Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Αυτή η συνταγή με κοτόπουλο έχει κατακλύσει τον κόσμο! Θα το ετοιμάσω σε...(Για το Αυριανό Μεσημεριανο σας πιατο,η Εναλλακτικη σας Λύση)

Animals Wild Kingdom 4K 🐾 Discovery Relaxation Film with Soothing Relaxi...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

Οι ασχολίες που διώχνουν την άνοια(Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

«ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!» Είναι σε απόγνωση! Τους ετοιμάζ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ -ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πασχο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Πεμπτη.Καλό Μηνα

1 Φεβρουαρίου: Άγιος Τρύφων ο Μάρτυρας - Τα φρικτά μαρτύρια και ο θαυμασ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παροτυσιαση,Ο Βιος και το Μαρτυριο του Αγιου)Καληνυχτα Καλο Ξημέρωμα.

🌸 ΕΚΤΑΚΤΟ - Άγιος Τρύφωνας : «Άκουσε τώρα τον ΒΙΟ μου και θα σε θεραπεύω...(Σχετικα με τον Αγιο.Ακουστε τι λέει.)

Άγιος Τρύφωνας - 1 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Τρυφωνα )

Απολυτίκιο Αγ. Τρύφωνος - 1 ΦΕΒ (ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Τρυφωνα)

Καθαριστική μουσική για νεύρα 🌿 Θεραπευτική μουσική για την καρδιά και τ...(Απογευματινη Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και τους Ωκεανούς)

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΤΟ "ΙΔΙΩΤΙΚΟ" ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πρωτοπρ.π.Βασίλειο Βελουδάκη καθε Κυριακή και Τριτη Απογευμα,Ζωντανα.)

Anafi island (by drone) - Greece(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΝΑΦΙ..)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Is Baby Smurf A Secret Smurf-Fu Master?? 👶💥 The Smurfs 5 Minute Episode ...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους με 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Κυνηγώντας το εκατομμύριο (1954) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Κυνηγώντας το εκατομμύριο (1954)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

" ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ " ; - Αρχιμ.Δανιήλ Ψωίνος(Κλεινουμε με Παρουσιασεις.3 η Παρουσιαση.απο τον Αρχιμ. π.Δανιηλ Ψωινος. με θεμα την Θεια Κοινωνια)Καληνύχτα Καλο Ξημέρωμα.

31 Ιανουαρίου: Άγιοι Κύρος και Ιωάννης, και η Αγία αθανασία με τις τρεις...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζομενους Αγιους Κυρου και Ιωαννου των Αναργύρων)

Πατατόπιτα με φέτα σε 5 λεπτά!!!

Μπακαλιάρος πλακί με ελαιόλαδο Κρανιδίου | Ανδρέας Λαγός | ΕΡΤ(Η Εναλλακτικη για το Μεθαυριανό σας πιάτο)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 30/01/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

9 Σημάδια Στα Πόδια Που Δείχνουν Πρόβλημα Στο Συκώτι - Τι Να Κάνετε!(Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Baby Animals 4K (60FPS) - Explore The Fun World Of Young Wildlife with R...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι.

Εμφανίστηκε ο Άγιος Παϊσιος σε Μοναστήρι. Άνοιξε την πόρτα.. μπήκε μέσα ...(Παρεα με τον Οσιο Παισιο σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Τριτη. ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ

Παράκληση στους Τρεις Ιεράρχες (ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Παρακληση στους Αυριανους Εορταζόμενους Τρεις Ιεραρχες,και Κλεινουμε και με Αυτη)Καληνυχτα Καλό Ξημερωμα

Οι Τρεις Ιεράρχες(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζομενους Αγιους Τρεις Ιεραρχες)

Παραδοσιακή γαλατόπιτα Μάνης/ Traditional milkpie(Φτιαξτε την Γαλατοπιτα της Μανης)

Λικέρ Ρόδι!*(Πως να Φτιαξτε Λικερ με Εποχικα Φρουτα)

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ 🥰✨⛅ | Μάγια η Μέλισσα Off...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους με την Μαγια και την παρεα της.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Kythnos Travel Guide 2023 -The Best Attractions In Kythnos(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλαδα.ΚΥΘΝΟΣ.)Καλόν Μεσημερι Κυριοι και Κύριοι

Ιερομόναχος π. Ευφρόσυνος Σαββαΐτης: Κήρυγμα 28/1/2024(Το Αγγελμα της Ημερας απο τον π.Ευφροσυνο Σαββαιτη)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Βδομαδα

Στὸν Ζακχαῖο, Ἁγ. Ἀμφιλοχίου ἐπ. Ἰκονίου, 28-1-2024, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορε...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση.Στην Συέχεια με την 2η Παρουσιαση με τον Αρχιμ/τη π.Σαββα το Αγιορειτη)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων Αγίου Ιγνατίου - 29 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιιος με Απολυτικιο για την Αυριανη Ανακομοιδη Λειψσνων του Αγιου Ιγνατιου του Θεοφορου,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Ένα βασιλικό μωρό με μαγικές δυνάμεις δραπετεύει! | Τα Στρουμφάκια | Κιν...

HAPPY TRAVELLER σε ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΛΑΤΗ & ΠΕΡΤΟΥΛΙ

ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΥΡΟΥ 2024 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΕ ΛΟΥΚΑ 28 Ιανου...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ)

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο | MamaPeinao.gr(Η Εναλλακτικη σας Λυση για το Αυριανο Μεημεριανό σας πιάτο.)

Baby Animals 4K - A Symphony Of Laughter In The World Of Youthful Creatu...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλο Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Φασολάκια με μοσχάρι (Για το Αυριανό Μεσημεριανο σας πιατο,η Εναλλακτικη σας Λύση)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

The 7th Voyage Of Sinbad | FULL MOVIE (ft. Kerwin Mathews) | Creature Fe...*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣThe 7th Voyage Of Sinbad | FULL MOVIE.Καλη παρακολουθηση.)Καλημερα Καλή και Ευλογημενη Κυριακή.

