Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

HAPPY TRAVELLER στη ΘΑΣΟ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller στην Ευρωπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΘΑΣΟ.)

🇬🇷 Greece | How To Make Greek Moussaka | FlavorSafari Recipes*(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,με Μουσακά.)

Δεν έχω φάει ποτέ τόσο νόστιμο τοστ❗️ 🔝 4 απλές και νόστιμες συνταγές τοστ*(Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Beautiful Relaxing Coral Reef Fish - Rela...**(Απογευματινή Μουσοκή Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς*)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

The Smurfs FULL EPISODE: Clumsy Not Clumsy 💙 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν Σχέδια για τούς Μικρούς μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για Ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγούδια και "Η Λύσις Ειναι Μια,Χριστος Εξομολογηση,Θ.Κοινωνία".)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 1 Οκτωβριου - Αποστολος Ανανίας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Απόστολο Ανανία.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή Β Λουκά - Αγάπη προς τους εχθρούς(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανη Ευαγγελική Περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β ΛΟΥΚΑ,λουκ.στ 31-36,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Καρίτσα Λακωνίας*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελένη.ΚΟΡΙΤΣΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ)

Χαλαρωτική μουσική για να ανακουφίσετε το άγχος 🌿 για να έχετε άγχος, κα...(*Απογευματινη Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες κα στους Ωκεανούς.)

Χαριτωμένα ζώα μωρών 4K Ultrahd - Γνωρίστε χαριτωμένα νεαρά άγρια ​​ζώα ..(Παρεα με τα Αγρια Ζώα του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΟΥ ΣΤΈΡΗΣΑΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΕΝΟΡΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον πρωτοπρ.π.Εμμανουήλ Σαρρή.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Farm Animals Amazing Activities : Buffalo, Duck, Panda, Cat, Rabbit - An..(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρία του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Bringing Up Smurfy | Full Episode | The Smurfs New Series 3D | Cartoons ...(Kιν Σχέδια για τους Μικρούς μας Φιλους με 3 D Καλή παρακολούθηση.)Καλήμέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης- Κάλεσμα για εγρήγορση και αντίσταση*(Κλεινουμε σημερα με Παροουσιασεις.Συνέχεια και η Τριτη Παρουσιαση,Παρεα με τον π.Αρσεμιο και Καλεσμα ξανα, για Αντισταση)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Οι Φύλακες Των Συνόρων 1939 EΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Οι Φύλακες Των Συνόρων 1939 Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ANTIPAROS (Αντίπαρος), Greece 🇬🇷 ► Travel video, 36 min. 4K Travel in An..(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ.)

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Πτώση πάνω από το Amazon 4K - χαλαρωτική μουσική με όμορφο φυσικό τοπίο ...(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες κα στους Ωκεανούς.)

ΦΟΝ ΣΠΕΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ 1956 (Ολόκληρη Ταινία Δράσης) HD 720p...*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ,ΦΟΝ ΣΠΕΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ 1956 (Ολόκληρη Ταινία Δράσης) Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

αλή παρακολούθηση._+)

Αφαίρεση μυκήτων νυχιών: 100% φυσική θεραπεία για μύκητες των νυχιών στα...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΚΡΕΜΑ ΣΠΙΤΙΚΗ(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με Μπουγάτσα.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

The Smurfs FULL EPISODE: Smurf-Fu 💙 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Τι θα συμβεί για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της Ρωσίας το 2024! ΕΡΧ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Στην Συνέχεια μια τριτη Παρουσίαση με τον Δημοσιογραφο κ.Γ.Θεοχάρη.Περι Ρωσιας Ο Λόγος.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Όσιος Κυριακός, ο Αναχωρητής -29 Σεπτεμβρίου (Το Αυριανό Συναξάρι για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κυριακο τον Αναχωρητη)

Ο Άγιος της ημέρας - 29 Σεπτεμβριου - Άγιος Κυριακός ο αναχωρητής*(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους.για το Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κυριακο τον Αναχωρητη.)

Απολυτίκιο Αγ. Κυριακού του Αναχωρητού - 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κυριακο τον Αναχωρητη.)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Είπαν ΟΧΙ στην έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στα Σχολεία!

Διακοπές στην Σίφνο, Κυκλάδες: εξωτικές παραλίες, αξιοθέατα, φαγητό(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΙΦΝΟΣ.)

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

14 Minutes of Papa Smurf Being a DAD! 💙 | The Smurfs | Nickelodeon Carto...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους. με 3D Στρουμφάκια.2.Καλή παρακολούθηση.)

Μπακαλιάρος(Για το Μενού του Σαββατοκύριακου,με Μπακαλιάρο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κασσελάκης με σχέδιο Ζελενσκι, ταυτότητες και λοκ...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

The Smurfs FULL EPISODE: Clumsy Not Clumsy 💙 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

Παράκληση στην Παναγία Πορταΐτισσα(Kλεινουμε σημερα λογω και των Ασχημων Καταστασεων στην Ελλάδα με τις Φωτιες και τις πλημύρες με Παρακλησεις στην Υπεραγια μας Θεοτοκο και στους Αγίους.Στην Συνέχεια με Παρακληση στην Παναγια την Πορταίτισσα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Προφήτης Βαρούχ ο Δίκαιος (Θρησκεία και Πίστη)Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό ΣυνΕορταζόμενο Αγιο Βαρούχ τον προφήτη.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ Α ΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ

Μουσική για θεραπευτική πίεση, άγχος και κατάθλιψη, αφαιρέστε τον εσωτερ...(Απογευματινη Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανους.)

Οι κληρικοί των έσχατων καιρών*(Με των Φτειαχτων ΙΩΝ των Κ.Εμβολίων,των Ψηφιακών ταυτοτήτων,των microchips,της τεχνικης Νουμοσύνης.κ.α.)

Naxos Greece Travel Guide: Best Things To Do in Naxos*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,ΝΑΞΟΣ.)

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Κολοκυθόπιτα με σπιτικό φύλλο | (Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για υο Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.με Κολοκυθόπιτα.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μιυ.

Laurel and Hardy, Chickens Come Home, 1931, PART 1*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ με το Αχτύπητο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού..Καλή Παρακολούθηση.)

Χοντρός & Λιγνός - Οι άσσοι της Οξφόρδης (1939)Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αχτυπητο Διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΑΤΑ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.Ειδικά για Τετάρτη και Παρασκευή.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τεταρτη.

