Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

There's A Tiger In My Garden! | LIVING WITH TIGERS SEASON*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΗ)

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο😋Συνταγή με όλες τις λεπτομέριες και 3 μυστικά👌Gr...(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο. η Εναλλακτοκή σας Λυση.)

#Βασιλικός_Γάμος #Πριγκίπισσα_ Θεοδώρα_Μαθιoo_Κουμάρ ,12 κουμπάροι!(Πριγκηπικοι Γαμοι)

"Οτι λάμπει είναι χρυσός", 1966 - Πλάνα Θεσσαλονίκης(ΕXTRA EΛΛHNIKH TAINEIA."Οτι λάμπει είναι χρυσός"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση)

ATHENS VLOG: SPEAKING ONLY IN GREEK! | GREEK FOOD | GREEK Q&A | GREEK TA...(Ξεναγηση μετα Μουσικής στην Αθηνα.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Φθινόπωρο με την Χάιντι και τους φίλους της!!! 150´⛰️🍁🤗| Χάιντι Official*(ΚιΝ.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και ΧΑΙΝΤΙ Το Κοριτσι των Βουνων)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Πλαστός (θεσσαλική πίτα)Φτιαξτε την για Απογευματινη σας Συμπληρωση Φαγητου. )Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Τριτη.

1/10/21 Μεσονυκτικό Όρθρος Θεία Λειτουργία /Ανανίου Αποστόλου, Ρωμανού μ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια Ακολουθια και Μεσονυκτικό Όρθρος Θεία Λειτουργία /Ανανίου Αποστόλου, Ρωμανού μ...)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όσιος Ρωμανός - 1 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Συνεορταζόμενο Οσιο Ρωμανό τον Μελωδο,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Ανανίας - 1 Οκτωβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ανανια τον Αποστολο.,απο τοπν Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Confessions of a Lady Cop | Comedy | HD | Full movie in italian with Eng...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. Confessions of a Lady Cop | ComedyΗ Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

3 ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ βιταμίνες που ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ την ΒΛΑΒΗ του Νευρικού Συστήματος ...

HAPPY TRAVELLER στην ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

🤠It's the law of the strongest in the Wild West🌟 - Garfield episodes com... (Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους και Γκάρφιλντ καιι Οι Φιλοι του. Καλη παρακολουθηση.)

2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ | HAPPY TRAVELLLER στα ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ*(Βολτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτυχη και το Happy Traveller στην Ευρωπη,στον Κοσμο και στην Ελλάδα.ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ)

Μιλφέιγ εύκολο με 4 υλικά*(Το Επιδορπιο Γλυκο σαες για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιατο. ) Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Олег Зубков пришел к ЗОЛОТОМУ ПРАЙДУ, и Асада, Симба, ШерХан и Миранда п..*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ)Καλό Μεσημέρι Κυριες και Κυριοι.

λυγκλα

Το καλύτερο συμπλήρωμα για τον ύπνο(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλημερα Καλη και Ευλογημενη Βδομαδα

Τι θα συμβεί όταν Ορθόδοξοι και Καθολικοί γιορτάσουν το Πάσχα μαζί;(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση για το ΠΑΣΧΑ Καθολικων και Ορθοδοξων,και Οι Προφητείες)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Κοτόπιτα με πιπεριές χωρίς φύλλο | Σταύρος Βαρθαλίτης | ΕΡΤ

30 Σεπτεμβρίου - Άγιος Γρηγόριος ο Ιερομάρτυρας επίσκοπος της Μεγάλης Αρ...(Καθημερινο Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Γρηγοριο Επ.Μ.Αρμενιας.)

Μια επική περιπέτεια • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ

Asterix Gal 1967. Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μςς Φιλους και ΑΣTΕΡIΞ και Οι Γαλάτες.Καλή παρακολούθηση.)

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

SWIMMING with my 200lb TIGER buddy(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

Χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 190´🐶❄️😃 |...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους. με ΧΑΙΝΤΙ και την παρεα της.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

ΤΣΑΪ ΘΥΜΑΡΙΟΥ - 9 ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας)Καλο Μεσημερι.Κυριες και Κυριοι

Έτσι μαγειρεύω μπουτάκια κοτόπουλου. Δοκιμάστε το, η οικογένειά σας θα ζ...(Η Εναλλακτικη σαςΛύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)Καλημερα Καλή και Ευλογημενη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε σημερα Οπως καθε Σαββατοβραδο με Χριστιανικα τραγουδια,Γ.Κοινούσης και Ταξιαρχης)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Παχυσαρκία: ΔΕΝ φταίνε οι θερμίδες!

Μακαρονόπιτα χώριατικη μια πανεύκολη συνταγή με φύλλο κρούστας και φέτα!

29a Αγ Κυριακού του Αναχωρητού St Cyriacu the Hermit

ΟΡΘΡΟΣ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΟΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΤΟΥ(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.ΟΡΘΡΟΣ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΟΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΤΟΥ)

29.09: Αγίου Κυριακού - Saint Cyriacus(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανο Εορταζομενο Οσιο Κυριακό τον Αναχωρητη.)

Όσιος Κυριακός - 29 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Οσιο Κυριακο τον Αναχωρητη,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Mother cat Xaxa worried when her newly adopted kittens meows and she hid...

Karolina, agapi mou (1968, Ιστορία) από τον Denys de La Patellière | Γαλ...

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ - π. Επιφάνιος Χατζηγιάγκου

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή Β Λουκά - Αγάπη προς τους εχθρούς*(ΟΜΙΛΙΑ στην Αυριανη Ευαγγελικη περικοπή Κυριακής Β ΛΟΥΚΑ.,Λουκ.στ 31-36,απο τον Πανοσιολ/το Αρχιμ/τη π.Αθανάσιο)

29 Σεπτεμβρίου: Άγιος Κυριακός - Ήταν από την Κόρινθο και έγραψε τους βί...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ.)

Συλλογή Σαλιγκαριών • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλή παρακολούθηση.)

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ALASCA - OS SEGREDOS DA ÚLTIMA FRONTEIRA SELVAGEM | Documentário Inédito...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ)

Λικέρ Ρόδι, Καταπληκτικό - Πανεύκολο - Χωρίς Κόπο - Χωρίς Αναμονές- Αρωμ...*(Φτιαξτε το Λικερ της Χρονιας με ΡΟΔΙ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Γιατί απορρίπτουμε την μετενσάρκωση; - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος*(Παρεα με τον Πανιερωτατο Μητροπολιτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο,σε θεματα Ποιμαντικής Θεολογιας,και τρεχουσας Επικαιροτητας)Καλο Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Τι να κάνετε για να μην πάθετε ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ*(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας απο τον Γιατροκ.)Καλημερα.Καλημέρα.Καλο και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο .

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησες στην Υπεραγια μας Θεοτοκο και στους Αγιους.Στην Συνεχεια Μικρη Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτοκο)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

28/09/2024 - 7:15 π.μ. ΟΣΙΟΥ ΙΣΑΑΚ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ, ΟΣΙΟΥ ΧΑΡΙΤΩΝΟΣ, ΠΡΟΦΗΤΟΥ ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Ακολουθια.Ορθρος Θ.Λεοτουργια.ΟΣΙΟΥ ΙΣΑΑΚ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ, ΟΣΙΟΥ ΧΑΡΙΤΩΝΟΣ, ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΒΑΡΟΥΧ)

28 Σεπτεμβρίου: Άγιος Προφήτης Βαρούχ ο Δίκαιος - Οι θρύλοι σχετικά με τ... (Καθημερινο Εορτολογιο για τον Αυριανό Εοτρταζόμενο Αγιο Βαρουχ τον Προφητη)

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - Έβγαλαν την Παγώνη στον Alpha*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κόκαλη)

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Στρουμφοεκτόξευση • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και 3 D Στρουμφάια,Καλή παρακολούθηση.)

Mulher em férias, amante em casa | HD | Comédia | Filme Completo em Port...*(Κομωδια για Γελια και για Κλαματα.Mulher em férias, amante em casa |Καλή παρακολούθηση)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Προσευχή στον Φύλακα Άγγελο για προστασία(Φυλακας Αγγελος για Ολες και για Ολους μας)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Whispers of the Wild: Whispers of the Wild: Birdsong and quiet nature pr...*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια και Πουλια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημερα.Καλη και Ευλογημενη Παρασκευη

Γιατί "ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ" τον ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΣΧΟΣ; #skaitvgr #mitsotakis #βελοπουλοσ...(Πλητετε Σοβαρα η Ευλευθερωτυπια στην Ελλαδα)Κλεινουμε με Παρουσιαση,σημερα και με Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Ο διωκομενος Δημοσιογραφος κ.Λ.Πασχος.)Καληνυχτα.Καλο Ξημερωμα.

Του Αγίου Μάρτυρος Καλλιστράτου. Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο.*(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Καλιστρατο.)

Άγιος Καλλίστρατος 27 Σεπτεμβρίου Βίοι Αγίων Εορτολόγιο(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Καλίστρατο.)

26/9/23 Θ΄ Ώρα, Εσπερινός, Μικρό Απόδ. / Καλλιστράτου Μάρτυρος & των συν...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Ακολόυθια και26/9/23 Θ΄ Ώρα, Εσπερινός, Μικρό Απόδ. / Καλλιστράτου Μάρτυρος & των συν.Αυτω.)

Hombres de Guerra | Men O'War (1929) El Gordo y el Flaco(Χιουμοριστικα Στιγμιοτυπα με το Αχτυπητο Διδυμο Χοντρου Λιγνού.)

Αχτυπητο Διδυμο,

Κακοκαιρία και πτώση θερμοκρασίας μετά τα 34άρια – Δείτε τις περιοχές με...(Του Καιρου τα Γυρισματα.)

Η οργή του Sigrun και η ανακάλυψη της Ισλανδίας | Γυναίκες Βίκινγκ

Relaxing Music Healing Stress, Anxiety and Depressive States, Underwater...*(Απογευματινη Μουσικη Ξεναγησηστον Αγριο κοσμο των Θαλασσων και των Ωκεανων.)

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Ποιες βιταμίνες χρειάζονται οι γυναίκες;(Χρησιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας μρ τον κ.Στελιο Πανταζη..)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 2024 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 26 Σεπτεμβρίου Ζωνταν...*(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ/ΖΩΝΤΑΝΑ.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Reg Park | O iraklis katakta tin Atlantida (1961, ταινία περιπέτειας) το...(Περιπετειες Απογευματινες και Μυθολογικες O iraklis katakta tin Atlantida.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολουθηση.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Πεμπτη

Καλ΄η και Ευλογημενη Πεμπτη

Μπορεί ο σημερινός άνθρωπος να ομοιάσει με τον Θεό; (π. Αθανάσιος Μυτιλη...*(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στη Συνεχζεια με Παρουσιαση κ.π.Αθανασιος Μυτιληναιος)Καληνυχτα.Κσλό Ξημερωμα

ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ*(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Εορταζομενη Αγιου Ιωαννου του Θεολόγου,Μετασταση,απο τον π.Παυλο Ντανα ΙεροΚηρυκα.)

Απολυτίκιο Μεταστάσεως Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού - 26 ΣΕ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ. για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Ιωαννη τοιν Θεολόγο.)

ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ !(ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΡΙΩΜΕΝΩΝ)

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ (1)ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.)

Δέκα συμβουλές στον Κούλη - Παναγιώτης Χαρλαβάνης - Άντζελα Δαμίγου(ΕΠΙΚΑΙΡΟ/ΕΘΝΕΓΕΡΤΙΚΟ)

HAPPY TRAVELLER στη ΘΑΣΟ*(Βολτα με την Ηλεκτρα,τον Ευτυχη και το Happy Traveller στην Ευρωπη,στον Κοσμο και στην Ελλάδα.ΘΑΣΟΣ.)

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Woody Goes for the Grand Prize | 1 Hour of Woody Woodpecker Full Episodes*Κινοιυμενα Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους και Ο Γουντυ κσι η παρεα του.)

ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ ΛΕΣΒΟΥ*(Γνωριζοντας απο Κοντα τα Πολιτστικα δρωμενα του Μανταμαδου )Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Sweet World Full Of Joyful Laughter Of All The Baby Animals In The World...*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλο μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Walk with me in Mytilini, capital city of Lesvos island 4.6.24 (4k 60fps)Παρεα και περιπατο στην Μυτιλήνη)Καλημερα Καλη και Ευλογημενη Τεταρτη

25/9/24 Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Ευφροσύνης Οσίας και Παφν...*(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολόυθια.Στην Συνεχεια με Ακολουθια και Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Ευφροσύνης Οσίας και Παφνουτιου μαρτ.)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

25.09: Αγίας Ευφροσύνης - Saint Euphrosyne(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτιτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσια Ευφροσυνη}

Οσία Ευφροσύνη - 25 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο*(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για την Αυριανη Εορταζομενη Οσια Ευφροσυνη,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Relaxing Greek Music with Beautiful Travel Views and Scenery of Greece

Τα πιο όμορφα πουλιά - Χαλαρωτική μουσική που θεραπεύει το άγχος Απαλή μ...(Απογευματινή Μουσικη Ξενάγηση στις Αγριες θαλασσες και στους Ωκεανους)

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τζίτζικας και το Μυρμήγκι.*(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και Ο Τζίτζικας και το Μυρμήγκι.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Μόνο γάλα και μπανάνα! Το πιο νόστιμο σπιτικό γλυκό σε 5 λεπτά! χωρίς ψή...*(Φτειαξτε το το ποιο Ευκολο Επιδιορπιο Γλυκο σας)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Savage Kingdom Season 3 MEGA EPISODE Compilation | Nat Geo Wild(Παρεα με τα Αγρια ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας ,μετα Μουσικής)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τριτη

24 Σεπτεμβρίου-Ἀπολυτίκιο Ἁγία Θέκλα, ἡ Ἰσαπόστολος,Τοῦ Παύλου συνέκδημο...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Ακολουθια απο τον Ευσεβη Καλητεχνη Πετρο Γαιτανο και με Απολυτικια και Υμνους.)Καληνυχτα Καλό Ξημερωμα.