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης*(Κλεινουμε και σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο με Γ.Κοινουση,Χριστιανικα τραγουδια και Μη Φοβασαι)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Προφητεία Οσίου Εφραίμ του Σύρου για την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου(ΠΕΡΙ Οσιου ΕΥΦΡΑΙΜ, Ο ΛΟΓΟΣ.)

Απολυτίκιο Αγ. Εφραίμ του Σύρου - 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αριανο Εορταζομενο Αγιο Ευφραιμ τον Συρο)

Κυριακή ΙΕ Λουκά του Ζακχαίου - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριαννή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΕ ΛΟΥΚΑ,Λουκ.Ι θ,απο τον πρωτοπρ.π,.Αθανάσιο Μυτιληναιο)

1971 - Ο Καου-Μπόυς του Μεταξουργείου!!(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ Καου-Μπόυς του Μεταξουργείου!!Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τα ’χω με μένα! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ Καλυψω Δημητριαδη σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Все ваши заботы исчезнут, если вы слушаете эту музыку - Расслабляющая му...(Απογευματινη Μουσική Ξενσγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανους)

Πρέπει νὰ φοβόμαστε τοὺς ἀφορισμοὺς καὶ τὶς κατάρες ἱερωμένων; , Ἀρχιμ....(ΠΕΡΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ,απο τους Γεροντες)

Μανιταρόπιτα κλασσική (η καλύτερη)Φτιαξτε την Μανιταροπιτα για Συμπλήρωμα για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιατο.Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Λικέρ Φράουλα παραδοσιακό | Τα φαγητά της γιαγιάς(Πως να Φτιαξουμε Λικεερ απο Φραουλες,απο τα Φαγητα της Γιαγιάς)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι.

Baby Animals 4K (60FPS) - The Secret Stories Of Young Animal Magic With ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Ἀνακομιδὴ Τιμίων Λειψάνων Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἀρχιεπισκόπου Κωνστα...*(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Θ.Λειτουργια.Στην Συνεχεια με Θ.Λειτουργια για τον Αυριανο Εορταζομενο.Αγιο Ιωαννη τον Χρυσοστομο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

I epistrofi kai i ekdikisi tou Sevah tou Thalassinou (1973) Robert Malco...

Η Ανακομιδή του Λειψάνου του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Κωνσταντ...)Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζομενη Ανακομοιδη των Ιερων Λειψανων του Αγιου Ιωαννου του Χρυσοστομου)

Ανακομιδή Λειψάνων Ιωάννη Χρυσοστόμου απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτιτλους για την Αυριανή Εορταζομενη Ανακομοιδη Λειψανων του Αγιου Ιωαννου του Χρυσοστόμου.)

Baby Animals 4K (60FPS) - The Comedic Charms Of Mischievous Baby Animals...(Παρεα με τα Αγρια ζωα,και Μικρα του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικιής)

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Καραγκιόζης The movie 1080pp / καραγκιόζης για όλη την οικογένεια / ΑΝΤ1(ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡ0ΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ με Καραγκιόζη)

ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ! "Δολοφόνοι, Μητσοτάκης, Καραμανλής κ.α μ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσιογραφο κ. Θ.Κόκαλη).)

ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΣΙΚΙΝΟΣ(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλαδα.ΣΙΚΙΝΟΣ)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Θα τα 'χουμε όλα δωρεάν! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ.Καλυψω Δημητριάδη,με θεμα τον Αντιχριστο.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

⚠️ΠΡΟΣΟΧΗ ❗ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΒΕΤΕ το ΚΕΡΙ στην εκκλησία ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΝΑ ΠΏΣ ΠΡΕΠΕ...(Τροποι Συμπεριφιορας στις Εκκλησιες)Καλημερα Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκυριακο

Θεέ μου, σε τι κόσμο ζούμε...(Κλεινουμε Σημερα Με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με την 2η Παρουσιαση.με τον Γεροντα π.Νεκταριο για τα τελευταια τεκταινόμενα.για τους Ομοφιλοφιλους κ.λ.π.)Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα

Όσιος Ξενοφών - 26 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Οσιο Ξενοφωντα,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Οσίου Ξενοφώντος - 26 Ιανουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζομενο Οσιο Ξενοφωντα)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 25/01/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Απλά κοκκινιστά ρεβύθια!!

African Safari 4K 🐾 Discovery Relaxation Wonderful Wildlife Movie with R...*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα τα Μουσικης)

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

All 40 Species of Wild Cat (Organised by Lineage)Παρεα με τα Αγρια Ζωα Μικρα και Μεγαλα και Θηρια του Δασους και Μουσικής

Every Time the Smurfs Say SMURF PART 2! 🔵 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

1 Σφηνάκι Για Φραγμένες Αρτηρίες - Προλάβετε Καρδιακό Ή Εγκεφαλικό Επεισ...(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Isole Greche: Paros cosa vedere(Ταξιδευοντας στα Ελληνικα Νησια.Βολταροντας στην ΠΑΡΟ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη

Εμφανίστηκε ο Άγιος Παϊσιος σε Μοναστήρι. Άνοιξε την πόρτα.. μπήκε μέσα ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση Ο Αγιος Παισιοςσε θαυμα σε Μοναστηρι)Καληνύχτα.Καλο Ξημερωμα

Απολυτίκιο Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου - 25 Ιανουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Γρηγοριο τον Θεολογο)

Κυνηγώντας τα άγρια διαμάντια (1980) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

πως να κάνουμε ρυζόγαλο

ΈΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ MEGA CHANNEL - Τον έφαγε το κύκλωμα - Ειπε στ...

