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Αγία Μαρίνα Ιωάννινα 2023 Εσπερινός.(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ.ΙΩΑΝΝΙΝΝΑ.)

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Θα συμβεί πρώτη φορά στα χρονικά!(ΡΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ_ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη)

Το Καλύτερο Παγωτό καραμέλα με 4 υλικά | Lia Cooks GR(Φτειαχτο και δροσιστειτε Ειδικά την Πολλή Ζεστη,με λιγα υλικά.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Φίλους και Ντόναλντ Ντακ ο ανακατοσούρας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Ανεπανάληπτος μουσακάς - Paxxi E95*(Απο την Ειρήνη αι το paxxi για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λυση)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για ενα ακομα Σαββατοβραδο με Γ.Κοινούση Χριστιανικά τραγούδια και Η Λύσις ειναι Μια Χριστος Εξομολόγηση Θεια Κοινωνία)΄Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Fort Osage (1952)

προφήτης Ιεζεκιήλ -1- π. Ἀθανασίου Μυτιληναίου(ΟΜΙΛΙΑ απο τον Γέροντα πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο,για τον Αγιο προφητη Ιεζεκιήλ)

Προφήτης Ιεζεκιήλ - 23 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑκαι Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο προφήτη Ιεζεκιήλ,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Κήρυγμα την Κυριακή Ζ΄ Ματθαίου.(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ζ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.θ 27-35,απο τον Πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

ελληνικη ταινια, Ολόκληρη ταινία, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΑΦΑ, αλεξανδράκης, κοντ...(H EΛΛHNIKH ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΑΦΑ"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Peccati di gioventù | Drammatico | Sentimentale | HD | Film completo in ...

ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.)

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 210´🌕🛫🌟| Χάιντι Official(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Χαιντι,Το Κορίτσι των Βουννών.Καλή παρακολούθηση.)

Η Εκκλησία για την ερωτική ζωή του ζευγαριού #20(Παρεα με τον Πανιερωτατο Μητροπολιτη Λεμεσου κ.κ.Αθανάσιο σε θεματα Ποιμαντικής Διακονειας)

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΑΚΑΣ VEFA INTERNATIONAL THE NEW COOKING SH...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας λυση,με την Σεφ Βεφα Αλεξιαδου.)

Χτύπησαν τα ξημερώματα! Επιχείρηση «ΣΟΚ & ΔΕΟΣ». Έτσι κλείνουν τα στόματ...(ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Αθάνατες ατάκες του Ελληνικού Κινηματογράφου - Μίξη #2 | @Panadagio(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με τιις Ατακες απο τον Ελληνικο Κινηματογραφο.Καλόη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Ιούλιος Βέρν: Το Μυστηριώδες Νησί*(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Ιστοριες του Ιουλίου Βερν,και"Το Μυστηριώδες Νησί"Καλη παρακολούθηση)Καλημερα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ*(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις στις Αυριανές Εορταζόμενες Αγίες Μαρια την Μαγδαληνη και Αγια Μαρκέλλα την Χιοπολίτισσα,και Παρακληση.Στην Συνεχεια με Παρακληση στην Αγια Μαρια την Μαγδαληνή.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 22 Ιουλίου - Αγία Μαρία η Μαγδαληνή

Αγία Μαρία η Μαγδαληνή - 22 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Μαρία την Μαγδαληνή Μαθητρια του Χριστού την Μυροφόρο και Ισαπόστολο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Πολιορκία Ι H ταινία Ι 2019(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Πολιορκία Ι H ταινία της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση)

Elephant: King Of The Kalahari(Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ.ΚΑΛΑΧΑΡΙ Αγρια Ζωα Αγρια Θηρία.Παρεα με αυτα παρα με Ανθρώπους)

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Φανταστικές κροκέτες με ζαμπόν κασέρι (Θα τις φτιάχνετε κάθε μέρα) - Ham...(Φτειάξτε τις με ζαμπον Κασέρι για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας συμπλήρωμα.)

Laurel & Hardy Classic Comedy - Come Clean 1931(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

«Έμφυλες ταυτότητες» Μητρ. Μεσογαίας κ Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος - ΧΦΔ(Παρέα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας κ.Λαυρεωτικής κ Νικόλαο,για τις Εμφυλες- Εκφυλες ταυτοτητες)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

«ΣΤΡΩΝΕΙ» ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΣΚΑΙ! Το ξεκίνησαν βράδυ! Είναι θέμα χρόνου να το ...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Ήταν καλοκαίρι του 1974 όταν συνέβη ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα στην Κ...(ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

6 ΩΡΕΣ Ελληνικοί Ορθόδοξοι Ύμνοι|6 HOURS Greek Orthodox Hymns.ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕ...(Κλεινουμε σημερα με ,Υμνους και Παρουσιασεις.Στην Συνέχεια με ΠαρουσιασηΥμνους αγιων Πατερων)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ (21 ΙΟΥΛΙΟΥ)Καθημερινό Εορτολόγιο με Υποτιτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Συμεων τον δια Χριστόν Σαλό

Απολυτίκιο των Αγ. Συμεών, Ιωάννου - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Συμεών του δια Χριστον Σαλόν.)