Αγία Θέκλα - Απολυτίκιο - 24 Σεπτεμβρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για το Αυριανη Συν Εορταζόμενη Αγια Θεκλα)

Ιερά Παράκληση στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα Παρακληση στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα.)

24 Σεπτεμβρίου: Παναγία Μυρτιδιώτισσα - Πως πήρε το προσωνύμιο η Θαυματο...(ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ.2.ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ Μ ΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ.)

Mitymna (Molivos) - Midilli Adası - Greece, Lesbos(Τουριστικοι θερινοι Προορισμοι ανα την ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΣΒΟΣ)

ΛΟΓΩ ΠΟΡΕΙΑΣ ( 5 ) ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ π.Αντώνιος(Παρεα με τον Γεροντα π.Αντωνιο σε θεματα τρεχουσας Επικαιροτητας)

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

🍎🍎 Μηλόπιτα που λιώνει στο στόμα! Όλοι ψάχνουν αυτή τη συνταγή! Απλό και...(Το Επιδορπιο -Γλυκο σας για το Αυριανο Μεσημεριανό σας πιατο)

Bird Garden | Colorful Birds | Breathtaking Nature, Wonderful Bird Songs...*(Απογευματινη Μουσικη ξεναγηση στον Αγριο κοσμο των Πουλιων και των Ζαωων)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Σούπερ μυστικό φίλτρο • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Πίτες ζυμωμένες με Γιαούρτι και Φέτα από την Ελίζα #MEchatzimike(Απο την Ελιζα για Συμπήρωμα για το Αριανό Μεσημεριανό σας πιατο)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Βδομαδα

Κοινό Πάσχα Ορθοδόξων και Καθολικών;(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιάσεις και Παρεα με τον Γεροντα π.Νεκταριο,σε Επικαιρα Θεματα.)Καληνυχτα Καλό Ξημερωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 23 Σεπτεμβρίου - Σύλληψη Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου(Καθημερινό Εορτολογιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Συλληψη του Αγιου Ιωαννου του Προδρομου)

23.09: Σύλληψη Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου - Conception of the Holy Prop...(*ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΙΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Εορταζόμενη Συλληψη Αγιου Ιωαννου του Προδρομου.)

The Mark of Zorro (1940) | Klasik Swashbuckler Filmi | Tyrone Power, Lin...

Corfu Diaries - greek islands' vlog(Κερκυραιηκο ΑΦΙΕΡΩΜΑ. Ν.2.ΚΕΡΚΥΡΑ.Η ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ.)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964) Ορέστης Μακρής*(Η EXTRA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964)Καλη παρακολούθηση.)

Corfu vlog | Vasiliki Tsertseli(Με την Βασιλικη στην Κερκυρα.ΑΦΙΕΡΩΜΑ.2 στον Φιλο μου Σπυρο που Εφυγε τοσο Νωρις.)

Μανωλακης και Βαλια - Η αληθινη ιστορια | Πως ξαναβρεθηκαν μετά από χρόν...(Ο Μανωλακης και η Βαλια Τους Γνωριζετε...?)

Μη με φας! • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Η Νεα Σειρα Κιν.Σχεδιων με 3D Στρουμφακια."Μη με Φας".)

Top 5 Places to eat in Lesvos : Τα πέντε καλύτερα μέρη για να φας στην Μ...(Θελεις Μυτιλήνη για Διακοπές Κοιταξε διοαφορες Επιλογες)

Η θεραπεία για τα αρθριτικά!(Χρησιμα κκαι Ωφελιμα για την Υγεια μας απο τον Διατροφολόγο κ.Στ.Πανταζή.)

Γκιουζλεμέδες ή Τυροπιτάρι Ευβοίας. Παραδοσιακό και πεντανόστιμο! - ΧΡΥΣ...(Η ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.)

15 χρόνια χωρίς τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που "μιλούσε" στι...*(ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.)

animals wildlife in the rain 4k - Υπέροχη ταινία άγριας ζωής με χαλαρωτι...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

#Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι #Octopus with short macaroni #ΠαραδοσιακήΣυ..(Η Εναλλακτική σας Λυση για το Αυριανό Μεσημεριαμό σας πιατο)

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ, κλασικά και αγαπημένα! #tsoulomageiremata | Giorgos T..(Η Εναλλακτικη για το Αυριανό σας πιατο)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου

CORFU, GREECE 🇬🇷 [4K] Corfu Old Town(ΑΦΙΕΡΩΜ,Α ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΠΥΡΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ της 17 Σεπτεμβριου του 2024.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (IOANNINA) 2023 4K (2160p) Τα καλύτερα αξιοθέατα ( Κάστρο-Μουσε...Tουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΙΩΑΝΝΙΝΑ.)Καλημερα Καλη και Ευλογημενη Κυριακη.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε Σημερα,Οπως καθε Σαββατόβραδο με Χριστιανικα τραγουδια,Γ.Κονούσης και Ταξιάρχης )Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Άγιος Φωκάς ο Κηπουρός - 22 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ καοι Βιος με Απολυτικιο για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Φωκα τον Θαυματουργο Επ.Σινώπης,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

22.09: Αγίου Φωκά, Επισκόπου Σινώπης - Saint Phocas, Bishop of Sinope(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανο Εορταζόμενο Αγιο Φωκα Επ.Σινώπης..)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή Α Λουκά - Το κάλεσμα των πρώτων μαθητών(OMIΛIA για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α ΛΟΥΚΑ,Λουκ ε 1-11,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

Αλτ και σ΄ έφαγα, εδώ Προκόπης (1969) Φίλιος Φιλιππίδης, Νίκος Τσούκας

Έγινε ανάρπαστο αυτό το Σιροπιαστό Κέικ Σοκολάτας!(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το ΣαββατοΚύριακο.)

POROS | Lovely Greek Island an Hour From Athens*(ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.ΠΟΡΟΣ.)

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

The Vibrant Bird World - Wildlife of the World in Relaxation Film - Amaz...(Απογευματινη Μουσική Ξεναγηση στον Αγριο Κοσμο των Πουλιών και των Ζωων)

Λέσβος, Ελλάδα -το τρίτο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, συστάσεις για διακ...(Τουριστικοι Προορισμοι ανα την Ελλάδα..ΛΕΣΒΟΣ)

Episode 17 - Καταράχτης Βαθύλιμνο / waterfall Vathilimno - Lesvos*(ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΧΤΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΣΒΟΣ.Καταράχτης Βαθύλιμνο )Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Sophia Loren in TWO WOMEN by Vittorio De Sica | Full Movie | Jean-Paul B...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣΗΜΕΡΑΣTWO WOMEN by Vittorio De Sica Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Η

Εξερευνώντας τη κατακόμβη της Αγίας Μαγδαληνής στη Λέσβο(Στις Κατακομβες της Λεσβου.ΣΚΟΠΕΛΟΣ κατακόμβη της Αγίας Μαγδαληνής στη Λέσβος)Καλημερα.Καλο και Ευλογημένο Σαββατοκυριακο.

