Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

The reaction when you tell the mother cat that the kitten opened its eye...(ΓατοΟικογενεια ,2.)

Κουράγιο Μάνα!!! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτέρα κ.Καλυψω Δημητριάδη σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)

Tiger Cubs' Last Moments as a Family | David Attenborough | Tiger | Spy ...(Παρεα με τις Τιγρο ΟΙκογενειες)

Νηστίσιμοι Μελιτζανοκεφτέδες Vegan Eggplants-ball(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,και Νηστήσιμα.)

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜEGA! Βγήκαν τα κρυφά sms της Μαρέβας. Εντολή Μαρινάκη για(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με γον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Η Σταχτοπούτα - I Staxtopouta - Παιδική Ταινία - Paidiki Tainia | Παιδικ...(Η Παιδική ταινεία της Ημέρας.Η Σταχτοπούτα - I Staxtopouta - Παιδική Ταινία0 Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live: Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 Ζωντανά - Κέρ...(ΖΩΝΤΑΝΑ/ΠΡΟΙΕΟΡΤΙΑ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.Καλό Μηνα

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ 24.03.24(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολουθεια η Προσκυνηματα.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση την τελευτσια.τον Πανοσιολ/το Αρχιμ.τη π.Αντωνιο σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα

Ο Βίος της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας(Καθημερινό Εορτολογιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσια Μαρια την Αιγυπτια.)

Απολυτίκιο Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας 1 Απριλίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσια την Αιγυπτία)

ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 1960

Είναι Γνήσια η Επιστολή του Αγίου Παϊσίου...? Μητρ. Μόρφου Νεόφυτος(Παρεα με τον Γέροντα Πανιερωτατο Μητροπολίτη Μορφου κ.κ.Νεόφυτο.)

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Kαλοκαίρι με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 150´🌳🌻🌊 | Χάιντι Official(Κιν.Σχρδια για τους Μικρους μας Φίλους μεΧαιντι το Κοριτσι των Βουννών.αλη παρακολουθηση)

Συγχωρούνται αμαρτίες με την θεία κοινωνία χωρίς εξομολόγηση; - Μητροπ...(ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Πνευματικού περιεχομένου,και Επίκαιρες.)

Μάχη στο Δραγατσάνι | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821(ΕΠ 1)ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ/ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ.

Λαδερό Φρικασέ(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με λαδερα.)

Μανιτάρια γεμιστά - Konstantina's kitchen(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Κουζινα της Κωνσταντίνας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! Kάρφωσε την Ντόρα-Τι έπαθε ο Δ.Κόκοτας(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Πρέπει να μάθουμε να αγωνιζόμαστε σωστά - Αθανάσιος Μητροπολίτης Λεμεσού(Παρεα με τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικα τραγουδια Γ.Κοινούσης και Ταξιάρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Υπάτιος επίσκοπος Γαγγρών | Απολυτίκιο | 31 Μαρτίου

ΑΓΡΥΠΝΙΑ (31.3.2024) Κυριακή Β´ Νηστειών – Γρηγορίου του Παλαμά

Άγιος Υπάτιος - 31 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ καιι Βιος με Απολυτικιο για το Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Υπάτιο επ.Γαγγρών,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Υπατίου - 31 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Υπάτιο)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή των Β' Νηστειών - Αγίου Γρηγορίου Παλαμά(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανη Ευαγγελικη περιοκοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β ΝΗΣΤΕΙΩΝ,Αγ.Γρηγοριου του Παλαμά.Μαρκ.β 1-12,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Fury of Achilles - Η οργή του Αχιλλέα (1962)

Unique Animals 4K 🌿Εξαιρετική χαλαρωτική ταινία άγριας ζωής με απαλή χαλ...(Παρεα με τα Ξωτικα Πουλια και Ζωα του Δασους και της Ζούγκλας,μετα Μουσικής.)

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

HappyTraveller στη Λέσβο | Lesvos Island(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller στον Κόσμο,στην Ευρώπη,και στην Ελλάδα.ΛΕΣΒΟΣ.)

🔴 LIVE: Enter the Savage Kingdom: Ultimate Predators | Watch Now on Nat ...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)

Is Baby Smurf A Secret Smurf-Fu Master?? 👶💥 The Smurfs 5 Minute Episode ...(Κιν.Σχέδια για τούς Μικρους μας Φίλους με 3D Στρούμφ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Zakynthos Island, Greece (75 min. in 4K)Τουριστικοί Προορισμοι ανα τη Ελλάδα..ΖΑΚΥΝΘΟΣ.ΙΟΝΙΟ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Ρεβυθοκεφτέδες Αιγαιοπελαγίτικοι ! Οι πιο νόστιμοι!(Τπ Συμπλήρωμα για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιάτο και για την Σαρακοστη)Καλημερα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Με τη Χάρη της μόνο! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.Στην Συνέχεια τριτη και τελευταια Παρουσιαση,Η Πρεσβυτερα Καλυψώ Δημητριαδη για την Παναγια μας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 30 Μαρτίου - Άγιος Ιωάννης συγγραφέας της Κλίμακος(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Ιωαννη Συγγραφεα της Κλιμακος)

Απολυτίκιο Οσίου Ιωάννου Συγγραφέως της Κλιμακος - 30 Μαρτίου - Ι.Μ. Αγί...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Οσιο Ιωαννη Συγγραφεα της Κλιμακος)

Νηστίσιμος Μουσακάς!! Τύφλα να έχει το Κρέας! Μια συνταγή Του Πάνου Παπα...

Οι Άθλιοι (1982) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Under Red Sea 4K - Beautiful Coral Reef Fish in Aquarium, Sea Animals fo...

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

10 Καλύτερες Τροφές Για Την Πρόληψη Και Αντιμετώπιση Του Καρκίνου!

LIVΕ: ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 30 Μαρτίου 2024 Ζωντανά - Ιερά Μητρόπο...(Αρχιιερατική Θεια Λειτουργια Προηγιασμενων Τιμίων Δώρων)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Παναγία Πλατανιώτισσα: Το εκπληκτικό εκκλησάκι που είναι χτισμένο μέσα σ...(Κλεινουμε σημερα ,με Παρουσιασεις.Συγνωμην η Ακολουθεια θα μπει μετα.Η Παναγια η Πλατανιώτισσα.Η Τελευταια Παρουσιαση με το Εκπληκτικο Εκκλησακι μεσα στο δεντρο.)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 28/03/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνωσεις.)

Άγιος Μάρκος ο Επίσκοπος Αρεθουσίων - 29 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Μαρκο Επ.Αρεθουσων,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Μάρκου Επισκόπου Αρεθουσίων - 29 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μαρκο επ.Αρεθουσων.)

