Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

The Colossus of Rhodes | HD | Adventure | Full Movie in (Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ο Κολοσσός της Ρόδου."Η Ταινεια της Βδομαδας στα Αγγλικα.Καλή πα ρακολούθηση.)

ΚΥΘΝΟΣ 2021 (Μέριχας, Χώρα, Δρυπίδα, Επισκοπή, Κανάλα, Παραλία Κολόνα, Β..(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τηνν Ελλάδα.ΚΥΘΝΟΣ.)

κοτόπουλο αλά κρεμ με πατάτες φούρνου*(Για το Μενού της Κυριακής με το Κλασσικο Κοτόπουλο για το Μενού του Σαββατοκύριακου.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

σπανακόπιτα τραγανή της τεμπέλας-χωρίς φύλλο-κόλπα για νοστιμιά εύκολα-γ...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με Σπανακόπιτα.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν - Το Ασχημόπαπο(Κιν.Σχέδια με Ιστοριες του Χανς Κριστιαν Αντερσεν και Το Ασχημόπαπο.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Παρασκευή

Λεμεσού Αθανάσιος για νέες ταυτότητες στην Κύπρο(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.2η Παρουσιαση Και Πανιερωτατος ΜητροπολιτηςΛέμεσού κ.κ.Αθανάσιος,σε θεματα τρεχουσας επικαιροτητας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα..Καλό Μηνα.

Αρχή Ινδίκτου: Νέο Εκκλησιαστικό Έτος - 1 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορ...(Καθημερινο Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Συμεων τον Στυλίτη/Αρχη της Ινδικτου απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Golden Girls | Κωμωδία | Ολόκληρη η ταινία

Enchanting Creatures of the Ocean 8K VIDEO ULTRA HD(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς.Ε.)

Το Τέλος του Επίγειου Κόσμου (19/21) - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(Παρεα με τον Πανιερώτατον Γέροντα Μητροπολίτη Μόρφου.κ.κ.Νεοφυτο,σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας.)

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

LASSIE: JOYOUS SOUND - FREE FULL FAMILY MOVIE 🎥🐶*(Ρετρο στην Ζωη μας.ΛΑΣΗ.ΟΙ Παλιες καλές Σειρές.)

ΑΓΙΑΣΟΣ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΓΙΑΣΟΣ.ΛΕΣΒΟΥ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Γαλατοπιτα της Γκολφως πετυχημένη με υπεροχη βουτυρενια υφή δεν θα την α...(Φτειαξτε την για τις Αρτήσημες μερες της Βδομάδας)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Nora the polar bear cub growing up(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.}Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

Ταύτα πάντα εφυλαξάμην εκ νεότητός μου - π. Κυριάκος Χατζηδήμου (Κυριακή...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις με Ομιλια για την Ευαγγελική περικοπή της Κυριακής που μας πέρασε ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΒ ΜΑΤΘΑΙΟΥ.)Καληνύχτα..Καλό Ξημέρωμα.

Αγία Ζώνη: Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου - 31 Αυγούστου - Βίοι ..*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Εορταζόμενη μεγαλη Θεομητορική Γιορτή της Καταθεσις της Τιμιας Ζώνης της Υπεραγιας μας Θεοτόκου )

Απολυτίκιο Κατάθεσης Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου - 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορτασμό της Μεγαλης Θεομητορικής Γιορτής της Κατάθεσης της Τιμιας Ζώνης της Υπεραγιας Θεοτόκου)

E Dio disse a Caino Ελληνικοί Υπότιτλοι

GREECE 4K 🇬🇷 Thessaloniki & Halkidiki 2023 • SUMMER TRAVEL DJI • Best be..*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ MEGA! Τους έσβησε ο δικηγόρος για τις ταυτότητες!...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πασχο.)

ΡΥΖΟΓΑΛΟ κρεμώδες της Γκόλφως απλό και αγαπημένο(Φτειαξτε το και Καλή σας Ορεξη.)

Skopelos Town, Greece Travel Adventures episode 9(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΚΟΠΕΛΟΣ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

2 HOURS Stunning 4K Underwater footage + Music | Nature Relaxation™ Rare...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Animals of Amazon 4K - Animals In Nature | Stunning Views Film #amazon...(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παρακληση.Στην Συνεχεια με Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Άγιοι Τρεις Πατριάρχες - 30 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους ΑγίουςΑλέξανδρος,Ιωαννου και Παύλου Πατριάρχου Κων/πολεως)

Απολυτίκιο Αγίου Αλεξάνδρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως (30 Αυγούστου)ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Αλεξάνδρου,Ιωαννου,Παυλου Πατρ.Κων/πόλρως

Thought of love (1969) Romance | Ιταλική ταινία | ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Thought of love.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ | π.Αθανάσιος Σκαρκαλάς(Για κλεισιμο Υμνοι στον Κυριο και ΘΕΟ μας)

30 minutes de Schtroumpfs • Compilation 7 • Les SchtroumpfsΚιν,Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλουςμε Συλλογή Στρούμφ.Καλή παρακολούθηση.)

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Γαρίδες με σάλτσα ντομάτας για μακαρόνια ή ρύζι - Konstantina's kitchen(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική)

Περί ψηφιακών ταυτοτήτων και ψηφιακού χρήματος.(Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ για το Κους Κους των Ηλεκτρον,Ταυτοτητων,απο τον Θεολογο καθηγητη κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο)

Εύκολη σπανακόπιτα με τυρί - Konstantina's kitchen(Πως να Φτιαξτε Ευκολη Σπανακοπιτα)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Φτιάξε πετιμέζι σύκου (Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας και για την Κουζινα μας.Πως να φτιαξτε πετιμέζι.)Καλλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Πόρος / Poros island(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τη Ελλάδα. ΠΟΡΟΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Υμνους ΑποτομήςΥΜΝΟΙ ΑΠΟΤΟΜΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ - ΨΑΛΛΕΙ Ο Θ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ (..Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις η Παράκληση και Υμνους. Στην .Συνεχεια με Υμνους Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής.του Αγιου Ιωαννου του Προδρόμου)Καληνυχτα,Καλο Ξημέρωμα

«Η ΑΠΟΤΟΜΗ ΤΙΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ», ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΑΝΙΑ...(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωαννη τον Πρόδρομο,απο τον Μακαριστό Γέροντα π.Ανανία Κουστένη)

Απολυτίκιο Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου - 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενου Αγιο Ιωαννη του Βαπτιστου που την Αποτομή της Κεφαλής του Εορτάζομεν)

Τα τέσσερα φτερά (1939) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι*(H Tαινεια της ΗμέραςΤα τέσσερα φτερά (1939) Η Ταινεια της Βδομάδας..Καλή παρακολούθηση)

Kavala June 2021 Monte Carlo of Greece CityTour & History Καβάλα @GreekT...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα. ΚΑΒΑΛΑ.)

