Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Παπάδος Γέρας(Μια Βόλτα στην Πρωτευουσα της Γέρας,στον Παπάδο.)

📽️ Ταινία ✓ 🌟 Σταυρίδης 🌟 Ρίζος 🌟 Παπαγιαννόπουλος 🌟 Τριάντη 🌟(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ,Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολόύθηση.)

Η μελιτζάνα είναι πάντα καταπληκτική όταν μαγειρεύεται με αυτόν τον εύκο...*(Η Επιλογη για τον ΑυριαΜεσημεριανό σας πιάτο)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο οικοδόμος και το Σαρανταλείτουργο(Παρεα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας.)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

αιρότηταες

Mάικλ Κέιν - Ο αετός πάτησε στη γη (1976)(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣMάικλ Κέιν - Ο αετός πάτησε στη γη,Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στην Παναγίας μας,και στους Αγιους μας.Στην Συνέχεια με Παρακληση στον Αγιο Αρχαγγελο Μιχαηλ Ταξιαρχης με Γραμματα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 1 Δεκεμβρίου - Προφήτης Ναούμ(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο προφητη Ναούμ)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 30/11/2023 | ΕΡΤ*(Καθημερινες Προγνώσεις )

Πάτρα | Νέος Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα - Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο & Λιτανεία...(Απο την Σημερινή Πανηγυρική Θ.Λειτουργια,στον Ιερο Ναο του Αγιου Ανδρεα..)

📽️ Ταινία ✓ 🌟 Μαυρομάτης 🌟*(Η Εναλλακτική σας Ελληνικη ταινεια λιγο Ρετρο."Οι Δυο Αλεπουδες"Η Ταινειες της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση)

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Baby Animals 4K (60FPS) UHD - Naughty Wild Baby Animals With Relaxing Mu...*(Παρεα με τα Μικρα και τα Μεγαλα Αγρια Ζωα,του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

Caspers Snowy Seal Friend! 🦭|🎄Christmas Special🎄|Casper and Friends in 4...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και Κασπερ το Φαντασματάκι.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Έχετε κονσέρβα τόνου και ζυμαρικών στο σπίτι; Ελαφρύ και νόστιμο δείπνο!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

ΕΙΝΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ - Δεν μας τα λέει καλά ο δοκτορας!Χαμ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πασχο.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη

#ΜΟΡΦΟΥ - ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσίαση απ τον Πανιερωτατο Μητροπολιτη Μορφου κ.Νεόφυτο.για τον Γεροντα π.Ευθύμιο,και Επιστολη του Αγιου Παισίου.)Καληνύχτα Καλό Ξημερωμα.

📽️ Ταινία ✓ 🌟 Μανέλλης 🌟 Στολίγκας 🌟(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Οι Ασσοι της Τρακας"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση)

Άγιος Ανδρέας ο Απόστολος - 30 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Απόστολο Ανδρεα.,τον Πρωτολήτο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Άγ. Αποστόλου Ανδρέα - 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ανδρέα τον Πρωτοκλητο.)

Bugs Bunny - Sahara Hare(Κιν.Σχεδια Προεπιλογης για τους Μικρους μας Φιλους)

ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΒΕΛΟΣ (1953) Γουέστερν Μπρόντερικ Κρόφορντ, Μπαρμπαρα Χέιλ ΕΛ...(Η Ταινεια της Βδομάδας.ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΒΕΛΟΣ (1953) Γουέστερν.Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Μωρά ζώα 4K (60fps) uhd - αστεία άγρια ​​χαριτωμένα ζώα με χαλαρωτική μο...(Παρεα με τα Αγρια Μικρα και Μεγαλα Ζωα,της Ζουγκλας και του Δασους μετα Μουσικής)

📽️ Ταινία ✓ 🌟 Γκιωνάκης 🌟 Στυλιανοπούλου 🌟 Βογιατζής 🌟(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ "Το Βλακόμουτρο."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Smurfy Day Care 👶👶👶 | FULL EPISODE | The Smurfs New Series 3D | Cartoons...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Σαλάτα με βραστά παντζάρια μια λαδερά μαγειρευτή υπερτροφή εύκολα οικονο...(Τα Υγιεινότερα Ολων Παντζαρια Σκορδαλια.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τεταρτη.

Τι είναι τα τελώνια; - Ομιλία Πέμπτης 23/11/2023(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις.3η Παρουσίαση με τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Λεμεσου κ.κ.Αθανάσιο. με θεμα Ποιμαντικής Διακονίας,την Μεταθανατο Ζωή.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

29/11/21 40λείτουργο Χριστουγέννων / Αγίων Παραμόνου και των συν αυτώ 37...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Σαρανταλειτουργο Χριστουγέννων για τους Αγιους Παραμόνου και των συν αυτώ 370 Μαρτυρων)

29 Νοεμβρίου: Άγιος Φιλούμενος - Ο φρικτός θάνατος του το 1979, στο Φρέα...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Φιλούμενο)

Άγιος Παράμονος και οι Τριακόσιοι Εβδομήντα Μάρτυρες που μαρτύρησαν μαζί...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιους Παράμονου και οι Τριακόσιοι Εβδομήντα Μάρτυρες)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 28/11/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Good Life | COMEDY | Full Movie(Η Ταινεια Επιλπγης της Βδομάδας.Good Life | COMEDY,Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Κριθαράκι με λαχανικά εύκολο γεμάτο αρώματα. Πως να μην σας λασπώνει το ...(Η Εναλλακτική σας Λυση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Χωριάτικοι Ντοματοκεφτέδες από την Εύβοια(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Νηστησιμο)

What a Smurfy MESS! 😬😬😬 | EXCLUSIVE CLIP | The Smurfs 3D SEASON 2(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολουθηση.)

4K African Animals: Discover Beautiful Wildlife of Hwange National Park ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.Ε.)

Γίδα Βραστή με Τραχανά | Το Φαγητό που θα σας μείνει Αξέχαστο(Για το Χριστουγεννιατικο Μενου σας)Καλο Απογευμα Φίλες και Φιλοι μου.

🎅🏽 🎶Oldies Christmas Classics: Frank Sinatra, Perry Como, Elvis🎄 🎶 CLAS...*(Χριστουγεννιατικη Μουσική και τραγούδια)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ! Δημοσιογράφοι θα λένε, "είναι για καλό"! Το έστ...(EKTAKTH/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογράφο κ.Λ.Πάσχο.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημενη Τρίτη,

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ~ Ορθόδοξες προσευχές(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση.Στην Συνέχεια με Παρακληση στην για Σκεπη της Παναγιας,να μας σκεπαζει και να μας προφυλάσει εκ Παντίων Κινδύνων.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Βίος αγ. Στεφάνου του Νέου. Οι αγώνες του εναντίον των εικονομάχων.(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Στέφανο τον Νεο τον Ομολογητη,απο τον Θεολόγο καθηγητη κ.Ευαγγελο Ρωσσοπουλο)

28.11: Αγίου Στεφάνου του Νέου - Saint Stephen the New(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ νε Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο τον Στεφανου του Νεου Ομολογητού)

Ομήρου Οδύσσεια 1954 ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ."Ομήρου Οδύσσεια "1954 ελληνικοί υπότιτλοι.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ενθρόνιση νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεου(ΕΝΘΥΜΙΟ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗΣ ΝΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥκ.κ.Αγαθονικου.)

