Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Μεταμορφωση του Σωτηρος ημων Ιησου Χριστου.Ευριακη 6/8/24 Τεταρτο μερος....(Απο την Γιορτη της Μεταμορφώσεως η Ωρα του Κερασματος,στου Παντελή το Κτημα.)

Απο τον Αγιο Γεωργιο,παρακολουθειτε αποσπασματα,προς απιδιας Λακο απο τ...(Απο τα Παλεια Γυρισματα στον Αγιο Γεωργιο Απιδιας Λάκο,στην Γιορτη της Μεταμορφωσης)

Η Ωρα της Φανουροπιτας.(Ευριακη 27/8/24)Αγιου Φανουριου του Μεγαλομαρτυρος.(Ματια σε Ενα Παραδοσιακό Εκκλησακι στην Ευριακή Λεσβου,στον Ταξιαρχη, στην Εορτη του Αγιου Φανουριου.)

Σας δίνω το Μυστικό για Σπιτικούς & Αφράτους Κολοκυθοκεφτέδες! Η Απόλυτη...(Η Εναλλακτική σας Λύση για τπο Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)

Untamed Forest Creatures 4K 🐒 Soothing Piano Harmonies Exquisite Explora...(Απογευματινη Μουσικη Ξεναγηση στον Αγριο κοσμο της Ζουγκλας και του Δασους μετα Μουσικής)

🏖️No beach for Garfield!😿 Funny episodes compilation Garfield & Co.(Κυν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους και Γκαρφιλντ..Καλη παρακολούθηση.)

Friendly Locals And Hot Springs: Beautiful Kythnos Island Greece 🇬🇷(Οι Εναλλακτικοί στους Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΚΥΘΝΟΣ.)

The Greek island of Symi is just so pretty...(Τουριστκοι Προορισμοι ανα την Ελλάδα,και Ξεχασμενα Κάπως.ΣΙΜΙ.Δωδ/νησα)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Xαμός στο Mega όταν τον αποκάλεσε Εισαγγελάτο(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα Αν Τρώτε 5 ΚΑΡΥΔΙΑ Κάθε Μέρα! (Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Κυριακη

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδιο με Γ.Κοινούσης,και Χριστιανικά τραγούδια και Ταξιάρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΧΟΛΕΙΟ.•´¸.•*¨) ¸.•*¨) ΠΑΣΧΑΛΗΣ&OLYMPIANS>Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΡΗ/.Καλή Αρχη.Καλή Προοδο παιδιά.)

✝️ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΤΟΥ - ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΤΟΥ - ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)

Τζεβελέκος / Ο Ταρίφας (1987)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Τζεβελέκος / Ο Ταρίφας (1987)ΗΤαινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση

Κατάθεση Αγίας Ζώνης - 31 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανη Εορταζομενη Καταθεση της Αγιας Ζώνης)

Julio Iglesias Mix 30 Éxitos Románticos - Julio Iglesias Todos Sus Grand...

Bébé MALEFIQUE• Les Schtroumpfs 3D • Dessins animés pour enfants(ΚΙν,.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)

(Η Εναλλακτική σας Λύση και στα Κιν.Σχεδια

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

002 Agenti Segretissimi - Πράκτορες 002, επιχείρησις Μόντε Κάρλο (1964) ...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Πράκτορες 002, επιχείρησις Μόντε Κάρλο (1964)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ με το διδυμο του Γελιου Φραγκο Φραγκυ και Τσιτσιο Ιγκρατσια..Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

💞Garfield has found a very affectionate teddy bear🧸 Compilation of funny...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Γκαρφιλντ.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Cheetahs Against All Odds FULL SPECIAL | PBS America*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλημερα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

31 Αυγούστου: Η κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου - Η συγκλονιστική...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση.,και Η κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου - Η συγκλονιστική Ιστορια.)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Κοντάκιο, οίκος, συναξάρι | Ύμνοι επί τη καταθέσει της Τιμίας Ζώνης της ...(ΥΜΝΟΙ ,ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και Κοντακια. για την Αυριανή Εορταζόμενη Καταθεση της Τιμιας Ζωνης της Υπεραγιας μας Θεοτόκου.)

31 Αυγούστου: Η κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου - Η συγκλονιστική...(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανη Εορταζόμενη Καταθεσης της Τιμιας Ζωνης της Υπεραγιας μας Θεοτοκου.)

Οι Άμποττ και Κοστέλο στην Αφρική (1949) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Όλες οι ανησυχίες σας θα εξαφανιστούν αν ακούσετε αυτή τη μουσική🌿 Η χαλ...

ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΑΜ ΤΟΥ Β.ΜΑΡΙΝΑΚΗ με Λάκη Λαζόπουλο - Τους αποτελειώνει

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

PETRA | LESVOS, GREECE | ΠΕΤΡΑ | ΛΕΣΒΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ - Visit Lesvos(ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΕΟΟΡΙΜΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΕΤΡΑ.ΛΕΣΒΟΣ)

Garfield LOVES food! - New Selection&*(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με τον Γκάρφιλντ και την παρεα του.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Εύκολοι Κολοκυθοκεφτέδες Φούρνου ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ και από Τηγανητοί | Δημήτρης ...*(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιαατο η Εναλλακτική σας Λύαη,ως προς το Συμπλήρωμα για το Αυριανό Μεσημεριανο σας πιατο)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Γεμιστά Κολοκυθάκια, μαγειρεμένα στην κατσαρόλα & ένα βελούδινο Αυγολέμο...ΖΖΖΖ(Για το ΑυριανοΜεσημερισανό σας πιατο,η Εναλλακτική σας Λυση.)Καλημερα ,Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Τι να κάνω όταν ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ; | Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθία..Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Οσιος Πορφύριος)Καληνυχτα.Καλο Ξημερωμα.

Πώς να Φτιάξω Σπιτικό Μηλόξυδο Κλασσική Συνταγή

ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2024 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 30 Αυγούστου Ζωντανά - Πύλη ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2024 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 30 Αυγούστου Ζωντανά )

Η αγριόγατα του Γουέστ (1971) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΗ αγριόγατα του Γουέστ (1971) [HD 720pΗ Ταινεια τησ Ημερας.Καλή παρακολουθηση.)