Η ΑΓΙΑ ΑΚΥΛΙΝΑ(ΤΑΙΝΙΑ)ΑΓΙΑ ΑΚΥΛΙΝΑ Η ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΑΝΗ.Η ΤΑΙΝΕΙΑ .Για ΄Όλη την Οικογενεια.Καλη παρακολούθηση.Και Κλεινουμε με Αυτό )Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΓΙΑ ΑΚΥΛΙΝΑ (27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ) - ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ((ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγια Ακυλινα την Μάρτυρα(Καθημερινό Εορτολόγιο,για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγια Ακυλίνα την Παρθενομάρτυρα.)

27 Σεπτεμβρίου: Αγία Ακυλίνα - Η Αγία από το Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης και...(Kαθημερινό Εορτολόγιο,για την Αυριανη Συνεορταζόμενη Αγια Ακυλίνα την Ζαγκλιβεριανή.)

Χαλαρωτική μουσική για να ανακουφίσετε το άγχος 🌿 για να έχετε άγχος, κα...

Φινλανδός δεν ήθελε τις ανωμαλίες τις χώρας του και με απίστευτο τρόπο γ..(ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.)

The Pirate of the Black Hawk | RS | PIRATES | Swashbuckler Film | Classi..(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ The Pirate of the Black Hawk | RS | PIRATES Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στη Σκόπελο(Βολτα με την Ηλέκυτα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ευρωπη,στον Κόσμο και στην Ελλάδα.ΣΚΟΠΕΛΟΣ.)

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Africa Wildlife| 4K HD| Ambient Relaxing Music(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ! Ακυρώνονται οι ταυτότητες; Σάλος με την νίκη Κασσελ..(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πασχο.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Μάγια η Μέλισσα: Επεισόδιο 39 - Αναζητώντας τη Χαμένη Κοπριά!!! ⚽👦🏆 | Μ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μαγια Μελισσα και την πσρεα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Παράκληση στην Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στην Παναγία μας και στους Αγιους.Στην Συνέχεια με Παρακληση στην Θαυματουργή Εικόνα του Αξιον Εστίι)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

26 Σεπτεμβρίου: Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, η Μετάσταση - Μεγάλη γιορτή τη...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Μετάσταση Αγιου Ιωάννου του Θεολόγου)

Απολυτίκιο Μεταστάσεως Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού - 26 ΣΕ..(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Μετάσταση του Αγιου Ιωαννου του Θεολόγου)

Αίμα στο Ποτάμι 1954 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Αίμα στο Ποτάμι 1954 Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Εξερευνώντας την Αίγινα με τη Τζένη Μελιτά(Τουριστικοί Θρησκευτικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΙΓΙΝΑ.)

ΜΑΣ ΤΑ «ΕΠΡΗΞΑΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ! Δες τι σου κρύβουν! Αφορά το ΧΡΗΜΑ! Έ..(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με ττον Δημοσ/φο κ.κ.Λ.Πάσχο.)

Χαλαρωτική μουσική για να ανακουφίσετε το άγχος 🌿 για να έχετε άγχος, κα...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στον Αγριο Κόσμο των θαλασσων και των Ωκεανών.)

Κακοκαιρία Elias: Που θα σημειωθούν τα πιο έντονα φαινόμενα | ACTION 24(Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ.ΚΑΙΡΟΣ.) Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Laurel and Hardy Blotto (1930) Remastered in Color!(Χιουμοριστικά Στιγμιοτυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Σαντορίνη, Ελλάδα ► Οδηγός βίντεο, 63 λεπτά. Επισκόπηση 4K #TouchGreece(Kαλημερα με ...Σαντορίνη.Τουριστικοί Προορισμοί ΑΑΑ)Καλημέρα Καλη και Ευλογημενη Βδομάδα.

535. Ἡ φλυαρία προκαλεῖ τὴν λήθη τοῦ Θεοῦ καὶ σκοτίζει τον νοῦ μας, Ἀρχ....(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Στην Συνεχεια 3 η Παρουσίαση. με τον Λόγο περι Φλυαρίας,του Αρχιμ π/.Σαββα Αγιορειτη)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Οσία Ευφροσύνη - 25 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσία Ευφροσύνη.)

ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ 1962(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ"ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ."Η Ταινεια της Βδομάδας. Καλή παρακολούθηση.

Laurel and Hardy Brats (1930) Remastered in Color !!!(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με το Αχτύπητο Διδυμο.Χοντρού-Λογνού.)

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ το εργοστάσιο στον Βόλο που φτιάχνει τις Νέες ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ...(ΕΓΚΛΗΜΑ και ΤΙΜΩΡΙΑ)

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´🏡🍔🐾 | Μάγια η Μέλισσα Offi...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Μαγια και τους Φίλους της.Καλή πααρακολούθηση.)

NAXOS (Νάξος), Greece 🇬🇷 ► Travel video, 119 min. 4K Travel in Ancient G..(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΝΑΞΟΣ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Vangelis Sarantidis ~ Syrto Xyla (Greece) Βαγγέλης Σαραντίδης ~ Ξύλα & Μ...(ΠΟΛΥΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Απαλή μουσική κα)ι χαλαρώνει το νευρικό σύστημα - θεραπευτική μουσική για...(Απογευματινη Μουσική Ξενάγηση συις Αγριες 0και στους Ωκεανούς.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για ακόμα Ενα Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινουσης και Ταξιάρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ιερά Παράκληση στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Παράκληση στην Παναγία την Μυρτιδιώτισσα)

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανη Εορταζόμενη Παναγια Μυρτιδιωτισσα.)

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α' ΛΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡ. ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ...(ΟΜΛΙΑ για την Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α ΛΟΥΚΑ,Λουκ.ε 1-11,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ.Σεραφείμ)

GRAMMOS(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."GRAMMOS"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Baby Animals 4K - Explore The Magical World of Baby Animals With Relaxin...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Βόλτα στο πάρκο!!! ⛲🏡🌱(Κιν.Σχέδια για με την Μαγια και τους Φίλους τους .Καλή παρακολούθηση.)

WENGER CHICKEN - είναι απίστευτο, δεν υπάρχουν λόγια, είναι τόσο νόστιμο!)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με κοτοπουλο.