Σήμερον η Παρθένος τίκτει τον Δεσπότη, ένδον εν τω σπηλαίω........(Χριστουγεννιατικοι Υμνοι,για να πανε καλά τα πραγματα.)

Το μεγαλείο της γυναίκας! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την πρεσβυτερα κ.Καλυψω Δημητριαδη σε θεματα,,Ποιμαντικής Διακονίας,σημερα με Θερμα την Γυναικα.)

Κυνηγώντας τα άγρια διαμάντια (1980) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

🌸 Όποιος ακούσει ΣΗΜΕΡΑ τον ΒΙΟ μου, θα λάβει ευλογία μεγάλη !!! (Παραλλειπομενα απο τον Αγιο Στυλλιανό,τον Χθεσινό Εορταζόμενο Αγιο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΥΜΝΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - ΨΑΛΛΕΙ Η 60μελης ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Θ.ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ(Μπαίνουμε στην Εορταστική Ατμόσφαιρα με Βυζαντινους Χριστουγεννιατικους Υμνους)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

SMURFS THE LOST VILLAGE Best Action Scenes 4K ᴴᴰ(Κιν.Σχ'εδια για τους ,Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλη παρακολούθηση)Καλημερα Καλή κσαι Ευλογημένη Βδομάδα.

Γιατί στήν Νηστεία τῶν Χριστουγέννων καταλύουμε ψάρι; Ἀπορία.  981/1017(Κλείνουμε Σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση με θεμα γυρω απο την Νηστεια των Χριστουγεννων,απο τον Γεροντα,Πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ομιλία στη μνήμη του Αγίου Ιακώβου του Πέρσου(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιακωβο τον Πέρση,τον Μεγαλομάρτυρα,απο τον πρωτυοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

Του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ιακώβου του Πέρσου. Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυν...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Μεγαλυναρια για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιακωβο τον Πέρση, του Μεγαλομάρτυρος)

📽️ Ταινία ✓ 🌟 Βασιλειάδου 🌟 Ταϋγέτη 🌟 Νέζερ 🌟 Φέρμης 🌟(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Η Δοσατζού."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση.)

Best Christmas Songs Playlist – Pop Christmas Songs Playlist Christmas P...(Ευρωπαική Μουσική ξεναγηση στην Χριστουγεννιατικη. Ατμ'οσφαιρα της Δύσης

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Μαγευτική θαλάσσια ζωή Εξερευνήστε το ενυδρείο 4K - Όμορφα ψάρια κοραλλι...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

Μαρμελάδα με Γεύση Μελομακάρονο(Φτειαξτε Μαρμελάδα με γευση Εποχικά Γλυκά,με Μελομακαρονα.)

Tom & Jerry: Santa's Little Helpers Appisode (Warner Bros.) - Best App F...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Χριστουγεννα με τον Τομ και Τζέρυ.Καλή παρακολούθηση.)

KAVALA GREECE ΚΑΒΑΛΑ ΕΛΛΑΔΑ Β ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Θ ΚΑΤΑΚΑΛΟΣ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΑΒΑΛΑ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Ο Όσιος Στυλιανός ο Παφλαγόνας - 26 Νοεμβρίου(Περι Αγιου Στυλιανού Βιος )Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ "ΕΚΠΛΗΞΗ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Πρώτα θα πουν τα καλά νέα!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ Κόκαλη)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως και Κάθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγούδια και Η Λυσις Ειναι Μια,Χριστος Εξομολόγηση Θεια Κοινωνία.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Στυλιανός, ο προστάτης των παιδιών - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Στυλλιανό τον Παφλαγωνος,προστατη των παιδιων,απο τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Λεμεσούκ.κ.Αθανάσιο)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ - 26/11(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Στυλλιανο τον Παφλαγωνος,προστατην των παιδιών.)

Άγιος Στυλιανός - 26 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Στυλιανό ,απο τον Γεροντα π.Αθανασιο.)

Κυριακή ΙΓ΄ Λουκά (Ερμηνεία Ευαγγελίου) | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(ΟΜΙΛΙΕΣ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΓ ΛΟΥΚΑ,Λουκ.ι η 18-27,του Αγιου Στυλιανού,απο τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Λεμεσου κ.κ.Αθανάσιο )

📽️ Ταινία ✓ 🌟 Κωνσταντάρας 🌟 Φωτόπουλος 🌟 Ηλιόπουλος 🌟 Μανέλλης 🌟 Καλουτά 🌟

ΑΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ο με συγχωρείτε(Συγχρονοι Αγιοι της Ορθοδοξίας μας,ΑΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ)

EIKONES by Tasos Dousis are traveling to Milos - Part 1(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τάσο Δούση..ΜΙΛΟΣ.)

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

🌸 Όποιος ακούσει ΣΗΜΕΡΑ τον ΒΙΟ μου, θα τον γιατρεύω για πάντα !!! (Αγία...(Οι Αγιοι Γιατροι Ψυχών και Σωματων.ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.)

Κολοκυθόπιτα σε 10'👌 Νηστίσιμη εύκολη χωρίς φύλλο λαχταριστή με υλικό έκ...(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας,η Εναλλακτική σας Λύση,και Νηστήσιμη.)Καλό Απλογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...*Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3 D Κιν.Σχέδια .Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Κρυφό δηλητήριο!!! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα Καλυφω Δημητριάδη)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Καλυψω Δημητριάδη,

25 Νοεμβρίου: Η Αγία Μεγαλομάρτυς Αικατερίνη(Κλεινουμε σημερα με Παρακληση και Παρουσιάσεις.2η Παρουσίαση,στην Συνέχεια με τον Γέροντα π.Αθανάσιο σε θεματα Ποιμαντικής Διακονίας,και θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας.Σημερα με θεμα Αγια Αικατερίνη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα,

ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.avi(Καθημερινό Εορτολόγιο για παιδιά.)

Απολυτίκιο Άγ. Αικατερίνης της Μεγαλομάρτυρος - 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγία Αικατερίνη την Μεγαλομάρτυρα)

Η Αγία Αικατερίνη η Μεγαλομάρτυς - 25 Νοεμβρίου*(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Αικατερίνη την Μεγαλομάρτυρα.)

Απόδραση στην Αθήνα / Escape To Athena 1979*(Η Ταινεια της Ημέρας.Απόδραση στην Αθήνα.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Four tiny kittens with their daddy and mommy. A happy cat family.*(ΓΑΤΟΜΑΜΑΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Beautiful Coral Reef Fish - Relaxing Slee...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση,)

Δεν έχω φάει ποτέ τόσο νόστιμο κουνουπίδι! Μια χορταστική και γρήγορη συ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο η Εναλλακτική σας Λύση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΜΕΛΟΜΑΚΆΡΟΝΑ Τρέλα 🥳 συνταγή εγγύηση🎄δεν θα βρείτε πουθενά 🔝GreekChristm...(Επισημο Γιορτινό Τραπέζι με Μελομακάρονα.Δειτε την Συνταγή.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Καταβασίες Χριστουγέννων-christmas descents-Рождественские спуски|Βυζαντ...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΚΑΤΑΒΑΣΙΕΣ και ΑΛΛΑ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Χριστέ μου Σώσε με! | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(Κλεινουμε Σημερα με Παρουσιάσεις και Παρακληση.Στην Συνέχεια με Παρουσιαση Πανιερωτατου Μητροπολίτη Λεμεσου κ.κ.Αθανασίου)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

(

Ύμνοι Αγίων Κλήμεντος Ρώμης και Πέτρου Αλεξανδρείας(ΥΜΝΟΙ για τους Αγίους Κλημεντα και Πέτρου)

333 Αγ Κλήμεντος Ρώμης Πέτρου Ἀλεξανδρείας 24 Νοεμβρίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κλήμεντος Ρωμης)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 23/11/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

L'ENFANT LOUP - Film complet en français - Famille - HD - 1080(Η ΕΠΟΧΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."L'ENFANT LOUP - Film complet en français"Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση. )

ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ! "Εδώ να μου το βάλετε"!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.)