Smurfette Finds Her Inner Warrior! w/ Blossom & Lily | 30 Minute Compila...

Πώς να ξαναβρούμε το χαμένο μας πνευματικό μονοπάτι (Μητρ. Λεμεσού Αθανά...(Πνευματιοκός Οδηγος απο τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο.)

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Αυτή η Ελληνική Συνταγή έχει τρελάνει τους Πάντες!! Γεμιστές Κόκκινες πι...*(Η Εναλλακτικη σας Λύση για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιατο.)

ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ με τον "Προσωπικό Αριθμό;" #skaitvgr #mitsotakis #bolia...*(ΕΚΤΑΚΤΗ /ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Polar bears and dogs playing(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας με τα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.)Καλο Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! ☀️🌳☀️ | Χάιντι Official*(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους ,με την Χαιντι και την Παρεα τους.Καλη παρακολουθηση.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Πεμπτη.

Τι ένιωθε ο Άγιος Πορφύριος μετά από μια βαριά αρρώστια ??(ομιλία του ι...)Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Οσιος Πορφύριος.Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα

Απολυτίκιο Αποτ του Τιμίου Προδρόμου - 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο που την Αποτομη της Κεφαλής του Τιμιου Προδρομου,Εορταζομεν.)

Η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωαννη τον Προδρομο που την Αποτομη της κεφαλής του Εορταζομεν)

ΛΑΧΑΝΟ - Η Καλλιέργεια Του Λάχανου Σε Γλάστρα Και Στο Κήπο / Greek Garden*(Χρησιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας)

Χρησιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σα

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Θυμώνεις; ΑΚΟΥ ΑΥΤΟ! | Μέγας Βασίλειος*(Χρησιμες Συμβουλες απο τον Μ.Βασίλειο.)

9 Οφέλη Που Δε Γνωρίζετε Για Το Μηλόξυδο(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Κουζίνα σας.)

Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! 🌳☀️😊 | Χάιντι Official (Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους. με την ΧΑΙΝΤΙ Το Κοριτσι των Βουννών.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ !!! Ακούστε πως η Παναγία αγκαλιάζει την Ελλάδα (π. Ανα...*(Παρεα με τον Μακαριστό Αρχιμ/τη π Ανανία Κουστενη )Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Άγιος Μεγαλομάρτυς Φανούριος Ο Νεοφανής Ο Θαυματουργός (27 Αυγούστου)!👇Aπο τους Χθεσνούς Εορταζόμενους Αγιους.Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τεταρτη.

Ο Νικόλαος Σωτηρόπουλος περί Γιανναρά π' τον ενοχλούσαν οι ύμνοι για την...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Επόμενη Παρουσιαση.,Ο Μακαριστος Νικολαος Σωτηροπουλος για τον Χρ.Γιανναρα)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Μωυσής ο Αιθίοπας - 28 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Οσιο Μωυση τον Αιθιοπα,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Aquarium 4K (ULTRA HD) - The Most Beautiful Fish In The World, The Ultim...

A Must-See Adventure Movie Starring Alan Ladd, Clifton Webb | Full Movie...

Julio Iglesias Sus Mejores Canciones - Julio Iglesias Viejitas Pero Buen...

Η μεγάλη συλλογή των Στρουμφ • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ*(Η Εναλλακτική σας Λύση. και στα Κιν.Σχεδια με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Οι Άμποττ και Κοστέλλο στην Αφρική(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΌΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟι Άμποττ και Κοστέλλο στην Αφρική.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τίμησαν την μνήμη του παπά Φώτη στην εκκλησία που έχτισε ο ίδιος!(Ο Δια Χριστον Σαλός και η Μυτιλήνη)

Animal Kingdom 4K - The Amazing World of Wild Animals - Scenic Wildlife ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Marsupilami - S2 EP 11 : Marsu primitif)Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς ,μας Φίλους με Κλασικα Κιν.Σχεδια και Marsupilami - S2 EP 11Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Μπουγάτσα με εύκολη κρέμα!!!*(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο με Μπουγατσα)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Άγιος Φανούριος: Βίος και η παράδοση της Φανουρόπιτας(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιαση και Ακολουθία.Στην Συνεχεια Παρουσιαση και Γεροντας π.Νεκταριος για τον Αγιο Φανούριο)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα

Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΒΑΛΙΝΑ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ(Καθημεριν'ό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Φανούριο τον Μεγαλομαρτυρα.)

Απολυτίκιο Αγίου Φανουρίου του Νεοφανούς και Μεγαλομάρτυρος- 27 Αυγούστο...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Φανουριο τον Μεγαλομάρτυρα.)

Μαρμελάδα Σύκο 😋 Η πιο εύκολη και γευστική μαρμελάδα - FIG jam The easie...

Ο Λύκος του Χιονιού

💥ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ🔴 ΑΠΟΨΕ όλοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ παρα...(ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Φανουροπιτάκια με 9 Υλικά, Πανεύκολα, Χωρίς Μίξερ, Πως να τα Διακοσμήσει...(Φτιαξτε την Φανουροπιτα σας Χωρις Μιξερ.)

Κριθαράκι Γιουβέτσι στο φούρνο👌σπυρωτό και λαχταριστό 💯με 3 μυστικά γία...(Η Εναλλακτική σας Λύση για τοπ ΑυριανόΜεσημεριανό σα πιατο.)

Χοληστερίνη: πότε ΔΕΝ πειράζει να είναι ΑΥΞΗΜΕΝΗ;(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας με τον Γιατρο κ.Στ.Πανταζή)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Ο αετός είναι ο βασιλιάς του ουρανού. Απίστευτες επιθέσεις αετών!*(Αετός περιφανος των Αιθερων και Βασιλιας του Ουρανου)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Η τέλεια παγίδα! • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια γοια τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολο'υθηση.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα.

Προϋποθέσεις ιεροσύνης και αρχιεροσύνης - Αρχιμ. π. Μάξιμος Κυρίτσης (4 ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση ,και Αρψχι/της π.Μαξιμος Περι Ιερωσυνης και Αρχιιερωσυνης)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

244 Αγ Ανδριανός και Ναταλία 26 Αυγούστου απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τους Αυριανούς Εορταζομενους Αγιους Αδριανόυ και Ναταλίας)

Άγιοι Αδριανός και Ναταλία - 26 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Ναταλίας και Ανδριανού)

ΠΡΑΣΟ (Σπορά - Καλλιέργεια - Συγκομιδή)Πως να Σπυρετε Πρασα .Δειτε πώς,και πως να τα μαζεψτε.)

ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτικη για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο τον Γεροντα π.Παρθενιο.)

LASSIE ( NEEKA )🐕❤️(Ενα Επισοδειο της Θρυλικής παλιας Σειρας ΛΑΣΗ.Καλη παρακολούθηση,)

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Oi epta amartoloi 1940 (σκηνοθεσία Tay Garnett) Marlene Dietrich & John ...*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ "Οι Επτα Αμαρτωλοι"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Παγωτό σπιτικό με 3 υλικά της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Με την Αργυρω για τον Αυριανο Επιδορπιο-Γλυκό σας,και με Παγωτο.)

The Incredible Lives of Two Lion Prides in Zambia | Our World*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης.ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Marsupilami | SAISON 2 EPISODE COMPLET 7 & 8 ! | Marsupilami en Français**(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και Marsupilami | SAISON 2 EPISODE0 COMPLET 7 Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (Γέροντας Εφραίμ ...(ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ/ΕΠΙΚΑΙΡΟ)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο με Χριστιανικα τραγούδια,Γ.Κοινούσης και Ταξιαρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ιστοριά Δυο Πόλεων (1980) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Κυριακή Θ΄ Ματθαίου (Ερμηνεία Ευαγγελίου) | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(Ομιλια για την Ευαγγελική περικοπη ΚΥΡΙΑΚΗΣ Θ ΜΑΤΘΑΙΟΥ.Ματθ.Ι δ 22-34,απο τον Πανιερωτατο Μνητροπολίτη Λεμεσου κ.Αθανάσιο)

Η τέλεια παγίδα! • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ

Demis Roussos Grandes Éxitos En Español Demis Roussos Sus Mejores Exitos

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

The Garfield full movie 2024 | Hollywood | Cartoon English Movie(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με τον Γκαρφιλντ και την Παρεα του.)

O Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου στον Ι.Ν.Αγ.Σοφίας Ανθούσας (6)ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ/ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ-ΕΠΙΚΑΙΡΑ.Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

LA FAUNA DE LOS POLOS: La dura vida en los extremos(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια υου Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης.ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Φτιάχνω ξερά σύκα - Αποξήρανση σύκων στον ήλιο*(Πως να αποξηραινετε τα Συκα.)Καλημερα.Καλο και Ευλογημενο Σαββατοκυριακο.

ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ 2024 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 24 Αυγούστου Ζωντανά ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια..Στην Συνεχεια με Ακολουθια. και ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ 2024 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 24 Αυγούστου Ζωντανάι )Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός(ΑΦΙΕΡΩΜΑ.)Ο Πατροκοσμας στην Βορειο Ηπειρο.

Οι προφητείες του Αγίου Κοσμά Αιτωλού για τους Ιερείς της εποχής μας - Α...(ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ)

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός - 24 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό)

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Κοσμα τον Αιτωλό.)

Μερομήνια 2024-2025: Έρχεται «βαρύς» χειμώνας - Πότε θα πέσουν τα πρώτα ...

As Melhores de Julio Iglesias (Anos 70 e 80)

Μουσική για διαλογισμό Ανακούφιση από το άγχος, την κούραση, την κατάθλι...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στον Αγριο Κόσμο των θαλασσων και των Ωκεανων.)

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Ταράς Μπούλμπα (2009) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΤαράς Μπούλμπα (2009) [HD 1080p] ελληνικοί υπότιτλοι*Καλη παρακολούθηση.)

Tropical Birds with Names and Sounds in 4K - Scenic Relaxation Film(Παρεα με τα Αγρια Πουλια στα Εξωτικα δαση μετα Μουσικης)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Regarder Rox et Rouky - Film Complet En Francais - Meilleurs Moments*(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους με τους Φιλους μας τα Ζωα.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Pup Star: A 2 c'est mieux - Français(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευη

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός | Ο μέγας Εθναπόστολος και προφήτης(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός | Ο μέγας Εθναπόστολος και προφήτης)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

Εγκώμια εις την Υπεραγία Θεοτόκο ~ @antifonikomelos*(Εγκώμια στην Παναγια μας απο την Εορτη της Κοιμησης. της Θεοτόκου.)

23 Αυγούστου: Απόδοση Εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου - Το Μνημόσυνο προς ..(Καθημερινό Εορτολογιο για την Αυριανη Εορταζόμενη Αποδοση της Εορτης της Κοιμησηςτης Υπεραγιας μας Θεοτοκου

Μόνο γάλα και ροδάκινα! Το πιο νόστιμο σπιτικό γλυκό σε 10 λεπτά! χωρίς ...

Φανουρόπιτα Μοναστηριακή με 9 Υλικά Σε 5΄ Xωρίς Mίξερ ΑΦΡΑΤΗ Εύκολη Πετυ...

Ρίνγκο Κιντ, Ο Εκδικητής (1966) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.

Πως κάνω ένα τέλειο σπιτικό δροσερό παγωτό με φρέσκο γάλα

DEMIS ROUSSOS - As Melhores (15 Músicas)

Αγία Ευλαλία - 22 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο

Las Mejores Canciones De Julio Iglesias - Julio Iglesias Mix 30 Super Éx...

Το κακό θα σας έρ­­­θει από τους διαβασμένους! Οι πιο επίκαιρες ΠΡΟΦΗΤΕΙ...(ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΟΣΜΑ.ΓΙΑ ΤΙΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΑΣ)

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Εύκολη και γρήγορη ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ με 7 υλικά, πολύ αφράτη, χωρίς γλουτένη(Πλησιαζει του Αγιου Φανουριου με τις Φανουροπητας.Δειτε τα Υλικα.)Καλό Απογευμα Φιλεςκαι Φίλοι μου.