Jonah and the Whale | AI Animation(Για τους Μικρούς μας Φίλους ,η Εναλλακτική σας λύση και στα Κιν.Σχέδια)

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Happy Traveller στη Νάξο Μέρος 2 (Η άλλη Νάξος)Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΝΑΞΟΣ.2.ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 210´🍀🏰⚜️ |...

African Animals 4K | Scenic Relaxation Film #nature #explore #治癒 #治癒音樂 #...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

Γαρίδες με σάλτσα ντομάτας για μακαρόνια ή ρύζι (Νηστίσιμες) - Konstanti...(Η Εναλλακτική σας Λυση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.Το πιατο των Ημερων.)

Μη Αναστρέψιμες Βλάβες Στο Έντερο! Ξεκινήστε Να Τρώτε Κάθε...(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεία μας)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Η συνταγή με σπανάκι της γιαγιάς κατέπληξε τους πάντες! Όλοι πρέπει να τ...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την κουζινα την Γιαγιας)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Έκανε ρόμπα τον βουλευτή ΝΔ ο Μητροπολίτης Λαρίσης μπροστά στους πιστούς(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κοκαλη.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη..Καλη και Ευλογημένη Πέμπτη.

" Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ " - Αρχιμ.Δανιήλ Ψωίνος(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολουθία.Στην Συνεχεια με τον Αρχιμ/τη π.Δανιηλ Ψωινο,και Λογος για την Μ.Σαρακοστή)Καληνύχτα,.Καλό Ξημέρωμα

Άγιος Ευστράτιος ο Νηστευτής - 28 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Ευστράτιο τον Νηστευτή)

Άγιος Ηρωδίων - Τιμάται 28 Μαρτίου, 8 Απριλίου και 10 Νοεμβρίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ηρωδιωνα τον Απόστολο)

Όσιος Ιλαρίων 28 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ηρωδιωνα τον Αποστολο)

Viking, η γέννηση ενός έθνους - Δράση - Δράμα - Ιστορικό - Πλήρης ταινία...

Tijgerwelpjes geboren in AquaZoo(OIKOΓENEIA AΓΡIΩN ZΩΩΝ και ΘHΡIΩN THΣ ZOYΓKΛAS,μετα Μουσικής.MAMMA TIΓΡΗΣ).

Παρέλαση 25ης Μαρτίου @ Αργοστόλι [25.03.2024]Απο τα Εορταστικά δρωμενα της Εθνικης μας Επετειου που μολις πέρασε ανα την Ελλάδα,ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ)

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Η καλύτερη συνταγή για ζυμαρικά 10 λεπτών! Αυτό το έμαθα από την Ιταλίδα...(Η Εναλλακτικη για το ΑυριόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με Ζυμαρικα.)

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...(Κιν.Σχέδια για τιους Μικρούς μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

The sweetness of a mother cat's love for her little kittens.(ΓατοΟικογενειες..εν δρασει.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

«ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ»! Πάει για παραίτηση! Επίδειξη δύναμης! «Δεν σε ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πάσχο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Τετάρτη.

Τα τέσσερα κακά που εμποδίζουν τη Σωτηρία μας! - Αββάς Αμωνάς(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιαση και Ιερες Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση απο τον Αββα Αμωνα,στο Ερωτημα Τι Εμποδιζει την Σωτηρια μας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ι

Απολυτίκιο Αγ. Ματρώνας η εν Θεσσαλονίκη - 27 ΜΑΡΤΙΟΥ(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανη Εορταζόμενη Αγια,Ματρώνα απο την Θεσσαλονικη)

Αγία Ματρώνα - 27 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Ματρώνα)

Οι Άμποττ και Κοστέλλο στην Αφρική

Εορταστικες Εκδηλωσεις για την Επετειο της Εναρξης της Επαναστασης του 1...(Απο τον Χθεσινό Εορτασμό της Εθνικής μας Επετειου,στον Παπαδο Γερας Λέσβου.Β.)

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Χαλαρωτική μουσική για ανακούφιση από το άγχος 🌿 Από το άγχος, την κατάθ...*(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση Στις Αγριες Θαλασσες και στους Ωκεανούς)

🌞🌻 Σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! | Χάιντι Official 🌻🌞Κι'Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με Χαιντ.Καλή παρακολούθηση το Κοριτσι των Βουνών και την Παρεα τους

Μπακαλιάρος με Ελιές, Πιπεριές, Μελιτζάνες και Σάλτσα με Ξίδι Μπαλσάμικο...Ο Παραφδοσιακός Μπακαλιαρος και Εκτος Γιορτης)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

GREEK ZEIBEKIKA INSTRUMENTALS Vol 2 - (OVER 2 HOURS) with HD video of Gr...(Βολταροντας στα Νησια στην Ελλάδα, μετα Μουσικης)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

ής

greek boy with bouzouki(Νεα Ταλέντα του Διαδυκτιου.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΤΗΣ ΒΕΦΑΣ - Octopus Stew by Vefa Alexiadou(Η Εναλλακτική σας Λύση,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Βεφα.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑ 15 Αυγούστου, 14 Σεπτεμβρίου, 21 Ν...(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στους Αγιους και στην Παναγια μας.Στην Συνεχεια στην Παναγια την ΕικοσιΦοίνισα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 26 Μαρτίου - Σύναξη Αρχαγγέλου Γαβριήλ(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για την Αυριανη Εορταζομενη Συναξη του Αρχαγγελου Γαβριήλ)

Απολυτίκιο Σύναξις Αρχαγγέλου Γαβριήλ - 26 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τηνΑυριανη Εορταζόμενη Σύναξη του Αρχαγγελου Γαβριήλ)

Ζάλογγο, το κάστρο της λευτεριάς (1959) [HD 720p] ελληνική ταινία

4K African Wildlife: The Super Beautiful Moment of Nxai Pan National Par...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

😹 Funny Garfield episodes compilation! 😹 - The Garfield Show(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Γκαρφίλντ και την παρεα του.Καλη Παρακολούθηση.)

Birds Chirping 4K ~ 24/7 Birdsong to Relieves stress, prevents anxiety a...(Απογευματινο Ρηλάξ μετα Μουσικής στον Αγριο κοσμο των πουλιων.)