Wildlife Miracle (4K Ultra HD) - Μια ήρεμη ταινία τοπίου με ένα συναρπασ...(Μικρα και Μεγαλα Αγρια και Ηρεμα Ζώα μετα Μουσικής.)

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Captain Scarlett | Full Adventure Movie | Richard Greene | Leonora Amar(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ και ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣCaptain Scarlett.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Captain Scarlettια της Βδομάδας

Μαρμελάδα - Πορτοκάλι🍊Λεμόνι🍋Μανταρίνι🍊 - Jam - Orange, Lemon, Tangerine(Φτιαξε μαρμελάδα για τα Φρούτα του Δάσους)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

The Smurfs Travel To Another UNIVERSE?! 👽 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχεδια για τους Μικριύς μας Φίλους με 3D Στρουμφακια)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι.

Χαριτωμένα ζώα μωρών 4K Ultrahd - τα πιο όμορφα χαριτωμένα νεαρά ζώα με ...(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2023 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 23 Νοεμβρίου Ζ...(Kλείνουμε σημερα με Παρουσιασεις.Πρωτη Παρουσιαση το Σαρανταλειτουργο των Χριστουγεννων για τον Αγιο Αμφιλόχιο Επ.Ικονιου ,που Εορταζουμε Αυριο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Ο Άγιος Αμφιλόχιος Ικονίου και η εποχή του(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αγιο Αμφιλόχιο Επ.Ικονίου, απο τον Σεβασμώτατο Μητροπολίτη Φθιωτιδος)

332 Αγ Αμφιλόχιος 23 Νοεμβρίου απολυτίκιο λυρικά(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.2.για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αμφιλόχιο Επ.Ικονίου)

23 Νοεμβρίου - Ο Άγιος Αμφιλόχιος Επίσκοπος Ικονίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αμμφιλόχιο Επισκοπο Ικονιου)

νό Εορτολογιο

Απαλή μουσική και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα - θεραπευτική μουσική για...(Απογευματινη Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

#Λακωνία, #Μάνη και #Αργολίδα | Ταξιδεύουμε Στην Πελοπόννησο (Μέρος Β)Τουριστιστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,Λακωνία, #Μάνη και #Αργολίδα |Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Σε όλο τον κόσμο τα ζώα - 8K (60fps) Ultra HD - Scenic Film With Nature ...*(Παρεα με τα Ζωα Αγρια και Ημερα του Δασούς και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

Tugboat Mickey | A Classic Mickey Cartoon | Have A Laugh!*(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους.με Μίκυ Μαους και την παρέα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Gidget (1959) | Full Movie | Classic TV Rewind*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣGidget (1959) | Full Movie .(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣGidget (1959) | Full Movie |Η Ταινεια της Βδιμαδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης- Απάτη εις βάρος μου με χρήση τεχνητής νοημοσύνης(Περι τεχνικής Νοημοσύνης O Λόγος απο τον π.Αρσενιο)Καλημέρα.Καλη και Ευλιγη,΄ρνη

ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ για το κακό μάτι και την γλωσσοφαγιά(Κλεινουμε για σημερα με Προσευχες και Παρακλησεις.Στην Συνέχεια με Προσευχή για την Γλωσοφαγιά,και για το ματι)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αυτή η συνταγή θα σας συνεπάρει! Δεν έχω φάει ποτέ τόσο νόστιμα ζυμαρικά...

ΟΣΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ. ΕΝΑ ΕΥΛΑΒΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ.ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ "St...

Ο Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης με τα μάτια του Μητρ. Σισανίου Παύλου(Καθημερινό Εορτολογιο με τα μάτια του Μακαριστού .π,Παυλου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατιστης)

Kayla - A Cry in the Wilderness (1999) | Full Movie(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Kayla - A Cry in the Wilderness .(1999)Η Ταινεια της Βδομάδας.καλή παρακολούθηση.)

🎀 Ποιοι γιορτάζουν στα Εισόδια της Παναγίας (21 Νοεμβρίου?)ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.)

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Γαλακτομπούρεκο από τον παππού Τάσο!(Το Επιδορπιο-Γλυκο σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,απο τον παπου Τάσο.)

Στρουμφοφροντίδα • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς ,μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

Travel Guide - ΜΗΛΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ | FULL(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΜΗΛΟΣ,ΚΙΜΩΛΟΣ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Bean OVERSLEEPS 😴 | Mr Bean Full Episodes | Mr Bean Official(Χιουμοριστικά Στιγμιοτυπα με τον Aξέχαστο mister Bean Καλή Παρακολούθηση)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

ΑΓΡΥΠΝΙΑ (21.11.2023) Τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου Μαρίας.(ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ,Ιερα Αγρυπνια.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τριτη.

Τσακίζει κόκκαλα η προφητεία του Οσίου Άνθιμου του Αγιαννίτη: «Να ετοιμα...(Κλεινουμε σημερα με την Προφητεια του Οσιου Ανθίμου του Αγιαννίτη.3η Παροουσίαση.)Καλήνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Απολυτίκιο Εισοδίων της Θεοτόκου(YMNOI καιι ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Μεγάλη Γιορτή των Εισοδίων της Υπεραγιας μας Θεοτοκου.)

Εισόδια της Θεοτόκου - 21 Νοεμβρίου - Ποιοι Γιορτάζουν(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Μεγαλη Γιορτή των Εισοδίων της Υπεραγιας μας Θεοτόκου,στον Ναο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Ένοπλες Δυνάμεις - 21 Νοεμβρίου - Εισόδια της Θεοτόκου - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανη Εορταζόμενη μεγαλη γιορτή των Εισοδιων της Υπεραγιας μας Θεοτοκου,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Caravans 1978 -Ελληνικοί υπότιτλοι-(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣCaravans 1978 -Ελληνικοί υπότιτλοι-Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης - Σύγχρονοι Γέροντες(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΑΥΡΙΑΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΑ για τον ΜεθΑυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιακωβο )

⭐LA ROSA NEGRA (1950) Tyrone Power, Orson Welles | Aventuras | Cine clás...*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣLA ROSA NEGRA (1950)Η Ταινεια της ΒδομάδαςΚαλή παρακολούθηση.)

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Frank Sinatra, Nat King Cole, Bing Crosby & Christmas Oldies 🎄 Classics...(Χριστουγεννιατικοι Υμνοι με Αξεχαστους Ηθοποιούς και τραγουδιστές.)

