Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

CLASSIC GREEK BOUZOUKI INSTRUMENTALS VOL. 2 (From The 50's to Today) Ove...(Μετα Μουσικής γυρος στα Νησιά μας.1)

Σπανακόρυζο Κλασικό Λεμονάτο της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το Αυριανό Μεσημεριανό μας πιάτο,απο την Αργυρώ)

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D.Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.,

Καθαριστική μουσική για νεύρα 🌿 Θεραπευτική μουσική για την καρδιά και τ...(Απογευματινή Μουσική ξεναγηση στις Αγριες Θάλασσες και στους Ωκεανούς.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Arctic Animals 4K - Amazing Scenes of Arctic Wildlife | Scenic Relaxatio...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημενη Παρασκευή.Καλό Μηνα.

ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!! Η Παναγία θα σε ακούσει και θα σε...(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.3η Παρουσιαση,με Προσευχη,που πρεπει να λεμε Καθημερινα στην Παναγια μας,να μας προστατευει απο καθε Κακο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

🎀Αγία Ευδοκία(1Μαρτίου): ακούστε ΤΙ ΤΗΣ ΈΚΑΝΑΝ οι ΠΡΏΗΝ ΕΡΑΣΤΈΣ της, ότα...(Βοιοτη και Μσρτυριο)

Ο Άγιος της ημέρας - 1 Μαρτίου - Αγία Ευδοκία(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζομενη Αγια Ευδοκία την Οσιομαρτυρα.)

Απολυτίκιο Αγ. Ευδοκίας - 1 ΜΑΡΤΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Ευδοκία την Οσιομάρτυρα.)

Η Αρχή του τέλους (Ολόκληρη Ταινία Δράσης) 2011 HD 720p

1 Μαρτίου: Αγία Ευδοκία - Πέρασε την ζωή της στην αμαρτία μέχρι που είδε...

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 29/02/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

⛔⚠️ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΕΜΠΗ~ΑΥΤΗ η Αγία με ΕΣΩΣΕ! Επιζήσασα ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ σοκάρει! Βί...

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Θείον Κήρυγμα Κυριακής του Τελώνου και Φαρισαίου από τον Γέροντα Νεκτάρ...(ΟΜΙΛΙΑ απο τον Γεροντα π.Νεκταριο για την Κυριακή Τελωνου και Φαρισαιου.)

ΣΚΟΥΤΑΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ!! ΚΙΣΚΕΚ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ!!(ΗΘΗ και Εθιμα στο Σκούταρο Λεσβου,το 15υγουστο.)

Μωρά ζώα 4K (60 fps) UHD - αξέχαστες στιγμές με ζώα μωρών και χαλαρωτική...(Μωρα ΓατοΟικογενειες)

⚠️⛔ΝΤΡΟΠΗ μας! ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ο Αγιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ούτε 1 ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΙΩΧΝΕΙ...(Ο Αγιος Ο Παραξηγημενος Αγιος.Ναχουμε την Ευλογια του.)

ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Παρεα με τον Γεροντα π.Παρθενιο με το Μενού του Σαββατοκύριακου.Δεστε την Συνταγή.)

The Smurfs FULL EPISODE: Smurf-Fu 💙 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχεδια για Μικρους και Μεγάλους με 3D,Στρουμφάκια Καλή Παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

4K African Wildlife: Kwazulu-Natal National Park - Scenic Wildlife Film ...(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανους)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

HAPPY TRAVELLER στην KUALA LUMPUR | Malaysia Part 1(Βολτα με την Ηλέκτρα τον Ευτυχη και τo Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη Malaysia Part 1.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

η

LIVE: ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΕΜΠΩΝ 28 Φεβρουαρίου 2024 - Ιερά...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις,και Ακολουθεία..Στην Συνέσεια με την Επομενη Παρουσιαση.ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ,για τα θυματα στα Τέμπη,να βρουν Ειρηνη Οι Ψυχες τους.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

LIPSI (Λειψοί), Greece 🇬🇷 Most beautiful places on island #TouchGreece(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΙΨΟΙ)

Απολυτίκιο Αγ. Κασσιανού - 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Οσιο Κασσιανό)

Όσιος Κασσιανός - 29 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Κασσιανό)

Οι Τρεις Σωματοφύλακες (2013) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΟι Τρεις Σωματοφύλακες (2013) Η Ταινεια της Ημερας.Καλη παρακολούθηση.)

King Arthur | Daniel Craig (James Bond), Kate Winslet | Full Movie(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣKing Arthur | Daniel Craig.Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Is Baby Smurf A Secret Smurf-Fu Master?? 👶💥 The Smurfs 5 Minute Episode ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση)

6 Προειδοποιητικά Συμπτώματα Για Άνοια - Τι Να Κάνετε!ζ(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεία μας)

ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΑΣΧΗΜΑ Ο Π.ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ! Τον "σταύρωσαν" Λιάγκας και Ευαγγελ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλης.)

Africa's Most Secretive Big Cats | Leopards Of Dead Tree Island | Real Wild(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

Τυχοδιώκτες χωρίς πατρίδα (You Cant Win Em All) 1970 -Ελληνικοί υπότι...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤυχοδιώκτες χωρίς πατρίδα.Η Ταινεια τηςΒδομάδας.Καλήν παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Τα καλύτερα τραγανά τηγανητά καλαμάρια. Αυθεντική ισπανική συνταγή. Μεσο...(Το Συμπλήρωμα για το αυριανο Μεσημεριανό σας πιάτο με Καλαμάρια)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ!(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Τετάρτη.

τι σημαίνει Δόξα σοι ο Θεός Σιατίστης Παύλος #λογοιπατερων #2λεπτα(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.2η Παρουσιαση απο τον Μακαριστο Μητροπολίτη,Σιαστης Παύλο.Περι ΘΕΟΥ ο λόγος)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Φτιάξτε όλοι σήμερα αυτό το Πεντανόστιμο Μοναστηριακό «Σφουγγάτο» του Αγ...

Του Οσίου Πατρός και Ομολογητού Βασιλείου. Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο.(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Βασίλειο τον Ομολογητή.)

Όσιος Βασίλειος - 28 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Βασίλειο,τον Oμολογητη,απο τον Γεροντα π..Αθανάσιο)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 27/02/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινέ,ς Προγνωσεις)

Looney Tuesdays | Friendships Are Forever (?) | Looney Tunes | WB Kids.(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους και Ο Λαγος της ΤΡΙΤΗΣ.Καλή παρακολούθηση.)0,

The White Squaw (1956)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.3The White Squaw.Η ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

karpathos greek island in July(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΑΡΠΑΘΟΣ.)

Πως θα γίνετε Master στο Κριθαρότο με Μανιτάρια Πορτσίνι - CUCINA CARUSO(Η Εναλλακτική σας Λυση για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιάτο.)

Exploring the Greatest Cats in the World: The Jaguar | Our World(ΠΑΡΕΑ ΜΕ Τα Αγρια (Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)

Το «δόξα σοι ο Θεός» είναι ανώτερο και από το «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησό...(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΙΟΣ Απο τον Αγιο Παίσιο,για Ολους μας.),

🌸 ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ Παράκληση των Αρχαγγέλων - διώχνει το κακό από το σπίτι σας !!(Δοκιμάστε την.Ειναι παντος καιρου.),

Οι σεφ δεν μοιράζονται ποτέ τα μυστικά τους συστατικά! 👨‍🍳🧇 • Τα Στρουμφ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο💯η καλύτερη συνταγή με 3 μυστικά⁉️ποτέ δεν την αλ...(Για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λύση.Εδικά το Σαββατοκύριακο)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου,

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ΥΔΡΑ! Κάτι ξέρουν παραπάνω!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Νηστίσιμο δίχρωμο σοκολατένιο κέικ (marbré) | Τα φαγητά της γιαγιάς(Πλησιάζουν Οι Νηστησημες Μερες,Ας Προσαρμοστούμε.Τα Γλυκά μας απο τωρα.)

Πλανώντες και πλανώμενοι - π.Αθανάσιος Μυτιληναίος*(ΟΜΙΛΙΑ και ΣτοΧασμοί απο τον πρωτοπρεσβυτερο π.Αθανάσιο Μυτιληναιο)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Απολυτίκιο Αγίου Γρηγορίου του Δεκαπολίτου - 20 Νοεμβρίου - Ι.Μ. Αγίου Ρ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορτασμό του Αγιου Γρηγορίου του Δεκαπολίτου)

Odysseus - Journey to the Heart of Darkness - Full Movie με υπότιτλους (...

Ο Όσιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης ( +1998 μ.Χ.) - Σύντομος βίος και διδαχές.

Valley of the Lions 🎬 2024 HD Restored Colorized | Full Action Adventure...Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Valley of the Lions 🎬 2024.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση.)

δομάδας

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;(ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ..Ας δουμε τι Ειναι Αυτο και τι Περιέχει)

Γνωρίστε τα βρώσιμα χόρτα του τόπου μας(Πως να Ξεχωρισετε τα καλά απο τα Μη Βρωσιμα Χορτα)

Συναξάρια Τριωδίου Α' - Αφήγηση: Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρέα με την πρεσβυτερα κ.Καλυψω Δημητριάδου,σε Θεματα Ποιμαντικης Διακονίας)

Παραδοσιακό Σάμαλι από την Κωνσταντινούπολη - ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,το Επιδορπιο-Γλυκό σας)

Sinubukan ni Garfield na tumakas! 😱 - Buong Episode HD211(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Γκάρφιλντ και την παρεα Του.Καλή παρακολουθηση.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ρεβίθια μελωμένα στο φούρνο - Νηστίσιμα, νόστιμα, θρεπτικά και υγιεινά μ...(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.,απο την Αγιορείτικη κουζίνα,και για την Νηστεια που Έρχεται.)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

7 Υπερτροφές για το Λίπος στο Συκώτι Που Πρέπει να Γνωρίζετε(Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα

ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ Ἀναγιγνώσκει ...(Kλεινουμε σημερα μιας και μπηκαμε στο Τριωδιο με ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Οι Άμποττ και Κοστέλλο στην Αφρική(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Οι Άμποττ και Κοστέλλο στην Αφρική.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτιδα - 26 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Φωτεινη την Σαμαρειτισσα.)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Ξάνθη - Μέρος 1ο

Περί Θεού - π.Αθανάσιος Μυτιληναίος(ΟΜΙΛΙΑ του π.Αθανάσιου Μυτιληναιου περι ΘΕΟΥ)

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

CLASSIC GREEK BOUZOUKI INSTRUMENTALS FROM THE 50'S TO TODAY | OVER 3 HOURS(Μουσική ξεναγηση στα Ελληνικά Νησια)

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το Αυριανό σας πιάτο απο την Αργυρω,)

απο την Αργυρω

Τα Στρουμφακια(Κιν,Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους με 3 DΣτρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση)Καλόν Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Giant Sea Turtles 4K (Ultra HD) - Amazing Coral Reef Fish(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με ΧελωνοΝιντζακια.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

4K African Wildlife: Serengeti National Park - Real Sounds of Africa - 4...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα καικ Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακη

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπωε καθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγούδια και Η Λύσης Ειναι Μία Χριστος Εξομολόγηση Θ.Κοινωνία)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η παραβολή του Τελώνη και του Φαρισαίου - Ακούστε παιδιά!*(Καθημερινό Εορτολόγιο για παιδια για την Αυριανή Κυριακή Τελωνου και Φαρισαιου)

Τριώδιο - Αρχή Τριωδίου: Κυριακές του Τριωδίου και Ψυχοσάββατο - Ευχές(Παρεα με τον Γερονταπ.Αθανάσιο.Μαθαινουμε Τι Ειναι Τριωδιο.Τις Κυριακες του Τριωδιου και το Ψυχοσαββατο)

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Κυριακή ΙΣΤ΄ Ματθαίου - ανάλυση Αποστολικού Ανα...ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανη Ευαγγελικη περικοπη ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΣΤ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ,ι α 2-15,απο τον Πρωτοπρ..π.Θεόδωρο Ζηση),

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! Θα φύγει νύχτα από την Ελλάδα! "Ξεκινάει αντίσταση"! Κ...

🧙🏼‍♀️Garfield has a nightmare!🧙🏼‍♀️ - Full Episode HD(Η Εναλλακτική και στα Κιν.Σχεδια με Γκάρφιλντ.Καλη παρακολούθηση)

Ομιλία για τον π. Βασίλειο Βολουδάκη (Κυριακή 25/2/2024, 12:30)ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

25 Φεβρουαρίου: Αρχή Τριωδίου - Γιατί ονομάζεται Τριώδιο; - Η Παραβολή τ...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ)

Κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα 4K - Όμορφα ψάρια κοραλλιογενών υφάλων σε εν...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Master Splinter Rescued By BABY Ninja Turtles 🐢 | Full Scene | Teenage M...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Χελωνιντζακια.Καλή παρακολουθηση)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Μοσχάρι Κοκκινιστό Με Μακαρόνια της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λυση,απο την Αργυρω.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

❗ΝΥΧΤΑ γίνονται θαύματα. Κάθε βράδυ αυτή την ΠΡΟΣΕΥΧΗ κ θα μας ΦΥΛΑΞΕΙ η...(Κλεινουμε σημερα με Ευχη και Παρουσιάσεις.Στην Συνέχεια με Προσευχη απο τον Αγιο Ευφραιμ,που μας προφυλάσει απο καθε κακό,και καθε κίνδυνο..)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα,

ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ 2024 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 25 Φεβρουαρίου...