11 ώρες ωκεανούς χρώματα 4K (Ultra HD) - τροπικά ψάρια, κοραλλιογενείς υ...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στούς Ωκεανούς)

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

#1 Ρόφημα Για Αναιμία & ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ (+ Καλύτερες Τροφές)Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

Κολοκυθόπιτα / Ανοίγουμε φύλλο χωρίς πλάστη / Συμβολές στην περιγραφή (Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανοΜεσημεριανο σας πιατο)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Οι Χαρταετοί - Μίκης Θεοδωράκης (Ορχηστρικό)Ανοιγουμε με Ορχηστρικο του Αειμνηστου Μ.Θεοδωρακη.Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Τεταρτη.

Όσιος Γέροντας Ιάκωβος (Τσαλίκης): "Να ποιός φοβάται και δεν θέλει την Θ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3 Παρουσιαση με ΟΜΙΛΙΑ του τον Οσιο Ιακωβο τον Τζαλίκη)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα

Ο Άγιος της ημέρας - 24 Ιανουαρίου - Οσία Ξένη(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για την Αυριανή Εορταζομενη Οσια Ξενη την δια Χριστον Σαλή.

Απολυτίκιο Οσίας Ξένης - 24 Ιανουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζομενη Οσια Ξενη την δια Χριστον Σαλή)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 23/01/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Baby Animals 4K (60FPS) UHD - Cute Young Wild Animals With Relaxing Musi...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής,και στα Μωρα.)

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Η μπουγάτσα του πασά - Νηστίσιμες χωριάτικες πίτες*(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το Αυριανό Μεσημερινο σας πιατο,με Μπουγάτσα)

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ROADTRIP ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ! HAPPY TRAVELLER στην ΑΠΟΥΛΙΑ(Βολτα με την Ηλέκτρα τον Ευτύχιο και το Happy Traveller,στον κοσμο,στην Ελλάδα και στην Ευρωπη.ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ)

Εύκολη Λαχανόπιτα Χωρίς φύλλο 💯 Απίστευτα νόστιμη και αφράτη👌Cabbage Pie...(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιατο,με Λαχανόπιτα.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Baby Animals 4K (60FPS) - The Musical Rhythm Of Joy In Young Animal Play...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Βατούσα(ΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΛΕΣΒΟΣ.Βατούσα.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Παρακλητικὸς Κανών στον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Παρακληση.Στην Συνεχεια με Παρακληση στον Οσιο Παισιο τον Βατοπαιδινό)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπου (παλιά και Νέα Μονή)Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Διονυσιο τον Εν Ολύμπω)

Απολυτίκιο Αγ. Διονυσίου του εν Ολύμπω - 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Διονύσιο τον εν Ολύμπω)

Ο μικρός Χριστός: Η ιστορία της Γεννήσεως

4K African Animals:The World's Greatest Migration from Tanzania to Kenya...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ! Θα σε συγκλονίσει! «Καμένη γη»! Τα μαζ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πασχο.)

Piso Livadi Paros - Πίσω Λιβάδι Πάρος 4K VIDEO(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.Piso Livadi Paros - Πίσω Λιβάδι Πάρος)

/🎄🎅 • The Smurfs • Cartoons For Kids(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και .The Magic Sack Of Mr Nicholas .Καλή παρακολούθηση)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Χοιρινό με ρεβίθια στον φούρνο | Yiannis Lucacos(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτικη σας Λυση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Μαγειρεύοντας...Κρεμούλα της Γιαγιάς!!! Εύκολη συνταγή για γρήγορο γλυκό!(To Eπιδορπιο-Γλυκο σας για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιατο)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Βδομαδα.

τι σημαίνει Δόξα σοι ο Θεός Σιατίστης Παύλος #λογοιπατερων #2λεπτα(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση απο τον Μακαριστο Μητροπολίτη Σισανιου και Σιατιστης κ.Παυλου)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

22 Ιανουαρίου Άγιος Τιμόθεος Ο Βίος του Αγίου(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Τιμόθεο τον Αποστολο)

Απολυτίκιο Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου - 22 Ιανουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ ...*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Αποστολο Τιμοθεο.)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΑΦΑ(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΑΦΑ.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

LIVE 193 - π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ 21.01.24 7:45μμ

Παναγία Πελεκητή: Το εντυπωσιακό μοναστήρι, που τα κελιά είναι πελεκημέν...

Habeus Corpus | Laurel and Hardy | Comedy Classic(Γελαστε με Κιν.Σχέδια,και Χοντρο Λιγνο απο τα παλεια)

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Say Smurf for the Camera! • The Smurfs New 3D Series • SEASON 2(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια.Καλη παρακολουθηση)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Ν’ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την πρεσβυτερα κ,Καλυψω Δημητριαδη,με θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Schlumpf, ja Schlumpf 🫡 Die Schlümpfe 3D Staffel 2 | Zeichentrickfilme f...

Τραχανόπιτα παραδοσιακή με πέτρα | Η ζωή στο χωριό | Greek food(Για το Νηστήσιμο σου πιατο καθε παρομοια περιοδο)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Κυριακήνη

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε Οπως καθε Σαββατοβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικα τραγουδια και Η Λύσις Ειναι Μία Χριστος Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Μαξιμο τον Ομολογητη)

Όσιος Μάξιμος ο Ομολογητής-Ἀπολυτίκιον*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μαξιμο τον Ομολογητη)

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ-Κυριακή ΙΒ΄ Λουκά(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπη ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΒ ΛΟΥΚΑ,Λουκ.ιζ 12-19,απο τον Μακαριστο Γέροντα π.Θεοφιλο Ζησοπουλο.)

Ο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ

Wildlife of World 🐾 Discovery Relaxation Wonderful Wildlife Movie with R...