Corfu Greece, see Corfu in highest quality possible, walking tour 4k, Gr...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΕΡΚΥΡΑ.ΕΛΛΑΔΑ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Γλυκό του κουταλιού Σταφύλι 🍇όλα τα μυστικά 👌Τραγανό στρογγυλό χρυσαφένι... (Πως να Φτιαξτε Γλυκο του Κουταλιου Σταφυλι που Ειναι και Εποχικό.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2023-2024: ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ(ETΗΣΙA/ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ.)Καλήμέρα Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ που βρέθηκαν σε χειρόγραφο του Αγίου Ορους! Και ο Αγιος Πορφύ...(Κλεινουμε σημερα με Υμνους στην Υπεραγια μας Θεοτόκο,και Παρουσιάσεις.Στην Συνέχεια με την2 Παρουσιαση με τον Δημοσ/φο κ.Γ.Θεοχάρη.Για το Αγιο Ορος και τον Αγιο Πορφύριο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ομιλία στη Σύλληψη του Προδρόμου*(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριιανή Εορταζόμενη Συλληψη του Τιμίου Προδρόμου,απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου 2023(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωαννη τον Πρόδρομο που την Σύλληψη του Εορταζουμε)

23.09: Σύλληψη Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου - Conception of the Holy Prop...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο που την Συλληψη του Εορταζουμε.)

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! Όταν το MEGA μίλησε για τον Κασσελάκη, ήρθα...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πασχος.)

Almost Heroes | English Full Movie | Comedy Adventure Western(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣAlmost Heroes | English Full Movie | Comedy Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ όπως παλιά(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο.)

14 Minutes of Papa Smurf Being a DAD! 💙 | The Smurfs | Nickelodeon Carto...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς ,μας Φιλους με 3D Στρουμφάακια,για Εναλλακτική σας Λύση.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Animal Baby 4K - Βίντεο άγριας ζωής πιο όμορφο από το πλανήτη γη φύση ομ...(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια της Ζουγκλας καιτου Δάσαους μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Οι πιο θλιβερές στιγμές 🥺🥺🥺 • Κινούμενα σχέδια για παιδιά • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλη καιι Ευλογημένη Παρασκευη.

Ο Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας ψάλλει την παράκληση της Παναγίας της Γλυκοφι...(Κλείνουμε σημερα με Παρακλήσεις στην Παναγια ,μας και στους Αγίους.Στην Συνέχεια με Παρακληση της Παναγίας Γλυκοφιλούσης απο τον Ιδιο τον Γέροντα Αριζόνας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας – 22 Σεπτεμβριου – Άγιος Φωκάς ο Θαυματουργός(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Φωκα)

Απολυτίκιο Αγ. Φωκά Σινώπης - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο ΦΩΚΑ Επ.Συνώπης)

Μάμπο στο Μπαλi (1952, μιούζικαλ) Bing Crosby, Bob Hope, Dorothy Lamour ...

Γαριδομακαρονάδα πεντανόστιμη | Τα φαγητά της γιαγιάς(Η Εναλλακτική για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Αρχή από την ΔΕΘ! Το...(EKTAKTH/ΠOΛITIKH-EΠIKAIΡOTHTA με τον Δημοσ./φο κ.Θ.Κόκαλη.)

Pack Up Your Troubles HD (1932) Χοντρός - Λιγνός Στον Πόλεμο(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αχτύπητο Δίδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

Χαλαρώστε τη μουσική για να ξεκουραστείτε το μυαλό, το άγχος, ο διαλογισ...*(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στον Αγριο Κόσμο των θαλασσων και των Ωκεανών.)

ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΝΥΧΤΑ (1956)THE PROUD ONES Western Virginia Mayo, ΕΛΛΗ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΝΥΧΤΑ Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 65´⏰🍃⛵ | Μάγια η Μέλισσα Official(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Μαγια η Μέλισσα και η παρεα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

MILOS (Μήλος), Greece 🇬🇷 ► Travel video, 187 min. 4K Travel in Ancient G...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,ΜΗΛΟΣ)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

Είναι η τεχνητή νοημοσύνη (Ai) ο ίδιος ο αντίχριστος;(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση και Γεροντας π.Νεκτάριος,με θεμα Εσχατολογιας,και τρεχουσας Επικαιροτητας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η εορτή του προφήτου Ιωνά(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ-ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ)

Προφήτης Ιωνάς - 21 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προφήτη Ιωνα.,απο τον Γεροντα π.Αυθανασιο.)

THE TALL MEN (1955) Western Clark Gable, Jane Russell ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟ...

Braveheart 1995 full movie online ολοκληρη ταινια ελληνικοι υποτιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Braveheart "Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Meet Skopelos: The Emerald Island(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΚΟΠΕΛΟΣ.)

Lucky Luke - EP01 - Ma dalton(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Λούκι Λουκ΄Καλή παρακολούθηση.)

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Εύκολη πίτσα χωρίς μαγιά σε 10'! Θα την φτιάχνετε συνέχεια! | Live kitchen(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Γαλακτομπούρεκο Του Πάνου! | Το απόλυτο Σιροπιαστό Γλυκό Ταψιού ! Η καλύ...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,της Γκόλφω)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

20 Σεπτεμβρίου: Άγιος Ευστάθιος - Ο Βίος και τα μαρτύρια του Αγίου και τ...(ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ(ΣΗΜΕΡΙΝΟ)Βιος και Μαρτύριο του Αγίου Ευσταθιου.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

The Smurfs Travel To Another UNIVERSE?! 👽 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν,Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους,με 3D Στρουμφακια.*(Κιν,Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους,με 3D Στρουμφάκια..Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα Καλη και Ευλογημένη Τεταρτη.

"ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ", Ο ΧΡΙΣΤΟΣ... ΘΕΛΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ, Ο ΑΝΤΙΘΕΟΣ!(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση.Στην Συνέχεια Παρουσιαση με τον πρωτοπρ.π.Β.Βελουδάκη,,με θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας.)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Βίος Αγίου Ευσταθίου*(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευσταθιο)

20.09: Αγίου Ευσταθίου - Saint Eustathius*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευστάθιο)

Come Clean (1931) Χοντρός - Λιγνός Ελάτε Καθαρίστε.(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αχτύπητο Δίδυμο Χοντρού Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

Casper's Haunted Christmas | Christmas With Casper 🎄👻 | Full Movie | Car...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μασς Φίλους,καο Κασπερ.το Φαντασματάκι.Καλή παρακολούθηση.)

Ηλιοβασίλεμα στον λιμενοβραχίονα Μυτιλήνης Λέσβος Sunset at the Mytilene...(ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΗΤΙΚΑ και ΑΛΛΆ)

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Τόπος και το Τραγούδι του, η Αρχόντισσα της Λέσβου(Μουσικες Ξεναγήσεις στα Ελληνικά Νησια.ΛΕΣΒΟΣ)

Looney Tunes Cartoons (Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig) Newly Remaster...(Κιν.ΣΧέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μπαγκς Μπάνυ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Γκρέγκορι Πεκ - Το πορφυρό και το μαύρο (1983)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΓκρέγκορι Πεκ - Το πορφυρό και το μαύρο .Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Δ. ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ! Σαν να πήγαιναν σε σχολική εκδρομή!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη

Μακριά από αυτούς που θέλουν να σε πλανήσουν(Κλεινουμε σημερα ,με Παρουσιάσεις.1η Παρουσιαση με τον πατερα Νεκταριο,με θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Κολοκυθόπιτα Χωρίς φύλλο φανταστική 👌πώς την κάνουμε Τραγανή ❓️Σε 5' λεπ...