Captain Pirate (1952)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣCaptain Pirate (1952)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Λουκουμάδες με 2 μόνο υλικά & Σιρόπι Αγαύης ΖΩΓΡΑΦΟΣ από την Εύα Παρακεν...(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας με Λουκουμάδες)

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ ⛱️🥵🌊 | Μάγια η Μέλισσα O...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με την Μαγια την Μελισσα,και την Παρεα της.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Η κάρτα του πολίτη πλέον γίνεται πράξη! - Πατήρ Εμμανουήλ Σαρρής(Παρεσα με τον Μαχητικό π.Εμμανουήλ Σαρρή.,σε θεμαια τρεχουσας Επικαιροτητας)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Superman 80th Anniversary Animated Short | @dckids (Κιν,Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Βδομάδα

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για ακόμα ενα Σαββατοκύριακο με Γ.Κοινουση,Χριστιανικα τραγουδια και :Η Λυσις Ειναι Μια.Xριστος Εξομολόγηση Θεια Κοινωνία)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 28 Αυγούστου - Άγιος Μωϋσής ο Αιθίοπας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μωυσή τον Αιθίοπα)

246 Αγ Μωυσέως Αιθίοπος 28 Αυγούστου απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μωυση τον Αιθίοπα)

Ρυζόγαλο Επ.88- Γεύση και Οικονομία

Shout at the Devil (1976) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Top 9 des Endroits à Visiter en GRÈCE - Voyage Vidéo (Τα Καλίτερα μέρη ανα την Ελλάδα.)

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ! Κάνουν όλους να ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.2.με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Documentaire Grèce : Les Secrets des Cyclades(Βολτα στις Κυκλάδες.Τα Μυστικά.)

Μπουγάτσα με κρέμα πανεύκολη και γρήγορη (με χονδρό σιμιγδάλι)Το Επιδορπιο Γλυκό σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο με Μπουγάτσα.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Αφρικανικά ζώα 4K - Το καλύτερο επιβιώνει από το άγριο του καταφυγίου kh...(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Το είπε για Χριστόδουλο με εντολή Μαρινάκ...(EKTAKTH/ΠOΛITIKH-EΠIKAIΡOTHTA με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Άγιος Φανούριος: Βίος και η παράδοση της Φανουρόπιτας(Κλεινουμε σημερα με τα του Αυριανού Εορταζόμενου Αγιου Φανουριου.Σημερα με Παρουσιαση του Γεροντα π.Νεκταριου και η Παραδοση της Φανουροπιτας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ & ΕΥΧΗ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑΣ ~ Ορθόδοξ...(ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ Για Ολες και Ολους)

Άγιος Φανούριος - 27 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Φανούριο τον Θαυματουργό.)

Απολυτίκιο Αγ. Φανουρίου του Νεοφανούς και Μεγαλομάρτυρος - 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Φανουριο τον Θαυματουργό)

Ευαγγέλιο Κυριακής ΙΒ Ματθαίου: Η αιώνια ζωή - Ο πλούσιος νεαρός(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπη ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΒ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ ι θ 16-26,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Ψυχή Βαθιά (Ελληνική Ταινία 2009)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Ψυχή Βαθιά (Ελληνική Ταινία 2009)Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ(Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ)

Εύκολα παπουτσάκια μελιτζάνας!!!!(Το Συμπλήρωμα γιοα το ΑυριανόΜεσημεριανό σας με παπουτσακια)

Λιαστή ντομάτα 🍅/ Λιαστός πελτές 🍅 / Φρέσκια σάλτσα όλο τον χειμώνα χωρί...(Πως να Φτιαξτε Λιαστες Ντομάτες)

Ρυζόγαλο εύκολο και απλό!!!(Φτειαξε το Ριζόγαλο.Δες την Συνταγή.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Woody es el pájaro mas veloz | El Pájaro Loco*(Κιν.ΣΧέδια για τους Μικρούς μας Φίλους.με Γουντι τον Τρυποκάρυδο.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Γαλακτομπούρεκάκι / Η συνταγή στην περιγραφή 👇👇👇 / Απλο και εύκολο γλυκά...(To Eπιδορπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με Γαλακτοπούρεκο.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Ο ερχομός του Μεσσία και η Δευτέρα Παρουσία(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Πρωτη Παρουσιαση με τον Γεροντα π.Νεκταριο για τον Ερχομο του Μεσσία η την Δευτέρα Παρουσία.)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα

Ο Άγιος της ημέρας - 26 Αυγούστου - Άγιοι Αδριανός και Ναταλία*(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τους Αυριανούς ΕορταζόμενουςΑγιους Ανδριανού και Ναταλίας)

244 Αγ Ανδριανός και Ναταλία 26 Αυγούστου απολυτίκιο*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Ανδριανού και Ναταλίας)

Ο Ξένος - The Outsider (2002) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(H TAINEIA EΠIΛOΓHΣ THΣ HMEΡAΣ."Ο Ξένος "- The Outsider .Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πλήρης ταινία Skies Battlefield (δράση, πόλεμος).

🎀ΑΥΡΙΟ γιορτάζουν οι ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ των ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΩΝ, ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ #βίοιαγί...(ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.)

Σύρος - Κυκλάδες - Παραλίες | Syros - Cyclades - Beaches*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΥΡΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ.)

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ! Τους έπιασε ξημερώματα με κρυφή κάμερ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη)

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Greenwich Village (1944) full movie(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣGreenwich Village (1944.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου

Τυροπιτάκια με διάφορα τυριά μπεσαμέλ και φύλλο χωρίς πλάστη / Η συνταγή...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Η Συνταγή.)Καλό Μεσημέρι Κυριες κοι Κύριοι

Wild Animals 12K HDR 120fps Dolby Vision (Colorfully Dynamic) with Anima...(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια και πουλια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Παράκληση στην Παναγία Πορταΐτισσα(Κλεινουμε σημερα με Παρακλήσεις στην Υπεραγια μας Θεοτόκο .Στην Συνεχεια με Παράκληση στην Παναγια την Πορταίτισσα. )Καληνύχτα .Καλο Ξημέρωμα.

Άγιος Τίτος ο Απόστολος - 25 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Συνεορταζομενιο Αγιο Τιτο τον Απόστολο,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Βαρθολομαίου - 25 Αυγούστου - Βίοι Αγ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για την Ανακομοιδή Λειψάνων του Αγιου Βαρθολομαιου του Αποστόλου.)

Η απαγορευμενη ταινια απο το ανθελληνικο συστημα! Η ταινια που πρεπει να...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Η Ταινεια της Βδιομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Kαλοκαίρι με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´🌄🌟🌿 | Μάγια η Μέλισσα ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους του Καλοκαιριου,με την Μαγια την Μέλισσα και την παρεα της.)

