Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ο Ιππότης Στρούμφαλοτ • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3D Στρουμφακια.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Πως καθαρίζουμε & βράζουμε Παντζάρια: Παντζαροσαλάτα με Βραστά παντζάρια.(Πως να Καθαριστε τα Παντζαρια και να τρα βρασουμε.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι.

ΠΑΤΜΟΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΠΈΛΕΞΕ Ο ΘΕΌΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ(Βολτα στο Νησι της Αποκάλυψις.)Καλημερα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.Καλό Μηνα.

Βίος του Αγ Ιουστίνου του Φιλοσόφου και Απολογητού(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Στην Συνεχεια με Παρουσιαση του Βιου του Αγιου Ιουστινου του Φιλοσοφου και Μαρτυρος απο τον Καθηγητη Θεολόγο.κ.Ευαγγελο Ρωσσόπουλο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ονομάζομαι Γεώργιος Μεταλληνός(ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Μακαριστου π.Γεωργιου Μεταλληνου)

Σύρος | Εξωτικές παραλίες | Βάρη & Αζόλιμνος | Ταξιδιωτικός Οδηγός | Κυ...*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα..ΣΥΡΟΣ.ΠΑΑΡΑΛΙΕΣ)

Ένα "ταξίδι στο χρόνο" στην άγνωστη Θηρασιά(Η ΘΗΡΑΣΙΑ που Αγαπησα,και Καθόλου Αγνωστη.)

The Revenge of Ivanhoe Film in English Full HD 1965, Rik Van Nutter, Gil...(Η ΕXTRA ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ The Revenge of Ivanhoe Film in English Full HD 1965, Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

🎀 Άγιος Πορφύριος: πώς να κόψεις το ΚΑΠΝΙΣΜΑ!! 🎀(Συμβουλες και Νουθεσίες γτου Οσιου Πορφυρίου.)

😂 Garfield annoys John ! 😂 - Full Episode HD(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με Garfield annoys John .Καλή παρακολουθηση)

4K (ULTRA HD) Aquarium-Dive Into The Mesmerizing Underwater Realm, Fish,...(Απογευματινή Μουσική ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς.)

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

10 Ανθυγιεινές Τροφές Που Πρέπει Να Διαγράψετε Από Τη Διατροφή Σας(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

EXACTLY What To Do In ATHENS, Greece(Περιπλανωμενος στις διαφορες πολεις ανα την Ελλάδα,μετα Μουσικης.ΑΘΗΝΑ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

ής

ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ: "Φοβήθηκες να έρθεις" Άγριες μπηχτές για Κούλη(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

🌸 Αναστάσιμοι Ψαλμοί για ψυχική ηρεμία, που φέρνουν το θαύμα άμεσα !!(Καθως Ξημερωνει η Παρασκευή ας ακουσουμε Αναστασιμους υμνους.)Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση Αναστάσιμων Υμνων)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 4 Νοεμβρίου - Άγιοι Νίκανδρος και Ερμείας(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Νικανδρο και Ερμεια τους μάρτυρες.

Άγιος Ερμείας - 31 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανασιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ερμεια τον Μάρτυρα)

Άγιος Μάρτυς Ερμείας 31 Μαΐου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ερμεία τον Μαρτυρα.)

Πανελλήνιες: το μυστικό της επιτυχίας

Οι Θησαυροί του Σολομώντα (2004) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Μωρό Πυροσβέστης • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ

ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Live: 30 Μαΐου 2024 - Πύλη Τ...

Happy Traveller στα Χανιά | ΚΡΗΤΗ | FULL

Baby Animals 4K - Explore The Funny, Surprising World Of Baby Animals Wi...(Συναξη Μικρων Αγριων και Ημερων θηριων του Δασους και της Ζουγκλας ,μετα Μουσικής)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

The Garfield Show - Καλός με τις γατούλες+έξτρα επεισόδιο(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με τον Γκαρφιλντ και την παρεα Του..Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Cheetahs Against All Odds FULL SPECIAL | PBS America(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τεταρτη.

*(Π

Μην αδικείς τον εαυτό σου - Αθανάσιος Μητροπολίτης Λεμεσού(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και ΑκολουθιαΣτην Συνεχεια με Παρουσιαση και Πανιερωτατος Μητροπολιτης Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιος)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Ισαάκιος ο Ομολογητής 30 Μαΐου και άλλοι Άγιοι*(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Ισαάκιο τον Ομολογητή)

Απολυτίκιο Αγ. Ισαακίου του Ομολογητού ηγουμένου Μονής Δαλμάτων - 30 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Ισαακιο του Ομολογητου)

Άλλος για το Μόντε Κάρλο (1951) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Aquarium 4K VIDEO (ULTRA HD) 🐠 Beautiful Relaxing Coral Reef Fish - Rare...(Απογευματινη Μουσική Ξενάγηση στον Αγριο κοσμο των θαλασσών και των Ωκεανών)

Φολέγανδρος 2022: Ένα άγριο και όμορφο ελληνικό νησί*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ)

Αυτό το πάθος Φέρνει την οργή του Θεού! Αμέσως Ξερίζωσέ το! - Άγιος Παΐσ...(Παρεα με τον Οσιο Παίσιο,με Νουθεσιες και Συμβουλες,)

Καλοφωνικό Μέλος - Δοξαστικό των Αίνων τη Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστή...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ της Εορτής)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ 2 Βίκτωρ Ουγκώ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους Απο τα Αριστουργήματα της Παγκοσμιας Λογοτεχνίας.ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ 2 Βίκτωρ Ουγκώ,Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ! Γι'αυτό την έπεσαν σε Πετράκο και Παπ...,*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τεταρτη.