Άγιοι Τρόφιμος, Σαββάτιος & Δορυμέδων - Απολυτίκιο - 19 Σεπτεμβρίου - Ι....(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανπούς Εορταζόμενους ΑγιουςΤρόφιμος, Σαββάτιος & Δορυμέδωντος.)

Massacre | Full 1950s Western Movie | Dane Clark, James Craig | Western ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Massacre | Full 1950s Western Movie.Η Ταινεια της Ημέρας .Καλή παρακολούθηση.)

Παχειά Ράχη, Αίγινα - Pachia Rachi, Aegina | Drone 4K(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλαδα.ΑΙΓΙΝΑ..ΠΑΧΕΙΑ ΡΑΧΗ.)

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Mystères et secrets INCROYABLES des Schtroumpfs ! 🤨😲 • Dessins animés po...(Κιν.Σχέδια EXTRA για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

Нежная лечебная музыка здоровья и для успокоения нервной системы, глубок..*(Απογευματινό Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

Πρωινή Προσευχή Μέγα Βασιλείου για δικαίους και αδίκους, πονηρούς και αγ..(Για Ολους τους Ορθοδόξους Χριστιανους,Καθημερινα)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ιδέα για μεσημεριανό: Χοιρινό με πατάτες ψητές σε βάση από κρεμμύδια και...*(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο )Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Samos - Greece((Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΜΟΣ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Ἡ μετάνοια τῶν γονέων ἐπηρεάζει καὶ τὰ παιδιά , Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου ...(Κλείνουμε σημερα με Παρουσίασεις και Παρακληση.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση του Αρχιμ/τη π Σαββα του Αγιορειτου,με θεμα τα παιδιά.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αγία Αριάδνη - 18 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο,για την Αυριανη ΣυνΕορταζόμενη Αγια Αριοάδνη)

Όσιος Ευμένιος Σαριδάκης | Ο νέος Άγιος και ο συναρπαστικός βίος του.(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό ΝεοΑγιοκαταταχθέντα Οσιο Ευμένιο Σαριδακη)

Le secret de La Licorne - Les aventures de Tintin (dessin animé)Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Τεν Τεν και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.

LIVE 175 ΚΥΡ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΨΩΣΗ με τον π. Αντώνιο 17.09.23 7:30μμ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πανοσιολ/το Αρχιμ/τη,παιιδοψυχολόγο π.Αντώνιο. καθε Κυριακή βραδυ στις 7,30 μ.μ.)

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Συνταγή για ζουμερό κοτόπουλο bake ❗ Εύκολα και νόστιμα μπούτια κοτόπουλ...**(Μια ακόμα Εναλλακτική με Κοτοπουλο.Το Μενού Ειδικά της Κυριακής)

Σολομός με σκόρδο με μέλι. Εύκολη συνταγή σολομού*(Η Εναλλακτική σας Λύση,ως προς το Μενού με Ψαρικό.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Μάγια η Μέλισσα: Επεισόδιο 42 - Η Γέννηση της Μάγια!!! 👶🍯🐝 | Μάγια η Μέλ...(Κιν.Σχέδια για τοτς Μικρούς μας Φίλους με Μαγια την Μέλισσα.Καλή παρακολο'υθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Ταχινόσουπα*(Για τις ανάλλαδες μερες απο τον Γεροντα.-η Συνήθη ταχινόσουπα)Καλημέρα΄Καλή και Ευλοιγημενη Κυριακή

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για Ενα ακομα Σαββατόβραδο με Χριστιανικα τραγουδια,Γ.Κοινουσης και Η Λύσις Ειναι Μία Χριστός Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα.

Απολυτίκιο Αγίας Σοφίας, Πίστεως, Αγάπης & Ελπίδας(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τις Αυριανές Εορταζόμενες Αγιες,Σοφιας,Ελπιδας πιστεως και Αγαπης)

🎀 Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος, Αγάπης: τα μαρτύρια των τεσσάρων Αγίων μας, ...(Καθημερινό Εορτολογιο για τις Αυριανές Εορταζόμενες Αγιες,Σοφιας,Αγάπης,Πιστεως και Ελπίδας)

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΨΩΣΙΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανη Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΨΩΣΗ,Μαρκ η 34,Θ 1,απο τον Πανοσιολ/τον Γέροντα.)

Pote tin kyriaki*(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Pote tin kyriaki*Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση. )

ΕΙΔΗΣΗ που ραγίζει κόκκαλα! Η ανταλλαγή- ΣΟΚ Εκκλησίας- Κυβέρνησης!(Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΩΝ,μεταξυ Εκκλησίας Πολιτείας,με τον Δημοσιογραφο κ.Γ.Θεοχάρη.)

Come to Greece: Koufonisia)Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Σόδομα και Γόμορρα. Επίσημη τοποθεσία. Από τη σύζυγο του Λωτ στην κορυφή...(Το Παρελθον Χτυπαει την πορτα του Μελλοντος,Δυστηχώς.(Δειτε την τοποθεσια Σοδομα και Γομορα.)

Οι 7 σφραγίδες τής αποκαλύψεως - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(Παρεα με τον Γέροντα Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο,σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Μαρμελάδα καφέ ☕ Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Για τα επιδόρπια, τα πρωινά, τα κέικ σα...(Φτειαξτε το Πρωτοτυπο Κέικ ,με Μαρμελάδα και Καφέ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Στρουμφοφροντίδα • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφάκια 3 D.Καλή πσρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββαυοκύριακο.

Άγιος Αμφιλόχιος Μακρής της Πάτμου - Σύγχρονοι Γέροντες(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσίαση-Αφιέρωμα στον Οσιο Γέροντα Αμφιλόχιο Μακρή,της Νήσου ΠΑΤΜΟΥ.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

15/9/23 Ιερά Αγρυπνία / Ευφημίας Μεγαλομάρτυρος της πανευφήμου((ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΌΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Αγρυπνία για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Ευφημία την Μεγαλομάρτυρα.)