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ντοναλντ Ντάκ και την Παρέα του..Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Night Owls (1930) Χοντρός - Λιγνός Διαρρήκτες(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπσα με το Αξέχαστο Δίδυμο.Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

ΥΜΝΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Χριστός γεννᾶται...,Μεγάλυνον ψυχή μου...,Μυστήριον...(Προεορτια της Μεγάλης Γιορτής που Ερχεται,με Βυζαντινους Εκκλησιαστικούς Υμνους)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα

Παρακλητικός Κανών Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις και Παρακληση.Στην Συνεχεια;με Παρακληση στον Αγιο Νεκταριο Επ.Πενταπόλεως του Θαυματουργού)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

20.11: Αγ. Γρηγορίου Δεκαπολίτου & Πρόκλου Κων/πόλεως-Sts Gregory Decapo...

Θεσπιών Παύλος: «Εις τον άφρονα πλούσιον»(OMIΞΘΥΥ ΣEΣ KYΡIAKHΣ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟΝΑ ΠΛΌΥΣΙΟ(ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΦΡΟΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥ)

Προσευχή για ασθενούντα και σύντομος βίος Οσίου Γρηγορίου του Δεκαπολίτου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο τον Δεκαπολίτη.Προσευχη για Ασθενη)

2η Δ. ΣΥΝΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΔΕΣΣΗΣ κ. ΙΩΗΛ (18/11) - «Περί νησ...

📽️ Ταινία ✓ ΣΠΆΝΙΑ 🌟 Σταυρίδης 🌟 Βέγγος 🌟 Μπάρκουλης 🌟 Αναλυτή 🌟 Ρηγόπου...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Η Ανθισμένη Αμυγδαλιά."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Μπαμπάς Νταντά • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλη παρακολούθηση.)

AFRICAN SAFARI 4K | Incredible Big Five animal encounters (Kruger Nation...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια ,μικρα και Μεγάλα,του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

μπούρελαΠαραδοσιακό τραγανό γαλακτομπουρεκο - Συνταγή - Paxxi Ε17 - Crunchy Gree...*(Το Επιδόρπιο-Γλυκο σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,με Γαλλακτομπούρεκο,απο την Ειρήνη και τo Paxxi.).)Καλο Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου΄.

Happy Traveller στην Καππαδοκία | Μέρος 1(Βόλτα με την Ηλέκτρα,,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,και στον Κόσμο.ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ.1.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Ξημερώνοντας η Κυριακή Ημέρα Κυριου και καθως Ετοιμαζόμαστε για Εκκλησιαμο,ακουμε Γ.Κοινουσης Χριστιανικα τραγούδια,και Ταξιαρχης,)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ο π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης στο κανάλι μας: Η πίστη στο Χριστό θα σώσει τη...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολουθια.Στην Συνέχεια με ακομα μια Παρουσίαση με τον Αρχιμ/τη π.Αρσενιο,με θεμα την πιστη μας στο Χριστο,για να ξεπερασουμε τα Προβληματα μας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κριθαρότο σε δυο εκδοχές | Νηστίσιμο με λαχανικά και με λαχανικά και λου...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,το Νηστήσιμο.)

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Θ' ΛΟΥΚΑ(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Θ ΛΟΥΚΑ,Λουκ.ιβ 16-21,του Αφρωνα πλουσίου,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρώνκ.κ.Χρυσόστομο.)

328 Προφήτου Αβδιού 19 Νοεμβρίου απολυτίκιο λυρικά(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προφήτη Αβδιου)

18/11/22 Ιερά Αγρυπνία / Αβδιού του Προφήτου, Βαρλαὰμ, Ηλιοδώρου και Ευφ...(ΘΑΥΜΑΤΑ καιΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Αγρυπνά για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο προφήτη Αβδιου)

Απολυτίκιο Προφήτου Αβδιού & Μάρτυρος Βαρλαάμ - 19 Νοεμβρίου - Ι.Μ. Αγίο...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Προφήτου Αβδιού & Μάρτυρος Βαρλαάμ )

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στον νομό Φλώρινας(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τάσο Δούση.ΦΛΩΡΙΝΑ)

Kruger National Park Wildlife 2023 documentary(Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια του Δάσους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

📽️ Ταινία ✓ Ορέστης Μακρής/Αττίκ(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ απο τον παλειο Καλο Ελληνικό Κινηματογράφο."Της μιας Δραχμης τα Γιασεμιά."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

PERIGIALI - Mikis Theodorakis, Maria Farantouri, Μίκης Θεοδωράκης - Στο...(Μουσική για Ρηλάξ,και Επετειακή του Μακαρίτη Μ.Θεοδωράκη.)

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

π. Ελπίδιος: Χριστιανική αντίσταση στις πονηριές του Αντίχριστου(Παρεα μετον Πανανοσιολογιώτατο Αρχιμ/τη Ενορατικό Γέροντα π.Ελπίδιο,σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)

🎀Θα ΚΛΑΨΕΤΕ ΑΠΟΨΕ! ΑΓΙΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, η 15χρονη ΠΡΟΣΤΑΤΡΙΑ Ποντίων (16/11) ...(Παραδειγμα προς Μιμηση για Ολες και για Ολους.η Αγια Ιφιγένεια,η Προστατρια των Ποντίων)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

The Best 4K Aquarium 🐠 - Coral Reefs and Colorful Sea Life - Relaxing Music(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στον Αγριο Κόσμο των Θαλασσών και των Ωκεανών)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Ρόδι - Μαρμελάδα ΄΄Συνταγή΄΄ #πVideoStudio(Πως να Φτειαξουμε απο Ροδι Μαρμελάδα.Η Συνταγή)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Γιὰ νὰ ἐλευθερωθοῦμε πραγματικὰ πρέπει νὰ γνωρίσουμε τὴν ἀλήθεια , Ἀρχιμ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.Πρωτη Παρουσίαση απο τον Πανοσιολ/το Αρχιμ/τη π.Σάββα τον Αγιορείτη.Περι απελευθερωσεως του Εαυτού μας,για να γνωρισουμε την Αλήθεια.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Αναστάσιος - 18 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αυριανό ΣυνΕορταζόμενο Αγιο Αναστάσιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

18.11: Αγίων Πλάτων και Ρωμανού - Saints Platon and Romanus(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Πλάτωνα.τον Νεομάρτυρα)

📽️ Ταινία ✓ Χατζηχρήστος/Παπαγιαννόπουλος/Κακαβάς/Καλογεροπούλου(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ "Η Λίζα τοσκασε."για την Επέτειο του Πολυτεχνείου.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Η νέα ταυτότητα και η Εκκλησία(Παρεα με τον Γέροντα π.Νεκταριο με θεμα τρεχουσας Επικαιρότητας.)

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΑΝΔΡΟΣ*(Τουρισστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΝΔΡΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ.)

Το νησί του καταραμένου ηφαιστείου (1979) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ και ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Οι δώδεκα μήνες - Twelve months (1980) [Greek audio](Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους. με Επικαιρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΚΟΣΜΟ...Οι δώδεκα μήνες .Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

MILOS, GREECE 🇬🇷- THE ISLAND WITH PICTURESQUE FISHING VILLAGES - 4K HDR(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 16/11/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΠΑΪΣΙΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ 12 Ιουλίου (Με υπότιτλ...(Κλεινουμε και Σημερα με Παρακλήσεις στην Παναγια μας και στους Αγίους.Στην Συνέχεια με Παρακληση στους Αγιους μας και στον Αγιο Παίσιο,τον Αγιορείτη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Γρηγόριος Νεοκαισαρείας ο Θαυματουργός(17 Νοεμβρίου)Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο Επισκοπο Νεοκαισαρείας τον Θαυματουργό.