Εσπερινός - Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Εσπερινός - Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής.,και Κλεινουμε με Αυτο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΜΕΣΟΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ Μεσούσης της εορτής ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Μεγαλη γιορτη της Μεσοπεντηκοστης)

Αλλού Τα Κακαρίσματα... 1960 720p(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Αλλού Τα Κακαρίσματα... Η Ταινεια της βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Αρθρίτιδα: Οι Καλύτερες Τροφές Και 5 Φυσικές Θεραπείες Για Τον Πόνο(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

FIRST 8 EPISODES of TMNT (2012) 🐢 | Teenage Mutant Ninja Turtles(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους ΧελωνοΝιντζακια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Οι Άθλιοι (1982) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Οι Άθλιοι (1982)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Πατατοκροκέτες φούρνου με τυρί(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,το Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τι έγινε με την 17ΧΡΟΝΗ Νικολέτα και ετάφη αδιάβαστη! Τι λένε α...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση με τον Δημοσιογραφο κ.Γ.Θεοχαρη)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγ. Ευτυχούς - 28 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ευτυχη)

Παναγιά κρυφτή: το κρυμμένο σε μια σπηλιά ξωκλήσι της Παναγιάς(ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ)

7 Days SAILING the GREEK Islands! POROS and SPETSES, Heaven in GREECE!(ΕΠΤΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)

28 Μαΐου: Άγιος Ανδρέας ο διά Χριστόν σαλός - Ο κόσμος τον κορόιδευε ο Χ...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΑ)

Mother cat gently cares for her cute little cakes.*(ΓΑΤΟΜΑΜΑΔΕΣ και Οχι μονο.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

How a Polar Bear Learns About The Dangers of the Arctic | Our World(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικης.ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

ής

ΒΙΝΤΕΟ 4K Aquarium (ULTRA HD) 🐠 Ήρεμη υποβρύχια ατμόσφαιρα - ήχοι ήχοι ε...*(Απογευματινή Μουσική ξεναγηση στις Αριες θαλασσες και στους Ωκεανούς.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη βδομάδα

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινουσης Χριστιανικα τραγουδια και Ταξιαρχης)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ(με γράμματα)

Εμφάνιση Αγίου Ιωάννου του Ρώσου

🔴 LIVE : Ιερά Αγρυπνία Αγίου Ιωάννου του Ρώσου - ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ - Δίνει ...

Ο Θανάσης Kαι Tο Καταραμένο Φίδι _ του Ντίνου Κατσουρίδη _

UNFORGETTABLE GREEK INSTRUMENTALS - Over Two Hours of the Best Greek Bou...

ΙΩΑΝΝΙΝΑ Επ.1 "Η Πόλη των θρύλων και όχι μόνο..."👍IOANNINA "The City of ...

Η Γενοκτονία των Ποντίων*(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και Αλλα)

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

26 Μαΐου: Κυριακή του Παραλύτου - Το Θαύμα της θεραπείας του Παραλύτου!(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Πως πέφτει η χοληστερίνη χωρίς φάρμακα-Dr Maria Goutou-Θέματα υγείας(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Berth Marks (1929) ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΝΟΣ(RETRO ΓΕΛΙΟΥ με Χοντριο-Λιγνο.Berth Marks Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα,.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

643. Πίστη χωρὶς ἔργα καὶ ἔργα χωρὶς Πίστη θὰ ἀποδοκιμασθοῦν ὁμοίως, Ἀρχ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις-Αφιερωματα.Στην Συνεχεια με τον Αρχιμ/τη π. Σαββα τον Αγιορειτη,με θεμα την Πιστη)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ,ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΟΜΙΛΙΕΣ)Γ'ΜΕΡΟΣANAMNHΣH THΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΗ,Απο τον Αγιο Θεόδωρο. τον Βυζάντιο ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΡΙΝ EΦTA XΡONIA..

Κυριακή του Παραλύτου (Ερμηνεία Ευαγγελίου) | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανά...(OMΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ,Ιωαν.ε 1-15,απο τπν Πανιερωτατο Μητροπολιτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο.)

GREEK SUMMER '24 - SIRTAKI - ZORBA - (OVER 4 HOURS INSTRUMENTALS - With ...(Βολταροντας Μουσικα στα Ελληνικα Νησια και Οχι μόνο.)

Ακροβατούμε όλοι μας !! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ.Καλυψω Δημητριαδη.)

Το τρελοκόριτσο (1958) Τζένη Καρέζη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Μπάρκ...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤο τρελοκόριτσο (1958) Τζένη Καρέζη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Μπάρκουλης.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρκολούθηση)

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Σπίτι χωρίς εικόνες είναι Παράδεισος χωρίς Θεό*(Παρεα με τον Γέροντα π.Νεκταριο σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Aquarium 4K: Ψάρια κοραλλιογενών υφάλων που κόβει την ανάσα σε 4K Ultra ...(Απογευματινή Μουσική ξεναγηση στον Αγριο κόσμο των θαλασσων και των Ωκεανων.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

αι Κυριοι.

The Lives of Animals Around Us: Sheep, Goat, Duck, Lynx, Chicken, Cat, H...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασοιυς και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημερα Καλο και Ευόγημενο Σαββσατοκύριακο.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ - ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΤΟΤΕ ΖΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις,κακι Ακολουθειες..Στην Συνεχεια με Παρουσιαση τον π.Αθανασιο Μυτιλήναιο ,με θεμα τρεχουσας Επικαιρότητας.)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Ομιλία στην Γ΄ Εύρεση της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Γ Εύρεση της Κεφαλής του Τιμιου Προδρομου,απο τον Πρωτοπρ.π.Αντωνιο Χρήστου.)

Taras Bulba 2009, Ελληνικοί Υπότιτλοι c. & English subs c.

Το θαύμα του Ταξιάρχη Αρχιστράτηγου Μιχαήλ | Λυκούργος Μαρκούδης(ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.Το θαύμα του Ταξιάρχη Αρχιστράτηγου Μιχαήλ)

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Amazing Beauty Wildlife 4K 🌿Experience the Peace of Wildlife with Soothi..(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)

Garfield LOVES food! - New Selection(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους.με Γκασρφιλντ και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.)