Ἀπολυτίκιον τῆς Ἁγίας Μεγαλομάρτυρος Εὐφημίας(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Ευφημία.την Μεγαλομάρτυρα΄.)

Βίος και πολιτεία της Αγίας και Μεγαλομάρτυρος  Ευφημίας Η  Αγία Ευφημ...(Καθημερινο Εορτολόγιο για την Αυριανη Εορταζομενη Αγια Ευφημία την Μεγαλομάρτυρα.)

Ζαμπονοτυροπιτα λατρεμένη σε10'👌Εύκολη ζουμερή με μια κάπως διαφορετική ...*(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για το Αυριανό μεσημεριανό σας πιατο με πιτα.)

Sansón y Dalila (1984) | Película en Español | Max von Sydow | Belinda B...(Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣSansón y Dalila (1984) Η Ταινεια της Βδιμαδας,Καλή παραλοόυθηση,)

Ηγουμένη Ευγενία Κλειδαρά ομιλία "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ"(ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ απο την Μακαριστη Ηγουμενη της Ιερας Μονής του Αγιου Ραφαήλ στις Καρυες Θερμής,Ευγενία Κλειδαρά.)

Thanos Beach LIMNOS GREECE by John P. Vosnakis(Τουριστικοί Θερινοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΛΗΜΝΟΣ.ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΘΑΝΟΣ)

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Κριθαράκι με λαχανικά εύκολο γεμάτο αρώματα. Πως να μην σας λασπώνει το ...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Οι Περιπέτειες των Στρουμφονταντάδων • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ*(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Στρομφάκια 3D.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Life of the Ocean 8K ULTRA HD - 500 species of sea creatures with relaxi...(Απογευματινή Μουσική ξεναγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

African Safari 4K - Amazing Wildlife of African Savanna | Scenic Relaxat...**(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

«Πιστός άχρι Θανάτου» - Παρέα της Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου 2023(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παρακληση,.Στην Συνέχεια με τη 2η Παρουσίαση με θεμα την Θυσια για τον Κ.Η.Ι.Χ..)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Νικήτας - 15 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικήτα τον Μεγαλομάρτυρα.)

Άγιος Νικήτας - Απολυτίκιο - 15 Σεπτεμβρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Νικήτα.)

Μια μηλόπιτα 🍎 που λιώνει στο στόμα! Όλοι ψάχνουν αυτή τη συνταγή! απλό ...

Sins of Jezabel 1953 | Paulette Goddard, George Nader | Ιστορία, Δράμα |...

Χριστουγεννιάτικη Ιστορία - (1984)

Αίγινα / Aegina, Greece*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΙΓΙΝΑ)

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !! Έδωσαν ΕΝΤΟΛΗ να αφανιστεί ο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ κάμπος! Ο...(Τα Σημεία των Καιρων και Ο ΚΟΥΛΗΣ,με τον Δημοσ/φο.κ.Γ.Θεοχχάρη.)

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Ανατρέφοντας τον Στρουμφάκο • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Στρουμφακια 3D.Kαλη παρακολούθηση)

4K Animal World : [4K UHD] Beautiful Wildlife Animals and Relaxing Music...*(Παρεα με τα Αγρια Θηρια και Ζώα του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικης)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Μπιφτέκια μελιτζάνας, χωρίς κρέας αλλά είναι πιο νόστιμα από το κρέας! Χ...(Για το Μενού της Παρασκευής)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Γεμιστά Κολοκυθάκια, μαγειρεμένα στην κατσαρόλα & ένα βελούδινο Αυγολέμο...*(Το Μενου για το Σαββατοκύριακο.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημενη Πέμπτη

Το …ψιθυρίσανε στο MEGA !! Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ! Η ΕΛΛΑΔΑ κα...(Κλεινουμε σημερα με ποικιλια θεματων.Αρχισαμε με θεμα του Αυριανού Μεγαλου Εορτασμού,συνεχισαμε με Παράκληση.,και τελος με Παρουσίαση ,με τον Δημοσιογραφο κ.Γ Θεοχάρη,με θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (με γράμματα)ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Παράκληση στην Αυριανη Εορταζόμενη Παγκόσμια Υψωση του Τιμιου και Ζωοποιου Σταυρού.

14 Σεπτεμβρίου: Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού - Η θαυματοποιός δύναμη του!(Καθημερινό Εορτολογιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Παγκόσμια Υψωση του Τιμιου και Ζωοποιου Σταυρού)

Ο χρυσός και ο ξύλινος Σταυρός..μια διδακτική ιστορία για τον Σταυρό που...(Περι Στιμιου και Ζωοποιου Σταυρου Ο Λόγος,και Ο Σταυρος του καθενός μας)

Γκρέγκορι Πεκ & Τζένιφερ Τζόουνς - Μονομαχία στον ήλιο (1946)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ"Μονομαχία στον Ηλιο."Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση)

«ΧΑΙΡΟΙΣ, Ο ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ». 14.9.2005. ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΑΝΙΑ ...(ΟΜΙΛΙΑ στην Αυριανή Μεγαλη Δεσποτική Γιορτή,της Παγκόσμιας Ύψωσης του Τιμιου Σταυρού,απο τον Μακαριστό Γέροντα Αρχιμ/τη π.Ανανία Κουστένη.)

Η μουσική αποκαθιστά το νευρικό σύστημα θεραπεύει το σώμα, το μυαλό και ...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς,)

Limenas beautiful town on Thasos island(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΘΑΣΟΣ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Μπαμπάς Νταντά • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κινούμενα Σχέδια για τις Μικρούς μας Φιλους με Στρούμφ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ! Ποιος έσπασε τα φράγματα! Το ξεφούρνισε ο Μαρινά...(ΕΚΤΑΚΤΗ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκσλη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Παράκληση στην Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις.Στην Συνέχεια με Παρακληση στην θαυματουργικη Εικόνα του Αξιον Εστι)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Αριστείδης στις Κατοικιές Φηρών Σαντορίνης(Εορταστικες Εκδηλώσεις στα Φηρα Σαντορινης για τον Αγιο Αριστείδη.2)

Άγιος Αριστείδης Λυκαβηττού Saint Aristeides Lycabettus(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αριστρείδη,τον Αθηναιου)

ΑΓΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ Live: Άγιος Βησσαρίων Πύλης - ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ 12 Σεπτεμβρί...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Αγρυπνία για τον Αγιο Αριστείδη τον Αθηναιο.)

Captain Pirate (1952)(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ο Καπετανιος Πειρατής.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Συκαμινέα η Σκαμιά Λέσβου. Λίγα λόγια για το Χωρίο Sikaminea lesvos.(Τουριστικοί Θερινοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΥΚΑΜΝΙΑ.ΛΕΣΒΟΣ.)