4K African Wildlife: Zimanga Reserve in South Africa - Scenic Wildlife F...(Μουσικη Απογευματινη Ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου

Σκορδαλιά παραδοσιακή με ψωμί και καρύδια με όλα τα μυστικά της Αργυρώς ...(Για το Σημερινο Παραδοσιακο τραπέζι,με Μπακαλιαρο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Ακολουθεια των Α Χαιρετισμων(Αποσπασμα)στον Αγιο Ερμολαο,στον Παλαιοκηπο...(Απο τους Πρωτους Χαιρετισμούς στην Παναγία μας,στον Αηγιο Ερμόλαο στον Παλαιοκηπο.)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.Καλο Εορτασμο.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ (25.1.2024) Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου.Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Επόμενη Παρουσιαση-Ακολουθει με ΑΓΡΥΠΝΙΑ (25.1.2024)για την Αυριανή διπλη Γιορτη του Ευαγγελισμόυ της Θεοτόκου,και της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

"ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ" ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ! 25η Μαρτίου 1821(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ/ΕΘΝΕΡΓΕΡΤΙΚΟ.2.)

( 3 ) 25η Μαρτίου 1821...(Τι Γιορταζουμε σημερα.ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ)

Ο Αγαπητικός Της Βοσκοπούλας 1955(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΙΝΗΣ ΜΕΡΑΣΟ Αγαπητικός Της Βοσκοπούλας 1955,Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Baby Animals 4K - Peaceful and Relaxation With Relaxing Piano Music (Col...(*ΟΙΚΙΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΡΙΩΝ καιι Ημερων Ζωων μεδτα Μουσικής.)

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Beautiful jungle animals in 4K |🌿Soothing landscape of animals - soothin...(Παρεα με τα 'Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 2024 - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live: ΟΡΘΡΟΣ 24 Μαρτίου Ζω...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

CLASSIC GREEK BOUZOUKI INSTRUMENTALS FROM THE 50'S TO TODAY | OVER 3 HOURS(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Φιλικό Δρακουμέλ εναντίον Κακού Μπαμπαστρούμφ • Κινούμενα σχέδια για πα...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Στρουμφακια .Καλή παρακολούθηση)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημενη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο,με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγούδια και Ταξιάρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγ. Αρτέµονος - 24 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρτέμονα τον Ιερομάρτυρα.)

24 Μαρτίου: Άγιος Αρτέμων ο Ιερομάρτυρας - Τα θαύματα, και η θαυμαστή το...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αρτέμωνα τον Ιερομάρτυρα.)

Κυριακή της Ορθοδοξίας (Α΄ Νηστειών) - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπη ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,Ιωανν.Α 44-52,απο τον πρωτοπρ.π.Αθανάσιο Μυτιληναίο)

Μικρό Έγκλημα (2008) [HD 720p] ελληνική ταινία

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! Πάνω από 60 οι νεκροί από χτύπημα στη ΜΟΣΧΑ! Τ...

Συμβουλές για τον αγαπημένο μας μπακαλιάρο | Με το μάτι γαρίδα

⛔ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ΦΑΤΕ αυτό! Αυτό π έγιν...

Πως Να Κάνουμε Κουρκούτι Για Τραγανό Μπακαλιάρο(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Κουζίνα σας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Οι ήρωες του 21 ζωντανεύουν με την βοήθεια της τεχνολογίας.(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ.2.)Καλό Μεσημερι Κυρίες και Κύριοι.

African Wildlife 4K 🌿Explore Ghana Mole National Park with realistic soo...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα μουσικής)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

Η πρωινή καθημερινή προσευχή του Αγίου Παϊσίου γραμμένη από τον ίδιο τον...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθεια.Στην Συνεχεια με την 2η Παρουσίαση.Καθημερινή Προσευχη,Σαρακοστη γαρ απο τον Οσιο Παίσιο τον Αγιορείτη.)Καληνύχτα.Καλο Ξημερωμα.

Δια Κολλύβων Θαύμα του Αγίου Θεοδώρου - Σάββατο Α' Νηστειών - Βίοι Αγίων(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Αυριανό Εορταζοντα Αγιο Θεοδωρο και το θαυμα των Κολυβων,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Dalton's Women (1950) - A Classic Tale of Love and Intrigue | Elizabeth ...

Σπαγγέτι Ολικής με Ντοματίνια, Κάπαρη και Βασιλικό | Yiannis Lucacos

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Μπακαλιάρος Σκορδαλιά! Ο καλύτερος του παππού Τάσου !

#1 Ρόφημα Για Αποτοξίνωση Στο ΣΥΚΩΤΙ Και Το Έντερο (3 Ημέρες)!

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟY!! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη

Λαγάνα παραδοσιακή με ταχίνι και σουσάμι - Greek lagana tahini flatbread...

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...

Σουπιές κοκκινιστές με χυλοπίτες (Επ. 37) | Με το μάτι γαρίδα(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λύση απο τον Αρχισεφ Λευτερη Λαζάρου.)

GREECE Summer Vlog 2020: Διακοπές στην πεταλούδα του Αιγαίου,ASTYPALEA #...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ – «Χαμηλώστε τα ποσοστά των…»....*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Κουρκουμάς: Σούπερ τροφή ή... απάτη; - Νέα δεδομένα!(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

🌸 Οι ωραιότεροι Χαιρετισμοί της Παναγίας 2024 - Α' (Πρώτοι) Χαιρετισμοί(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Πρωτη Παρουσίαση.Οι Χαιρετισμοι στην Υπεραγια μας Θεοτόκο,μιας και Αρχιζουμε απο Αυριο βραδυ)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Άγιος Λουκάς Ανδριανουπολίτης - 23 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Λουκα τον Ανδριανοπολίτη)

22 ΜΑΡΤΙΟΥ - Απολυτίκιο Αγίου Βασιλείου Αγκύρας και Αγίας Δροσίδος | Δημ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Συνεορταζόμενο Αγιο Βασίλειο τον Ιερομάρτυρα.)

ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ WITH GREEK SUBS(H TAINEIA EΠIΛOΓHΣ THΣ HMEΡΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ .Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΜΕΓΑ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ Live: Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ Ζωντανά - Πύλη Τρι...

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 21/03/2024 | ΕΡΤ

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! | Πριν 3 μέρες αυτό είδε ένας Μοναχός στο Άγιον Όρος(ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.)

200 Χρόνια από την Επανάσταση του 1821 - Καλαβρυτινά Ανάλεκτα(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΑΛΛΑ)

Crete | Greece | Drone | Summer Trip(Bολτα στην Ομορφη Κρήτη.Προβα Καλοκαιριου.)

Χαλαρωτική μουσική για να ανακουφίσετε το άγχος 🌿 από το άγχος, την κατά...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Is Baby Smurf A Secret Smurf-Fu Master?? 👶💥 The Smurfs 5 Minute Episode ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Κιν.Σχέδια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Outcasts Rising (Full Episode) | Savage Kingdom*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

Κακή ανοχή!! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Kλείνουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Στην Συνεχεια με την Πρεσβυτερα κ.Καλυψώ Δημητριαδη σε θεματα Ποιμαντικής Διακονίας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Πορτοκαλοπιτα νηστισιμη.