Άννα Καρένινα (1948) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Άννα Καρένινα "(1948) Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Θεοτόκε Η Ελπίς || ήχος γ'(ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,για τα τόσα δεινά που μας περιμένουν.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Μήλο - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τάσο Δούση.ΜΗΛΟΣ 2.)

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Μουσακάς χωρίς τηγάνι | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο την Αργυρώ.)

Teraz Miki! - Wakacje w przyczepie(Παρεα με τα Σκιουρακια και τον Ντόναλντ Ντάκ και την Παρεα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

-ΆΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ! Όταν θα έρθει η Τεχνί...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πασχο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Παγωτό Kαϊμάκι εύκολο και γρήγορο χωρίς ζαχαρούχο γάλα | Fresh Piato(Για την δροσιά τιου Καλοκαιριου παγωτο,ευκολο και Γρηγορο.)Καλημέρα Καλη και Ευλογημένη Πέμπτη.

Ο Προφήτης Ηλίας - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιαση και Παρακλησεις.Στην Συνέχεια με Παρουσιαση.Απο τον πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο Για τον προφητη Ηλία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 19 7 22 Ι Μ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ (ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.,)

Απολυτίκιο του Προφήτη Ηλία || ήχος δ'*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προφητη Ηλία τον Θεσβιτη.)

20 Ιουλίου: Ο Προφήτης Ηλίας - Ο συγκλονιστικός βίος του Μεγάλου Προφήτη!(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προφητη Ηλία τον Θεσβίτη.)

Waltz Of The Toreadors (1962) Το Βαλς Των Ταυρομάχων(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Το Βαλς Των Ταυρομάχων"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Герда прячется под ступеньками, а медвежата её выглядывают 18.07.2023(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρία του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.Ε.)

Οἱ ὀρθόδοξοι ἔχουν μεγαλύτερο πόλεμο ἀπὸ τὸν διάβολο; - «Ἐν ἄλλοις πταίο...(Γιατι η Ορθοδοξία πολεμειτε απο τον διαβολο...?Γιατι Ειναι η Μόνη Αληθινή Θρησκεια.)

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Γλυκό του κουταλιού κεράσι δείτε το βίντεο μέχρι τέλος για να σας γίνει...*(Φτειαξτε το ποιο Ομορφο Γλυκό Κουταλιού με Κερασια.)

ΟΜΟΡΦΗ ΚΕΑ (ΤΖΙΑ) ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ #grecce #kima #travel #sea...(ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΘΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΕΑ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Έρχονται οι νέες ταυτότητες;(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ/ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ.ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ)-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

The Secret Garden | WildBrain Cartoon Movies(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ελλην.Υπότιτλους.The Secret Garden | WildBrain Cartoon Movies.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Η Ζωή Τελειώνει και Θα Κριθούμε - Η Προσευχή Μας Ενώνει Με το Θεό! Γέρων...(Κλείνουμε και Σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση.,με θεμ την Προσευχή,κατα τον Πανοσιολ/τον π.Σαββα τον Αγιορειτη.)Καληνχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο!! // Στην κουζίνα με την Άννα(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.η Εναλακτική σας Λύση με την Αννα.)

Καλαμποκοκεφτέδες στο φούρνο, χωρίς γλουτένη | Paxxi(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,το Συμπλήρωμα,απο την Ειρήνη και το paxxi)

Αγία ΜΑΚΡΙΝΑ - Προστασία για την οικογένεια !!(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Μακρινα την Οσιομ.)

Ursus the Invincible (Peplum) Πλήρης Ταινία στα Γαλλικά | Υπότιτλος*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ursus the Invincible .Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Top 10 επικίνδυνα ψάρια της Ελλάδας και του κόσμου(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια ,Μας.)

CLASSIC GREEK BOUZOUKI INSTRUMENTALS VOL. 2 (From The 50's to Today) Ove...(Βολταροντας στα Νησια με Μουσική.Ε.)

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

VLOG#4 Φολέγανδρος: Tο Μπαλκόνι των Κυκλάδων(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ)

Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΓΟΝΙΟΥ (1958)Γουέστερν Τζειν Μάνσφιλντ Κεν Μορ...*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΓΟΝΙΟΥ" (1958)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Σκορδομακαρονάδα | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 25/10/2021(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο με την Αργυρω η Εναλλακτική σας Λύση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ! Έρχεται Δημοψήφισμα "ΜΠΟΜΠΑ...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιιογραφο κ.Λ.Πασχο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΦΥΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ Νο 2 : Συμβουλές Και Πληροφορίες Για Την Φροντίδα...(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ (η πιο ωραία παράκληση)Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση στην Παναγία μας.Στην Συνέχεια με Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Έγχρωμο | Ο Κοσμικός Άνθρωπος (1959) Sci-Fi, Θρίλερ | πλήρης ταινία | Ε...(H TAINEΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Έγχρωμο | Ο Κοσμικός Άνθρωπος (1959)Η Ταινεια της Ημέρας.Καλη παρακολούθηση.)

Η

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ 18 Ιουλίου Ὡς προσφορὰ καὶ ὁλοκάρπωμα θεῖον...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Αιμιλιανό.)

Άγιος Αιμιλιανός - 18 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αιμιλιανο.)

ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΙ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ (1983) GO FOR IT. Terence Hill, Bud Spencer. ΕΛ...(H TAINEIA EΠIΛOΓHΣ THΣ HMEΡAΣ."ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΙ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ" (1983)Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Медвежатам очень весело вдвоём играть и плавать 17.07.2023(Παρεα με τα Άγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.)

Asterix And Cleopatra (1968) HD, 16:9(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Αterix και Οvelix.Καλή παρακολούθηση.)

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

The Best Of Laurel And Hardy(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση)

LIVE 169 ΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΜΙΛΙΑ με τον π. Αντώνιο 16.07.23*(Ζωντανά καθε Κυριακή Απογευμα στις 7.30 μ.μ.με τον π.Αντωνιο,παιδοψυχολόγο,Πανοσιολ/το Αρχιμ/τη)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...*(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους και Ντοναλντ Ντάκ.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Αστυπάλαια: Εξερευνώντας την πεταλούδα του Αιγαίου(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ.Δωδεκάννησα.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη βδομάδα.

Θανάσης Βέγγος - "Απόψε" με τον Τέρενς Κουίκ (19/5/09)Κλεινουμε στην Συνέχεια με Παρουσιασεις.Τριτη Παρουσιαση απο την Καλη Δημοσιογραφια.Τερενς Κουίκ και Θανάσης Βέγγος)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η δεκαπενταετής αγία Μαρίνα η μεγαλομάρτυς (Α...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Μαρίνα την μεγαλομάρτυρα,απ τον Γέροντα π..Νικόλαο Μανώλη),

17 Ιουλίου: Αγία Μαρίνα - Η 15χρονη που ταπείνωσε, και νίκησε τον διάβολο!(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Μαρίνα την Μεγαλομάρτυρα)

Απολυτίκιο Αγ. Μαρίνης της Μεγαλομάρτυρος - 17 ΙΟΥΛΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Μαρινα την μεγαλομάρτυρα.)

🎀ΑΓΊΑ ΜΑΡΊΝΑ:αυτό είναι το μεγαλύτερο θαύμα που έγινε σε Ελλάδα, Αμερική...*(Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ,Η Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Μαρίνα,την μεγαλομάρτυρα.)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Κω - Μέρος 3(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,με τον Τασο Δούση.ΚΩΣ.3)

NOT DISPUTE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ ΟΡΜΑ ΧΟΝΤΡΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΡΜΑ ΧΟΝΤΡΕ Φραγκισκος Μα...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΡΜΑ ΧΟΝΤΡΕ ΦραγκισκοςΜανέλλης.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ο Επιφάνειος Έρχεται στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο - Πατήρ Εμμανουήλ Σαρρής(Παρεα με τον Μαχητικό Πρεσβυτερο π.Εμμανουηλ Σαρρή.)

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

ΕΣΧΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρέα με τη Μαχήτική Πρεσβυτέρα κ.Καλυψώ Δημητριαδη.)

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ (1965) Γουέστερν Μπάρτ Λάνκαστερ, Λη Ρέμικ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ (1965).Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Laurel & Hardy - Dirty Work (1933) [w/ soundtrack](Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Φτιάχνουμε Μυζήθρα Νάξου - Κεφαλοτύρι (Αρσενικό Νάξου) - Κομό Με Τον Παλ...*(Φτιαξε Μυζήθρα και Κεφαλοτυρι Νάξου)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι0

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ! «Σε ρίχνω όποτε θέλω κ. Μητσοτάκη»! Αυτό ήταν μ...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.),Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Χριστ.τραγούδια,Γ.Κοινούσης και Η Λύσις Ειναι Μία Χριστος Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Αθηνογένης - 16 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αθηνογενη τον Ιερομάρτυρα.)

Απολυτίκιο Αγ. Αθηνογένους - 16 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αθηνογενη τον Μάρτυρα.)

Κήρυγμα την Κυριακή των Θεοφόρων Πατέρων της Δ΄ Οικουμενικής Συνόδου(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή Κυριακής Θεοφ..Πατερων Δ Οικουμενικής Συνόδου,Ματθ.ε 14-19,απο τον πρωτοπρ.π.Αντωνιο Χρήστου.)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΠΑΔΟΣ 1989 (FULL MOVIE)H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΠΑΔΟΣ" 1989 Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Η Εναλλακτική για το Σαββατο0κύριακο,με Κιν.Σχεδια για Ολες και για Όλους)

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ 1962(Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ 1962.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Μπιφτέκια στο φούρνο και στα γρήγορα από την Ελίζα #MEchatzimike*(Για το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ελίζα.)

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους και Ντοναλντ Ντακ και Πλούτο.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες καΙ Φίλοι μου.,

Αρθρίτιδα γόνατος: τι είναι, συμπτώματα, θεραπεία(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

3 μέρες στην Άνδρος - Μπατσί, Κυπρί 🏖️, Χώρα, Ζόρκος 🏖️, Άχλας 🏖️, Μένητ...*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα ,ΑΝΔΡΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ.)Καλημερα.Καλό και Ευλογημένο ΣαββατοΚυριακο.0

Ποιά εἶναι ἡ ἐν Χριστῷ ἀγάπη , Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου (ἀπόσπασμα)Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Τριτη Παρουσιαση.Η Εν Χριστω Αγάπη κατα τον Αρχιμ/τη π.Σάββα τον Αγιορειτη.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγ. Κηρύκου και Ιουλίττας - 15 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Κηρύκου και Ιουλίττας.)