4K (ULTRA HD) In The Aquarium You Can See Huge Sea Creatures - The Most...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες Θαλασσες και στους Ωκεανούς.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Φυσιολογικές τιμές χοληστερίνης: πότε είναι ανεβασμένη η χοληστερίνη;*(Χρησιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ(Για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λύση,με τον Γεροντα π.Παρθενιο.)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Παρασκευη

Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Αρκαδίας -Φαράγγι Λούσιου ποταμού _ Lousios G...(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιλασεις,Εκκλησιες και Μοναστήρια του τοπου μας Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Αρκαδίας -Φαράγγι Λούσιου ποταμού )Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Τήνο - Μέρος 2ο(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΤΗΝΟΣ.2.)

(Τουρι

Όσιος Συμεών Θαυμαστορείτης - 24 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο γι τον Αυριανό ΣυνΕορταζομενο Αγιο Συμεων τον Θαυμαστορειτη)

Απολυτίκιο Αγίου Συμεών - 24 Μαΐου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης

ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΖΟ (1982) BANANA JOE.Stars: Bud Spencer. Action, Comedy. ΕΛΛΗΝΙ...

Μαρμελάδα φράουλα. Το μυστικό της όμορφης και νόστιμης μαρμελάδας

Happy Traveller στο νομό Ηλείας | Μέρος 2

Έτσι θα ζεις τη λευτεριά !! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη

Πανηγύρι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλλιστεία Αλόγων Παραλία Θερμής ...(Απο τα Πολυτιστικα Δρωμενα της Λεσβου)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Σαββατοκύριακο με την Χάιντι!!! 105´ (Επ 21, Επ 22, Επ 23, Eπ 24, Επ 25)...Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Χαιντι Το Κοριτσι των Βουννων.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

ΕΝΤΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ - Για την 23χρονη που έφυγε ξαφνικά(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Πέμπτη.

ΟΣΙΟΣ ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ 3(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Αφιερωματα.Στην Συνέχεια Οσιος Ευμενιος Σαριδακης 3,Ο Αυριανός Εορταζόμενος Οσιος Ευμενιος.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Αγ. Ευμένιος: Συνέντευξη(ΕΝΑΣ ΣΥΝΧΡΟΝΟΣ ΟΣΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Ο Άγιος Ευμένιος Σαριδάκης ήξερε ποιοι θα βρίσκονται στην κηδεία του!(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ)

Απολυτίκιο Οσίου Ευμενίου - 23 Μαΐου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Οσιο Ευμένιο)

Γλυκό του κουταλιού φράουλα ακόμα και για αρχάριους! ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ζεστό, Παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με τραγανά φύλλα - ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ(Το Επιδορπιο-Γλυκο σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,απο τις Χρυσες Συνταγες)

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

The Garfield Show - Επεισόδιο 9(ΕXTRA Kιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με Γκαρφιλντ και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση)

Ένας άντρας ανάμεσα στις όρκες | Όρκα, Ινδικός Ωκεανός | Το ντοκιμαντέρ ...(Απογευματινη Μουσικη ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου

Ο Πολύτεκνος (1964) Θανάσης Βέγγος(ΕXTRA ΑΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ Πολύτεκνος (1964) Θανάσης Βέγγος.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

дональд дак чип и дейл мультфильм - Микки Маус, Плуто на русском все сер...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρουςμας Φιλους με τον Μικυ και την παρεα τουΚαλή παρακολούθηση.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τεταρτη.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Αρχιμ.Δανιήλ Ψωίνος(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις -ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση-ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον Αρχιμ.π.Δανιήλ Ψωινό με Απαντησεις σε Ερωτησεις)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Άγιος Βασιλίσκος - 22 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Βασιλίσκο τον Μαρτυρα,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Ο Μιχαλιός του 14ου συντάγματος (1962) Κώστας Χατζηχρήστος, Βασίλης Αυλω...

☦️ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ !! Εμφανίστηκε ο Άγιος Κωνσταντίνος και είπε αυτά ... !!!

🇬🇷 Λέσβος | Εξωτικές παραλίες & Κορυφαία μέρη | Πέτρα | Ταξιδιωτικός οδηγός

Χαλαρωτική μουσική για τα νεύρα 🌿 Θεραπευτική μουσική για την καρδιά και...(Απογευματινη Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανους)

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Ο θείος από τον Καναδά (1959) Γεωργία Βασιλειάδου, Γιάννης Γκιωνάκης, Θα...(Η ΕXTRA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ο θείος από τον Καναδά (1959) Γεωργία Βασιλειάδου, Γιάννης Γκιωνάκης,Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολουθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

🌸 Θεϊκοί Αναστάσιμοι Ψαλμοί 20 λεπτά - Διώχνουν το κακό και φέρνουν το θ...(ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ και ΑΛΛΑ)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Αυτό το γλυκό ψυγείου ρολό μπισκότο είναι το τέλειο απογευματινό γλύκισμ...*(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Άγιος Πορφύριος:Τι να κάνω την ώρα του πειρασμού;; (ΛΌΓΟΙ ΑΓΊΩΝ)Κλεινουμε Σημερα με Παρουσιαση και Ακολουθίες.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση. του Γεροντα Οσιου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη .Περι Πειρασμού Ο Λόγος)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Κωνσταντίνος και Αγία Ελένη - Ακούστε παιδιά!(Καθημερινό Εορτολόγιο για παιδια.για τους Αυριανούς Εορταζόμενους ΑγιουςΚωνσταντίνος και Ελένη )

Άγιος Κωνσταντίνος και Ελένη 21 Μαΐου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Κωνσταντινος και Αγια Ελένη)

Παράκληση στον Άγιο Κωνσταντίνο και την Αγία Ελένη(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣΠαράκληση στον Άγιο Κωνσταντίνο και την Αγία Ελένη)

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (1981)Κωμωδία Terence Hill,Bud Spencer. Ε...

💥ΕΚΤΑΚΤΟ !!! Άγιος Παΐσιος: Αυτό είναι για αυτούς που φοράνε Σταυρό στο ...