Α Β ΕΥΡΕΣΙ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ(ΟΜΙΛΙΑ για ,την Αυριανή Εορταζόμενη ΑκαιΒ Ευρεσης της τιμιας κεφαλης του Αγιου Ιωαννου του Προδρομου απο τον Αρχιμανδριτη π.Ζωσιμα)

Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου - Νικήσιανη Καβάλας

24/2/2023 | ΟΡΘΡΟΣ | ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ | Α΄ΚΑΙ Β΄ ΕΥΡΕΣΗ ΤΙΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΓ...

ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Α' ΚΑΙ Β' ΕΥΡΕΣΗ ΤΙΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΓΙΟΥ...

Άγιος της ημέρας - 24 Φεβρουαρίου – Α΄και Β΄ εύρεση Τιμίας Κεφαλής Αγίου...(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Α και Β Ευρεση της Τιμίας Κεφαλής του Αγιου Ιωαννου του Προδρόμου.)

'A & B' Εύρεσης Τιμίας Κεφαλής Ιωάννου Προδρόμου - 24 Φεβρουαρίου - Ι.Μ....(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Α και Β Ευρεση Κεφαλής Τιμιου Προδρομου)

Ercole Contro i Tiranni di Babilonia | Avventura | Azione | Film Complet...

Ταράς Μπούλμπα (2009) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι

23/2/24 Ιερά Αγρυπνία / Α΄ & Β΄ εύρεση της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προ...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ.)

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Χάιντι: Επεισόδιο 33o - Το μυστήριο με το φάντασμα!!! 🌙 👻 🏰(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους και για το ΣαββατοΚυριακο με Χαιντι το κοριτσι των Βουνών και την παρεα της.Καλή παρακολούθηση)

Animals That Call The Jungle Home 4K | Relaxation Film(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες Ζουγκλες Αφρικής και Αμαζωνίου)

Αγιορείτικη Συνταγή - Χταπόδι γιουβέτσι (Ένα φαγητό που θα λατρέψετε)Αγιορειτικη Κουζίνα απο τον Μακαριστο Αρχιμ/τη π.Επιφανειο και Οχι μόνο.,

ΛΗΜΝΟΣ 31 8 2023 Part 1(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΗΜΝΟΣ.1.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ! Έγινε ζωντανά στον αέρα! Τολμ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πάσχο.)Καλο Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι,

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 22/02/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευή

Τι είναι το χάραγμα του αντίχριστου και η Παγκόσμια θλίψη! - Πόσο κοντά ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Αγρυπνία.Στην Συνέχεια με την 2η Παρουσίαση.σχετικα με μια ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αγία Γοργονία - 23 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή ΣυνΕορταζομενη Αγία Γοργονία)

Ο θαυμαστός βίος του Αγίου Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης 23.2.2021 Τηλεφη...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Πολύκαρπο επ.Σμύρνης)

Απολυτίκιο Αγ. Πολυκάρπου - 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Πολυκαρπο Επ΄Σμύρνης)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (1954) ULYSSES. Κερκ Ντάγκλας, Σιλβάνα Μανγκάνο. Περιπέτεια. ΕΛ...

LOONEY TUNES REMASTERED 4K HDR | Huge 4-Hours Full Episodes COMPILATION(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους,με Μπαγκς Μπάνυ Καλή παρακολούθηση.)

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Ρεβύθια κοκκινιστά συνταγή Μπάρμπα Στάθης(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο με Ρεβυθια.)

Άγρια βρώσιμα χόρτα. Μέρος 1ο(Πως να Ξεχωριζουμε Τα Αγρια απο τα Ημερα Χόρτα....)

ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΣΤΟ MEGA! Τάπωσε τον Ευαγγελάτο για Μητσοτάκη! Άρχισαν οι α...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)

Ο Καραγκιόζης στο Καρναβάλι(Επικαιρο Θεμα με ΦοντοΤα Καρναβαλια και Θεατρο Σκιων.Καλ΄η παρακολούθηση)Καλο Απογευμα Κυριες και Κύριοι

ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ 5 ΥΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ(Το Συμλήρωμα για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιάτο με Τυροποπητα.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

⚠️ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ! ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ η εικόνα ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΑΔΙΑΝ...(*Σημάδι Εξ Ουρανου,για την Συνέχεια)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη0

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ 22.2.24 Ι.Ν,ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις,και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Θ.Λειτουργία για τον Αγιο Ευγενιο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Η εύρεσις των Λειψάνων των εν τοις Ευγενίου Αγίων Μαρτύρων. Απολυτίκιο κ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανους Εορταζομενους Αγιους των εν τοις Ευγενίου Αγίων Μαρτύρων)

Λεονόρ Βαρέλα - Κλεοπάτρα (1999) - Μέρος B'

Λες κι είναι ατέλειωτοι!! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη

GARFIELD TAKES CARE OF HIMSELF ! – New Garfield series : GARFIELD ORIGIN...(Η Εναλλακτική σας Λύση και στα Κιν.Σχέδια με Γκαρφιλντ Sow.Καλή παρακολούθηση)

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Αγιορείτικη Συνταγή - Χταπόδι γιουβέτσι (Ένα φαγητό που θα λατρέψετε)Με Αγιορείτικες Συνταγές με τον Μακαριστό πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδριτη και Αρχιμάγειρα π.Επιφάνειο,),

ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ Νοστιμότατο, Εύκολο , Γρήγορο, Υγιεινό & Θρεπτικό(Η Εναλλακτική σας Λυση για το Μεσημεριανό σας πιάτο,με Σπανακόριζο)

14 Minutes of Papa Smurf Being a DAD! 💙 | The Smurfs | Nickelodeon Carto...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια.Καλη παρακολούθηση.)Kαλό Απογευμα, Φίλες και Φίλοι μου.