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλεινουμε σημερα με Παρακλησεις στην Υπεραγια μας Θεοτοκου,και στους Αγιους.Στην Συνεχεια με Παρακληση στην Υπεραγια μας Θεοτοκου με Κειμενο και Συντομη)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

270 Απόστολος Κοδράτος 21 Σεπτεμβρίου απολυτίκιο*((ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Κοδρατο τον Αποστολο)

O προφήτης Ιωνάς(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ιωνα τον προφγητη)

Σαμοθράκη ανάβαση στο όρος ΣΑΟΣ κορυφή Φεγγάρι(Περιπλανώμενοι στην Σαμοθρακη)

El Conde De Montecristo [1975]Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣEl Conde De Montecristo [1975]Η Ταινειαα της Βδομαδας.Καλη παρακολουθηση.)

'

Wonders of New Zealand | The Most Amazing Places in New Zealand | Travel...(ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Στρουμφοτέλος καλό, όλα οτρουμφοκαλά • Επεισόδιο • Τα Στρουμφάκια(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

HAPPY TRAVELLER στο Far West της Λέσβου(Βολτα με την Ηλεκτρα,τον Ευτυχη και το Happy Traveller,στον κοσμο στην Ευρωοη και στην Ελλάδα.ΔΥΤΙΚΗ ΛΕΣΒΟΣ.ΕΛΛΑΔΑ.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Παρασκευή

Τι να κάνω με τους ΕΧΘΡΟΥΣ; | Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης*(Kλεινουμε σημερα με Παρουσιάσεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και. Αγιος Πορφύριος Ο Καυσοκαλυβιτης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

20/09/2021 - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ Ιερες Ακολουθιες και ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ)

20 Σεπτεμβρίου: Άγιος Ευστάθιος - Ο βίος και τα μαρτύρια του Αγίου και τ...*(Καθημερινο Εορτολογιο για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Ευστάθιο)

🦜 Jungle Girl (1941) | Η βασίλισσα της ζούγκλας(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ| Η βασίλισσα της ζούγκλας.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολουθηση)

ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ: «ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»; - Μεσογαίας Νικόλ...

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Φθινόπωρο με την Χάιντι και τη παρέα της!!! 170' 🙌 🍂✨ | Χάιντι Official(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους και ΧΑΙΝΤΙ Το κοριτσι των Βουννων.Καλη παρακολούθηση,)

Amazing Wildlife Of Africa in 4k - Scenic Relaxation Film With Calming M...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

Μουσικό Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη - ( Ολόκληρη η Συναυλία - Ανατολ...ΑΦΙΕΡΩΜΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΙΥ ΕΦΥΓΕ..αλλα μενει με τα τραγουδια του.)

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ(Ξεναγηση στην Ιερα Μονη Αγιου Γερσσιμου Κεφαλλονιας.Να Εχουμε την Ευλογια και Προστασια των.)Καλο Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Compañeros (Western, 1970) Franco Nero, Tomas Milian | Πλήρης ταινία(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣCompañeros (Western, 1970) Franco Nero, Tomas Milian.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολουθηση.) Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Γαριδόσουπα*(Ελλακτικτικη για υο Αυριοανπο Μεσημεριανο σας πιατοη Εναλλακτική σας Λυση.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Πεμπτη

Που ζούσαν ο Αδάμ και η Εύα; - Γέροντας Εφραίμ της Σκήτης Αγίου Ανδρέα(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Παρεα με τον Γεροντα Ευφραιμ,με θεμα απο την Π.Δ.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Άγιοι Τρόφιμος Σαββάτιος & Δορυμέδων - 19 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο για τους Αυριανούς Εορταζόμενους ΑγιουςΤρόφιμος Σαββάτιος & Δορυμέδων ,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ - Ανακοίνωση σοκ(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. μετον Δημοσιογραφο κ.Θ.Κοκαλη)

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Animated Hero Classics (Pocahontas) | English Full Movie | Animation*( Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣAnimated Hero Classics (Pocahontas) | English Full Movie .Η ταινεια της Ημερας.Καλη παρακολούθηση.)

Cute Animals 4K - Most Animal Families with Relaxing Music | Ultra HD Re...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τετάρτη 18/09 | ATTICA TV*(Του Καιρου τα Γνωρισματα....)Καλό Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Διακοπές στην Ζάκυνθο, τι να δεις #lovefortravelgr #ζάκυνθος #διακοπές(ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΔιακοπές στην Ζάκυνθο, τι να δεις.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

.

Ολόκληρη η ταινία Lost Treasure of the Maya (Δράση, Κωμωδία).Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣLost Treasure of the Maya ,Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τεταρτη.

δομάδας

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΤΥΧΑ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Αγιων Προσωπικοτήτων και Ακολουθια.Στην Συνεχεια Παρεα με τον Μακαρριστο Χριστόδουλο)Καληνυχτα.Καλο Ξημερωμα.

267 Αγ Αριάδνης 18 Σεπτεμβρίου απολυτίκιο υπότιτλοι(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για την Αυριανή Συνεορταζομενη Αγια Αριαδνη. την Μαρτυρα.)

Αγία Αριάδνη - 18 Σεπτεμβρίου(Καθημερινο Εορτολογιο για την Αυριανη Συνεορταζόμενη Αγια Αριαδνη την Μαρτυρα.)

Απολυτίκιο Αγ. Ευμενίου Επισκόπου Γορτύνης - 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανο Εορταζομενο Αγιο Ευμενιο επ.Γορτύνης)

American Beach House | Full Movie | Comedy Movies | Best Movie

Μια επική περιπέτεια • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ( Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφάκια.Καλη παρακολούθηση.)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

10η γιορτή σύκου στο Ίππειος(ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.ΗΠΠΕΙΟΣ.Απο το Λεσβιακό Καλοκαιρι 2024 )

Aquarium 4K (ULTRA HD) - Exotic World Of Marine Reptiles And Coral Reefs...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στον Αγριο κοσμο των Θαλασσών και των Ωκεανων.)

O peiratis tou mavrou gerakiou (1958) Περιπέτεια | Ολοκληρωμένη ταινία(ΓΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.O peiratis tou mavrou gerakiou (1958) Περιπέτεια | Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθησή.)