10 Best Places to Visit in Greece

Σέξι πάρτι / Death on the Fourposter (Θρίλερ, 1964) των Josipovici & Mol...

Γαριδομακαρονάδα με σκορδοβούτυρο(Για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιαννη.)

Του Οσίου Πατρός ημών Ιακώβου του Επισκόπου και Ομολογητού Απολυτίκιο κ.(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Οσιο Ιακωβο τον Ομολογητη.)

ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Τα βίντεο-αποδείξεις που είναι έτοιμα να σκάσουν(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΙΚΗ-ΕΠΟΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ Θ.Κόκαλη)

Είναι εδώ!.. Φτεροκοπά!! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ.Καλυψώ Δημητριαδη,σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)

Εύκολα Μανιτάρια σκορδάτα - Konstantina's kitchen(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ! Ενεργοποιείται το άρθρο 86. Θα γίνει 25η Μα...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.)

Baby Animals 4K (60FPS) - A Melody Of Cuteness In The World Of Young Ani...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 7:00 μμ - Ιερός Ναός Αγί...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣΠροηγιασμένη Θεία Λειτουργία ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 7:00 π.μ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Wer ist der echte Papa Schlumpf? • Die Schlümpfe • Zeichentrickfilme für...(Ο παπαστρούμφ σε περιπέτειες.Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους με Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τεταρτη.

Μόρφου:Δοκιμάζεται η ΠΙΣΤΗ των ολιγόπιστων Χριστιανών-ΔΟΚΙΜΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.Μια ακομα Παρουδσιαση απο τον Παμιερωτατο Μητροπολιτη Μορφου κ.Νεοφυτος,με θεμα τις Δοκιμασιες)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα

Απολυτίκιο Αγ. Αββάδων εν τη μονή του Αγ. Σάββα αναιρεθέντων, των λεγομέ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους ΑγίουςΑββάδες εν τη μονή του Αγ. Σάββα αναιρεθέντων)

Άγιοι Αββάδες της Μονής Αγίου Σάββα - 20 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο,για τους Αυριανούς Ερταζόμενους Αγίους Αββαδες απο την Μονή του Αγιου Σαββα)

Όσοι κάνουν αυτά που θα ακούσουν σήμερα ο πονηρός θα τους αφήσει εντελώς...

ATOR II, THE BLADE MASTER | Full Length Adventure / Fantasy Movie | Lisa...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣATOR II, THE BLADE MASTER | Full Length Adventure / Fantasy Movie.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση)

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

🛀Garfield takes a bath!🛀- HD Compilation(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Γκάρφιλντ. και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.)

Baby Animals 4K ταινία χαλάρωσης με χαλαρωτική μουσική, συναισθηματική μ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής και στα Μωρα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ρεβιθοκεφτέδες με τηγανιτές σουπιές (Επ.28) | Με το μάτι γαρίδα(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,το Συμπλήρωμα απο τον ΑρχιΣεφ Λ.Λαζάρου.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

THE CONQUEROR OF THE ORIENT | Full Length FREE Adventure Movie | English(H TAINEIA EΠIΛOΓΗΣ THΣ HMEΡAΣTHE CONQUEROR OF THE ORIENT.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τριτη.

19 Μαρτίου: Άγιοι Χρύσανθος και Δαρεία - Παντρεύτηκε ειδωλολάτρισσα με β...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολούθεια .Στην Συνέχεια μετην 2η Παρουσίαση το Αγιολόγιο της Αυριανης Εορταζομενης Αγιους στο Χρύσανθο και Δαρείας μαρτ.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

ΑΓΙΟΙ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΑΙ ΔΑΡΕΙΑ // ΒΙΟΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγιους Χρυσάνθου και Δαρειας)

Απολυτίκιο Αγίων Χρυσάνθου & Δαρείας - 19 Μαρτίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανους Εορταζομενους Αγιους Χρυσάνθου & Δαρείας)

"Las Flores del Diablo" | PELÍCULA COMPLETA EN ESPAÑOL | Acción | Intrig...

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Τόλμα να 'ρθεις Αντίχριστε!! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη

Κουρκουμάς: πως να τον βάλετε στην ζωή σας

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΣ | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Η Εναλλακτική και στα Γλυκά.,με Χαλβα Σιμιγδαλένιο,απο την Αργυρώ.)

Χταπόδι ψητό στο Αλουμινόχαρτο της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο την Αργυρώ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D.Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι.Κυριες και Κύριοι

Happy Traveller στην Πάρο Μέρος 2 + Αντίπαρος(Βολτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller στον κόσμο,στην Ευρωπη,στην Ελλάδα.ΠΑΡΟΣ.2.)Καλημέρα..Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.Καλή Σαρακοστή

LIVE: ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 3 2024 - Ιερά Μητρόπ...(Κλεινουμε σημερα με Πσρουσιασεις και Ακολουθεια.Στην Συνεχεια με Ακολουθεια Αρχιερατικη Ακολουθιας Αρχιερατικης Θειας Λειτουργίας της Καθαρης Δευτερας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Happy Traveller στη Ζάκυνθο | Zante Island Greece(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΖΑΚΥΝΘΟΣ)

Καθαρά Δευτέρα - Ύμνοι στην Αγία Τριάδα (Τριαδικοί Ύμνοι) | Δημήτριος Πα...(ΥΜΝΟΙ στην Αγία Τριάδα (Τριαδικοί Ύμνοι) ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ)

041 Κατηχήσεις Αγίου Κυρίλλου (Περί Πίστεως Γ') - Αρχιμ. Αθανάσιος Μυτιλ...(Κατηχησεις(Περί Πίστεως Γ') - Αρχιμ. Αθανάσιος Μυτιλ...)

Κατηχήσεις Αγίου Κυρίλλου Ιεροσολύμων 86(ΟΜΙΛΙΑ και ΚατηχήσειςΑγιου Κυριλλου Ιεροσούμων,απο τονην πρωτοπρεσβύτερο π.Αθανασιο Μυτιληναιο)

Οι 20 πρώτοι προορισμοί που πρέπει να πάει ένας ταξιδιώτης(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τάσο Δούση.)