Απολυτίκιο Αγίου Γρηγορίου Επισκόπου Νεοκαισαρείας - 17 Νοεμβρίου - Ι.Μ....(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανόν Εορταζόμενο Αγιο Γρηγόριο Επισκόπου Νεοκαισαρείας,)

Οι Θησαυροί του Σολομώντα (2004) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Οι Θησαυροί του Σολομώντα "(2004)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Beautiful Coral Reef Fish - Relaxing Slee...(Απογευματνή Μουσική ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και στούς Ωκεανους)

ση

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

οι πατάτες σε βάζο κρατάνε 5 χρόνια! να είστε προετοιμασμένοι για πόλεμο...(Πως να διατηρειστε βρασμένες πατάτες σε βάζο για Χρονια)

Εύκολη Βίγκαν / Νηστίσιμη Μπατζίνα με Κολοκυθάκια - Ζυμαρόπιτα - Zucchin...(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο.,το Συμπλήρωμα.)

PERGI MENYELAMATKAN DESA YANG HILANG - Alur Cerita Film Smurf : The Lost...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Μωρά ζώα 4K (60fps) UHD - Χαριτωμένα νεαρά άγρια ​​ζώα με χαλαρωτική μου...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΤΟΝ ΤΑΠΩΣΕ ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! Θα ανατριχιάσεις με την ομολογία.(EKTAKTH/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ Θ.Κόκαλη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη0

Πήραν φωτιά …!!ΡΑΓΔΑΙΕΣ εξελίξεις με ΠΟΥΤΙΝ, ,Ιορδανία, Γάζα και Ελλάδα!...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.2η Παρουσίαση η ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημ/φο κ.Γ.Θεοχάρη,)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα

Π. Θεόδωρος Ζήσης - Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου (mp3-2014)ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Απόστολο και Ευαγγελιστη Ματθαίο απο τον πρωτοπρ.π.Θεόδωρο Ζηση.

Ο Απόστολος και Ευαγγελιστής Ματθαίος - 16 Νοεμβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Απόστολο και Ευαγγελιστη Ματθαιο)

16.11: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου - Apostle and Evangelist Matthew(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τους Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αποστολο και Ευαγγελιστη Ματθαίο)

15.11.23 ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤ. ΕΥΑΓΕΛΙΣΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟ...*ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ.)

Η Ταβέρνα της Τζαμάικα (1939) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Μια Προαιρετικη ταινεία για Φίλες και Φίλους.Υπαρχει μια ακομα ποιο παλεια Εκδοση με Χαμφρευ Μπογκαρτ..?Καλή παρακολούθηση.)

Baby Animals 4K Ultrahd - Χαριτωμένα νεαρά άγρια ​​ζώα με χαλαρωτική μου...(Παρεα με τα Αγρια Μωρα Ζωα,και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μοισικής.)

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

That Wonderful Urge (1948) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."That Wonderful Urge "(1948) Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.

Έτσι μαγείρευε πάντα η γιαγιά μου ❤ Τηγανίτες πατάτας με μανιτάρια(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,.)

Helpmates (1932) Χοντρός - Λιγνός Συντροφική Βοήθεια(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Δίδυμο Χοντρού -Λιγνού.Καλή παρακολουθηση.)

Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! «Το αποφάσισαν για τον Mπαμπά και την Μα...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

What a Smurfy MESS! 😬😬😬 | EXCLUSIVE CLIP | The Smurfs 3D SEASON 2(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια..Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Chania Kreta 4K(Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΧΑΝΙΑ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τεταρτη.

Οι Άγιοι Ομολογητές και Μάρτυρες Γουρίας, Σαμωνάς και Άβιβος από τη Συρ...(Κλεινουμε Σημερα με Θεμα Σχετικα με την Νηστεια που Αρχιζει απο Αυριο και Βιογραφια των Αυριανών Εορταζόμενων Αγίων.Στην Συνεχεια Σχετικα με τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους, Γουρία, Σαμωνά και Αβίβου Καθημερινό Εορτολόγιο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Άγ. Γουρία, Σαμωνά και Αβίβου - 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και Απολυτικια για τους Αυριανους Εορταζόμενους Άγ. Γουρία, Σαμωνά και Αβίβου )

Άγιοι Γουρίας Σαμωνάς & Άβιβος - 15 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Γουρίας Σαμωνάς & Άβιβος)

Chorio, Kimolos island, Greece | Walking Tour(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΙΜΩΛΟΣ.ΧΩΡΙΟ)

HERKULES the movie (1958) | ADVENTURE movies | Hercules full movie | cla...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑ"ΗΡΑΚΛΗΣ"ΗΤαινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΝ - ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟ...(ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ.)

Baby Animals 4K 60FPS - Daily Funny Moments Of Baby Animals With Relaxin...(Παρεα με τα Αγρια Θηρια και Ζωα του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Donald Duck Chip and Dale Cartoons 10 HOURS Non stop!(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Ντοναλντ Ντακ και την παρέα των.Καλή παρακολούθηση.)

Χοιρινό κατσαρόλας που λιώνει στο στόμα - Konstantina's kitchen(Η Εναλλακτικη σας Λύση για Αρτησιμες μέρες της Βδομάδας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου μου

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Ευρυτανία - Μέρος 3ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ 3)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα 4K - Θάλασσα για χαλάρωση, όμορφα ψάρια κορα... *(Απογευματινη Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανους)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 9 Νοεμβρίου (Με υπότιτλους)Κλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παράκληση.Στην Συνέχεια με Παράκληση στον Αγιο Νεκτάριο ΑρΧιεπίσκοπο Πενταπόλεως τον θαυματουργό.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

14 Νοεμβρίου Απόστολος Φίλιππος(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αποστολο Φίλιππο)

Απολυτίκιο Αποστόλου Φιλίππου - 14 Νοεμβρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Απόστολο Φίλιππο)

Φωτισμός Κλασική Δυτική ταινία | Paul Hogan | Ελληνικά | Πλήρης ταινία(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.2. ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Φωτισμός Κλασική Δυτική ταινία.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

⭐El embrujo de Paris | Comedia | Romance | Bob Hope, Fernandel | Pelicul...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣEl embrujo de Paris | Comedia | Romance Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

WITH LOVE FROM GREECE - FOR ALL MY DEAR FRIENDS(Βολταροντας με τους Φίλους μας μετα Μουσικής ανα την Ελλάδα)

Christmas Songs Non Stop Medley 2023 - 2024 🎄 Best 100 Christmas Songs P...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ.)

Η συνταγή για το κουνουπίδι που κέρδισε τις καρδιές της οικογένειάς μου!...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,με vegan.)Kαλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

μΜεσημεριανό σαςπιάτο.