Αγία Λυδία - 20 Μαϊου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο

ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ | Κρεατόπιτα(Το Συμπληρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο. )

Πραγματική μαρμελάδα φράουλα «Πέντε λεπτά»! Γεύση Υπέροχη!(Φτιαχτε την ...σε πεντε λεπτα.Δειτε την Συνταγή)Φτιαξτε την σε 5 λεπτα. ) Καλό Απόγευμα Φιλές και Φιλοι μου

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Superman (DCAU) Powers and Fight Scenes - Justice League Season 2(,Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους,Επιστημ.Φαντασίας και Superman (DCAU)Καλή παρακολούθηση)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι.

Νότια Εύβοια | Τα όμορφα τοπία, η καταπράσινη φύση & οι παραλίες με την ...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τηην Ελλάδα.Νότια Εύβοια )Καλημερα Καλη και Ευλογημένη Βδομαδα

Ποτέ να μην υποτιμάς τον άλλον - Η ανωτερότητα του καθηγητή απέναντι στο...(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιιασεις-ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.Στην Συνεχεια μετην Παροτρυνση να μην υποτιμάμε τον Αλλο.)Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΑΣ ΛΥΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΣΙΑΣ 20 Μαϊου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Λυδια την Φιλιππησία

Αγία Λυδία - 20 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Λυδια την Φιλιππισία)

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ [τώρα] ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (2024)Βόλτα με την Ηλεκτρα,τον Ευτυχη και το Happy Traveller στην Ελλάδα στην Ευρωπη και στον Κόσμ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ )

Μα... Έχει χείλη η καρδιά;;... - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ.Καλυψω Δημητριάδη.)

🔴 LIVE : Ταξιάρχης Μανταμάδου - Πανηγυρική Θεία Ψαλμωδία | ΣΗΜΕΡΑ γιορτά...(Ζωντανη Συνδεση απο τα Σημερινα γιορταστικά δρωμενα.)

1

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Θεραπευτική μουσική για αγχώδεις διαταραχές, φόβους, κατάθλιψη και εξάλε...(Απογευματική Μουσική Ξεναγηση στον Αγριο Κόσμο των Θαλασσων και των Ωκεανων.)Καλό Απογευμα Φίλες καιο Φίλοι μου.

Cute Baby Animals - Αστεία άγρια ​​χαριτωμένα ζώα με χαλαρωτική μουσική ...)Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Μέγας Πολύαρχιερατικός εσπερινός, Ταξιάρχης Μανταμάδου παραμονή των μυρο...(Απο τον Χθεσινό Εορτασμό στην Ιερα Μιονη των Παμμεγιστων Ταξιαρχων Μανταμάδου)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια Γ.Κοινούσης και Ταξιαρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ (19.5.2024) Κυριακή Γ´ από του Πάσχα (Των Μυροφόρων)ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣΑΓΡΥΠΝΙΑ (19.5.2024) Κυριακή Γ´ από του Πάσχα,των Μυροφορων)

Απολυτίκιον Αγίου Πατρίκιου Προύσσης, Ακάκιου, Μενάνδρου, Πολύαινου Μάρτυρα

π. Θ. Ζήσης. Κυριακή των Μυροφόρων.(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ,Μαρκ.ι ε 43 ι στ 8,απο τον πρωτοπρ.π.Θ.Ζηση.)

Snows of Kilimanjaro 720p restored | Classic Adventure Drama Movie

Lipsi - Λειψοί(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΙΨΟΙ.ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ)

Успокаивающая музыка для нервов 🌿 Музыкотерапия для сосудов и крови, рел...

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(Περιηγηση στους Χωρους της Μονης του Ταξιαρχη,απο τον π.Ευστρατιο.)

Προεόρτιος Θεία Λειτουργία τῆς ἑορτῆς τῶν Μυροφόρων, 18-05-2024(ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΑ./ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ )Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Γι

Λαχταριστό, πεντανόστιμο μπισκοτογλυκό έτοιμο σε 10 λεπτά, ΧΩΡΙΣ ψήσιμο,...(Το Επιδορπιο-Γλυκο σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Kαλοκαίρι με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 150´ 🌳🌻 🌳| Χάιντι Official(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με την Χάιντι και την Παρεα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο.

Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Ο Θρηνος της ΠαναγιαςΠαραδοσιακό Κύπρ - 2024(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

lukiluk ( carefree rider) Greek Subtitles ( ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ )Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣlukiluk ( carefree rider) Greek Subtitlesη Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Η Λέσβος γιορτάζει τον Ταξιάρχη του Μανταμάδου(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ για το Μεθαυριανό Μεγαλο Πανηγυρι του Ταξιαρχη Μανταμάδου)

Κουφονήσια: Χορεύοντας στο λιμάνι ....(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ)

Και σένα περιμένω!... - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτέρα κ.Καλυψω Δημητριαδη,σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)

Απόδραση στην Κέα-Τζια | Kea-Tzia Island, Cyclades, Greece(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΕΑ,ΤΖΙΑ)

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Superman | Kids Greatest Cartoon Compilation | Bud Collyer | Joan Alexan...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με Επιστ,Φαντασίας ταινεια.Καλή παρακολουθηση.)

ΠΟΛΥ ΜΗΛΟ, ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ!(Φτιαχτε το μονοι σας το Επιδορπιο Γλυκο σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου

🐯🐯🐯with mom #tigercub #tiger #kitten #foryou #fpy #cute #kitty(Παρεα με τα Άγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΤΙΓΡΕΙΣ.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Μην απογοητεύεσαι - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(Παρεα με τον Γέροντα Πανιερωτατο Μητροπολίτη Λεμεσου κ.κ.Αθανάσιο)Καλημερα Καλή και Ευλογημενη Παρασκευη.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ η ωραιότερη θαυματουργή παράκληση στον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Ακολουθια και την ωραιότερη θαυματουργή παράκληση στον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Πανήγυρι στο Παλαιοχώρι Λέσβου Παναγιά η κρυφτή 13/05/2024(Μια Ακόμα Παναγια Κρυφτή.13/5/2024)

Άγιος Ανδρόνικος και Ιουνία 17 Μαΐου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανούς Εορταζόμενους ΑγίουςΑνδρόνικος και Ιουνίας )

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (IOANNINA) 2023 4K (2160p) Τα καλύτερα αξιοθέατα ( Κάστρο-Μουσε...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την ΕλλάδαΙΩΑΝΝΙΝΑ (IOANNINA) 2023 4K (2160p) Τα καλύτερα αξιοθέατα)

Pirates of Tortuga (1961)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣPirates of Tortuga (1961)Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.