11 ώρες πανέμορφου κοραλλιογενούς Reef Fish 4K (Ultra HD) - Καταπληκτικό...(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Καπου εγω φταιω(Παρεα με τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο,σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)

Alien Smurf • The Smurfs New Series 3D)Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D.Στρουμφάκια,.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου

Mom cat lovingly tends to her kittens, she loves her sweet pies so much.💓💓💓(ΓατοΟικογενεια εν...δρασει.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Serengeti National Park [ ENG SUB ] | Travel Destination's Around the ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας ,μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούσης και Ταξιαρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Απολυτίκιο Οσίου Αλεξίου - 17 Μαρτίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Αλέξιο Ανθρωπου του Θεου

Όσιος Αλέξιος του Θεού - 17 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αλέξιο Ανθρωπου του Θεού,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή της Τυρινής - Προπατορικό Αμάρτημα(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΤΥΡΙΝΗΣ,Ματθ.στ14-21,απο τον Γεροντα Πανοσ/τον Αρχιμ/τη π..Αθανάσιο)

Η Κατερίνα Από Την Κίνα

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΙ ΑΔΗΜΟΝΩ!! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη

17 Μαρτίου: Κυριακή της Τυρινής - Η τελευταία μέρα της Αποκριάς - Τι συμ...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ-ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ)

The Best 8K Aquarium for Relaxation 🐠 Relaxing Oceanscapes 🐠 Beautiful C...(Απογευματινή Μουσικη ξενάγηση στις Αγριες θάλασσες και στους Ωκεανούς)

LIVE 200 ΕΚΤΑΚΤΟ με τον π. Αντώνιο ΣΑΒΒΑΤΟ 16.03.24 7:45μμ(ΕΚΤΑΚΤΗ /ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πανοσιολογιωτατο Αρχιμ/τη Παιδοψυχολόγο π.Αντώνιο,καθημερινά και Καθε Κυριακή Βραδυ στις 7.30 μ.μ.)

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Βαγγέλης Κονιτόπουλος & Στελίνα Κονιτοπούλου - Χορευτικά Νησιώτικα | Δημ...(Με Παραδοσιακή Μουκή περιδιαβαίνοντας τα Ελληνικά Νησια)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

27 NEW Characters in The Smurfs! 🍄 | Nickelodeon Cartoon Universe(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φιλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ! Έδωσαν τις φωτογραφίες: "Ως εδώ"(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

16 Μαρτίου: Όσιος Χριστόδουλος ο Θαυματουργός - Ο ιδρυτής της μονής Αγίο...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Επόμενη Παρουσιαση για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Χριστόδουλο τον εν Πατμω.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Tου Οσίου Πατρός Χριστοδούλου του εν Πάτμω Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζομενο Οσιο Χριστόδουλο τον Εν Πατμω.)

The Jungle (1952) Prehistoric mastodons run amok! Sci-Fi Adventure | Rod...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟ,The Jungle (1952) Prehistoric mastodons run amok!της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση.)

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ποιοι ξηροί καρποί ΝΙΚΟΥΝ τον Καρκίνο;Ι(Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας)

Η πιο νόστιμη και κριτσανιστή Λαγάνα, με μπόλικο σουσαμάκι! - ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝ...(Προετοιμαστειτε για τα Κούλουμα με Λαγάνες)

Brainy loses his Brain! 🧠 | EXCLUSIVE CLIP | The Smurfs 3D SEASON 2(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Στουμφάκια.Καλη παρακολούθηση.)

Φτιάχνω αυτό το ζυμαρικό 3 φορές την εβδομάδα! Η συνταγή του παππού μου ...(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μέχρι το Πάσχα θα τον έχει σουβλίσει! Πικάντικο π...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Δημοσ/φο κ.Λ,.Πασχο)

Περί μετανοίας και Θείας Μεταλήψεως των εμβολιασμένων(ΕΠΙΚΑΙΡΗ/ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

⚠️ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη 13/03, ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ τη ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΥΧΗ στο ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ! ΣΩΖΕ...(Τα Χαρισμαστα του Αγιου Πνευματος,και η Μυστική Ευχή.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!!.. - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την πρεσβυτέρα κ.Καλυψω Δημητριάδη,σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Προσκύνημα στην Παναγία Δοβρά Ημαθίας_18-6-2023(Κλεινουμε σημερα με τα Προσκυνήματα.Στην Συνέχεια Προσκύνημα στην Παναγία Δοβρά Ημαθίας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Του Αγίου Μάρτυρος Αγαπίου και των συν αυτώ επτά Μαρτύρων. Απολυτίκιο κο...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγιους Αγαπίου και των Συν Αυτώ.)

Άγιος Αγάπιος & συν αυτώ μάρτυρες - 15 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για το Αυρειανό Εορταζόμενο Αγιο Αγάπιο και Συν Αυτω Μάρτυρες,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 14/03/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις.)

Kayla - A Cry in the Wilderness (1999) | Full Movie(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣKayla - A Cry in the Wilderness (1999)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΧΤΑΠΟΔΙ ΞΥΔΑΤΟ*(Για τα Εδεσματα της Σαρακοστής)

The 3 Worlds of Gulliver | Full Movie | Voyage(Η EXTRA Ταινεια Επιλογης της ΗμέραςThe 3 Worlds of Gulliver Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Καλαμάρια γεμιστά στην λαδόκολλα..!! (Squids on baking paper)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό Νηστήσιμο και Οχι μόνο πάτο σας.

Πως Φτιαχνω Καλαμαρακια Τηγανιτα ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙ Φοβερά Τραγανά απο έξω και...(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο)

💡 Πόσα Αυγά Μπορείτε Να Τρώτε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; 2 Στους 3 Δεν Το Γνωρίζουν! | Α...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας 2.)

Baby Animals 4K (60FPS) - Travel Around The Fun World Of Young Wild Anim...(Παρεα με τα Άγρια Ζωα και Θηρία του Δασους και της Ζούγκλασς μετα Μουσικής,και στα ..Αγρια Μωρα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...(Κιν.Σχέδια για τοπυς Μικρούς μας Φίλους και 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σαντορίνη - Μέρος 3ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασ Δούση.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.3)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: "Είσαι ακραίος - Αδέσποτη αλητεία"(EKTΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΙΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

Όσιος Θεόγνωστος - 14 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσιαση και ο Αυριανός Συνεορταζόμενος Οσιος Θεόγνωστος.,στο ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανο Συνεορταζόμενο Οσιο Θεόγνωστο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΟΣΙΟΥ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ(Kαθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Βενέδικτο)

Απολυτίκιο Οσίου Βενεδίκτου - 14 Μαρτίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Βενεδικτο)

Second Chorus (Μιούζικαλ, 1940) Fred Astaire, Burgess Meredith, Paulette...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣSecond Chorus (Μιούζικαλ, 1940) Fred Astaire, Burgess Meredith, Paulette.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ για τα Τέμπη, Καρυστιανού, Χίο και Βελόπουλο(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.)

Ο Σίμπα στην Νέα Υόρκη και το Παγκόσμιο Κύπελλο - Παιδική Ταινία - Paidi...(Ταινεια Μικρού Μήκους και Ο Σίμπα στην Νέα Υόρκη και το Παγκόσμιο Κύπελλο.Καλή παρακολούθηση.)