Tranquil Forest Kingdom 🌳 Unveiling Nature's Beauty with Soft Piano Refl...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ(Η Εναλλακτική σας Λυση για το Αυριανό Μεσημεριανό σαε πιάτο,απο τον Γεροντα π.Παρθενιο)

Τα κεφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας είναι απλά τέλεια. Εύκολη συνταγή.*(Για το Αυριανο Μεσημεριανο σας πιατο το Συπληρωμα.) Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

🐻 Garfield and the Fat Cat 🐈 - Garfield Official 2023*(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφακια,Καλή παρακολουθηση,)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Ύδρα | Το νησί των ηρώων, των ποιητών και των ζωγράφων | Χωρίς Χάρτη | A...(Τουριστικοι Προορισμοι ανα την Ελλάδα.ΥΔΡΑ )Καλημερα.Καλη και Ευλογημενη Βδομαδα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθιες.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση. σα Θεατρική Παρασταση για την Αγια Σοφια και τις τρεις Κορες της,Πιστη,Αγαπης και Ελπιδας)Kαληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

266 Σοφία Πίστη Αγάπη Ελπίδα 17 Σεπτεμβρίου απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για τις Αυριανές Εορταζομενες Αγιες Σοφία Πίστη Αγάπη Ελπίδα 17 Σεπτεμβρίου .)

16/9/24 Εσπερινός, Μικ Απόδειπνο Των Αγίων Μαρτύρων Πίστεως Ελπίδος Αγάπ...

Summer Love | Film Complet en Français | Teen, Aventure(Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣSummer Love | Film Complet en Français | Teen, Aventure.Η Ταινεια της Βδομάδας Καλή παρακολούθηση.)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Μακαρόνια με κιμά! Αξεπέραστα! Αγαπημένο πιάτο που λατρεύουν μικροί και ..*(Για τα Αυριανο Μρσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Μια επική περιπέτεια • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ*(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους. με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθιση)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

ίλοι μου.

ANIMALS OF AMAZON RAINFOREST 8K Ultra HD – Jungle Wildlife and Sounds*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Symi Island - Tourist Trap or the Most Beautiful Greek Island*(Τουριστικοί Προορισμοι ανατην Ελλάδα.ΣΥΜΙ.)Καλημερα Καλη και Ευλογημενη Βδομαδα.

Εξερευνώντας τη κατακόμβη της Αγίας Μαγδαληνής στη Λέσβο(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση της Κατακομβης της Αγιας Μαγδαληνης στον Σκοπελο της Λεσβου.)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.

🎀Αγία ΕΥΦΗΜΊΑ η Μεγαλομάρτυς, ο ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΌΣ ΒΊΟΣ της!🎀 #βίοιαγίων(Αγια Ευφημια και Ο Βιος της που σε Καθηλωνει.)

Αγία Ευφημία - 16 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο)ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για την Αυριανη Εορταζόμενη Αγια και ΠανευΦημον Ευφημια.)

ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ Live: ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ 15 Σεπτεμβρ...

Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964) Ορέστης Μακρής(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964) Ορέστης ΜακρήςΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Καλή παρακολούθηση.)

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΑΤΕ ΑΥΤΟ • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ*(Κιν..Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στην Αλόννησο(Βολτσα με την Ηλεκτρα τον Ευτυχη και το Happy Traveller στην Ευρωπη,στον Κόσμο και στην Eλλάδα.ΑΛΛΟΝΗΣΟΣ)

🍊 Σιροπιαστή Πορτοκαλόπιτα με σιμιγδάλι 💯 Εύκολη συνταγή με υλικά που έχ...*(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για τπο Αυριανό Μεσημεριανό σαες πιάτο.)

15 Best Animal Friendships in the World(Απογευματινή Μουσικη Ξεναγηση στον Αγριο κοσμο των θαλασσων και των Ωκεανων)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Laurel Hardy Funnies Part 2*(Χιουμοριστικα Στιγμιοτυπα με το αξερχσστο διδυμο Χοντρου Λιγνού.Καλη παρακολούιθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Ταυρομαχία για έναν κατάσκοπο (Δράση, Περιπέτεια) Πλήρης ταινία(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ταυρομαχία για έναν κατάσκοπο 'Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.Κλη παρακολούθηση.)Καλημερα Καλή και Ευλογημενη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για Ενα ακομα Σαββατοβραδο με Χριστιανικα τραγουδια,Γ.Κοινουσης και Ταξιαρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

15 Σεπτεμβρίου: Άγιος Νικήτας ο Μεγαλομάρτυρας - Ο βάρβαρος Γότθος που ...(Καθημερινό Εορτολόγιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Νικητα τον Μεγαλομάρτυρα..)

Κυριακή μετά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού - π. Αθανάσιος Μυτιληναίος |Ελ...(ΟΜΙΛΙΑ στην Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΨΩΣΗ,Μαρκ η 34 Θ 1 ,απο τον Πρωτοπρεσβυτερο π.Αθανασιο Μυτιληναιο)

,απο τον Πρωτοπρ.

yt1s com Ένας βλάκας με πατέντα 1963 75 360(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ενας Βλακας με πατεντα."Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλή παρακολούθηση.)

ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ( Η Εναλλακτικη σας Λύση για το αυριανο Μεσημεριανο σας πιατο,απο τον Γεροντα π.Παρθενιο)

Ο Λαχειοπώλης 1987(Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο Λαχειοπώλης 1987.Η Ταινεια της Βδομαδας.Καλη παρακολουθηση.)

Ψαρόσουπα & γαύρος στο καΐκι | Sotiris Evaggelou*(Η Εναλλακτικη σας Λυση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)

Animal Kingdom 4K - Όμορφα και διαφορετικά ζώα στον κόσμο - Μουσική για ...*(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους κσι της Ζουγκλας μετα Μουσικής)

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΕΣΒΟΥ 2002 ΓΙΟΡΤΗ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΩΝ(Πολιτιστικα Δρωμενα στην Αγια Παρασκευή.)

Marsupilami | SAISON 2 EPISODE COMPLET 11 & 12 ! | Marsupilami en Français(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους. Marsupilami | SAISON 2 EPISODE COMPLET Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Κ

Φθινόπωρο: Ζώα χαριτωμένα - 12K Scenic Relaxation Film με χαλαρωτική μου...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια τιυ Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι

Τέλειο ρύζι με λαχανικά👌Το μυστικό για σπυρωτό ρύζι💯 Δεν είχα ποτέ ένα τ...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας Λύση.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Κυριακη)

λη.)

ΥΨΩΣΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2024 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 14 Σεπτεμβρίου Ζωντανά -...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Ακολουθια και Ιερα Ακολουθια για την ΥΨΩΣΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2024 Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 14 Σεπτεμβρίου Ζωντανά)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

14/9/2022 | Η ΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ,ΕΓΚΩΜΙΑ(EΓΚΩΜΙΑ στην Αυριανή Γιορτη της Υψωσις του Τιμιου Σταυρου.)

Ύψωση Τιμίου Σταυρού - 14 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιπο για την Αυριανη Εορταζόμενη Υψωση του Τιμιου Σταυρού.)

Ocean 4K - Sea Animals for Relaxation, Beautiful Coral Reef Fish in Aqua...(Απογευματινη Μουσική Ξενσαγηση δστον Αγριο κόσμο των θαλασσών και των Ωκεανών)

14 Σεπτεμβρίου: Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού - Η θαυματοποιός δύναμή του!(Σταυρος Φυλαξ της Οικουμενης.να Εχουμε την δυναμη και την Ευλογια του)

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Laurel and Hardy, Chickens Come, 1931, PART 2(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με το Αξεχαστο Διδυμο Χοντρού Λιγνού.Καλή παρακολούθηση.)