Laurel and Hardy The Finishing Touch With Never Before Seen Photos! Best...(Χιουμoριστικά Στιγμιότυπα με τον αξεχαστο mister Bean.Kαλή παρακολούθηση.)

Ο ΝΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΛ.ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ο ΝΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ Η Ταινεια της Βδομάδας.)

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ! Κρύβεται πίσω από την επίθεση στην ΣΤΟΑ! Η δήλωση Ερντογά...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκκαλη.)0

Woody Woodpecker Show | Woody Watcher | Full Episode | Videos For Kids HD*(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Τριποκαρυδο.Καλή παρακολούθηση)

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Mr Bean Goes SWIMMING | Mr Bean Funny Clip | Classic Mr Bean(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)

Ο Ναός του Σολομώντα είναι έτοιμος με κάθε λεπτομέρεια - Πατήρ Εμμανουήλ...*(Στωμεν καλώς Στωμεν μετα Φόβου.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Καλαμαράκια τηγανιτά | παππούς Τάσος(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με τον παπου Τάσο)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

LUCKY LUKE - EP24 - Dalton City(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με τον Λουκι Λούκ καιτην Παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ- @giorgios_theocharis_news(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παράκληση.Στην Συνεχεια με την Μικρή Παρακληση.στην Υπεραγια μας Θεοτοκο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 13/07/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Όσιος Νικόδημος ο Αγιορείτης - 14 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικόδημο τον Αγιορειτη)

Απολυτίκιο Αγ. Νικοδήμου του Αγιορείτου - 14 ΙΟΥΛΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Νικόδημο τον Αγιορειτη)

ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ (1991) LUCKY LUKE Γουέστερν, Κωμωδία Τερενς Χιλ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΛ."ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ "(1991) LUCKY LUKE Γουέστερν, Κωμωδία Τερενς Χιλ.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολουθηση.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! Το μαρτύρησε ο ΣΚΑΙ! Γι'αυτό ο Μητσοτάκης ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

Τα Καλοκαιρινά του Νέου Κύματος - Ta Kalokairina tou Neou Kymatos | Non ...(Καλοκαιρινά και Νεο Κυμα.)

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ (SMURFS) ΕΛΛΗΝΙΚΑ-3 ΩΡΕΣ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Συλλογή Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο,η Εναλλαλκτική σας Λύση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K Wildlife Video - Όμορφη άγρια ​​φύση με πραγματικούς ήχους και χαλαρω...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

4K (Ultra HD) Ταξίδι μέσω του ωκεανού - Ανακαλύψτε τη σπάνια και πολύχρω...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

Ο Ύμνος της Αγάπης των Χριστιανών - Πατήρ Εμμανουήλ Σαρρής(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.Πρωτη Παρουσιαση με τον πρωτοπρ.π.Εμμανουήλ Σαρρή)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Οικουμενισμός. Ποιοι Άγιοι έκαναν Αποτείχιση; Πάτερ Εμμανουήλ Σαρρής & ...(Παρεα με τον πρωτοπρ.π.Εμμανουήλ Σαρρή και τον Πανοσιολ/το Αρχιμ/τη π.Σαββα Αγιορειτη.)

Η Σύναξις του Αρχαγγέλου Γαβριήλ. Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο.(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορτασμό της Συναξης του Αρχαγγελου Γαβριήλ)

13 Ιουλίου: Σύναξη του Αρχάγγελου Γαβριήλ - Τι ακριβώς γιορτάζουμε(Καθημερινό Εορτολογιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Συναξη του Αρχαγγελου Γαβριήλ.)

Ο Ιάσων και οι Αργοναύτες (1963) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ Ιάσων και οι Αργοναύτες (1963)Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ! Έπαιξε στον ΣΚΑΙ! Ήρθε η ώρα να το ξαναζ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)0

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Κέρκυρα - Μέρος 2ο*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τάσο Δούση.)

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ παππούς Τάσος*(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον παπου Τάσο.)

Ο Διωγμός μου Από την Ενορία - π. Εμμανουήλ Σαρρής(Παρέα με ενα Πραγματικό Ιερέα του Υψίστου π.Εμμανουήλ Σαρρή)

Το ετοιμάζω κάθε χρόνο και τρώγονται όλα / μια όμορφη σαλάτα με πράσινες...*(Πως να διατηρειστε τις πιπεριες σας για ενα Χρόνο,Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Η Αργυρώ προτείνει καλαμάρι γεμιστό στο φούρνο. Λείπει η Pescanova από τ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ 12.7.2000 ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΑΝΙΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παισιο απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Ανανία Κουστένη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Γιατί και πότε κάνουμε ευχέλαιο; - Μαθαίνω την Ορθόδοξη Πίστη (Επεισόδιο...(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Αφιερωματα για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Παίσιο.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση του Γέροντα π.Νεκταριου ,με θεμα Ποιμαντικής Διακονίας,και Μυστήριο του Ευχελαίου.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΛΕΞΗ! "Απαγόρευση Κυκλοφορίας"! Διέρρευσαν τα ποσά!...*(EKTAKTH/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Δημ/φο κ.Λ.Πασχο.)