Η ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ OOD ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 😍 🌍 υπότιτλοι ASMR(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

4K African Wildlife: Etosha National Park, Namibia - Scenic Wildlife Fil...(Παρέα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στα Χανιά - Μέρος 3ο(Τουριστκοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΧΑΝΙΑ.3.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Αγιάσος - Λέσβος(Βολταροντας στα Παραδοσιακα Χωρια της Λέσβου.ΑΓΙΑΣΟΣ)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ~ Ορθόδοξες προσευχές(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στην Παναγια μας και στους Αγίους.Στην Συνεχεια ε Παρακληση στους Αγιους Ταξιαρχες Αρχαγγελους ιχαηλ και Γαβριήλ.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 29 Μαΐου - Οσία Υπομονή(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσία Υπομονη)

ΤΑ 100 ΤΟΥΦΕΚΙΑ (1969) 100 RIFLES Γουέστερν Ρακέλ Γουέλς, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠ...

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 12/03/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινες Προγνώσεις)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σύρο - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα με τον κ.Τασο Δούση.ΣΥΡΟΣ.2.)

4K Great Ocean Moment - Beautiful Coral Reef Fish(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Ο Ιταλός φίλος μου μου έδωσε μια συνταγή για Easy Bean Soup! Τόσο νόστιμ...(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με Φασολια.)

Is Baby Smurf A Secret Smurf-Fu Master?? 👶💥 The Smurfs 5 Minute Episode ...*(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3D ΣτρουμΦακια΄Καλή παρακολούθηση)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου

Snow Leopards 101 | Nat Geo Wild(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Τελευταία προειδοποίηση(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.με τον Δημ/φο κ.Θ.Κόκαλη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Ένας Άνομος Νόμος - π. Γεώργιος Ζουμής | Εσπερινά Κηρύγματα(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.3η Παρουσίαση,απο τον π.Γ.Ζούμη για τον Νόμο,Εκτρωμα για τους Ομοφιλόφιλους)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Θεοφάνης ο Ομολογητής - 12 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Οσιο Θεοφανη τον Ομολογητη απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

40 Μάρτυρες Χριστού - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(ΟΜΙΛΙΑ του Πανιερωτατου Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιο για τους 40 Μαρτυρες)

Is Baby Smurf A Secret Smurf-Fu Master?? 👶💥 The Smurfs 5 Minute Episode ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση)

Αστεία χνουδωτά / αστείες στιγμές με ζώα 2023 / #2(Παρεα με Γατοπαρεα και Σκυλοπαρεα.)

Βαβυλωνία ταινία 1970 Αφιέρωμα στον αξέχαστο Ηλία Λογοθέτη(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..Βαβυλωνία ταινία 1970 Αφιέρωμα στον αξέχαστο Ηλία Λογοθέτη.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ακολούθηση.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Άγιος Νικόλαος Πλανάς και η εξομολόγηση του Λήσταρχου Νταβέλη(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Ζάκυνθο - Μέρος 3ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΖΑΚΥΝΘΟΣ.3.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη ΤΥΡΟΒδομάδα.

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ. ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ...(Κλεινουμε Σημερα με Ακολουθια και Παρουσιασεις.Στην Συνεχεια με την Πρωτη Παρουσιάση,αναλύωντας Ο Γερων Ευφραιμ την Σημερινη Ευαγγελικη περικοπή,της Τελικης Κρίσης)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Η ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ- ΕΦ.Α. ΑΡΤΑΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Καθημερινό Εορτολογιο ,με Υποτιτλους για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγια Θεοδώρα.Βασίλισσα της Αρτας)

11 Μαρτίου: Αγία Θεοδώρα η Βασίλισσα της Άρτας - Η απαίτηση των Αρτινών ...(Καθημερινό Εορτολογιο για την Αυριανή Συνεορταζόμενη Αγία Θεοδωρα Αρτης)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο Τελ Αβίβ(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα και τον κόσμο.ΤΕΛ ΑΒΙΒ,με τον Τασο Δούση.)

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ο Στρουμφοεξωγήινος • Τα Στρουμφάκια 3D • Κινούμενα σχέδια για παιδιά(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ Vegetable burger 🍔(Προεορτια για τις βδομάδες της Μ.Τεσσαρακοστης,με το Συμπλήρωμα για το Μεσημεριανό ττεαπέζι της Σαρακοστης)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη - Μέρος 3ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.3.)

10 Τροφές Για ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ Στο Συκώτι Σε 15 Ημέρες(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΤΑΡΖΑΝ HD ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ(Κιν.Σχέδια για τουςΜικρούς μας Φίλους με Ταρζαν στα Ελληνικά.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.,

ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΣΤΗΝ EUROVISION; Εμφανίζεται στο ελληνικό τραγούδι 6 φορές(EKTAKTH/ΠOΛITIKH-EΠIKAIΡOTHTA με τον Δημοσ/φο κ.Θ.Κοκαλή.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Κυριακή0

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε και σημερα με Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικα τραγουδια,Γ.Κοινούσης και Η Λύσις Ειναι Μία Χριστος Εξομολόγηση,Θεια Κοινωνία.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

10/3†Ἁγίου Κοδράτου|Ψάλλει ὁ Μουσικολογιώτατος καὶ Πανσιολογιώτατος Ἀρχι...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κοδρατο.

Ευαγγελική περικοπή, Κυριακής της Απόκρεω - Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ....(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ,Ματθ.κ ε 31-46,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιως κ.κ.Σεραφειμ)

Beyond Atlantis (1973) Full Action Movie | Patrick Wayne, John Ashley

Boonie Bears 🐾 A Logging Robot🌲 Best episodes cartoon collection 🎬 Funny...(Η Εναλλακτική σας Λύση και στα κιν.Σχέδια.Boonie Bears 🐾 A Logging Robot.Καλή παρακολούθηση.)

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Finding Africa's Most Elusive Big Cats | Leopards Of Dead Tree Island Do...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ.)

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)

ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ 2024 - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live: ΤΡΙΣΑΓΙΑ 9 Μαρτίου Ζωντανά - Πύ...(Το Σαββατο των Ψυχων Ζωντανα.)