Harsh African wilderness 4K🌿Majestic wildlife in the serene African Sava...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στον Αγριθο Κόσμο της Ζουγκλας και του Δασους μετα Μουσικής

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Ιερα Πανηγυρις Παναγιας Σπηλαιωτισσας η Κρυφτης(3)Στιγμιοτυπα.Η Ωρα του ...(Απο το Πανηγυρι του Χωριου στην Μπλιώτσα.και του Χρονου.Χριστός Ανεστη.)

Smurfette Learns to Relax w/ Lazy Smurf! 😴 The Smurfs Full Scene | Nicke...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3D Στριουμφάικια.Καλη παρακολουθηση.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Polar Bear Love 💖 Baby Ice BEAR CUBS Cling to Mama! | TRÈS mignons | это...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ) Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Αλτ και σ΄ έφαγα, εδώ Προκόπης (1969) Φίλιος Φιλιππίδης, Νίκος Τσούκας*(ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ. ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΑλτ και σ΄ έφαγα, εδώ Προκόπης (1969) Φίλιος Φιλιππίδης, Νίκος ΤσούκαςΗ Ταινεια τησ Βδομάδας

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ_16-5-2024(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιοασεις και Ακολουθερια.Στην Συεχεια με Ακολουθια)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Του Οσίου Θεοδώρου του Ηγιασμένου. Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο.(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Θεοδωρο τον Ηγιασμενο.)

Απολυτίκιο Αγίου Θεοδώρου του Ηγιασμένου και Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Θεόδωρο τον Ηγιασμένο και Αγιου Νικολαου εκ Μετσόβου)

ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΙ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ (1983) GO FOR IT. Terence Hill, Bud Spencer. ΕΛ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΙ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ (1983)Η Ταινεια της Ημερας.Καλή παρακολούθηση.)

5 Μοναστήρια που Κόβουν την Ανάσα**(ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Η εντυπωσιακή φωκοσπηλιά στη Δονούσα || #ΠαραλίεςΕλλάδα(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΔΟΝΟΥΣΑ.)

Με της ψυχής το άϋλο !!.. - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ.Καλυψω Δημητριάδη. σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας.)

Aquarium 4K🐠Healing Stress, Anxiety and Depressive States, Heal Mind, Bo..(Απογευματινη Μουσική ξεναγηση στον Αγριο κόσμο των θαλασσων και των Ωκεανων)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ (The Garfield Movie) - official trailer (μεταγλ)Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τον Γκαρφιλντ και την Παρεα του.Καλή παρακολούθηση.(Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ Νηστίσιμο Γιουβέτσι με Γαρίδες σε 20' - Dimitris Michailidis(ΓΙα το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιαστο η Εναλλακτκή σας Λυση)Καλημερα.Καλη και Ευλογημενη Τετάρτη

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ_15-5-2024(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις -Αφιερωματα και Ακολουθειες.Στην Συνεχεια με Ακολουθεια και ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ_15-5-2024)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Αχίλλιος - 15 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Αχίλειο)

Απολυτίκιο Αγίου Παχωμίου - 15 Μαΐου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Παχωμιο)

Καίγομαι από τον πόθο !!.. - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη

The Messengers | Full Movie | Scott West | Jeff Kribs | Merk Harbour | R...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣThe Messengers | Full Movie | Scott West | Jeff Kribs.Η Ταινεια της ΒδομάδαςΚαλη παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Aquarium 4K VIDEO ULTRA HD - Coral Reefs & Colorful Sea Life - Sleep Rel...(Απογευματινή Μουσική Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες των Ωκεανων,μετα Μουσικής)

Ο Ιππότης Στρούμφαλοτ • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

African Wildlife 4K - Η ομορφιά της Αφρικής πριν από 100 χρόνια - Εξερευ...(Παρεα με τα Αγρια Ζώα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κυριοι.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ EUROVISION! Τους ξεμπρόστιασε. Ελλάδα και Ισραήλ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επικαιροτητα με τον δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.)Καλημερα.Καλη και Ελογημένη Τρίτη.

Προσευχή στην Παναγιά για να μας κρατάει υπό την Σκέπη Της και να μας χα...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Προσευχες.Στην Συνεχεια η Προσευχή στην Παναγια μας για να μας Φιλάει απο κάθε κίνδυνο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

π. Αθανάσιος Γιουσμάς: Άγιος Θεράποντας, Επίσκοπος Κύπρου.(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεράποντα επ.Κυπρου,απο τον Πρωτοπρεσβ..π.Αθανάσιο Γιοσμα.)

Άγιος Ισίδωρος ο εν Χίω - 14 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ισιδωρο τον εν Χίω,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγίου Θεράποντος - Ιωάννης Σταύρου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Θεραποντα.επ.Κυπρου)

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΘΩΜΑ! Για αυτό τους την έπεσαν για την σκόνη

8 Hours - Great White Sharks - RELAX, SLEEP, MEDITATE, MUSIC | Great Esc...

Kαλοκαίρι με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 150´ 🌊🌳🌻 | Χάιντι Official

LIVE 207 ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις.Πρωτη Παρουσιαση απο τον Πανοσιολογιωτατο Αρχιμ/τηπ.Αντωνιο Στυλλιανίδη)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα

Αγία Γλυκερία 13 Μαΐου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτιτλους για την Αυριανη Εορταζόμενη Αγια Γλυκερια.)

Ο Άγιος της ημέρας - 13 Μαΐου - Αγία Μάρτυς Γλυκερία(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτίτλους για την Αυριανη Εορταζομενη Αγία Γλυκερία.)