Los pitufos celebran a Súper Pitufina | Los Pitufos en la aldea perdida ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Κριθαράκι με λαχανικά εύκολο γεμάτο αρώματα. Πως να μην σας λασπώνει το ...(Η Εναλλακτική για το Αυριανό Μεσημεριανο σας πιάτο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Μεσημεριανό δσας πιάτο

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΛΛΑΔΑ ! ΔΗΛΩΣΗ-σοκ! Τι έκανε ο ΠΟΥΤΙΝ σήμερα στ...(Κλείνουμε σημερα με Παριυσιάσεις.2 Παρουσίαση με την ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο τον Δημοσιογραφο κ.Γ.Θεοχάρη με θεμα Πολιτική Επικαιρότητα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Απολυτίκιο Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου - ΑΒΑΤΟΝ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο)

Ὁ βίος του Ἀγ Ίωάννου του Χρυσοστόμου(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωαννη τον Χρυσόστομο)

ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 1960(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Ένα Γράμμα σε Τρεις Γυναίκες (1949) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι*(Η Ταινεια Επιλογης της ΗμέραςΈνα Γράμμα σε Τρεις Γυναίκες (1949) Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Best Beautiful Old Merry Christmas Collection Christmas 🎅🎄 Most Popular ...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΑ)

Frosty the Snowman | 1969 | HD | 1080p | Full Movie | Christmas Movies f...*(EΧTRA Kιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους.ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ)

Captain Kidd | Full Adventure Movie | Charles Laughton | Randolph Scott ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ Captain Kidd .Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Μωρά ζώα 4K Ultrahd - υπέροχο άγριο χαριτωμένο ζώο με χαλαρωτική μουσική...(Παρεα με τον Αγριο κόσμο των Μικρων Αγρίων Ζώων,μετα Μουσικής.)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ALPHA! Με εντολή Μητσοτάκη ξεκινάει από Δευτέρα! Ο ...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.)

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

The Flintstones 1960 - 1966 Opening and Closing Theme (With Snippet)Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Φλίνγστόουν,τον Αθρωπο των Σπηλαιων.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Koufonisia #Greece🇬🇷(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.Koufonisia #Greece🇬🇷.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Ζώα άγριας φύσης - 8K (60fps) Ultra HD - Scenic Film With Nature Sounds(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια της Ζουγκλας και του Δάσους μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και Σημερα Οπως κάθε Σαββατόβραδο,με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούσης,και Η Λύσις ειναι Μια,Χριστός Εξομολόγηση Θεια Κοινωνία.)Καλήνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμονας Αρχιεπίσκοπος Αλεξανδρείας - 12 Νοεμβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωαννη τον Ελεήμονα)

Απολυτίκιο Άγ. Ιωάννου του Ελεήμονος - 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωάννη τον Ελεήμονα.)

Κήρυγμα την Κυριακή Η΄ Λουκά-Παραβολή Καλού Σαμαρείτη(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΛΟΥΚΑ,Λουκ.Ι 25-37,απο τον Γεροντα πρωτοπρεσβυτέρου π.Αντωνίου Χρήστου)

Onassis The movie 1988 with greeksubs(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Onassis The movie "1988.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Μωρά ζώα 4K Ultrahd - αστεία νεαρά άγρια ​​χαριτωμένα ζώα με χαλαρωτική ...(Τα Αγρια Μωρα των Παγων)

Ελάτε να σας δείρουμε! 1977 | Terence Hill, Bud Spencer | Δράση, Έγκλημα...

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Super batsos 1980 | Terence Hill, Ernest Borgnine | Δράση, Κωμωδία | Πλή...*(Η Ταινεια Επιλογης της Ημέρας με Μπαντ Σπενσερ και Τερενς Χιλ.,το Αξεχαστο Διδυμο.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Relax With The World Of Baby Animals 4K - Relaxing Music for Anxiety and...*(Μωρα Αγρίων Ζώων,στις Αγριες Ζούγκλες και Δαση,μετα Μουσικής)

Looney Tunes 1932-1960 | 5 Hours Compilation | Bugs Bunny | Daffy Duck |...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Μπάγκς Μπάνυ σε Συλλογή.Καλή παρακολουθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Ιστορίες από θαύματα του αγίου Μηνά(ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ.Αγιος Μηνας Ο Μεγαλομάρτυρας)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο,με Κρεατικόη η Εναλλακτική σας Λύση,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Τι χρειαζόμαστε στην δύσκολη περίοδο; - Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παρακληση.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση απο τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ.Νεόφυτο,με θεμα τι Χρειαζόμαστε,στην κατασταση την Σημερινή,την δυσκολη Περίοδο που βιωνουμε)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Ο άγιος Μηνάς - Αθανάσιος Μητροπολίτης Λεμεσού(*ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Μηνά τον Θαυματουργό,απο τον Πανιερωτατο Μητροπολιτη Λεμεσου κ.κ.Αθανάσιο)

11 Νοεμβρίου - Άγιος Μηνάς ο Μεγαλομάρτυρας(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μηνά τον Μεγαλομάρτυρα.)

Απολυτίκιο Άγ. Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου - 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μηνα τον Μεγαλομάρτυρα)

John Wayne leads hundreds of settlers in covered wagons from the Mississ...

🎀ΑΥΤΟΣ είναι ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΟΣ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ! Άγιος Μηνάς #βίοιαγί...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΑΥΡΙΑΝΑ-ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΑ.)

Χαριτωμένα ζώα μωρών 4K Ultrahd - Φθινόπωρο άγρια ​​ζώα μωρών με χαλαρωτ...("Ημερα και Αγρια ζωα μωρα,μετα Μουσικής)

Cartoon Classics | 28 Fa vorites of The Golden Era Cartoons | Volume 1(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με .Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Loving You 1957 (Full length movie)Η Ταινεια Επιλογης της ΗμεραςLoving You 1957 Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Animals: Ruaha National Park - Relaxing Music With Video Abou...(Παρεα με τα Μικρα Ζ΄ωα και ΘΗΡΙΑ)Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας

Κυριες ξ=

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΝΙΣΥΡΟΣ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΝΙΣΥΡΟΣ,)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Άγιος Νεκτάριος, Ο άγιος της αγάπης.(Κλεινουμε και Σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση.Αφιερωμα σον Σημερινό Εορταζόμενο Αγιο Νεκταριο,τον Αγιο της Αγαπης.Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Βίος Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου(Καθημερινό Εορτολόγιο(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρσενιο τον Καππαδοκη.)

Όσιος Αρσένιος - 10 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρσενιο τον Καππαδοκη,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

☦ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΠΑΔΟΚΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρσενιο τον Καππαδοκη)

MAN FROM NOWHERE aka ARIZONA COLT (Spaghetti Western, Full Length Movie,...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣMAN FROM NOWHERE aka ARIZONA COLT.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Cute Baby Animals - Beautiful Baby Animals Of The Earth με χαλαρωτική μο...(Παρεα μετα Αγρια Ζωα Μικρα και Μεγάλα στις Αγριες Ζούγκλες του Αμαζονιου και της Αφρικής)

[Νέο] 4 ώρες εκπληκτική 4K υποβρύχια υλικό - χαλαρωτική μουσική | Κοραλλ...(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και τους Ωκεανούς.)

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Towed In A Hole (1932) Χοντρός - Λιγνός Ρυμουλκούμενα Σε Μια Τρύπα*(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τουες Αξεχαστους Χοντρο-Λιγνο.Καλή παρακολούθηση.)