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

60 Λεπτά Στρουμφάκια • Το αξιολάτρευτο μωρό Στρουμφάκι! • Τα Στρουμφάκια(Κιν,Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Στρουμφάκια..Καλή παρακολούθηση.)

Γιαουρτογλυκό με 4 υλικά σε ούτε 5' λεπτά💯Το κέικ που κάνει θραύση στο ε...(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Άγιος Αμφιλόχιος Μακρής της Πάτμου(ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΟΣΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.ΟΣΙΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Lefkada | Greece 2023 (Vlog)Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΥΚΑΔ.Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

κονσερβοποίηση σταφυλιών σε βάζα - τα σταφύλια παραμένουν φρέσκα όλο το ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Διατηρώ φρέσκια ντομάτα σε βάζο εδώ και 2 χρόνια! κονσερβοποίηση ντομάτα...*(Πως να Φτειαξουμε Ντομάτες σε Κοβσερβα για αρκετους μήνες Χωρις Ψυγείο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

🎀Σαν ΣΗΜΕΡΑ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Τι έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ 2...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.1η Παρουσίαση. Με την Παναγια την Επτασπαθη και το τι Εκανε στους Διδυμους Πυργους.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Αυτόνομος 12 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Αυτόνομο)

Άγιος Αυτόνομος - Απολυτίκιο - 12 Σεπτεμβρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Αγιο Αυτονομο.)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (1954) ULYSSES. Κερκ Ντάγκλας, Σιλβάνα Μανγκάνο. Περιπέτεια. ΕΛ...(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΟΔΥΣΣΕΑΣ.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση,)

🎀ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ εμφανίστηκε ο ΧΡΙΣΤΟΣ για τις ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ στη γερόντισσ...

Stalingrad 1993 Ταινία Ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Στάλιγκραντ."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Χάιντι: Επεισόδιο 31o - Το τελευταίο διαγώνισμα!!!🏆📚🏫 | Χάιντι Official*(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Χαίντι,το Κορίτσι των Βουννών.)

Γαρίδες με Ρύζι σε 5 λεπτά!Επ.179 - Γεύση και Οικονομία*(Η Εναλλακτιική σας Λύση με Ριζογαριδες,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΚΩΝ(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Κοτόπουλο με μπάμιες στον φούρνο!!!(Γισ το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο η Εναλλακτική σας Λύση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Molyvos - Lesvos (Lesbos) Greece - 4K Walking Tour(Τουριστικοί Προιορισμοί ανατην Ελλάδα ΜΟΛΥΒΟΣ/ΕΛΛΑΔΑ.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Βδομαδα.

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση.Στην Συνέχεια με Παρακληση στην Πανσαγια μας.(Με Κειμενο,Συντομη.)Καληνύχτα..Καλό ξημερωμα.

Οσία Θεοδώρα από την Αλεξάνδρεια - Απολυτίκιο - 11 Σεπτεμβρίου - Ι.Μ. Αγ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσια Θεοδωρα απο την Αλεξανδρεια)

Ο πύργος των ιπποτών (1952)Η Ελληνική ταινεια της Ημέρας"Ο Πυργος των Υποτών."Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή πσρακολουθηση.)

ROAD TO BALI (1952) | Bing Crosby | Bob Hope | Full Length FREE Adventur...

Το καλύτερο ενυδρείο 4K 🐠 24 ώρες όμορφα κοραλλιογενή ψάρια - Sleep Musi...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς.)

Special Jeux Olympiques🥇 | Les Schtroumpfs | Dessins animés pour enfants..(Κιν,Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Στρούμφκαι Ολυμπιακοί Αγωνες.Καλή παρακολούθηση.)

Ο Λόρενς της Αραβίας (1962) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

PETRA | LESVOS GREECE - Welcome to Lesvos*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΠΕΤΡΑ.ΛΕΣΒΟΣ.)

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ (ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-READ DES...(Παρεα με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ,κΝεόφυτο με θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Lion cuddles - Val and (Παρεα με τα Άγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΉΡΘΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Από τα κανάλια αυτό δεν θα το ακούσεις! Δεν έχει προη...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για ακομα ενα Σαββατοβραδο με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγουδια και Η Λύσις Ειναι Μία,Χριστός Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αγίες Μηνοδώρα Μητροδώρα & Νυμφοδώρα - 10 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορ..(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανόυς Εορταζόμενους Αγίους Μητροδωρα,,Μηνοδωρα,Νυμφοδωρα.,απο τον Γέροντα π Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Μηνοδώρας, Μητροδώρας και Νυμφοδώρας - 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγιους Μηνοδώρας, Μητροδώρας και Νυμφοδώρας)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ,Ιωαννου γ 13-17,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Σωτήρης Μουστακας ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ*(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Ο Υπηρέτης."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση,)

Το καλύτερο ενυδρείο 4K 🐠 24 ώρες όμορφα ψάρια κοραλλιογενών υφάλων - Χα..(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

40 πιστόλια (1957) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

North West Frontier (1959) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."North West Frontier "(1959) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλο.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Las hamburguesas de Woody desaparecen magicamente! | El Pájaro Loco(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Γούντι και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.)

🎀ΣΕΊΕΤΑΙ η ΕΛΛΑΔΑ τώρα! ΝΤΡΟΠΗ τους, ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ! #trending #χριστ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου

Brats (1930) Χοντρός - Λιγνός Το (Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τουςΑξεχαστους Χοντρο Λιγνό.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

"ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ"! Ξαφνική προειδοποίησ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΊΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη )Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Η ανατριχιαστική προφητεία του Άγιου Παΐσίου για τις πλημμύρες και τα δε...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παράκληση.Στην Συνεχεια με Παρουσίαση για αυτα που περνάμε και για τα Επερχόμενα δεινα)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 9 Σεπτεμβρίου - Σύναξις των Προπατόρων Ιωακείμ και ...(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγιους Ιωακείμ και Αννης)

9 Σεπτεμβρίου: Ο Άγιος Ιωακείμ και η Αγία Άννα(ΟΜΙΛΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Ιωακειμ και Αννας απο τον Γεροντα π.Νεκτάριο,παντα σε θεματα Ποιμαντικης Διακονίας

Άγιοι Ιωακείμ & Άννα - 9 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγίους Ιωακειμ και Αννης,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Ιωακείμ και Άννης - 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανους Εορταζομενους Αγιους Ιωακειμ και Αννης)

Gorgeous (1999) ελληνικοί υπότιτλοι | Jackie Chan | Shu Qi | Action | Co...