Животные Азии 4k - Замечательный фильм о дикой природе с успокаивающей м...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)

Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! 🐏🌌🌟 | Χάιντι Official( Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους. με την ΧΑΙΝΤΙ, Το Κοροτσι των Βουννών .Καλό παρακολούθηση.) Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Μπιφτέκια με λεμονάτες πατάτες στο φούρνο | Sotiris Evaggelou*(Η Εναλλακτική σας Λυση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Symi - Greek Island Day Trip from Rhodes | Stunning Colorful Seaside Hou...(ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΥΜΗ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Παρασκευη.

Οι ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΙ Ύμνοι της Παναγίας - 8 Σεπτεμβρίου - Γενέθλιο της Θεοτόκου(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιάσεις και επι τη Ευκαιρεια της Σημερινης Αποδοσης στο Γενεθλιο της Θεοτόκου,Οι Ωραιότεροι Υμνοι της Απόδοσης στπ Γενερθλιο της Θεοτόκου/.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 13 Σεπτεμβρίου - Μάρτυς Αριστείδης(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τον Αυριανό Συνειρταζόμενο Αγιο Αριστείδη.τον μαρτυρα. )

13/09/2021 - 7:00 π.μ. ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΣ ΤΟΥ ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ)

Ιδέα για Κυρίως Πιάτο 💯Μεσημέρι η Βράδυ👌Θα γλείφεις τα δάχτυλά σου😋Idea ...

Julio Iglesias Mix Éxitos 2024 ~ Sus Mejores Éxitos 2024 ~ Julio Iglesia...

Ο Ηρακλής χωρίς αλυσσίδες (1959) με τον Steve Reeves | Σκηνοθεσία: Pietr...*(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Ο Ηρακλης Χωρις Αλυσιδες"Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Εύκολη συνταγή για την πιο νόστιμη Φάβα Σαντορίνης! Όλοι θα τη λατρέψουν!(Πως να Φτιαξτε Φαβα παντρεμενη και Απαντρευτη,αλλα Σαντορίνι)

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Διήμερο στις Spetses +Νέο Studio | VLOG | Vasiliki Tsertseli*(Βολτα με τα Κοριτσια στα Νησια μαςΣΠΕΤΣΕΣ).

Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! 🍂🍁 🍂| Χάιντι Official(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και ΧΑΙΝΤΙ Το Κοριτσι των Βουννών.Καλή παρακολούθηση)

Дикая природа Африки 4K - Замечательный фильм о дикой природе с успокаив...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.,)Καλό Απόγευμα Φίλες καοι Φίλοι μου.

π. Θεόδωρος Ζήσης, Ἐξελίξεις στό θέμα τοῦ κοινοῦ ἑορτασμοῦ τοῦ Πάσχα μέ...*(Προσπάθεια Νοθευσης Ορθοδοξης Χριστιανικης Θρησκειας και Πιστης,απο τον π.Θ.Ζηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Baby Animals 4K - Εξερευνήστε τον κόσμο των άγριων νεαρών ζώων με χαλαρω...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηριια του Δασους και της Ζιούγκλας μετα Μουσικής.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημένη Πεμπτη

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Τυφλός βοσκός Χασιώ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια Στην Συνεχεια με Παρουσιαση -ΟΜΙΛΙΑ.)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

12.09: Αγίου Αυτονόμου - Saint Autonomus(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτιτλους για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αυτόνομο.)

Άγιος Αυτόνομος 12 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(Καθημερινο Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Αυτόνομο.)

1922: Η καταστροφή της Σμύρνης (Ελληνική Ταινία 1978)Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.1922: Η καταστροφή της Σμύρνης.Η Ταινεια της Ημερας.Καλη παρακολούθηση.

Προετοιμασία των σπόρων ντομάτας για φύτευση(Χρησιμα και Ωφελιμα για τον Κήπο σας.)

Δεν φαντάζεσαι ποιον έχουν έτοιμο για Πρόεδρο(ΕΚΤΑΚΤΗ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,με τον Δημοσιογταφο κ.Θ.Κοκαλη.)

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΤΥΧΑ(ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ/ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.)

🟠 11 Σεπτεμβρίου - Οσία Θεοδώρα Αλεξανδρείας*(Πααλλειπομενα απο την Σημερινή Εορταζουσα Οσια Θεοδωρα Αλεανδρειας)

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Πώς φυτεύω καρότα. #shorts(Οδηγος για την Κηπουρική.)Καλό Απογευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Le marsupilami s'attaque à toute une série de méchants | Compilation | ...(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Μαρσουπιλαμι.Καλή παρακολούθηση.)Καλο Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Animal & Wildlife 4K - Scenic Wildlife Film with Calming Music - 4K Vide...*(Παρεα με τα Αγρια; Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικης.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τεταρτη

Ποια είναι η καλύτερη «φιλενάδα» του διαβόλου;(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια ,με Παριουσιαση απο τον Γεροντα.)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Ο Άγιος της ημέρας - 11 Σεπτεμβρίου - Οσία Θεοδώρα η εν Αλεξανδρεία(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για την Αυριανή Εορταζόμενη Οσία Θεοδωρα την Εν Αλεξανδρεια.)

Της Οσίας Θεοδώρας της εν Αλεξανδρεία. Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο.(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζομενο Οσιος Θεοδωρας εν Αλεξανδρεία)

Βόλτα στην παραλία Βατερά Λέσβου Vatera Lesvos 02/07/2022(Βολταροντας στα Παραλια της Λέσβου.ΒΑΤΕΡΑ)

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Ένας άντρας βοηθά μια ετοιμοθάνατη πολική αρκούδα. Δεν θα πιστεύετε τι έ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζούγκλας μετα Μουσικής.ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ.)

😸Garfield the Sheriff of the Town!😸 Funny episodes compilation Garfield ...*(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φιλους. και Γκαρφιλντ.Καλή παρακολούθηση.)

Αυθεντικό Μιλφέι Original millefeuille*(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο.)

TRAVEL VLOG ΚΥΘΝΟΣ | PART 1 | 1&2'H ΜΕΡΑ | AFRODITI PETRINOLI(ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΚΥΘΝΟΣ.Βολτα στα Νησια μρ τα Κοριτσια.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φιλοι μου

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ «Betty Direct» και Τέρρυ! Γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι μόνο...*(ΕΚΤΑΚΤΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Δημοσιογραφο κ.Λ.Πάσχο.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι

Κουφονήσια | Το πιο όμορφο λιμάνι & οι εξωτικές παραλίες που θυμίζουν Κα...(ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΊ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ.)Καλημερα Καλή και Ευλογημένη Τριτη.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΠΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΤΡΙΚ...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις Αφιερωματα και Ακολουθια..Στην Συνεχεια με Ακολουθια καιΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΠΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ..)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΠΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ,και Ιερα Ακολουθια,ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΠΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ)

ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Χρυσοστομο τον Εθνομαρτυρα.)

Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ 1956(Η Εναλλακτική σας Λυση και στις Ελληνικες ταινειες.Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ 1956Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλή παρακολούθηση.)

Τα πιο όμορφα πουλιά στον κόσμο - Περιπέτεια στον φυσικό κόσμο - Χαλαρωτ...(Μουσική Απογευματινή ξεναγηση στον Αγριο κοσμο,των Ζωων και των Πουλιων.)

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Οι Απίθανοι Πέντε • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και 3 D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.

Adorable baby tiger with mother tiger #tigercub #tiger #kitten #foryou #...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.ΤΙΓΡΕΙΣ..)

ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ_9-9-2024(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.Ιερα ΑκολουθιαΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΝ-ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ_9-9-2024)Καλο Απογευμα Φιλες και Φίλοι μου.

THE GARFIELD SHOW - SEASON 3 - Little trouble in Big China(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους. με τον Γκαρφιλντ και την παρεα του.)Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Εμφανίσεις και θαύματα της Παναγίας. Με την Άννα Κοντάνη.(ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Βδομαδα

Γεθσημανή - Ο τάφος Της Παναγίας | Parapolitika(Κλεινουνμε σημερα με Παρουσιασεις και Θαυματα.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση τηςΓεθσημανης του ταφου της Παναγιας μας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης Απολυτίκιο κοντάκιο μεγαλυνάριο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΚΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους Θεοπατορους Ιωακειμ και Αννας)

Hercules Unchained (1959) Directed by Pietro Francisci and Mario Bava

Θάσος: Ένας πράσινος παράδεισος στο Αιγαίο

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Ocean 4K - Sea Animals for Relaxation, Beautiful Coral Reef Fish in Unde...(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στον Αγριο Κόσμο των Θαλασσων και Ωκεανών)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

ΦΑΤΕ ΑΥΤΟ • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ(Κιν΄Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους με 3D Στρουμφακια.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Φίλοι μου

Varos Lemnos Walkthrough(Tουριστικοί Προορισμοι ανα την Ελλάδα.Varos Lemnos Walkthrough)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε και Σημερα Οπως καθε Σαββατόβραδο με Γ.Κινουσης,Χριστιανικα τραγούδια και Ταξιάρχης.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμσ

Η Γέννηση της Υπεραγίας Θεοτόκου που άλλαξε τον κόσμο!(Καθημερινο Εορτολογιο για το Αυριανό Εορταζόμενο Γενεθλιο της Υπεραγιας μας Θεοτοκου.)

Απο τα Πολιτιστικα δρωμενα στην γιορτη του Ταξιαρχη μας,στην Ευριακη Α Μ...(Απο την Γιορτη στο Εν Χωναις Θαυμα του Ταξιαρχη μας,(6/9/24)στην Ευριακή)

ΛΥΧΝΟΣ TV - ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ - Ν.Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΡΧ Θ...(OMIΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ,Ιωανν.γ 13-17,απο τον Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη Πατρων κ.κ.Χρυσόστομο)

Zorro | Action | Western | 4K | Full movie in english

Crete vlog | Vasiliki Tsertseli(Βολταροντας στα Νησια ανα την Ελλάδα.*)

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Πολιχνίτος Λέσβου(Βολταροντας τα Ελληνικα Νησια.,και τα Χωρια των.)

Underwater Serenity: A 4K Journey Through the Ocean(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στον Αγριο Κοσμο των Θαλασσων και των Ωκεανων)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου στην Ντουλάπα • Η νέα σειρά 3D των Στρουμφ*(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους. με 3D Στρουμφακια.Καλη παρακολούθηση.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Discovering African Wildlife Secrets in 4K 🐾 Piano Serenity(Παρεα με τα Αγρια Θηρια και Ζωα του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής.)Καλημερα Καλο και Ευλογημενο ΣαββατοΚυριακο.

🟡ΧΑΜΟΣ στην ΚΡΗΤΗ🔴 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ο Αγιος ΣΩΣΤΗΣ σε ΠΑΡΑΛΊΑ κ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥ...(Κλεινουμε σημερα ,σε το Θαυμα του Αγιου Σωστη στην Παραλια.στην Κρητη.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

King Arthur | Daniel Craig, Kate Winslet | Adventure | Full Movie

Julio Iglesias Lo Mejor Canciones - Julio Iglesias 80s 90s Grandes Exito...

Most Amazing Birds in the World | Breathtaking Beauty of Earth's Most Ex...

THE GARFIELD SHOW - BEST COMPILATION SEASON 3 - Little Angel (Kιν,Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και Γκαρφιλντ.Καλη παρακολούθηση)

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Happy Traveller στη Βόρεια Εύβοια - Μέρος 2( Βολτα με την Ηλέκτρα τον Ευτυχη και το Happy Traveller στον κόσμο,στην Ευρωπη και στην Ελλάδα.ΕΥΒΟΙΑ.2. )Καλό Απόγευμα Φιλες και Φιλοι μου.

Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! 🏞️⛲🎡 | Χάιντι Official(Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους μετα Μουσικής)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

Animals of Africa 4K 🐘 Discovery Relaxation Film with Soothing Relaxing ...(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους και της Ζουγκλας μετα Μουσικής)Καλημερα Καλη και Ευλογημ ενη Παρασκευή.

ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΛΥ μετά από κάποια αμαρτία; ΑΚΟΥ ΑΥΤΟ! | Άγιος Νικόδημος ο Αγι...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση. και Αγιος Νικοδημος Ο Αγιορειτης Περι Αμαρτιας.)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

6 Σεπτεμβρίου: Το θαύμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ στις Χώναις - Μεγάλο θαύμα...(Καθημερινό Εορτολογιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ταξιάρχη που το Εν Χωναις θαυμα του Εορταζουμε.)

ΤΟ ΕΝ ΧΩΝΑΙΣ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 5.9.2005. ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ Α...(ΟΜΙΛΙΑ για το Αυριανό Εορταζόμενο Εν Χωναις θαυμα του Αρχαγγελου Μιχαηλ απο τον Μακαριστο Γεροντα π.Ανανια Κουστένη.)

Τα πιο όμορφα πουλιά στον κόσμο - Περιπέτεια στον φυσικό κόσμο - 4K βίντ...

Rat Race | Full Movie*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Rat Race με τον mister Beaan.Καλή παρακολούθηση.)

Μιλφειγ εύκολο, νόστιμο, δροσερό. Η σφολιάτα μένει τραγανή μέχρι το τελε...

Julio Iglesias Mix Éxitos 2024 ~ Sus Mejores Éxitos 2024 ~ Julio Iglesia...

ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΛΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ: Εξαπλώνεται παντού - Παραμιλούσε

6 Σεπτεμβρίου: Το θαύμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ στις Χώναις - Μεγάλο θαύμα...