King Arthur | Daniel Craig, Kate Winslet | Adventure | Full Movie(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣΗΜΕΡΑΣKing Arthur | Daniel Craig, Kate Winslet Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ! Έκτακτη σύσκεψη στα κανάλια! «Φωνή λαού…»!...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ Λ.Πασχο.)Kαλημερα,.Καλη και Ευλογημενη Τεταρτη

28/01/24 - Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ...(Κλεινουμε σημερα με Παριουσιασεις και Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεραφείμ Κυθήρων και Αντικυθηρων.Περι Ορθοδοξου Χριστιανικου Γαμου)Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 21 Φεβρουαρίου - Άγιος Ευστάθιος Επίσκοπος Αντιοχείας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτιτλουςγια τον Αυριανο ΕορταζόμενοΑγιο Ευσταθιιο Αρχιεπ.Αντιοχείας)

Όρθρος & Θεία Λειτουργία - Αγίου Ευσταθίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ Ορθρος Θεια Λειτουργία για τον Αγιο Ευστάθιο Αρχιεπισκοπο Αντιόχειας,)

Όρθρος & Θεία Λειτουργία - Αγίου Ευσταθίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας -...

Απολυτίκιο Αγίου Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας - 12 Φεβρουαρίου - Ι....(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Ευστάθιο Αρχιεπισκοπο Αντιοχείας)

21 Φεβρουαρίου: Άγιος Ευστάθιος Αντιοχείας - Τον κατηγόρησαν ότι είχε πα...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Ευστάθιο Αντιοχείας)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 20/02/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινες Προγνώσεις)

Ocean 4K - Sea Animals for Relaxation, Beautiful Coral Reef Fish in Aqua...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στον Αγριο κόσμο των θαλασσών και των Ωκεανων)

🌸 Ο Άγιος που διώχνει γκρίνια και γλωσσοφαγιά από το σπίτι !!!!(ΟΙ Αγιοι μας Γιατροι για Καθε περισταση.)

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ιερομόναχος π. Ευφρόσυνος Σαββαΐτης: Κήρυγμα 18/2/2024(Απο το Κηρυγμα της Ευαγγελικης Περικοπής,της προηγ,Κυριακης απο τον Ιερομόναχο π.Ευφρόσυνο Σαββαίτη.)

Αν βρούμε την απλότητα... - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την κ.Καλυψω Δημητριάδη΄,την πρεσβυτερα.,σε Επικαιρα θεματα.)

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...(*Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)

The Smurfs Full Episodes 🔴 Live(ΕΚΤΑΚΤΟ/ΖΩΝΤΑΝΟ.)

Ελλάδα 12K (60fps) Ultra - εμπνευσμένη κινηματογραφική μουσική με όμορφε...(Τουριστκοι Προορισμοί ανα την Ελλαδα.)

3 Λαχταριστές Συνταγές από Μεγάλα Μοναστήρια της Ελλάδας(Συνταγες απο τα Μεγαλα Μοναστήρια της Ελλάδας και τον Μακαριστο π,Επιφανειο)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου,,

5 χυμοί για βουλωμένες αρτηρίες(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ «ΜΠΟΜΠΑ»! Κατεβάζουν Κόμμα; «Κίνηση Ματ»...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφοκ.Λ.Πάσχο.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τριτη

Η Έκτη Εντολή: Η ανηθικότητα, ο έννομος βίος, η έννομη παρθενία - π. Αθ...(Κλεινουμε σημερα με κατι Επικαιρο με θεμα την Ανηθικότητα και τον Ένομο Βιο,και την Εννομη Παρθενια,απο τον π.Αθανάσιο.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.,

Άγιος Λέων ο Επίσκοπος Κατάνης - 20 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγ.Λεοντα επ.Κατανης,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Ιερα Πανηγυρις Ιερου Ναου Αγιου Βλασιου Πλακαδος(Στιγμιοτυπα Θ.Λειτουργι...(Στιγμιοτυπα απο την Θ.Λειτουργία του πανηγυριού του Πλακάδου,του Αγιου Βλασίου,ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ.)

#1 Καμπανάκια Στο Συκώτι Μη Αναστρέψιμη Πάθηση!(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.Ε.),

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Βυζαντινή Ύμνοι Τριωδίου - Μεγάλη Τεσσαρακοστή (Άγιο Όρος)ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΑ.

Top 10 BEST Greek Islands to Visit in 2024 | Travel Video(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.)Καλο Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου

Tarzan in Manhattan (1989) | Hero Adventure | Joe Lara Action Adventure ...(Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ και στις ΤΑΙΝΕΙΕΣ.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ "Ο Ταρζαν στο Μανχάταν"Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Σκόρδο βούτυρο μπουκιές κοτόπουλου❗️ 20 λεπτά Συνταγή(Για το Μεθαυρινο Μεσημεριανό σας πιάτο με παραδοσιακο κοτοπουλο)Καλημέρα.Καλη και Ευλογη1μένη Βδομάδα

Η στάση των πιστών στον κόσμο - π.Αθανάσιος Μυτιληναίος(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Τελευταια Προυσιαση.Η στάση των πιστών στον κόσμο - π.Αθανάσιος Μυτιληναίου)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα,

Αγία Φιλοθέη - 19 Φεβρουαρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο με Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Φιλοθεη την Αθηναία)

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ LIVE 19 Φεβρουαρίου 2024 Ζωνταν...

Σύντομος βίος Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας - 19 Φεβρουαρίου

Απολυτίκιο Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας 19 Φεβρουαρίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ ,για την Αυριανή Εορταζομενη Αγια Φιλοθέη την Αθηναία.)

Αγία Φιλοθέη η Αθηναία - 19 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Φιλοθεη την Αθηναια)

⚠️ ΕΚΤΑΚΤΩΣ! Κλαιει όλη η ΑΘΗΝΑ! Αγία ΦΙΛΟΘΕΗ: ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ ΤΩΡΑ! προστάτρ...

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

🤖Garfield and the robot!🤖- HD Compilation(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φιλους με Γκαρφιλντ σε Νεες περιπέτειες.Καλή παρακολούθηση.)

Good Neighbor Sam | Full Movie | Classic TV Rewind(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Good Neighbor Sam.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΙ! Ελεύθεροι στο βουνό;(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φοκ.Λ.Πάσχο΄)

Πεντανόστιμος Αγιορείτικος μπακαλιάρος σκορδαλιά από τον αγιορείτη π. Νι...(Μια Ιδεα απο την Αγιορειτικη κουζινα με τον Μακαριστο π.Επιφανειο,μσαν Εναλλακτική σας Λύση.)

Witnessing Incredible Group Behavior of Wild Animals | 4K video | Nature...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

Greek Military March - Greece Never Dies (Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει) Ly...(Μηνυμα προς Ολες και για Ολους)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα Αν Τρώτε 1 Αυγό Την Ημέρα (Η Τέλεια Τροφή)!Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα για ακομα Ενα Σαββατοβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούσης και ΤαξιαρΧης)Καληνχτα.Καλό Ξημερωμα.