Πήγαμε στο MAMMA MIA cliff | SKOPELOS Travel Vlog*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα..ΣΚΟΠΕΛΟΣ )

Ρυζόγαλο παραδοσιακό και αγαπημένο(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για το ΑυριοανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με Ριζόγαλο.)

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

7.9.2023 - Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Γενεθλίου της Υπεραγ... (ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ)

Κουνέλι Κοκκινιστό#Rabbit Reddish- kritonas alexia(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με Κουνέλι,η Εναλλακτική σας Λύση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

BIG CATS 8K Ultra HD – Tiger, Lion, Cheetah, Leopard, Jaguar, Lynx(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.Ε.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ULTRA HD | SEA WOLD | RELAX FOR RESTFUL SLEEP AND REMOVAL OF ANXIETY FA...(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογηγμένη Παρασκευή.

Η Γέννηση της Παναγίας - Εορτάζει στις 8 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους #απολ...(Κλεινουμε σημερα με τα Εντελόμενα γυρω απο την Αυριανή Εορτη του Γενεθλιου της Υπεραγιας μας Θεοτοκου )Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

🎀(Αύριο)Στη ΓΕΝΝΗΣΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας έγινε κάτι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! #παναγια ...(Η Γεννηση της Παναγιας μας.ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.)

8 Σεπτεμβρίου: Η Γέννηση της Θεοτόκου - Η Γέννηση που δίνει χαρά στην οι...(Καθημερινό Εορτολόγιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Γεννεσιο της Υπεραγιας μας Θεοτόκου)

Απολυτίκιο Γενέσεως της Θεοτόκου - 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανό Εορταζόμενο Γενεσιο της Υπεραγιας μας Θεοτόκου)

Lesbos plaża Anaxos(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΣΒΟΣ..ΑΝΑΞΟΣ)

Ο Ματωμένος Κουρσάρος (1945) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ο Ματωμένος Κουρσαρος.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

skopelos & skiathos | our lil greek holiday🧿🍊 (29.7.22-9.8.22(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.Σ ΚΙΑΘΟΣ,ΣΚΟΠΕΛΟΣ.)

ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ! Αλληλοκαρφώματα για να σωθούν! Ξέσπασμα Ρ.Τζίμα για τ...

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

The Biggest Superman Compilation: Clark Kent, Lois Lane and more(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλοι μου με Σούπερμαν.Καλή παρακολούθηση.)

ΚΥΘΝΟΣ 2022(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΥΘΝΟΣ.)

ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ! «Σήκωσαν λευκή σημαία»! Έγινε ότι σας είπα! Πανηγυρικ..(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Παγωτό κρέμα με μαρμελάδα δαμάσκηνο | 🍨 | Εύκολη και γρήγορη συνταγή(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για το υπολοιπο Καλοκαιρι.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

κριθαράκι με γαρίδες‼️| kritonas alexia(Για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο.,με Κριθαρακι με γαριδες)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη

Τα πιο ΧΡΗΣΙΜΑ Λόγια Σοφίας του Άγιου Ησαΐα του Αναχωρητή που θα δυναμώ...(Κλεινουμε σημερα με Λόγια Σοφιαςαγιων Ανδρων.Στην Συνέχεια ,με Λογια Σοφιας του Αγιου Ησαια του Αναχωρητη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Δανιήλ Κατουνακιώτης - 7 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Δανιήλ Κατουνακιωτη,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Σώζοντος - 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Σωζοντα)

Δύο λιοντάρια στον Ειρηνικό (1968) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι(H TAINEIA THΣ ΗΜΕΡΑΣ"Δυο Λιονταρια στιν Ειρηνικό".Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

60 minutes de Schtroumpfs • Spécial Saint Valentin ❤️❤️❤️ • Les Schtroumpfs*(Κιν,Σχέδια γιια τους Μικρούς μας Φίλους με Συλλογή Στρούμφ.Καλή παρακολούθηση.)

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Χειροτονία Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, 28-4-2004(ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.)

4K African Animals - Εθνικό Πάρκο Serengeti - Άγρια Ζωή & Ζώα της Αφρική...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

Κοτόπιτα Πεντανόστιμη - Εύκολη και Γρήγορη /Chicken Pie - Delicious - Ea...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Συμπλήρωμα για το Αυριανό σας πιατο.)

Renkli Kuşlar, her renk her çeşit, müzik eşliğinde rahatlatan güzel bir ..*(Απογευματινός Μουσικος περιπατος στην Αγρια Φυση με τα Εξωτικα πουλια και Αγρια Θηρία.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Κουνέλι Στιφάδο στη Χύτρα Ταχύτητας Επ. 44 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρε...(Η Εναλλακτική σας Λύση.για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο τον Ακη.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Συλλογή μωρών 4K | Χαλαρωτική μουσική που θεραπεύει την απαλή μουσική άγχος*(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Το Σφράγισμα των Πιστών στην Αποκάλυψη - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(Κλεινουμε σημερα με Παριυσιασεις.Στην Συνεχεια με 1ηΠαρουσιαση του πρωτποπρ.π.Αθανάσιου Μυτιληναιου.Θεμα Η Αποκαλυψη του Ιωάννου)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Αύριο 6 Σεπτεμβρίου Εορτάζουμε την Ανάμνηση Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχα...(Καθημερινό Εορτολόγιο για το Αυριανό Εορταζομενο εν Χωναις Θαυμα του Αρχαγγεκου Μιχαηλ)

Ανάμνηση Θαύματος Αρχαγγέλου Μιχαήλ εν Χώναις - 6 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγί...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Εν Χωναις θαυμα του Αρχαγγελου Μιχαήλ.)

06.09: Θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στις Χωναίς - Τhe Miracle of the Arch...*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους, για τον ΑυριανόΕορταζόμενο Θαυμα το Εν Χώναις του Ταξιαρχη Αρχαγγελου Μοχαήλ)

ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ (1978) ODDS & EVENS. ΚΩΜΩΔΙΑ Stars Terence Hill, Bud Spencer....(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"ΜΟΝΑ ΖΗΓΑ."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

🎀ΔΕΝ το είδατε ποτέ! Στη Βουλή είπε: μετά τα ΖΩΑ,θα ΤΣΙΠΆΡΩ τους ΠΟΛΙΤΕΣ..(Τα Εγκληματα της Νεας Ταξης Πραγμάτων.)