Πιπεριές από σπόρο.(Θελετε να Σπιρετε ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ.Δειτε Πως..?)Καλο Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Μπουκιά και Συγχώριο - Σίφνος Α΄*(Με τον Σεφ των Σεφ Ηλια Μαμαλακη.στην ΣΙΦΝΟ)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

Διδαχές - Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός | Φωνή των Πατέρων(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Αφιερωματα. και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση καιΔιδαχές - Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός | Φωνή των Πατέρων)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιος Αγαθόνικος και οι συν αυτώ Μάρτυρες - 22 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους,Άγιος Αγαθόνικος και οι συν αυτώ Μάρτυρες,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Στο πανέμορφο Πέραμα Λέσβου

ANCIENT ANIMALS - 4K (60FPS) ULTRA HD - With Cinematic Sound (Colorfully...(Παρεα με τα Αγρια ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης)

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Κώστας Καλδέλης - Όμορφη Νησιώτισσα (Στίχοι: Ηλίας Καστρινέλλης - Μουσικ...*(Μουσική Μυτιληνια παρενθεση.)

(Μουσικη

Το κρύβουν οι τηλεστάρ για την δημοσιογράφο που έφυγε ξαφνικά 49 ετών*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

*

Καταναλώστε σκόρδο εμποτισμένο με μέλι για 7 ημέρες και δείτε τα ο...*(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια σας.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Επική μάχη περιοχής! • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ( Κι ν .Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)Καλήμερα.Καλή και Ευλογημενη Τεταρτη.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ Live: ΟΡΘΡΟΣ Τετάρτη 21 Αυγούστου 2...(Kλεινουμε και σημερα με Παρουσιοασεις και Ακολουθια..Στην Συνεχεια με Ακολουθια και ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ Live: ΟΡΘΡΟΣ ι)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Καθολική Επιστολή Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου [Νεοελληνική] - [Πρωτότυπ...(ΕΡΓΑ και ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΤΟΥ ΘΑΔΑΙΟΥ.)

🌸 Παράκληση και Ευχή Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου - Διώχνει όλα τα εμπόδια -...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ Παράκληση και Ευχή Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου - Διώχνει όλα τα εμπόδια)

ΤΕΤΡΑΝΥΧΟΣ ΤΕΛΟΣ : Συμβουλές Και Πληροφορίες Για Την Αντιμετώπιση Τετράν...

Ναύαρχος (2008) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(H TAΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. Ναύαρχος (2008)Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλη παρακολούθηση.)

Sigri Greece - Aerial Views & More!*(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΙΓΡΙ)

Ψωμάκια 🍔Αφράτα 🍔για τα burger 🍔🍔 των παιδιών μας ❤️ Χωρίς μίξερ, χωρίς ...

20/8/24 Θ΄ Ώρα Εσπερινός, Μικρό Απόδειπνο / Θαδδαίου Αποστόλου, Βάσσης Μ...

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Ο Γίγαντας και τα Στρουμφ • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ*(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους. με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Africa Wildlife 4K ~ Lion Cub Super Cute and Adorable ~ Scenic Relaxatio...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι,

Μαϊντανό Άνηθο Σέλινο -Συμβουλές Κ Φροντίδα Για Να Μην Ξανά Αγοράσετε Πο...(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Κουζινα μας)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Πώς να διώχνουμε τη λύπη από μέσα μας - Πάτερ Αθανάσιος Μυτιληναίος(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις η Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση τον Πρωτοπρ.π.Αθανασιο Μυτιληναιο)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 20 Αυγουστου - Προφήτης Σαμουήλ(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο προφητη Σαμουηλ)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (1954) ULYSSES. Κερκ Ντάγκλας, Σιλβάνα Μανγκάνο. Περιπέτεια. ΕΛ...

20/8/24 Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Σαμουὴλ του Προφήτου, Λου...

Julio Iglesias Exitos Sus Mejores Canciones - Julio Iglesias 20 Éxitos R...(Λιγο Ιγκλεσιας για τους Ρομαντικούς)

Η επιστροφή του άγριου στρουμφ • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ

Χαλαρωτική μουσική για τα νεύρα 🌿 Μουσική για τα αιμοφόρα αγγεία και το ... (Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση,στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανούς.)

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Η Κλάρα στέκεται στα πόδια της!!! ❤️🚶🏡 | Xάιντι Official(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και Χαιντι Το Κοριτσι των Βουννων..Καλή παρακολούθησ η)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

𝞙𝞺ί𝞽𝞪𝞵𝞸: η 𝞾𝞹𝞮𝞺𝞽𝞺𝞸𝞿ή που βρίσκεται 𝞭ί𝞹𝞴𝞪 στο κύμα...(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

10 Σημάδια Που Δείχνουν Πως Τα Νεφρά Δεν Λειτουργούν Σωστά(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλημερα.Καλη και Ευλογημενη Βδομαδα.

Ομιλία Μητροπ.Θεσσαλονίκης κ.Φιλοθέου στη αρχ.Θ.Λειτουργία εορτή Κοιμήσ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση ΟΜΙΛΙΑ)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

19 Αυγούστου: Άγιος Ανδρέας ο Στρατηλάτης και οι δύο χιλιάδες πεντακόσιο...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τπν Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Ανδρεα τον Στρατηλάτη)

𝜜𝝆𝝁𝝅𝜶𝝆ό𝝆𝜾𝜻𝜶– 𝜂 𝛷𝜐𝜎𝜄𝜅ή 𝛬ύ𝜎𝜂 𝛾𝜄𝛼 𝜏𝜂𝜈 𝛢𝜈𝜏𝜄𝜇𝜀𝜏ώ𝜋𝜄𝜎𝜂 𝜏𝜊𝜐 Ά𝛾𝜒𝜊𝜐ς

Φάτε ΣΚΟΡΔΟ Αλλά μην Κάνετε το Λάθος που Κάνουν Πολλά Άτομα

Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΕΤ3 ΠΛΩΜΑΡΙ ΛΕΣΒΟΥ

Julio Iglesias Mix 30 Super Éxitos Románticos - Mejores Canciones De Amo...