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

🐯🐯🐯WOW!!! adorable baby #tigercub #tiger #kitten #foryou #fpy #cute #k...(Μωρα Αγρια Θηρια για Ολες και για Ολους)

Γιαουρτογλυκό με 4 υλικά σε ούτε 5' λεπτά💯Το κέικ που κάνει θραύση στο ε...(Για το Επιδορπιο-Γλυκό σας και για το Καλοκαιρι,.)

Passer 7 jours à Santorin | Voyage, villes & astuces(Μουσική Απογευματινή Ξενάγηση στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)

Ντοματοκεφτέδες 🍅🍅🍅 / ο καλύτερος μεζές της Ελληνικης κουζίνας / Η συντα...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου,

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, Ο ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ. 25.8.1993. ΑΡΧΙΜΑΝΔΡ...

Φτιάξαμε Φανουρόπιτα με 9 Υλικά στο φαράγγι του Αϊ-Γιάννη - Cake with r...*(Πλησιάζοντας του Αγιου Φανουριου..Φτειάξτε την .)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Μπάμιες με κοτόπουλο(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Μεθαυριανό Μεσημεριανό σας πιατο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ(Κλεινουμε με Παρουσιασεις και Σήμερα.Στην Συνέχεια με Προφητειες του π.Κοσμά.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Επ.2 - Ο Εθναπόστολος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Βίος, διδαχές, επιστολές κ...Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό)

Πρώτα θα μας τάζουν όλα τα "καλά" και ύστερα θα μας σφραγίζουν! - Άγιος ...(ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ και ΔΡΩΜΕΝΑ.)

Απολυτίκιο Αγ. Κοσμα του Αιτωλού, ισαποστόλου και ιερομάρτυρος - 24 ΑΥΓΟ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για; τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κοσμα τον Αιτωλό)

Εθελοντές (1985) ελληνικοί υπότιτλοι(H TAINEIA EΠIΛOΓHΣ THΣ ΗΜΕΡΑΣ."Εθελοντές (1985)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση)

Ντοματοκεφτέδες - Τα κεφτεδάκια του καλοκαιριού!(Για το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΗΝΥΜΑ! «Μόνο ένας «τυφλός» δεν βλέπει τι έρχεται»! Έγινε την ώ...(EKTAKTH/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

Παναγία Μόσνα πανηγυρικές εκδηλώσεις με τα Γαϊδουράκια Αγία Παρασκευή Λέ...(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.της Μεγαλης Γιορτήςτης Κοίμησης στην Λέσβο.2.)

Γιορτάζει το μοναστήρι της Παναγίας Βύσσιανης στο Μετόχι Σερρών(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ και ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ.Χρονια Πολλά.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

LETS FUN WITH MR.BEAN.(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean,σε Νεα Επισόδεια..Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Παναγία Σουμελά 2023 #παναγία #ποντοσ #σουμελα(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΝΕΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Τα Εννιάμερα της Παναγιας μας απο την Κοιμηση της)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Τεταρτη.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3 Πσρουσίαση ,με τον π.Εμμανουηλ Σαρρή,με Επικαιρο Θεμα; τις Ταυτότητες)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αποδόσεως εορτής Κοιμήσεως Θεοτόκου - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟ,ΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορτή της Απόδοσης της Κοίμησης της Θεοτόκου)

Golden Girls | Κωμωδία | Ολόκληρη η ταινία(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Χρυσα Κορίτσια."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)

(

Φανουρόπιτα (Κρήτης) - Fanouropita/Olive Oil Spiced Cake (Vegan)Για τις 27 Αυγούστου,του Αγιου Φανουρίου.και Οχι μονο,με Φανουροπιτα.,

Tarzans Revenge (1938) | Full Movie | Glenn Morris | Eleanor Holm | Geor...

ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ; Έπεσε εντολή από την φυλακή! «Αδειάστε τον τώρ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πασχο.)

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός & Εγκώμια | Ι.Ναός Παναγίας Φανερωμέν...(ΠΡΟΕΡΤΙΑ Της Μεγαλης Γιορτής της Παναγιας της Φανερωμένης)

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

How To Kill Time Before Thanksgiving THE BEAN WAY | Mr Bean Funny Clips ...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τον Αξεχαστο mister Bean.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Lassie: The Painted Hills (1951) | Family Movie | Full Lenght | For Free...(Σε Σειρες απο ΡΕΤΡΟ με την θρυλική Λάσση και την παρεα της.Καλή πατρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Τεν Τεν | Ο Κάβουρας Με Τις Χρυσές Δαγκάνες | Μέρος 2ο | HD(Κιν.Σχέδια σε σειρες με Τεν Τέν και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

[Νέο] 11 ώρες υποβρύχια ανακάλυψη με χαλαρωτική μουσική Εξερεύνηση κοραλ...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες Θαλασσες και στους Ωκεανούς.,για Χαλάρωση,)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στην Παναγία μας,και στους Αγιους.Σημερα Παρακληση στην Παναγια την Γερόντισσα)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 22 Αυγούστου - Ιερομάρτυς Ειρηναίος και οι συν αυτ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Ειρηναίο και τον Συν Αυτώ)

Άγιος Αγαθόνικος και οι συν αυτώ Μάρτυρες - 22 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αγαθονικο και των Συν Αυτώ Μαρτυρων)

Magnificent Birds | Stunning Nature | Stress Relief | Relaxing Birds Sou...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση συτο Εξωτικο Κόσμο των πουλιών)

Εύκολη, Αφράτη Φανουρόπιτα (Χωρίς Μίξερ) με 7 Υλικά(Πλησιαζει του Αγιου Φανουριου και Φανουροπιτα.Απο τον Ακη .Δεστε την Συνταγή)

Το νησί που ο χρόνος έχει σταματήσει... || Θηρασιά(Θηρασιά Το Εταιρον Ημισυ της Σαντορίνης.)

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Jitterbugs (1943) full movie(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Animals 8K Ultra HD video relaxing Ultra HDR High Resolution(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δάσους μετα μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

CLASSIC GREEK BOUZOUKI INSTRUMENTALS FROM THE 50'S TO TODAY | OVER 3 HOURS(Μουσική Περιήγηση ανα την Ελλάδα.Μακρας Διαρκειας.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Λαχανόρυζο στα γρήγορα!!(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

λ

Η Θαυματουργή Προσευχή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου(με γράμματα)ΘΑΥΜΑΤΑ καιΠΡΟΣΕΥΧΕΣ.με Γράμματα.Προσευχή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου(με γράμματα)

21 Αυγούστου: Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος - Ο Προστάτης των απελπισμένων και...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιουδα τον Θαδδαίο)

Pote tin kyriaki(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ Pote tin kyriakiΗ Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο Ρέθυμνο - Μέρος 2ο*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΡΕΘΥΜΝΟ.2.)

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Κλάδεμα ντομάτας, απαραίτητο! Δείτε το!(Χρησιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας)

Over The Moon (1939) Πάνω Απ΄Το Φεγγάρι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Over The Moon (1939) Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα 4K - απίστευτο υποβρύχιο κόσμο - τροπικά ψάρ...(Απογευματινη Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς,)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Wile E Coyote And The Road Runner In "Ho Ho Go"(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μπαγκς Μπάνυ για Όλες και για Όλους μας)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ(ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ και ΘΕΟ ΜΑΣ.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για ενα ακόμα Σαββατοβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγούδια και "Ελλάδα Ενωμένη και ποτε Νικημένη")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

238 Προφήτη Σαμουήλ 20 Αυγούστου απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προφήτη Σαμουήλ.)

Προφήτης Σαμουήλ - 20 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αγιο προφητη Σαμουήλ,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Ευαγγέλιο Κυριακής ΙΑ Ματθαίου: Η παραβολή του άσπλαχνου δούλου - Η παρα...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπη Κυριακής ΙΑ Ματθαίου,Ματθ.ι η 23-35,απο τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανασιο)

Ναύαρχος (2008)[HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ .(2008).Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)

Τι συμβολίζουν τα 3 Χρυσά Αστέρια που βρίσκονται στο ένδυμα της Παναγίας...*(Συμβολισμοί και Πραγματικότητες)

Jungle JIm - Jungle Man Eaters (1954)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣJungle JIm - Jungle Man Eaters.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο Ρέθυμνο - Μέρος 1ο(Τουρισυικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τάσο Δούση.ΡΕΘΥΜΝΟ.)

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Φανουρόπιτα (με 7 υλικά) - Πολύ εύκολη συνταγή(Πως να Φτιαξεις την Φανουροπιτα σου)

Μια βόλτα στο Αγκίστρι: Το Αυθεντικό νησί(Τουριστικοί Προορισμοί αννα την Ελλάδα.ΑΓΚΙΣΤΡΙ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Looney Tunes Cartoons (Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig) Newly Remaster..(Κιν,Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Μπάγκς Μπάνυ.Καλη παρακολουθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Top Thassos Beaches Greece 4k View Drone!!!(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΘΑΣΟΣ.ΠΑΡΑΛΙΕΣ)Καλημέρα Καλο και Ευλογημένο Σαββαστοκύριακο.

Πανηγυρικές εκδηλώσεις της Παναγίας 15 Αύγουστου περιφορά και καλλιστεία...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παράκληση..Στην Συνεχεια με τις πανηγυρικές Εκδηλώσεις στην Πετρα για την Ημερα της Κοιμησης της Θεοτόκου)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

Escape to Halkidiki: A Mediterranean Gem of Sun, Sea, and Serenity! 🌅

Απολυτίκιο Μεγαλομάρτυρος Ανδρέου του Στρατηλάτου 19η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ανδρεα τον Μεγαλομάρτυρα.)

20.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα (1954) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι

Shark Storm (Δράση) Πλήρης Ταινία | Υπότιτλος*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Shark Storm (Δράση).Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΡΑΓΩΝΕΡΑ ΑΓΚΊΣΤΡΙ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΑΡΑΛΙΕΣ.ΑΓΚΙΣΤΡΙ.)

4K African Animals: Meru National Park - Scenic Wildlife Film With Calmi...*(Παρεα με τα Άγρια Ζωα και Θηρια του Δασους,και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ! Σάλος με το κείμενο του Αλέξη Παπαχελά: Ανα...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑμε τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλες και Φίλους.με Μικυ και Ντόναλντ.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Aquarium 4K Video (Ultra HD) - Beautiful Coral Reef Fish.(Αποηγευματινη Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Λονδίνο - 12K Scenic Relaxation Film με εμπνευσμένη κινηματογραφική μουσική(Αξιοθεατα του Λονδίνου με μια Ματιά)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

🎀ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ, για να ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! #...(Κλεινουμε με Παρουσιασεις σημερα.Πρωτη Παρουσιαση,Οδηγιες προς Ναυτιλόμενους,και "Αντιχριστιανικές" Ταυτότητες)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιοι Φλώρος και Λαύρος 18 Αυγούστου απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ με ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Φλωρου και Λαύρου)

Άγιος Δημήτριος Πίνδου - 17 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Δημήτριο Πίνδου)

Οι Άγιοι Φλώρος και Λαύρος*(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Φλώρος και Λαύρος)

Ο Τελευταίος Χορευτής του Μάο (2009) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ Τελευταίος Χορευτής του Μάο.Η Ταινεια της ΒδομάδαςΚαλη παρακολούθηση.)

Χρησιμοποιώ την πανάρχαια συνταγή σάλτσας της γιαγιάς μου σε όλα μου τα ...*(Πως να Φτειαξουμε Σαλτσα για τον Χειμώνα.Συνταγή της Γιαγιας,)

ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ 15 ΑΥΓ. 2023: Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ!!!(Τα Εκκλησιαστικα Δρώμενα της Εορτής της Κοίμησης και Μεταστασης της Υπεραγιας μας Θεοτόκου.)

Gulliver's Travels | Children's Stories | FunKiddzTV

Μελιτζανόπιτα: η πίτα του καλοκαιριού - Paxxi (Ε188)Aπο την Ειρήνη και το paxxi με Αγάπη.Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

50 minutes de Schtroumpfs • Gargamel, le sorcier méchant! 🧙 • Les Schtro...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρούμφ καιι Συλλογή.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Η Αργυρώ προτείνει γαριδομακαρονάδα με μαγικό ζωμό γάμπαρης. Λείπει η Pe...*(Η Επιλογη για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιαση και Παρακληση.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση της Παναγιας της Ιεροσολυμίτισσας και Παρακληση.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! Είναι προγραμματισμένο! Θα βγει ο κόσμος στ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ (ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ..ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ/ΕΚΤΑΚΤΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον π.Ελπίδιο και τον Στ.Δαμιανιδη.)