Pirates of Tortuga (1961)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Οι Πειρατές της Τορτούγα"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

A Summer Trip to Skiathos and Skopelos, Greece*(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΚΟΠΕΛΟΣ)

Relaxing Music to Relieve Stress, Anxiety and Depression • Mind, Body 🐬 ...(Απογευματινη Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Animals - Εθνικό Πάρκο Serengeti - Άγρια Ζωή & Ζώα της Αφρική..(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής) Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ! Έτσι θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση! Οι πρώτες τα... (ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΙΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φοκ.Λ. Πασχο.) Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη,

Εγκώμια εις την Υπεραγία Θεοτόκο ~ @antifonikomelos*(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησες-Εγκωμια στην Υπεραγια μας Θεοτόκο,και στους Αγιους.Στην Συνέχεια με τα Εγκωμια στην Υπεραγια μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα,,Καλό Ξημερωμα

Ο άγιος της ημέρας - 5 Σεπτεμβριου - Προφήτης Ζαχαρίας και η σύζυγός του..(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Αγιο Προφήτη Ζαχαρια τον πατερα του Προφήτη)

Απολυτίκιο Αγίου Ζαχαρίου του Προφήτου, πατήρ του Ιωάννου του Προδρόμ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριιανο Εορταζόμενου Αγιου Ζαχαρίου του Προφητου

Αδιακρισίες (1958) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ"ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΕΣ"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)

Skala Sykamineas - Kagia Beach LESVOS GREECE by John P. Vosnakis(Τουριστικοί Προοριισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΚΑΛΛΑ ΣΥΚΑΜΙΑΣ.ΛΕΣΒΟΣ.)

L'inspecteur Rizzo - Malabar sur le Nil (Pied-Plat sur le Nil) bud spencer(Μαζί με τον Μπαντ Σπένσερ)

Καθολικισμός και Ορθοδοξία: 7 βασικές διαφορές. Filioque, purgatory, αλά..*(Για την Ελλάδα και την Ορθοδιοξία μας)

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ! Παρέμβαση τώρα! Θα ακουστούν τα πρώτα ονόματα! θα πε...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Ζαμπονοκασερόπιτες, με εύκολη και νόστιμη μπεσαμέλ στη γέμιση/Pies with ..(Φτειαξτο για το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι

Το ρυζόγαλο της γιαγιάς - Paxxi 1min C55(Φτειαξε το ρυζόγαλο με την Συνταγή της Ειρήνης και το paxxi)Καλημέρα.Kαλη και Ευλογημένη Βδομάδα.

π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης- Ο Άγιος Παΐσιος και η «Κάρτα του Πολίτη»(Κλεινουμε σημερα παλι με Ενα θεμα που καιει και τσουρουφλαει η Καρτσα του Πολιτη.Στην Συνεχεια με τον π.Αρσενιο .Συναντηση με τον Γεροντα π.Παίσιο,για την Καρτα του Πολιτη)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Ο Άγιος της ημέρας - 4 Σεπτεμβρίου - Προφήτης Μωυσής(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μωυσή.)

πορεία για τις νέες ταυτότητες(Νυν Ο Υπερ Πάντων Ο Αγώνας.)

ΤΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ)

Φτιαξε πετιμεζι ροδιου - Πετιμεζι απο (Περιοδος για Πετιμέζια Φτιαξτε το,με το Ροδι.)

Κοτόπιτα απίθανη/Chicken pie amazing.Maria's Greek (Η Εναλλακτική για τον ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,στο Συμπλήρωμα.)

ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ Ή ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ;(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,με τον πρωτποπρ.π.Βασιλειο Βελουδακη.)

4K African Wildlife: Bwabwata National Park - Real Sounds of Africa - 4K..(Παρέα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Les Aventures de Tom Sawyer | Film Complet en Français | Aventure(Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ"Οι Περιπέτειες του Τομ Σώγερ"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κύριες και Κύριοι

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ντομάτες τουρσί - η πιο νόστιμη και απλή συνταγή(Φτειαξτε το για το Σπίτι για τον Χειμώνα)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για Ενα ακομα Σαββατοβραδο,με Γ.Κοινούση,Χριστιανικά τραγουδια και Ταξιαρχης.)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα.

Άγιος Άνθιμος - 3 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αγιο Ανθιμο.)

Κυριακή ΙΓ' Ματθαίου Η παραβολή των κακών γεωργών(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΓ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.κ α 33-42,απο τον Γεροντα πρωτοπρ.π.Αθανασιο Μυτιληναιο)

Ρέμος και Ρωμύλος (1961) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Sea Animals With Relaxing Music - Rare & ...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση για τις Αγριες θαλασσες και τους Ωκεανούς.)

Χορτοπιτα χωρίς φύλλο -Μπλατσαρα της Γκολφως, εύκολη μόνο σε 5 λεπτά.(Το Επιδόρπιο-Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

THE COMPLETE ORIGINAL SUPERMAN TOONS - REMASTERED 4K HDR | Golden Age Fl...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Σούπερμαν.Καλή παρακολούθηση.)

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! «Τα κάρφωσε όλα»! Φόρα παρτίδα η...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ./φο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

The Ultimate 70's Pirate Classic I Swashbuckler (1976) I Retrospective(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣThe Ultimate 70's Pirate Classic.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Η καλύτερη συνταγή τζατζίκι - έτσι με έμαθε ο Έλληνας μάγειρας στην ταβέ..(Πως φτειάχνουμε τζατζικι.η καλιτερη Συνταγή)Καλημέρα Καλό και Ευλογημένο ΣαββατοΚυριακο.

ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις,Στην Συνέχεια με την 2η παρουσιαση.τον Πανοσιολογ/τον Αρχιμ.τη π.Νεκταριομε θεμα τις Ταυτοτητες.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Κονσέρβω πιπεριές και ντομάτες εδώ και 10 χρόνια χρησιμοποιώντας αυτή τη..(Πως να διατηρειστε Ντομάτες εκτος Ψηγειου για 1Ο Χρονια.)

2 Σεπτεμβρίου - Άγιος Μάμας*(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μαμαντα)

Τυρόψωμο | Θρακιώτικη τυρόπιτα | Τυρόψωμο Θράκης*(Για τον ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λύση,ως προς το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)

Ο Κόμης του Μόντε Κρίστο (1975) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΟ Κόμης του Μόντε Κρίστο (1975) Η Ταινεια της Ημερας.Καλη παρακολουθηση.)

Greek Popular Instrumental Music | OVER 3 HRS - Platinum Series Vol. 2 -..(Βολταροντας στην Ελλάδα μετα Μουσικής)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) - Beautiful Coral Reef Fish - Sleep Relaxin..(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς.)