Ποικιλία θαλασσινών με ρύζι~ Seafood with rice(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιατο με ποικιλίες.)

Αλλού Τα Κακαρίσματα... 1960 720p(ΕXTRA TAINEIA TOY ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Αλλού Τα Κακαρίσματα... 1960 Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλη παρακολούθηση)

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ_13-5-2024(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΑΥΡΙΑΝΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ.)

ВОССТАНОВЛЕНИЕ НЕРВНОЙ СИСТЕМЫ 🌿 Нежная музыка, успокаивает нервную сист...

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! HAPPY TRAVELLER στους ΟΘΩΝΟΥΣ*(Βόλτα με την Ηλεκτρα,τον Ευτυχη και το Happy Traveller,στον Κόσμο,στην Ευρωπη και στην Ελλάδα.ΟΘΟΝΟΥΣ

Μονοήμερη στη Δονούσα-Mini Vlog(BlogSpot και Δονούσα.Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΔΟΝΟΥΣΑ)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

African Wildlife 4K🌿Journey into the Heart of the African Wild with soot...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής)Κα0λό Μεσμεροι,μέριΚυριες ακ Κύριοι.

ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ! Επείγον για την Eurovision. H Ελλάδα και ο*(ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη,με Επικαιρα Θεμα.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλενουμε και σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης,Χριστιανικά τραγούδια,και Η Λύσις Ειναι Μία Χριστος Εξομολόγηση Θ.Κοινωνία)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Χριστός Ανέστη μέσα από τον Παράδεισο …(Απο τον Μακαριστό Γεροντα π.Φωτη Λαυριωτη.)

τ

Κυριακή του Θωμά, Ομιλία Γέροντος Γαβριήλ - 09/05/2021.(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ.,Ιωαννου Κ19-31,απο τον Γέροντα Γαβριήλ.)

Το τρελοκόριτσο (1958) Τζένη Καρέζη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Μπάρκ...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤο τρελοκόριτσο (1958) Τζένη Καρέζη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Μπάρκουλης.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση).

ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ(ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΗΜΩΝ)

Gargamel's Mom Gets Smurfs for Mother's Day?! @TheSmurfsEnglish(και 3D Στρουμφακια για την Διασκεδαση για τους Μικρους μας Φιλους με Επιλογη)

των Μικρωμ μας Φίλων

Εμένα με δέχεται ο Χριστός κοντά Του;(Παρεα με τον Γεροντα π.Αθανάσιο σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας,και Πομαντικής Διακονιας)

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Happy Traveller στην Κάλυμνο! FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Ηappy Τraveller στον κοσμο στην Ευρώπη και στην ΕλλάδαΚΑΛΥΜΝΟΣ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Πούντα, η ζέβρα(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια και τουΔασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

The Garfield Show - Η εξέγερση των τρωκτικών(Κιν.Σχεδια για τους Φίλους μας με Γκαρφιλντ και την παρεα των.Καλή παρακολούθηση.)Καλημερα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

με

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ~ Ορθόδοξες προσευχές(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Ακολουθιες και Παρακληση στους Νεοφανεις Αγιους Μαρτυρες της Λεσβου.Να Εχουμε τη Χαρη των και την Προστασία των.)Καλυνυχτα.Καλό Ξημέρωμα

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟ(4).Δευτερα 6/5/24(Mια Ματια στα δρωμενα τα Πολιτιστικα του Δημοτικου Διαμερισματος Παλαιοκήπου)

11/05/2021 - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΦΩΤΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ)ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

π. Νικόλαος Μανώλης, (Γ΄) Οι Θεσσαλονικείς άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος-δ...(ΟΜΙΛΙΑ για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγιους Κυρίλλου και Μεθοδιου Φωτιστων των Σλάβων,απο τον Μακαριστο Γέροντα π.Νικολάου Μανώλη.)

Οι Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος rtva(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγιους Κυριλλου και Μεθοδιου των Φωτιστων των ΣλαΒων)

Π. Θεόδωρος Ζήσης - Περί των Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσ/νικέων φω...(ΟΜΙΛΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσ/νικέων φωτιστων των Σλάβων.,απο τπν Πρωτοπρεσβυτερο π.Θεόδωρο Ζηση.)

Maciste contre le cyclope - Péplum HD by Franciné - Film Français(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ο Μασιστας εναντια στον Κυκλωπα Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)δας.Καλή παρακολούθηση.)

🌄👸☀️ Σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 150´ 🌄👸☀️(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με την Χαιντι το κοριτσι των Βουννών.Καλή παρακολούθηση.)

Wilderness Retreat: Finding Peace in Nature's Embrace(Παρεα με τον Αγριο Κοσμο των θαλασσων και των Ωκεανων.)

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen | Jodellied | Disney NL(Ολιγον απο την Χιονατη και Οι 7 ΝανοιΚαλή παρακολούθηση.)

Pluto’s Party | A Classic Mickey Cartoon | Have A Laugh(Κιν Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με τον Μικυ και την Παρεα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Сердце замерло! Как папа тигр играл с малюсеньким тигренком и ухаживал з...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΤΙΓΡΕΙΣ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Φούρνοι | Το καταλληλότερο νησί για όσους θέλουν να χαλαρώσουν & να γαλη...(Τοριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΦΟΥΡΝΟΙ ΙΚΑΡΙΑΣ)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Παρασκευή

Μὴ μοῦ ἅπτου, Τί σημαίνει αὐτὸς ὁ λόγος του Ἀναστάντος, Ν. Σωτηρόπουλου,...(Κλεινουμε και Σημερα με Παρουσιάσεις.Ατην Συνεχεια με τον Λογο καιτου Μακαριστου κ,Νικολαου Σωτηρόπουλοπερι Αναστασεως του Χριστου)Καληνυχτα Καλο Ξημερωμα.

Μονή της Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή-Αγίασμα της Παναγίας Μπαλουκλιώτισσας #...