Μπαμπάς Νταντά • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ MEGA! Ξεκινάει και στην Ελλάδα σε λίγες μέρες! Εν μ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)Καλο Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Ein Salat, der Frische, Zartheit und einzigartige Geschmacksnoten vereint(Σαλάτες για 'Πάντα ενδιαφερομενο)Καλημερα,Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

Παράκληση στην Παναγία Μυροβλίτισσα Άνδρου(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στην Παναγια μας.Στην Συνέχεια με Παρακληση στην Παναγια την Μυροβλήτισσα Ανδρου.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

λε

Τίποτα να μην σας απελπίζει! (Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως)ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ

Απολυτίκιο Αγ. Νεκταρίου Πενταπόλεως - 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νεκταριο τον θαυματουργό.)

The giants of thessaly full movie(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολουθηση.)

Παρέλαση 8ης Νοεμβρίου 2023 | Προκυμαία Μυτιλήνης(Απο τον Σημερινό Εορτασμο για την Απελευθερωση της Λέσβου απο τους Τορκους.Μα Απελευθερωθήκαμε..?Αν Ναι τουτα τα Ρεταλια που Εχουμε Εδω ΤΙ ειναι Ξαδελφεια τους..?_

Baby Animals 4K (60FPS) - Explore The Fun World Of Young Wildlife with R...(Μωρα Αγριων Ζωων και Θηρίων του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Απίστευτο: Έτσι μαγειρεύει η γιαγιά μου πατάτες! Λαχταριστή σούπα πατάτα...(Η Εναλλακτική για Τεταρτες και Παρασκευες,και για τον Χειμώνα.)

Sylvester part 1(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Συλβέστερ και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1; Ξεκαθάρισμα ...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πάσχο. )Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Baby Animals 4K (60FPS) - Funny Wild Cute Animals With Relaxing Music (C...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δάσους και της Ζουγκλας,Μικρα και Μεγάλα μετα Μουσικής)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

7/11/23 Ιερά αγρυπνία / Σύναξις των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ & Γαβριήλ και τ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Αγρυπνια.Στην Συνέχεια με Αγρυπνια για τον Αυριανό Εορτασμό της Συναξης των Αγιων Αρχαγγελων και Αρχιστρατήγων Μιχαηλ και Γαβριήλ και Ολων των Επουρανιων δυνάμεων)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Happy Traveller στη Νάξο Μέρος 2 (Η άλλη Νάξος)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΙΧΑΗΛ & ΓΑΒΡΙΗΛ 8 Νοεμβρίου (Με υπότιτλους))ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Παρακληση στους Αγιους Αρχαγγέλους Μιχαηλ και Γαβριήλ

Απαλή μουσική και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα - θεραπευτική μουσική για...

Απολυτίκιο Σύναξης των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ - 8 ΝΟΕΜ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή μεγάλη γιορτή της Συναξης των Αγίων Αρχαγγελων Μιχαηλ και Γαβριήλ και Ολων των Επουρανιων Δυνάμεων.)

8 Νοεμβρίου: Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ - Η μεγάλη γιορτή ...(Kαθημερινο Εορτολόγιο για την Αυριανή Μεγαλη γιορτή της Συναξης των Αρχαγγελων Μιχαηλ και Γαβριήλ και Όλων των Επουρανίων Δυνάμεων)

It Happened To Jane | Full Length Movie (Doris Day, Jack Lemmon)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣIt Happened To Jane.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 07/11/2023 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνωσεις)

Baby Animals 4K 60FPS UHD Cute Young Wild Animals Music Colorfully Dyn...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας,Μικρα και Μεγάλα,μετα Μουσικής.)

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει τώρα στη Μέση Ανατολή(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,σε θεματα τρέχουσας Επικαιρότητας.)

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Laurel and Hardy Blotto (1930) Remastered in Color!(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Διδυμο Χοντρού-Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

Χαλαρώστε τη μουσική των Χριστουγέννων Carol 🎁 ήσυχη και άνετη μουσική ο...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ-ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΉ ΜΟΥΣΙΚΗ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Διακοπές στην Κύθνο, στα καλύτερα του νησιού! - Tips by Markos E26(Τουριστικοί ΘΕΡΙΝΟΙ Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΥΘΝΟΣ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

LOONEY TUNES CHRISTMAS CARTOONS COMPILATION (4 Hours): Santa Claus, Rudolph(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Μπαγκς Μπάνυ και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.) Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Άγιος Νεκτάριος Βίος και Θαύματα(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση τον Βιο του Αγιου Νεκταριου και τα Θαυματα του που γιορταζουμε στις 9/11/23.Να Εχουμε την Ευλογια και την Προστασια του)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μηλόπιτα Ανάποδη | Dimitriοs Makriniotis(Το Επιδορπιο-Γλυκό σας για το Μεθαυριανό σας πιατο.)

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο "ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.)

ΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Ο ΕΝ ΓΑΛΛΗΣΙΩ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυρειανό ΣυνΕορταζόμενο Οσιο Λαζαρο Ο Εν Γαλλήσίω.)

Ο ΟΡΘΡΟΣ&ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΟΡΤΗ ΑΓ ΛΑΖΑΡΟΥ ΟΣΙΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΗΣΙΩΤΟΥ(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ορθρος Θ.Λειτουργια του Οσιου Λαζάρου του Γαλησιώτου)

Σκρουτζ: Χριστουγεννιάτικη Μπαλάντα (1970) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα Αν Τρώτε 1 Αυγό Την Ημέρα (Η Τέλεια Τροφή)!Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας

CUTE BABY ANIMALS - 4K (60FPS) ULTRA HD - With Relaxing Music (Colorfull...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα Μικρα και Μεγάλα,στις Αγριες Ζούγκλες και Δαση μετα Μουσικής.)

⚠️ΧΑΘΗΚΑΜΕ! Θα γίνει ΞΑΦΝΙΚΑ κ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να μας το πουν τα κανάλια! #χρι...(*ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)

Πω πω τι νόστιμο! Πάντα θα μαγειρεύω έτσι! Απλά κόψτε τις ντομάτες σε κύ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λύση.) Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός, οι διαχρονικές πιέσεις των Λατίνων(Παρεα με τον Μακαρινό π.Γεωργιο Μεταλληνό με θεματα Ορθόδοξης πνευματικότητας) Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΤO ΤΣΑΚΩΣΕ Η ΚΑΜΕΡΑ! Στο Σύνταγμα λόγω Παλαιστίνης! Ισραηλινοί κομάντος ...(EKTAKTH/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα

ΓΙΑΤΙ να ΔΙΑΒΑΖΩ το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ; | Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.3η Παρουσίαση απο τον Οσιο Πορφύριο με το Ερωτημα,γιατι να διαβαζουμε το Ευαγγέλιο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Ιερομάρτυς Παύλος ο Ομολογητής - 6 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολ...

Έχει μόνο το κρέας "ποιοτικές" πρωτεΐνες;

Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΩΝΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 1959*(Η Ελληνική Ταινεια της ΗμέραςΟ ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΩΝΑ.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.Μαθαινοντας για τα Κυκλαδιτικα Νησιά.ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ.)

Κισκέκ - Τσόνια Λέσβου ΄΄Συνταγή΄΄ #πVideoStudio(Φτειαξτε το Παραδοσιακο Κισκέσι,απο Μυτιληνιά Συνταγη.)