MI PRIMER SAFARI EN ÁFRICA - Masai Mara | África Vlog #2 Kenia(Σαφαρι στην Αφρικη με την Μαρα.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 11/07/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Απολυτίκιο Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου - Θεοτόκιον(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παίσιο)

Τζον Γουέιν | Η διπλή ενέδρα (Western, 1947) Έγχρωμη ταινία | Ελληνικοί...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Τζον Γουέιν | Η διπλή ενέδρα (Western, 1947)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Όταν δείτε οι γυναίκες να περπατούν γδυτές στους δρόμους τότε...(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)

Οι πιο επικίνδυνες στιγμές! 😱 • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια σεΣτρουμφοΣυλλογή. Ολοκληρα Επισόδια.Καλή παρακολούθηση.)

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Yellowstone - The Wolves are Back | Wildlife Documentary*(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

LASSIE: JOYOUS SOUND - FREE FULL FAMILY MOVIE 🎥🐶*(Να ξαναθυμηθούμε τα παλειά με την Λάση,σε πλήρη Επισοδεια.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΩΡΑ: «Τελειώστε αυτά τα δυο κόμματα, αλλιώς τελειώσαμε...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο Λ.Πάσχο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Another Fine Mess (1930) Χοντρός - Λιγνός: Ακόμα ένα χάος(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη

ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ;(Κλεινουμε Σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση η Αγρυπνία.Στην Συνέχεια με Παρουσιάσεις.Επομενη Παρουσιαση,σχετικα με το Καπνισμα και την Θ.Κοινωνία. απο τον Σεβασμιωτατο π.Σαββα Αχιλλέως)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ 11 Ιουλίου Λίαν εὔφρανας, τοὺς Ὀρθοδόξους ΝΙΚ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Ευφημία την Μεγαλομάρτυρα.)

Αγία Όλγα - 11 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγια Ολγα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΚΑΙΡΌΣ-ALERT! : Ο Σάκης μιλά για ισχυρό καύσωνα μεγάλης διάρκειας από τη...(Προειδοποιήσεις και Προφυλάξεις για την Επερχόμενης Ζέστης),

O Oursos stin koilada ton leonton (1961) Δράση, Περιπέτεια, Δράμα | Ολόκ...(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ο Ουρσος στην Κοιλάδα των Λεόντων"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.),

Wildlife African 4K: Arusha National Park, Tanzania‎ - Wildlife With Cal...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Τα καλύτερα Στρουμφάκια! • 60 Λεπτά Στρουμφάκια • Τα Στρουμφάκια(Κινούμενα Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Συλλογή Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

The Midnight Patrol (1933) Χοντρός - Λιγνός Μεταμεσονύχτια Περιπολία(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με το Αξέχαστο διδυμο Χοντρού-Λιγνού.)

Το Παστίτσιο του Παππού Τάσου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο τον παπού Τασο.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

ΚΑΛΛΕΣ : Σε 7 Διαφορετικά Χρώματα | Συμβουλές Και Πληροφορίες Για Την Κα...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κηπο σας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ! Σφαγή στα μικρά κόμματα της ΒΟΥΛΗΣ! Ο δικηγό...*(EKTAKTH/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πασχο.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημενη Βδομάδα

Ποια ευχή διώχνει το κακό από πάνω μου;(Κλεινουμε σημερα με Παρουσίασεις.Τριτη Παρουσιαση με τον Γέροντα π.Νεκταριο με θεματα Ποιμαντικής Διακονίας.Στην Συνέχεια με το Κακό,και πως Φευγει απο πάνω μας,και με ποια Προσευχή.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Είναι η υπέρταση αναπόφευκτη;(Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας,απο τον Διατροφολόγο Γιατρό κ.Στ.Πανταζή.)

ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΣΣΟΥ ΕΝ ΓΕΡΑ ΛΕΣΒΟΥ | Απολυτίκιον | 10 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο Επισκόπο Ασσου του Θαυματουργού)

KEFALONIA, GREECE - Best Beaches and places to Visit (4K)

θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι (1980) Ολόκληρη ταινία(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣθανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι (1980)Η Επίκαιρη ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στην Πάρο Μέρος 2 + Αντίπαρος(Βόλτα με τον Ευτύχη την Ηλέκτρα,και το Happy traveller στην Ευρώπη,στον Κόσμο,και στην Ελλάδα.ΠΑΡΟΣ.2.ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ.)

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

4K (Ultra HD) Παράδεισος των θαλάσσιων ζώων - Θησαυροί του ωκεανού(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς.)

ΠΩΣ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ & ΑΓΓΟΥΡΙ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Πως Φυτεύουμε Ντομάρα και Αγγούρι)

ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ! Θα χτυπήσει μέσα στο καλοκαίρι! Ενημερώθηκαν οι...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

😱 μόνο ρύζι και κολοκυθάκι.💯 Φτιάξτε αυτή τη συνταγή σε 10 λεπτά.🤤(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)Καλό Μεσημέρι.Κυριες και Κύριοι.

Tα Γεράκια Της Στοιχειωμένης Κοιλάδας 1959 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Tα Γεράκια Της Στοιχειωμένης Κοιλάδας 1959 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και Σημερα για Ενα ακομα Σαββατοβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ Κοινούσης και Ταξιαρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΣ | Απολυτίκιον | 9 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παγκρατιο τον Ιερομάρτυρα.)