Laurel & Hardy | Should Married Men Go Home | Comedy Classic

Γκρέγκορι Πεκ - Το πορφυρό και το μαύρο (1983)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Το πορφυρό και το μαύρο.ΗΤαινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση)

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

The Smurfs FULL EPISODE: Smurf-Fu 💙 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φιλους με 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση)

PSARA (Ψαρά), Greece 🇬🇷 Best Travel videos #TouchGreece(Τουριστικοι Προοριμοι ανα την Ελλαδα.ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΜΕΡΗ.ΨΑΡΑ)Καλό Απόγεμα Φιλες και Φιλοι μου.

Χοιρινό λάχανο | Ανθούλα σπιτικό γεύμα(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημέριανό σας πιάτο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Κυριοι

ΞΑΦΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΡΔΕΛΗ! "Ο Θεός μαζί σας"! Βόμβα Ιερών...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.Μηνυμα απο το Αγιο Ορος.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Καραγκιόζης the movie - Ολόκληρη η ταινία!(Η Ταινεια για τους Μικρους μας Φιλους με Θεατρο Σκιων)Καλημέρα Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο

LIVE: ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΣΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 20 1 2024 Ζωντανά - Ιερ...(Κλεινουμε σημερα με Ακολουθια και Παρουσιασεις για τον Αυριανό Εορταζομενο Οσιο Ευθυμιο.ΣτηνΣυνεχεια με ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

/

ΟΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΒΙΟΣ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΑΝΙΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ

Απολυτίκιο Αγίου Ευθυμίου του Μεγάλου(ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και ΥΝΝΟΙ για τον Αυτριανό Εορταζόμενο Οσιο Ευθυμιο τον Μεγαλο)

Όσιος Ευθύμιος ο Μέγας - 20 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευθυμιο τον Μεγάλο)

Απολυτίκιο Οσίου Ευθυμίου του Μεγάλου - 20 Ιανουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαή...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Ευθύμιο τον Μεγαλο)

Ρεβύθια στο φούρνο (ρεβιθάδα) | MamaPeinao.gr

Crete Travel Guide 2023 - Best Places to Visit in Crete Greece in 2023

💥ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΘΑΥΜΑ στην Αραβία! #βίοιαγίων #vir...*(ΠΡΟΕΟΡΤΙΟ/ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευθυμιο

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Οι Άθλιοι (1978) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι**(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."Η ΑΘΛΙΟΙ"Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

ᴴᴰ Pato Donald y Chip y Dale dibujos animados - Pluto, Mickey Mouse Epis...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους με τα Σκιουρακια. και τον Ντοναλντ Ντακ.Καλή παρακολούθηση)Καλο Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Αγαπημένο Κυριακάτικο φαγητό με λάχανο και κρέας στη γάστρα!(Το Μενου για το Σαββατοκύριακον με Κρεατικο και Λαχανο)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΤ! Θα πέσει ο Μητσοτάκης για τον "γάμο" αν! Είναι κρυμμένο σ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κόκαλη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευή

Ἄνθη ἀπὸ τὶς πνευματικές ὁμιλίες τοῦ Ἁγ Μακαρίου του Αιγυπτίου rtva(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Παρακληση.Στην Συνεχεια με την 2η Παρουσίαση και Πνευματικές ΟΜΙΛΙΕΣ του Μακαριου του Αιγυπτιου)Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα

18/1 /2022 | ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ - ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ -ΑΓΙΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Παρακληση στον Αγιο Μακαριο τον Αιγυπτιο)

Απολυτίκιο Αγίου Μάρκου του Ευγενικού 19η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Σινεορταζόμενο Αγιο Μαρκο τον Ευγενικο)

Ο γιος του Σπάρτακου (1962) ελληνικοί υπότιτλοι

14 Minutes of Papa Smurf Being a DAD! 💙 | The Smurfs | Nickelodeon Carto...

Ο τύπος περισώζει την ουσία - Αθανάσιος Μυτιληναίος ☦

3 HOURS Great Ocean Moment 🐋- Coral Reefs and Colorful Sea Life - Relaxi...Ζ(Απογευματινη Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανους

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

C)(ute Animals - Lovely Wild Cute Animals With Relaxing Music (Colorfully ...(Παρεα με τα Μικρα Μεγαλα Αγρια Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης.)Καλο Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

KARPATHOS (Κάρπαθος), Greece 🇬🇷 ► Travel video, 74 min. 4K Travel in Anc...(ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ Ανα την Ελλάδα.ΚΑΡΠΑΘΟΣ.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Laurel And Hardy Night Owls (1930) Remastered in Color!!!(Μαζι με τους Αξέχαστους Χοντρο Λιγνό,,,,για Γελιο)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

Η νοερά προσευχή - (Στο Σινά να ανεβώ) -Ψαλτοτράγουδο - the wish - ΣΥΓ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις .1η Παρουσιαση Περι Νοερας Προσευχης Ο Λόγος)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

Απολυτίκιον Αγίου Αθανασίου - ABATON(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Αθανάσιο τον Μέγα)

ΑΓΡΥΠΝΙΑ (18.1.2024) Αθανασίου καi Κυρίλλου πατριαρχών Αλεξανδρείας(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Αγρυπνία για τον Αγιο Αθανάσιο τον Μεγα)

Πέντε εβδομάδες σ' ένα αερόστατο (1962) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Πέντε εβδομάδες σ' ένα αερόστατο (1962)Η Ταινεια Επιλογης της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση)

Ψαλμωδίες Αγίου όρους για θεραπεία Ψυχής - Επίγειος Παράδεισος - Mount A...(Παραδεισενιες Ψαλμωδιες Αγιου Ορους)

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Το πιο Λαχταριστό Αγιορείτικο Γαλακτομπούρεκο & Χταπόδι Κρασάτο που έχετ...(Για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Μακαριστο π.Επιφανιο)

Every Time the Smurfs Say SMURF 🔵 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)

Ο ΓΑΒΑΛΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ! Είπε αυτό που σκέφτονται όλοι στην Ελλάδα! "Τρελ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πασχο.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΤΩΝ "ΘΑΥΜΑΤΩΝ"! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ Καλυψω Δημητριαδη)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Φακές Σούπα - Eat and Treat!(Για το Αυριανό Μεσημεριανο σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λυση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τεταρτη.