18b Αγ Λέοντος Πάπα Ρώμης Saint Leo Pope of Rome*(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λεοντα π.Ρωμης.Α)

Απολυτίκιο Αγίου Λέοντος - 18 Φεβρουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λέοντα παπα Ρώμης )

ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙZ' ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΒ/ΤΟΥ ΜΗΤΡ. ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ κ.Σ...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΖ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.ι ε 21-28,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθηρων και Αντικυθήρων κ.Σεραφειμ)

🎀ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΘΑΝΑΣΙΜΟ λάθος ΠΡΙΝ τη ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ #viral #χρι...

The Princess Stallion | FULL MOVIE | 1996 | Drama, Adventure, Family(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣThe Princess Stallion | FULL MOVIE.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση)

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

😎 Garfield saves the world ! 😎 - Buong Episode HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φιλους με Γκάρφιλντ και τους Φιλους τους.Καλή παρακολουθηση.)

ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Πρώτα ο Γάμος ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πασχος

Οι EΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Καππαδοκία - Μέρος 2o(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με το Τασο Δουση,ανα τον κόσμο.ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ.2.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ με μόνο 4 υλικά (πανεύκολη συνταγή)Το Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο)Καλό Μεσημερι,Κυριες και Κυριοι

Πως Να Κατεβάσετε Τη Χοληστερίνη Φυσικά Σε 1 Εβδομάδα Με 5 Βήματα!(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλημερα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκυριακο

Ἡ νοερὰ προσευχὴ ἀποτρέπει τὸν σχηματισμὸ εἰδώλων στὸν νοῦ μας , Ἀρχιμ. ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις,μεγαλων Πατερων της Εκκλησιας.Αρχιμ/της Σαββας Αγιορειτης.Περι Νοερας Προσευχής)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Κήρυγμα 17 Φεβρουαρίου Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος(OMIΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Θεοδωρο τον Τηρωνα,απο τον π.Ιακωβο Τρομπουκη)

Δια Κολλύβων Θαύμα του Αγίου Θεοδώρου - Σάββατο Α' Νηστειών - Βίοι Αγίων

LIVE: ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΗΡΩΝΟΣ 16 Φεβρουαρίου 2024 Ζωντανά - Κέρ...

Άγιος Θεόδωρος ο Τήρων - 17 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιιο Θεόδωρο τον Τηρωνα,.απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Aγίου Θεοδώρου Τήρωνος 17 Φεβρουαρίου Απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙκαι ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τους Αυριανους Εορταζομενους Αγιους Aγίου Θεοδώρου Τήρωνος ,και Θεοδωρου του Βυζαντιου)

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Λαχταριστή Συνταγή από το Άγιον Όρος: Καλαμάρια στον φούρνο με λαχανικά(Συνταγες με παραδοσιακα Φαγητα απο τον Μακαριστο Γεροντα π.Επιφανιο,τον Αγιορειτη)

The Leopard is a Pouncer, Not a Chaser | Nat Geo Wild(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΕΡΚΥΡΑ.)

Ρεβίθια σούπα (τα παραδοσιακά εύκολα και γρήγορα)Για το Μεσημεριανό μας πιατο καθε Τετάρτης και Παρασκευης.Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου

🎃Garfield dresses up for Halloween!🎃- HD Compilation(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με τον Γκαρφιλντ και την παρεα τους.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ! Έπαθαν την πλάκα τους στη Βουλή! Το έβαλε στα πόδια ό...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιγραφο κ.Λ.Πάσχο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

«Αγνή Παρθένε Δέσποινα» - π. Νικόδημος Καβαρνός(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Υμνους Παρακλητικούς στην Παναγια μας.Σημερα με Υμνους,στην Υπεραγια μας Θεοτόκο του Αγιου Νεκταριου απο τον π.Νικόδημο Καβαρνο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Άγιος Πάμφυλος και οι συν αυτώ - 16 Φεβρουαρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυρινο Εορταζόμενο Αγιο Πάμφυλο και των Συν Αυτω.)

Άγιος Πάμφιλος και Μάρτυρες 16 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Πάμφυλο και Μαρτυρες)

Έκτακτο - Μου επιτέθηκαν με μαχαίρι πριν λιγο έξω απο τη Βουλή(ΕΚΤΑΚΤΟ/ΕΠΙΚΑΙΡΟ απο την Ψηφιση του Κ.Νομοσχεδιου,ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ).)

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι(...και Καραγκιόζης για τους Φιλους μας)

Nakilala ni Garfield ang mga hayop ☺️ - Buong Episode HD(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΚΙΝ.ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ με τον Γκάρφιλντ και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.)

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Καίσαρ και Κλεοπάτρα (1945) {HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Καίσαρ και Κλεοπάτρα (1945)Η Ταινεία της Βδομάδας)

Αφιέρωμα στη Φολέγανδρο, ο γύρος του νησιού σε 3 ημέρες - Best of Folega...(Τουριστικοι Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

The Smurfs Travel To Another UNIVERSE?! 👽 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχεδια για τιυς Μικρους μας φίλους με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσμερι Κυριες και Κυριοι.

ΠΡΟΣΦΟΡΟ (ΖΥΜΩΜΑ-ΠΛΑΣΙΜΟ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΨΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΟΥ) Greek O...(Φτειαξτο μονη σου το προσφορο)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημενη Πεμπτη

Ἄξιόν ἐστιν (Μεγαλυνάρια της Παναγίας)Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση,Υμνοι στην Παναγια μας με Μεγαλυνάρια της Παναγιας μας.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Άνθιμος ο Βαγιάνος - 15 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Συνεορταζομενο Ανθιμο τον Βαγιανό,απο τον Γεροντα π.Αθανασιο)

Baby Animals 4K (60FPS) - Relax With The World Of Baby Animals And Relax...

Η Πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (1964) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Mysterious Island (1961) | Full Movie | Cinema Quest(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜ.ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Mysterious Island (1961)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση)

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΈΓΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Πρέπει να το δε...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑμε τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πασχο.)

Ayaw ni Garfield ang Lunes 😂 - Buong Episode HD(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Γκάρφλιντ και την παρεα του.)

Ρεβύθια κοκκινιστά συνταγή Μπάρμπα Στάθης(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιστο η Εναλλακτικη σας Λύση)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

10 ΤΡΟΦΕΣ Που Καταστρέφουν Την Καρδιά & Προκαλούν Καρδιακά Προβλήματα(Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Εκδήλωση στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Αλιάρτου με θέμα: «Γυναίκα-Μάνα...(ΕΚΔΗΛΩΣΗ με θεμα την Γυναικα 2.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τεταρτη.

ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ - Ποίημα : Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη*(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Παρέα με την πρεσβυτερα κ.Καλυψώ Δημητριαδη)Καληνύχτα,.Καλό ξημέρωμα

πως να φτιάξουμε ρυζόγαλο(Φτιαξτο για Επιδορπιο της Βδομάδας)

Άγιος Νικόλαος εξ Ιχθύος Κορινθίας - 14 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτο...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανο Εορταζομενο Οσιο Αυξεντιο)

Απολυτίκιο Οσίου Αυξεντίου - 14 Φεβρουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ καιΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζομενο Οσιο Αυξεντιο.)

Το κάλεσμα του ουρανού 1959 (Περιπέτεια, Sci-Fi) Roger Corman | Ταινία(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤο κάλεσμα του ουρανού 1959Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 13/02/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινες Προγνωσεις)

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Royal Wedding | Musical Comedy Movie | Fred Astaire, Jane Powell(ΜουσικοΧορευτικο Σωου με το Φρεντ Αστερ,στην ταινεια Royal Wedding | Musical Comedy Movie Καλή παρακολούθηση.)

Jokey's SMURF PRANKS Go Too Far!! | The Smurfs | Nickelodeon Cartoon Uni...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φιλους. με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

Αγία Μαρκέλλα, Χίος - Agia Markella, Chios(ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Σε περίπτωση «ΠΟΛΕΜΟΥ» αυτά τα Τρόφιμα θα σας κρατήσουν στην ζωή για 10 ...(Προετοιμασια για τα....Χειροτερα.Δειτε το Βιντεακι.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (Να την διαβάζετε κάθε μέρα..)Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Τελευταια Παρουσιαση,Προσευχη για την Ελλάδα,για καθε μερα.Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

7 Τροφές Που Ανεβάζουν Το ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ (+ 5 Τροφές Που Το Μειώνουν)

Άγιος Ευλόγιος - 13 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Ευλόγιο,απο τον Γεροντα π.Αθανασιο)

Όσιος Μαρτινιανός - 13 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Συνεορταζομενο Οσιο Μαρτινιανό,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα - 13 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τους αυριανούς Εορταζομενους Αγιους Ακύλα και Προισκιλης απο το Γεροντα π.Αθανάσιο)

Fury of Achilles - Η οργή του Αχιλλέα (1962)

Ievanho (1982) | Full Movie | Cinema Quest(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣIevanho (1982) | Full Movie H Tαινεια της Ημερας.Καλη παρακολουθηση.)

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Μωρικά ζώα 4K (60fps) - Άτακτες στιγμές με ζώα μωρών και χαλαρωτική μουσική*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετε Μουσικής)

🌼🐝 ΣK με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ | Μάγια η Μέλισσα Officia...(Κιν,Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και Μαγια η Μέλισσα και η Παρεα της.Καλή Παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 2024 (ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-READ DESCRIPTION)Παρεα με τον Γεροντα Πανιερωτατο Μητροπολίτη Μορφου κ.κ.Νεόφυτο)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Προειδοποίηση προς κάθε ενδιαφερόμενο - Ξεκινάει σε 1 μήνα από τώρα(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.;Κόκαλη)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Βδομαδα

Μητρόπολη Πατρών: Σύναξη κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών(Κλείνουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθεια.Στην Συνέχεια με την 3η Παρουσιαση. με το Επιμαχο θεμα

12b Αγ Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας Holy Meletios of the Arch...(Καθημερινό Εορτολόγιο)

12/2†Ἁγίου Μελετίου Ἀρχιεπισκόπου Ἀντιοχείας|Ψάλλει ὁ Μουσικολογιώτατος ...*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Μελέτιο)

Το Θεριό της Δεξαμενής(ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ μεΤο Θεριό της Δεξαμενής..Ο Καραγκιοζης των παιδικων μας Χρόνων)

Uncovering The Hidden Tiger's That Live In Russia's Vladivostok | Our World(Παρεα με τα αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Αγία Θεοδώρα η Βασίλισσα - 11 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για την Σημερινή Συνεορταζομενη Αγια Θεοδώρα την Βασίλισσα,απο τον Γεροντα; π.Αθανάσιο)

Tales of Robin Hood (1951) COLORIZED(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"Οι Περιπέτειες του Ρομπέν των Δασών"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή Παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

12 Πιο Υγιεινές ΤΡΟΦΕΣ Στον Κόσμο (10 Ελληνικές)!Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...(Kιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με Στρουμψακια.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Μη φοβάσαι - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε αι σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινουσης και Μη Φοβασαι.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - Άγιος Βλάσιος (Γεώργιος Φανάρας)ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Βλασιο τον Ιερομάρτυρα.

Άγιος Βλάσιος ο Ιερομάρτυρας - 11 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανασιο για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Χαραλαμπο τον Ιερομάρτυρα)

Κήρυγμα την Κυριακή ΙΣΤ΄ Ματθαίου (Παραβολή των Ταλάντων)ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΣΤ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.κ ε 14-30,απο τον πρωτοπρ.π.Αντωνιο Χρήστου.)

Δύο τρελλοί κι ο ατσίδας (1970)

Οι Κατεργάρηδες των Χριστουγέννων !

11 Φεβρουαρίου: Άγιος Βλάσιος ο Ιερομάρτυς - Ο θαυματουργός Ανάργυρος Άγ...

Four Seasons with the Smurfs and Mother Nature • The Smurfs 4 Hours+(Κιν,Σχεδια Συμπληρωμ/κο για ολες και Ολους.)

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Λεμονάτο Κοτόπουλο με Ρύζι | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου | Lidl Hellas(Η Εναλλακτική για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιατο απο τον Λευτέρη Λαζάρου)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

1 Σφηνάκι Για Φραγμένες Αρτηρίες - Προλάβετε Καρδιακό Ή Εγκεφαλικό Επεισ...(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλο Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Μάγια η Μέλισσα: Επεισόδιο 7 - Ο επισκέπτης! 🐌🍄🐝 | Μάγια η Μέλισσα Official(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους με την Μαγια .Μάγια η Μέλισσα: Επεισόδιο 7 - Ο επισκέπτης! την Μελισσα και την Παρεα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο

Εκδήλωση στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Αλιάρτου με θέμα: «Γυναίκα-Μάνα...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Εορταστική Εκδηλωση,στον Αγιο Χαράλαμπο για τη Μαννα,Γυναίκα Παναγια,στον Αλιαρτο,και Κλεινουμε μεΑυτο )Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

How Nepal is saving its tigers - BBC World Service Documentaries(Βαλτε μια Τίγρη στην Μηχανη σας...)

Απολυτίκιο Αγίου Χαραλάμπους - 10 Φεβρουαρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Χαραλαμπο τον Ιερομάρτυρα.)