FOOD RAND-O-MIZER! 😋 | The Smurfs | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλη παρακολούθηση,)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Κρατήστε το σκόρδο ανέπαφο για 1 χρόνο! Λίγοι γνωρίζουν αυτό το μυστικό ...(Πως να διατηρειστε Σκρδα Χωρίς Ψηγειο,για αρκετο Χρόνο)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

HAPPY TRAVELLER 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller στον κόσμο,στην Ευρωπη και στην Ελλάδα28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε και σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο με Γ.Κοινούσης Χριστιανικα τραγουδια και Η ΄Λύσις Ειναι Μια,Χριστος Εξομολόγηση,Θεια Κοινωνία.)

Απολυτίκιον Αγίων Γαλακτίωνος και Επιστήμης - 5 Νοεμβρίου/(haelp.blogspo...*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Γαλακτιωνος και Επιστήμης)

Όσιοι Γαλακτίων και Επιστήμη - 5 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(Καθημερινό Εορτόλογιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Γαλακτιωνος και Επιστήμης.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή Ε Λουκά - Παραβολή Πλούσιου και Φτωχού Λαζάρου(OMIΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπη ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ε ΛΟΥΚΑ,Λουκ.ΙΣΤ 19-31,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Τροφές πλούσιες σε ω3*(Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας με τον Γιατρο κ.Στ.Πανταζή)

Ερεσός, Λέσβος: ο πανέμορφος τόπος που γεννήθηκε η ποιήτρια Σαπφώ | Ελλά...(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΕΡΕΣΟΣ)

Baby Animals 4K UHD (60FPS) - Funny Baby Wild Animals With Relaxing Musi...(Παρεα με Αστεια Γατακια μετα Μουσικής)

υσικλης

ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝ...(Το Συμπληρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό πιατο απο τον π.Παρθενιο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ -ΜΗΛΟΣ(Τουριστικοι Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΜΗΛΟΣ)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

4K Underwater Wonders - Relaxing Music - Coral Reefs, Fish & Colorful Se...)Απογευματινή Μουσικη Ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς.Καλημερα.Καλο και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο.

Παράκληση Παναγίας Γοργοϋπηκόου(Kλεινουμε σημερα με Παρακλήσεις στην Παναγια μας και στους Αγίους.Στη Συνεχεια με Παράκληση στην Παναγια την Γοργουπήκοο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Το μαγείρεμα του ρυζιού μπασμάτι με αυτόν τον εύκολο τρόπο το κάνει εκπλ...

Άγιος Πορφύριος ο Μίμος - 4 Νοεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πορφύριο τον Μιμο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγίων Ιωαννικίου και Νικάνδρου - 4 Νοεμβρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωανίκιο και Νικάνδρου

Οι τελευταιοι Κομαντσι (Last of the Comanches) 1953 Greek subtitles

Μονή Θεοκτίστης | Ικαρία, Ελλάδα | 4Κ(ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ανα την Ελλάδα.ΜΟΝΗ ΘΕΟΚΤΙΣΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑ,)

ν

Baby Animals 4K (60FPS) UHD - Funny Wild Cute Animals With Relaxing Pian...(Παρεα με τα Μικρα των Αγριων Θηρίων.)

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Οι Περιπέτειες των Στρουμφονταντάδων • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3D Στουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

Μια πολύ απλή και νόστιμη συνταγή με κουνουπίδι. Γρήγορο δείπνο!(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με λαδερό..)

Cute Baby Animals - Χαλαρωτική μουσική με νεαρά άγρια ​​ζώα, Music Heals...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλο Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου

Λικέρ με μαστίχα Χίου.- Chios mastic liqueur. - Maria's Greek Food(Πως να Φτιαξτε Λικερ απο Μαστίχα Χιου)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

SERIFOS | SUMMER VLOG(Καλοκαιρινή Βολτα στα Ελληνικά Νησιά.ΣΕΡΙΦΟΣ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευη

Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης-Βγάζει πονηρό πνεύμα από ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟ και ο τ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.Πρωτη Παρουσίαση με τον Αγιο Ιάκωβο τον Τσαλίκη και το ΘΑΥΜΑ με τον Αγιορειτη Μοναχό.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΤΗ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο ΣυνΕορταζόμενο Αγιο Γεωργιο τον Νεαπολίτη.)

3 Νοεμβρίου - Ο Άγιος Γεώργιος ο νέος Ιερομάρτυρας, ο Νεαπολίτης(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,Ακεψιμά, Ιωσήφ και Αειθαλά μ.)

Απολυτίκιο Αγ. Ακεψιμά, Ιωσήφ και Αειθαλά - 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους ΑγιουςΑκεψιμά, Ιωσήφ και Αειθαλά

Οι Θησαυροί του Σολομώντα (2004) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟι Θησαυροί του Σολομώντα (2004)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Baby Animals 4K UHD (60FPS) - Cute Little Animals With Relaxing Music (Παρεα με τα Άγρια Ζώα και Θηρια με τα Μικρα τους του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης.Ε.)

ZORRO FILM ENTIER FULL HD 1975 ALAIN DELON FRANCAIS(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.ZORRO FILM ENTIER FULL HD 1975.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

42) Εμφανίσεις της Παναγίας στο μέτωπο το 1940(ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ...?)

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Ἡ προετοιμασία της πανθρησκείας , 17-9-2023, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου (ἀπ...(ΠΟΕΞΑΓΓΕΛΙΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.)

Μοσχαράκι με φασολάκια λαδερά από το CUCINA CARUSO(Για το ΜεθΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Κρεατικό με Φασολάκια.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΠΑΤΜΟΣ(Στο Ιερό Νησι της Πάτμου Βολταρονταςστο Νοτιανατολικό Αιγαιο..ΠΑΡΜΟΣ.ΔΩΔ/ΝΗΣΑ)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι.

The Smurfs FULL EPISODE: Clumsy Not Clumsy 💙 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλη παρακολούθηση.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ~ Ορθόδο...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση.Στην Συνέχεια με Παρακληση στους Αγιους Αναργυρους)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Αγιος Ακινδυνος και οι συν αυτο - 2 Νοεμβριου - Βιοι Αγιων - Εορτολογιο(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Ακίνδυνος Αφθόνιος Πηγάσιος Ελπιδοφόρος Ανεμπόδιστος,των Μαρτύρων.)

Απολυτίκιο Αγίων Μαρτύρων Ακινδύνου, Πηγασίου, Αφθονίου, Ελπιδηφόρου & Α...

Απολυτίκιον Αγίων Ελπιδοφόρου,Ακινδύνου,Ανεμποδίστου,Αφθονίου,Πηγασίου 2...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Ελπιδοφόρου,Ακινδύνου,Ανεμποδίστου,Αφθονίου,Πηγασίου )

55 μέρες στο Πεκίνο 1963 ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."55 μέρες στο Πεκίνο " 1963 Η Ταινεια της Βδομάδες.Καλή Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Aquarium 4K (Ultra HD) - Τα πιο όμορφα ψάρια στον κόσμο, κοραλλιογενείς ...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες Θάλασσες και στους Ωκεανούς.)

ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Διέρρευσαν τα έγγραφα! Δεν θα στο πουν τα ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πασχο.)

Τι θα γίνει την Παρασκευή στις 15:00! Μήνυμα - ΤΡΟΜΟΣ για την ανθρωπότητ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσ/φο κ.Γ.Θεοχαρη.)

Classic Romantic Movie in Technicolor I Moon Over Miami (1941) I Retrosp...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Moon Over Miami (1941) Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)