«ΈΓΡΑΨΕ»! Έτριζαν τα θεμέλια της Βουλής! Απίστευτα σκηνικά! Ετοιμάσου γι...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πάσχο.)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Αίγινα(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΑΙΓΙΝΑ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ(Το Α ΨυχοΣαββατο των Απόκρεω.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Είμαστε διαχειριστές! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ Καλυψω Δημητριαδη,σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημένο ΣαββατοΚύριακο

Πολεμικές « ΣΕΙΡΗΝΕΣ» ηχούν σε όλο τον κόσμο! Πούτιν, ΗΠΑ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...*(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθεια.Στην Συνεχεια με την 2η Παρουσιαση με τον Δημοσιογραφο κ.Γ.Θεοχάρη,σχετικα με την διενεξη της Κυβερνησης με τον Β.Πουτιν.)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Ομιλία στη μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων 2024(ΟΜΙΛΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους 40 Μαρτρων εν Σεβαστεία.,απο τον πρωτοπρ.π.Αντωνιιο Χρήστου.)

Άγιοι Σαράντα Μάρτυρες - 9 Μαρτίου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγίους 40 Μαρτυρες εν Σεβαστεια.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγίους 40 Μαρτυρες,τους εν Σεβαστεία.)

Άγιοι 40 Μάρτυρες - 9 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανασιο για τους Αγιους Τεσσαράκοντα τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγίους)

Οι Επτά Πόλεις του Χρυσού (1955) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

The Bulldog Breed | CLASSIC MOVIE(H ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.The Bulldog Breed.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Ρεβύθια λεμονάτα σούπα - Paxxi (Ε216)Η ,απο την Ειρήνη και το 216.Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιάτο,α;πο την Ειρηνη και το Paxxi)

Baby Animals 4K (60FPS) - Cute Little Animals With Peaceful Relaxing Music(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Τήνο - Μέρος 2ο(*Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΤΗΝΟΣ.2)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

100% Απαραίτητες Τροφές Για Τον Θυρεοειδή, Που Μειώνουν Τον Ρίσκο Παθήσε...(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεία μας.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι.

Smurfette's Painting! | EXCLUSIVE CLIP | The Smurfs 3D SEASON 2(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ_8-3-2024(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσίαση-Ακολουθια ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Laurel et Hardy conscrits | Comédie | Film complet en français

Όσιος Θεοφύλακτος Επίσκοπος Νικομήδειας – Γιορτή σήμερα 8 Μαρτίου – ΕΟΡΤ...(Καθημερινο Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Θοφυλακτο επ.Νικομηδειας)

Απολυτίκιο Αγ. Θεοφυλάκτου - 8 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Θεοφυλακτο.)

Ο Λόρενς της Αραβίας (1962) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 07/03/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ Ο ΑΣΩΤΟΣ ΥΙΟΣ(Απο την Ευαγγελικη περικοπη της Κυριακης του Ασωτου,ΟΜΙΛΙΑ.)

Tsonia Beach - Geni Limani - Lagada Beach LESVOS GREECE by John P. V...(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΛΕΣΒΟΣ.ΤΣΟΝΙΑ.)

Os Smurfs | Como fazer o Ranzinza sorrir? | Nickelodeon(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Σρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ & ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΒΕΦΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ(Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ,απο την Βεφα.)

ΛΑΧΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

ΚΟΛΛΥΒΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ...(Παρεα με τον Γεροντα π.Παρθενιο για τα κολυβα του ΨυχοΣαββατου,και Οχι μονο.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Ο μαγικός κόσμος των χαριτωμένων νεαρών ζώων με χαλαρωτική μουσική (Colo...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)αλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τσικνοπέμπτη

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 6.3.2002 ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ Α...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις,3η και τελευταια Παρουσίαση με ΟΜΙΛΙΑ απο τον Μακαριστο Αρχιμ/τη π.Ανανια Κουστενη,για το Μεγαλο Ψυχοσαββατο της Αποκριας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

7 ΜΑΡΤΙΟΥ - Απολυτίκιο Αγίου Λαυρεντίου Σαλαμίνος | Δημήτριος Παπαγιαννό...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Λαυρέντιο.)

Όσιος Λαυρέντιος - Παναγία Φανερωμένη - 7 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Λαυρέντιο)

1492: Χριστόφορος Κολόμβος (1992) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Baby Animals 4K (60FPS) - The Fascinating World Of Small Creatures With ...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουικής,και σε Μωρα.)

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Top 10 μέρη της Κρήτης που πρέπει να επισκεφθείς(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΡΗΤΗ.)

Is Baby Smurf A Secret Smurf-Fu Master?? 👶💥 The Smurfs 5 Minute Episode ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

10 Καλύτερες Τροφές Για Υπέρταση, Φραγμένες Αρτηρίες & Χοληστερόλη (+ΤΕΣΤ)!Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου

Γίγαντες στο φούρνο(Για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιάτο,η Εναλλακτικη..)Καλό Μεσημερι Κυρίες και Κύριοι

Σπανακόπιτα χωρίς φύλλο - Make Food(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιάτο)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τεταρτη,

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ! Τι αποφάσισε η ΕΚΚΛΗΣΙΑ για ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - Ο σει...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.3η Παρουσίαση απο τον Γ,Θεοχαρη,για το τωρινο Θεμα Σχέσεων Εκκλησιας κρατους.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Οι Άγιοι Τεσσαράκοντα Μάρτυρες εν Σεβαστεία

Ο Άγιος της ημέρας - 6 Μαρτίου - Άγιοι 42 μάρτυρες από το Αμόριο(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτίκιο και Υποτίτλους για τον Αυριανούς Εορταζόμενους 42 μαρτυρων΄Αγιους εν Αμοριω.)

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 05/03/2024 | ΕΡΤ(Καθημερινές Προγνώσεις)

Fury of Achilles - Η οργή του Αχιλλέα (1962)

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

10 Best Places To Visit In Cyprus | Cyprus Travel Guide(Τουριστκοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα ανα τον Κόσμο.ΚΥΠΡΟΣ)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Δίδαξα σε όλους τους φίλους μου πώς να μαγειρεύουν χοιρινές μπριζόλες με...(Πως να μαγειρευουμε Χοιρινές μπριζόλες,Οχι μονο την Τσικνοπέμπτη)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

ποίημα // Ορθόδοξοι νεκροί ! - πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ.Καλυψω Δημητριάδη σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)

Μία ξεχωριστή συνταγή για Πολίτικο σάμαλι Special recipe for samali from...(Φτειάχτο Μόνη η Μονος σου για το Σπίτι.)