Ανακαλύπτοντας τις παρθένες παραλίες της Αρούμπα - βίντεο 4K UHD με χαλα...*( Βολτα στις Ομορφιες του Κοσμου.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σκιάθο - Μέρος 2ο*Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα με τον Τασο Δουση.ΣΚΙΑΘΟΣ.2.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 65´🍃🎑🍯 | Μάγια η Μέλισσα Official(Kιν.ΣΧεδια για τους Μικρους μας Φίλους με την Μαγια και τους Φίλους της.Καλή παρακολούθηση.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε και σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο με Χριστιανικά τραγούδια,Γ.Κοινούσης και 'Ταξιαρχης)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

✝️ ΚΥΡΙΑΚΗ Η´ΜΑΤΘΑΙΟΥ - ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το καλύτερο συμπλήρωμα για τον ύπνο

17/8/24 ΣΑΒΒΑΤΟ 6:30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΥ, ΛΑΥΡΟΥ, ΛΕΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΟ...

Ευαγγέλιο Κυριακής Η Ματθαίου: Ο χορτασμός των πέντε χιλιάδων - Όχι σπατάλη(ΟΜΙΛΙΑ στην Αυριανή Ευαγγελικη περικοπη ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΜΑΤΘΑΙΟΥ.,Ματθ.Ι δ 14-22,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Το Πλατανιώτικο Νερό Αντάμωμα στο Πυθαγόρειο Σάμου Παραδοσιακοί Χοροί Fe...

Τζον Γουέιν | Μακλίντοκ! (1963) Γουέστερν, Κωμωδία | Ολοκληρωμένη ταινία

OINOUSSES (Inousses, Οινούσσες), Greece 4K ► Top Places & Secret Beaches...

Συγκλονιστική Επίκαιρη Ομιλία για τις ΦΩΤΙΕΣ του Αρχιμανδρίτη Ανανία Κου...

Julio Iglesias Sus Mejores Canciones Viejitas Pero Buenas Románticas Jul...(Απογευματινή Βολτα με τον Χουλιο)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Animal Kingdom 4K - Χαλαρωτική μουσική με εκπληκτική πανέμορφη άγρια ​​ζ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´☀️🌻⛱️ | Μάγια η Μέλισσα Of...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με τυν Μαγια και την παρεα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλημερα Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΤΟΝ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Ακολουθιες και ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΤΟΝ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡ ΓΟ.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Απολυτίκιο Αγ. Μύρωνος - 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μυρωνα)

JULIO IGLESIAS SUS MEJORES CANCIONES - VIEJITAS PERO BUENAS ROMÁNTICAS J...

ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ: Άρχισε στην Σουηδία-Θα χτυπήσει και

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ!(Παντων Προστατευεις Αγαθητων καταφευγοντων εν πίστει,)

ΧΟΝΤΡΟΣ ΛΙΓΝΟΣ Η ΣΟΥΡΑ (Χιουμοριστικσα Στιγμιοτυπα με το Αξεχαστο.Διδυμο Χοντρό Λιγνου.Καλή παρακολούθηση.)Καλο Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Εύκολη Τούρτα Μιλφέιγ ( ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ) Mille feuille recipe Live Kitchen*(Το Επιδορπιο-Γλυκο σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ 🌾🦋🌳 | Μάγια η Μέλισσα Off...,(Kιν,Σχεδια για τους Μικρούς μας Φιλους με την Μαγια και την παρεα της.Καλή παρακολούθηση)Καλημερα.Καλη και Ευλογημενη Παρασκευή

Φωτεινά Μονοπάτια «Κεφαλονιά, Ζάκυνθος» | 10/12/2017 | ΕΡΤ (ΟΜΙΛΙΑ Η ΣΥΝΕΝΕΥΞΗ με τον π.Ιωαννη Μεσολωρα,και Κλεινουμε με Αυτα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Φυσιολογικές τιμές σακχάρου-Dr Maria Goutou-Θέματα υγείας

Julio Iglesias Mix Éxitos 2024 ~ Sus Mejores Éxitos 2024 ~ Julio Iglesia...

⚠️[Θα ΣΕΙΣΤΕΙ το ΣΥΜΠΑΝ]⚠️Τι ΣΧΕΣΗ είχαν οι ΦΩΤΙΕΣ με τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ; ...(Τι Γινεται με τους Ολυμπιακούς...?)

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Sun-Dried Figs - Αποξήρανση Σύκων(Πως να αποξηρανετε Συκα για τον Χειμωνα.)

Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να φτιάξεις καλαμάρι! 🦑 Μεσογειακή κουζίνα.(Η Εναλλακτιική σας Λύση για το Αυριανο Μεσημρριανό σας πιάτο.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου

*(

Tiger Mums(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής/ΤΙΓΡΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

☀️⛵ 🌄 Καλό Καλοκαίρι!!! ☀️⛵ 🌄 | Xάιντι Official ☀️⛵ 🌄(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με ΧΑΙΝΤΙ και την παρεα της.Καλη παρακολούθηση)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη

(Απευθείας) Αρχιερατική Θεία Λειτουργία - Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου 40 Εκκλ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις καο ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ Στην Συνεχεια με Ακολουθια και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία - Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου 40 Εκκλησιες)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

15 Αυγούστου: Κοίμηση της Θεοτόκου - Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης!*(Καθημερινό Εορτολόγιο για την Αυριανή μεγαλη γιορτη της Κοιμησης της Υπεραγιας μας Θεοτοκου. )

Το Απόλυτο Καλοκαιρινό Φαγητό👌Κριθαράκι(Γιουβέτσι)με Λαχανικά💯Σπυρωτό με...

Majestic Wildlife Planet 4K 🌿Explore Amazing Green Forest Wildlife with ...

Julio Iglesias ♫ Viejitas Pero Buenas Románticas ♫ Julio Iglesias Lo Mej...

✝️ Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ - ΟΡΘΡΟΣ & ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

🌧️⛺ ΣK με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ | Μάγια η Μέλισσα Offici...

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την φωτιά - Γιατί ο Πούτιν δεν θα βοηθήσει

16/8/2024 - 7:15 π.μ. ΟΣΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΚ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, ΟΣΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΗΣΥΧΑΣΤΟΥ*(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Ακολουθια. και16/8/2024 - 7:15 π.μ. ΟΣΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΚ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, ΟΣΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΗΣΥΧΑΣΤΟΥ)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Animals of Asia 4K - Scenic Wildlife Film With Calming Music

Προφήτης Μιχαίας - 14 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Προφητη Μιχαία.)

Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο νόστιμο! Αυτά τα κολοκυθάκια με μανιτάρια είνα...

Kalamitsi Beach in Stunning 4K Cinematic | Halkidiki, Greece 🇬🇷

💥[ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ για 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ] Τι ΕΙΠΕ η ΠΑΝΑΓΙΑ στον ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΙΝ την Κ...(ΕΚΤΑΚΤΟ/ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ.)

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Καλοκαίρι με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 150' ❤️✨🌟 | Χάιντι Official(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και ΧΑΙΝΤΙ Το Κοριτσι των Βουννών,.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Mama Bear, 2 Cubs Swim in Pool and Play with Shoes - (Arcadia, CA)Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Διακοπές στη Λευκάδα | Lefkada Vlog | DimitraAL.*(Τουριστικοί ΘΕΡΙΝΟΙ Προοριοσμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΥΚΑΔΑ.)Κσλημερα.Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ !(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις,και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και,Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ )Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩ...(Ο Αγιος Μαξιμος και Οι Αγωνες του.)

ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ (1962) Ελληνική ταινία

Χαλαρωτική μουσική για ανακούφιση από το άγχος 🌿 Από το άγχος, την κατάθ...

Duel in the Sun (1946) - Epic Western Romance with Gregory Peck & Jennif...

Κολοκυθοκεφτέδες τραγανοί👌η καλύτερη συνταγή εγγύηση! Καλύτεροι💯 και απο...

⛔15 Αύγουστος ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΑ ΤΙ ΚΑΚΟ θα μας βρει, αν ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ τα ΦΙΔΑΚΙΑ Π...(ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ και ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - Προειδοποίηση Πούτιν - Θα δείξουν το σύμβολο(ΕΚΤΑΚΤΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. μετον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κοκαλη. )Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Καλοκαίρι με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 150' 🐝❤️🐤 | Χάιντι Official(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους. με την ΧΑΙΝΥΙ το Κοριτσι των ΒουννωνΚαλη παερακολουθηση.)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Βδομαδα.

Παράκληση στον άγιο Πορφύριο(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολουθία.Στην Συνεχεια μνε Ακολουθία και Ιερα Παράκληση στον άγιο Πορφύριο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιοι Φώτιος και Ανίκητος -12 Αυγούστου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για γτους Αυριανούς Εορταζόμενους ΑγιουςΦώτιος και Ανίκητος)

Thasos island - Greece

The Guns of Fort Petticoat (1957) | Classic Western Adventure

Η επιστροφή του άγριου στρουμφ • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

Jungle Girl 1941 - Thrilling Adventures in the First 5 Episodes(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣJungle Girl 1941 - Thrilling Adventures in the First 5 Episodes.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Τηγανητές πατάτες με μανιτάρια. Ένα πολύ απλό και νόστιμο πιάτο!(Η Εναλλακτική σας Λυση για το πιάτο σας)

🌿🌞 Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! | Χάιντι Official 🌞🌿 (Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους. με τηννΧαιντι Θο Κοριτσι των Βουννων..Καλή παρακολούθηση.)

Wild Congo | Part 2: King Kong's Lair | Free Documentary Nature*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλαες μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΛΑΧΑΝΟ - Η Καλλιέργεια Του Λάχανου Σε Γλάστρα Και Στο Κήπο / Greek Garden*(Χρησιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας.)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Πώς να φτιάξετε απίστευτο ρύζι με λίγα υλικά. Καλαμάρι ρύζι. Μεσογειακή ...*(Η Εναλλακτική σας λύσι για το Αυριοανό Μεσημεριανό σας πιατο. με Καλαμαρακια.)Καλημέρα.Καλή καιψ Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγουδια Γ,Κοινουσης και Ταξιαρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Πανεύκολη Κρέμα με μόνο νερό, Ζελέ και γάλα εβαπορέ από την Ελίζα #MEcha...

Ευαγγέλιο Κυριακής Z Ματθαίου: Ο ΙΗΣΟΥΣ τα ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ όλα και ζητάει την ...(ΟΜΙΛΙΑ για την Ευαγγελική περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ζ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.Θ 27-35,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Παραδοσιακή Σιφνέικη ρεβυθάδα. Το φαγητό της Κυριακής στην Σίφνο. Το πρώ...

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Αυτοί οι Άνθρωποι δεν ξέχασαν! Μου...

Άνδρα ή γυναίκα για χειρουργό;*(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας. με τον Γιατρο κ.Πανταζή.)

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Δώρα για όλους • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ (Κιν,Σχεδια γα τους Μικρους μας Φίλους.και 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Πρώτη μέρα ζωής! Μια λέαινα από τη Μαριούπολη γέννησε τρία μικρά! Παιδιά...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Ζωα του Δασιους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΛΙΟΝΤΑΡΙ)Καλό ,Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

Τροφές που ρίχνουν τη χοληστερίνη(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλημέρα.Καλο και Ευλογημένο ΣαββατοΚυριακο.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΟΥ ΗΓΙΑΣΜΕΝΟΥ ~ Ορθόδοξες προσευχές(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Ακολουθια καιΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΟΥ ΗΓΙΑΣΜΕΝΟΥ)Καληνυχτα.Καλο Ξημέρωμα

Άγιος Λαυρέντιος ο Αρχιδιάκονος - 10 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(Καθημερινο Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λαυρεντιο τον Αρχιδιακονο)

Άγιος Λαυρέντιος Αρχιδιάκονος 10 Αυγούστου απολυτίκιο υπότιτλοι(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Λαυρέντιο τον Αρχιδιάκονο.)

Ο Κόμης του Μόντε Κρίστο (1975) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι

Χαλβάς Φαρσάλων: Παραδοσιακή Συνταγή Βήμα-Βήμα! 👨‍🍳 | Μόνος Στην Κουζίνα

LAS MEJORES CANCIONES DE JULIO IGLESIAS | JULIO IGLESIAS EXITOS Sus Mejo...