( 43 ) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 10- ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΜΕΡΟΣ 1-ΨΑΛΛΕΙ Ο...(ΥΜΝΟΙ για το Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Χαραλαμπο τον Ιεριομάρτυρα)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ 10 Φεβρουαρίου (Με υπότιτλους)ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Παρακληση στον Αγιο Χαραλαμπο τον Ιερόμαρτυρα.

Ο Άγιος Χαράλαμπος 2 Φεβρουαρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Χαράλαμπο τον Ιερομάρτυρα.)

ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ Η ΑΥΓΟΥΣΤΑ 9.2.2005 ΟΜΙΛΙ...

Σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 210´🌠🍁🥞| Χάιντι Official(ΕΚΤΑΚΤΟ/ΕΠΙΚΑΙΡΟ για τους Μικρους μας Φίλους)

Ο αγώνας για να επιβιώσει 8K (60fps) Ultra HD - με τη φύση ακούγεται πολ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Κυνηγώντας τα άγρια διαμάντια (1980) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΚυνηγώντας τα άγρια διαμάντια (1980)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες κι Φίλοι μου.

Λαχταριστή Συνταγή από το Άγιον Όρος: Καλαμάρια στον φούρνο με λαχανικά(Με τον Μακαριστο Αρχιμ/τη Μαγειρα Αγιου Ορους π.Επιφανειο)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ 🌳🐰🌳 | Μάγια η Μέλισσα Off...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Μαγια η Μελισσα και η Παρεα της.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΠΑΤΣΑΣ - ΠΟΔΑΡΑΚΙ(Φτιαξτε τον Πατσα στα μετρα σας.Καλή Ορεξη.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

Μάθημα πρόσφορου στους Πηγαδησιανους(Κλεινουμε σημερα με Παριυσιασεις.2 Παρουσιαση,Μαθηματα Προσφόρου)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Του Αγίου Μάρτυρος Νικηφόρου. Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο.(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Συνεορταζόμενο Αγιο Νικηφορο τον Μαρτυρα.)

09.07: Αγίου Παγκρατίου του Ιερομάρτυρος - Saint Pancratius the Hieromartyr(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανο ΕορταζομενοΑγιο Παγκρστιο επ.Ταυρομενιας

Ο Άγιος της ημέρας - 9 Ιουλίου - Αγίος Ιερομάρτυρας Παγκράτιος Επίσκοπος...(Καθημερινο Εορτολογιο με Απολυτικο και Υποτιτλους για το Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Παγκράτιο επ.Ταυρομενίας)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 08/02/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινες Προγνωσεις)

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Φτιάχνουμε Πατσα . Η καλύτερη συνταγή , βήμα βήμα και όλα τα μυστικά !!!(Πως Φτιαχνουμε Πατσα.Δειτε την Συνταγή.)

ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΠΑΤΜΟΣ(Τουριστικοί Προοορισμοί ανα την Ελλάδα.ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ.ΠΑΤΜΟΣ)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

Elephant: King Of The Kalahari(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Τέλειο κοτόπουλο ψητό, ζουμερό και τρυφερό! - Roasted chicken | Greek C...(Η Εναλλακτικη σας λύση για το Μεθαυριανό σας πιάτο)Καλημερα..Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

† Μεθέορτα τῆς Ὑπαπαντῆς. Ἁγίου Θεοδώρου τοῦ Στρατηλάτου. Εσπερινός - Μι...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και η 3η Παρουσιαση Εσπερινος της Αυριανής Γιορτης του Αγιου Θεοδωρου του Στρατηλάτου.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

8 Φεβρουαρίου: Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης "Μην αμελήσεις να γράψεις το...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη,τον Μάρτυρα.)

ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ | Απολυτίκιον | 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεόδωρο τον Στρατηλατη)

Δεν βλέπουμε την αγάπη αλλά τον πόνο

Το Μαύρο Βέλος (1948) ελληνικοί υπότιτλοι

Τόλμη και αφασία (1988) [Ολόκληρη Ταίνια]Η Εναλλακτικη ταινεια και Σημερα,με Ελληνική ταινεία με τον Σωτηρη Μουστάκα.Τόλμη και αφασία (1988)Η Ταινεια της Βδομάδας΄Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου

Nice Sunday morning stroll of cute lion cubs(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ! Για αυτό το έκοψε ο Ευαγγε...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημοσιιογραφο κ.Θ.Κόκκαλη)

27 NEW Characters in The Smurfs! 🍄 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΣ ΜΠΕΗΣ!!!(Για τους Μικρους μας Φιλους και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΣ.Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Γαρίδες σε κρεμώδη σάλτσα. Γρήγορο και νόστιμο για μεσημεριανό γεύμα ή δ...(Η Εναλλακτική σας Λυση για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιατο)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Εύκολος Αυθεντικός Ελληνικός Μουσακάς - Ανακατέψτε Λαχανικά & Κιμά και θ...(Για το Αυριανό Μεσημεριανο σας πιατο,με Κρεατικο)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Τεταρτη.

7 Ιανουαρίου: Όσιος Λουκάς - Ο θαυματουργός Άγιος ο ασκήσας στο Στείρι ...(Κλεινουμε και σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση,για το Οσιο Λουκα τον Στειριωτη,τον Αυριανο Συνεορταζομενο Αγιο)Καληνυχτα Καλό Ξημερωμα

Άγιος Παρθένιος - 7 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Παρθενιο επ.Λαμψακου,τον Θαυματουργό,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου - 7 Φεβρουαρίου - Ι.Μ. Αγί...(ΥΜΝΟΙκαι ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Παρθενιο επ.Λαμψακου τον θαυματουργο.)

Double Trouble | Action | Comedy | HD | Full Movie in English(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Οι Διπλοι Μπελάδες.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολουθηση.)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 06/02/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινες Προγνώσεις.)

Baby Animals 4K (60FPS) - Whimsical Moments In The Wonderland Of Young A...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

" ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ " - Αρχιμ.Δανιήλ Ψ...(Παρεα με τον Αρχιμ/τη π.Δανιήλ για το Επικαιρον θεμα της Ομοφυλοφυλιας)

Laurel & Hardy: Seeing Double (Documentary)Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Διδυμο Χοντρου Λιγνου.Καλή παρακολουθηση.Καλο Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Ψωμί ζυμωτό από τον παππού Τάσο (4k)Πως να Φτιαξτε Ψωμι σε Εκτακτες καταστασεις.Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Xριστούγεννα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ 🎄❤️🎄 | Μάγια η Μέλ...(Κιν.Σχεδια για τους ,Μικρους μας Φιλους με Μαγια την Μέλισσα και την παρεα της)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΩΤΙΟΥ 2018(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση απο τον Μακαριστο Πρωτοπρ.π.Γεωργιο Μεταλληνο για τον Αγιο Φωτιο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Φώτιος ο Μέγας Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως(06 Φεβρουαρίου)Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Φωτιο Πατριαρχη Κωνσταντινουπόλεως

Dean Martin in Classic Western Movie I Something Big (1971) I Absolute W...