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης - Άγιος Αντώνιος, Διδασκαλία [mp3 2015](ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Αντωνιο,απο τον Πρωτοπρ.π.Θεοδωρο Ζήση και Κλεινουμε με Αυτό)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Άγιος Αντώνιος ο Μέγας - 17 Ιανουαρίου - Βίος και Θαύματα του Αγίου Αντω...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Αντώνιο καθηγητη της Ερήμου απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Αντωνίου - 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αντώνιο)

4K Baby Animals ~ Adorable Baby Animals are Playing With Relaxing Music ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας και στα Μωρα μετα Μουσικής)

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Υπέροχη κρέμα με σιμιγδάλι, έτοιμη σε λίγα λεπτά(Το Επιδορπιο=Γλυκο σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο.)

Meghan Trainor | I'm a Lady | Smurfs The Lost Village(Κιν,Σχέδια με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ... - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτέρα κ.Καλυψω Δημητριαδη με θεματα Ποιμαντικής Διακονιας)

Χοιρινό κατσαρόλας που λιώνει στο στόμα - Konstantina's kitchen(Η Εναλλακτικη σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο,με Κρεατικο.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ATOMA ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ - Μεσογαίας Νικόλαος(Παρεα με τον Μεσογαιας Νικόλαοφ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ: Δείτε τις φωτο...(Για Ολες και για Ολους)Καλημερα Καλη και Ευλογημένη Τριτη.

Νομίζεις οτι ΠΡΩΤΑ θα έρθει Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσίαση απο τον Αγιο Ευφραιμ τον Συρο Περι του ΑντιΧριστου ο Λόγος)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Κ

Προσκύνηση Αλυσίδος Αποστόλου Πέτρου 16 Ιανουαρίου απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και Απολυτικιο με Υποτίτλους για το Αυριανόι Εορτασμό της Μνήμης της Προσκύνησης της Αλύσεως του Απ.Πετρου.)

16 Ιανουαρίου: Απόστολος Πέτρος - Προσκύνηση της Τιμίας Αλυσίδας του Αγί...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορτασμό της Προσκυνησης της Αλυσεως του Α/π.Πέτρου)

Η προσκύνησις της Τιμίας Αλύσεως του Αγίου Αποστόλου Πέτρου. Απολυτίκιο ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Προσκύνηση τηςΤιμίας Αλύσεως του Αποστολου Πετρου)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 1970(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ"Λαλάκης το παιδι της Μαμας."Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Καραγκιόζης the movie - Ολόκληρη η ταινία!(Για Μικρους και Μεγάλους,η Ωρα της Διασκέδασης.)

Κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα 4K - Beautiful Coral Reef Fish στο Aquarium,...(Απογευμτινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανους)

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Papegaailaan ~~ Muziek Les Capitaines met M4 ~~ DOE Music™©(Χοντρος Λιγνός και Οποιος Αντεξει.

Φθινόπωρο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 170´🍁⛅🌈 | Χάιντι Official(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Χάιντι και την Παρεα της.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Μονή Θεοδοσίου Κοινοβιάρχου ΙΣΡΑΗΛ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 23 ISRAEL HOLY LAND(ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ καιΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΜονή Θεοδοσίου Κοινοβιάρχου ΙΣΡΑΗΛ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ)Καλο Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Το πιο νόστιμο ορεκτικό ντομάτας! 🍅 Μαγική σαλάτα - εύκολη και γρήγορη!(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Βδομαδα

'Αφιέρωμα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.3η Παρουσιάση Αφιερωμα στον Αγιο Ιακωβο τον Τσαλίκη)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Απολυτίκιο Αγ. Ιωάννου του Καλυβίτου - 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Ιωαννη τον Καυσοκαλυβίτη)

Ο βίος του Αγίου Ιωάννου του Καλυβίτου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον ΑυριανοΣυνεορταζόμενο Αγιο Ιωάννη τον Καλυβίτη)

📽️ Ταινία ✓ 🌟 Βέγγος 🌟 Στυλιανοπούλου 🌟 Τσαγανέας 🌟 Διανέλλος 🌟 Νέζερ 🌟 ...

Ο πιο νόστιμος μουσακάς χωρίς περιττά λάδια! - Greek Moussaka | Greek Co...

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Μπριζ

Οι Καλικάντζαροι και το Δέντρο της Ζωής

Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!(Παρεα με τον Γεροντα π.Αντωνιο Εκτακτως ανα την Βδομάδα και Ζωντανα καθε Κυριακη Απογευμα στις 7.30 μ.μ.)

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ! Έβγαλαν τον ξάδερφο να μιλήσει για...Ξ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογράφο κ.Θ.Κοκαλη.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Cute Baby Animals 4K - Baby Animals In Our World With Peaceful Relaxing ...(Αγρια Ζωα Μικρα και Μεγαλα του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Ο Δρακουμέλ αλλάζει σώματα με τον Μπαμπαστρούμφ • Κινούμενα σχέδια για π...(Κιν.Σχέδια για τους Μκρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο,με Γ.Κοινουση,Χριστιανικα τραγουδια και Ταξιαρχης)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

Η Αγία Νίνα και ο Χιτώνας του Ιησού(Ο Χιτωνας του Ιησου και η Αγια ΝίναΜ.ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ/ΠΑΡΑΔΟΣΗ.)