Άγιος Μιχαήλ Πακνανάς - 9 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Μιχαήλ Πακνανα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 9 Ιουλίου - Αγίος Ιερομάρτυρας Παγκράτιος Επίσκοπος...(Kαθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παγκρατιο τον Ιερομάρτυρα.)

Απολυτίκιο Αγ. Παγκρατίου του Ιερομάρτυπος, επισκόπου Ταυρομενίας - 9 ΙΟ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παγκράτιο)

Επί τας πηγάς των υδάτων Κυριακή Ε΄ Ματθαίου 4-7-2004(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ε ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.η 28,θ 1,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Θεόφιλος Ζησόπουλος)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σίφνο

Kitten Goes From Being Afraid of Golden Retrievers to Snuggling to Sleep(Σαν τον Σκύλο... με την Γατα.)

Γνωρίζοντας την Αγονη Γραμμή - Κύθηρα | Ο Αβλέμονας & ο Ποταμός(Τουριστικοι ΘΕΡΙΝΟΙ Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΚΥΘΗΡΑ.)

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)

Προετοιμασία στον λαχανόκηπό μας: Μέρος Πρώτο(Χρήσιμα και Ωφέλιμα γοα τον Κήπο σας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ 1954) THEY RODE WEST Γουέστερν Ντονα Ριντ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ" (1954) THEY RODE WEST Γουέστερν Ντονα Ριντ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΑΠΟΤΟΜΟ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Αυτά ετοιμάζουν από Σεπτέμβριο-Ξέ...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημ.Λ.Πάσχο.)Καλημέρα Καλό και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ(Κλεινουμε σημερα με Παρακληση η Αγρυπνία και Παρουσιάσεις.Επόμενη Παρουσίαση,τον κ.Νατσιο Προεδρο της Νίκης, να μιλαει για τα Σχολικά Βιβλία τα Νεοταξικά.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Τελευταίος Ήρωας (Τσακ Νόρις) Ταινία Δράσης, Περιπέτεια, Πολεμική Με Ε...(Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ Τελευταίος Ήρωας (Τσακ Νόρις) Ταινία Δράσης.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ο Άγιος της ημέρας - 8 Ιουλίου - Άγιος Μεγαλομάρτυς Προκόπιος(Καθημερινο Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προκόπιο τον Μάρτυρα.

Άγιος Προκόπιος - 8 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προκόπιο τον Μεγαλομάρτυρα.)

Απολυτίκιο Αγ. Προκοπίου του Μεγαλομάρτυρος - 8 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προκόπιο τον Μεγαλομάρτυρα.)

Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο (1979) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟυδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο (1979)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Naxos - 16 places to visit*(Τουριστικοί Προοροσμοί ανα την Ελλάδα.ΝΑΞΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ,)

Πιστολέρο Και Ιερέας 1974 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΠιστολέρο Και Ιερέας 1974.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Looney Tuesdays | Uh Oh!... Should Have Seen That Coming! 👀 | @wbkids(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φιλους και Μπαγκς Μπανυ.Καλή παρακολούθηση.)

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

καλαμαράκια ή θράψαλα γεμιστά με τυριά στο σχαροτήγανο cuzinagias Squid ...(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Καλαμαράκια.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

«ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ»! Έπεσε το πρώτο σύνθημα! Ετοιμάσου από τώ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ./φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Βασίλειος Στίγκας (Πρόεδρος Σπαρτιάτες) (Προγραμματικές δηλώσεις) (06/07...(Πεστα Χρυσοστομε.Τα Συστημικά κόμματα του ΚΟΥΛΗ να μην περασουν.)Καλημέρα.Καλή και Ευλιγημένη Παρασκευή

Ὁ ὅρος "οἰκονομία" σὲ σχέση μὲ τὴν ἁμαρτία , Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου (ἀ...*(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις3η Παρουσιαση απο τον Αρχιμ/τη π.Σαββα τον Αγιορείτη)Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα.

Αγία Κυριακή η Γιάτρισσα της Κατάθλιψης 7 Ιουλίου(Η Αγια Κυριακή η Γιάτρισσα της Κατάθλιψης.Να Εχουμε την Ευλογια και την Προστασία της)

Η Αγία Κυριακή η Μεγαλομάρτυς-7 Ιουλίου July(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Κυριακή την Μεγαλομάρτυρα.)

7 Ιουλίου: Αγία Κυριακή - Για την πίστη τους βασάνισαν την Αγία, αλλά κ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Κυριακή την Μεγαλομάρτυρα.)

Genevieve (1953)H TAINEIA EΠILOΓHΣ THΣ HMEΡAΣ.Genevieve (1953)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 06/07/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! 13/11/22(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πανοσιολ/τατο Αρχιμ/τη,ΠαιδοΨυχολόγο π.Αντώνιο Στυλλιανάκη με θεματα Ποιμαντικής Διακονίας)

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Ανατριχιαστικό θαύμα του Αγίου Παντελεήμονά σε μια γυναίκα σε νοσοκομεί...*(Συγχρονα Θαυματα,Αναργύρων Αγιων της Εκκλησιας μας.)

Πώς να φτιάξετε τον πελτέ ντομάτας | Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Συνταγή Σπιτικής Πάστας ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.Πως να Φτειάχνουμε Ντοματοπελτέ.)