Γιατί προσευχόμαστε στην Παναγία; Δεν ήταν απλά μια γυναίκα; Μητροπολί...(ΟΔΗΓΙΕΣ και ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ)

Ντεζιρέ, το λουλούδι ενός θρόνου (1954) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(H TAINEIA EΠΙΛOΓHΣ THΣ HMEΡAΣ,"Ντεζιρέ, το λουλούδι ενός θρόνου " (1954)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πιστεύεις αληθινά ότι είσαι χριστιανός ορθόδοξος; (ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ)Για Όλες και για Όλους μας

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ 🙏✝⛪🔔ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ(Εκκλησιαστικα Δρωμενα Παρακληση.ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ )

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Η ταινία Serengeti - 12K Scenic Wildlife με εμπνευσμένη κινηματογραφική ...(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και τα Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

Έκτακτο μήνυμα Αγιορείτη γέροντα! Ταυτότητες, Αιγαίο και ….!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.-ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ΄)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Μονή Αγίου Γερασίμου Κεφαλονιά | Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και Λιτ...(ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.Μνήμη Αγιου Γερασιμου Κεφαλλονια.)Καλό Μεσημέρι Κυριες καιι Κύριοι

KIMOLOS (Κίμωλος), Greece 🇬🇷 ► Travel video, 104 min. 4K ► Travel in an...(Τουριστικοί Προοριοσμοί ανα την Ελλάδα.ΚΙΜΩΛΟΣ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ | Εμφανιστήκαν και φέτος τα φιδάκια της Παναγίας. Εντυπωσιασμέ...(Κλεινουμε για ακομα μιια Φορα με Παρουσιασεις.Τριτη Παρουσιαση. και τα θαυματουργικά Φιδακια στην Παναγια την Φιδουσσα.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ.)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα.

Φωτεινά Μονοπάτια «Κεφαλονιά, Ζάκυνθος» | 10/12/2017 | ΕΡΤ(Κεφαλλονια με το Ζωτανό της Αγιο.Τον Αγιο Γερασιμο.Να Εχουμε την Ευλογια του.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Γερασιμο Κεφαλλονιας)

Ο Ματωμένος Κουρσάρος (1945) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ Ματωμένος Κουρσάρος (1945) Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΚΥΘΝΟΣ :ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ 100 ΠΑΡΑΛΙΕΣ (Vlog)Τουριστικοί Θερινοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΥΘΝΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Them Thar Hills (1934) Χοντρός - Λιγνός(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Διδυμο Χοντρού Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

Amazing Wildlife of Botswana - 8K Nature Documentary Film (with music)Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)

Ο ΒΑΘΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ | Τηλεόραση 8K ULTRA HD / Full Documentary (Απογευματινός Μουσικός περιπατος σε Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Looney Tunes 1932-1960 | 5 Hours Compilation | Bugs Bunny | Daffy Duck |...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με Μπαγκς Μπάνυ.Καλή παρακολουθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Προεόρτια της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Απολυτίκιο κοντάκιο μεγα...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Τριτη.

Η Κοίμηση της Θεοτόκου - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(Κλεινουμε και Σημερα με Παρουσιάσεις Εορταστικά με θεμα την Αυριανή Μεγαλη Γιορτη της Κοιμησης της Υπεραγιας μας Θεοτοκου,απο τον πρωτοπτρ.π.Άθανάσιο Μυτιληναίο.)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Κοιμήσεως της Θεοτόκου - 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΎΤΙΚΙΑ για τηνν Αυριανή Εορταζόμενη Κοίμηση της Θεοτόκου.)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΩΡΑ! Τα αποκάλυψε όλα! Τον τρέμει το σύστημα! «Αυτός μας έχ...

Η Μικρή Βασίλισσα (1954) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟ0ΜΑΔΑΣ"Η Μικρή Βασίλισσα."Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Tinos Island, Greece, Drone 4k Video(Τουριστικοί ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΤΗΝΟΣ)

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Το Αγκίστρι ΑΝΩΘΕΝ - Aerial video by drones Dji(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΓΚΙΣΤΡΙ.)

Looney Tunes | Feat. Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig | Special Maratho...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μπάγκς Μπάνυ και τους Φίλους του.)

Όμορφη χαλαρωτική μουσική για να ανακουφίσετε το άγχος, το άγχος και την...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Αλάσκα - 12K Scenic Relaxation Film με εμπνευσμένη κινηματογραφική μουσική(Μουσική για Ρηλάξ με την Αγρια Φύση και τις Αγριες θαλασσες.)Καλό Μεσημέρι Κυριες κκαι Κύριοι.

Φανουρόπιτα από την Ελίζα #MEchatzimike(Για την Φανουροπιτα σαςη Συνταγή απο την Ελίζα.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς - Παράκληση στην Παναγία(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παρακληση στην Παναγια.Στην Συνεχεια με Παράκληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο).Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ… «Πανικός στους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»! Βγήκαν τα νούμε...

Άγιος Συμεών - 14 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Συμεων τον Τραπεζούντιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Ο Άγιος της ημέρας - 14 Αυγουστου - Προφήτης Μιχαίας(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προφήτη Μιχαια)

Απολυτίκιο Προφήτου Μιχαίου - 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προφητη Μιχαία.)

🏅ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ σε 3 λεπτά! Δεν λασπώνει και δεν τρίβεται! Fanouropita η πι...(Φτιαξε την Φανουροπιτα σου,Πλησιαζει η ημερα.)

Ο γιος του Σπάρτακου (1962) ελληνικοί υπότιτλοι(H TAINEIA THΣ BΔΟΜΑΔΑΣ."Ο Γιος του Σπαρτάκου."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

aigina paralia vagia 26-7-2017(Τουριστικοι ΘΕΡΙΝΟΙ Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΙΓΙΝΑ.ΠΑΡΑΛΙΑ.)

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Τεν Τεν | Εξερευνητές Στη Σελήνη | Μέρος 2ο | HD(Κιν,Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τέν Τέν και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ (LIVE)- ΜΥΤΙΛΗΝΗ(ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.Δεκαετιες 1970 και Δεκαετίες 1980)

Συνταγη Γεμιστα καλαμαρια(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,με Καλαμάρια.)

Σιροπιαστό γλυκό ταψιού , κάτι μεταξύ Ραβανί (Ρεβανί) και Σάμαλι!(Το Γλυκό Επιδόρπιο της Ημέρας,και για τις 15 Αυγούστου,με Ραβανί)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

5 Σημάδια Που Δείχνουν Ότι Ο Εγκέφαλος Γέρασε Πρόωρα - Τι Να Κάνετε!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΡΑ! Τα γεγονότα ξεκινάνε από Σεπτέμβριο! Σημείωσ...(EKTAKTH/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσ/φο κ/Θ.Κοκκαλη.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για Ενα ακομα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγούδια και Η Λύση Ειναι Μια Χριστος, Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

🎀Εσύ ΉΞΕΡΕΣ ότι ο Άγιος Μάξιμος Ομολογητής είναι ο ΜΥΣΤΙΚΌΣ ... ;🎀([Περι Οσιου Μαξιμπου του Ομοιλογητου Ο Λόγος.)

Αγία Ευδοκία η Βασίλισσα - 13 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγια Ευδοκία την Βασίλισσα)

Νήσος Αγκίστρι απο ψηλά(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΓΚΙΣΤΡΙ/ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ.)