Kimolos Island, Greece, Drone 4K

Τι υπάρχει ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ; | Άγιος Λουκάς αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως

⛔ΕΚΤΑΚΤΟ για ΑΥΡΙΟ! Ο Αγιος ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ! Τι ΕΚΑΝΕ στο ΑΓΙ...*(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ./ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Παξοί & Αντίπαξοι, Ελλάδα ► Οδηγός βίντεο, 4K #TouchGreece(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα..ΠΑΞΟΙ και ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

Χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 190´🐶❄️😃 |...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μαςΦίλους με την ΧΑΙΝΓΤΙ,το Κοριτσι των Βουννών.Καλή παρακολούθηση.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευή

9/8/24 Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Ματθίου του Αποστόλου(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Ακολουθια και Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Ματθίου του Αποστόλου)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ύθχτα.Καλό Ξημερωμα.

Απολυτίκιο Αγίου Αποστόλου Ματθία - 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ | Παπαγιαννόπουλος(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Απόστολο Ματθια.)

Απόστολος Ματθίας - 9 Αυγούστου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Ματθία τον Αποστόλο)

Σάμαλι Νηστίσιμο 😍 Σιροπιαστό Γλυκό Γεμάτο Αρώματα - Samali Fasting Syru...

lukiluk ( carefree rider) Greek Subtitles ( ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ )

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA: Ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο *(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη.)

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Walking through Santorini Greece 360 Tour( Τουειστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.)

*Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.

Тайная Жизнь Тигров / The Secret Life of Tigers | 4K |*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και Της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

Ο Μιχαλιός του 14ου συντάγματος (1962) Κώστας Χατζηχρήστος, Βασίλης Αυλω...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ Μιχαλιός του 14ου συντάγματος (1962) Κώστας Χατζηχρήστος, Βασίλης Αυλωνιτης.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απογευμα Φίλες κσι Φίλοι ,μου.

Αγιος Καλλινικος Επισκοπος Εδεσσης(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ..ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗΣ. ΑΓΙΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΔΕΣΣΗΣ) Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κύριοι.

08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης (Γεώργιος Φανάρας)ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ. για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Καλλινικο Εδεσσης.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΑΝΟΡΟΣ ΖΑΒΟΡΔΑ -Ο ΒΙΟΣ, ΤΟ ΑΣΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ Ε...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθισα.Στην Συνεχεια με Παρουσοαση καιΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΑΝΟΡΟΣ ΖΑΒΟΡΔΑ -Ο ΒΙΟΣ, ΤΟ ΑΣΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ.)Καληνύχτα Καλο Ξημέρωμα.

Julio Iglesias Mix Éxitos 2024 - Sus Mejores Éxitos 2024 - Julio Iglesia...

Γιατί η μπλε ποδιά στα σχολεία ήταν σύμβολο της αληθινής Δημοκρατίας; (π...( ΠΑΡΕΛΘΟΝ και τον ΜΕΛΛΟΝ της Δημοκρατιας)

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

LIFE 216 με τον π.Αντώνιο*(Παρεα με τον Γεροντα π Αντώνιο σε θεματα τρεχουσας Επικαιρότητας)

Το καλύτερο Σπιτικό Παγωτό (χωρίς παγωτομηχανή)Πως νσ Φτιαξουμε Παγωτο,ετσι Απλά.Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Ο Γίγαντας και τα Στρουμφ • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους ΜΕ 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Fascinating Animal Kingdom 🦓 Exquisite Discovery & Smooth Piano Waves 🎵 ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μοηυσικής.)Καλημερα Καλή και Ευλογημενη Τεταρτη.

(

Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΥ - Μιχαλάκης Πουλλαίδης(Κλεινουμε σημερα με Παριυσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με την 2η ΠαρουσιασηΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΥ - Μιχαλάκης Πουλλαίδης)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα..

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΑΝΟΡΟΣ 7 Αυγούστου Νίκης εἴληφας, ἄφθαρτον στέφος Ν...*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙ ΚΙΑ.για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νκάνορα τον Θαυματουργό)

Παρακλητικός Κανών στον Άγιο Νικάνορα-- Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ Ιερος ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΑΝΟΡΑ.)

Το Πρώτο Σημάδι Που Δείχνει Πρόβλημα Στα Νεφρά - Τι Να Κάνετε!

Ο τρελλάρας (1963) Θανάσης Βέγγος , Ντίνα Τριάντη , Κώστας Δούκας

Χαλαρωτική μουσική για τα νεύρα 🌿 Θεραπευτική μουσική για την καρδιά και...(Απογευματινη Μουσική Ξεναγηση στις Αγριες θαλασσες και τους Ωκεανούς.)

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

ΝΕΟΣ ΣΑΛΟΣ στους Oλυμπιακούς: Θα αγωνιστεί ως γυναίκα-Τους έσβησε ο Νόβακ(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

Lion Cubs Cute & Funny Compilation (Original Footage!)*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια της Ζουγκλας και του Δασους μετα Μουσικής.)

Η μεγάλη συλλογή των Στρουμφ • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ((Κιν.Σχέδια για τους Μικρους μας Φίλους. και 3 D Στρουμφάκια..Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες κα Φίλοι μου.

τρουτ

Φασκόμηλο:Το βότανο της αθανασίας | Sage: The herb of immortality*(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Δύο θαύματα του Αγίου Πορφυρίου...! Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος [Ορθό...(Παρεα με τον Πανιερωτατο Μητροπολίτη Λεμεσου κ.κ.Αθανάσιο Περι Αγιου Πορφυρίου.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.

Αγρυπνία Μεταμορφώσεως - Transfiguration of our Savior Vigil(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθία.Στην Συνεχεια με Ακολουθια και Αγρυπνία Μεταμορφώσεως - )Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Τι καιρό θα έχουμε | Πρόγνωση για 06.08.2024

🏅Αυτή η Ελληνική συνταγή με Μελιτζάνες😋 έχει τρελάνει τους Πάντες!(Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)

Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου στην Ντουλάπα • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και 3 D Στρουμφάκια.Kαλή παρακολούθηση.)

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Ψημένο χταπόδι. Η πορτογαλική συνταγή που θα σας αφήσει άφωνους. "Polvo ...(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιάτο.)