Αγία Νίνα - 14 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για την Αυριανή ΣυνΕορταζόμενη Αγια Νινα,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ (1985) MIAMI SUPERCOPS. Terence Hill, Bud S...

Ομιλία στην απόδοση της Εορτής των Θεοφανείων(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη Περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ,Ματθ.δ 12-17,απο τον πρωτοπρ.π Αντωνιο Χρήστου)

ΕΚΤΑΚΤΟ !! Τα πρώτα ΜΗΝΥΜΑΤΑ από το Αγιον Ορος για τον Γάμο! Επιστολή γέ...

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Tico e Teco e Pato Donald dos desenhos animados Melhor Coleção de compil...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με Ντοναλντ Ντακ.)

Cute Animals - Lovely Wild Cute Animals With Relaxing Music (Colorfully ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια Μικρα και Μεγαλα μετα Μουσικης)

Άκουσα τον ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ με τα Αυτιά μου να Λέει... - Νικόλαος Σωτηρόπουλος*(Παρεα με τον Μακαριστο κ Σωτηροπουλο)Καλο Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

El abuelo de la criatura. 1932 C. L .S.(Χιουμοριστικα στιγμιότυπα.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Γεμιστό, ζουμερό και τέλεια ψημένο κοτόπουλο που θα στέψει με επιτυχία τ...(Για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιατο,η Εναλλακτικη σας Λυση.)Καλημερι.Καλή κσι Ευλογημένο Σαββατοκυριακο.

Ποιά ἡ εὐθύνη τῶν Ὀρθοδόξων γιά τυχόν συλλειτουργία μέ αἱρετικούς; - π. ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.2η Παρουσίαση απο τον Πρωτοπρ.π.Αθανασιο Μυτιληναιο,με θεμα τους Αιρετυκούς)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Άγιος της ημέρας - 13 Ιανουαρίου - Άγιοι Ερμύλος και Στρατόνικος(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τους Αυριανους Εορταζόμενους ΑγιουςΈρμυλος & Στρατόνικου μαρτυρων.)

Απολυτίκιο Αγίων Ερμύλου & Στρατονίκου - 13 Ιανουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφα...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανους Εορταζομενους Αγιους Ερμύλου& Στρατονίκου.μ .)

⚠️ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΟΛΠΟ, θα ανακοινωθεί σε λίγο! Δες το ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ)

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

10 Best Places to Visit in Greece | Top Attractions | Travel Guide(Τα καλιτερα μερη για Διακοπες στην Ελλάδα)

Αν έχετε κιμά, ετοιμάστε αυτή την απλή και νόστιμη σούπα!.Top 5 σούπες μ...(Για τις Κρυες μερες του Χειμωνα.)

ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ.Καλυψω Δημητριαδη)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

🌸 Αν ακούσεις αυτήν την ΑΓΡΥΠΝΙΑ της Παναγίας Επτάσπαθης, η ευλογία του ...(Με την Ευλογια της Υπεραγιας μας Θεοτοκου.ΑΓΡΥΠΝΙΑ)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Χρώματα του Ocean 8K Ultra HD - Τα καλύτερα ζώα της θάλασσας για χαλάρωσ...(Απογευματινη Μουσικη ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες,στις Αγριες θαλασσες και στους ωκεανους.)Καλημερα Καλη και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο

Ο Άγιος της ημέρας – 12 Ιανουαρίου – Αγία Τατιανή(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις. των Αυριανων Εορταζόμενων Αγιων.Για Αυριο Αγια Τατιανή Ο Αγιος της Ημερας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Απολυτίκιο Aγ. Τατιανής - 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανη Εορταζόμενη Αγια Τατιανη την Μαρτυρα.)

Αγία Τατιανή - 12 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Τατιανή,την Μαρτυρα.)

The Trouble With Angels | Full Movie | Popcorn Playground

THE COMPLETE ORIGINAL SUPERMAN TOONS - REMASTERED 4K HDR | Golden Age Fl...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΛΠΟ! Βρόντηξε ο Γιαννακόπουλος! Το΄πε ο Μητσοτάκης! Γιατί διαγ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑμε τον Δημοσιογραφο κ Θανο Κόκαλη.

POPEYE Movie (Sony Pictures Movie HD)Κιν. Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Ποπάυ το Ναυτάκι.Καλή παρακολούθηση.Καλο Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Cute Baby Animals 4K - Earth From The Sky With Peaceful Relaxing Music a...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι

ΡΕΒΥΘΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτική για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιάτο,απο τον Γεροντα π.Παρθένιο και για Τεταρτες και Παρασκευές)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη

11/1/2021 : Όσιος Θεοδόσιος ο Κοινοβιάρχης - 'Όρθρος και Θεία Λειτουργία(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ακολουθια Ορθρου Θ.Λειτουργιας απο Λυκαβητο και Κλεινουμε με αυτη την Παρουσιαση.)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Οσίου Θεοδοσίου Κοινοβιάρχου - 11 Ιανουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Θεοδόσιο τον Κοινοβιάρχη.)

11 Ιανουαρίου: Όσιος Θεοδόσιος - Ο Κοινοβιάρχης και Καθηγητής της ερήμου!(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Θεοδοσιο τον Κοινοβιάρχη.)

Η μικρή πριγκίπισσα (1939)

Τα Θεοφανεια στον Άγιο Νικόλαο Κρητης (6.1.24)

📽️ Ταινία ✓🌟 Ορέστης Μακρής 🌟 Σμαρώ Στεφανίδου 🌟 Φέρμης 🌟 Μαυρομάτης 🌟 Β...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ."Ο Αριστειδης και τα Κοριτσια του."Καλή παρακολούθηση.)