Απολυτίκιον Της Ζωοδόχου Πηγής (Γεώργιος Φανάρας)ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζομενη Γιορτη της Ζωοδοχου Πηγης

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΔΕΥΤΕΡΑΣ Στον Παλαιοκηπο.(Δευτερα.6/5/24)

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στα Ζαγοροχώρια - Μέρος 2ο*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα,με τον Τασο Δούση.ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ.2.)

LIVE: ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 9 Μαΐου 2024 Ζωντανά - Κέρκυρα)ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑLIVE: ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 9 Μαΐου 2024 Ζωντανά - Κέρκυρα)

ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROVISION! Θα συμβεί στον τελικό. Η Ελλάδα(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)

ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 2024 Live: ΟΡΘΡΟΣ & ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 10 Μαΐου Ζωντανά - Πύ...*(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Amazon Animals 8k - Υπέροχη ταινία άγριας ζωής με χαλαρωτική μουσική (Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

(Απογευματινη Μουσική

Παξοί Αντίπαξοι (Γάιος, Λάκκα, Βουτούμι) Paxos Antipaxos (Gaios, Lakka, ...(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλαδα.ΠΑΞΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.)

Μακαριστός Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρός Κοσμάς: Γνωρίζω......(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις-ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.Πρωτη Παρουσιαση, με τον Μακαριστο Αιτωλιας και Ακαρνανίας κυρος Κοσμας)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Άγιος Χριστόφορος - 9 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο γιατον Αυριανό Συνεορταζομενο Αγιο Χριστοφορο ,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ 9 Μαΐου (Με υπότιτλους)ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ Ιερα ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ 9 Μαΐου )

ΥΠΕΡΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ για να ηρεμήσει το μυαλό, να σταματήσει να σκέφτετα...(Βραδυνη Απογευματινη ξεναγηση στον Αγριο Κοσμο των θαλασσων και των Ωκεανων)

7 Μαΐου: Άγιοι Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη - Ο βίος και το μαρτύριο των Α...(Ο Βιος των Νεοφανών Αγιων και ΝεοΜαρτυρων της Λεσβου.Ραφαηλ Νικολάου και Οσιοπαρθενομαρτυρος Ειρήνης)

Ocean 4K - Sea Animals for Relaxation, Beautiful Coral Reef Fish in Aqua...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς)

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης – Λόγοι & Διδαχές 4*(Συμβουλες και Νουθεσιες απο τον Οσιο Παίσιο.)

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Στρουμ-Φου • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φιλους με 3D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Οι δύο αλήθειες !!.. - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ.Καλυψω Δημητριάδη σε θεματα Εκτακτης Επικαιροτητας.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

ΠΑΣΧΑ 2024 με τον π.Αντώνιο(ΕΚΤΑΚΤΗ.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ/τη παιδοψυχολόγο π.Αντωνιο Στυλιανάκη,και ζωντανα καθε Κυριακή Απόγευμα στος 7.30 μ.μ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Λαμπροτετάρτη.

Μ.Σάββατο ο Χριστός βρίσκεται ήδη στον Άδη γι'αυτό ..... Αποκάλυψις(Γιατι το Μεγα Σαββατο Νηστευεται...?Απο τον π.Σαββα τον Αγιορειτ,και Κλεινουμε ,με αυτο )Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

26.09: Μετάσταση Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου - Repose of the Holy Apostle...I(Kαθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανη Εορταζόμενη Μετασταση του Αγιου Ιωαννου του Θεολόγου.)

Ήταν όλοι τους κορόιδα (1964) Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου, Νί...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΉταν όλοι τους κορόιδα (1964) Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου, Η Ταινεια της Ημέρας.Καλή παρακολουθηση)

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Ιερουσαλήμ - Μέρος 1o(Τουριστικοί Προορισμοί ανα τον Κόσμο με τον Τασο Δούση.ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.1.)

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ & ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! «Δεν είμαι μόνος μου, πίσω μου…» Θ...(ΕΚΤΑΚΤΗ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσ/φο κ.Λ.Πάσχο.)

4K Stunning Underwater Wonders of the Red Sea + Relaxing Music - Coral R...

Macaw and Sun Conure | Τα πιο πολύχρωμα πουλιά σε 4K UHD | Ήχος πουλιών(Με τον Ηχο των Εξωτικων πουλιων Χριστος Ανέστη..)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

ΜΜ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

8K Ultimate Animal Kingdom 🐾THE GREATNESS of life on Earth | Cinematic ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι

Προσευχή για το την γλωσσοφαγιά και το κακό μάτι(Μην τρεχετε στις ξεματιάσττρες Δειβαστε την ΕυΧη.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Λαμπροτριτη

ΑΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΧΗΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Υμνους Επικαιροτητας,Στιην Συνεχεια με ΑΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΧΗΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ,)Καληνυχτα.Καλο ξημερωμα.

Οι Άγιοι Νεοφανείς μάρτυρες της Λέσβου!!Ραφαήλ-Νικόλαος και η Αγία Ειρήνη(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους ΑγιουςΡαφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης)

Απολυτίκιο Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Νεοφανεις Αγιους,της Λεσβου Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης)

ΟΙ 2 ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΤΟ 2025(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πανοσιολογιώτατο παιδοψυχολόγο π..Αντώνιο.και καθε Κυριακή Απόγευμα στις 7,30 μ.μ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

Κυριακή 5 Μαΐου 2024

ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ! Παγκόσμια ανακοίνωση σοκ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημισιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Μοσχάρι κοκκινιστό |Yiannis Lucacos(Για το πιατο της ΛαμπροΒδομαδας απο τον Γιάννη)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.

Διαβάστηκε σε 12 γλώσσες το Αναστάσιμο Ευαγγέλιο | Ethnos(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις.Στην Συνεχεια με την 2η Παρουσιαση με την Παραδοσση γιια την Διαδοση του Ευαγγελιου σε Ολους της Γλωσσες)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ 23 Απριλίου (με υπότιτλους)ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ 23 Απριλίου )

Το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο - 2ο μέρος (ταινία - ελληνική αφήγηση)

Χαλαρωτική μουσική για ανακούφιση από το άγχος 🌿 Από το άγχος, την κατάθ...