Dolby Vision 🌿 Wildlife 12K HDR 120fps in 2024 (EXTREME COLORS)(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου,

Ο Παπά Στρουμφ έχει χορτάσει • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους, και 3DΣτρουμφακια.,.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Πως πέφτει η χοληστερίνη χωρίς φάρμακα-Dr Maria Goutou-Θέματα υγείας(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Βδομαδα

Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης: Η σταλαγματιά της αγάπης | Parapolitika(Κλεινουμε σημερα με Παρπουσιασεις Αγιων Προσωπικοτητων.Στην Συνεχεια με τον Οσιο Πορφυριο τον Καυσοκαλυβίτη,και Η Σταλαματια της Αγαπης)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Αγία Μαρκέλλα, Χίος - Agia Markella, Chios

05/08/2023. 07:15 π.μ. ΑΓΙΩΝ ΕΥΣΙΓΝΙΟΥ, ΝΟΝΝΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, Τέρμα τα δίφραγκα ,1962, Αυλωνίτης, Ρίζος, γέλιο, χαρά,...(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Τερμα τα Διφραγκα."Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Καραγκούνα Χοντρός - Λιγνός*(Χαμογελάτε...Χορευοντας)

Julio Iglesias Sus Mejores Canciones - Julio Iglesias Mix 30 Super Éxito..**(Παρεα με τον Χουλιο σε Ρομαντικά τραγουδια και Μουαικη)

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 1.8.2002 ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔ...*(Παρεα με τον Μακαριστο Γεροντα Πανοσιολογιωτατο Αρχιμ/τη π.Ανανια Κουστένη.)

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Δώρα για όλους • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν Σχεδια γιια τους Μικρούς μας Φίλους με 3D Στριουμφακια.Καλή παρακολούθηση).Καλο Απογευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Α

Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα l chalaris vaggelis**(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιατο.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

ALONISSOS (Αλόννησος), Greece 4K ► Top Places & Secret Beaches in Europe...(Τουριστικοι Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΑΛΟΝΗΣΣΟΣ)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακη

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο με Γ.Κοινουσης Χριστ,τραγούδια και Η Λύσιος ειναι Μια,Χριστος Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα.Κσλό Ξημέρωμα.

4 Αυγούστου: Άγιοι Επτά Παίδες εν Εφέσω - Ο συγκλονιστικός βίος και το θ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Αυριανους Εορταζόμενους Αγίους Επτα παιδας εν Εφέσω.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή ΣΤ Ματθαίου - Η θεραπεία του παραλυτικού της...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη Περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,Ματθ.Θ 1-8,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Κονσερβοποιήστε φρέσκια ντομάτα σε βάζο για νόστιμες σαλάτες! ντομάτες γ...

1922 (1978) [HD 720p] ελληνική ταινία(H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 1922.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Amazon 4k - The World’s Largest Tropical Rainforest | 4K Relaxation Pian...

4 Αυγούστου: Άγιοι Επτά Παίδες εν Εφέσω - Ο συγκλονιστικός βίος και το θ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τους Σημερινούς Εορταζόμενους Αγιους Επτά Παίδες εν Εφέσω - Ο συγκλονιστικός βίος και του.)

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Animal Kingdom 4K - Beautiful Wildlife Video σε 4K (Ultra HD) - Χαλαρωτι...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

☀️✨😄 Παρέα με την Μάγια και τους φίλους της!!! 100´ 😄✨☀️*(ΚινΣχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Μαγια η Μέλισσα και η Παρεα της..Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

λοι μου,

KIMOLOS (Κίμωλος), Greece 4K ► Top Places & Secret Beaches in Europe #to...(Τουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΚΙΜΩΛΟΣ)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Μιλφέιγ εύκολο με 4 υλικά*(To Eπιδορπιο Γλυκο σας πιατο. για το Αυριανό Μεσημεριοανό σας πιατο.)Καλημερα,.Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκύροακο.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ ~ Ορθόδοξες προσευχές(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Ακολουθισ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ ~)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Απολυτίκιο Αγίων Δαλματίου, Ισαακίου και Φαύστου-3 Αυγούστου/(haelp.blog...

Πρόγνωση Καιρού | 02/08/2024

Έχετε πλιγούρι και κολοκυθάκια; Αυτή η συνταγή με βοηθά να κάψω το λίπος...

Julio Iglesias Lo Mejor Canciones - Viejitas Pero Buenas Románticas - Su...

Νόστιμη πρωινή πίτα, την φτιάχνω εδώ και 20 χρόνια, μην απογοητεύσετε πο...

Μόνο γάλα και λεμόνια! Το καλύτερο παγωτό λεμόνι σε 10 λεπτά! Επιδόρπιο ...

γίγαντες με μελιτζάνες & κόκκινες πιπεριές στο φούρνο λουκούμι eggplant ...

3 Αυγούστου: Οσία Θεοκλητώ - Η θαυματουργός και ελεήμων Αγία!(Καθημερινό Εορτολογιο για την Αυριανή Εορταζόμενη Αγια Θεοκλητώ την Θαυματουργο)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Στρουμφάκια - Καύσωνας τέλος!(ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι

The Ultimate Wildlife Collection on 4K ULTRA HD TV | Majestic Scenery an...

Smurfs: The Lost Village - Magic Cauldron | Fandango Family(Κιν.Σχέδια για τους Μικρούς μας Φίλους και 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολουθηση.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Παρασκευή

🎀Οι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ πάνε στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! #trending #lgbt #ch...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιάσει'Επόμενη Παρουσιαση,και Οι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ πάνε στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Ομιλία στην ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Στεφάνου(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Στεφανο τον Πρωτομαρτυρα που την Ανακομοιδη Λειψανων του Εορταζουμε,απο τον Πρωτπρτ.π.Αντωνιο Χρήστου.)

Ανακομιδή Λειψάνου Αγίου Στεφάνου - 2 Αυγούστου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτι...*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυρανό Εορταζομενο Αγιο Στεφανο τον Πρωτομαρτυρα που την Ανακομοιδη των Λειψανων του Εορταζομεν),

Πρόσεξε τι δεν μπορείς να τρως στη νηστεία του Δεκαπενταυγούστου(Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)

ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ~ Ορθόδοξες προσευχές*(ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.)

Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου στην Ντουλάπα • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)

Queen of the Seas | Pirate Adventure Film(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣQueen of the Seas | Pirate Adventure Film.Η Ταινεια της Ημερας..Καλή πααρακολούθηση.)