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Ριζότο μανιταριών με ρύζι Καρολίνα(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Πως ψήνεται σωστά ένα στήθος κοτόπουλο?(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου

HAPPY TRAVELLER στην ΑΜΟΡΓΟ Μέρος 1 (Κατάπολα, Χώρα, Χοζοβιώτισσα και νό...(Βολτα με την Ηλέκτρα τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ευρωπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΑΜΟΡΓΟΣ.1)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Είναι επίσημο! Εκλογές & δημοψήφισμα!..(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πασχο.)Καλημέρα Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

18 Γρηγορίου Νύσσης, Εἰς τὸ ἅγιον Πάσχα(Λογος στο Αγιο Πάσχα του Αγιου Γρηγοριου Νύσσης και κλεινουμε με Αυτην την Παρουσιαση.)Καληνύχτα.Καλο ξημερωμα

105) Ποιος;(Άγιος Γρηγόριος Νύσσης)Απο τα Εργα του Αγιου Γρηγοριου Νυσης.

Απολυτίκιο Αγίου Γρηγορίου Επισκόπου Νύσσης - 10 Ιανουαρίου - Ι.Μ. Αγίου...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Γρηγοριο τον Νυσσης.)

Άγιος Γρηγόριος Νύσσης - 10 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Γρηγοριο Νυσσης τον Θαυματουργό)

1958 Taxi, Roulotte et Corrida (avec Louis De Funès, Raymond Bussières)

Εορτασμός Θεοφανίων 2024 Κιάτο

Cute Baby Animals - The Most Adorable Young Animals On Earth With Relaxi...

11hrs 4K Turtle Paradise - Beautiful Coral Reef Fish(Απογευματινή Μουσικη Ξενάγηση στον Αγριο κοσμο Θαλασσων και Ωκεανων)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα, κουκουνάρι και δαμάσκηνα – Εξαιρετικό αποτ...(Η Εναλλακτικη σας Λύση για το Μενου του Σαββατοκυριακου,και Οχι μόνο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΨΑΡΑ(Τουριστικοι Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΨΑΡΑ.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημενη Τριτη.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. 28.1.2015 ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.3η Παρουσίαση απο τον Μακαριστο Γεροντα π.Ανανία Κουστεννη)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΕΥΚΤΟΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πολυευκτο.τον Μαρτυρα.)

Απολυτίκιο Αγίου Πολυεύκτου - 9 Ιανουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πολυευκτο.)

Το εξπρές της Λωζάνης (1950) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Βρήκα τη συνταγή για αυτή τη σούπα σε ένα παλιό βιβλίο! Τώρα όλοι το ρωτ...

Baby Animals 4K UHD | Cute Young Wild Animals With Relaxing Music | Colo...

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! Θα είναι υποχρεωτικό! Να γιατί έφεραν Άδ...

📽️ Ταινία ✓ 🌟 Αυλωνίτης 🌟 Ρίζος 🌟 Μανέλλης 🌟 Διανέλλος 🌟 Μαλούχος 🌟 Κρεβ...

Σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 210´🌠⛰️🌌| Χάιντι Official(Γιατους Μικρους μας Φίλους μ Χαιντι και την παρεα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου

Beautiful Relaxing Music, Peaceful Soothing Instrumental Music, "Wildern...(Απογευματινή Μουσικη Ξενάγηση στον Αγριο κοσμο των Ζωων)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

LIVE 191 ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ με τον π. Αντώνιο 07.01.24 8:00μμ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πανοσιολ/το Αρχιμ/τη,Παιδοφυχολόγο π.Αντωνιο Στυλλιανάκη Ζωντανα καθε Κυριακή Απόγευμα στις 7.30 μ.μ.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Βδομαδα

Ιερά Μονή Χοζεβά #1 Επεισόδιο 42/The Holy Monastery of Hozeva #1 Episode..(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνέχεια με Παρουσιαση της Ιερας ΜονηςΧοζεβα)Καληνύχτα Καλο Ξημέρωμα.

Όσιος Γεώργιος & Ιερά Μονή Χοζεβά - 8 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Γεωργιο τον Χοζεβίτη απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

100 000 λίρες Γαμπρός με δόσεις 1948(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ100 000 λίρες Γαμπρός με δόσεις 1948.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση)

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Κοτόπουλο στον φούρνο με χριστουγεννιάτικη γέμιση | Yiannis Lucacos

Οι συναισθηματικές στιγμές των Στρουμφ! 🥺🥺🥺 • Πλήρη επεισόδια • Τα Στρου...

Masters of Disguise | Animal Armory | Episode 3 | Free Documentary Nature

Χαλαρωτική μουσική για νεύρα 🌿 Θεραπευτική μουσική για την καρδιά και τα...

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο με Γιωργο Κοινουση,Χριστιανικά τραγούδια και Η Λυσις ειναι Μια.Χριστος Εξομολόγηση Θ.Κοινωνία)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

π. Θεόδωρος Ζήσης. Σύναξις Αγ. Ιωάννου Προδρόμου (2012).ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωαννη τιν Προδρομο,απο τον Πρωτοπρ.π.Θεόδωρο Ζήση.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ 7 Ιανουαρίου (Με υπότιτλους)ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Παράκληση με γραμματα στον Αγιο Ιωαννη τον .

7 Ιανουαρίου: Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής - Ο Άγιος που γιορ...(Καθημερινό Εορτολόγιο δια τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Ιωαννη τον Προδρομο)

Κ)0

Δύο τρελλοί κι ο ατσίδας (1970)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΔύο τρελλοί κι ο ατσίδας (1970)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση)

Αγιασμός των υδάτων από τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο | Θεοφάνεια 2024

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Αγία Θεοφάνεια - 6 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για την Αυριανή Μεγαλη Γιορτη των Θεοφανειων,απο τον Γεροντα π Αθανάσιο,και κλεινουμε με Αυτό)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα)

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ(ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.ΜΥΤΙΛΗΝΗ)

Επιτρέπεται να κοινωνήσουμε τα Θεοφάνεια η πίνουμε μόνο αγιασμό; (Δημήτρ...