Καλοκαίρι με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 150'👧☀️🐞| Χάιντι Official(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Χάιντι, το Κοριτσι των Βουνών.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ! Ανέλαβε την αποστολή! Είναι ευθεία απειλή! «Δε...(ΕΚΤΑΚΤΗ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

η γιαγιά μου με έμαθε πώς να συντηρώ τις πιπεριές για το χειμώνα - βραστ...(Πως να Συντηρω για Αρκετες Μέρες εκτος Ψηγειου πιπεριες,για τον Χειμώνα)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ(Κλεινουμε σημερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγια μας Θεοτόκο και στους Αγιους.Στην Συνέχεια με Παρακληση στους Αγιους Αναργύρους.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ & Κολυμπάρι, 2 χρόνια μετά. Δημήτρης Νατσιός (Δάσκαλος)Παρεα με τον Δασκαλό κ.Νατσιό Προεδρο της Νικης.

Ερμηνεία της Θείας Λειτουργίας, Μέρος 12ο - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(Ερμηνεύοντας την Θ.Λειτουργία με τον πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο)

Παγωτό ΜΑΣΤΙΧΑ με τρία υλικά. Χωρίς παγωτομηχανή!*(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,Χωρις Παγωτομηχανή.)

Ασθένειες Της Τριανταφυλλιάς: Συμβουλές Και Πληροφορίες Για Την Αντιμετώ...(Χρήσιμα και Ωφελιμα για τον κυπο σας)

Ζαμπονοτυροπιτα λατρεμένη σε10'👌Εύκολη ζουμερή με μια κάπως διαφορετική ...

Το Μαύρο Βέλος (1948) ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Το Μαύρο Βέλος (1948)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)

Μοσχαρίσια ουρά γιουβέτσι με κριθαράκι | Yiannis Lucacos(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,ηΕναλλακτική σας Λύση,απο τον Αρχισεφ Γιάννη Λουκάκο.)

THE TALL STRANGER (1957) Γουέστερν Τζόελ Μακ Κρέα, Βιρτζίνια Μάγιο ΕΛΛΗ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.THE TALL STRANGER (1957) Γουέστερν.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

4K African Wildlife: Journey into the Wild in Amboseli Park | Kenya With...(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μικυ και Ντοναλντ Ντάκ.Καλή παρακολουθηση.)

Goofiest Mr. Bean's moments 🌀 4K(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

XIGIA BEACH ZAKYNTHOS ISLAND - July 2,2023 | Sulfur beach | FAMOUS BEACH...(Τουριστικοί ΘΕΡΙΝΟΙ Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΖΑΚΥΝΘΟΣ.ΠΑΡΑΛΙΕΣ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Τι ώρα να πάρετε την βιταμίνη D;(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

Ἡ φοβερὴ τελευταία κρίση κατὰ τὴν Β' Παρουσία τοῦ Κυρίου, Ἁγ. Νικοδήμου ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παράκληση.Στην συνεχεια με την 2η Παρουσίαση του Αγιου Νικοδήμου του Αγιορειτου του Νικοδήμου περι Δευτερας Παρουσίας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ! Αποκλείστηκαν τα μικρά κόμματα...(EKTAKTH/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)

Απολυτίκιο Αγ Αθανασίου του Αθωνίτου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αθανάσιο τον Αθωνίτη.)

Βίος Αγίου Αθανασίου του εν ΆΘΩ - 5 ιουλίου*(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Αθανάσιο τον Αθωνιτη.)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 04/07/2023 | ΕΡΤ*(Καθημερινές Προγνώσεις)

Ο Λόρενς της Αραβίας (1962) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο ΛΟΡΕΝΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ"Η Ταινεία της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

The Colors of the Ocean 4K ULTRA HD - Amazing Beautiful Coral Reef Fish ...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στον Αγριο Κόσμο των Θαλασσών και των Ωκεανών.)

Άγιο Μύρο: Παρασκευάζεται κάθε 10 χρόνια και αυτά είναι τα 57 σπάνια συσ...(Χρήσιμα και ΨυχΩφέλιμα.Ε.)

SYMI Island 🇬🇷 Σύμη 2023 Drone Aerial 4K | Simi Greece.Δωδεκάνησα Ελλάδα*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα..ΣΥΜΙ.ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ.)

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Παγωτό βανίλιας ΑΑΑ με 4 υλικά εύκολα και γρήγορα από την Ελίζα #MEchatz...*(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας,παγωτό σας,για Ολο το Καλοκαίρι απο την Ελίζα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ! Άρχισαν από τώρα τ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.Πασχο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Happy Traveller στη Νάξο Μέρος 1(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ευρωπη στον Κόσμο και στην Ελλάδα.ΝΑΞΟΣ 1.ΚΥΚΛΑΔΕΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη

Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς - Παράκληση στην Παναγία(Κλεινουμε σημερα με Παρακληση και Παρουσιάσεις.Στην Συνεχεια με Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο)

Ο Άγιος της ημέρας - 3 Ιουλίου - Άγιος Ανατόλιος Πατριάρχης Κωνσταντινο...Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανο Συνεορταζόμενο Αγιο Αναατόλιο Πατριαρχη Κων/πόλεως)

Απολυτίκιο Αγ. Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης - 4 ΙΟΥΛΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ανδρεα Αρχιεπισκοπου Κρήτης.)