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Κρήτη 4K - Χαλαρωτική μουσική μαζί με την όμορφη φύση - Beautiful Nature...

Baby Animals 4K - Lovely Animal World with Sothing Relaxation Ambiance Κ...

Ὁ Μητροπολίτης Αἰτωλίας κυρός Κοσμᾶς Γιὰ Τὸν Ἅγιο Καλλίνικο Ἐδέσσης (ΒΙΝ...

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Το κατέγραψε η κάμερα. Μπροστά σε όλους

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 2024 LIVΕ: ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ Ζωντανά - ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΑΝ...(ΤΟΠΙΚΑ/ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ-ΔΡΩΜΡΝΑ.ΝΑ,ΠΑΣΧΑΛΙΑ 2024)

Η Πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (1964) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΠΑΣΑΙ (Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ)

Baby Animals 4K - Lovely Animal World with Sothing Relaxation Ambiance Κ...

ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ 2024 | Ιεροσόλυμα 2024 | Holy light | Jerusalem ...*(Η ΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.)

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Serifos Island, Greece June 2022 Day 10 - Livadakia Beach, Livadi, Seri...(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΕΡΙΦΟΣ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

"Ω γλυκύ μου έαρ"("Μια προσευχή για την Ελλάδα" Σταμάτης Σπανουδάκης Ηρώ...(Απο την Χθεσινοβραδυνη Πανδαισια των Εγκωμιων απο την Γλυκερια)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Αφιέρωμα στην Κύθνο - Best of Kythnos, Cyclades, Greece*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΥΘΝΟΣ.Καλή Ανασταση Κύθνος.)Καλημέρα.Καλο 21και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο.

Άρατε πύλας, οι άρχοντες υμών(Tα Εθιμα για το βραδυ του Μεγαλου Σαββατου.)Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις σημερα.με Ηθη και Εθιμα του ΠΑΣΧΑ.Στην Συνεχεια με Ηθη και Εθιμα του ΠΑΣΧΑ)Καληνύχτα,Καλο Ξημέρωμα

Ακολουθία του Εσπερινού του Πάσχα και Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου -...

SPACE αυγά σε φλούδες κρεμμυδιού χωρίς χημικά❗️Πώς να βάψετε τα αυγά με ...

03/05/2024. 07:00 μ.μ. ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ

Tο πιο ειδεχθές αντίδωρο !! - Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη(Παρεα με την Πρεσβυτερα κ,Καλυψω Δημητριαδη σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)

ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Πανοσιολογιωτατο Αρχιμ/τη,παιδοψιχολόγος π.Αντωνιο,και Ζωντανα καθε Κυριακη Απόγευμα σιις 7.30 μ.μ.

Molyvos Lesvos, GREECE // Μόλυβος Λέσβου (Μήθυμνα) // Drone Video*(Ντρονιασμένος Μολυβος.ΤουριστικοίΠροορισμοί ανα την Ελλάδα.ΜΟΛΥΒΟΣ.ΛΕΣΒΟΣ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Four Cheetah Cubs Playing With Mom(Γατοπαρεες εν δρασει.)Καλό Μεσημερι Κυρίες και Κύριοι

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ & ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! «Δεν είμαι μόνος μου, πίσω μου…» Θ...(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πασχο.)Καλημέρα Καλή και Ευλιγημένη Μ.Παρασκευη.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΑΘΩΝ (12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ) ΑΠΟ Ι.Ν.ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεα με Ακολουθεια η ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΑΘΩΝ (12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ) ΑΠΟ Ι.Ν.ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Το συγκλονιστικό Μοιρολόι της Παναγίας - Ο λαϊκός θρήνος της Μεγάλης Εβδ...*(Το Μοιρολοι της Παναγιας που Ψαλουν στους Επιταφιους)

Ο Βαραβάς που σώθηκε χάριν του Χριστού μας τενία ,η Ζωή του μετά, και η ...(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΒΑΡΑΒΑΣ.Ο Βαραβάς που σώθηκε χάριν του Χριστού μας ταινεια ,η Ζωή του μετά,Η ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Λάζαρος... ο φίλος του Χριστού

Asterix the Gaul (1967) 4K REMASTERED

2/5/2024 | ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΘΩΝ | ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ κ.κ. ...

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Journey Into the Wild: Spectacular Encounters with Wild Animals #nature ...

Μεγάλη Πέμπτη εσπέρας - Ακολουθία Των Αχράντων Παθών - (όρθρος Μεγάλης Π...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ-ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ-Ακολουθία Των Αχράντων Παθών -)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Is Baby Smurf A Secret Smurf-Fu Master?? 👶💥 The Smurfs 5 Minute Episode ...(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους; με 3 DΣτρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημέρι Κυρίες και Κύριοι

ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ! Παγκόσμια ανακοίνωση σοκ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Μ.Πεμπτη.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 2024 - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live: 2 Μαΐου Ζωντανά - Πύλη Τρικάλων(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις,και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Ακολουθια και ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live: 2 Μαΐου Ζωντανά - Πύλη Τρικάλωνα)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Ο Μυστικός Δείπνος - Ακούστε παιδιά!*(Καθημερινο Εορτολογιο για παιδια)

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ - 2ο μέρος (ταινία - ελληνικοί υπότιτλοι)Η Εναλλακτική ταινεια των Ημερων.Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ - 2ο μέρος.Καλή παρακολούθηση.)

Ακολουθία του Νιπτήρος | Ιερός Καθεδρικός Ναός Τιμίου Προδρόμου | Νεάπολ...

Funny Money 🔍 Inspector Gadget | Full Episode | Season One | Classic Car...

Κέρκυρα | Η περιφορά του Eπιταφίου - Μ. Παρασκευή 03 Μαΐου 2024

2 Μαΐου: Μεγάλη Πέμπτη - Ο Μυστικός Δείπνος - Η Υπερφυής προσευχή του Κυ...

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΝΥΜΦΙΟΥ(1)Απο τον Ιερο Ναο Παμμεγιστων Ταξιαρχων Δημ.Διαμ/ος Π...