Classic Popeye: Episode 6 (Ski-Jump Chump AND MORE)

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Χοιρινό στη γάστρα με μαρινάδα της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Μια Ιδεα για το Αυριανό πιατο σας απο την Αργυρω.)

Τί βλέπει η μαϊμού, τι κάνει η μαϊμού • Τα Στρουμφάκια 3D • Κινούμενα σχ...

SANTA Beany | Christmas Special | Mr Bean Full Episodes | Mr Bean Official

Πως η Θεία Κοινωνία μεταμορφώνει τον άνθρωπο.. Μητροπολίτης Σιατιστης κ...

4 Ιανουαρίου Η Σύναξη των 70 Αποστόλων Τι ακριβώς γιορτάζουμε(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Συναξη των 70 Αποστολων)

Απολυτίκιο Συνάξεως των Αγίων Εβδομήκοντα Αποστόλων - 4 Ιανουαρίου - Ι.Μ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Συναξη των 70 Αποστολων,που Εορταζουμε),

ΠΏΣ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΤΕ ΚΟΝΣΈΡΒΕΣ ΚΥΔΩΝΙΏΝ. ΚΟΜΠΌΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΆΔΑ ΚΥΔΩΝΙΏΝ ΓΙΑ ...

Εξοχικο Χοιρινο στη Λαδοκολλα - Κρεας Χοιρινο στη Γαστρα Παραδοσιακη Συν...(Η Λύση για το πιατο του Σαββατοκύριακου)

Sikinos Island - A Greek Island with NO TOURISTS!? 🇬🇷(ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΙΚΙΝΟΣ.)

Χαριτωμένα ζώα μωρών 4K - Στιγμές άγριας πανίδας με ειρηνική χαλαρωτική ...(ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ και Θηριων,μετα Μουσικής)

🔴 Τα Άγια Θεοφάνεια - Ο Μεγάλος Αγιασμός [ ▶ Live Streaming ]ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΑ-ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΑ.

Classic Popeye: County Fair(Κιν Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους.Ποπαυ.Καλή παρακολουθηση)

Η απλότητα και η ταπείνωση στην ζωή του ανθρώπου. Μητροπολίτης Σιατιστη...(Λογος περι ταπεινωσης απο τον Μακαριστο Μητροπολίτη Σιατίστης κ.κ. Παυλο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Terence Hill, Bud Spencer | Mona... zyga!1978 | Δράση, Έγκλημα | Ολόκληρ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ με τους Αξεχαστους Μπαντ Σπενσερ και Τερενς Χλ.Καλη παρακολούθηση)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΥΠΡΟΥ Οι διάσημοι Πεντανόστιμοι(Η Εναλλακτικη σας Λυση η το Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τριτη

Ο Αντίχριστος ΠΡΩΤΑ θα παρουσιαστεί στην ΠΟΛΗ... - Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Αγρυπνια.2η Παρουσιαση Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Γεροντα ΕυΦραιμ Αριζωνας)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Προφήτης Μαλαχίας - 3 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προφητη Μαλαχία,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγίου Προφήτου Μαλαχίου - 3 Ιανουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανους Συνεορταζομενους Αγίους Προφήτου Μαλαχίου και των Συν Αυτω.)

03.01: Αγίας Θωμαΐς της νήσου Λέσβου - Saint Thomais of Lesvos(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτιτλους γι την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Θωμαιδα την Εκ Λέσβω

Relaxing Guitar: Oceanic Melodies to Release Stress and Find Deep Tranqu...

Τα τελευταία ρόδια!!! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Χρησιμα και Ωφελιμα απο την πρεσβυτερα κ.ΚαλυψώΔημητριαδη.)

Oi grothies horevoun samba 1984 | Terence Hill, Bud Spencer | Ταινία δρά...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣOi grothies horevoun samba 1984 ΗΒΒΒΒ Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Αυτό είναι το πιο νόστιμο στήθος κοτόπουλου που έχω φάει ποτέ! Φθηνό, εύ...(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λύση)

Ποιες τροφές προλαμβάνουν την άνοια(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.Α.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Ψάρι Αγιορείτικο από τον Πατέρα Επιφάνιο(Η Εναλλακτικη σας Λύση για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιατο,απο τον Μακαριστο π.Επιφανιο)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

2/1/24 Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Αγίων Σιλβέστρου Ρώμης, Σε... (ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣΜεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Αγίων Σιλβέστρου Ρώμης.Καλη παρακολουθηση)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

⚠️ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ κ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ το '24, ΠΕΙΤΕ την ΠΡΟΣΕΥΧΗ της ΠΡ...(Κλεινουμε σημερα με Προσευχες για το Νεο Ετος) Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

Αγιολόγιο: Άγιος Σίλβεστρος Πάπας της Ρώμης(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Συλβέστρο Ρωμης)

02.01: Αγίου Σιλβέστρου - Saint Sylvester(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτιτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Συλβεστρο Ρωμης.)

Do Detectives Think (Laurel & Hardy)ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ

Relaxing Guitar Melodies A Journey to Release Stress and Find Tranquilit...

📽️ Ταινία ✓🌟 Σταυρίδης 🌟 Γκιωνάκης 🌟 Στρατηγού 🌟

The Very Best Old Christmas Songs Playlist 🎅🏼 Best of Frank Sinatra, Nat....,(ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΤΟΥ 2024 με Παλειους τραγουδιστες για το 2024)Καλημερα Καλη και Ευλογημένη Χρονια