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Η Στρουμφο-Θύελλα Χάνει το Πνεύμα της Πολεμίστριας • Η νέα σειρά 3D των ...*(Κιν.Σχεδια για τους μικρους μας Φιλους με 3 D ΣτρουμΦακια.Καλή παρακολούθηση)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

Royals of the Animal Kingdom MEGA EPISODE | FULL EPISODES | Jungle Kings... *(Παρεα με τα Αγρια Ζωα και Θηρια του Δασους κα της Ζουγκλας μετα Μουσικης )Καλο Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Κέικ Πορτοκαλιού 🍊 Με Ελαιόλαδο!!! Κουπάτο 💯 και Ταψάτο 💯 Καλό μήνα ομορ...(Το Επιδορπιο Γλυκο σας για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)Καληνυχτα.Καλη και Ευλογημένη Πεμπτη.

🔵🟡ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ🔵ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η ΠΑΝΑΓΙΑ κ ΕΔΩΣΕ 3 ΕΝΤΟΛΕΣ για μας #πα.(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασρεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση και Αγιο ΟροςΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η ΠΑΝΑΓΙΑ κ ΕΔΩΣΕ 3 ΕΝΤΟΛΕΣ..)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Προφήτης Ζαχαρίας - Απολυτίκιο - 05 Σεπτεμβρίου - Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ Μυτι...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους Προφητη Ζαχαρία και Ελισαβετ.)

Ο άγιος της ημέρας - 5 Σεπτεμβριου - Προφήτης Ζαχαρίας και η σύζυγός του...(Καθημερινό Εορτολόγιο με Απολυτικιο και Υποτιτλους για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγιους προφητη Ζαχαρια και Ελισαβετ.)

Tom Jones, Andy Williams, Engelbert, Neil Sedaka, Lobo - Classic Oldies ...

Al Capone enantion Trinita 1973 | Δράση, Κωμωδία | Bud Spencer, Giuliano...

Vlog Skiathos 6 omorfa koritsoudia(Βολταρονταςστα ελληνικα Νησια Skiathos 6 omorfa koritsoudia.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Κύριοι.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Ρεβυθια φρικασε με σπανακι*(Η Εναλλακτική σας Λυση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με Ρεβυθια.)Καλό Απογευμα Φιλες κσι Φίλοι μου.

Σκάλα Πολιχνίτου & Νυφίδα δύο μαγευτικά μέρη της Λέσβου|Skala Polichnito...(Βολτα στην Μαγευτικη Σκάλλα Πολυχνιτου.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

🍂🍁 Τα αγαπημένα σας επεισόδια σε μια συλλογή!!! | Χάιντι Official 🍁🍂(Κιν,Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους. με τηξν ΧΑΙΝΤΙ το Κοριτσι των Βουννων.Καλη παρακολούθηση)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Τετάρτη.

Ο Κλέφτης - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις και Ακολουθια.Στην Συνεχεια με Παρουσιαση. και Πανιερωτατος. Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιος)Καληνυχτα.Καλό Ξημέρωμα

Προφήτης Μωυσής - 4 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μωυση τον προφητη)

Απολυτίκιο Προφήτου Μωυσέως του Θεόπτου - 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Μωυση τον προφητη.)

La profesora enseña en casa | HD | Comedia | Película Completa en Espa...

Listening to this music will make you feel better ❤ Soft music soothes t...

Πώς πρέπει να "εκδικούμαστε" αυτούς που μας αδίκησαν; (π. Ανανίας Κουστέ...

Demis Roussos Live in Bratislava(Μουσικα Ακόυσματα με τον Ντεμυ για Ολες και για Όλες.)

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

THE GARFIELD SHOW - Problems, problems, problems*(Κιν.Σχεδια για τους Μικρούς μας Φίλους και Ο Γκαργφιλντ και η παρεα του. Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.

11 Καταστροφικά Λάθη με Συμπληρώματα Που Βλάπτουν την Υγεία Σας!(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κυριοι.

A Mulher Polícia Faz Carreira | HD | Comédia | Filme Completo em Português(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣA Mulher Polícia Faz Carreira.Η Ταινεια της Βδομάδας.Καλη παρακολούθηση.)Καλημερα Καλη και Ευλογημένη Τριτη.

ΕΙΣΑΙ #ΕΛΛΗΝΑΣ & ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ; ΚΑΝΕ #ΟΜΟΛΟΓΙΑ #ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ | ΣΑΣ Π...(Κλεινουμε σημερα με Παρουσιασεις,και Ακολουθια. Στην Συνεχεια αλλη μια Παρουσιαση.,και Ομολογια Πιστης.)Καληνυχτα.Καλό Ξημερωμα.

Απολυτίκιο Αγ. Ανθίμου Νικομηδείας - 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αυριανό Εορταζόμενο Αγιο Ανθιμο Νικομηδειας)

The Ambushers | Full Movie | CineStream

Julio Iglesias 90s Sus Grandes Exitos - Viejitas Pero Buenas Románticas ...(Απαλή Μουσική για Χαλάρωμα απο τον Χουλιο.)

Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Μαλακό σαν μηχανής🍨 Χωρίς παγωτομηχανή! Χωρίς Ζαχ...*(Φτιαξτε το και Καλή Ορεξη.)

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Ενυδρείο 4K VIDEO (ULTRA HD): Πολύχρωμος Υποβρύχιος Κόσμος(Απογευματινή Μουσική Ξεναγηση στον Αγριο Κοσμο των Θαλασσών και των Ωκεανών.)

Things to See and Do in Lesbos, Greece 🇬🇷(Τουριστικοί Προορισμοί ανα την Ελλάδα.ΛΕΣΒΟΣ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Η απλή και οικονομική εξέταση για την άνοια που δεν γίνεται*(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια μας.)Καλό Μεσημερι Κυριες και Κύριοι.

Marsupilami - S1 EP 17 : Le Marsupilami à New-York [1/2](Κιν.Σχεδια για τους Μικρους μας Φίλους και Marsupilami - S1 EP 17Καλή παρακολούθηση.)Καλημερα.Καλή και Ευλογημενη Βαδομάδα.

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΑΝ ΑΕΤΟΣ(Κλεινουμε σημερα με Πατριωτικα και Εμψυχωτικα τραγούδια.ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΑΝ ΑΕΤΟΣ.Τραγουδι για τον Νικηταρα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημερωμα.

2/9/22 Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία / Μάμαντος Μάρτυρος, Ιωάννο...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ με Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία )

Άγιος Μάμας - 2 Σεπτεμβρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζομενο Αγιο Μαμαντα τον Μαρτυρα.)

ΚΟΛΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: Τους πήραν με χειροπέδες μόλις εμφανίστηκαν

Jack and the Beanstalk!(Και η Εναλλακτική και στις Ταινειες"Ο Τζακ και η Φασολιά"Καλή παρακολούθηση,.)

Steve Reeves | Hercules (1958) Adventure Fantasy Movie | Directed by Pie...*(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣSteve Reeves | Hercules (1958) Adventure Fantasy Movie |Η Ταινεια της Ημερας.Καλή παρακολουθηση.)