MEET BRAINY: THE KNOW-IT-ALL 🧠 | The Smurfs NEW 3D TV SERIES(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούε μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

«ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ»! Πάει για πρωθυπουργός! Η τελευταία μεγάλη «ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ»...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πασχο.)Καλο Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι

ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ: 10 Σημάδια για τον Εχθρό που Πρέπει να Αντιμετωπίσετε Έγκαιρα(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τριτη

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλεινουμε σημερα με Παρακλήσεις στην Παναγια μας και στους Αγιους.Στην Συνέχεια με Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτόκο Συντομη και Υποτιτλους για καθημερινη Χρήση.Καθε βραδυ.)Καληνυχτα.Καλο Ξημέρωμα

Άγιος Κόνων ο Ίσαυρος - 5 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κόνωνα τον Ισαυρο.,απο τον Γεροντα π,Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Κόνωνος - 5 ΜΑΡΤΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Κονωνα,απο τον Γεροντα π,Αθανάσιο)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Τήνο - Μέρος 2ο

Laurel & Hardy in "The Bullfighters" (1945)

Ο Κόμης του Μόντε Κρίστο (1975) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Ξάνθη - Μέρος 1ο(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δούση.ΞΑΝΘΗ.1.)

ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΕΦΗ ΘΩΔΗ με κατάρες στον Μητσοτάκη: Κανένα έλεος!(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Με τον Δημοσιογραφοκ.Θ.Κόκαλη.)

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

π. Ελπίδιος: Για την δολοφονία των Τεμπών(Παρεα με τον Γέροντα π.Ελπίδιο σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας και Ποιμαντικής Διακονίας)

Is Baby Smurf A Secret Smurf-Fu Master?? 👶💥 The Smurfs 5 Minute Episode ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Ατσαλένια αυγή / Steel Dawn 1987(ΗΥ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑ.Ατσαλένια αυγή .Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

4K African Wildlife: Masai Mara National Park - Real Sounds of Africa - ...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ(Με γράμματα)Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθεια.Με Παρουσιασεις οι Παρακλητικοι Κανόνες στους Αγιους.Πρωτος Παρακλητικός Κανόνας στον Αγιο Λουκα τον Ιατρο επ.Συμφερουπόλεως,τον θαυματουργο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ιορδάνης Ποταμός:Ιερά Μονή του Αγ.Γερασίμου του Ιορδανίτη(Εορταζομενοι Αγιοι.ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ)

Η βαρώνη και ο Προκόπης 1970Γεωργία Βασιλειάδου*(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΙΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Η βαρώνη και ο Προκόπης 1970.Η Ταινεια της Ημέρας.Καλη παρακολούθηση.)

Μωρικά ζώα 4K (60 fps)-Τα αξιολάτρευτα ζώα μωρών που εξερευνούν τον κόσμ...(Οικογένειες Ημερων και Αγριων Ζώων)

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Polar Bear Love 💖 Baby Ice BEAR CUBS Cling to Mama! | TRÈS mignons | это...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.)

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.Νεόφυτος & πως διαχειρίστηκε την μόρφωση των παι...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ -ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)

😱 Monster Garfield ! 😱 - Full Episode HD(Κιν.Σχέδια για τουε Μικρους μας Φίλους με Γκαρφιλντ και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου

10 Σημάδια Που ΔείχνοΠως Τα Νεφρά Δεν Λειτουργούν Σωστά!(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΧΕΔΙΟΥ! Τα μυστικά οπλα του Πούτιν και για Ελλάδα: Εκεί θα χτ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)Καλημέρα.Καλή και Εύλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε και Σημερα Οπως και Καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικα τραγούδια,Γ.Κοινούσης και Ταξιάρχης)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

3 Μαρτίου: Κυριακή του Άσωτου Υιού - Γιατί την είπε ο Χριστός; - Το νόημ...(Κυριακη του Ασωτου Αυριο,και το Νοημα της Παραβολης)

ΆΓΙΟΙ ΕΥΤΡΟΠΙΟΣ, ΚΛΕΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΚΟΣ | Απολυτίκιο | 3 ΜΑΡΤΙΟΥ*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Ευτρόπιου Κλεόνικου και Βασιλίσκου μαρτύρων.)

Άγιος Θεοδώρητος Αντιοχείας - 3 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Αγιο Θεοδωρητο Αντιοχείας)

OMΙΛΙΑ ΙΖ΄Λουκά Του Ασώτου(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανη Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΖ ΛΟΥΚΑ,Λουκ.ι ε,απο τον πρωτ.π.Ευθυμιο Βαρδακα)

Χωριά και παραλίες Άναξος Σκουτάρου Λέσβου Anaxos Lesvos

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ (Ντοκυμαντέρ)

Οι τυχοδιώκτες της ερήμου (March or Die) 1977 -Ελληνικοί υπότιτλοι-

Ιερομόναχος π. Ευφρόσυνος Σαββαΐτης: Κήρυγμα 2/3/2024

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Los Pitufos y los conejos gigantes | Los Pitufos en la aldea perdida | C...(Κιν. Σχεδια για τους Μικρους μας με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

The Flying Deuces | English Full Movie | Comedy Family War(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο διδυμο Χοντρού-Λιγνού.2.Η Ταινεια.Καλή παρακολούθηση.)

Απέκτησαν βήμα και οι "βλαμμένοι"...(Παρεα με τον Γεροντα π,Νεκταριο σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)

Classic Hits Bouzouki Instrumentals from the 60's, 70's and 80's (Volume...(Βολταροντας στα Ελληνικα Νησια μας μετα Μουσικής) Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα 4K - Beautiful Coral Reef Fish στο Aquarium,...(Απογευματινη Μουσική ξεναγηση στις Αγριες Θαλασσες και στους Ωκεανους)Καλό Μεσημέριυριες και Κύριοι.

Laurel and Hardy | The Finishing Touch(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα; με το Αξεχαστο διδυμο Χοντρου-Λιγνού-Λιγνού.Καλήν παρακολούθηση)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο

Ο Άγιος Νικόλαος ο Πλανάς Μέρος Α'(Κλεινουμε σημερα με Ακολουθια και Παρουσιασεις.Στην Συνέχεια με Παρουσίαση,Αφιερωμα στον Αγιο Νικολαο Πλανά Μέρος Α)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΑ - ΗΧΟΣ Α'(ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και ΥΜΝΟΥΣ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικόλαο τον Πλανα)

Βίος Aγίου Νικολάου του Πλανά | Στα Μονοπάτια των Αγίων : Ο άνθρωπος του...(Καθημερινο Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Νικόλαο τον Πλανά.)

Απολυτίκιο αγίου Νικολάου του Πλανά. Θανάσης Δασκαλοθανάσης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικόλαο τον Πλανά)

Ο Κλέφτης της Βαγδάτης The Thief of Bagdad 1940 ταινία online ελληνικ...

Το Πρώτο Σημάδι Που Δείχνει Πρόβλημα Στα Νεφρά - Τι Να Κάνετε!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια σας.)

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΕΡΑΜΑ ΓΕΡΑ(Βόλτα στα Χωρια της Γέρας.ΠΕΡΑΜΑ.)