Ο γιος του Σπάρτακου (1962) ελληνικοί υπότιτλοιΟ(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ο γιος του Σπάρτακου (1962)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σύρο - Μέρος 2ο*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τάσο Δούση..ΣΥΡΟΣ.2.)

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Θα γίνει την Τρίτη στη Βουλή! Αν δεις τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ να...(ΕΛΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

Μόνο 2 υλικά! Σπιτικό παγωτό χωρίς ζάχαρη, χωρίς συμπυκνωμένο γάλα. Λίγο...(...και Παγωτο της Στιγμής,και για Όλη την Κάψα του Καλοκαιριού)

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΥΠΡΟΥ Οι διάσημοι Πεντανόστιμοι(Η Εναλλακτική σας Λύση με τους Κεφτεδες,της Κύπρου απο την Ελιζα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κολοκυθόπιτα / Ανοίγουμε φύλλο χωρίς πλάστη / Συμβολές στην περιγραφή / ...(Πως ν Φτειάξουμε Κολοκυθόπιτα,Χωρις πλάστη.Συμβουλές)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΘΥΕΛΛΑ (1957) Περιπέτεια Άντονι Κουίν ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠ...*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΘΥΕΛΛΑ (1957) Περιπέτεια Άντονι Κουίν.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Βδομάδα.

Το"σημείο"στα μέτωπα όσων στενάζουν & οδυνώνται.Η διαχρονική έννοια του"...(Κλεινουμε με Παρουσιασεις σημερα.Δευτερη Παρουσιαση με τον Πρωτοπρ,π.Αθανάσιο Μυτιληναιο)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

SIKINOS Island - Greece*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΙΚΙΝΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ)

3 Ιουλίου: Άγιος Υάκινθος - Πέθανε από ασιτία για την αγάπη του Χριστού ...*(Καθημερινό Εορτολόγιο γισα γον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Υάκινθο τον Αγιο της Αγάπης)

Απολυτίκιο Αγ. Υακίνθου - 3 ΙΟΥΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Υακινθο τον Αγιο της Αγαπης)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, Τέρμα τα δίφραγκα ,1962, Αυλωνίτης, Ρίζος, γέλιο, χαρά,...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤέρμα τα δίφραγκα ,1962, Αυλωνίτης, Ρίζος, γέλιο, χαρά.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ (SMURFS) ΕΛΛΗΝΙΚΑ-3 ΩΡΕΣ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Συλλογή Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

Χαριτωμένα ζώα μωρών - 8K (60fps) Ultra HD - με τους ήχους της φύσης (πο...(Με τα Αγρια Ζώα της Ζούγκλας.Πολικά Μωρα.Ε.)

ΝΗΣΟΣ ΚΕΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΑΝΟΙΞΗΣ*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΕΑ)

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Ποιες τροφές προλαμβάνουν την άνοια(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας με τον Διατροφολόγο Γιατρο κ.κ.Στέλιο Πανταζή )

SUPER GREEK MEGA HITS INSTRUMENTAL - NON STOP WITH BEAUTIFUL HD SCENERY(Βολτα στα Νησια,στην Ελλάδα με Ελληνική Μουσική και τραγούδια.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κρατήστε το σκόρδο ανέπαφο για 1 χρόνο! Λίγοι γνωρίζουν αυτό το μυστικό ...(Πως να διατηρειστε Σκορδα για Αρκετο Χρονικο Διαστημα,εκτος Ψηγείου.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

«ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ». Να έχεις τον Νου Σου! Πιέζουν τον Μητσο...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.Πάσχο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης ,Χριστιανικά τραγούδια και Η Λύσις Ειναι Μία,Χριστος Εξομολογηση,Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Κατάθεσης Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου - 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εοταζόμενη καταθεση της Τιμιας Εσθήτος της Υπεραγιας μας Θεοτόκου στις Βλαχέρναις.)

Κατάθεση Τιμίας Εσθήτος Θεοτόκου - 2 Ιουλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανο Εορτασμότης καταθεσης,εν Βλαχερναις της τιμίας εσθήτος της Υπεραγίας μας Θεοτόκου.)

2 Ιουλίου: Η Κατάθεση της Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου - Το ένδυμα της Πα...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανη Μεγαλη Γιορτη της Καταθεσις της τιμιας Εσθητος της Θεοτόκου.)

ήτος της Θεοτόκου.

Ομιλία στην Κυριακή Δ΄ Ματθαίου 2013(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή,ΚΥΡΙΑΚΗΣ Δ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.η 5-13,απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

Η βαρώνη και ο Προκόπης 1970Γεωργία Βασιλειάδου

Γνωρίζετε Ποιά Λαχανικά Φυτεύουμε Την Άνοιξη?(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)

PAWNEE (1957) Γουέστερν Τζωρτζ Μοντγκόμερι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΣΤΕΡΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."PAWNEE "(1957) Γουέστερν Τζωρτζ Μοντγκόμερι .ΗΤαινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΧΑΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ! "Δεν μας τα λες καλά κ. Χατζηνικολάου" Κυκλοφορεί...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)