Κήρυγμα την Κυριακή Ι΄ Ματθαίου 2016(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ι ΜΑΤΘΑΙΟΥ.,Ματθ.Ι ζ 14-23,απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρηστου)

Σωτήρης Μουστακας ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ(H EΛΛHNIKH TAINEIA THΣ HMEΡAΣ"Ο Υπηρέτης"Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

The Count of Monte Cristo | Full Movie | Swashbuckling Adventure Film | ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."The Count of Monte Cristo"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

The Life in Africa | WILDLIFE DOCUMENTARY | Cradle of Humanity(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρία του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.Ε..)

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Μέγας Παρακλητικός Κανόνας Υπεραγίας Θεοτόκου - Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταν...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣΑπό τις Ακολουθίες του Δεκαπεντάυγουστο.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ)

AQUARIUM 12K (60 FPS) - ΌΜΟΡΦΑ ΨΆΡΙΑ ΚΟΡΑΛΛΙΟΓΕΝΏΝ ΥΦΆΛΩΝ - ΕΜΠΝΕΥΣΜΈΝΗ ...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς για Ρηλάξ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Looney Tunes - Mega Compilation 6 | Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μπάγκς Μπάνυ και τους Φίλους τους.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Βρώμικη Δουλειά - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ. (COLORIZEN!)Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αέχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.Καημέρα.Καλό και Ευλογγμένο Σαββατοκύριακο..

ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ: Ζ´ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση του π.Φωτη Λαυριωτη.Του Δια Χριστον Σαλού.)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιοι Φώτιος και Ανίκητος 12 Αυγούστου απολυτίκιο υπότιτλοι(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Φωτιο και Ανικητου,των Μαρτύρων)

Ο Άγιος της ημέρας - 12 Αυγούστου - Άγιοι Μάρτυρες Φώτιος και Ανίκητος(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτ/ικιο και Υποτίτλους για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγιους Φωτιο κσι Ανικητου των Μαρτύρων.)

Into The Life Of A Grizzly Bear (Bear Documentary) | Grizzly Country | R...

Τυφών στην Τζαμάικα (1965) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Είναι άγιος ο Παπαφώτης, θαυμαστό γεγονός στον τάφο του(Ο Δια Χριστον Σαλός π.Φωτης Λαυριωτης.)

Le Grand Schtroumpf perd sa patience ! • Épisodes complets • Les Schtrou...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Συλλογή ΣτρουμΦακια.Καλή παρακολούθηση.)

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

PETRA | LESVOS GREECE - Welcome to Lesvos(Τουριστικοί ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΕΤΡΑ.ΛΕΣΒΟΣ)

Χαλβάς Σιμιγδαλένιος αλαδωτο από την Ελίζα #MEchatzimike(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για Όλο το Δεκαπενταύγουστο και Οχι μόνο)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον πρωτοπ.π.Βασίλειο Βελουδακη.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Thicker Than Water (1935) Χοντρός - Λιγνός Αδελφοί Εξ Αίματος*(Χιουμοριστικά στιγμιότυπα με το Αξεχσαστο Δίδυμο.Χοντρού-Λιγνού.Καλη παρακολούθηση.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Άγιος Εύπλος - 11 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευπλο,και Κλεινουμε με Αυτο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Μετά το Χτύπημα στην Αγία Σοφία φέρνουν άρον άρον τις νέ...

Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο (1979) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο (1979).Η Ταινεια της Βδιμάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ! «Να γιατί χτύπησαν στην καρδιά τ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

Zorro the Chronicles | 1 Hour COMPILATION | Episode 4 - 6 | Superhero ca... (Η Εναλλακτική σας Λύση στα Κιν.Σχέδια. με Ζορρο)

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Erik le Viking | Film Complet en Version Originale Sous-Titrée | Gordon ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ερικ Ο Βίκινγς"Η Ταινεια της Βδομάδας.)Καλό Απόγευμα.Φίλες και Φίλοι μου.

Απαλή μουσική και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα - θεραπευτική μουσική για...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Η ΑΘΗΝΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1850. ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ Gold Real Estate G...(Το ΡΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη

9/8/2023 | ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ | 8η ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ*(Κλεινουμε σημερα με Παράκληση και Παρουσιάσεις.Στην Συνέχεια με Μεγαλο Παρακλητικό Κανόνα στην Υπεραγια μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα..Καλό ξημέρωμα.

🌸 Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ (Άγιος Παντελεήμων) - Να τον επικαλείσθε...

🎀Αύριο Αγίου Λαυρεντίου: ήξερες ότι είναι ο πανίσχυρος ΠΡΟΣΤΆΤΗΣ των...;...(Εορτολογιο*Αυριανό)

Απολυτίκιο Αγίου Λαυρεντίου - 10 Αυγούστου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ καοι ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λαυρέντιο)

Ο Τελευταίος Ήρωας (Τσακ Νόρις) Ταινία Δράσης, Περιπέτεια, Πολεμική Με Ε...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο Τελευταίος Ήρωας (Τσακ Νόρις) Ταινία Δράσης,Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Χοντρός & Λιγνός - Οι άσσοι της Οξφόρδης (1939)Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρσακολούθηση.)

VideoNo41.Γαμήλιο ταξίδι στους Παξούς !!!*(Γαμηλια ηθη και ΗΘΗ και Εθιμα στα Νησιά μας.ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ.ΙΟΝΙΟ.)

Κρατήστε το σκόρδο ανέπαφο για 1 χρόνο! Λίγοι γνωρίζουν αυτό το μυστικό ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

SIKINOS (Σίκινος), Greece 🇬🇷 ► Travel video, 120 min. 4K ► Travel in an...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τηνη Ελλάδα.ΣΙΚΙΝΟΣ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Νηστίσιμος Αλάδωτος Χαλβάς Πολυτελείας!!How to make Greek Vegan Halva-Oi...(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη

🌸 ΑΚΟΥΣΤΕ : Τι φοβερό γίνεται όταν ανάβουμε κερί σε έναν Άγιο ;(Κλεινουμε και Σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο Στην Συνεχεια με την Δευτερη Παρουσιαση.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ύμνοι Αγίου Αποστόλου Ματθία(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Απόστολο Ματθία,Μαθητή του Χριστού και Μάρτυρα)

Απόστολος Ματθίας - 9 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Απόστολο Ματθία,τον Μαρτυρα.)

Η Ελλάδα και οι Έλληνες πρέπει να επιλέξουν...

10 Αυγούστου - Ο Άγιος Λαυρέντιος που τον έψησαν σαν ψάρι(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λαυρέντιο τον Μαρτυρα. ,απο τον Γεροντα π.Νεκταριο)

Άμλετ (1964) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΆμλετ (1964) Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

[NEW] 11H Stunning 4K Underwater Wonders - Relaxing Music | Coral Reefs,...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς.)