Bonanza - Where The Bullets Fly - Best Cowboy Movie Full Episode Premier...*(Σειρα ΡΕΤΡΟ απο την Θρυλική Μπονάντζα.Καλή παρακολούθηση.)

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

North West Frontier (1959) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣNorth West Frontier (1959)Η Ταινεια της Ημερας.Καλή παρακολούθηση.)

Galaktoboureko - Greek Custard Dessert Made Easy - Γαλακτομπούρεκο(Το Επιδορπιο-Γλυκο σας γιατο Αυριανό Μεσημεριανο σας πιατο.)

Καλή σχολική χρονιά!!! 🔔😁🎒 | Μάγια η Μέλισσα Official(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους με Μαγια Μελισσα και την Παρεα της.Καλή ΠαρακολουθησηΚαλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου. παρακολούθηση.)Καλο Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Στην Καρδιά της Μεγάλης Ελλάδας | Happy Traveller Κάτω Ιταλία 3 | Bova, ...(Bολτα με την Ηλέκτρα τον Ευτυχη και το Happy Traveller στην Ελλαδα στον κοσμο,και στην Ευρωπη.ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

☦ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓΙΑΣ ΑΓΑΘΗΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠ0ΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Αγαθη)Καλημερα Καλή και Ευλογημενη Βδομαδα

Κοπέλα με όγκο πήγαινε για αφαίρεση μήτρας. Όμως δεν περίμενε ότι θα έμε..(Κλεινουμε με Παρουσιασεις σημερα..Στην Συνεχεια με την Επομενη Παρουσιαση.Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μάμπο στο Μπαλi (1952, μιούζικαλ) Bing Crosby, Bob Hope, Dorothy Lamour ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Μάμπο στο Μπαλi (1952, μιούζικαλ)Η Ταινεια της Ημερας.Καλή παρακολουθηση.)

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Meet Lefkada: The White Island (Extended Version)Βόλτα στα Νησια στα Νησια του Ιονιου.ΛΕΥΚΑΔΑ.

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φιλους με 3D Στρουμφακια.Καλή παρακολουθηση)Καλό Απογευμα Φίλες και Φιλοι μου.

ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΗ) - HERCULES (GREEK DUB) - Π...(Απο την Ελληνικη Μυθολογια)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Λικέρ Ρόδι παραδοσιακό | Τα φαγητά της γιαγιάς(Φτιαξτε το με Αγαπη,απο την Γιαγια.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημενη Κυριακη

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε και Σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινουσης και Ταξιαρχης.)Καληνύχτα.Καλο Ξημερωμα.

ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΕ΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

4/2/2021 : Ιερά Αγρυπνία - Άγιος Ισίδωρος ο Πηλουσιώτης(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ι.Αγρυπνια για τον Αγιο Ισιδωρο τον Πηλουσιωτη.)

Άγιος Ισίδωρος Πηλουσιώτης 04 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ισιώδωρο τον Πηλουσιωτη)

"Κυριακή Ε΄ Λουκά" - Εκπομπή Καρδιακός Λόγος - Πεμπτουσία TV #48(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ε ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ..κβ 35-46,απο τον Πανιερωτατο Μητροπολιτη Λεμεσου κ.κ.Αθανάσιο)

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ - ΤΡΕΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (1987 ΤΑΙΝΙΑ)

🍁⛰️ Σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! | Χάιντι Official ⛰️🍁

Το φάντασμα του Σεραγίου

ZORRO | the Chronicles ⚔️ 2H compilation #01(Εκτακτον Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους με Ζορρο.Καλή παρακολούθηση.)

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

το μυστικό της γιαγιάς για το πώς να κάνετε το ψάρι στεγνό και τραγανό |...(Πως να Μαγειρεψουμε Ψαρι,απο την Γιαγια Συνταγή)

Scooby-Doo! | Spooky Towns 👻 | @wbkids​(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους με Σκουπυ Ντου και Σακης.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

9 Σημάδια Στα Πόδια Που Δείχνουν Πρόβλημα Στο Συκώτι - Τι Να Κάνετε!(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλο μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Baby Animals 4K (60 fps) - Καρμικές στιγμές με αξιολάτρευτα ζώα μωρών κα...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημερα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο

Ύμνοι Όρθρου Υπαπαντής Αστέρης Χαριατίδης(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση με Υμνους Ορθρου Υπαπαντης)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Άγιος Συμεών - 3 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Συμεων τον Θεοδοχο)

Απολυτίκιο Αγίων Συμεών Θεοδόχου & Άννης Προφήτιδος - 3 Φεβρουαρίου - Ι....(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Συμεων τον Θεοδοχο)

Baby Animals 4K (60FPS) - Endearing Escapades In The Realm Of Young Anim...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Tinos | The miracle of Cyclades 4K(ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΙΝΟΣ)

Θαύματα και εμφανίσεις των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης!(Συγχρονα Θαυματα και Αγιοι ΛΕΣΒΟΣ.ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ)

Πρώτη μέρα ζωής! Μια λέαινα από τη Μαριούπολη γέννησε τρία μικρά! Παιδιά...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...(Κιν'Σχεδια με 3 D Στρουμφακιαω για τους Μικρους μας Φίλους.Καλή παρακολούθηση.)Καλο Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! Έγκριση για τον μεγάλο πόλεμο! Κουφάθηκαν οι τηλεθεατές...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ Θ.Κοκαλη.)Καλημερα.Καλήν και Ευλογημένη Κυριακή

☦️ Η Παράκληση της Παναγίας που φέρνει το θαύμα !! (Μικρή Παράκληση στην...(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στην Παναγια μας και στους Αγιους..Στη Συνεχεια με Παρακληση στην Παναγια μας)Καληνυχτα.Καλο Ξημερωμα.

01/02/2024. 21:00 - 00:30 ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ(ΘΑΥΜΑΤΑ καιΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Αγρυπνία για την Υπαπαντη του Κυριου μας)

Η Υπαπαντή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού - Ακούστε παιδιά!(Καθημερινο Εορτολογιο για παιδια,για την Αυριανή Εορταζομενη Υπαπαντη του Κυριου μας)

Ρέμος και Ρωμύλος (1961) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 01/02/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινες Προγνώσεις)

Οι θέσεις των Αγίων Τριών Ιεραρχών για την Παιδεία

Πω Πω Μανούλια Μάνα Μου (1985)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΠω Πω Μανούλια Μάνα Μου .Η Ταινεια της Ημερας.Καλη παρακολούθηση)