ευματιν΄η Μουσική Ξενάγηση

«ΜΠΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»! Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό! Το καλό παιδί...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ "ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ"(2023) 4Κ (2160p)Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΡΕΒΕΖΑ.

Laurel and Hardy in 'The Flying Deuces' (1939) [STONEVISION](Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Καλαμάρια ψητά στα κάρβουνα - Blue Island(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανόσας πιάτο.με Νγστήσιμα)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Κ

Amazing Wildlife Of Africa in 4k - Scenic Relaxation Film With Calming ...*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Τρίτη.

Πώς θα είναι ο Αντίχριστος; Πώς θα συμπεριφέρεται; - Πατήρ Εμμανουήλ Σαρρής(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.2 Παρουσίαση περι Αντιχριστου απο τον Γεροντα πρωτοπρ.π.Εμμαννιυήλ Σαρρή.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

"Πτυχές της ζωής του Αγίου Καλλινίκου" Παρουσίαση : π. Εμμανουήλ Τζατζάν...(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Καλλίνικο απο τον π Εμμανουήλ Τσατσανη.)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ & ΑΛΜΩΠΙΑΣ(ΘΑΥΜΑΤΑκαι ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΠ.ΕΔΕΣΣΗΣ)

Η Αιώνια Πριγκίπισσα (Περιπέτεια, Φαντασία) Πλήρης Ταινία(,Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."Η Αιωνια Πριγκλίπισσα"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

ΣΠΑΝΑΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ(Για το Συμπλήρωμα για τι ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.για το Μενου της Βδομάδας,καλίτερα.)

Lassie - Las colinas pintadas | Película de Navidad | La familia | Españ...(Λιγο Ρετρο στην Ψυχαγωγία μας με Δημοφιλή Σειρα.)

Μεταμόρφωση του Σωτήρος - Γιατί εμφανίστηκαν ο Μωυσής και ο Προφήτης Ηλίας;(Παρεα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδιο για τους Μικρούς μας Φιλους με Ντοναλντ Ντάκ Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

The Midnight Patrol (1933) Χοντρός - Λιγνός Μεταμεσονύχτια Περιπολία(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξέχασατο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Εκδρομή στον παραδοσιακό οικισμό της Αγιάσου ! (Βόλτα στην Αγιασσο της Παναγιας της Αγιασσώτισασς)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ(Κλεινουμε σημερα τελικα με Παρακλησεις στην Υπεραγια μας Θεοτοκου και στις θαυματουργικες ΕικονεςΣτην Συνεχεια με Παρακληση στην Παναγια την Ελεούσα)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Δομέτιος ο Πέρσης - 7 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Αππολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αγιο Δομέτιο τον Πέρση.)

Όσιος Νικάνωρ - 7 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολιτικια απο τον Γεροιντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Νικανορα.-)

Salamina Island, Greece 🇬🇷 | Car Ferry from Athens | Island-Hopping 2022(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλαδα.ΣΑΛΑΜΙΝΑ)

Parga, Greece, July 2023(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΑΡΓΑ.)

Αλάδωτος Χαλβάς Πορτοκαλιού Θεϊκός! Σε μια Κατσαρόλα ΟΛΑ! Χωρίς Σιρόπι, ...(...και Νηστησιμος και Χαλβάς..Μεχρι τις 15 /8 Σιγουρα,.)

Μια μαγευτική υποβρύχια εμπειρία 4K - Εκπληκτικό 4K Footage of Rare(Μουσική Απογευματινή Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

The Four Feathers - 1978 - Beau Bridges(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.The Four Feathers - 1978.Η Ταινεια της Βδομάδας.καλή παρακολούθηση.)

Πεντανόστιμη Τούρτα Κατσαρόλας - Ένα υπέροχο (γλυκό ψυγείου) -Delicious...(Τουρτες ..για τα Σαββατοκύριακα.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

🌸 ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ !Όποιος προσευχηθεί ...(ευχες για την Σημερινη μας μερα.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 210´🌠⛰️🌌| Χάιντι Official(Κιν Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Χαιντι το Κοριτσι των Βουννων σε Νεες Περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα για Ενα ακομα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια,και Ταξιαρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

γεμιστά με ρύζι κι ένα ακόμη υλικό σαν να είναι με κιμά vegan-vegeterian...(Η Εναλλακτικη σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)

Αφράτα Καρβελάκια Υπέροχα Φρατζολάκια από την Ελίζα #MEchatzimike(Παρεα με την Ελίζα για τα Καρβελάκια της Ημέρας.)

🎀ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΡΙΟ (Μεταμόρφωσης) τρώμε ΜΟΝΟ αυτό το φαγητό & άκου τον λόγο!...(Περι της Μεταμόρφωσης του Χριστου μας Ο Λόγος)

6 Αυγούστου: Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος - Το νόημα και η σημασία στην ζωή...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή μεγαλη Δεσποτικη Γιορτη της Μεταμόρφωσης του Σωτηρος μας.)

Κήρυγμα στην εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού. (ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη Περικοπή,Ματθ.Ι Ζ 1-9 της Κυριακής της Μεταμορφωσης του Κυριου μας,απο τον πρωτοπρ.π.Αντωνιο Χρήστου.}

100 000 λίρες Γαμπρός με δόσεις 1948*Η Ελληνική ταινεια της Ημερας100 000 λίρες Γαμπρός με δόσεις 1948Η Ταινεια της Βδομαδας,Καλή παρακολούθηση.)

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΛΛΑΔΑ || ASTYPALAIA ISLAND GREECE || BEST BEACHE...(Τουριστικοι Προοριοσμοί ανα την Ελλάδα.ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ)

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Helpmates (1932) Χοντρός - Λιγνός Συντροφική Βοήθεια(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο.Καλή παρακολούθηση.)

ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ: Διαλύεται ο Γάμος, γιατί οι ιερεις... Α΄ ΜΕΡΟΣ(Ο Δια Χριστον Σαλός π.Φωτης Λαυριωτης.)

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ*(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο η Εναλλακτική απο τον Γέροντα π.Παρθένιο)Καλο Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

🎀Ο Χρήστος ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ & ΟΧΙ τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κ άκου γιατί (υπέροχο) ...(ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ,ΣΗΜΕΡΙΝΟ.Περι Ονομ.Εορτων )Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Looney Tunes Classic Cartoons Compilation | Bugs Bunny, Porky Pig and Mo... (Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους μευτον Μπάγκς Μπάνυ και την παρεα τους)

🌸 Η ωραιότερη Παράκληση στην Παναγία (την ακούμε κάθε μέρα) | Παράκληση ...(Κλεινουμε Σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση.Στην Συνεχεια με Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτοκο)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα

Προεόρτια της Μεταμορφώσεως του Χριστού. Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο.(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τα Αυριανα Εορταζόμενα Προεόρτια της Μεταμορφωσης του Χριστού μας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγίου Ευσιγνίου-5 Αυγούστου/(haelp.blogspot.com)ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευσιγνιο.

Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός - 5 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό ΣυνΕορταζόμενο Αγιο Ευγενιο τον Αιτωλό.)

The Private Life Οf Don Juan (1934) Η Ζωή Του Δον Ζουάν(Η Σατυρική Κομωδια"Η Ιδιωτική Ζωη του Δον Ζουαν."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση.)

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο με καταιγίδες, ...

Διακοπές στην Σίφνο, Κυκλάδες: εξωτικές παραλίες, αξιοθέατα, φαγητό

90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ (03.08.2023)Τα ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ.ΚΑΛΥΜΝΟΣ.

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Ο Άγιος της ημέρας - 4 Αυγούστου - ΄Αγιοι Επτά Παίδες εν Εφέσω(ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ(ΣΗΜΕΡΙΝΟ.)΄Αγιοι Επτά Παίδες εν Εφέσω.

Μελιτζανοκεφτέδες Σμυρναίικοι Νηστίσιμοι*(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο ,και για την Νηστεια του 15Αυγουστου.)

Laurel & Hardy Attend Prison-School(Χιουμοριστικά Στιγμιότυτπα με το ΑξεΧαστο Διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

Το φυτό που τρώει ποντίκια - What the Fact?! #25(Τα παραξενα της Φύσης.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

El Pájaro Loco Episodio Completo | Ojo privado | Dibujos Animados | Cari...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Γουντι Γουντμπέκερ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Διέρρευσε το μυστικό αναγκαστικά! Το απο...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑμε τον Δηνμοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Συμβουλές για το σφράγισμα - Πατὴρ Σάββας Ἀχιλλέως †(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις1η Παρουσιαση με τις Συμβουλες του π,Σαββα Αχιλέως για το Σφραγισμα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 4 Αυγούστου - ΄Αγιοι Επτά Παίδες εν Εφέσω(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τους Αυριανούς Εορταζομενους Αγιους Επτα παιδες εν Εφεσω.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΩΝ ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΝ ΕΦΕΣΩ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους 7 παιδες εν Εφέσσω.)

Άγιοι 7 Παίδες εν Εφέσω - 4 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους 7 παιδων εν Εφέσσω.)

Mr Bean's Summer Holiday☀ | Mr Bean Full Episodes | Classic Mr Bean

Αδιακρισίες (1958) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,"Αδιακρισίες (1958)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Classic Popeye: The Blubbering Whaler AND MORE (Episode 41)Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φιλους με Ποπαυ το Ναυτάκι.Καλή παρακολούθηση.

O ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ! Οι πιεστικές προειδο...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πασχο.)

SIFNOS Travel Guide 2023 | Is this the best Greek Island?(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΙΦΝΟΣ.)

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Κολοκυθάκια σε 10 λεπτά! Από τις καλύτερες συνταγές που έχω φτιάξει. Γρή...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο Τελευταίος Σταθμός - EΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ .*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ο Τελευταίος Σταθμός,Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

SCUOLA classe indisciplinata da "Muraglie" di Stanlio e Olio(Χιουμοριστικα Στιγμιοτυπα με το Αξεχαστο Διδυμο.Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Πεμπτη

ΝΕΟ | Μόρφου για τις φωτιές τα λένε ότι είναι προφητεία*(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Στην Συνέχεια με πρωτη παρουσιαση τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Μορφου.κ.Νεοφυτο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ομιλία για τους Αγίους Δαλμάτο Φαύστο και Ισαάκιο.(ΟΜΙΛΙΑ για τους Αυριανους Εορταζόμενους ΑγίουςΔαλμάτο Φαύστο και Ισαάκιο,απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

Αγία Σαλώμη η Μυροφόρος - 3 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για την Αυριανη Συνεορταζομενη Αγια,.Σαλώμη την Μυροφόρο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο

Απολυτίκιο Αγ. Ισαακίου του Ομολογητού ηγουμένου Μονής Δαλμάτων - 30 ΜΑΙΟΥ

Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς - Παράκληση στην Παναγία(Μικρή Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο Καθημερινες Παρακλήσεις.)

Zulu dawn 1979 - Η επέλαση των Ζουλού (Eλληνικοι υποτιτλοι-Greek subs)H TAINEIA EΠIΛOΓHΣ THΣ HMEΡAΣ - Η επέλαση των Ζουλού Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

🐌 ❌ σαλιγκάρια ΤΕΛΟΣ | #ταμυστικατησγης(Χρήσιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας.)

ΠΕΡΔΙΚΑ ΑΙΓΙΝΑ - PERDIKA AEGINA by drone(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΕΡΔΙΚΑ ΑΙΓΙΝΑ - PERDIKA AEGINA)

Μάρτυρες της νηστείας και Μάρτυρες της αληθείας! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημ...(Παρεα με την Πρεσβυτερα Καλυψώ Δημητριαδη.Δεκαπενταυγουστιάτικα.)

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Night Owls (1930) Χοντρός - Λιγνός Διαρρήκτες(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλες και Φίλοι μου.

Τεν Τεν | Ο Κάβουρας Με Τις Χρυσές Δαγκάνες | Μέρος 2ο | HD)Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Τέν Τέν.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Φτιάξτε σπιτικό σαλάμι κοτόπουλου! δεν θα αγοράσετε ποτέ ξανά λουκάνικο ...(Αυθεντικά για Περιοδους Οχι Νηστειας)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Το «ΦΟΒΕΡΟ ΟΡΑΜΑ» Της Γερόντισσας Μακρίνας. Δεν ξέχασε ποτέ την τρομακτι...(Κλεινουμε σημερα με το Φοβερο Οραμα της Γεροντισας Μακρίνας,Δευτερη Παρουσιαση.)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα,

Άγιος Θεόδωρος Δαρδανελίων - 2 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Θεοδωρο Δαρδανελίων)

Ο Αγιος της ημέρας - 2 Αυγούστου - Ανακομιδη Λειψάνων του Αγίου Πρωτομά...(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πρωτομαρτυρα Στέφανο που την Ανακομοιδη Λειψανων του Εορτάζουμε.)

02.08: Ανακομιδή Ιερού Λειψάνου Αγίου Στεφάνου - Translation of the reli...(.ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,με Υποτιτλους για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Πρωτομαρτυρα Στεφανο που την Ανακομοιδή των Λειψανων του Εορταζουμε)

Ιερά Παράκληση εις την Υπεραγία Θεοτόκο - Τρίτη 1 Αυγούστου 2023(Παρακληση στην Παναγια μας,για το βραδυ.)

Robinson Crusoe (1972) Daniel Defoe(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,Robinson Crusoe (1972) ,Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)